Zdravím přátelé pejskaře a prosím o vaše zkušenosti -jak zajistit vodu pro pejska v zimě venku. Máme prvním rokem velkého psa celoročně venku a trápí nás tento problém. Jak to zařídit, aby pesan měl vodu nezamrzlou, i když jsme např. od 7 do 15 hod. v práci. Dík za vaše zkušenosti.
conie
napsal(a):
Zdravím přátelé pejskaře a prosím o vaše zkušenosti -jak zajistit vodu pro pejska v zimě venku. Máme prvním rokem velkého psa celoročně venku a trápí nás tento problém. Jak to zařídit, aby pesan měl vodu nezamrzlou, i když jsme např. od 7 do 15 hod. v práci. Dík za vaše zkušenosti.
My jakmile zacne v zime mrznout, tak napajime. Rano dam psum polivku a odpo, kdyz uz jsme doma, tak menim vlaznou vodu.
janap
napsal(a):
My jakmile zacne v zime mrznout, tak napajime. Rano dam psum polivku a odpo, kdyz uz jsme doma, tak menim vlaznou vodu.
Taky tak, ráno dostanou psi napít, (vývar, trocha konzervy nebo sušenýho masa rozmíchanýho ve vlažné vodě...), totéž po návratu z práce, pak dostanou napít po tréningu nebo venčení a večer ještě hodně vody do žrádla.
Z nějakých ohřívátek pod misku apod mám strach, jsou to potvory všetečný, kábl by určitě nenechali napokoji.
Ale jsou to žravci, takže kvůli lžičce konzervy jsou schopní vychlemtat kýbl vody
conie
napsal(a):
Já holkám dám vlažnou vodu ráno,potom odpoledne když příjdu ze školy a pak večer..nikdy jsem s ním neměla problém,něják moc to nezamrzalo...a hlavně-když je sníh,tak holky požírají sníh nebo lížou led...
Mimo jiné-to je kavkazáček,ne?Doma mám kavkazí puberťačku Karin
conie
napsal(a):
Klidně bych psíkovi dala napít ráno před odchodem, ev. ještě nechat teplou vodu v misce a pak až po příchodu. Myslím, že pokud nedostane zrovna ráno koňskou dávku suchého krmení, tak si ani nevzpomene, že má žízeň.
conie
napsal(a):
Pokud je ta možnost, tak se dá sehnat podložka pod napáječku - ovšem je napájená elektrckým proudem, takže umístit někam pod převislou střechu. Obyvkle ji nabízejí farmářské potřeby i s vhodnou miskou.
conie
napsal(a):
Díky všem za odpovědi, dělám to asi jako ostatní, ale měla jsem obavy, aby fenka neměla přes den nebo v noci žízeň. Jinak je to 8měsíční šarplaninka, zlatíčko, telátko, škodič zahradní, medvěd hlídací atd.
conie
napsal(a):
Díky všem za odpovědi, dělám to asi jako ostatní, ale měla jsem obavy, aby fenka neměla přes den nebo v noci žízeň. Jinak je to 8měsíční šarplaninka, zlatíčko, telátko, škodič zahradní, medvěd hlídací atd.
Ještě jedna fotka...
conie
napsal(a):
Ještě jedna fotka...
Napájím psiska úplně stejně jako ostatní,ale chvílema mi přijde,že psiska radši baští sníh než pijou vodu
conie
napsal(a):
hmm,ale vypadá dost jak KAO....u té mojí zase typují,žeje to šarplaninec..no co,je pěkná