Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.12.2008 15:16
nokamila

XXX.XXX.88.2

Daruji fenku NO, 4 roky, přivedli nám ji klienti na utracení. Přemluvili jsme je, ať ještě chvilku vydrží, že se ji pokusíme udat. Základy poslušnosti, nekonfliktní, vhodná i k dětem. Bližší informace bohužel nemám. Fotku bohužel taky ne. Je kousek od Kroměříže(Kojetín). Kdyby měl někdo zájem, ozvěte se tady nebo na tel. 773 314 320 , tel. je na mě, zjistím přesný telefon na majitele.

5.12.2008 15:40
odberryho

XXX.XXX.47.108

nokamila napsal(a):
Daruji fenku NO, 4 roky, přivedli nám ji klienti na utracení. Přemluvili jsme je, ať ještě chvilku vydrží, že se ji pokusíme udat. Základy poslušnosti, nekonfliktní, vhodná i k dětem. Bližší informace bohužel nemám. Fotku bohužel taky ne. Je kousek od Kroměříže(Kojetín). Kdyby měl někdo zájem, ozvěte se tady nebo na tel. 773 314 320 , tel. je na mě, zjistím přesný telefon na majitele.

Má snad nějaký závažný zdravotní problém, nebo už jen překážela?
To je tedy hezké, ještě že jste je přemluvili. Bohužel ještě pořád bydlíme v bytečku, kdyby už konečně byl baráček, tak neváhám (i když bych raději pejska)

5.12.2008 15:50
zzana

XXX.XXX.163.104

nokamila napsal(a):

se zkusím zeptat taťky, ten by chtěl NO na zahradu, tak se zeptám, navíc jsem kousek od KM, kdyby byla fotka tak by to bylo úplně nejlepší

5.12.2008 16:09
nokamila

XXX.XXX.88.2

odberryho napsal(a):
Má snad nějaký závažný zdravotní problém, nebo už jen překážela?
To je tedy hezké, ještě že jste je přemluvili. Bohužel ještě pořád bydlíme v bytečku, kdyby už konečně byl baráček, tak neváhám (i když bych raději pejska)

Zdravotní problém nemá, ,,jen překážela" , maji ještě mladou fenku, asi se jim 4 roky zdají moc . Fotku bohužel neseženu.

5.12.2008 16:12
impact

XXX.XXX.178.82

nokamila napsal(a):

Bože, šmejdi jedni. Jak se snese s jinými psy? Zkusím se zeptat lidí z Kojetína. Dneska jsem zrovna na brigošce v hospě, tak potkám mrtě lidu.

6.12.2008 19:34
nokamila

XXX.XXX.88.2

impact napsal(a):
Bože, šmejdi jedni. Jak se snese s jinými psy? Zkusím se zeptat lidí z Kojetína. Dneska jsem zrovna na brigošce v hospě, tak potkám mrtě lidu.

Nevím, ale byla ještě s jednou fenkou, tak snad se snese.

6.12.2008 20:33
zzana

XXX.XXX.163.104

nokamila napsal(a):

tak já se dneska ptala taťky a bohužel mi tvrdil, že chce psa od štěněte - prý leda že by byla černá jak uhel - to víte v tomto případě je to těžký, třeba kdyby ji viděl tak by se mu ji zželelo, ale takto bohužel
já jsem to jen tak náhodou nadhodila před mojim a hodil na mě dost blbej pohled - už máme totiž 2 border kolie

6.12.2008 22:38
mayta

XXX.XXX.155.225

zzana napsal(a):
tak já se dneska ptala taťky a bohužel mi tvrdil, že chce psa od štěněte - prý leda že by byla černá jak uhel - to víte v tomto případě je to těžký, třeba kdyby ji viděl tak by se mu ji zželelo, ale takto bohužel
já jsem to jen tak náhodou nadhodila před mojim a hodil na mě dost blbej pohled - už máme totiž 2 border kolie

Dobrý večer,
pokud by vážně někdo chtěl štěňátka NO máme jich v útulku města Blanska 9 ( 5 pejsků a 4 fenky ) v barvě černé a vlkošedé.
Je jim 6 týdnů a jsou po prvním očkování a odčervení, bylo by pro ně ideální jít k novým páníčkům, navíc v útulku jsou jen venkovní kotce, žádné topení a tak se jen modlíme ať nemrzne.

8.12.2008 08:15
nokamila

XXX.XXX.88.2

mayta napsal(a):
Dobrý večer,
pokud by vážně někdo chtěl štěňátka NO máme jich v útulku města Blanska 9 ( 5 pejsků a 4 fenky ) v barvě černé a vlkošedé.
Je jim 6 týdnů a jsou po prvním očkování a odčervení, bylo by pro ně ideální jít k novým páníčkům, navíc v útulku jsou jen venkovní kotce, žádné topení a tak se jen modlíme ať nemrzne.

Nevíte někdo, jestli existuje NO v nouzi a jestli tam můžu dát inzerát sama, nebo to musí napsat ten, kdo se o stránky stará? Díky

8.12.2008 10:01
impact

XXX.XXX.178.82

nokamila napsal(a):
Nevíte někdo, jestli existuje NO v nouzi a jestli tam můžu dát inzerát sama, nebo to musí napsat ten, kdo se o stránky stará? Díky

No v nouzi samozřejmě existuje. Ale je tam tolik psů, že je to až k neuvěření.

http://ovcak-v-nouzi.wz.cz/

8.12.2008 18:15
mayta

XXX.XXX.155.225

impact napsal(a):
No v nouzi samozřejmě existuje. Ale je tam tolik psů, že je to až k neuvěření.

http://ovcak-v-nouzi.wz.cz/

Přidávám aktuální foto štěňátek z Blanenského útulku, taky o ně není zatím zájem.

8.12.2008 22:30
vesper

XXX.XXX.13.90

nokamila napsal(a):

Ještě hledáte pro fenku majitele? Zeptám se zítra známých.

9.12.2008 13:04
nokamila

XXX.XXX.88.2

vesper napsal(a):
Ještě hledáte pro fenku majitele? Zeptám se zítra známých.

Jestli myslíte tu dospělou, tak ta zatím pánečka nemá.

Přidejte reakci

Přidat smajlík