Štěňata Anatolského pasteveckého psa

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.3.2006 21:40

Dobrý den,

chtěl bych se pochlubit dne 15,3,06 se mé feně Cari narodila štěňátka. 4 kluci a 4 fenky

18.3.2006 15:11

stepy83 napsal(a):
Dobrý den,

chtěl bych se pochlubit dne 15,3,06 se mé feně Cari narodila štěňátka. 4 kluci a 4 fenky

Pohlavím a počtem krásně vyrovnaný vrh. Gratuluji a přeji, aby se i jinak vydařil.

18.3.2006 17:29

eva nohelova napsal(a):
Pohlavím a počtem krásně vyrovnaný vrh. Gratuluji a přeji, aby se i jinak vydařil.

Přídávám se ke gratulaci, opravdu krásně vyrovnaný vrh
Štěňátkům přeji hodně zdravíčka a moc hodné nové pánečky, mamině potom, ať ji prckové moc nezlobí

18.3.2006 18:57

mata napsal(a):
Přídávám se ke gratulaci, opravdu krásně vyrovnaný vrh
Štěňátkům přeji hodně zdravíčka a moc hodné nové pánečky, mamině potom, ať ji prckové moc nezlobí

Hlavne zdravicko,zdravicko,zdravicko....a mamine taky spetku trpelivosti.

18.3.2006 23:15

stepy83 napsal(a):
Dobrý den,

no to je supeeer mohli by ste sem dat fotku i rodicov v plnej krase? velmi sa mi toto plemeno pacilo na Crufte, ale u nas ich asi moc nie je, ze?

19.3.2006 22:33

bonita napsal(a):
no to je supeeer mohli by ste sem dat fotku i rodicov v plnej krase? velmi sa mi toto plemeno pacilo na Crufte, ale u nas ich asi moc nie je, ze?

Děkuju za gratulace a na přání přidávám fotky rodičů.

Cari Galeta Browny San-Mar:

Mohutná fena, výška
71 cm, váha 50 kg.
Junior šampion
Šampion ČR
Klubový vítěz
Evropská vítězka – Tulln 2005
Dysplazie A

19.3.2006 22:38

bonita napsal(a):

Sokar Ourto des Shumagins

Pes mohutného vzrůstu:
82 cm v kohoutku, 70 kg
je multi-CACS-CACIB-
BOB šampionem Francie
byl kvalifikován na prestižní
anglickou soutěž Cruft
Dysplazie B

19.3.2006 22:42

bonita napsal(a):

A ještě přídávám fotku štěňátek
Jestli někdo máte zájem, ještě je volná jedna fenka a jeden pes.
Tel. 721 550 424

Přidejte reakci

Přidat smajlík