kaskada
napsal(a):
Někam se nám australáčci ztratili, tak zakládám nové.
Roční Ned Kelly Cidabro se svou majitelkou Aničkou Bystřickou složil ZVOP.
Gratulujeme!!!
kaskada
napsal(a):
Roční Ned Kelly Cidabro se svou majitelkou Aničkou Bystřickou složil ZVOP.
Gratulujeme!!!
červená a modrá
kaskada
napsal(a):
Co nového o prodlouženém víkendu?
kaskada
napsal(a):
Co nového o prodlouženém víkendu?
Gratuluju všem sourozencům našeho "Amiga" Adelonga k 1. narozeninám a přikládám foto jak byl dortík dobrý.
helvan1
napsal(a):
hola, hola, tak holky pište jaký býl srazík????? Už jsem celá natěšená!
Markéto, koukám, že dortík byl hned slupnut. U nás Aluška slavila první narozeniny v pátek a nestihla jsem udělat žádnou fotku.... všichni tři se vrhli na "bábovčičku" a nezbyl ani drobeček ( navíc se u toho stihli ještě poprat
). Dostala několik plyšáků, uzel a pár kousacích dobrůtek.
Helčo, co Diázek a střecha? Já nakonec byla doma v teploučku, připravovala jsem vše na svůj odjezd do špitálu ( vaření do zásoby, praní atd.). Jen v neděli jsme odjeli chatu zazimovat a vypustit sudy.
Taky se těším na povídání o srazíku
helvan1
napsal(a):
hola, hola, tak holky pište jaký býl srazík????? Už jsem celá natěšená!
Ahojky, jsem vytížená v práci a tak jsem neměla ještě ani čas stáhnout fotky
Jinak myslím že se srazík moc vydařil, akorát jsme museli s Milanem odjet už v sobotu večer a nezúčastnili jsme se tedy nedělního programu a sobotní přednášky o DKK.
Jinak ve zkratce - účastníci z řad ACD: Seven, Buzz, Ebby, Aldora, Tokra, Gwyn
Pesani si vyzkoušeli tahání koloběžky (Seven a Ebby jako staří profíci běžely super, Aldora táhla jako divá až natrhla vodítko a Tokyšek se s taháním taky nenechal zahambit - myslím že bude pořádný tahoun, už se těším)
V jízdárně se pak zkoušelo vyhledávání osob. Byla ukázka záchranařiny a pesani pak zkoušeli hledat své schované pánečky. I tam byli všichni moc šikovní, i když hledali jen "na oči" a nos do toho moc nezapojovali....ale bylo to poprvé a taky ten pach koní všude kolem....ale jinak super.
Dále se cvičila poslušnost, dělaly se stopy, obrana.....a večer noční avizace. Tady musím opět pochválit australáky. Ze všech zúčastněných psů tj. leopardů a ACD schovaného figuranta v křoví objevili pouze dva psi a to Seven a Ebby. Holky byly moc šikovné
No snad jsem na nic a na nikoho nezapomněla.
Setkání bylo odlišné od těch předešlých a dělaly se i jiné a zajímavé věci. I prostředí mezi koňmi bylo moc pěkné - takže celkové hodnocení - opět maximální spokojenost.
Článeček pak snad sepíšu o víkendu, fotečky budou na rajčeti určitě do konce týdne.
sonja
napsal(a):
Ahojky, jsem vytížená v práci a tak jsem neměla ještě ani čas stáhnout fotky
Jinak myslím že se srazík moc vydařil, akorát jsme museli s Milanem odjet už v sobotu večer a nezúčastnili jsme se tedy nedělního programu a sobotní přednášky o DKK.
Jinak ve zkratce - účastníci z řad ACD: Seven, Buzz, Ebby, Aldora, Tokra, Gwyn
Pesani si vyzkoušeli tahání koloběžky (Seven a Ebby jako staří profíci běžely super, Aldora táhla jako divá až natrhla vodítko a Tokyšek se s taháním taky nenechal zahambit - myslím že bude pořádný tahoun, už se těším)
V jízdárně se pak zkoušelo vyhledávání osob. Byla ukázka záchranařiny a pesani pak zkoušeli hledat své schované pánečky. I tam byli všichni moc šikovní, i když hledali jen "na oči" a nos do toho moc nezapojovali....ale bylo to poprvé a taky ten pach koní všude kolem....ale jinak super.
Dále se cvičila poslušnost, dělaly se stopy, obrana.....a večer noční avizace. Tady musím opět pochválit australáky. Ze všech zúčastněných psů tj. leopardů a ACD schovaného figuranta v křoví objevili pouze dva psi a to Seven a Ebby. Holky byly moc šikovné
No snad jsem na nic a na nikoho nezapomněla.
Setkání bylo odlišné od těch předešlých a dělaly se i jiné a zajímavé věci. I prostředí mezi koňmi bylo moc pěkné - takže celkové hodnocení - opět maximální spokojenost.
Článeček pak snad sepíšu o víkendu, fotečky budou na rajčeti určitě do konce týdne.
Soni, už to co píšeš zní skvěle a tím víc mně mrzí, že jsem nejela, ale zdraví je prioritou. Pevně doufám, že příštího srazíku se taky zůčastníme.
Těším se na fotečky
ztracenka
napsal(a):
Soni, už to co píšeš zní skvěle a tím víc mně mrzí, že jsem nejela, ale zdraví je prioritou. Pevně doufám, že příštího srazíku se taky zůčastníme.
Těším se na fotečky
jo, jo, zní to parádně Budeme se napětím očekávat fotky.
Diázek už je fit, ale ten sraz mě mrzí
Jinak střecha pokračuje zdárně, i když zrovna dneska nám trochu nakapalo do obýváku. Ale s tím se holt musí počítat. Vybrali jsme bobrovku a vypadá fakt skvěle. Jsem z ní úplně nadšená (jak jen ze střechy člověk nadšený může být). Máme tak 2/3 pokryté, ale to náročné teprve přijde. Máme totiž taková malá půlkuhová okna (říká se tomu volská oka) a s těmi si asi dost vyhrají. Jedno budou dělat tak 3 dny. Bohužel nás čeká ještě výměna kotle, který asi brzy odejde do věčných lovišť
.
Jinak jsme byli v sobotu na výlovu rybníka, tak jen posílám pár hezkých kapříků pro inspiraci na Vánoce
helvan1
napsal(a):
jo, jo, zní to parádně Budeme se napětím očekávat fotky.
Diázek už je fit, ale ten sraz mě mrzí
Jinak střecha pokračuje zdárně, i když zrovna dneska nám trochu nakapalo do obýváku. Ale s tím se holt musí počítat. Vybrali jsme bobrovku a vypadá fakt skvěle. Jsem z ní úplně nadšená (jak jen ze střechy člověk nadšený může být). Máme tak 2/3 pokryté, ale to náročné teprve přijde. Máme totiž taková malá půlkuhová okna (říká se tomu volská oka) a s těmi si asi dost vyhrají. Jedno budou dělat tak 3 dny. Bohužel nás čeká ještě výměna kotle, který asi brzy odejde do věčných lovišť
.
Jinak jsme byli v sobotu na výlovu rybníka, tak jen posílám pár hezkých kapříků pro inspiraci na Vánoce
http://galerie.albumfotek.cz/23092/
Ahoky děvčata. Tak jak již řekla Soňka, tak na setkání se nám moc líbilo všem My jsme se s Ebčou zůčastnily poprvé a celkem se jí dařilo ve všech disciplínách. Dělá nám holka fakt radost. Přikládám odkaz na pár foteček. Článek sesmolím později. Papa. Jen škoda, že nás - ACD - nebylo víc. Ale ostudu jsme plemeni asi nedělali
abbey
napsal(a):
Ahoky děvčata. Tak jak již řekla Soňka, tak na setkání se nám moc líbilo všem My jsme se s Ebčou zůčastnily poprvé a celkem se jí dařilo ve všech disciplínách. Dělá nám holka fakt radost. Přikládám odkaz na pár foteček. Článek sesmolím později. Papa. Jen škoda, že nás - ACD - nebylo víc. Ale ostudu jsme plemeni asi nedělali
To prostředí vypadá opravdu nádherně. Vypadá to, že jste si to krásně užili! Fotky jsou vydařené. Na Ebče se mi vždycky líbí, jak má takovou vrásku okolo papulky, když jí má otevřenou
Ta se fakt směje.
abbey
napsal(a):
Ivi, fotečky super. Můžu poprosit, pokud bych tam ještě někde s klukama nějakou měla, zda by jsi mi ji mohla poslat? Ty z vaší galerie si zdovolením stáhnu a použila bych je na svých stránkách - můžu? Nemám totiž svou ani jednu fotku. Fotila jsem já a tak tam mám všechny ostatní, jen né sebe. Ještě doufám, že nějaké ty fotečky bude mít Kačka...
Jinak tady je odkaz na naše fotky: http://sonaplo.rajce.id nes.cz/2008_10_25_Os me_setkani_leopardu/ (dve mezery)
Povídání snad sepíšu do konce týdne, mám toho teď hodně.
sonja
napsal(a):
Ivi, fotečky super. Můžu poprosit, pokud bych tam ještě někde s klukama nějakou měla, zda by jsi mi ji mohla poslat? Ty z vaší galerie si zdovolením stáhnu a použila bych je na svých stránkách - můžu? Nemám totiž svou ani jednu fotku. Fotila jsem já a tak tam mám všechny ostatní, jen né sebe. Ještě doufám, že nějaké ty fotečky bude mít Kačka...
Jinak tady je odkaz na naše fotky: http://sonaplo.rajce.id nes.cz/2008_10_25_Os me_setkani_leopardu/ (dve mezery)
Povídání snad sepíšu do konce týdne, mám toho teď hodně.
Ivčo, fotečky jsou krásné, článek super. Soni, fotky super
helvan1
napsal(a):
Soni i Ivano, máte moc hetké fotečky. Musela to bejt paráda!!
Nedík se svou paničkou složil dnes ZZO. Tenhle roční pejsek nám všem dělá velkou radost!
ztracenka
napsal(a):
My ne ... sice už bych měla být doma, ale v teple a klidu. Fotečky jsou nádherný ( hlavně Pavel s prckem
) ... dám nějakou na stránky a zbytek budete mít u nás
Hlavně se pořádně vykurýruj a budeme počítat s nějakou tou návštěvou (u nás/u vás). Jéé, hned jak budou na stránkách, tak dej vědět, ráda se podívám
. Pošli mi prosím alespoň 3 fotky na tu grafiku (jak jsme aranžovali tlupu), zkusím něco vytvořit.
helvan1
napsal(a):
Hlavně se pořádně vykurýruj a budeme počítat s nějakou tou návštěvou (u nás/u vás). Jéé, hned jak budou na stránkách, tak dej vědět, ráda se podívám
. Pošli mi prosím alespoň 3 fotky na tu grafiku (jak jsme aranžovali tlupu), zkusím něco vytvořit.
Fotky na grafiku pošle Martin snad večer... dostal za úkol vybrat ty nejostřejší a nejhezčí z našich, takže vše půjde pospolu. Na net dám fotky hned po venčení, nejpozději večer tam budou
S návštěvou u nás/u vás počítáme, dokonce už je napsaná v kalendáři ... Martinově
ztracenka
napsal(a):
Fotky na grafiku pošle Martin snad večer... dostal za úkol vybrat ty nejostřejší a nejhezčí z našich, takže vše půjde pospolu. Na net dám fotky hned po venčení, nejpozději večer tam budou
S návštěvou u nás/u vás počítáme, dokonce už je napsaná v kalendáři ... Martinově
Děvčata, mám na vás jeden dotaz a ráda bych znala váš názor:
Známá mé známé je zrakově postižená a sama cvičí i psy pro tyto účely. A napadla jí myšlenka, že by zkusila též australáka jako plemeno. Co si o této volbě myslíte?
Můj názor je ten, že vodící pes by měl být především nekonfliktní a za všech situacích klidný a vyrovnaný pes, což tedy o ausralákovi říct nemůžu. Už jen s reakcí na jiné psy by byl dost problém a představa že má tohoto malého pošuka v rukou nevidomý člověk.....no nevím, jestli by to byla nejšťastnější volba.
sonja
napsal(a):
Známá mé známé je zrakově postižená a sama cvičí i psy pro tyto účely. A napadla jí myšlenka, že by zkusila též australáka jako plemeno. Co si o této volbě myslíte?
Můj názor je ten, že vodící pes by měl být především nekonfliktní a za všech situacích klidný a vyrovnaný pes, což tedy o ausralákovi říct nemůžu. Už jen s reakcí na jiné psy by byl dost problém a představa že má tohoto malého pošuka v rukou nevidomý člověk.....no nevím, jestli by to byla nejšťastnější volba.
Soni, naprosto s tebou souhlasím. Myslím, že Australák není nejvhodnějším psem pro nevidomého člověka. Stejně tak si myslím, že canisterapie taky není úplně optimální pro toto plemeno. Může fungovat a asi by se dalo potlačit nežádoucí chování, ale není to jeho přirozenost a myslím, že by nebyl úplně šťastný ani pes, ani pán. Byla by to spíš pomsta danému člověku.
helvan1
napsal(a):
Soni, naprosto s tebou souhlasím. Myslím, že Australák není nejvhodnějším psem pro nevidomého člověka. Stejně tak si myslím, že canisterapie taky není úplně optimální pro toto plemeno. Může fungovat a asi by se dalo potlačit nežádoucí chování, ale není to jeho přirozenost a myslím, že by nebyl úplně šťastný ani pes, ani pán. Byla by to spíš pomsta danému člověku.
Ahojky,tak jako vodící pes by acd asi nebyl dobrá volba...ale např.já o canisterapii dost uvažuji,protože Buzzynka je neuvěřitelně mazlivá a všechny její agresor stavy co měla jako maličká jsou pryč a je fakt neuvěřitelně hodná- i když musím přiznat jak kdy. Když se jde mazlit tak je fakt zlatá,ale jak cvičí jak je to sviňula co by oprala i mě. Když jí na obraně vyvěšuji aby pustila klíňák tak občas hryzne do mého lejtka..Jinak s výcvikem uspěšně pokračujem,koušeme ted 3x týdně takže super,na měkký klín a zákusy má klidné,na plnou hubu tak jsem fakt spokojená ale jsem zvědavá co bude vyvádět na rukáv páč jí tvrdé to papulky nechutná...ale snad to půjde. Na stopách děláme zatím jen 350kr není moc času . Na poslušnosti máme chůzi alá hopsinka a odl.za poch. v sedě a vysílačku na kopačák.Začnu pomalu učit aporty a dl.odložení ale to odložení bude boj...mějte se všichni krásně! ps- ještě na konec nevím jestli jsem to tu už psala ale máme už 43.5cm! a 14kg! Sláva!!
helvan1
napsal(a):
Také si myslím, že australák není nejvhodnější volba coby vodící pes. Pochopitelně i mezi ACD jsou jedinci, kteří se věnují canisterapii v nejrůznějších podobách. Ale stejně bych doporučila jiné plemeno. Předejdou tak oboustrannému zklamání.
kaskada
napsal(a):
Také si myslím, že australák není nejvhodnější volba coby vodící pes. Pochopitelně i mezi ACD jsou jedinci, kteří se věnují canisterapii v nejrůznějších podobách. Ale stejně bych doporučila jiné plemeno. Předejdou tak oboustrannému zklamání.
Pokud by někdo měl zájem o ročního psa ACD s PP po rodičích DKK 0/0 a oba také DNA - A za symbolickou cenu, může se ozvat na email a já předám telef. kontakt na chovatelku ( v současné době se nedostane k emailu).
sonja
napsal(a):
Míšo, jak to vypadá s Jessi? Ještě furt nic? Jsem zvědavá.....
Jsem si četla, kde jste jeli krýt Arku. Jste se teda projeli. Ale pes super
sonja
napsal(a):
Míšo, jak to vypadá s Jessi? Ještě furt nic? Jsem zvědavá.....
Jsem si četla, kde jste jeli krýt Arku. Jste se teda projeli. Ale pes super
Tak vás všechny moc zdravím. Už jsem z nemocnice doma
Nesmím moc dlouho sedět, tak jen prolítávám a jdu zase ležet. Už jste mi chyběly ... a hlavně Brut s Aluškou
Helčo, omlouvám se, ale před odchodem do špitálu jsem nic nestíhala, takže fotky na net dám během zítřka. No a Martin zase zapomněl ty vybrané poslat... dneska večer ho k tomub donutím
ztracenka
napsal(a):
Nesmím moc dlouho sedět, tak jen prolítávám a jdu zase ležet. Už jste mi chyběly ... a hlavně Brut s Aluškou
Helčo, omlouvám se, ale před odchodem do špitálu jsem nic nestíhala, takže fotky na net dám během zítřka. No a Martin zase zapomněl ty vybrané poslat... dneska večer ho k tomub donutím
Ahoj!! Moc jsme na tebe doma mysleli. Tak doufám, že vše dopadlo dobře a hlavně nezanedbej rekonvalescenci. Ta je stejně důležitá jako léčba sama. Já jsem si vyvrtla kotník začátkem září, moc jsem to neřešila a teď s tím mám problémy.
Se ti vůbec nedivím, že ti psiska chyběli. My jedeme začátekm prosince do Vídně na 3 dny a vím, že furt budu myslet na Diázka co asi dělá. Diázek závislák není, ale paničko jo
ztracenka
napsal(a):
Ahoj Jani, chyběla jsi nám.... snad vše dopadlo dobře. Myslela jsem na tebe, jak asi je. Tak doufám že vše ok. Stýskání po psiskách naprosto chápu, však jak já vždy trpím ty tři dny v práci v Prostějově....
sonja
napsal(a):
Ahoj Jani, chyběla jsi nám.... snad vše dopadlo dobře. Myslela jsem na tebe, jak asi je. Tak doufám že vše ok. Stýskání po psiskách naprosto chápu, však jak já vždy trpím ty tři dny v práci v Prostějově....
Holky dík
Zatím vše vypadá dobře. Nemocnici jsem si vybrala super, jsou tam moc hodní a je taková domácká.
Bohužel, rekonvalescence potrvá poměrně dost dlouho a musím dodržet několik ne zrovna příjemných věcí. Jako jedna z nejdůležitějších je klid, pohoda a hlavně polehávání po dobu minimálně dvou měsíců. Nezvedání těžkých věcí ( nad 2kg) bude trvat až půl roku. No nic, jdu si zase lehnout a dodržovat klidový režim
ztracenka
napsal(a):
Holky dík
Zatím vše vypadá dobře. Nemocnici jsem si vybrala super, jsou tam moc hodní a je taková domácká.
Bohužel, rekonvalescence potrvá poměrně dost dlouho a musím dodržet několik ne zrovna příjemných věcí. Jako jedna z nejdůležitějších je klid, pohoda a hlavně polehávání po dobu minimálně dvou měsíců. Nezvedání těžkých věcí ( nad 2kg) bude trvat až půl roku. No nic, jdu si zase lehnout a dodržovat klidový režim
Ahojky,jdu vkládat pár nových foteček Buzzynky
buzzy
napsal(a):
Ahojky,jdu vkládat pár nových foteček Buzzynky
A ještě jedna- její nejoblíb.činnost hned po žraní
kaskada
napsal(a):
Míšo, tak už nás nenapínej
Takhle krásně aportoval na zkoušce Nedík. Gratuluji majitelce Nedíka a taky fotografovi
kaskada
napsal(a):
Tak jsem se dnes byla podívat na MVP Praha na australáčky a jeden úžasnější než druhý Bohužel jsem si debil u vchodu nekoupila katalog, takže vůbec netuším kteří pejsci tam byli. Přiznejte se, jeslti jsem tam někoho z vás nepotkala
Doufám, že příští rok už si to užiju i v roli vystavovatele a ne jen návštěvníka
Přítel tam nafotil i pár obrázků, ale když jsem to předběžně procházela, tak nic moc - většina rozmazané nebo má pes půl hlavy a tak podobně....ještě je prohlídnu pořádně a jestli bude nějaká použitelná, tak jí sem kdyžtak dám, snad mně za to majitelé nezmlátí
zirrael
napsal(a):
Tak jsem se dnes byla podívat na MVP Praha na australáčky a jeden úžasnější než druhý Bohužel jsem si debil u vchodu nekoupila katalog, takže vůbec netuším kteří pejsci tam byli. Přiznejte se, jeslti jsem tam někoho z vás nepotkala
Doufám, že příští rok už si to užiju i v roli vystavovatele a ne jen návštěvníka
Přítel tam nafotil i pár obrázků, ale když jsem to předběžně procházela, tak nic moc - většina rozmazané nebo má pes půl hlavy a tak podobně....ještě je prohlídnu pořádně a jestli bude nějaká použitelná, tak jí sem kdyžtak dám, snad mně za to majitelé nezmlátí
Poslušně hlásím, že jsem byla na MVP. Ale bohužel jsem toho moc neviděla, jelikož jsem to celé prokecala
kaskada
napsal(a):
Bohužel mě zlobí PC, tak dřív to nešlo :-)
Děcka jsou na světě od středy 12.11. Je jich 5 - 2 kluci a tři holky. Kluci budou modří a dvě holky červené a jedna modrá. Jeden kluk má prožek na ocásku a jedna holčička masku jen na jedné straně, jinak mají včichni double masku. A modrá holčička má navíc flíček za ušima
Všichni jsou ok, papají, i Jessi.
helvan1
napsal(a):
Poslušně hlásím, že jsem byla na MVP. Ale bohužel jsem toho moc neviděla, jelikož jsem to celé prokecala
Tam kecali všichni to jen my tam lítali kolem kruhu - přítel s foťákem a nadávající jak se mu tam furt někdo plete a já rozplývající se jak jsou ti pesani prostě úžasní
Snad se ke mně dostanou dnes ty fotky, tak jsem zvědavá, jestli tam takhle v klidu doma někoho poznám.
Mám pocit že jsem tam zahlídla Antwerpa, nebo byl pejsek minimálně hodně podobný, no holt jsem si měla koupit katalog, sem trubka no.
oddorrinky
napsal(a):
Děcka jsou na světě od středy 12.11. Je jich 5 - 2 kluci a tři holky. Kluci budou modří a dvě holky červené a jedna modrá. Jeden kluk má prožek na ocásku a jedna holčička masku jen na jedné straně, jinak mají včichni double masku. A modrá holčička má navíc flíček za ušima
ahoj Míšo,
moc gratuluju a určitě všichni se těšíme na fotečky. Ať Ti "Béčka" rostou Tvůj očekávaný vrh maliňáků vypadá taky super.
oddorrinky
napsal(a):
Míšo, už se moc těšíme na fotky. Přece jen to budou zvlášť zajímavé "exempláře" A jsem moc rádi, že jsou všici zdraví!!
helvan1
napsal(a):
Míšo, už se moc těšíme na fotky. Přece jen to budou zvlášť zajímavé "exempláře" A jsem moc rádi, že jsou všici zdraví!!
Míšo, gratuluji k maličkým australáčkům. Už se moc těším na fotečky, doufám, že tě pc nebude zlobit dlouho, aby jsme si jich užili alespoň na dálku. Škoda, že jste přes celou republiku, jinak by jsme přijeli na kukandu a mazlení
U nás nic nového není... já neustále musím ležet, takže veškeré dění okolo Bruta a Alušky je na bedrech dětí a mužskýho. Z Alušky se stává poměrně dobrý horolezec a opět velký ničitel, Brut si pro změnu hraje na dospěláka a neustále jí vychovává.
kaskada
napsal(a):
Tak Vám jdu představit mimča :-)
oddorrinky
napsal(a):
Tak Vám jdu představit mimča :-)
Ti co čekali neobvyklé nebo nestandartní barvy mají smůlu nic takového se nekoná. Štěníci mají lepší pigment než áčka a i jinak se mi zdají více vydaření
Jedinou malinkou chybičku má modrá holčička - flek na krku, ale myslím že to není nic vážného :-)
Takže kluci, už mají jména, ale ještě nejsou přidělena, protože se bude rozhodovat později který zůstane ve spoluvlastnictví.
Jména jsou BARROW CREEK a BALLARAT
oddorrinky
napsal(a):
Ti co čekali neobvyklé nebo nestandartní barvy mají smůlu nic takového se nekoná. Štěníci mají lepší pigment než áčka a i jinak se mi zdají více vydaření
Jedinou malinkou chybičku má modrá holčička - flek na krku, ale myslím že to není nic vážného :-)
Takže kluci, už mají jména, ale ještě nejsou přidělena, protože se bude rozhodovat později který zůstane ve spoluvlastnictví.
druhej kluk
oddorrinky
napsal(a):
modrá holka BOOLE POOLE - Poli
červená holka - BOOROWA - Bora
oddorrinky
napsal(a):
červená holka - BOOROWA - Bora
a ještě červená prvorozená BRINDABELLA - Bella
oddorrinky
napsal(a):
Míšo, krásná miminka...... Jsem zvědavá, jak se budou dál vybarvovat ...
proxima
napsal(a):
Míšo,co jsi to udělala!!!!!To sem nesmíš dávat!!!!
Já taky chcůůůůůů!!!!!
Né jsou krásní-gratuluji!!!Brala bych tu holku se skvrnou na krku-je tak panda...
Míšo, krásní prcci .... jsem zvědavá kdo nakonec zůstane doma ( nebo téměř doma) a jak porostou
Eliška z nich musí mít hroznou radost, viď?
ztracenka
napsal(a):
Míšo, krásní prcci .... jsem zvědavá kdo nakonec zůstane doma ( nebo téměř doma) a jak porostou
Eliška z nich musí mít hroznou radost, viď?
Ahojky. Po dlouhe dobe zdravim vsechny panicky a pesany. Gratuluji ke vsem uspechum a hlavne k mimineckam. Omlouvam se za hacky, carky - jedu pres mobil, protoze novy notebook je stale v nedohlednu :( Alfik je uz pubertak a pekne radi. Je malink dominantnejsi a mezi psi si zacal dost vybirat kdo bude kamos. Vetsina psu jsou konkurenti. Jinak je to pasak muj :) nejvic si oblibil apopt a donese vsechno co zahodim a poda hezky do ruky. I harava fenka mu byla min nez micek :D MVP v listopadu jsme propali a v lete nikam nejeli. Zatim papa. Jarka a Alfik.
jejdajaja
napsal(a):
Ahojky. Po dlouhe dobe zdravim vsechny panicky a pesany. Gratuluji ke vsem uspechum a hlavne k mimineckam. Omlouvam se za hacky, carky - jedu pres mobil, protoze novy notebook je stale v nedohlednu :( Alfik je uz pubertak a pekne radi. Je malink dominantnejsi a mezi psi si zacal dost vybirat kdo bude kamos. Vetsina psu jsou konkurenti. Jinak je to pasak muj :) nejvic si oblibil apopt a donese vsechno co zahodim a poda hezky do ruky. I harava fenka mu byla min nez micek :D MVP v listopadu jsme propali a v lete nikam nejeli. Zatim papa. Jarka a Alfik.
http://www.stream.cz/video//182652-zachranari-v-s enove-sutiny-15-11-08-abbey
senove je dohromady
Ahojte děvčata. Tak jsme s Ebčou vyzkoušely ,co to obnáší záchranářský výcvik a tady posíláme odkaz na videjko z našeho druhého tréninku. Ebču to fakt baví, jen mám strach, že se brzy vrhne někam do prázdna. Je to pošuk
abbey
napsal(a):
http://www.stream.cz/video//182652-zachranari-v-s enove-sutiny-15-11-08-abbey
senove je dohromady
Ahojte děvčata. Tak jsme s Ebčou vyzkoušely ,co to obnáší záchranářský výcvik a tady posíláme odkaz na videjko z našeho druhého tréninku. Ebču to fakt baví, jen mám strach, že se brzy vrhne někam do prázdna. Je to pošuk
Jak si proskakuje okny.
abbey
napsal(a):
Jak si proskakuje okny.
Ahojky holky,
krásné fotečky,
taky jsem něco vyfotila ve snížku....
kaskada
napsal(a):
kaskada
napsal(a):
...ušáček...
kaskada
napsal(a):
abbey
napsal(a):
Jejda to vám ta holka ale vyrostla!!! Moc jim to spolu sluší
Jen Aronek se malinko mračí. Jestli on na ni nežárlí?
Papa Ivana a Ebča
Naše první zkušenost s letošním sněhem. Otevřu dveře ven, Diázek se rozeběhne na zahradu, na schodech mu to podklouzne a kutálí se po schodech dolů až do skalky Tak jako každý rok to bílé na zemi klouže a tak jako každý rok se vymele. Řádil na zahradě ve sněhu celé dopoledne.
helvan1
napsal(a):
Naše první zkušenost s letošním sněhem. Otevřu dveře ven, Diázek se rozeběhne na zahradu, na schodech mu to podklouzne a kutálí se po schodech dolů až do skalky Tak jako každý rok to bílé na zemi klouže a tak jako každý rok se vymele. Řádil na zahradě ve sněhu celé dopoledne.
Brut sníh miluje ... jako první je nejdůležitější vyválení se, pak nastává fáze "dá se to všechno sežrat?" , nakonec "ufff, už nemůžu, tak si alespoň co nejvíc sněhu naházím na záda" ... nevím, jak to dělá, ale během chvíle má na zádech pořádnou vrstvu a hrne se do baráku, aby nám ukázal, jak je šikovnej
Aluška viděla sníh poprve v životě. Stála koukala, co jí to padá na čumáček, pak se snažila vločky chytat a nakonec skákala jak koza. Nevyvalovala se jak Brut, ale nahrnula čumákem před sebou pořádnou hromadu
S Martinem byli včera celé odpoledne venku na procházce a říkal, že oba řádili jak černá ruka.... jen je škoda, že toho sněhu máme strašně málo, teď už spíš jen poprašek.
ztracenka
napsal(a):
Brut sníh miluje ... jako první je nejdůležitější vyválení se, pak nastává fáze "dá se to všechno sežrat?" , nakonec "ufff, už nemůžu, tak si alespoň co nejvíc sněhu naházím na záda" ... nevím, jak to dělá, ale během chvíle má na zádech pořádnou vrstvu a hrne se do baráku, aby nám ukázal, jak je šikovnej
Aluška viděla sníh poprve v životě. Stála koukala, co jí to padá na čumáček, pak se snažila vločky chytat a nakonec skákala jak koza. Nevyvalovala se jak Brut, ale nahrnula čumákem před sebou pořádnou hromadu
S Martinem byli včera celé odpoledne venku na procházce a říkal, že oba řádili jak černá ruka.... jen je škoda, že toho sněhu máme strašně málo, teď už spíš jen poprašek.
Ahojky,super fotečky na snížku! Já sem taky pár dám. Buzzule je ze sněhu úplně vyšinutá až z toho začla hárat
buzzy
napsal(a):
Ahojky,super fotečky na snížku! Já sem taky pár dám. Buzzule je ze sněhu úplně vyšinutá až z toho začla hárat
a další
kaskada
napsal(a):
Ahoj všem!!!
Snad už mám konečně ok PC na delší dobu...
Všechny fotky jsou super, taky jsem něco nafotila tak dodávám
Mimčům se daří ok, jsou to pěkní cvalíci, už otvírají očka a Eliška je řádně opečovává
Tady zimní Austrálie
oddorrinky
napsal(a):
Ahoj všem!!!
Snad už mám konečně ok PC na delší dobu...
Všechny fotky jsou super, taky jsem něco nafotila tak dodávám
Mimčům se daří ok, jsou to pěkní cvalíci, už otvírají očka a Eliška je řádně opečovává
Tady zimní Austrálie
ještě sedící a snící
oddorrinky
napsal(a):
a mimča
můj oblíbenec, myslím ýe bude po Bubbovi
oddorrinky
napsal(a):
můj oblíbenec, myslím ýe bude po Bubbovi
a ještě zimní Austrálie a malinou
helvan1
napsal(a):
jo, jo, psiska si to umí pořádně užít na sněhu.
Ahoj Holky. Všechny fotečky jsou super!! Tedy ale vy se máte, že máte všechny tolik sněhu. To ve Znojmě napadly taktak 2mm a už jsou zase pryč
. No my si tam sněhu moc neužijeme. Ale plánuju, jak napadne trošku víc, že vyrazíme s pesanama na Vysočinu na běžky. To bude paráda
Už se těším....
A jak se jinak všechny máte?
My doděláváme baráček (no doděláváme, teď se udělalo topení, ale ještě není zapojené, jelikož nemáme vchodové dveře, tak je v baráku zima a bydlet se tam ještě nedá. Ale počítám že snad tak v lednu by mohla jedna místnůstka už být.....Tak držte palce.....
A jak vánoce? Už u vás začínají předvánoční přípravy?
My měly teď na cvičáku takové předvánoční závody (každoroční sranda klubové závody). V kategorii ZVV1 bylo šest psů a hádejte kdo vyhrál - no přece Gwyneček A v kaqtegorii ZZO bylo 12 pejsků (pamlskovalo a míčkovalo se ostošest. Byly povoleny skoro všechny techniky krom sahání na psa) a hádejte kdo vyhrál tuto kategorii? Náš šikulka Tokyšek
(kategorie byla rozdělena na štěňata a psy, které už zkoušku mají, ale Tokra suvereně bodově vyhrál vše). Mám to doma ale šikovné pesánky. Sice nám celé závody prochumelilo, ale nikoho to neodradilo a nálada byla super
sonja
napsal(a):
Ahoj Holky. Všechny fotečky jsou super!! Tedy ale vy se máte, že máte všechny tolik sněhu. To ve Znojmě napadly taktak 2mm a už jsou zase pryč
. No my si tam sněhu moc neužijeme. Ale plánuju, jak napadne trošku víc, že vyrazíme s pesanama na Vysočinu na běžky. To bude paráda
Už se těším....
A jak se jinak všechny máte?
My doděláváme baráček (no doděláváme, teď se udělalo topení, ale ještě není zapojené, jelikož nemáme vchodové dveře, tak je v baráku zima a bydlet se tam ještě nedá. Ale počítám že snad tak v lednu by mohla jedna místnůstka už být.....Tak držte palce.....
A jak vánoce? Už u vás začínají předvánoční přípravy?
My měly teď na cvičáku takové předvánoční závody (každoroční sranda klubové závody). V kategorii ZVV1 bylo šest psů a hádejte kdo vyhrál - no přece Gwyneček A v kaqtegorii ZZO bylo 12 pejsků (pamlskovalo a míčkovalo se ostošest. Byly povoleny skoro všechny techniky krom sahání na psa) a hádejte kdo vyhrál tuto kategorii? Náš šikulka Tokyšek
(kategorie byla rozdělena na štěňata a psy, které už zkoušku mají, ale Tokra suvereně bodově vyhrál vše). Mám to doma ale šikovné pesánky. Sice nám celé závody prochumelilo, ale nikoho to neodradilo a nálada byla super
Tak to josu kluci opravdu velké šikulky!!! Moc jim gratulujeme!!
Já se musím přiznat že teď výcvik s Australií flákám, ale jestli bude malina březí tak budu mít tak půl roku jen na ni, tak na jaře se snad vrhnem na zkoušky
A Soni přeju ať je domeček co nejdřív hotovej! Mi ten svůj zatím najít nemůžem...
oddorrinky
napsal(a):
Tak to josu kluci opravdu velké šikulky!!! Moc jim gratulujeme!!
Já se musím přiznat že teď výcvik s Australií flákám, ale jestli bude malina březí tak budu mít tak půl roku jen na ni, tak na jaře se snad vrhnem na zkoušky
A Soni přeju ať je domeček co nejdřív hotovej! Mi ten svůj zatím najít nemůžem...
na dogtrekku
sonja
napsal(a):
Jééé, co je to za pesana? Toho myslím ještě neznáme..
holky, budete mi všechny strašně závidět, ale já už mám všechny dárky nakoupené, heč Takže vánove můžou klidně přijít!
Ovšem doma nic moc. Máme stále ještě rozestavěnou střechu (je hotová tak z 80%) a řemeslníci to začali nějak flákat. Je fakt, že počasí není nic moc, ale myslím, že by mohli makat rychleji. V úterý mají termín na předání a hádejte co, no jasně, že to nestihnou Začínám být trochu nervozní, protože furt popadává sníh a my střechu stále otevřenou. Tímhle tempem to nebude ani do vánoc. Do toho nám dneska mají přijet namontovat kotel a je půl jedný a řemeslník nikde. Už mě ty řemeslníci fakt ser..!! Nezaměstnanost na ně!!
helvan1
napsal(a):
holky, budete mi všechny strašně závidět, ale já už mám všechny dárky nakoupené, heč Takže vánove můžou klidně přijít!
Ovšem doma nic moc. Máme stále ještě rozestavěnou střechu (je hotová tak z 80%) a řemeslníci to začali nějak flákat. Je fakt, že počasí není nic moc, ale myslím, že by mohli makat rychleji. V úterý mají termín na předání a hádejte co, no jasně, že to nestihnou Začínám být trochu nervozní, protože furt popadává sníh a my střechu stále otevřenou. Tímhle tempem to nebude ani do vánoc. Do toho nám dneska mají přijet namontovat kotel a je půl jedný a řemeslník nikde. Už mě ty řemeslníci fakt ser..!! Nezaměstnanost na ně!!
Míšo, čudlíci kásně rostou
Soni, máš doma šikulky ....ale to my mooooc dobře víme .... ach jo, takže to letos na stěhování přece jen nevypadá ani na Vánoce? U nás nic nového... Brut si hraje na staršího, důležitýho a Aluška se stává horolezcem
Trošku sněhu jsme měli, ale opravdu jen trochu, takže nějaká fotka je, ovšem opět ve foťáku a ne v počítači. Taky dodám, hned jak se stáhnou.
Koukám, že tu máme nový přírůstek...
Helčo, o řemeslnících mi ani nemluv.... ségře už dva roky dodělávají byt a tímhle tempem se dřív přestěhuje jinam než bude mít hotovo..... a to potřebuje začistit okna a položit dlažbu do panelákové chodbičky
Jinak s dárkama jsi rychlík ... já nemám nic a vzhledem k tomu, že stále ještě musím polehávat, tak asi hned tak nic mít nebudu
....ale vybrala jsem konečně foťáky, tak teď už jen jestli jsou na skladě
...jdu psát mailík
oddorrinky
napsal(a):
a mimča
Míšo, máš nádherní buřtíky. Vypadají velice spokojeně.
Soňo, moc gratuluju k závodům, jste fakt šikulky. A dovolím si přiložit taky sněžnou fotku
kaskada
napsal(a):
Míšo, máš nádherní buřtíky. Vypadají velice spokojeně.
Soňo, moc gratuluju k závodům, jste fakt šikulky. A dovolím si přiložit taky sněžnou fotku
Gratuluji všem k úspěchům, máte úžasně šikovné pejsky ! Prostě super plemeno
Vypadá to, že se k vám v lednu už konečně oficiálně přidám, doma už všechno nachystáno, přítel smířený, už jen na toho pejska čekáme a nemůžem se dočkat (tedy hlavně já smaozřejmě
).
kaskada
napsal(a):
Mimča 15 dní
kaskada
napsal(a):
jedno foto z prvního krmení děcek :-) Kluci krásně modrají, holčička bude mottled po tatínkovi a jedna červená hodně speckled, tak mám radost Psala jsem bývalé majitelce Bubbouše jak se mottled poznají a prej zůstavají oproti jiným dýl bílý a je to tak - rozdíl je nádherně vidět.
Jinak mě pořád zlobí pro změnu foťák - Helčo už mi nějakej chystej a vybírej
oddorrinky
napsal(a):
jedno foto z prvního krmení děcek :-) Kluci krásně modrají, holčička bude mottled po tatínkovi a jedna červená hodně speckled, tak mám radost Psala jsem bývalé majitelce Bubbouše jak se mottled poznají a prej zůstavají oproti jiným dýl bílý a je to tak - rozdíl je nádherně vidět.
Míšo, pěkní cvalíky máš doma a koukám, že taky nenažránky
Tak po delší době se hlásím i já. U nás nic nového. Konečně mám povoleny delší vycházky, ale bez námahy, což vedení Bruta s Alu je. Takže k venčení potřebuji ještě nějaký doprpvod a "vodiče". Oba trochu zvlčili za dobu, co nechodí se mnou ven. Aluška se vrátila k pravidelné likvidaci všeho možného i nemožného a Brut k hraní na pana důležitého.
Včera jsem šla po víc jak měsíci na dlouhou procházku plnou her, povelů a opětovného vyžadování poslušnosti. Po dvou hodinách se oba dva vrátili domů tak unavení, jak už dlouho nebyli.
Brut několikrát dostal pořádný sprdunk, protože má zřejmě pocit, že už nemusí poslouchat a může si dělat, co chce. Přece jen sice dostatek pohybu měl, ale bez nějakých větších korekcí. Takže byl hoooodně moc překvapený tím, že vyžaduji splnění všech povelů a to na poprvý.
Aluška pro změnu dělala hluchou úplně. Max. byla ochotná otočit hlavu na zavolání, ale pak si šla po svých. Byla hlka hodně překvapená, když dostala pěti metrovou šňůru a byla díky ní několikrát zastavena v rozletu. Je chytrá potvůrka, netrvalo dlouho a na povel "ke mně" přiběhla okamžitě.
Takže od včerejšího odpoledne jsme najeli opět na náš systém, snad se oba dají brzy do pořádku a zase bude vše tak jak má být.
Jinak Alu včera lovila kachny a musím říct, že je potvůrka super rychlá, takže málem jednu chytila. Pak se několikrát proběhla řekou sem, tam, pořádně si zaplavala a odmítala jít z vody ven. Naštěstí šustění pytlíku s dobrůtkama neodolala
oddorrinky
napsal(a):
Ahojky,Míšo štěníci jsou užásný a jen prosím co to znamená barva speckled?? Jinak Buzzynka dneska rozežrala svůj obojek i s vodítkem podala si je z 1,70m...šikulka
buzzy
napsal(a):
Ahojky,Míšo štěníci jsou užásný a jen prosím co to znamená barva speckled?? Jinak Buzzynka dneska rozežrala svůj obojek i s vodítkem podala si je z 1,70m...šikulka
takže malé objasnění :-)
mottled je v překladu grošovaný - takže Bubba je vlastně modře grošovaný - blue mottled
speckled znamená stříkaný, takže ty bílé skvrny nejsou tak rozsáhlé jako při mottled. a u červené barvy prej mottled není, ikdyž různé zdrojeuvádějí různé
tady pro představu můj oblíbenec Olman Gus McRae (foto od Andrei ze stránek :-) )
oddorrinky
napsal(a):
takže malé objasnění :-)
mottled je v překladu grošovaný - takže Bubba je vlastně modře grošovaný - blue mottled
speckled znamená stříkaný, takže ty bílé skvrny nejsou tak rozsáhlé jako při mottled. a u červené barvy prej mottled není, ikdyž různé zdrojeuvádějí různé
tady pro představu můj oblíbenec Olman Gus McRae (foto od Andrei ze stránek :-) )
a můj odchovanec Antík je taky speckled
Ale malá Bobina bude hodně flekatá - to bude kočka
oddorrinky
napsal(a):
Ikdyž ne australská, tak "alespoň" klubová štěňátka. Praví malí čertíci narození 5.12.
kaskada
napsal(a):
takhle rostou mimča!
Aktuální fota na stránkách
oddorrinky
napsal(a):
takhle rostou mimča!
Aktuální fota na stránkách
malá panda - mottled fena
oddorrinky
napsal(a):
a holku
mimina jsou boží, strašně se je užívám a nejraději bych si je nechala Hlavně jsem ráda že mi dal Bubba barvičky, exteriér a povahy se uvidí, ale zatím se jeví víc než slibně! Kdo chcete dojeďte mrknout
oddorrinky
napsal(a):
mimina jsou boží, strašně se je užívám a nejraději bych si je nechala Hlavně jsem ráda že mi dal Bubba barvičky, exteriér a povahy se uvidí, ale zatím se jeví víc než slibně! Kdo chcete dojeďte mrknout
Míšo, jsou absolutně nádherná! Malá Panda a Brindabella se mi líbí obzvlášť. Já bych přijela hnedle se podívat, ale bydlíš trochu daleko... A na dcerku bacha, aby z kluka nebyla holka
Můžu vám holky říct, že jsem totálně na prášky. Od začátku října nám dělají střechu a teď máme polovičku prosince a nemají jí dodělanou a jejich pracovní morálka je na bodu mrazu. Vypadá to, že s nimi skončíme a potřebuju rychle najít novou firmu, která to dodělá. Střecha je hotová tak z 80%. Nemáte nějakého dobrého pokrývače, který by mohl nastoupit co nejdříve? Mají ještě do středy, aby se začalo něco dít a pak začnu řešit. Bohužel budou svátky, takže doufám, že přes Vánoce nebude moc pršet... Nejhorší na tom je to, že oni to nejsou podvodníci a na začátku s nimi byla úžasná spolupráce, ale mám pocit, že si vzali příliš velké sousto (střecha je dost složitá) a ten jeden střechař, který na to v podstatě zůstal sám je mám pocit, že před kolapsem A do toho všeho se nám ještě pos... kotel, takže domlouvám firmu, která namontuje nový. Říkám to furt, hladomor na řemeslníky. Vůbec si neváží práce. Kdybych makala jako většina z nich, tak jsem nezaměstnaná.
Ach jo.
kaskada
napsal(a):
vánoční mimča na stránkách
kaskada
napsal(a):
opět nové fotky na stránkách
oddorrinky
napsal(a):
vánoční mimča na stránkách
Krásné fotky, Míšo!!!
ztracenka
napsal(a):
Přejeme všem do roku 2009 hlavně hodně zdraví a štěstí.....a čtyřnožcům hodně úspěchů nejen na výstavách, ale i na zkouškách
I MY PŘEJEME JEN TO NEJLEPŠÍ A SPLNĚNÁ VEŠKERÁ PŘÁNÍ AŤ LIDSKÁ ČI PSÍ!! HLAVNĚ PEVNÉ ZDRAVÍ NEBOŤ JE TO TO NEJCENNĚJŠÍ CO MÁME.
helvan1
napsal(a):
I MY PŘEJEME JEN TO NEJLEPŠÍ A SPLNĚNÁ VEŠKERÁ PŘÁNÍ AŤ LIDSKÁ ČI PSÍ!! HLAVNĚ PEVNÉ ZDRAVÍ NEBOŤ JE TO TO NEJCENNĚJŠÍ CO MÁME.
hezké vánoce
oddorrinky
napsal(a):
hezké vánoce
Jak si užíváte svátky? Snad kdyby bylo trochu sněhu, že? Nejen pesani by měli radost.
kaskada
napsal(a):
Jak si užíváte svátky? Snad kdyby bylo trochu sněhu, že? Nejen pesani by měli radost.
Ahojky všem,svátky si užívám vydatně naposledy jsem byla v práci 5prosince takže pohodička.A nej ježíška měli psiska páč mi zblbli objednávka ve vetamixu a místo 10oušek mi jich přivezli 50! jinak připojím pár foteček z dnešní procházky
buzzy
napsal(a):
Ahojky všem,svátky si užívám vydatně naposledy jsem byla v práci 5prosince takže pohodička.A nej ježíška měli psiska páč mi zblbli objednávka ve vetamixu a místo 10oušek mi jich přivezli 50! jinak připojím pár foteček z dnešní procházky
buzzy
napsal(a):
My jsme včera byli na coursingu v Kralupech a byla to fakt příjemná změna po těch vánocích. Alespoň jsem více jak 2 hodiny něco nejedla.
helvan1
napsal(a):
My jsme včera byli na coursingu v Kralupech a byla to fakt příjemná změna po těch vánocích. Alespoň jsem více jak 2 hodiny něco nejedla.
A ještě jedna.
oddorrinky
napsal(a):
jo tak to by mě taky zajímalo :-)
VD ze speciálky už máme na RTG už jsme taky byly - vypadá nadějně
Díky mému marodění nemáme ani rtg ani výstavu, právě proto potřebuju vědět, kdy bude bonitace, abych vše sladila s dalšíma aktivitama a bohužel i maroděním mužskýho
kaskada
napsal(a):
VŠEM HEZKÉHO SILVESTRA A ŠŤASTNEJ NOVEJ ROK - HODNĚ SPOKOJENOSTI S PEJSKY A ÚSPĚCHŮ JAK KDO A V ČEM POTŘEBUJE
oddorrinky
napsal(a):
VŠEM HEZKÉHO SILVESTRA A ŠŤASTNEJ NOVEJ ROK - HODNĚ SPOKOJENOSTI S PEJSKY A ÚSPĚCHŮ JAK KDO A V ČEM POTŘEBUJE
Ahojky, také všem přejeme krásný nový rok a hlavně to zdravíčko... Přikládám fotečku z předvánoční vycházky (bohužel bez sněhu. No letos jsme si ho ještě moc neužili. Ale snad ještě něco přijde). Více nových a myslím že docela podařených foteček na rajčeti (odkaz na stránkách).
A jak jste si užili Silvestra? Co pesani, jak to zvládali? My máde doma naštěstí kliďase, akorát Betty je histerka, ale ustála to...
sonja
napsal(a):
Ahojky, také všem přejeme krásný nový rok a hlavně to zdravíčko... Přikládám fotečku z předvánoční vycházky (bohužel bez sněhu. No letos jsme si ho ještě moc neužili. Ale snad ještě něco přijde). Více nových a myslím že docela podařených foteček na rajčeti (odkaz na stránkách).
A jak jste si užili Silvestra? Co pesani, jak to zvládali? My máde doma naštěstí kliďase, akorát Betty je histerka, ale ustála to...
...a ještě jedna
sonja
napsal(a):
...a ještě jedna
Ahoj Soni,krásné fotečky,Tokra je už teda kus psa! Kolik měří??Včera jsem vážila Buzku a má 16kg,za měsíc přibrala 3kg je to vůbec možné??Holky chci se zeptat neviděli jste někde kalendář s australákem?? MOc bych ho chtěla ale bohužel nějak na něj nemůžu natrefit...Díky moc všem za rady Eva
buzzy
napsal(a):
Ahoj Soni,krásné fotečky,Tokra je už teda kus psa! Kolik měří??Včera jsem vážila Buzku a má 16kg,za měsíc přibrala 3kg je to vůbec možné??Holky chci se zeptat neviděli jste někde kalendář s australákem?? MOc bych ho chtěla ale bohužel nějak na něj nemůžu natrefit...Díky moc všem za rady Eva
Ahoj všem v novém roce
Soni, fotky jsou skvělé... kluci vypadají jak fotomodelové ( brrr, to je ale blbý slovo)
Máme konečně doháráno a já nemusím dělat manévry při venčení ... teda při střídání. Brut je rád, že má zase Alušku pro sebe, neustále jí olizuje ucho ( doufám, že jí tam nechá alespoň pár chloupků) a vyzývá k blbostem. Což ona ráda a tak tu je opět plno kraválu. Navíc i venku společně řádí a při delších procházkách se doplňují ve vymýšlení ptákovin.
Buzzy, kalendář měl být k prodeji tady:
http://obchod.hafbezobav.cz/ kat-39-Kalendare.html
Když jsem se na něj na podzim ptala, tak nebyl.... teď nevím
Já mám připravený svůj, jen čekám na vytištění ... je z našich fotek
ztracenka
napsal(a):
Ahoj všem v novém roce
Soni, fotky jsou skvělé... kluci vypadají jak fotomodelové ( brrr, to je ale blbý slovo)
Máme konečně doháráno a já nemusím dělat manévry při venčení ... teda při střídání. Brut je rád, že má zase Alušku pro sebe, neustále jí olizuje ucho ( doufám, že jí tam nechá alespoň pár chloupků) a vyzývá k blbostem. Což ona ráda a tak tu je opět plno kraválu. Navíc i venku společně řádí a při delších procházkách se doplňují ve vymýšlení ptákovin.
Buzzy, kalendář měl být k prodeji tady:
http://obchod.hafbezobav.cz/ kat-39-Kalendare.html
Když jsem se na něj na podzim ptala, tak nebyl.... teď nevím
Já mám připravený svůj, jen čekám na vytištění ... je z našich fotek
Ahojte děvčata. Zase se po delší době hlásíme na foru Tady posílám odkaz na video z agility tréninku naší ďáblice a pár fotek štěňátek naší sestřičky Ann.Mají 4 týdny.
http://www.stream.cz/video/210770- agility-trenink-3-1-09 před agility není mezera.
http://galerie.albumfotek.cz/24088/
abbey
napsal(a):
Ahojte děvčata. Zase se po delší době hlásíme na foru Tady posílám odkaz na video z agility tréninku naší ďáblice a pár fotek štěňátek naší sestřičky Ann.Mají 4 týdny.
http://www.stream.cz/video/210770- agility-trenink-3-1-09 před agility není mezera.
http://galerie.albumfotek.cz/24088/
Ahoj všem,
bonitace pro rok 2009 ještě nemají stanovený termín. Vždy bývá jedna zjara (březen - duben), další v létě (červen - červenec, popř. srpen) a jedna na podzim. Vše bude včas uveřejněno ve zpravodaji a na www.kchmpp.cz
Kalendáře ACD, které jsem nechávala dělat jsou již rozebrané. Jsou vydávané v omezeném nákladu a třeba si je vždy během léta nejpozději na podzim objednat.
buzzy
napsal(a):
Ahoj Evčo, ACD kalendář jsem kupovala přes Hafbo eshop. Zkus se tam poptat, jestli ještě mají. Kupovala jsem jich 6, ale už jsem je rozdala Pokud by si už nepochodila, pak je jediná možnost to objednat třeba přes E-bay. Tam je mají určitě. Nedávno jsem tam kupovala krásný přívěšek Australáka na klíče a vypadá fakt jako australák
helvan1
napsal(a):
Ahoj Evčo, ACD kalendář jsem kupovala přes Hafbo eshop. Zkus se tam poptat, jestli ještě mají. Kupovala jsem jich 6, ale už jsem je rozdala Pokud by si už nepochodila, pak je jediná možnost to objednat třeba přes E-bay. Tam je mají určitě. Nedávno jsem tam kupovala krásný přívěšek Australáka na klíče a vypadá fakt jako australák
přívěšek
helvan1
napsal(a):
přívěšek
ahoj všem v novém roce!
Krásné fotky kluků, snad už taky budu mít konečně pořádnej foťák a to bude než se stím naučím
Kalendář Mívají je i na výstavách - budu teďka v Olomouci, budu tam všechny tři dny, tak se ti v pátek můžu mrknout jakej mají a kolik stojí písnu ti meila a můžu ti ho koupit a pošlu ti ho třeba poštou
Ten přívěšek je moc hezkej, fakt některé plemena to někdy nepřipomíná ani náhodou
oddorrinky
napsal(a):
ahoj všem v novém roce!
Krásné fotky kluků, snad už taky budu mít konečně pořádnej foťák a to bude než se stím naučím
Kalendář Mívají je i na výstavách - budu teďka v Olomouci, budu tam všechny tři dny, tak se ti v pátek můžu mrknout jakej mají a kolik stojí písnu ti meila a můžu ti ho koupit a pošlu ti ho třeba poštou
Ten přívěšek je moc hezkej, fakt některé plemena to někdy nepřipomíná ani náhodou
Bohužel není kalendář jako kalendář. Některé, co se k nám dovážejí, tak nechápu, kdo to vůbec nafotí . Ikdyž v každém se najde nějaká pěkná fotka.
Po zkušenostech raději vydávám již třetím rokem vlastní. V Čechách se dají nádherně nafotit báječní psi.
Foto z dnešní dopolední prochajdy. Jeden by neřekl, že tomu běžícímu pejskovi je už 10!!!
kaskada
napsal(a):
Bohužel není kalendář jako kalendář. Některé, co se k nám dovážejí, tak nechápu, kdo to vůbec nafotí . Ikdyž v každém se najde nějaká pěkná fotka.
Po zkušenostech raději vydávám již třetím rokem vlastní. V Čechách se dají nádherně nafotit báječní psi.
Foto z dnešní dopolední prochajdy. Jeden by neřekl, že tomu běžícímu pejskovi je už 10!!!
P.S. Taky by se šiknul lepší foťák
oddorrinky
napsal(a):
ahoj všem v novém roce!
Míšo to by jsi byla moc hodná kdybys mrkla na ten kalendář!Poslala bych ti peníze na účet kdybys nějaký sehnala. My jsme dnes byli s celou smečkou bobovat s naším prckem. A musím říct Buzka mile překvapila,dala jsem jí postroj a krásně tahala boby i s 20kg nákladem(náš Štěpa) a to normálně netahá- myslím když jde na vodítku.