nada
napsal(a):
Tak pošli na mail , zkusim ti je předělat
Zkusím z domu. Z práce to nešlo, ale není aktuální. Na čerstvé fotky čekám
nada
napsal(a):
Tak doufám , že brzy dorazí aby jsi se pochlubila
náhodou jsem tady narazila na hromadu krásných fotek kavkazáků a tak zde taky jednu nechám - Izvestnyj z Azgiru - Ivan poprvé a zatím naposledy byl v Heřmanově Měsci na klubovce - dorost - nyní 7 měsíční miminko
lmusa
napsal(a):
Pěkné miminko To to letí ten čas
to je pravda - člověk si jich ani pořádně neužije a nejednou tu je dědeček
ipk
napsal(a):
to je pravda - člověk si jich ani pořádně neužije a nejednou tu je dědeček
Jj je to hrůza jak nám stárnou před očima ,ale jako ty malé chundelaté kuličky by to zase nebylo ono
Tak ještě přispějte troškou do mlýna
nada
napsal(a):
Jj je to hrůza jak nám stárnou před očima ,ale jako ty malé chundelaté kuličky by to zase nebylo ono
Tak ještě přispějte troškou do mlýna
skalap
napsal(a):
ne ne - malá kulička by opravdu nebylo ono, ale právě teď se nám jeden kavkazák dožívá 13 - tých narozenin a kéž bychom mu mohli přát ještě jednou tolik
ipk
napsal(a):
ne ne - malá kulička by opravdu nebylo ono, ale právě teď se nám jeden kavkazák dožívá 13 - tých narozenin a kéž bychom mu mohli přát ještě jednou tolik
no a tímhle to všechno začíná - Ivan první den v novém prostředí usilovně pracoval asi jen dvě hodiny
lmusa
napsal(a):
Atlantida a Artei
Ahoj dámy!
Libo, krásné fotky!
Ivánek je krasanec
Dámy, jen pro info, jedete někdo na sobotní setkání do Žižic?
eavy
napsal(a):
Ahoj dámy!
Libo, krásné fotky!
Ivánek je krasanec
Dámy, jen pro info, jedete někdo na sobotní setkání do Žižic?
Škoda, že jsou Žižice tak daleko
Careček s mňamkou - morkovou kostečkou, se Sandynkou se vždycky "zašijí" spolu, aby si to společně v klidu vychutnali . Soňa
corinka
napsal(a):
Škoda, že jsou Žižice tak daleko
Careček s mňamkou - morkovou kostečkou, se Sandynkou se vždycky "zašijí" spolu, aby si to společně v klidu vychutnali . Soňa
ahojky všem, Verčo Vy se chystáte do Žižic mimimka i fota jsou super
Sono bude hezky tak si udělěj výlet, v Žižicích se vždy sejde hodně lidí a pesanů ,třeba by tam Car dostal rozum
když by viděl tolik pastevců pohromadě
marie m
napsal(a):
Sono bude hezky tak si udělěj výlet, v Žižicích se vždy sejde hodně lidí a pesanů ,třeba by tam Car dostal rozum
Maru, v pátek a v sobotu mám akci v hospodě-taky někdy musím vydělávat penízky .
A na neděli akci máme taky zajištěnou .
A bohužel, musím říct, že Carenek rozum má, jen panička ho neměla . Nedostal žádnej příkaz, pos.... jsem to jen a jen já....
Ale snažíme se, trénujeme a setkání na Moravě bude snad příští týden, tak musíme "píglovat" na Nitru, abychom tam nedělali ostudu a dali na frak " slovačiskům". Soňa
corinka
napsal(a):
Maru, v pátek a v sobotu mám akci v hospodě-taky někdy musím vydělávat penízky .
A na neděli akci máme taky zajištěnou .
A bohužel, musím říct, že Carenek rozum má, jen panička ho neměla . Nedostal žádnej příkaz, pos.... jsem to jen a jen já....
Ale snažíme se, trénujeme a setkání na Moravě bude snad příští týden, tak musíme "píglovat" na Nitru, abychom tam nedělali ostudu a dali na frak " slovačiskům". Soňa
Podle seznamu vystavovatelů na stránkách Nitracanisu tam budeme za "české" kavkazáky bojovat jen s Pepou Mortalem Svobodou
.
marie m
napsal(a):
Maru, moje maličkost by chtěla, ale musí počkat, na vyjádření drahé polovičky...
lmusa
napsal(a):
Atlantida a Artei
A jedna aktuální slečna - Bernie Něžný obr 7 měsíců
nada
napsal(a):
...a s kámoškou
nada
napsal(a):
tak já taky přídám aktuální foto Drusila BB na fotce 6 měs jinak jí zítra bude 7 měsíců
marie m
napsal(a):
tak já taky přídám aktuální foto Drusila BB na fotce 6 měs jinak jí zítra bude 7 měsíců
Tak nám ty mimina nějak stárnou
nada
napsal(a):
Tak nám ty mimina nějak stárnou
Stárnou, stárnou, co naděláme
Artei 4 měsíce
lmusa
napsal(a):
Stárnou, stárnou, co naděláme
Artei 4 měsíce
Tak Verčo jak to vidíš na zítřek?? Dorazíš ??
lmusa
napsal(a):
Atlantida a Artei
Ahoj všem - tak něco málo z Žižic - kdo nebyl prohloupil - nádherné počasí , výborný řízek - no prostě paráda
Edie Zlatá Studánka
lmusa
napsal(a):
Atlantida a Artei
Batir vítěz OPEN HANDLINGU + IV.stupně povah.sout.
lmusa
napsal(a):
Ahojky Pěkné fotky, Naďo ! A Demi tu vypadá už jako ostřílený kavkazák
ahoj všem, Libo nejen vypadá ale taky se tak chová tak taky něco mápo přidám
Demona PK
marie m
napsal(a):
ahoj všem, Libo nejen vypadá ale taky se tak chová tak taky něco mápo přidám
Demona PK
Arsa BB
nada
napsal(a):
A poslední
super že jí Cinda přijmula Nado Démonka začína nějak brzo
nebo si říká co se v mládí naučí ....
marie m
napsal(a):
super že jí Cinda přijmula Nado Démonka začína nějak brzo
nebo si říká co se v mládí naučí ....
Holky jsem moc rada, že ji smečka vzala
Ani ve snu mně nenapadlo , že to bude tak rychlé - ťuk,ťuk
No a Démona je Démona
lmusa
napsal(a):
To je bezva, že holky jsou kámošky
a tady jedna z dnešní procházky
nada
napsal(a):
Holky jsem moc rada, že ji smečka vzala
Ani ve snu mně nenapadlo , že to bude tak rychlé - ťuk,ťuk
No a Démona je Démona
Démona se tady tváří jako démon
A ještě Aty s Mašíkem
nada
napsal(a):
Ta se brzo rozkoukala co ???
A jedno "výstavní" foto-čekání na posouzení
corinka
napsal(a):
A jedno "výstavní" foto-čekání na posouzení
Jestlipak usnul z dlouhé chvíle ? Nebo že by to bylo těma "nožkama " u hlavičky ?. Zcela nevýstavní poloha
corinka
napsal(a):
Carenka spícího viděti - OSMÝ div světa
Careček - Cingis Nufira - V1, CAC, Národní vítěz
corinka
napsal(a):
Careček - Cingis Nufira - V1, CAC, Národní vítěz
....a konečně doma....
marie m
napsal(a):
ahojky všem, Soni velká gratulace Carovi a samo i tobě
..., mě pouze za "první kolo", podruhé šla s Carenkem, hádej kdo ? Zdenka , moc jí za to dík, protože co ona s klukem dělala- 9.div světa, to Prášilovci vyhráli
s naším Carenkem
nada
napsal(a):
Soňo OBROVSKÁ gratulace tobě ,Carenkovi a hlavně Zdence , která je teda frajerka
Ahoj děvčata
Hezké fotečky
Mě manžel nepustil , měli jsme o víkendu dost práce
Už mě to štve, nejraději bych šla bydlet někam do paneláku a ne do baráku, mám pocit, že si už domácí tu práci na baráku a kolem vymýšlejí
Naďo, Démonka je nový přírůstek do smečky? Mě to nějak uniklo
eavy
napsal(a):
Ahoj děvčata
Hezké fotečky
Mě manžel nepustil , měli jsme o víkendu dost práce
Už mě to štve, nejraději bych šla bydlet někam do paneláku a ne do baráku, mám pocit, že si už domácí tu práci na baráku a kolem vymýšlejí
Naďo, Démonka je nový přírůstek do smečky? Mě to nějak uniklo
Verčo - taky jezdí vlaky a Maruš ti to může potvrdit ,že i s nimu se dá do dostat kamkoliv třeba do Žižic
A chlapa s sebou nepotřebuješ ,aspon tě nebude honit domů a lépe si to užiješ v kruhu "pomatenců"
A Démonka je nový člen smečky
nada
napsal(a):
Verčo - taky jezdí vlaky a Maruš ti to může potvrdit ,že i s nimu se dá do dostat kamkoliv třeba do Žižic
A chlapa s sebou nepotřebuješ ,aspon tě nebude honit domů a lépe si to užiješ v kruhu "pomatenců"
A Démonka je nový člen smečky
tak to má Nada pravdu pravdoucí nejvíc jsem si užila Žižic když jsem jela sama vlakem ,žádnej chlap mě nehonil domů a Batir na to jakej je magor tak ve vlaku se choval velice slušně
až mě samotnou to překvapil.
No a když to tak vezmu tak před 30 lety se jezdilo na závody a výstavy vlakem nebo autobusem. Tak Verčo příště sedni na vlak a hurá Žižice no a ten tvůj chlap si to třeba rozmyslí a pojede ,jako to bylo u nás
lmusa
napsal(a):
Atlantida a Artei
Naďo, to gratuluju ! Je krásná !
Ale jo děvčata, já vím, že jezdí i vlaky , jenže to mě furt ten můj chlap nesměl na víkendy zaúkolovávat
Proto jsem psala, že raději v budoucnu panelák, než barák
Teď budujeme na firmě kotce a obr výběhy, pesani se musejí ještě letos postěhovat
eavy
napsal(a):
Naďo, to gratuluju ! Je krásná !
Ale jo děvčata, já vím, že jezdí i vlaky , jenže to mě furt ten můj chlap nesměl na víkendy zaúkolovávat
Proto jsem psala, že raději v budoucnu panelák, než barák
Teď budujeme na firmě kotce a obr výběhy, pesani se musejí ještě letos postěhovat
Jedna nekavkazí z dnešní procházky
lmusa
napsal(a):
Jedna nekavkazí z dnešní procházky
A takhle je pozorovala naše Aty
lmusa
napsal(a):
A takhle je pozorovala naše Aty
A pak ji to přestalo bavit
lmusa
napsal(a):
A pak ji to přestalo bavit
Líbo vy jste byli u moře ,néé???
nada
napsal(a):
Líbo vy jste byli u moře ,néé???
Naďo, u moře bohužel nee Jen u hlučínského jezera, ale ony ty labutě plavou ne na jezeře, ale v bazénu, který je u toho jezera. A labuťáci - táta s mámou byli pěkně nabroušeni. Syčeli na nás výhružně jako husy, až jsem se obávala, že vylezou a napráskají nám těmi svými křídly. Měli tam sedm dětiček a tak se o ně báli
Ale Aty si z nich nic nedělala, jenom Denyš se rozklepal a raději se schoval, páč tak velké ptáky ještě nikdá neviděl
lmusa
napsal(a):
Naďo, u moře bohužel nee Jen u hlučínského jezera, ale ony ty labutě plavou ne na jezeře, ale v bazénu, který je u toho jezera. A labuťáci - táta s mámou byli pěkně nabroušeni. Syčeli na nás výhružně jako husy, až jsem se obávala, že vylezou a napráskají nám těmi svými křídly. Měli tam sedm dětiček a tak se o ně báli
Ale Aty si z nich nic nedělala, jenom Denyš se rozklepal a raději se schoval, páč tak velké ptáky ještě nikdá neviděl
TAk to joooooooo Vypadá to pěkně tolik vody :-) a chudák Denyš - takhle ho strašit
nada
napsal(a):
TAk to joooooooo Vypadá to pěkně tolik vody :-) a chudák Denyš - takhle ho strašit
A Careček si takhle pěkně "křečkuje" poslední padající ořechy A pak už jen pěkně bužíruje
Soňa
corinka
napsal(a):
A Careček si takhle pěkně "křečkuje" poslední padající ořechy A pak už jen pěkně bužíruje
Soňa
Pěkny louskáčky má v pusence
nada
napsal(a):
Neměl by mít Cereček přezdívku " Marfuška "
No, to by sedlo . Všechno mu ukázala naše Sandy, potvůrka nenasytná
. Ta brabčí nejvíc a kradačka je nepřekonatelná
. Kluci ji oba zbožňují, ale Carenek je k ní ohleduplnější a něžnější
. Oni dva jsou super dvojka.
corinka
napsal(a):
No, to by sedlo . Všechno mu ukázala naše Sandy, potvůrka nenasytná
. Ta brabčí nejvíc a kradačka je nepřekonatelná
. Kluci ji oba zbožňují, ale Carenek je k ní ohleduplnější a něžnější
. Oni dva jsou super dvojka.
Jinak Sandynce už bude 7 roků , je vykastrovaná, proto zřejmě ten povýšený postoj asiatí, Careček ji něžně ochraňuje a dohlíží na ni
lmusa
napsal(a):
Atlantida a Artei
Tak trochu posunu
Jedna dnešní Beauty
lmusa
napsal(a):
Naďo, Tys byla na návštěvě u "miminek" ? Beauty je krásně tmavá
ahojky,Beauty je pěkná černoškaale sluší jí to
tak pár fotek s návštěvy u Coudyho BB
marie m
napsal(a):
ahojky,Beauty je pěkná černoškaale sluší jí to
tak pár fotek s návštěvy u Coudyho BB
Coudy BB
marie m
napsal(a):
Abdul BB páneček nebyl doma tak foceno jen z dálky
naštavej Abdulek BB
marie m
napsal(a):
naštavej Abdulek BB
Dzyngis BB a jeho kámoška Metaxa E
marie m
napsal(a):
Dzyngis BB a jeho kámoška Metaxa E
kámoši Dzyngis a Metaxa
corinka
napsal(a):
Moravské setkání přeloženo na 9.11.2008
Super,už jsem myslela,že nepojedem,protože háráme...ale 9.11. už budeme mít "po"
A Soňo,ještě dodatečně gratuluji Carovi k pěknému umístění na výstavě
corinka
napsal(a):
Maru, Coudák i Abdulek jsou pěkní macínci
Soni díky, Dzyngísek je jěště mimčo ale za chviklu bude taky velkej chlap tak jěště jednou rozdováděnej Coudy,Lucka měla plné ruce
nada
napsal(a):
Líbo bohužel jsem byla v práci ,tak se návštěva nekonala ,ale za Adaschou a Beautinkou se chystám příští víkend - tak jen taková předehra MMS
Ale koukám,že Maruš měla dnes návštěvní den u kluků
Jo, Ty jsi v práci ... Tak to máš blbý . To budeš dělat o hodinu více, ne ?
lmusa
napsal(a):
Atlantida a Artei
Ahojky všem,
tak mám opět po skoro 6 týdnech přístup k netu a koukám co je tady miminek. A hlavně těch novinek, viď Naďo . Tak si to jdu všechno pořádně skouknout a přečíst.
kaca
napsal(a):
Ahojky všem,
tak mám opět po skoro 6 týdnech přístup k netu a koukám co je tady miminek. A hlavně těch novinek, viď Naďo . Tak si to jdu všechno pořádně skouknout a přečíst.
Jedna z dnešního krásného slunečného dne
lmusa
napsal(a):
Jedna z dnešního krásného slunečného dne
No Lucko , to je taky dost , že už jsi konečně na PC a přidáš taky nějakou fotečku malé krasavice
U nás bylo taky slunečno - tak přidávám jednu dnešní BROOK