Tento pes je nabízen na krytí na Bazoš.cz,zajímalo by mne co si o tom myslíte-ten řetěz a ta uváděná váha psa.
Radovan 1975
napsal(a):
Tento pes je nabízen na krytí na Bazoš.cz,zajímalo by mne co si o tom myslíte-ten řetěz a ta uváděná váha psa.
Uvedená váha je 75kg
andelaskoloudova
napsal(a):
Vzrůstem jsem samozřejmě myslela výšku, myslím, že to každému normálnímu došlo. Příjde mi, že má moc střihlé ty uši a hlavně, trošku, jako kdyby ho cpali steroidy, nebo tak...
No nezlobte se na mne, ale u tohohle psa na SBT sedi snad jen pomer vysky tela k delce nohou, jinak vsemi ostatnimi rozmery ani celkovym vzezrenim ma k SBT celkem daleko, toho si snad taky kazdy normalni vsimne....
zirrael
napsal(a):
No nezlobte se na mne, ale u tohohle psa na SBT sedi snad jen pomer vysky tela k delce nohou, jinak vsemi ostatnimi rozmery ani celkovym vzezrenim ma k SBT celkem daleko, toho si snad taky kazdy normalni vsimne....
Ale namakanej je pěkně, to se musí nechat...
Teď už jde o to, jak osvalení dosáhl..
Jelikož vidím ten řetěz, tak pohybem to určitě nebylo...
Bůhví co do něj cpali..
rachel
napsal(a):
Ale namakanej je pěkně, to se musí nechat...
Teď už jde o to, jak osvalení dosáhl..
Jelikož vidím ten řetěz, tak pohybem to určitě nebylo...
Bůhví co do něj cpali..
mám pocit, že je to šmrnclé buď Burbulem, Bandogem, nebo bordynou....čistý a SBT to asi fakt těžko těžko ....
sabina
napsal(a):
mám pocit, že je to šmrnclé buď Burbulem, Bandogem, nebo bordynou....čistý a SBT to asi fakt těžko těžko ....
Staford znamená Americký stafordšírský terier,sbt je stafbul a v nadpisu je staford.Takže se stafbulem to nemá nic společnýho.Kromě toho fotky dokážou dost zkreslovat.Ale pes vypadá podobně jako na You tube,byla to nějaká výstava v Americe a mají tam tyhle jako AST.Vypadaj dost divně a ne moc zdravě.Jsou strašně široký,krátkonohý.Je to pes k ničemu,sotva stály na nohou a lapaly po dechu.
muchomurka
napsal(a):
Na téhle fotce to vypadá jako boldog x bordyna.
Měl by to být AST a ne stafbul jak tady někteří píšete.Když si představím,že by měl hupsnout na tu moji princeznu,tak mi běhá mráz po zádech co by ztoho vyšlo.
Radovan 1975
napsal(a):
Měl by to být AST a ne stafbul jak tady někteří píšete.Když si představím,že by měl hupsnout na tu moji princeznu,tak mi běhá mráz po zádech co by ztoho vyšlo.
no ted to po sobe ctu, opravuju se na amstafa misto stafbulla oba sou stafordshirsti tak sem se ale moc nesekla, ne?
ne, fakt sorrac...me zmatla i ta jeho postava s kratkyma nohama tak proto
MADONNA

XXX.XXX.52.101
Chudák pejsek,to si myslím.A nejlepší pro pejska by bylo,aby šel k jinému pánečkovi!
Uživatel s deaktivovaným účtem

MADONNA
napsal(a):
Chudák pejsek,to si myslím.A nejlepší pro pejska by bylo,aby šel k jinému pánečkovi!
My jsme na Vás čekali 3 roky a úvodní dotaz téměř 12!
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ale to je umělecká fotografie - od podlahy. Takhle to má být, aj ten řetěz, jedna chovatelka mi to vysvětlovala, dokonce vzoreček obsahu kruhu napsala a tradice objasnila.