Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.3.2006 09:55

Chodí sem někdo kdo vlastní toto plemeno?Nějaké fotečky , stručné shrnutí povahy... .Pesana mám , ale viděla jsem toto plemeno na výstavě a považuji ho za nádherné.Tak jen tak ze zvědavosti....díky

11.3.2006 13:47

bffb napsal(a):
Chodí sem někdo kdo vlastní toto plemeno?Nějaké fotečky , stručné shrnutí povahy... .Pesana mám , ale viděla jsem toto plemeno na výstavě a považuji ho za nádherné.Tak jen tak ze zvědavosti....díky

Jejda, také bych ráda mrkla na Vaše Bandogy a pročetla Vaše příspěvky. Tito psi jsou opravdu moc krásní. Tak už tady hoďte nějaká fota!

11.3.2006 17:55

wera napsal(a):
Jejda, také bych ráda mrkla na Vaše Bandogy a pročetla Vaše příspěvky. Tito psi jsou opravdu moc krásní. Tak už tady hoďte nějaká fota!

I já se přimlouvám. Je to můj favorit. Prosím, prosím, nějakou fotku a info...

19.7.2009 19:06
mari5demi

XXX.XXX.93.37

bffb napsal(a):

Máme 4 bandogy doma a máme chs. :) Foto naukázku našeho úžasnýho Sonyho..

19.7.2009 19:48
bffb

XXX.XXX.116.58

mari5demi napsal(a):
Máme 4 bandogy doma a máme chs. :) Foto naukázku našeho úžasnýho Sonyho..

...nemáte webovky?

21.7.2009 13:32
mari5demi

XXX.XXX.93.37

bffb napsal(a):
...nemáte webovky?

Máme. Ale nejsou tam všichni bandoci ještě dodělaný.. Teprve se na nich pracuje a pomalu se tam přidávají fotky..

http://www.dogcentrum.wbs.cz/

Jinak já mám na www.hafici.cz/mari5.demi fotky všech našich bandogů až na Asii. Ta je u nás nově..

Přidejte reakci

Přidat smajlík