luckam
napsal(a):
tak tady je, aby věděl o co přichází...
To mu nemůžu ani ukázat :-) Jdeme raději spát. Taky Vás trochu potrápíme :-)
romanos
napsal(a):
Jsi sobec, nedopřeješ jí trochu povyražení. Zrovna ten můj hoch je takový fešák :-) Atletická postava, skvělý lovec srnek, zajíců atd. ... ideální partner :-)
Skvělý lovec srnec v krčáku?zrovna nedávno/10.3.kolem 17.30/tam jeden takový pěkně potrhal srnu a ta musela být utracena/.
olga
napsal(a):
Skvělý lovec srnec v krčáku?zrovna nedávno/10.3.kolem 17.30/tam jeden takový pěkně potrhal srnu a ta musela být utracena/.
Už neloví!! Cca před 3/4 rokem jsem koupil sprejový obojek z důvodu bezpečnosti mého psa před myslivci a z důvodu, aby se někdy nestalo něco takového jako jsi psala Ty. Měl to být vtip. Nechtěl jsem aby to vyznělo špatně.
romanos
napsal(a):
Zdravím, neměl byste někdo chuť na společné procházky na Praze 4 (Krčák, Milíčák, Hostivař a další), Popřípadě víkendové výlety do okolí?
Ahoj!
My se hlásíme na Milíčák - hlavně ve všední dny odpoledne a k večeru,o víkendu vyjíždíme za Prahu,nebo do Komořan k řece
kavka
napsal(a):
Ahoj!
My se hlásíme na Milíčák - hlavně ve všední dny odpoledne a k večeru,o víkendu vyjíždíme za Prahu,nebo do Komořan k řece
Vás ale je :-) Dnešní počasí ideální není. Pokud k večeru přestane alespoň trochu pršet, tak plánuji na chvilku Milíčák. Pod stromy bychom nemuseli tolik zmoknout. Co Vy na to?
romanos
napsal(a):
Vás ale je :-) Dnešní počasí ideální není. Pokud k večeru přestane alespoň trochu pršet, tak plánuji na chvilku Milíčák. Pod stromy bychom nemuseli tolik zmoknout. Co Vy na to?
Zrovna dneska jsem bohužel v práci,takže venčit půjdu až tak kolek desáté večer - a to vidím jen na naše rodné sídliště ,ale co takhle pondělí,řekněme po šesté??
romanos
napsal(a):
Už neloví!! Cca před 3/4 rokem jsem koupil sprejový obojek z důvodu bezpečnosti mého psa před myslivci a z důvodu, aby se někdy nestalo něco takového jako jsi psala Ty. Měl to být vtip. Nechtěl jsem aby to vyznělo špatně.
Já netvrdím,že to byl tvůj pes,ale jelikož taky občas chodím se psema do krčáku a naposled jsem tam na vlastní oči viděla tu srnku a pak několik lidí tvrdilo,že to byl právě rr,docela mě to zarazilo.Od té doby se do krčáku bojím/mám totiž psy-teda feny,které se neperou-jedna společenské plemenoa druhá ač lovecký pes je ještě přece jen štěně-ač odrostlé a navíc chodím s malým děckem /a nerada bych takového psa potkala tváří v tvář.NAposledy jsme se s ním minuly asi o 10minut-na rozdíl od té srny-ta tam pak ležela u cesty a už u ní byla veterinářka když jsem šla já kolem.Nechtěla jsem se dotknout tebe ani tvého psa,ale až tam půjdeš,dávej si pozor jak na toho cizího psa tak na myslivce.
zany
napsal(a):
Já bych v pondělí v 6 mohla,u červené školy je to pro mne super,ale potřebuju vědět ,co by tam bylo za psy ,mám trochu bláznivé štěně ,aby ho někdo nezakousl.
Já bych tam sebou měla bearded kolii,jack russela a malinkatého křížence.Malý jsou holky a beardedka kluk - je pohodovej,když už ho někdo opravdu hodně otrvuje,tak maximálně výchovně bafne směrem k obtěžovateli - holky jsou cenivky,ale v pohodě...
olga
napsal(a):
Já netvrdím,že to byl tvůj pes,ale jelikož taky občas chodím se psema do krčáku a naposled jsem tam na vlastní oči viděla tu srnku a pak několik lidí tvrdilo,že to byl právě rr,docela mě to zarazilo.Od té doby se do krčáku bojím/mám totiž psy-teda feny,které se neperou-jedna společenské plemenoa druhá ač lovecký pes je ještě přece jen štěně-ač odrostlé a navíc chodím s malým děckem /a nerada bych takového psa potkala tváří v tvář.NAposledy jsme se s ním minuly asi o 10minut-na rozdíl od té srny-ta tam pak ležela u cesty a už u ní byla veterinářka když jsem šla já kolem.Nechtěla jsem se dotknout tebe ani tvého psa,ale až tam půjdeš,dávej si pozor jak na toho cizího psa tak na myslivce.
Pozor dávám stále, díky za varování.
kavka
napsal(a):
Myslím,že se tam nemůžeme minout,ta škola není zase tak velká a minimálně nás 4 asi nepřehlédnete
Jinak my budeme někde poblíž hl.vchodu 1.ZŠ - což je hned vedle branky na cestu k Milíčáku.
Budu se těšit
Takže sraz bude v 18:00 někde u hlavního vchodu? A nebude už v lese tma? Já už takhle k večeru chodím spíše někde kde se svítí.
zany
napsal(a):
Takže sraz bude v 18:00 někde u hlavního vchodu? A nebude už v lese tma? Já už takhle k večeru chodím spíše někde kde se svítí.
hmmm , tak dneska to nevyšlo, od 17:45 do18:30 jsem musela být doma , přišli kvůli měřičům tepla a holka je pryč :-( . Takže jsme byli dřív , v lesáči......mlaďoch se vynořil z lesa a v tlamě bažanta - doufám, že nepošel na ptačí chřipku .....už to někdy měl někde divoký bažant ?
eva nohelova
napsal(a):
Tak napište, jestli jste se tam našli a kolik vás bylo.
Zdravím
Našli jsme se v pohodě,procházka byla ve složení 3 lidi a 6 psů - což už je docela fajn venčení.
Já za sebe a své psy můžu říct,že se moc povedla.Krásné počasí,fajn lidi a psi se taky celkem v pohodě shodli...
Doufám,že to někdy zopakujem a nejlépe,když nás bude zase o pár dvonožců i čtyřnožců víc
kavka
napsal(a):
Zdravím
Našli jsme se v pohodě,procházka byla ve složení 3 lidi a 6 psů - což už je docela fajn venčení.
Já za sebe a své psy můžu říct,že se moc povedla.Krásné počasí,fajn lidi a psi se taky celkem v pohodě shodli...
Doufám,že to někdy zopakujem a nejlépe,když nás bude zase o pár dvonožců i čtyřnožců víc
Tak to je fajn. Škoda, že nejsem o pár set km blíž, určitě bych přišla taky. Tak ať se to příště zase povede!
kavka
napsal(a):
Zdravím
Souhlas se vším. Jack předvedl, že ještě umí zmizet a všechno špatné nezapomněl :-) Začne mu zase škoda .... rošťákovi :-)
romanos
napsal(a):
Nechtěl byste někdo zajít zítra zase do Milíčáku?
Foto z procházky