Čipující pracoviště

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.5.2005 15:12

Ahoj, mám tušení, že jsem se kdysi dostala na nějakou internetovou stránku se seznamem všech vet. pracovišť u nás, která provádí čipování psů a vydávání pasů. Netušíte někdo prosím, kde to je? Jde mi konkrétně o Karlovy Vary.
Díky moc!

12.5.2005 10:23

marcha napsal(a):
Ahoj, mám tušení, že jsem se kdysi dostala na nějakou internetovou stránku se seznamem všech vet. pracovišť u nás, která provádí čipování psů a vydávání pasů. Netušíte někdo prosím, kde to je? Jde mi konkrétně o Karlovy Vary.
Díky moc!

Ahoj, my jsme mikročip i Pet Passport dostali u MVDr. Zatloukala ve Staré Roli. Zkus tam zavolat, jsou tam ale až asi od dvanácti. Linda

12.5.2005 11:08

marcha napsal(a):
Díky moc!

Na téhle stránce je přehled veterinářů.
http://www.svscr.cz/kvl2.php

12.5.2005 12:03

sonka napsal(a):
Na téhle stránce je přehled veterinářů.
http://www.svscr.cz/kvl2.php

Díky moc
Prosím, kolik to u pana Zatoukala stálo?

12.5.2005 12:45

marcha napsal(a):
Díky moc
Prosím, kolik to u pana Zatoukala stálo?

Za čip jsme platili pětistovku a s tím pasem si nejsem úplně jistá - dvě - tři stovky? Ale používáme ho teď i jako očkovák

12.5.2005 13:37

linda l napsal(a):
Za čip jsme platili pětistovku a s tím pasem si nejsem úplně jistá - dvě - tři stovky? Ale používáme ho teď i jako očkovák

Díky za info! Ty jsi z Role? A co máš za psa? Že jsem taková zvědavá

12.5.2005 14:50

marcha napsal(a):
Díky za info! Ty jsi z Role? A co máš za psa? Že jsem taková zvědavá

Jsem z Role, mám Russlíka. A Ty?

12.5.2005 15:12

linda l napsal(a):
Jsem z Role, mám Russlíka. A Ty?

Já jsem z Rybář, ale už tam nějakou dobu nebydlím, jenom jezdím za rodiči. Mám labíse

Přidejte reakci

Přidat smajlík