Pro Jingless - Jak se má Fionka ?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.11.2008 17:13
zirrael

XXX.XXX.223.144

Ahoj,
kdysi jsem přispívala do diskuze kde se řešil osud Fionky a vkládala jsem tam fotečku svojí feňule, která mi přišla štěńátku dost podobná. Nebyla by náhodou nějaká fotečka co z Fionky vyrostlo ? Jen tak by mně to zajímalo, jestli jsou si podobné i v dospělosti
Tady ještě jednou moje feňule

17.11.2008 20:01
jingless

XXX.XXX.60.127

zirrael napsal(a):
Ahoj,
kdysi jsem přispívala do diskuze kde se řešil osud Fionky a vkládala jsem tam fotečku svojí feňule, která mi přišla štěńátku dost podobná. Nebyla by náhodou nějaká fotečka co z Fionky vyrostlo ? Jen tak by mně to zajímalo, jestli jsou si podobné i v dospělosti

Ahoooj pamatuju si tě :-) Tak myslím, že až takovej rozdílek mezi nimi není, jen nemáme tak osrstěný ocásek a ouška nám nakonec zůstala plandat :o) Fionka je úžasná, dělá už agilitky a začala dělat flyball, se smečkou řádí od rána do večera, chodí se ségrou do práce, no prostě pořád je co dělat :-) Je to hrozný šídlo, takže vyfotit jí, dá trošku práci, ale zkusím sem vložit fotečky, které jí maličko přiblíží :-))) Mimochodem, už je jí jeden rok ! :-) Tedy asi :-)

17.11.2008 20:02
jingless

XXX.XXX.60.127

jingless napsal(a):
Ahoooj pamatuju si tě :-) Tak myslím, že až takovej rozdílek mezi nimi není, jen nemáme tak osrstěný ocásek a ouška nám nakonec zůstala plandat :o) Fionka je úžasná, dělá už agilitky a začala dělat flyball, se smečkou řádí od rána do večera, chodí se ségrou do práce, no prostě pořád je co dělat :-) Je to hrozný šídlo, takže vyfotit jí, dá trošku práci, ale zkusím sem vložit fotečky, které jí maličko přiblíží :-))) Mimochodem, už je jí jeden rok ! :-) Tedy asi :-)

17.11.2008 20:15
jingless

XXX.XXX.60.127

zirrael napsal(a):
Ahoj,

Fííí s mojí smečkou a kamarádky smečkou, má se prostě báječně !! :)))

17.11.2008 20:24
jingless

XXX.XXX.60.127

zirrael napsal(a):
Ahoj,

A ještě jedna, kde je s mym druhým voříškem Mikeym a kamarádky voříškou Jennou Krapítko nám teda vyrostla, ale to vůbec nevadí, spíše naopak, takhle je rovnoceným soupeřem při hrátkách :o)))

17.11.2008 21:24
zirrael

XXX.XXX.223.144

jingless napsal(a):
A ještě jedna, kde je s mym druhým voříškem Mikeym a kamarádky voříškou Jennou Krapítko nám teda vyrostla, ale to vůbec nevadí, spíše naopak, takhle je rovnoceným soupeřem při hrátkách :o)))

Díky za odpověď ! Vyrostla z ní pořádná krasavice Jsou si holky dost podobný, fakt až na ten ocásek a ušiska, i v tom Fiončiném výrazu tu svojí příšerku poznávám
Mám radost že se jí tehdy povedlo zachránit - každá zachráněná psí dušička mně těší, teď se má navíc tak, že by jí to spousta jiných pesanů mohlo závidět
Mimochodem agilitky taky zkoušíme, ale moje feňulka je bohužel docela plašanka a tak se mi jí stále nedaří vysvětlit že jí tunel nesežere
Tak posílám Fionce pohlazení a ať vám to spolu pořád jde tak dobře jak doposud

17.11.2008 21:25
zirrael

XXX.XXX.223.144

zirrael napsal(a):
Díky za odpověď ! Vyrostla z ní pořádná krasavice Jsou si holky dost podobný, fakt až na ten ocásek a ušiska, i v tom Fiončiném výrazu tu svojí příšerku poznávám
Mám radost že se jí tehdy povedlo zachránit - každá zachráněná psí dušička mně těší, teď se má navíc tak, že by jí to spousta jiných pesanů mohlo závidět
Mimochodem agilitky taky zkoušíme, ale moje feňulka je bohužel docela plašanka a tak se mi jí stále nedaří vysvětlit že jí tunel nesežere
Tak posílám Fionce pohlazení a ať vám to spolu pořád jde tak dobře jak doposud

Ještě jednu......

17.11.2008 21:44
jingless

XXX.XXX.60.127

zirrael napsal(a):
Ahoj,

No jooo ale pořád je takových psíků, co potřebují pomoct :-((

Jj fakt mají stejné xichtíčky, i ty postavičky :-)) No Fionka se musela taky srovnávat, tunel se jí nelíbil a už vůbec ne ten zahnutej, tak jsme zkoušeli na co by tam šla a zjistlli, že jí pomáhá neustálá komunikace, takže se řekne skrrrz a pak se pokračuje di di di di a běží se s ní podél tunelu, takhle se ho naučila :-)))))))) Ale ohromně jí agilitky baví :-) Flyball, s tím má ted maličkou pauzu, právě aby si nejdříve zažila agility a pak budem pokračovat, je to míčkovej blázínek a aby taky ne, když mám doma pořádnýho flyballáka Mikeyho :-)))) Jinak od bíglíků se naučila krásně papat věci ze země :-D Taky posílám ještě fotečku :) Výskok do náruče už není problém

17.11.2008 21:45
jingless

XXX.XXX.60.127

zirrael napsal(a):
Ahoj,

a nad překážkou ... Jinak s Fionkou běhá ségry přítel, já mám ted co dělat uběhnout čtyři psíky

17.11.2008 21:47
jingless

XXX.XXX.60.127

zirrael napsal(a):
Ahoj,

A na závěr jedna mazlivá

17.11.2008 23:49
zirrael

XXX.XXX.223.144

jingless napsal(a):
A na závěr jedna mazlivá

Ta Fionka je prostě úžasnááá By holky zasloužili stanovit jako nové plemeno

O pesáncích co potřebují pomoct mi ani nemluv - já to poslouchám každou chvíli od všech přátel že se trápím věcma se kterýma stejně nemůžu nic dělat. Velmi dobrý kamarád si ze mně dělá srandu že mu připomínám pokémony, když vidí jak ty zviřátka sbírám No je fakt že už mám takhle dva pesany, dvě kočky a rodinku pískomilů a pořád je mi to málo

No klobouk dolů že i ty čtyři psy uběháš Já mám problémy už se dvěma a to Erinka je poměrně odpočinková - nechce se ode mne hnout ani na parkuru, takže můžu běžet jak rychle chci, to šeltiák je jinčí kafe - ten ve svých 8 letech stále ještě nedostal rozum a na parkuru je řiditelný až tak při pátém běhu
Tu tvoji tunelovou metodu vyzkouším, třeba to i u nás pomůže - zatím do tunelu házím pamlsky, ale pořád to není ončo. Míčkománii vám docela závidím, moje Erinka má jedinou oblíbenou hračku, což je takový ten barevný provazový uzel, ale to jen doma, venku se tváří jako dáma a hraní je pod její úroveň

Tady běžící fotečka.......ten černý flek dole je kus šeltiáka - holt žárlil, že není dvě vteřiny středem pozornosti, tak tam aspoň kus hlavy musel strčit .

18.11.2008 00:08
jingless

XXX.XXX.60.127

zirrael napsal(a):
Ahoj,

No já tu mám vlastně takhle zachráněného i Majkyho, taky byl maličkej, když k nám přišel, ale dlouho trpěl průjmy a dodnes má horší zažívání protože byl jen na mlíku s piškotama, no dnes je z něj pořádnej psík :-) Jéé v tom běhu je úžasná, no jo založíme nové plemeno !!! :-)))))))) A nebo raději ne, Fiii maminkou nebude, přece utulky jsou opravdu plné :o/ Já bych klidně pomáhala i víc, ale nejde to, pět pejsků teď stačí, dospělý k nám nemůže, protože Mikey je v tomhle trdlo, holky si hlídá a hlavně je to blbé napsat ale byly by to další penízky a to by ted určitě nešlo, co ale můžu, to posílám útulkům a schranuju různé psí věci, jako že to jde u nás snadno .-))))

Tak posílám taky ještě Fionku, na provizorní překážce, co jsme si postavily v parku :o)

Přidejte reakci

Přidat smajlík