gelnarka
napsal(a):
Kde jste sehnali obojek na CC? Přidejte i fotky jak jim sluší...
Doporučuji: http://peet-corso.cz - Nejkrásnější obojky! :-)
striga
napsal(a):
Doporučuji: http://peet-corso.cz - Nejkrásnější obojky! :-)
no já používám kožené obojky od místního sedláře, takže to asi moc nepomůže.
Nicméně si myslim, že kůže je lepší, a pak je jedno jaký, prostě jaký mu bude barevně slušet a tak
ircanka
napsal(a):
no já používám kožené obojky od místního sedláře, takže to asi moc nepomůže.
Nicméně si myslim, že kůže je lepší, a pak je jedno jaký, prostě jaký mu bude barevně slušet a tak
nebo ještě tenhle černý
pitimiti
napsal(a):
A když jsou tak krásný tak kdypak si taky jeden objednáte?
To patřilo pod příspěvek od Strigy .... se to šouplo dolů.
A pro Gelnarku: tak mylsím, že se dají používat samozřejmě i jiné (jen bych dala bacha na plastové spony) ale já taky samozřejmě hlasuju pro kožené
pitimiti
napsal(a):
To patřilo pod příspěvek od Strigy .... se to šouplo dolů.
A pro Gelnarku: tak mylsím, že se dají používat samozřejmě i jiné (jen bych dala bacha na plastové spony) ale já taky samozřejmě hlasuju pro kožené
Nevím jako trpět úchylkou na kožené obojky....
Mě se líbí od rogz for dogz třeba extrémně, jelikož jsou vtipné a hezké. Poté nylonové, které jsou príma do vody i řetízkové se 100x hodí.
sabina
napsal(a):
Nevím jako trpět úchylkou na kožené obojky....
Mě se líbí od rogz for dogz třeba extrémně, jelikož jsou vtipné a hezké. Poté nylonové, které jsou príma do vody i řetízkové se 100x hodí.
Tak já střídám jen kožené s obyč. jednořadým řetízkem - kožené na běžné nošení a řetízek na výcvik a nebo když se jdeme máchat do vody Já osobně ty barevné nylonové s různými vzory moc nemusím
Ale to je věc vkusu každého z nás ....
pitimiti
napsal(a):
Tak já střídám jen kožené s obyč. jednořadým řetízkem - kožené na běžné nošení a řetízek na výcvik a nebo když se jdeme máchat do vody Já osobně ty barevné nylonové s různými vzory moc nemusím
Ale to je věc vkusu každého z nás ....
však ano, je to o vkusu, nakonec i to, jestli někdo má jen kožené...mě co se prostě zrovna líbí..tak koupím a hotovo pes jich má cca 8 a asi je mu to jedno...ale já je střídám dle nálady.
sabina
napsal(a):
Leni asi tak
náš poslední úlovek....cca týden starý
Jsem nato úchyl, máme kožené, nylonové, kováče, polostahováky, postroj, no sranda
sabina
napsal(a):
Jsem nato úchyl, máme kožené, nylonové, kováče, polostahováky, postroj, no sranda
jeden z kožených
sabina
napsal(a):
Tak to já mám na každého jeden kožený, jeden řetízek a dohromady jeden postroj co si střídají mezi sebou Ale Peetovi už dlouho slibuju postroj nový tak snad se někdy dočká ....
Jo a vlastně máme ještě jeden svítíci obojek, který jsem kupovala Peetovi ale momentálně ho nosí každé ráno Míťula
By mě nebavilo pořád přemýšlet jaký obojek jim mám zrovna dnes dát
sabina
napsal(a):
jeden z kožených
prostě jak se mi zrovna chce...máme na botníku košík plný ,,sraček,, (jak říká máma)
A když razím po tmě ven...a vím, že půjdu posraná...vezmu silný - aby vypadal hrůzostřašně.... když jdeme do města...vezmu srandovní, hubený polostahovák (aby byl ovladatelnější a lidi se ho tak nebáli.)
Kováč...prostě dle nálady
sabina
napsal(a):
prostě jak se mi zrovna chce...máme na botníku košík plný ,,sraček,, (jak říká máma)
A když razím po tmě ven...a vím, že půjdu posraná...vezmu silný - aby vypadal hrůzostřašně.... když jdeme do města...vezmu srandovní, hubený polostahovák (aby byl ovladatelnější a lidi se ho tak nebáli.)
Kováč...prostě dle nálady
My povídej...My sme měly na noční venčení vyřešený obojek následovně...
Blikací světýlko z kola, jsem izolačkou oblepila na obojek a blikal jak jsem zrovna chtěla...Ale do toho je potřeba kupovat baterky, žeo
Takže jsem v práci sebrala zbytky z odrazové fólie na auta, která je vidět kdykoliv na něj posvítím a je to vyřešené'
Leni, občas mám dilema a ptám se přítele, na kterej má dneska náladu
A modrej do vody
sabina
napsal(a):
My povídej...My sme měly na noční venčení vyřešený obojek následovně...
Blikací světýlko z kola, jsem izolačkou oblepila na obojek a blikal jak jsem zrovna chtěla...Ale do toho je potřeba kupovat baterky, žeo
Takže jsem v práci sebrala zbytky z odrazové fólie na auta, která je vidět kdykoliv na něj posvítím a je to vyřešené'
Leni, občas mám dilema a ptám se přítele, na kterej má dneska náladu
A modrej do vody
A vůbec, prdím na vás Nemám CC takže Leni, teď je řada na tobě
pitimiti
napsal(a):
Tak to já mám na každého jeden kožený, jeden řetízek a dohromady jeden postroj co si střídají mezi sebou Ale Peetovi už dlouho slibuju postroj nový tak snad se někdy dočká ....
Jo a vlastně máme ještě jeden svítíci obojek, který jsem kupovala Peetovi ale momentálně ho nosí každé ráno Míťula
By mě nebavilo pořád přemýšlet jaký obojek jim mám zrovna dnes dát
Moje řeč... moji chudáčci mají každý jen jeden obojek. Berry kovový stahovák s dlouhými oky, Brixie krásný dvojitý řetízkový stahovák a Aida, pač teď nejvíc roste, látkový džínový posouvací. Ale ta už by potřebovala taky na řetěz...uličnice... No a náš salámek má nejvíc obojků, ale nenosí žádný, protože chodí zásadně navolno, tak ho nepotřebuje
Lenko, ale koukala jsem, že Vy obojky apod. vyrábíte sama!!! Tak to jsou Peeteček a Míťa pořádné kovářovy kobyly!!! Písněte mi mejlem nějakou cenovou nabídku na kožený stahovák na Berryho prosím. Ha...kolikže má obvod krku??? Myslím tak 65cm...tuším. Kolikrát se třepu strachy, když zavětří po kočičkách a zabere, aby nám řetízek nerupnul...
gelnarka
napsal(a):
My máme obojek od MAGu a největší spokojenost, máme nylonový se jménem, máme ho 2 roky ale pořád v parádnim stavu a drží. Jinak mám dobré zkušenosti i s věcmi od Hofera.
terísek

XXX.XXX.140.34
masoterianka
napsal(a):
My máme obojek od MAGu a největší spokojenost, máme nylonový se jménem, máme ho 2 roky ale pořád v parádnim stavu a drží. Jinak mám dobré zkušenosti i s věcmi od Hofera.
Taky mám na své 2hafany obojky od MAGu..a fakt bomba. Drží perfektně..můžu jen doporučit!!!
kakamil
napsal(a):
Ahojky prosím hodili byste sem odkaz na obojky od MAGu díky.
gelnarka
napsal(a):
Sháním kožený obojek pro svého RR (dospělého), ale nikde na netu ani v obchodě mě nic nezaujalo.
Nakonec jsem díky ifauně jukla na hofero.cz a tam mají pěkný. Jen jsem nikde nenašla ceník.
Nevíte jak to tam mají? Pošlou mi ho na e-mail, když si požádám nebo jen blbě koukám a nevidím ho na webu?!
Moc dík
dabliczech
napsal(a):
Sháním kožený obojek pro svého RR (dospělého), ale nikde na netu ani v obchodě mě nic nezaujalo.
Nakonec jsem díky ifauně jukla na hofero.cz a tam mají pěkný. Jen jsem nikde nenašla ceník.
Nevíte jak to tam mají? Pošlou mi ho na e-mail, když si požádám nebo jen blbě koukám a nevidím ho na webu?!
Moc dík
Ceník nemají, jelikož víceméně vám dělají cenu podle toho, co si třeba zákazník přeje...ale když tam příjdete a vyberete si....nebo spíš napíšete jim kód obojku..jsou velice vstřícní a obratem napíší cenu
sabina
napsal(a):
Ceník nemají, jelikož víceméně vám dělají cenu podle toho, co si třeba zákazník přeje...ale když tam příjdete a vyberete si....nebo spíš napíšete jim kód obojku..jsou velice vstřícní a obratem napíší cenu
Tak ceny těch kožených v Hoferu, jsou vyšší...
Koupila jsem tam obyč. černej nylonovej a spokojenost čekám, než mi dojde od Magu se jménem
sem takovej blázen do vodítek a obojků..doma jich už mám
vždycky se mi něco líbí a já to koupím a pak to nechci
Tak tady přikládám fotku
saabinka
napsal(a):
Koupila jsem tam obyč. černej nylonovej a spokojenost čekám, než mi dojde od Magu se jménem
Tak tady přikládám fotku
Já osobně si myslím, že ceny ať kožených nebo nylon obojků mají velice příjemné....jelikož ceny kož. obojků se kolem 1000,- pohybují standartně...a to bez toho, aby byly zajímavé
To jen my čistě náhodou narazily na jeden super pevnej koženej z 1200,- slevněnej, protože ho nikdo dlouho nechtěl...tak byl náš za 200,-
saabinka
napsal(a):
Tak tady přikládám fotku
děkuju za odpovědi. Já toho doma moc neskladuju.
Máme jeden kžený a k tomu kožené vodítko a jeden postroj s vodítkem. Na jeden krk mu to stačí :D Ale zvažuju, že bych mu koupila i ten maskáčový, abychom v lese spolu ladili.
Zítra jim písnu a snad mě ta cena nepoloží, i když samozřejmě počítám s vyšší částkou, vypadají kvalitně. Snad nejen vypadají.
dabliczech
napsal(a):
děkuju za odpovědi. Já toho doma moc neskladuju.
Máme jeden kžený a k tomu kožené vodítko a jeden postroj s vodítkem. Na jeden krk mu to stačí :D Ale zvažuju, že bych mu koupila i ten maskáčový, abychom v lese spolu ladili.
Zítra jim písnu a snad mě ta cena nepoloží, i když samozřejmě počítám s vyšší částkou, vypadají kvalitně. Snad nejen vypadají.
Jsou nejkvalitnější co znám Můžu vřele doporučit..fakt mi přijdou nezničitelný...pokdu jdete do nylonu...cena bývá cca kolem 200,-
Ať slouží
sabina
napsal(a):
Jsou nejkvalitnější co znám Můžu vřele doporučit..fakt mi přijdou nezničitelný...pokdu jdete do nylonu...cena bývá cca kolem 200,-
Ať slouží
Teeeeeeda za 200, takovej krásnej obojek, to zírám
V tom Hoferu, je maj od 200 nahoru, za ten můj jsem dala 220, ale třeba nylonovej s ostny byl za 450 už.... Maj kvalitu, která se jen tak zničit nedá
Akorát, je to tam trošku malý