Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.10.2008 22:18
nada

XXX.XXX.210.132

A JE ZDE JUBILEJNÍ 50TÉ FORUM

27.10.2008 06:37

nada napsal(a):

Tak to jubileum by se mělo nějak oslavit ne ?
A teda Naďo, Brook je už obrovská !!
A jedna "mazlicí" Aty s Mášou

27.10.2008 09:32
marie m

XXX.XXX.56.195

lmusa napsal(a):
Tak to jubileum by se mělo nějak oslavit ne ?
A teda Naďo, Brook je už obrovská !!
A jedna "mazlicí" Aty s Mášou

no chtělo by to bouchnout šampus Aty je pěkná zubajda

27.10.2008 18:32
nada

XXX.XXX.210.132

marie m napsal(a):
no chtělo by to bouchnout šampus Aty je pěkná zubajda

Líbo - holky jsou spíš ZUBÍCÍ než MAZLÍCÍ
A šampáňo by jedno doma bylo

Tak jedna dnešní utahaná Démina

27.10.2008 18:33
nada

XXX.XXX.210.132

nada napsal(a):

A už spící

27.10.2008 19:13
lmusa

XXX.XXX.145.10

nada napsal(a):
Líbo - holky jsou spíš ZUBÍCÍ než MAZLÍCÍ
A šampáňo by jedno doma bylo

Tak jedna dnešní utahaná Démina

No, Naďo, ony se nejspíš předváděly, která má lepší chrup
Demi je šikulka Na noc asi bývá ještě doma, ne ?

27.10.2008 19:18
nada

XXX.XXX.210.132

nada napsal(a):
A už spící

Líbo tak to jooooooo
No jasně ,mám ji doma abych si ji taky pořádně užila

27.10.2008 19:31
lmusa

XXX.XXX.145.10

nada napsal(a):
Líbo tak to jooooooo
No jasně ,mám ji doma abych si ji taky pořádně užila

Jen si užívej, dokud je to takové miminko Však víš, jak rychle vyrostou.
Jo a to šampáňo si dej i za mě. U nás doma momentálně bublinky nejsou

A tady Aty s Mášou čekají, co dobrého jim páneček hodí z okna

27.10.2008 19:59
nada

XXX.XXX.210.132

lmusa napsal(a):
Jen si užívej, dokud je to takové miminko Však víš, jak rychle vyrostou.
Jo a to šampáňo si dej i za mě. U nás doma momentálně bublinky nejsou

A tady Aty s Mášou čekají, co dobrého jim páneček hodí z okna

Koukám,že Atyna už statečně dohání maminu

29.10.2008 12:45
eavy

XXX.XXX.80.249

nada napsal(a):

Zahrádkář

29.10.2008 12:46
eavy

XXX.XXX.80.249

nada napsal(a):

A Béďa Trávníček ještě jednou

29.10.2008 16:16
llucinkaa2

XXX.XXX.71.161

eavy napsal(a):
A Béďa Trávníček ještě jednou

Jé ahoj Verčo,s tebou jsem už dlouho nepokecala....jak se máš? a nějáké novinky?....já mám žhavou novinku-do rodiny přibude štěňátko SAO,sice bez PP,ale myslím,že na hlídání stačí ...jen mě štve,že si bratr prosadil,že pes bude u jeho domku v Rajhradě a né tady u nás ,ale zas ho může těšit,že u něj budu stále na návštěvě

30.10.2008 18:32
petraS

XXX.XXX.165.55

llucinkaa2 napsal(a):
Jé ahoj Verčo,s tebou jsem už dlouho nepokecala....jak se máš? a nějáké novinky?....já mám žhavou novinku-do rodiny přibude štěňátko SAO,sice bez PP,ale myslím,že na hlídání stačí ...jen mě štve,že si bratr prosadil,že pes bude u jeho domku v Rajhradě a né tady u nás ,ale zas ho může těšit,že u něj budu stále na návštěvě

Dobrý večer,

chtěla jsem se pochlibit s naším přírustkem do rodiny. Jmenuje se Max a na fotce jsou mu dva měsíce. Nyní jsou mu tři. Je to ale kříženec, maminka je kavkazský ovčák a taťka bernský salašnický . Tak doufám že nevadí že se mezi Vás pletu .

30.10.2008 21:16
llucinkaa2

XXX.XXX.71.161

petraS napsal(a):
Dobrý večer,

chtěla jsem se pochlibit s naším přírustkem do rodiny. Jmenuje se Max a na fotce jsou mu dva měsíce. Nyní jsou mu tři. Je to ale kříženec, maminka je kavkazský ovčák a taťka bernský salašnický . Tak doufám že nevadí že se mezi Vás pletu .

Dobrý večer Petro,já myslím,že to vůbec nevadí ...
A Max je opravdu roztomilé štěndo...jednou jsem viděla křížence kavkazana X berňáka a vypadal dobře

30.10.2008 21:29
petraS

XXX.XXX.165.55

llucinkaa2 napsal(a):
Dobrý večer Petro,já myslím,že to vůbec nevadí ...
A Max je opravdu roztomilé štěndo...jednou jsem viděla křížence kavkazana X berňáka a vypadal dobře

jo je to roztomilej mazlík teda zatím uvidíme co z něj vyroste jeho matka byla celkem ostrá hlídačka

31.10.2008 16:16
ipk

XXX.XXX.48.2

petraS napsal(a):
jo je to roztomilej mazlík teda zatím uvidíme co z něj vyroste jeho matka byla celkem ostrá hlídačka

probíhal tu rozhovor o focení kavkazáků - je to opravdu problém - z 10 pokusů je štěstí, když se povede 1. Možná až bude starší - pochyb se stane pomalejší - no to asi ne. Asi bude těch opravdu krásných dnů na procházky málo a tak by se mělo využít sluníčko co nejvíc.

31.10.2008 16:23
ipk

XXX.XXX.48.2

ipk napsal(a):
probíhal tu rozhovor o focení kavkazáků - je to opravdu problém - z 10 pokusů je štěstí, když se povede 1. Možná až bude starší - pochyb se stane pomalejší - no to asi ne. Asi bude těch opravdu krásných dnů na procházky málo a tak by se mělo využít sluníčko co nejvíc.

no ale cesta domů - opravdu nic moc - asi nikdy nepochopí proč lidi jezdí vlakem

1.11.2008 18:51
nada

XXX.XXX.209.73

ipk napsal(a):
no ale cesta domů - opravdu nic moc - asi nikdy nepochopí proč lidi jezdí vlakem

Ahoj všem,tak jsem zdárně dorazila domu z výletu za mimčama a dám do placu pár "vzorků"

Beautinka - 8 měsíců

1.11.2008 18:53
nada

XXX.XXX.209.73

nada napsal(a):
Ahoj všem,tak jsem zdárně dorazila domu z výletu za mimčama a dám do placu pár "vzorků"

Beautinka - 8 měsíců

Adascha NO - 2 roky

1.11.2008 19:02
nada

XXX.XXX.209.73

nada napsal(a):
Adascha NO - 2 roky

Dášenka

1.11.2008 19:09
nada

XXX.XXX.209.73

nada napsal(a):
Dášenka

a Beautinka

1.11.2008 19:10
marie m

XXX.XXX.41.208

nada napsal(a):
Dášenka

ahojky, koukám že kontrolní den u mimin se povedl Beuty nejen že je pěkná černoška ale je jí kus ,a moc pěknádoufám že jí také někde uvidím na živo Dášenka je mazlík

1.11.2008 19:16
lmusa

XXX.XXX.145.10

nada napsal(a):
a Beautinka

Naďo, "černoška" se povedla A je jí pořádný kus

1.11.2008 19:27
nada

XXX.XXX.209.73

marie m napsal(a):
ahojky, koukám že kontrolní den u mimin se povedl Beuty nejen že je pěkná černoška ale je jí kus ,a moc pěknádoufám že jí také někde uvidím na živo Dášenka je mazlík

Návštěva se vydařila , holky si mně pamatovaly tak mně nesežraly a vše se povedlo Pořádně jsme se vymazlily

1.11.2008 19:29
nada

XXX.XXX.209.73

lmusa napsal(a):
Naďo, "černoška" se povedla A je jí pořádný kus

Líbo doufám,že se "potatí" aspon tahle potvora a páníček přislíbil i výstavu pod pohrůžkou "udání za týrání "

1.11.2008 19:36
lmusa

XXX.XXX.145.10

nada napsal(a):
Líbo doufám,že se "potatí" aspon tahle potvora a páníček přislíbil i výstavu pod pohrůžkou "udání za týrání "

Určitě se potatí, to už je vidět teď

1.11.2008 19:37
lmusa

XXX.XXX.145.10

nada napsal(a):
Návštěva se vydařila , holky si mně pamatovaly tak mně nesežraly a vše se povedlo Pořádně jsme se vymazlily

Moc pěkná holka

2.11.2008 13:32
eavy

XXX.XXX.80.249

nada napsal(a):

Naďo, je kráááááásnáááááá 08#

2.11.2008 13:59
nada

XXX.XXX.209.73

eavy napsal(a):
Naďo, je kráááááásnáááááá 08#

Holky díky , a to byla nejmenší drobínek z vrhnu Mám z ní velkou radost

2.11.2008 19:31
nada

XXX.XXX.209.73

nada napsal(a):

Jedna mazlíci - Odry s Démonou

2.11.2008 19:32
nada

XXX.XXX.209.73

nada napsal(a):
Jedna mazlíci - Odry s Démonou

2.11.2008 19:39
lmusa

XXX.XXX.145.10

nada napsal(a):

Naďo, nemáš strach, že Demi bude zamáčknuta ?

2.11.2008 19:44
lmusa

XXX.XXX.145.10

lmusa napsal(a):

Náš Jošánek na cvičáku s paničkou

2.11.2008 19:46
nada

XXX.XXX.209.73

lmusa napsal(a):

Neboooooj , ona ji to hned obratem vrátí

2.11.2008 19:47
nada

XXX.XXX.209.73

nada napsal(a):

Líbo - nemohli by chodit na cvičák za světla ??

2.11.2008 19:49
marie m

XXX.XXX.106.16

nada napsal(a):

ahojky, konečně zase nějaká fota Jošánek je teda už kusanec Démona je pěkná dračice

2.11.2008 20:20
lmusa

XXX.XXX.145.10

nada napsal(a):
Líbo - nemohli by chodit na cvičák za světla ??

Oni ten cvičák mají až v 18 hodin. Taky bych byla raději, kdyby to bylo líp vidět.
Tak ještě jednu, ale na té je zase umatlaný od malty Prý pomáhal pánečkovi při zednických pracech

2.11.2008 20:22
nada

XXX.XXX.209.73

marie m napsal(a):
ahojky, konečně zase nějaká fota Jošánek je teda už kusanec Démona je pěkná dračice

Malta nevadí - aspon je pěkně vidět - krasavec

3.11.2008 07:20
corinka

XXX.XXX.94.237

nada napsal(a):
Malta nevadí - aspon je pěkně vidět - krasavec

Ahojte !
Děvčátka poupátka, mám jednu prosbu. Zase nemůžu najít propozice a přihlášku na Trenčín-24.-25.1.2009. Ať se hrabu kde se hrabu, nikde nic.Podle loňska by za chvíli měl být konec termínu 1.uzávěrky Pomůžete mi ?
A jinak Careček na klubovce Skáaro v sobotu V1 CAC, na Mezinárodce v neděli u Gavrilové V2.

3.11.2008 07:42
corinka

XXX.XXX.94.237

corinka napsal(a):
Ahojte !
Děvčátka poupátka, mám jednu prosbu. Zase nemůžu najít propozice a přihlášku na Trenčín-24.-25.1.2009. Ať se hrabu kde se hrabu, nikde nic.Podle loňska by za chvíli měl být konec termínu 1.uzávěrky Pomůžete mi ?
A jinak Careček na klubovce Skáaro v sobotu V1 CAC, na Mezinárodce v neděli u Gavrilové V2.

A fotky nemám, ale má MONIKA Moniííííí, kde jsi s fotočkama ???
Postřehy z výstavy : V sobotu klubovka v hale G - krásný velký kruh, koberce snad všude, celá hala byla jen pro klubovku a klubovku Turkmenských alabayů, takže prostoru dost .
V neděli hala M5 - kruh miniaturní, koberce jen částečně, kruhů v hale snad 10, hodinu před začátkem se nedalo projít ani na WC, kruhy v obležení psů i lidí, buď se šlapalo po lidech nebo po psech, lino plné "značek", takže se balancovalo, abychom neuklouzli, Carenek se držel venku jak drak před vypuštěním. A korunu všemu dali opět známí slovenští chovatelé, kteří své klece s kavkazama umístili hned u vstupu do pavilonu, takže někteří psi, kteří ještě nemají tolik výstav za sebou vůbec ALE vůbec nechtěli do haly, byly taženi smykem-"značky" žluté i hnědé na bílých kožíšcích-asiati, no peklo. Většina ukotvila své asiaty TĚSNĚ u kruhu,a to ještě minimálně ve dvou řadách, takže asiatí medvědí hlavy i tlapy čouhaly uvnitř jako nástraha pro vystavující kavkaze. Hlava kam se podíváš, rozevřená tlama rovněž tak. V neděli rozhodčí -odbornice na kokršpaněly absolutně nedbala povahy kavkazů (a to se náš Carenek zdržoval, pouze zavrčel ), nechala běhat po koberci kavkaze přímo do tlam asiatů, pokud ujela noha, nebo byl kavkaz (nejen náš )stržen,aby nedošlo ke rvačce, posoudila pohyb "jako zkřížené nohy", kolem kruhu běhat psy moc nenechala, takže zadala zcela opačné známky než byly zadány v sobotu, na prvních místech se umístili psi, kteří v sobotu prohráli kvůli nestandardnímu pohybu,špatné mechanice. Šampion Hanibal, který je opravdu krásný pes , nezískal ani CAC...,na samce se dívala z uctivé vzdálenosti, zato fenky prohmatávala každou snad 10 minut, a úplně všade .
A teˇse budeme vzpamatovávat z toho maratonu snad celý týden, vytřepaní jsme z auta (hlavně z těch českých dálnic) jak ratlíci Soňa

3.11.2008 09:25
marie m

XXX.XXX.56.195

corinka napsal(a):
A fotky nemám, ale má MONIKA Moniííííí, kde jsi s fotočkama ???
Postřehy z výstavy : V sobotu klubovka v hale G - krásný velký kruh, koberce snad všude, celá hala byla jen pro klubovku a klubovku Turkmenských alabayů, takže prostoru dost .
V neděli hala M5 - kruh miniaturní, koberce jen částečně, kruhů v hale snad 10, hodinu před začátkem se nedalo projít ani na WC, kruhy v obležení psů i lidí, buď se šlapalo po lidech nebo po psech, lino plné "značek", takže se balancovalo, abychom neuklouzli, Carenek se držel venku jak drak před vypuštěním. A korunu všemu dali opět známí slovenští chovatelé, kteří své klece s kavkazama umístili hned u vstupu do pavilonu, takže někteří psi, kteří ještě nemají tolik výstav za sebou vůbec ALE vůbec nechtěli do haly, byly taženi smykem-"značky" žluté i hnědé na bílých kožíšcích-asiati, no peklo. Většina ukotvila své asiaty TĚSNĚ u kruhu,a to ještě minimálně ve dvou řadách, takže asiatí medvědí hlavy i tlapy čouhaly uvnitř jako nástraha pro vystavující kavkaze. Hlava kam se podíváš, rozevřená tlama rovněž tak. V neděli rozhodčí -odbornice na kokršpaněly absolutně nedbala povahy kavkazů (a to se náš Carenek zdržoval, pouze zavrčel ), nechala běhat po koberci kavkaze přímo do tlam asiatů, pokud ujela noha, nebo byl kavkaz (nejen náš )stržen,aby nedošlo ke rvačce, posoudila pohyb "jako zkřížené nohy", kolem kruhu běhat psy moc nenechala, takže zadala zcela opačné známky než byly zadány v sobotu, na prvních místech se umístili psi, kteří v sobotu prohráli kvůli nestandardnímu pohybu,špatné mechanice. Šampion Hanibal, který je opravdu krásný pes , nezískal ani CAC...,na samce se dívala z uctivé vzdálenosti, zato fenky prohmatávala každou snad 10 minut, a úplně všade .
A teˇse budeme vzpamatovávat z toho maratonu snad celý týden, vytřepaní jsme z auta (hlavně z těch českých dálnic) jak ratlíci Soňa

ahojky, Soni velká gratulace Carovi Cacu a Tobě také díky za info z výstavytak ted jen budem čekat až Monika dá vysledky a nějaké fota

3.11.2008 10:44
corinka

XXX.XXX.77.250

marie m napsal(a):
ahojky, Soni velká gratulace Carovi Cacu a Tobě také díky za info z výstavytak ted jen budem čekat až Monika dá vysledky a nějaké fota

Odvolávám, co jsem odvolal a slibuji, co jsem slíbil
Trenčín už mám , je v aktualitách, akorát se ještě neví rozdodcovia

3.11.2008 14:23
lmusa

XXX.XXX.145.10

corinka napsal(a):
Odvolávám, co jsem odvolal a slibuji, co jsem slíbil
Trenčín už mám , je v aktualitách, akorát se ještě neví rozdodcovia

Taky moc gratuluji Carovi ke krásnému umístění na obou výstavách
A skromný dotaz - kompletní výsledky kavkazáků by nebyly ?

3.11.2008 16:14
nada

XXX.XXX.209.72

lmusa napsal(a):
Taky moc gratuluji Carovi ke krásnému umístění na obou výstavách
A skromný dotaz - kompletní výsledky kavkazáků by nebyly ?

Soňo taky moc gratuluji
Hlavně , že jste to zvládli bez úrazu a info je perfektní
Líbo tuším , že Monika má i výsledky z klubovky ,ale nějak se s tím loudá

3.11.2008 16:14
kavkazaci

XXX.XXX.80.249

nada napsal(a):

Máte krásné pejsky

3.11.2008 20:23
monika s

XXX.XXX.90.176

nada napsal(a):
Soňo taky moc gratuluji
Hlavně , že jste to zvládli bez úrazu a info je perfektní
Líbo tuším , že Monika má i výsledky z klubovky ,ale nějak se s tím loudá

Holky jste hrozný !!!
Tak výsledky už tam máte. Z MVP zatím neee, zkusím zjistit, ale neslibuju
Fotky posílám jen vzorek, zbytek snad do Vánoc ...

3.11.2008 20:23
monika s

XXX.XXX.90.176

monika s napsal(a):
Holky jste hrozný !!!
Tak výsledky už tam máte. Z MVP zatím neee, zkusím zjistit, ale neslibuju
Fotky posílám jen vzorek, zbytek snad do Vánoc ...

A nálada byla vážně v y n i k a j í c í

3.11.2008 20:59
marie m

XXX.XXX.56.195

monika s napsal(a):
A nálada byla vážně v y n i k a j í c í

Moniko díky za výsledky na fota do vánoc počkáme no co naděláme

3.11.2008 21:25

marie m napsal(a):
Moniko díky za výsledky na fota do vánoc počkáme no co naděláme

MONIKA JE JEDNIČKA - HIP HIP HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

3.11.2008 23:04

nada napsal(a):

Soňo a koukám , že Zdena se už handlerství asi nezbaví

4.11.2008 11:06
corinka

XXX.XXX.79.124

nada napsal(a):
Soňo a koukám , že Zdena se už handlerství asi nezbaví

Ale zbaví,. Byla skvělá, já měla zase své dny -pravidelné měsíční, takže pro sichr . Stejně nezklamal, řval jak tur, v neděli pak už jen povrzával A Zdena mu prosím pěkně nadávala a sprostě do k..ev chlupatejch, mojemu Carenkovi, medovýmu plyšáčkovi. Ne , vážně, byli skvělí, oba dva, , hlavně Zdenka.My jim fandili a potom "krakena " odchytávali . Soňa

4.11.2008 11:08
corinka

XXX.XXX.79.124

corinka napsal(a):
Ale zbaví,. Byla skvělá, já měla zase své dny -pravidelné měsíční, takže pro sichr . Stejně nezklamal, řval jak tur, v neděli pak už jen povrzával A Zdena mu prosím pěkně nadávala a sprostě do k..ev chlupatejch, mojemu Carenkovi, medovýmu plyšáčkovi. Ne , vážně, byli skvělí, oba dva, , hlavně Zdenka.My jim fandili a potom "krakena " odchytávali . Soňa

A taky je Zdenička pěknější handlerka než já a nic se nesmí nechat náhodě, když jsme v zahraničí

4.11.2008 11:15
corinka

XXX.XXX.79.124

corinka napsal(a):
A taky je Zdenička pěknější handlerka než já a nic se nesmí nechat náhodě, když jsme v zahraničí

Jo a už taky vím, proč nedostal Hanibal titul.
Jelikož se to stalo i u asiatů, že paní Gavrilova ve třídě šampionů nezadala kromě pořadí nic, tak se jí ptali, pročpak šampion nedostal alespoň CAC a ona odpověděla, že ve třídě šampionů je ctí, že se pes pouze představí jako šampion . Načež jí bylo asiatími chovateli přes překladatele vysvětleno, že pes ve třídě šampionů je třeba šampionem České republiky nebo Maďarska, proto má právo být zařazen do této třídy, ale zároveň bojuje o titul na území Slovenska, tím, že nezadá CAC mu tuto možnost bere. Na představení psa - šampiona -je třída čestná. Takže u azoušků byly tituly dodatečně uděleny . Škoda, že se neozvali i kavkazi. Škoda, že to Mezinárodní rozhodčí neví a byla poučena až na místě

4.11.2008 11:17
corinka

XXX.XXX.79.124

corinka napsal(a):
Jo a už taky vím, proč nedostal Hanibal titul.
Jelikož se to stalo i u asiatů, že paní Gavrilova ve třídě šampionů nezadala kromě pořadí nic, tak se jí ptali, pročpak šampion nedostal alespoň CAC a ona odpověděla, že ve třídě šampionů je ctí, že se pes pouze představí jako šampion . Načež jí bylo asiatími chovateli přes překladatele vysvětleno, že pes ve třídě šampionů je třeba šampionem České republiky nebo Maďarska, proto má právo být zařazen do této třídy, ale zároveň bojuje o titul na území Slovenska, tím, že nezadá CAC mu tuto možnost bere. Na představení psa - šampiona -je třída čestná. Takže u azoušků byly tituly dodatečně uděleny . Škoda, že se neozvali i kavkazi. Škoda, že to Mezinárodní rozhodčí neví a byla poučena až na místě

Jo a Monika slíbila, že to nebude do vánoc, nebo alespoň neříkala do kterých .Papapapa, Soňa

4.11.2008 16:29
nada

XXX.XXX.209.72

corinka napsal(a):
Jo a Monika slíbila, že to nebude do vánoc, nebo alespoň neříkala do kterých .Papapapa, Soňa

A Soňo do Prahy máš taky handlera ???

A jedna Bree NO - 7 měsíců

4.11.2008 18:34
corinka

XXX.XXX.98.51

nada napsal(a):
A Soňo do Prahy máš taky handlera ???

A jedna Bree NO - 7 měsíců

Naďuško, já si tajně myslela na Vás

4.11.2008 19:12
monika s

XXX.XXX.90.176

corinka napsal(a):
Naďuško, já si tajně myslela na Vás

Já jsem tedy všemi deseti pro ! Už proto, že psi jdou na řadu dříve jak fenky a možná nám ubude konkurence

4.11.2008 19:27
sediva

XXX.XXX.26.142

monika s napsal(a):
Já jsem tedy všemi deseti pro ! Už proto, že psi jdou na řadu dříve jak fenky a možná nám ubude konkurence

dobrý večer, tak to Naďo už trénuj, nevím do jaké kategorie jde Careček,
ale nevím jestli ti stačí něco přes týden na to abys porazila Tomáše s Nanánkem..

4.11.2008 19:32
marie m

XXX.XXX.56.195

sediva napsal(a):
dobrý večer, tak to Naďo už trénuj, nevím do jaké kategorie jde Careček,
ale nevím jestli ti stačí něco přes týden na to abys porazila Tomáše s Nanánkem..

ahojky, Helčo Sona jde snáma do mezitřídy doufám že Nanánka načesáváš

4.11.2008 19:38
sediva

XXX.XXX.26.142

marie m napsal(a):
ahojky, Helčo Sona jde snáma do mezitřídy doufám že Nanánka načesáváš

čau maru, neboj v sobotu jdu do práce do směnárny, tam mě nemá kam zdrhnout ,bude načesanej jako ze salonu.

4.11.2008 19:46
marie m

XXX.XXX.56.195

nada napsal(a):

tak to jo to abych ukecala Tomáše aby si taky pořádně načesal aby Nanánkovi nedělal ostudu už se těším na Nadu jako hendlera,pokud jí Sona ukecá

4.11.2008 19:51
marie m

XXX.XXX.56.195

marie m napsal(a):
tak to jo to abych ukecala Tomáše aby si taky pořádně načesal aby Nanánkovi nedělal ostudu už se těším na Nadu jako hendlera,pokud jí Sona ukecá

Helčo něco pro tebe Coudy BB

4.11.2008 19:53
sediva

XXX.XXX.26.142

marie m napsal(a):

já taky ,už nabíjím kameru, jak se říká u nás v práci - prachy nevyděláš, ale ta sranda-

4.11.2008 19:55
marie m

XXX.XXX.56.195

marie m napsal(a):

Coudy mlsoun

4.11.2008 19:57
sediva

XXX.XXX.26.142

marie m napsal(a):

Koukám jak už se Coudy pěkně spravil, tak doufám, že ho brzy uvidím na výstavě.
Lucka opravdu pečlivě nacvičuje výstavní drezúru

4.11.2008 20:00
marie m

XXX.XXX.56.195

sediva napsal(a):
Koukám jak už se Coudy pěkně spravil, tak doufám, že ho brzy uvidím na výstavě.
Lucka opravdu pečlivě nacvičuje výstavní drezúru

jo jo drezůra tak ta jim opravdu jde jinak Coudy bude na prosicovém srazu, tak doufám že přijedeš

4.11.2008 20:08

sediva napsal(a):
já taky ,už nabíjím kameru, jak se říká u nás v práci - prachy nevyděláš, ale ta sranda-

Teda Moniko , ty jsi teda kamarádka

a něco pro Helču - vzpomínka na "výlet"

4.11.2008 20:12
sediva

XXX.XXX.26.142

marie m napsal(a):
jo jo drezůra tak ta jim opravdu jde jinak Coudy bude na prosicovém srazu, tak doufám že přijedeš

musím, přijedu z naší tlustoprdkou, abych zkusila povahu.

4.11.2008 20:15
sediva

XXX.XXX.26.142

nada napsal(a):
Teda Moniko , ty jsi teda kamarádka

a něco pro Helču - vzpomínka na "výlet"

Už jsem se chtěla zeptat, jak se má naše vzpomínka na výlet, jedno mi bylo jasný,když píšeš na faunu, tak tě ještě nesežrala. Vem ji do Žižic, seznámíme ji
s nevlastní tetičkou Cebayou.

4.11.2008 20:29

sediva napsal(a):
Už jsem se chtěla zeptat, jak se má naše vzpomínka na výlet, jedno mi bylo jasný,když píšeš na faunu, tak tě ještě nesežrala. Vem ji do Žižic, seznámíme ji
s nevlastní tetičkou Cebayou.

No to si piš , že ji vezmu - aby se vyřádila je to pěkná dračiče .A jedeš tzeda ted v sobotu a nebo až v prosinci ???

4.11.2008 21:15
corinka

XXX.XXX.55.239

nada napsal(a):
No to si piš , že ji vezmu - aby se vyřádila je to pěkná dračiče .A jedeš tzeda ted v sobotu a nebo až v prosinci ???

Je moc pěkná, Demonka
A Moni ! Dívala jsem se na výsledky - Careček je CINGISSSSS jako Sonička

4.11.2008 21:16
corinka

XXX.XXX.55.239

corinka napsal(a):
Je moc pěkná, Demonka

A nečučte všichni na Ordinaci

4.11.2008 22:36
monika s

XXX.XXX.90.176

corinka napsal(a):
Je moc pěkná, Demonka

Chjóóó..., už ZASE

5.11.2008 05:57

monika s napsal(a):
Chjóóó..., už ZASE

To máš Mončo za dobrotu Každý Tě jenom kontroluje a buzeruje
Koukám, že nejsem sama
Když ale urychleně dodáš fotky, máš to u nás

5.11.2008 10:22
eavy

XXX.XXX.80.249

nada napsal(a):

Dámy, mrkněte na www.vystavy-psu.cz

5.11.2008 16:37
lmusa

XXX.XXX.145.10

eavy napsal(a):
Dámy, mrkněte na www.vystavy-psu.cz

Tady jsme byli na procházce

5.11.2008 16:39
lmusa

XXX.XXX.145.10

lmusa napsal(a):
Tady jsme byli na procházce

Tady taky

5.11.2008 16:41
lmusa

XXX.XXX.145.10

lmusa napsal(a):
Tady taky

A tady jsme se nemohli odtrhnout od oveček

5.11.2008 17:19
kati

XXX.XXX.224.3

lmusa napsal(a):
A tady jsme se nemohli odtrhnout od oveček

Tak jsem dam par fotek Coudyho BB a Arky Atlyn Depe,jak si spolu hrajou.

5.11.2008 17:20
kati

XXX.XXX.224.3

kati napsal(a):
Tak jsem dam par fotek Coudyho BB a Arky Atlyn Depe,jak si spolu hrajou.

dalsi

5.11.2008 17:29
lmusa

XXX.XXX.145.10

kati napsal(a):

Coudy vypadá moc hezky a s kámoškou jim to sluší

5.11.2008 17:36
lmusa

XXX.XXX.145.10

lmusa napsal(a):
Coudy vypadá moc hezky a s kámoškou jim to sluší

A já přidám fotku naší Astany u nových majitelů. Poslala panička.
Tady je ještě mimi

5.11.2008 17:39
lmusa

XXX.XXX.145.10

lmusa napsal(a):
A já přidám fotku naší Astany u nových majitelů. Poslala panička.
Tady je ještě mimi

A tady o něco větší. S medvídkem

5.11.2008 21:52
nada

XXX.XXX.209.72

nada napsal(a):

Tedáá holky tady to lítá Pěkný řádění medvědů

No a já taky přispěju troškou do mlýna - i když ty dvě uličnice vyfotit nerozmazaně je teda úkol

6.11.2008 05:54

nada napsal(a):
Tedáá holky tady to lítá Pěkný řádění medvědů

No a já taky přispěju troškou do mlýna - i když ty dvě uličnice vyfotit nerozmazaně je teda úkol

Naďo, Demi je jako by z oka vypadla naší Astaně, když byla malá

6.11.2008 10:15
nada

XXX.XXX.209.72

lmusa napsal(a):
Naďo, Demi je jako by z oka vypadla naší Astaně, když byla malá

Jooo?? No a neni to ta co se mi u tebe nejvíc líbila ??

6.11.2008 14:20
lmusa

XXX.XXX.145.10

nada napsal(a):
Jooo?? No a neni to ta co se mi u tebe nejvíc líbila ??

Jasně, že je to ona

6.11.2008 14:22
lmusa

XXX.XXX.145.10

lmusa napsal(a):
Jasně, že je to ona

6.11.2008 17:24
nada

XXX.XXX.209.72

lmusa napsal(a):

Podoba tam opravdu je

6.11.2008 17:29
lmusa

XXX.XXX.145.10

nada napsal(a):
Podoba tam opravdu je

Určitě je. Hlavně je Astana na těch fotkách starší než Demi

7.11.2008 12:12
corinka

XXX.XXX.75.187

lmusa napsal(a):
Určitě je. Hlavně je Astana na těch fotkách starší než Demi

MONIIIII !!!!!
Už jsou vánoce ?! Vnoučátko prosí..o fotečky..Soňa

7.11.2008 21:44
nada

XXX.XXX.209.72

corinka napsal(a):
MONIIIII !!!!!
Už jsou vánoce ?! Vnoučátko prosí..o fotečky..Soňa

Soňo - Monika evidentně Vánoce ještě nemá

7.11.2008 21:59
monika s

XXX.XXX.90.21

nada napsal(a):
Soňo - Monika evidentně Vánoce ještě nemá

Jj, do Vánoc ještě dáááleko
Na fotu BOBik Justa ECH.

7.11.2008 22:30
nada

XXX.XXX.209.72

monika s napsal(a):
Jj, do Vánoc ještě dáááleko
Na fotu BOBik Justa ECH.

No aspoň,že žiješ

8.11.2008 15:01
nada

XXX.XXX.209.72

nada napsal(a):
No aspoň,že žiješ

DZYNGIS BAINTHA BRAKK v Žižicích
7,5 měsíce

8.11.2008 15:01
nada

XXX.XXX.209.72

nada napsal(a):

AGRIPA NĚŽNÝ OBR
2 roky

8.11.2008 15:02
nada

XXX.XXX.209.72

nada napsal(a):

8.11.2008 16:10
marie m

XXX.XXX.244.116

nada napsal(a):

ahojky všem. Nado to je všehno co jsi nafotila koukej jěště něco přihodit když Monika nic nedá a čeká na vánoce

8.11.2008 16:27
corinka

XXX.XXX.241.242

marie m napsal(a):
ahojky všem. Nado to je všehno co jsi nafotila koukej jěště něco přihodit když Monika nic nedá a čeká na vánoce

No jo, Maru, ona Monča ale neřekla vánoce kterého roku , Soňa

8.11.2008 16:30
corinka

XXX.XXX.241.242

corinka napsal(a):
No jo, Maru, ona Monča ale neřekla vánoce kterého roku , Soňa

A jestli nám zejtra bude pršet ? Budeme jak ty prasata .
Jedu v černym, to blatisko tak nebude vidět , snad ho nebudu mít i na zádech . ? Soňa

8.11.2008 16:41
lmusa

XXX.XXX.145.10

marie m napsal(a):

Maru, Naďa nás napíná. Beztak že má více fotek

8.11.2008 16:42
lmusa

XXX.XXX.145.10

nada napsal(a):
DZYNGIS BAINTHA BRAKK v Žižicích
7,5 měsíce

Dzingys je fešák A má takový "mášenkovský" obličej

8.11.2008 17:03
marie m

XXX.XXX.244.116

lmusa napsal(a):
Maru, Naďa nás napíná. Beztak že má více fotek

no třeba se dočkáme , noc je ještě mladá Libo že by se Dzyngis potetil

8.11.2008 17:24
lmusa

XXX.XXX.145.10

marie m napsal(a):
no třeba se dočkáme , noc je ještě mladá Libo že by se Dzyngis potetil

No, já nevím, jestli se potetil nebo ne, ale ten čumák, to je celá Máša

8.11.2008 17:34
nada

XXX.XXX.209.72

nada napsal(a):

Děvčata na fotmy se moc netěště , v prní řadě jse msi zapomněla doma kartu do fotáku a měla jsem jen nejakou kapesní asi na 50 fotek
takže nic mooooooooc

....a znovu Dzyngis BB

8.11.2008 17:53
lmusa

XXX.XXX.145.10

nada napsal(a):
Děvčata na fotmy se moc netěště , v prní řadě jse msi zapomněla doma kartu do fotáku a měla jsem jen nejakou kapesní asi na 50 fotek
takže nic mooooooooc

....a znovu Dzyngis BB

Tak Naďo aspoň těch 50 fotek z kapesní karty

8.11.2008 18:31
nada

XXX.XXX.209.72

nada napsal(a):

líbo na 30ti fotkách je Agripa na 15ti Dzyngiz a na zbytku Charzo z Azgiru
takže opravdu nemám co hodit do placu,ale pak mi vrazila do ruky foťák Monika ,at jsem prej vytížená - takže se dočkáme možná na Velikonoce ???

Demi a Kája ??

8.11.2008 18:32
nada

XXX.XXX.209.72

nada napsal(a):
líbo na 30ti fotkách je Agripa na 15ti Dzyngiz a na zbytku Charzo z Azgiru
takže opravdu nemám co hodit do placu,ale pak mi vrazila do ruky foťák Monika ,at jsem prej vytížená - takže se dočkáme možná na Velikonoce ???

Demi a Kája ??

To měla bejty tato fotka , i když neni o moc lepší

8.11.2008 18:33
nada

XXX.XXX.209.72

nada napsal(a):

a jedna Agripa v akci

8.11.2008 20:22
monika s

XXX.XXX.90.21

nada napsal(a):
a jedna Agripa v akci

Holky, už jsou Vánoce
(Ale na Velikonece si ještě musíte počkat)

8.11.2008 20:33
marie m

XXX.XXX.5.51

monika s napsal(a):
Holky, už jsou Vánoce
(Ale na Velikonece si ještě musíte počkat)

Moniko tak já už koukala super ještě ty velikonoce

8.11.2008 21:11
nada

XXX.XXX.209.72

nada napsal(a):

Moniko paráda
Hlavně , že jsme se dočkali

9.11.2008 08:18
lisakova

XXX.XXX.76.171

nada napsal(a):

Ahoj I když nemam kavkazáky, tak tiše závidim, je to nádherné plemeno. Všem přeju nej, nej s vašima pesama.

9.11.2008 16:11

lisakova napsal(a):
Ahoj I když nemam kavkazáky, tak tiše závidim, je to nádherné plemeno. Všem přeju nej, nej s vašima pesama.

Lucie děkujeme

A Sono jak bylo ¨na srazíku??? Praha nádherně skunečno ,tak jak bylo u vás ???

9.11.2008 17:36
corinka

XXX.XXX.100.223

nada napsal(a):
Lucie děkujeme

A Sono jak bylo ¨na srazíku??? Praha nádherně skunečno ,tak jak bylo u vás ???

Ahoj, všichni
Tak srazík se moooc povedl Lidí jako much a medvědů ještě víc .
My si dokonce našli "skoro " sestru - Daiu Nufiru, potkali jsme se s Demosem Lištičkou (brácha přes tátu), no štěňátek bylo požehnaně
Počasí ze začátku nic moc,sice nepršelo, ale pod mrakem, až když jsme se rozjížděli, vykouklo sluníčko. A dnes to fakt při tak hojné účasti kavkazů, asiatů a strašně moc moskeváčků, bylo skoro na celý den, před chvlí jsme dorazili.
Fotky od nás ale budou až zítra, ale paní Libuška fotila a fotila , no fotil skoro každý, tentokrát .
zatím pa, jdu krmit draky Soňa

9.11.2008 17:38
corinka

XXX.XXX.100.223

corinka napsal(a):
Ahoj, všichni
Tak srazík se moooc povedl Lidí jako much a medvědů ještě víc .
My si dokonce našli "skoro " sestru - Daiu Nufiru, potkali jsme se s Demosem Lištičkou (brácha přes tátu), no štěňátek bylo požehnaně
Počasí ze začátku nic moc,sice nepršelo, ale pod mrakem, až když jsme se rozjížděli, vykouklo sluníčko. A dnes to fakt při tak hojné účasti kavkazů, asiatů a strašně moc moskeváčků, bylo skoro na celý den, před chvlí jsme dorazili.
Fotky od nás ale budou až zítra, ale paní Libuška fotila a fotila , no fotil skoro každý, tentokrát .
zatím pa, jdu krmit draky Soňa

Tom to zalomil, zvadnul jak kvítečko a tak nahlas to drtí, že se to nedá poslouchat.
Tož nevím, kdo je víc unavenej, jestli Carenek, já nebo ten můj chlap-ale ten odpadnul teda první . Soňa

9.11.2008 19:45
nada

XXX.XXX.209.72

nada napsal(a):

Soni díky za info a těšíme se na fota
A Líbo ,jaktože jsi zatajila , že razíš na srazík a kde jsou teda fotečky ???????????????

9.11.2008 19:56
lmusa

XXX.XXX.145.10

nada napsal(a):
A Líbo ,jaktože jsi zatajila , že razíš na srazík a kde jsou teda fotečky ???????????????

No jóóó. Tady se dávají fotky jen na Vánoce a na Velikonoce, ne ?

9.11.2008 19:58
marie m

XXX.XXX.71.87

nada napsal(a):

ahojky, Nado taky čekám že jsem Liba něco dá a nebo taky čeka na vánoce

9.11.2008 20:01
lmusa

XXX.XXX.145.10

lmusa napsal(a):
No jóóó. Tady se dávají fotky jen na Vánoce a na Velikonoce, ne ?

Daia Nufira

Přidejte reakci

Přidat smajlík