Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.12.2008 21:22
gelnarka

XXX.XXX.160.231

Kde jste sehnali obojek na CC? Přidejte i fotky jak jim sluší...

2.12.2008 21:24
sabina

XXX.XXX.64.178

gelnarka napsal(a):

Hofero.cz
Tagisky.cz
Obojky.cz
Vybírat podle toho, jestli kovovej, koženej, nebo nyloňák.
Já mám BX dogu, ale s CC jsme vyrůstali

2.12.2008 22:29
striga

XXX.XXX.64.150

gelnarka napsal(a):

Doporučuji: http://peet-corso.cz - Nejkrásnější obojky! :-)

3.12.2008 11:16
ircanka

XXX.XXX.25.121

striga napsal(a):

no já používám kožené obojky od místního sedláře, takže to asi moc nepomůže.
Nicméně si myslim, že kůže je lepší, a pak je jedno jaký, prostě jaký mu bude barevně slušet a tak

3.12.2008 11:17
ircanka

XXX.XXX.25.121

ircanka napsal(a):
Nicméně si myslim, že kůže je lepší, a pak je jedno jaký, prostě jaký mu bude barevně slušet a tak

nebo ještě tenhle černý

3.12.2008 19:00
gelnarka

XXX.XXX.160.231

ircanka napsal(a):

Jiný nëž kožený bych na toto plemeno nikdy nedala...

3.12.2008 20:12
pitimiti

XXX.XXX.1.189

striga napsal(a):

A když jsou tak krásný tak kdypak si taky jeden objednáte?

3.12.2008 20:18
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
A když jsou tak krásný tak kdypak si taky jeden objednáte?

To patřilo pod příspěvek od Strigy .... se to šouplo dolů.

A pro Gelnarku: tak mylsím, že se dají používat samozřejmě i jiné (jen bych dala bacha na plastové spony) ale já taky samozřejmě hlasuju pro kožené

3.12.2008 20:53
sabina

XXX.XXX.64.178

pitimiti napsal(a):
To patřilo pod příspěvek od Strigy .... se to šouplo dolů.

A pro Gelnarku: tak mylsím, že se dají používat samozřejmě i jiné (jen bych dala bacha na plastové spony) ale já taky samozřejmě hlasuju pro kožené

Nevím jako trpět úchylkou na kožené obojky....
Mě se líbí od rogz for dogz třeba extrémně, jelikož jsou vtipné a hezké. Poté nylonové, které jsou príma do vody i řetízkové se 100x hodí.

3.12.2008 21:18
pitimiti

XXX.XXX.1.189

sabina napsal(a):
Nevím jako trpět úchylkou na kožené obojky....
Mě se líbí od rogz for dogz třeba extrémně, jelikož jsou vtipné a hezké. Poté nylonové, které jsou príma do vody i řetízkové se 100x hodí.

Tak já střídám jen kožené s obyč. jednořadým řetízkem - kožené na běžné nošení a řetízek na výcvik a nebo když se jdeme máchat do vody Já osobně ty barevné nylonové s různými vzory moc nemusím Ale to je věc vkusu každého z nás ....

3.12.2008 21:28
sabina

XXX.XXX.64.178

pitimiti napsal(a):
Tak já střídám jen kožené s obyč. jednořadým řetízkem - kožené na běžné nošení a řetízek na výcvik a nebo když se jdeme máchat do vody Já osobně ty barevné nylonové s různými vzory moc nemusím Ale to je věc vkusu každého z nás ....

však ano, je to o vkusu, nakonec i to, jestli někdo má jen kožené...mě co se prostě zrovna líbí..tak koupím a hotovo pes jich má cca 8 a asi je mu to jedno...ale já je střídám dle nálady.

3.12.2008 21:40
brixie

XXX.XXX.208.70

sabina napsal(a):
však ano, je to o vkusu, nakonec i to, jestli někdo má jen kožené...mě co se prostě zrovna líbí..tak koupím a hotovo pes jich má cca 8 a asi je mu to jedno...ale já je střídám dle nálady.

...dle nálady Vaší nebo psa???

3.12.2008 21:42
pitimiti

XXX.XXX.1.189

brixie napsal(a):
...dle nálady Vaší nebo psa???

řekla bych, že určitě paničky ... Gabovi je to určitě úplně jedno, hlavně že jde ven, ne?

3.12.2008 21:43
sabina

XXX.XXX.64.178

pitimiti napsal(a):
řekla bych, že určitě paničky ... Gabovi je to určitě úplně jedno, hlavně že jde ven, ne?

Leni asi tak

3.12.2008 21:45
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
Leni asi tak

náš poslední úlovek....cca týden starý
Jsem nato úchyl, máme kožené, nylonové, kováče, polostahováky, postroj, no sranda

3.12.2008 21:50
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
Jsem nato úchyl, máme kožené, nylonové, kováče, polostahováky, postroj, no sranda

jeden z kožených

3.12.2008 21:51
pitimiti

XXX.XXX.1.189

sabina napsal(a):

Tak to já mám na každého jeden kožený, jeden řetízek a dohromady jeden postroj co si střídají mezi sebou Ale Peetovi už dlouho slibuju postroj nový tak snad se někdy dočká ....
Jo a vlastně máme ještě jeden svítíci obojek, který jsem kupovala Peetovi ale momentálně ho nosí každé ráno Míťula

By mě nebavilo pořád přemýšlet jaký obojek jim mám zrovna dnes dát

3.12.2008 21:55
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
jeden z kožených

prostě jak se mi zrovna chce...máme na botníku košík plný ,,sraček,, (jak říká máma)
A když razím po tmě ven...a vím, že půjdu posraná...vezmu silný - aby vypadal hrůzostřašně.... když jdeme do města...vezmu srandovní, hubený polostahovák (aby byl ovladatelnější a lidi se ho tak nebáli.)

Kováč...prostě dle nálady

3.12.2008 21:59
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
prostě jak se mi zrovna chce...máme na botníku košík plný ,,sraček,, (jak říká máma)
A když razím po tmě ven...a vím, že půjdu posraná...vezmu silný - aby vypadal hrůzostřašně.... když jdeme do města...vezmu srandovní, hubený polostahovák (aby byl ovladatelnější a lidi se ho tak nebáli.)

Kováč...prostě dle nálady

My povídej...My sme měly na noční venčení vyřešený obojek následovně...
Blikací světýlko z kola, jsem izolačkou oblepila na obojek a blikal jak jsem zrovna chtěla...Ale do toho je potřeba kupovat baterky, žeo

Takže jsem v práci sebrala zbytky z odrazové fólie na auta, která je vidět kdykoliv na něj posvítím a je to vyřešené'
Leni, občas mám dilema a ptám se přítele, na kterej má dneska náladu

A modrej do vody

3.12.2008 22:00
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
My povídej...My sme měly na noční venčení vyřešený obojek následovně...
Blikací světýlko z kola, jsem izolačkou oblepila na obojek a blikal jak jsem zrovna chtěla...Ale do toho je potřeba kupovat baterky, žeo

Takže jsem v práci sebrala zbytky z odrazové fólie na auta, která je vidět kdykoliv na něj posvítím a je to vyřešené'
Leni, občas mám dilema a ptám se přítele, na kterej má dneska náladu

A modrej do vody

A vůbec, prdím na vás Nemám CC takže Leni, teď je řada na tobě

3.12.2008 22:03
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
A vůbec, prdím na vás Nemám CC takže Leni, teď je řada na tobě

To je těšký...člověk má úchylky a tak si nepomůže v tom obchodě...
Kůň už má taky dvě ohlávky, mám dvě tušírky a nemusela bych
Rači do obchodů nechodit...jelikož to je vždy v řiti.

3.12.2008 22:49
brixie

XXX.XXX.208.70

pitimiti napsal(a):
Tak to já mám na každého jeden kožený, jeden řetízek a dohromady jeden postroj co si střídají mezi sebou Ale Peetovi už dlouho slibuju postroj nový tak snad se někdy dočká ....
Jo a vlastně máme ještě jeden svítíci obojek, který jsem kupovala Peetovi ale momentálně ho nosí každé ráno Míťula

By mě nebavilo pořád přemýšlet jaký obojek jim mám zrovna dnes dát

Moje řeč... moji chudáčci mají každý jen jeden obojek. Berry kovový stahovák s dlouhými oky, Brixie krásný dvojitý řetízkový stahovák a Aida, pač teď nejvíc roste, látkový džínový posouvací. Ale ta už by potřebovala taky na řetěz...uličnice... No a náš salámek má nejvíc obojků, ale nenosí žádný, protože chodí zásadně navolno, tak ho nepotřebuje
Lenko, ale koukala jsem, že Vy obojky apod. vyrábíte sama!!! Tak to jsou Peeteček a Míťa pořádné kovářovy kobyly!!! Písněte mi mejlem nějakou cenovou nabídku na kožený stahovák na Berryho prosím. Ha...kolikže má obvod krku??? Myslím tak 65cm...tuším. Kolikrát se třepu strachy, když zavětří po kočičkách a zabere, aby nám řetízek nerupnul...

4.12.2008 17:45
masoterianka

XXX.XXX.239.239

gelnarka napsal(a):

My máme obojek od MAGu a největší spokojenost, máme nylonový se jménem, máme ho 2 roky ale pořád v parádnim stavu a drží. Jinak mám dobré zkušenosti i s věcmi od Hofera.

terísek

8.12.2008 13:15
terísek

XXX.XXX.140.34

masoterianka napsal(a):
My máme obojek od MAGu a největší spokojenost, máme nylonový se jménem, máme ho 2 roky ale pořád v parádnim stavu a drží. Jinak mám dobré zkušenosti i s věcmi od Hofera.

Taky mám na své 2hafany obojky od MAGu..a fakt bomba. Drží perfektně..můžu jen doporučit!!!

8.12.2008 19:14
kakamil

XXX.XXX.103.190

terísek napsal(a):
Taky mám na své 2hafany obojky od MAGu..a fakt bomba. Drží perfektně..můžu jen doporučit!!!

Ahojky prosím hodili byste sem odkaz na obojky od MAGu díky.

8.12.2008 21:19
masoterianka

XXX.XXX.239.239

kakamil napsal(a):
Ahojky prosím hodili byste sem odkaz na obojky od MAGu díky.

http://www.volny.cz/magweb/

27.1.2009 20:03
dabliczech

XXX.XXX.129.81

gelnarka napsal(a):

Sháním kožený obojek pro svého RR (dospělého), ale nikde na netu ani v obchodě mě nic nezaujalo.

Nakonec jsem díky ifauně jukla na hofero.cz a tam mají pěkný. Jen jsem nikde nenašla ceník.

Nevíte jak to tam mají? Pošlou mi ho na e-mail, když si požádám nebo jen blbě koukám a nevidím ho na webu?!

Moc dík

27.1.2009 20:05
sabina

XXX.XXX.64.178

dabliczech napsal(a):
Sháním kožený obojek pro svého RR (dospělého), ale nikde na netu ani v obchodě mě nic nezaujalo.

Nakonec jsem díky ifauně jukla na hofero.cz a tam mají pěkný. Jen jsem nikde nenašla ceník.

Nevíte jak to tam mají? Pošlou mi ho na e-mail, když si požádám nebo jen blbě koukám a nevidím ho na webu?!

Moc dík

Ceník nemají, jelikož víceméně vám dělají cenu podle toho, co si třeba zákazník přeje...ale když tam příjdete a vyberete si....nebo spíš napíšete jim kód obojku..jsou velice vstřícní a obratem napíší cenu

27.1.2009 20:15
saabinka

XXX.XXX.67.215

sabina napsal(a):
Ceník nemají, jelikož víceméně vám dělají cenu podle toho, co si třeba zákazník přeje...ale když tam příjdete a vyberete si....nebo spíš napíšete jim kód obojku..jsou velice vstřícní a obratem napíší cenu

Tak ceny těch kožených v Hoferu, jsou vyšší...
Koupila jsem tam obyč. černej nylonovej a spokojenost čekám, než mi dojde od Magu se jménem sem takovej blázen do vodítek a obojků..doma jich už mám vždycky se mi něco líbí a já to koupím a pak to nechci
Tak tady přikládám fotku

27.1.2009 20:27
sabina

XXX.XXX.64.178

saabinka napsal(a):
Koupila jsem tam obyč. černej nylonovej a spokojenost čekám, než mi dojde od Magu se jménem sem takovej blázen do vodítek a obojků..doma jich už mám vždycky se mi něco líbí a já to koupím a pak to nechci
Tak tady přikládám fotku

Já osobně si myslím, že ceny ať kožených nebo nylon obojků mají velice příjemné....jelikož ceny kož. obojků se kolem 1000,- pohybují standartně...a to bez toho, aby byly zajímavé

To jen my čistě náhodou narazily na jeden super pevnej koženej z 1200,- slevněnej, protože ho nikdo dlouho nechtěl...tak byl náš za 200,-

27.1.2009 20:29
dabliczech

XXX.XXX.129.81

saabinka napsal(a):
Tak tady přikládám fotku

děkuju za odpovědi. Já toho doma moc neskladuju.

Máme jeden kžený a k tomu kožené vodítko a jeden postroj s vodítkem. Na jeden krk mu to stačí :D Ale zvažuju, že bych mu koupila i ten maskáčový, abychom v lese spolu ladili.

Zítra jim písnu a snad mě ta cena nepoloží, i když samozřejmě počítám s vyšší částkou, vypadají kvalitně. Snad nejen vypadají.

27.1.2009 20:34
sabina

XXX.XXX.64.178

dabliczech napsal(a):
děkuju za odpovědi. Já toho doma moc neskladuju.

Máme jeden kžený a k tomu kožené vodítko a jeden postroj s vodítkem. Na jeden krk mu to stačí :D Ale zvažuju, že bych mu koupila i ten maskáčový, abychom v lese spolu ladili.

Zítra jim písnu a snad mě ta cena nepoloží, i když samozřejmě počítám s vyšší částkou, vypadají kvalitně. Snad nejen vypadají.

Jsou nejkvalitnější co znám Můžu vřele doporučit..fakt mi přijdou nezničitelný...pokdu jdete do nylonu...cena bývá cca kolem 200,-

Ať slouží

27.1.2009 20:51
saabinka

XXX.XXX.67.215

sabina napsal(a):
Jsou nejkvalitnější co znám Můžu vřele doporučit..fakt mi přijdou nezničitelný...pokdu jdete do nylonu...cena bývá cca kolem 200,-

Ať slouží

Teeeeeeda za 200, takovej krásnej obojek, to zírám
V tom Hoferu, je maj od 200 nahoru, za ten můj jsem dala 220, ale třeba nylonovej s ostny byl za 450 už.... Maj kvalitu, která se jen tak zničit nedá
Akorát, je to tam trošku malý

25.12.2010 11:02
roboxo

XXX.XXX.122.155

Přidejte reakci

Přidat smajlík