Netradiční střihy či úprava k oslavám Nového roku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.12.2008 19:31
janiska

XXX.XXX.66.172

Ahojky,máte tipy či návod,jak štěky,naše souputníky vyfešákovat k oslavám nového roku? Líbil se mi nápad s yorkem z Pragobestu-šachovnice,ale pesany trimujeme,takže nic.Barevná tužidla-také možno,prostě se chceme tak trošku vyřádit.Dík za nápady a tipy...

14.12.2008 09:12
rachel

XXX.XXX.132.68

janiska napsal(a):
Ahojky,máte tipy či návod,jak štěky,naše souputníky vyfešákovat k oslavám nového roku? Líbil se mi nápad s yorkem z Pragobestu-šachovnice,ale pesany trimujeme,takže nic.Barevná tužidla-také možno,prostě se chceme tak trošku vyřádit.Dík za nápady a tipy...

No já nevím... co takhle nechat psa takového jaký je?!
Si představte... Všude plno dělobuchů a on ještě k tomu vypadající jak blbeček...

14.12.2008 12:51
zuzanda

XXX.XXX.216.182

janiska napsal(a):

jo ,ta deka na Bestu byla hezká a pani střihačka ukázala něco z techniky stříhání ,ale já bych nechala pejsky přírodní

14.12.2008 13:41
mikahel

XXX.XXX.21.250

zuzanda napsal(a):
jo ,ta deka na Bestu byla hezká a pani střihačka ukázala něco z techniky stříhání ,ale já bych nechala pejsky přírodní

Delobuchy, ohnostroje dokazu psom aj ich citlivym majitelom narobit uskost i starosti

Ale maly domaci karneval pre radost najmä deti asi nezaskodi

14.12.2008 15:21
janiska

XXX.XXX.67.14

mikahel napsal(a):

Delobuchy, ohnostroje dokazu psom aj ich citlivym majitelom narobit uskost i starosti

Ale maly domaci karneval pre radost najmä deti asi nezaskodi

No právě,budou tu i děti,naši jsou mazlové,jedna bude mít zrovna štěnda,ta bude zvlášt, a nechtěla jsem oblečkovat,to moc nemusím.Loni měly westindy barevn¨ým tužidlem melír a byly za hvězdy....My chováme i koně a kozy,dělobuchy u nás nehrozí i okolí to respektuje,ale chceme si i trochu zablbnout,všechno spíš takové pro legraci....

15.12.2008 19:00
sabina

XXX.XXX.64.178

janiska napsal(a):
No právě,budou tu i děti,naši jsou mazlové,jedna bude mít zrovna štěnda,ta bude zvlášt, a nechtěla jsem oblečkovat,to moc nemusím.Loni měly westindy barevn¨ým tužidlem melír a byly za hvězdy....My chováme i koně a kozy,dělobuchy u nás nehrozí i okolí to respektuje,ale chceme si i trochu zablbnout,všechno spíš takové pro legraci....

A co takhle jen tak pro legraci udělat šašky ze sebe? Děti by si určitě lámaly smíchy 100x víc. A psi by měly klid.

Přidejte reakci

Přidat smajlík