Výstava- hloupý dotaz

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.12.2008 01:04
major

XXX.XXX.215.235

Ahoj,
koukal jsem na výstavy a napadlo mě, když se jedná o oblastní či krajskou výstavu, mohu tam psa přihlásit, i když bydlím v jiném kraji ? Omlouvám se za hloupý dotaz, ale nějak jsem měl pocit, že můžu a teď přemýšlím, proč by to vlastně byla krajská výstava, když by tam mohli všichni..

19.12.2008 03:34
mumie

XXX.XXX.121.162

major napsal(a):
Ahoj,
koukal jsem na výstavy a napadlo mě, když se jedná o oblastní či krajskou výstavu, mohu tam psa přihlásit, i když bydlím v jiném kraji ? Omlouvám se za hloupý dotaz, ale nějak jsem měl pocit, že můžu a teď přemýšlím, proč by to vlastně byla krajská výstava, když by tam mohli všichni..

Můžete jet na jakoukoilv, s místem Vašeho bydliště to nemá nic společného. To platí u všech druhů zvířat.

19.12.2008 08:43
pinoha

XXX.XXX.69.167

major napsal(a):
Ahoj,

Klidně jeďte! (A hloupý dotaz to není, před pár lety jsem se tu ptala na totéž... :-)))
Ten název "krajská" označuje spíš úroveň výstavy. Tím myslím to, že nejvýš jsou mezinárodní a nejníž krajské. Taky může být rozdíl v udělovyných titulech.
Lucie

19.12.2008 12:08
major

XXX.XXX.215.235

pinoha napsal(a):
Klidně jeďte! (A hloupý dotaz to není, před pár lety jsem se tu ptala na totéž... :-)))
Ten název "krajská" označuje spíš úroveň výstavy. Tím myslím to, že nejvýš jsou mezinárodní a nejníž krajské. Taky může být rozdíl v udělovyných titulech.
Lucie

Děkuji za odpovědi. Já jsem to tak původně bral, ale pak mě to začalo hlodat tak abych nejel někam zbytečně a ještě s ostudou .

Přidejte reakci

Přidat smajlík