Čínský chocholatý pes

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.3.2006 13:08

Ahojky, na nemoderce shání někdo číňanka, tak sem můžete dávat odkazy na štěňatka, jestli o někom víte a můžeme pokračovat ve fotečkách. V minulém tématu Naháčci už je fotek dost a je v tom zmatek

19.3.2006 12:51

black napsal(a):
Ahojky, na nemoderce shání někdo číňanka, tak sem můžete dávat odkazy na štěňatka, jestli o někom víte a můžeme pokračovat ve fotečkách. V minulém tématu Naháčci už je fotek dost a je v tom zmatek

Někdo tam schání štěňátko,ale bez pp,to vůbec nedoporučuji!!!Tady je náš rozmazlený kluk

19.3.2006 12:52

fabio napsal(a):
Někdo tam schání štěňátko,ale bez pp,to vůbec nedoporučuji!!!Tady je náš rozmazlený kluk

Ještě přidám jednu,nedá mi to!

19.3.2006 14:42

fabio napsal(a):
Ještě přidám jednu,nedá mi to!

Já pro bez PP taky moc nejsem. Hlavně si myslím, že číňanů s PP je dnes už tolik, že je kolikrát chovatelé prodávají za směšné ceny. Nebude v tom určitě takový rozdíl a alespoň máš SKORO jistotu, že ti z toho naháček vyroste

20.3.2006 11:09

black napsal(a):

Já bych na lidi ,co chtějí určitou rasu bez PP vůbec nereagovala.

20.3.2006 18:56

zany napsal(a):
Já bych na lidi ,co chtějí určitou rasu bez PP vůbec nereagovala.

Ahojky, tak to já už viděla i inzerát na štěnda číňánků bez PP za 12 tis :o))

Jinak to je můj číňánek a jeho dva bodyguardi...

20.3.2006 19:21

jessie l napsal(a):
Ahojky, tak to já už viděla i inzerát na štěnda číňánků bez PP za 12 tis :o))

Jinak to je můj číňánek a jeho dva bodyguardi...

Jéje tam je Kimeček pěknej. Tak už jsou kamarádi?
V dnešní době opravdu ceny číňánků jsou téměř směšné.

Moje Kejsí zasloužilá mamina.

20.3.2006 19:26

Rendula1 napsal(a):
Jéje tam je Kimeček pěknej. Tak už jsou kamarádi?
V dnešní době opravdu ceny číňánků jsou téměř směšné.

Moje Kejsí zasloužilá mamina.

A ještě jedna

20.3.2006 19:48

Rendula1 napsal(a):
A ještě jedna

Tak já mam číňánka bez pp, protože když jsme ho kupovali tak jsem byla malá a byli jsme ve zverimexu a on tam tak sedel a knucel kdyz jsem se k nemu priblizila..Me se opravdu mooc libil, ale ted si uz nepamatuju jak vypadal..Mama rika, ze byl hroozne osklivej, tlustej a hlavu mel prej straasne malinkou!ale me se libil a chtela jsem ho mooc!!Premlouvala jsem mamku at mi ho koupi ai 3hodiny potom mi ho teda koupila a ted je z nej kraasny číňánek!!Ted mu uz je 7let, ale chova se porad jako stene!!Fotku sem nedam pac tam je hoodne neupravenej, zacuchanej atd..ale ted se ho snazim pooradne ucesat, noo docela se mi to dari a az bude upravenej tak sem dam fotku pred upravou a po uprave aby jste shodnotili jestli jsem ho ucesala, vykoupala atd. poradne

11.4.2006 20:42

monca1112 napsal(a):
Tak já mam číňánka bez pp, protože když jsme ho kupovali tak jsem byla malá a byli jsme ve zverimexu a on tam tak sedel a knucel kdyz jsem se k nemu priblizila..Me se opravdu mooc libil, ale ted si uz nepamatuju jak vypadal..Mama rika, ze byl hroozne osklivej, tlustej a hlavu mel prej straasne malinkou!ale me se libil a chtela jsem ho mooc!!Premlouvala jsem mamku at mi ho koupi ai 3hodiny potom mi ho teda koupila a ted je z nej kraasny číňánek!!Ted mu uz je 7let, ale chova se porad jako stene!!Fotku sem nedam pac tam je hoodne neupravenej, zacuchanej atd..ale ted se ho snazim pooradne ucesat, noo docela se mi to dari a az bude upravenej tak sem dam fotku pred upravou a po uprave aby jste shodnotili jestli jsem ho ucesala, vykoupala atd. poradne

Máte pravdu,že číňanku je dost, ale nikdy nemáte jistotu,že pejsek se vydaří, vím že se nejednou stalo,že pejsek nevyšel tak jak měl a byl s pp. Ale jina jsou ůžasní, mám 2. naháče a jednoho pufu. naháčci jsou fajn!

Přidejte reakci

Přidat smajlík