KAVKAZANŮ NENÍ DOST :-))

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.3.2006 22:07

Tak zakládám další-asi si někdo zase rejpne ! Přečtěte si poslední příspěvky :-))

25.3.2006 22:12

nada napsal(a):
Tak zakládám další-asi si někdo zase rejpne ! Přečtěte si poslední příspěvky :-))

Napřed si rejpne a pak ať ho klidně třeba klepne . Já už na to kašlu, abych pořád reagovala na nějakýho rejpala.

25.3.2006 22:13

nada napsal(a):

jj, ten trouba na nemoderce už si založil další fórum, kde se "realizuje". Už ho tam pár lidí poslalo kam patří....

Ivan

25.3.2006 22:16

farmar napsal(a):
jj, ten trouba na nemoderce už si založil další fórum, kde se "realizuje". Už ho tam pár lidí poslalo kam patří....

Ivan

Argo Sluneční vrch, pro rejpaly, pejsek je s PP UCI

25.3.2006 22:17

farmar napsal(a):

Ivan

ahoj holky, tak jsme dojely úspěšně domů. Bylo to super. Ahoj Farmáři, tvého šarplaninka známe, vy máte taky borderku, že?Jako my

25.3.2006 22:18

kaca napsal(a):
Napřed si rejpne a pak ať ho klidně třeba klepne . Já už na to kašlu, abych pořád reagovala na nějakýho rejpala.

to víš,že jo:-)))
a ještě k příspěvku v předchozím-Bred se na bonitaci taky urval-figurant se zastavil a pes taky přestal útočit!Naštěstí koš měl.Ale na cvičáku se mi vyvlíkla Cinda a sundala si při tom i koš a taky se teda zastavila a jen řvala-pokud útočník v ten moment nic nedělá tak si ho jen hlídá ve střehu a nezaútočí
Je pravda,že trochu vyjukanej byl-figurant

Cinda ve střehu

25.3.2006 22:19

susan napsal(a):
ahoj holky, tak jsme dojely úspěšně domů. Bylo to super. Ahoj Farmáři, tvého šarplaninka známe, vy máte taky borderku, že?Jako my

Zuzko tak huráááááááááá:-)))
posílej foto:-))

25.3.2006 22:20

susan napsal(a):

jj, teď jsem zrovna našel čerstvou fotku své smečky:

25.3.2006 22:23

susan napsal(a):

Aha Naďo...tak to je v poho...já sem si říkala, že by ten kavkazan asi nebral tu situaci až tak smrtelně vážně, aby chlapa porval, když už se urval
Se ale nedivím, že chudák chlápek byl na mrtvicu, bych byla taky
Hezký fotky...těm kavkazanům to "v akci" sluší snad ještě víc, než " v neakci "
Ahoj Zuzko, jak jste nakonec jely? Autem?

25.3.2006 22:24

farmar napsal(a):
jj, teď jsem zrovna našel čerstvou fotku své smečky:

Tak hledej dál, ani šarplaninců není nikdy dost...

25.3.2006 22:26

mata napsal(a):
Aha Naďo...tak to je v poho...já sem si říkala, že by ten kavkazan asi nebral tu situaci až tak smrtelně vážně, aby chlapa porval, když už se urval
Se ale nedivím, že chudák chlápek byl na mrtvicu, bych byla taky
Hezký fotky...těm kavkazanům to "v akci" sluší snad ještě víc, než " v neakci "
Ahoj Zuzko, jak jste nakonec jely? Autem?

Jo a ta nemoderka je ubohá, asi někdo potřebuje aspoň na chvilku zvednout sebevědomí a taky nám závidí to žvatlání, páč když to tak čtu nazpět, silnej smysl pro humor se tam, holky, nezapře!
Reagovat na to nemá cenu, ať se tam ukojí sám
Ta smečka je krááásnááá, Farmáři, taková pestrá...

25.3.2006 22:28

nada napsal(a):
Zuzko tak huráááááááááá:-)))
posílej foto:-))

Myslela jsem, že to nechám na zítra, ale to Vám nemůžu udělat
Eliška

25.3.2006 22:30

mata napsal(a):
Jo a ta nemoderka je ubohá, asi někdo potřebuje aspoň na chvilku zvednout sebevědomí a taky nám závidí to žvatlání, páč když to tak čtu nazpět, silnej smysl pro humor se tam, holky, nezapře!
Reagovat na to nemá cenu, ať se tam ukojí sám
Ta smečka je krááásnááá, Farmáři, taková pestrá...

Herra že řádila??Náhodou spala, tady je důkaz

25.3.2006 22:31

susan napsal(a):

Bára

25.3.2006 22:32

susan napsal(a):

Erona Sholom Aleihem

25.3.2006 22:32

susan napsal(a):

Etsery RF

25.3.2006 22:33

susan napsal(a):

Mášenka

25.3.2006 22:35

susan napsal(a):

Hadad z AzgiruTen se mi teda líbil fest
Apropo kdo vyhrál cenu miss publikum??

25.3.2006 22:36

susan napsal(a):

Ještě jeden Hadad

25.3.2006 22:37

susan napsal(a):

Dorra ZS

25.3.2006 22:39

susan napsal(a):

Ale mýho pesana asi neznáte, nikde na výstavě nebyl. Hlídá farmu a teď poprvé pojede do Ostravy. Já jsem hledal hlídače a tak jsem vzal z vrhu štěně, o kterém chovatelka myslela, že bude agresivní a on z něj vyrostl něžný rytíř (okoukal to ode mně).

Borderku mám na práci se stádem, ale má tak obrovské nadšení pro práci se zvířátky, že by mi ovečky uhonil. Tak uvidíme letos, jestli když dospěl se trochu zklidní. Problém je, že ovečky nerozliší který pes je na ně "zlý" a honí je a který je "hodný" a hlídá je. Není to jen moje zkušenost, že pak utíkají i od šarplanince, u kterého by se naopak měly držet. Máš nějaké zkušenosti s Borderkou, kavkazanem a ovečkama???

Tady je Bar ještě štěnisko.

25.3.2006 22:39

susan napsal(a):

A ještě naše smečka pro farmáře

25.3.2006 22:41

farmar napsal(a):
Ale mýho pesana asi neznáte, nikde na výstavě nebyl. Hlídá farmu a teď poprvé pojede do Ostravy. Já jsem hledal hlídače a tak jsem vzal z vrhu štěně, o kterém chovatelka myslela, že bude agresivní a on z něj vyrostl něžný rytíř (okoukal to ode mně).

Borderku mám na práci se stádem, ale má tak obrovské nadšení pro práci se zvířátky, že by mi ovečky uhonil. Tak uvidíme letos, jestli když dospěl se trochu zklidní. Problém je, že ovečky nerozliší který pes je na ně "zlý" a honí je a který je "hodný" a hlídá je. Není to jen moje zkušenost, že pak utíkají i od šarplanince, u kterého by se naopak měly držet. Máš nějaké zkušenosti s Borderkou, kavkazanem a ovečkama???

Tady je Bar ještě štěnisko.

Já jsem nemyslela osobně, odsud, z "fotka border kolií"
Taky je tam mám.

25.3.2006 22:45

susan napsal(a):
Já jsem nemyslela osobně, odsud, z "fotka border kolií"
Taky je tam mám.

A zkušeností mám zatím málo, kavkazanka má rok a borderák 9měsíců. Teď vlastně od listopadu s ovcema nedělali, protože je máme zavřené, ale v létě a na podzim jim to šlo pěkně. Ale to jen přeháněli, s pasením na místě zkušenost nemám, už se těším, že se do toho letos pustíme.
Kde jste všechny, já se tady mořím s fotkama a vy koukáte na Banderase, ne?

25.3.2006 22:48

susan napsal(a):
A zkušeností mám zatím málo, kavkazanka má rok a borderák 9měsíců. Teď vlastně od listopadu s ovcema nedělali, protože je máme zavřené, ale v létě a na podzim jim to šlo pěkně. Ale to jen přeháněli, s pasením na místě zkušenost nemám, už se těším, že se do toho letos pustíme.

Zuzko, fotky sou super!
Mně se nejvíc líbí Hadad a Bára, si nemůžu pomoct
Von je tam Banderas???

25.3.2006 22:52

susan napsal(a):

Koukám na Banderase, ale hlavně se kochám fotečkama z bonitace :o))

25.3.2006 22:54

susan napsal(a):

Zuzko, pochopil jsem dobře že jsi odněkud od České Třebové? To je tady skoro blízko. Kde máš ty ovečky a kolik?

mata napsal(a):
Zuzko, fotky sou super!
Mně se nejvíc líbí Hadad a Bára, si nemůžu pomoct
Von je tam Banderas???

Tak mě se móóc líbí Evdokim a Etseri

kaca napsal(a):
Koukám na Banderase, ale hlavně se kochám fotečkama z bonitace :o))

DíkyNo ještě že tak,už jsem se lekla, že jsem se mohla koukat taky

25.3.2006 22:56

farmar napsal(a):
Zuzko, pochopil jsem dobře že jsi odněkud od České Třebové? To je tady skoro blízko. Kde máš ty ovečky a kolik?

Nee, s tou ČT to byla taková mistifikace Jsem kousek od Nového Jičína

25.3.2006 22:59

farmar napsal(a):

Áááách...krásnééé oveššškkýýý....
Musím letos na dovču do těch Vrútek, nebo bez těch ovešek umřu steskem... Doufám, že tam ještě nějaký budou...

25.3.2006 23:01

kaca napsal(a):
Tak mě se móóc líbí Evdokim a Etseri

To je fakt, tihle sou taky krááásní.... Oni sou hezcí všichni kavkazani, ale určitá barva se mi líbí víc, no a pak když je to ještě pořádnej kusanec bafa, tak to už taju úúplně...

26.3.2006 01:49

susan napsal(a):
Hadad z AzgiruTen se mi teda líbil fest
Apropo kdo vyhrál cenu miss publikum??

Ahojky všichni na kavkazí diskusi ,srdečně zdravím!
Na dotaz Zuzky,kdo že získal včera cenu Miss publikum: krásná Erona Sholom Aleihem!

26.3.2006 09:14

susan napsal(a):

Teda Zuzko, Ty jsi ještě včera večer fungovala ? Já akorát stačila přečíst příspěvky a šla do hajan
Dám nějaké fotky ze včerejška, ale nemám ten seznam psů, některé bych asi "přejmenovala", tak kdo poznáte, tak můžete doplnit přesné jméno .

26.3.2006 09:16

susan napsal(a):

Nicol Lištička

26.3.2006 09:18

susan napsal(a):

Cháron Kamenná stráž

26.3.2006 09:20

susan napsal(a):

26.3.2006 09:22

susan napsal(a):

Dorra Zlatá studánka

26.3.2006 09:24

susan napsal(a):

A jedna hlídací "garážová"
Nicol Lištička

26.3.2006 10:04

lmusa napsal(a):
A jedna hlídací "garážová"
Nicol Lištička

Ahoj Libo, seznam jsem posílala ještě včera, nedošel??

26.3.2006 10:09

mata napsal(a):
Áááách...krásnééé oveššškkýýý....
Musím letos na dovču do těch Vrútek, nebo bez těch ovešek umřu steskem... Doufám, že tam ještě nějaký budou...

Cindy nemám v kruhu bohužel z dobrého úhlu, nějak jste se k nám otočily zádyTakže Naďo promiň

26.3.2006 10:10

susan napsal(a):
Cindy nemám v kruhu bohužel z dobrého úhlu, nějak jste se k nám otočily zádyTakže Naďo promiň

To byl 10 měsíční Canibal, teď ta Cinda

26.3.2006 10:10

susan napsal(a):

A ještě jeden portrét

26.3.2006 10:15

susan napsal(a):
Ahoj Libo, seznam jsem posílala ještě včera, nedošel??

Nedošel... , ale neposlala jsi mi ho náhodou do práce ?

26.3.2006 10:18

susan napsal(a):

Tat tu Cindy mám taky ze stejného úhlu Fotily jsme Zuzko asi vedle sebe
Ale je tu ještě jedna Cerry Lajdn

26.3.2006 10:18

lmusa napsal(a):
Nedošel... , ale neposlala jsi mi ho náhodou do práce ?

Nee, zkusím to ještě jednou, posílala jsem ho i Dáši.

26.3.2006 10:20

lmusa napsal(a):
Tat tu Cindy mám taky ze stejného úhlu Fotily jsme Zuzko asi vedle sebe
Ale je tu ještě jedna Cerry Lajdn

A Hadad z Azgiru - tentokrát bez koše

26.3.2006 10:28

lmusa napsal(a):

Libo už to letí, tak dej vědět, jestli doletělo

26.3.2006 10:30

susan napsal(a):
Libo už to letí, tak dej vědět, jestli doletělo

hmm... zatím nic

26.3.2006 10:39

lmusa napsal(a):
hmm... zatím nic

A nemáš plnou schránku?

26.3.2006 10:41

susan napsal(a):
A nemáš plnou schránku?

Určitě nemám plnou schránku. Psala jsem Ti mail. Došel alespoň Tobě ?

26.3.2006 10:45

lmusa napsal(a):

A ještě jedna Mášenka při měření hlavy

26.3.2006 10:51

lmusa napsal(a):

Došel, tak znova.

26.3.2006 16:22

lmusa napsal(a):

Ze včerejší akce posílám Baccarku, trefně jsem si ji spletla (a nejen já) se psem

26.3.2006 16:26

dargan napsal(a):
Ze včerejší akce posílám Baccarku, trefně jsem si ji spletla (a nejen já) se psem

Tady jedna Cinda, Cindu v průběhu měření mám ještě několikrát, tak jestli Naďa chce, můžu poslat mejlem

26.3.2006 16:58

dargan napsal(a):
Tady jedna Cinda, Cindu v průběhu měření mám ještě několikrát, tak jestli Naďa chce, můžu poslat mejlem

Budu ráda :-)))Mail je pod jménem!!

26.3.2006 17:06

dargan napsal(a):

Koukám, že se řady pěkně rozšiřují Jen tak dál

26.3.2006 17:41

lmusa napsal(a):
Koukám, že se řady pěkně rozšiřují Jen tak dál

Dášo - prosím jestli máte ještě nějaké fotky Barušky,mohla by jste mi je poslat na mail? Je pod jménem. Byla bych vám moc vděčná... Děkuji.

26.3.2006 17:54

eavy napsal(a):
Dášo - prosím jestli máte ještě nějaké fotky Barušky,mohla by jste mi je poslat na mail? Je pod jménem. Byla bych vám moc vděčná... Děkuji.

Verčo, já taky nějaké posílám.

26.3.2006 19:07

nada napsal(a):

Jejda,moc vám všem děkuji... Mám radost,protože můj muž nějak zapomněl fotit...

26.3.2006 19:10

eavy napsal(a):
Jejda,moc vám všem děkuji... Mám radost,protože můj muž nějak zapomněl fotit...

Achóóój....
Safraporte.....ta Barča je kus krááásný ženskýýýý.....
Verči můžu jen tiše záávidět...

26.3.2006 19:13

nada napsal(a):

cenu diváku získal : Erona Sholom Aleihem

26.3.2006 19:16

nada napsal(a):
cenu diváku získal : Erona Sholom Aleihem

Holky, můžu se vás na něco laicky zeptat? Proč všichni kavkazani útočí tak "odspodu"??? Aby se jim líp skákalo do obličeje???

27.3.2006 08:42

mata napsal(a):
Holky, můžu se vás na něco laicky zeptat? Proč všichni kavkazani útočí tak "odspodu"??? Aby se jim líp skákalo do obličeje???

Ahojky děfčátka, jeden den tady člověk není a najednou je tu taková úroda fotek . Mno, alespoň se můžu kochat .

27.3.2006 14:14

kaca napsal(a):
Ahojky děfčátka, jeden den tady člověk není a najednou je tu taková úroda fotek . Mno, alespoň se můžu kochat .

Jedna zimní...

27.3.2006 15:08

kaca napsal(a):
Jedna zimní...

Nazdáárek kavkazanky
Na nemoderce zas jakejsi anonym napsal - do dotazu Zlobivej páníček II od Impact - že vám tady prej lezu do zadku, abych měla zadara štěndo od vás
Fakt dobrýýý...
Takže se předhánějte v nabídkách jóóó?
Nebo se zeptejte Verči, jak MOC ho chci zadarmo!!!!

27.3.2006 15:32

mata napsal(a):
Nazdáárek kavkazanky
Na nemoderce zas jakejsi anonym napsal - do dotazu Zlobivej páníček II od Impact - že vám tady prej lezu do zadku, abych měla zadara štěndo od vás
Fakt dobrýýý...
Takže se předhánějte v nabídkách jóóó?
Nebo se zeptejte Verči, jak MOC ho chci zadarmo!!!!

Maťo, buď v klidu, na nemorce taky jeden dobrák obvinil Šejtanku, že si tady dělá zadara reklamu na štěnda, myslím, že zrovna ona to nemá zapotřebí. Už si to nepamatuju, mám pocit, že jsem to byla zrovna já, kdo jí ukecal ať se nám pochlubí. To víš, někomu strašně ležíme v žaludku (ach to trávení ) a teď jsi to schytala ty .

27.3.2006 15:37

kaca napsal(a):
Maťo, buď v klidu, na nemorce taky jeden dobrák obvinil Šejtanku, že si tady dělá zadara reklamu na štěnda, myslím, že zrovna ona to nemá zapotřebí. Už si to nepamatuju, mám pocit, že jsem to byla zrovna já, kdo jí ukecal ať se nám pochlubí. To víš, někomu strašně ležíme v žaludku (ach to trávení ) a teď jsi to schytala ty .

Děkuju za podporu....bych fakt nerada, kdyby ste měly ten pocit, že vám lezu do zadku, abych měla zadara štěndo médi...
V klidu su, šak já mu tam tak tomile odepsala, že už nenašel normální odpověď, zatím teda
Jo o té Šejtance vím, šak já se to tam těm blbcům snažila normálně a logicky vysvětlit - neboť i já laik sem pochopila, jak to je - ale jim je marný něco slušně vysvětlovat.
Mně je to fuk, ať se do mě naváží, je mám na háku, ale nerada bych, aby to nějak dopadlo nakonec na vás.

27.3.2006 16:43

mata napsal(a):
Děkuju za podporu....bych fakt nerada, kdyby ste měly ten pocit, že vám lezu do zadku, abych měla zadara štěndo médi...
V klidu su, šak já mu tam tak tomile odepsala, že už nenašel normální odpověď, zatím teda
Jo o té Šejtance vím, šak já se to tam těm blbcům snažila normálně a logicky vysvětlit - neboť i já laik sem pochopila, jak to je - ale jim je marný něco slušně vysvětlovat.
Mně je to fuk, ať se do mě naváží, je mám na háku, ale nerada bych, aby to nějak dopadlo nakonec na vás.

Kašli na ně Marťo, já už jsem to taky vzdala jim něco vysvětlovat. No jo, nejhorší je srážka s blbcem.
Tak bude malý Barušák??

27.3.2006 16:52

susan napsal(a):
Kašli na ně Marťo, já už jsem to taky vzdala jim něco vysvětlovat. No jo, nejhorší je srážka s blbcem.
Tak bude malý Barušák??

Mno Zuzko, což o to, přítele už bombarduju žvástama o tom, že nejvíc mu to sluší při dělání plotů...
Další problém je, že já chci psa, přítel fenu...hahaha....jenže barák je můj, takže kdo má navrh?
Mno a konečně, ploty budou....tak co mi na ten podzim brání v tom, míti malého ééďu???
Strašně natěšená a zároveň vystrašená, co Brita, však už mě znáte, co su za trdlo....

27.3.2006 16:55

nada napsal(a):

Právě jsem se na Lajdnu kochala fotkama z bonitace, gratulace všem fotografkám je doufám na místě .

27.3.2006 17:07

kaca napsal(a):
Právě jsem se na Lajdnu kochala fotkama z bonitace, gratulace všem fotografkám je doufám na místě .

Taky sem se rozplývala.. Charon a Charza Kamenná stráž jsou nádherně zbarvení...není to tzv. tygří zbarvení?
Všichni jsou tam pěkní, inu "medvídci"

27.3.2006 17:23

mata napsal(a):
Taky sem se rozplývala.. Charon a Charza Kamenná stráž jsou nádherně zbarvení...není to tzv. tygří zbarvení?
Všichni jsou tam pěkní, inu "medvídci"

Cháron a Charza jsou krásně žíhaní po tatínkovi, mrkni na http://www.adzika.cz/

27.3.2006 17:40

kaca napsal(a):
Cháron a Charza jsou krásně žíhaní po tatínkovi, mrkni na http://www.adzika.cz/

Můj pradědeček s dogoušem Arkkem, to abyste věděly po kom jsem ujetá na vevlký hafany. Omluvte kvalitu fotky, je z roku 1930.

27.3.2006 18:07

mata napsal(a):
Mno Zuzko, což o to, přítele už bombarduju žvástama o tom, že nejvíc mu to sluší při dělání plotů...
Další problém je, že já chci psa, přítel fenu...hahaha....jenže barák je můj, takže kdo má navrh?
Mno a konečně, ploty budou....tak co mi na ten podzim brání v tom, míti malého ééďu???
Strašně natěšená a zároveň vystrašená, co Brita, však už mě znáte, co su za trdlo....

Vzhledem k tomu, že jednu holku máš, tak bych raději volila také klukaA později se uvidí jaká holka k němu bude vhodná....

27.3.2006 18:29

mata napsal(a):

No tak to je paráááda

27.3.2006 19:52

kaca napsal(a):
Můj pradědeček s dogoušem Arkkem, to abyste věděly po kom jsem ujetá na vevlký hafany. Omluvte kvalitu fotky, je z roku 1930.

Káčo, děkuju za odkaz, moc hezcí hafani na těch stránkách
Týýý brďo, ale ta fotka s dogou nemá chybu....i pradědeček byl švihák Mám pro dogy slabost, ačkoliv bych ju nechtěla, pááč sem s jednou vyrůstala a lepší chůvu neznám...nebýt jeho, tak by mě Mú nechala válet v kopřivách až do teď.. A taky právě na Barrym sem zjistila, jak bolí tahání za ucho....mi to maminka předvedla na tom mém a stačilo mi to.....

27.3.2006 20:31

mata napsal(a):
Káčo, děkuju za odkaz, moc hezcí hafani na těch stránkách
Týýý brďo, ale ta fotka s dogou nemá chybu....i pradědeček byl švihák Mám pro dogy slabost, ačkoliv bych ju nechtěla, pááč sem s jednou vyrůstala a lepší chůvu neznám...nebýt jeho, tak by mě Mú nechala válet v kopřivách až do teď.. A taky právě na Barrym sem zjistila, jak bolí tahání za ucho....mi to maminka předvedla na tom mém a stačilo mi to.....

Dneska jsem byl s pesanama na procházce na pastvině - brrrr - po břicho v mokrém sněhu. Pesani i já. U nás to totiž pořád vypadá takhle.

Ta hromada sněhu vedle traktoru je autíčko. Traktor jsem dneska vyprostil.

27.3.2006 20:35

farmar napsal(a):
Dneska jsem byl s pesanama na procházce na pastvině - brrrr - po břicho v mokrém sněhu. Pesani i já. U nás to totiž pořád vypadá takhle.

Ta hromada sněhu vedle traktoru je autíčko. Traktor jsem dneska vyprostil.

A odkud že to jste? To u nás je v tom případě už teda léto.

27.3.2006 20:44

susan napsal(a):

Jéé Farmáři, moc zdravím...jsem velice ráda, že konečně někdo, kdo má ještě krutou zimu, jako my.
Holky už lítaj s medvědama po plážích......a my ještě lyžujeme...

27.3.2006 20:48

susan napsal(a):

Hvozd u Konice - to je okres Prostějov, každý si myslí že je to Haná, ale my jsme přesně 500 metrů nad mořem.
Takže ještě jeden obrázek. To je příjezd k farmě, ale dneska už to trošku mizí. Ale teprve před chvílí se mi podařilo s tím traktorem vyjet, ještě včera hrabal na místě a přes ty závěje se nedostal.

U NJ je už jaro? - v Prostějově taky, ale u nás přichází o 3 týdny později než dole na Hané.

Nepojedeš se podívat do Ostravy na výstavu - máš to kousek. Já se tam chystám s Barem.
Ivan

27.3.2006 20:51

mata napsal(a):
Jéé Farmáři, moc zdravím...jsem velice ráda, že konečně někdo, kdo má ještě krutou zimu, jako my.
Holky už lítaj s medvědama po plážích......a my ještě lyžujeme...

A odkud jsi?

Posílám fotečku zvířátka - pozor - toto není pes!

27.3.2006 20:54

farmar napsal(a):
A odkud jsi?

Posílám fotečku zvířátka - pozor - toto není pes!

Z Vysočiny....úplně náhodou jsme 500m nad mořem...
Dneska mi trošku roztál sníh v předzahrádce, ale jinak.....nu stačí se projet po D1 a je to jasně vidět...
To je krásnej čeníšek.....sem jako malá nejradši zdrhala k tetě do kravína a pusinkovala ty nádherný čeníšky kraviček...
Sem byla vždycky divná....

27.3.2006 21:04

mata napsal(a):
Z Vysočiny....úplně náhodou jsme 500m nad mořem...
Dneska mi trošku roztál sníh v předzahrádce, ale jinak.....nu stačí se projet po D1 a je to jasně vidět...
To je krásnej čeníšek.....sem jako malá nejradši zdrhala k tetě do kravína a pusinkovala ty nádherný čeníšky kraviček...
Sem byla vždycky divná....

Z Vysočiny? Tam jsem žil pár let, přímo v centru, v Jihlavě. Ještě v květnu jsme lyžovali na Čeřínku. .
Tak speciálně pro Tebe ještě jeden čeníšek - taky není psí

27.3.2006 21:14

farmar napsal(a):
Z Vysočiny? Tam jsem žil pár let, přímo v centru, v Jihlavě. Ještě v květnu jsme lyžovali na Čeřínku. .
Tak speciálně pro Tebe ještě jeden čeníšek - taky není psí

Jejda...moc děkuju za čeníšky....je to nádherný!!!
Jo, my sme na Žďársku....též mi tady minulej rok v květnu ještě zasněžilo

27.3.2006 21:16

farmar napsal(a):
Hvozd u Konice - to je okres Prostějov, každý si myslí že je to Haná, ale my jsme přesně 500 metrů nad mořem.
Takže ještě jeden obrázek. To je příjezd k farmě, ale dneska už to trošku mizí. Ale teprve před chvílí se mi podařilo s tím traktorem vyjet, ještě včera hrabal na místě a přes ty závěje se nedostal.

U NJ je už jaro? - v Prostějově taky, ale u nás přichází o 3 týdny později než dole na Hané.

Nepojedeš se podívat do Ostravy na výstavu - máš to kousek. Já se tam chystám s Barem.
Ivan

Farmáři,a co takhle Budějovice? Duben-mezinárodka?
Z jaké chov.stanice máš hafana?

27.3.2006 21:18

farmar napsal(a):

Ivan

Ahoj, u vás je ještě hej já právě přemýšlela, když se vyrábějí psí botičky pro saňové psy, jestli by se nedaly taky sehnat psí galoše neboli gumáky... Pokud nee, tak budu muset pořídit člun na zahrádku ale ty gumáky by byly fakt lepší. I na to bahno kolem dokola

27.3.2006 21:21

lmusa napsal(a):
Ahoj, u vás je ještě hej já právě přemýšlela, když se vyrábějí psí botičky pro saňové psy, jestli by se nedaly taky sehnat psí galoše neboli gumáky... Pokud nee, tak budu muset pořídit člun na zahrádku ale ty gumáky by byly fakt lepší. I na to bahno kolem dokola

Ahoj Farmáři, do Ostravy jedu, tak se tam potkáme?

27.3.2006 21:23

susan napsal(a):

A ten býček má bezva kukuč Ti jsou taky tvoji?

27.3.2006 21:23

lmusa napsal(a):

Abych nezavdala důvod k rejpání některých na nemoderované, že zase zahrádky a ne psi, tak přidávám jednoho "sobotního" Hanibala

27.3.2006 21:24

lmusa napsal(a):

Teda Libo...ještě vedle nasypat písek a máš fakt pláž u móře
O gumácích pro medvídky nic nevím,ale třebas by ti to na zakázku udělali Člun ti půjčím a medvídci tě budou tahat...teda plavit..na nákupy a tak....to úplně vidím...
Tak a teď nás zase na nemoderce pomluví, jak se nebavíme o kavkazanech...se už těším...

27.3.2006 21:25

lmusa napsal(a):
Abych nezavdala důvod k rejpání některých na nemoderované, že zase zahrádky a ne psi, tak přidávám jednoho "sobotního" Hanibala

tak oprava "sobotní Canibal" jsem to popletla

27.3.2006 21:26

lmusa napsal(a):
tak oprava "sobotní Canibal" jsem to popletla

No ono to svádí, že? Hannibal Lecter

27.3.2006 21:26

mata napsal(a):
Teda Libo...ještě vedle nasypat písek a máš fakt pláž u móře
O gumácích pro medvídky nic nevím,ale třebas by ti to na zakázku udělali Člun ti půjčím a medvídci tě budou tahat...teda plavit..na nákupy a tak....to úplně vidím...
Tak a teď nás zase na nemoderce pomluví, jak se nebavíme o kavkazanech...se už těším...

Šak už jsem to napravila tím Canibalem

27.3.2006 21:28

susan napsal(a):

Bude nás víc, co se setkáme v Ostravě

27.3.2006 21:28

eavy napsal(a):
Farmáři,a co takhle Budějovice? Duben-mezinárodka?
Z jaké chov.stanice máš hafana?

Tak to je trošku z ruky, já musím ráno a večer dojit. ( viz foto pro Maťu ). Takže ráno budou mít kráva a kozy budíček o hodinu dřív, pak do Ostravy, večer zpátky a znovu podojit. Ty Budějovice jsou tak 4-5 hodin cesty.
A pesan je hlavně hlídač ke stádu - na výstavu jde jenom proto, že kdyby náhodou dostal třeba V1 tak to spoustu lidí naštve, a to českého člověka potěší A když ho nedostane, zloději se ho budou bát úplně stejně.
Jinak je to Agbar z Divja-Še - šarplaninec.

27.3.2006 21:29

susan napsal(a):
No ono to svádí, že? Hannibal Lecter

tak tak

27.3.2006 21:29

lmusa napsal(a):

No, teď jukla na web a je to Ganibal

27.3.2006 21:31

susan napsal(a):
No, teď jukla na web a je to Ganibal

No tak už bych měla jít spát. Samé tiskové chyby

27.3.2006 21:33

lmusa napsal(a):

Ale na svou omluvu.... já to Zuzko opsala z Tvého včerejšího komentáře v 10,10 hod.

27.3.2006 21:34

lmusa napsal(a):
Ale na svou omluvu.... já to Zuzko opsala z Tvého včerejšího komentáře v 10,10 hod.

No mi je to jasné Proto jsem se taky dívala, jak to doopravdy je, ať tady nešířím fámy

27.3.2006 21:34

lmusa napsal(a):

Ale ať se jmenuje Hanibal, Canibal nebo Ganibal, byl moc pěkný a to je na tom to nejdůležitější

27.3.2006 21:38

lmusa napsal(a):
Ale ať se jmenuje Hanibal, Canibal nebo Ganibal, byl moc pěkný a to je na tom to nejdůležitější

To je FAKT!!

27.3.2006 21:39

lmusa napsal(a):

Lidičky,kdy je ta výstava v Ostravě? Pokud se mi podaří přemluvit mužíčka,tak taky přijedeme...
Farmáři,díky za info o pesanovi. Tady u nás má soused taky šarplanince,myslím že ze stanice (nemám potuchy,jak se to píše,tak to napíšu,jak to vyslovuje on) Ště-kot.

27.3.2006 21:41

eavy napsal(a):
Lidičky,kdy je ta výstava v Ostravě? Pokud se mi podaří přemluvit mužíčka,tak taky přijedeme...
Farmáři,díky za info o pesanovi. Tady u nás má soused taky šarplanince,myslím že ze stanice (nemám potuchy,jak se to píše,tak to napíšu,jak to vyslovuje on) Ště-kot.

To byla jedna darovaná fotečka Barbuchy...

27.3.2006 21:43

nada napsal(a):

Verčo myslím,že jsi to propásla,jelikož výstavka bude již za chvílu:-))tak leda na kukačku:-)))
a u nás bylo dnes už vedro-ryla jsem záhony v triku a kraťasech !!!!!!!!
A hafanum se asi ta zima líbila více-jelikož funěli jak stádo volů a zalejzali do stínu:-)))
Tak jsme šli venčit do rybníka ,kterej je naštěstí už taky rozmrzlej !!!!!!!

27.3.2006 21:48

nada napsal(a):
Verčo myslím,že jsi to propásla,jelikož výstavka bude již za chvílu:-))tak leda na kukačku:-)))
A hafanum se asi ta zima líbila více-jelikož funěli jak stádo volů a zalejzali do stínu:-)))

Tak teda to počasí tam u vás závidím. A zase hlásí déšť, tak nevím.... budu asi kupovat ty gumáky pro celou smečku

27.3.2006 21:49

lmusa napsal(a):

A já jsem tomu nasadil korunu s tím "Bitekem Bulíkem Prvním Ze Hvozda" to je oficiální jméno, která dostal v létě na křtinách. Tak aby se naši obdivovatelé na nemoderce mohli vyřádit, tak jim sem ještě přidám nějaká zvířátka.

Je fajn, že se v Ově potkáme. Už budete mít ty trička, co jste se na ně chystaly? Jinak se tam budu muset vrhat na všechny holky s velkým a chlupatým psem! A protože kromě psa budu mít s sebou i paničku, tak by z toho mohl být malér.

Vzkaz pro nemoderku: "Toto nejsou štěňata kavkazanů"

27.3.2006 21:51

nada napsal(a):

Naďo neprovokuj, to my si na kraťasy ještě počkáme, a myslím, že Marťa s Farmářem budou rádi, když se letos vůbec dočkají,co?
Ta Ostrava je 8.a 9., takže už asi jen na kukačku. To my budem taky

27.3.2006 21:55

susan napsal(a):
Naďo neprovokuj, to my si na kraťasy ještě počkáme, a myslím, že Marťa s Farmářem budou rádi, když se letos vůbec dočkají,co?
Ta Ostrava je 8.a 9., takže už asi jen na kukačku. To my budem taky

Holky...vás nechcu děsit, ale u Verči slejvákuje a u Prahy se blejská a leje - čerstvý info od přítele - takže sbalte gumáky a lodičky pro pesánky
No jóó Zuzko, kdyžtak budu jezdit k vám ostatním na návštěvy, abych viděla, jak vypadá jaro a léto....
A Farmáři, Agbar je hezunkej, pěkně tmavě vlkošedej a vlastně takovej o něco menší kavkazák....má ovšem filutskej kukuč, čím to?

27.3.2006 21:56

farmar napsal(a):
A já jsem tomu nasadil korunu s tím "Bitekem Bulíkem Prvním Ze Hvozda" to je oficiální jméno, která dostal v létě na křtinách. Tak aby se naši obdivovatelé na nemoderce mohli vyřádit, tak jim sem ještě přidám nějaká zvířátka.

Je fajn, že se v Ově potkáme. Už budete mít ty trička, co jste se na ně chystaly? Jinak se tam budu muset vrhat na všechny holky s velkým a chlupatým psem! A protože kromě psa budu mít s sebou i paničku, tak by z toho mohl být malér.

Vzkaz pro nemoderku: "Toto nejsou štěňata kavkazanů"

Ty jsou krásní a jsou to pejsci nebo fenečky?tak Marťo, nechceš jedno zadarmo?Ať se na nemoderce užerou vzteky
Tričko asi nestihnu, ale tipuju, že to budu já, kdo tam bude mít nejmenšího meďocha, takže nás poznáš určitě

27.3.2006 21:57

eavy napsal(a):

jj to je CHS ze severních čech, patří poradkyni chovu. Tak to by mělo být nějaké superzvíře

27.3.2006 22:01

mata napsal(a):
Holky...vás nechcu děsit, ale u Verči slejvákuje a u Prahy se blejská a leje - čerstvý info od přítele - takže sbalte gumáky a lodičky pro pesánky
No jóó Zuzko, kdyžtak budu jezdit k vám ostatním na návštěvy, abych viděla, jak vypadá jaro a léto....
A Farmáři, Agbar je hezunkej, pěkně tmavě vlkošedej a vlastně takovej o něco menší kavkazák....má ovšem filutskej kukuč, čím to?

Jak tak koukám, tak se blížíme mílovými kroky k číslu, kdy budeme zakládat další téma Navrhuji "Kavkazáků je pořád málo" Ať na nemoderce puknou vzteky
A s tím počasím už nestrašte Máme tu vody dost !

27.3.2006 22:01

susan napsal(a):
Ty jsou krásní a jsou to pejsci nebo fenečky?tak Marťo, nechceš jedno zadarmo?Ať se na nemoderce užerou vzteky
Tričko asi nestihnu, ale tipuju, že to budu já, kdo tam bude mít nejmenšího meďocha, takže nás poznáš určitě

No jóóó...krásnej vrh kavkazáků....teda brala bych všechny, jestli sou zadarmo.....
Néé, teď vážně, jsou krásňunký a podezřele bělunký....jak si to dokázal Farmáři?
Ta Ostrava mě láká.....

27.3.2006 22:03

lmusa napsal(a):
Jak tak koukám, tak se blížíme mílovými kroky k číslu, kdy budeme zakládat další téma Navrhuji "Kavkazáků je pořád málo" Ať na nemoderce puknou vzteky

bezva nápad

27.3.2006 22:05

lmusa napsal(a):

Ten název je suprovej, já bych byla pro!
Dobře, s počasím už strašit nebudu.....má být sucho, horko, úplná Sahara

27.3.2006 22:10

mata napsal(a):
Ten název je suprovej, já bych byla pro!
Dobře, s počasím už strašit nebudu.....má být sucho, horko, úplná Sahara

zas to tak přehánět nemusíme. Sahara má být v létě Tak abychom nevzpomínali, jak nám bylo v březnu dobře !

27.3.2006 22:15

lmusa napsal(a):
zas to tak přehánět nemusíme. Sahara má být v létě Tak abychom nevzpomínali, jak nám bylo v březnu dobře !

Chiara

27.3.2006 22:17

susan napsal(a):
A ten býček má bezva kukuč Ti jsou taky tvoji?

jj pod jménem mám odkaz na webovky, tak se podívej.

27.3.2006 22:18

lmusa napsal(a):

To je pravda....sem jediná, kdo horko miluje...psi a páneček sou na mrtvicu...a kavkazan asi bude držet partu s nima..
Ovšem v zimě se s méďou vyřádíme, páč zimu taky miluju...prostě extrémy sou moje hobby

27.3.2006 22:20

lmusa napsal(a):
Chiara

Júú Chiara je kupírovaná, že? Moc jí to sluší Škoda, že už se u nás nesmí kupírovat, nu což naděláme. Ale prý nekupírovaní trpí na záněty ucha, je to pravda?

27.3.2006 22:21

mata napsal(a):
To je pravda....sem jediná, kdo horko miluje...psi a páneček sou na mrtvicu...a kavkazan asi bude držet partu s nima..
Ovšem v zimě se s méďou vyřádíme, páč zimu taky miluju...prostě extrémy sou moje hobby

Já taky miluji zimu. Nesnáším komáry a podobnou havěť
Ale to co je teď, tak nemusím. To raději ty komáry

27.3.2006 22:27

lmusa napsal(a):

No přesně Libo....komáři, sršni, pavouci, včeličky, vosičky, chrousti....v tom mně ani ten kavkazan nemůže pomoci, neboť před tou hrůzou uchránit nejde!!
Ale máš recht, všechno...sníh už ale letos fakt nééé!!

27.3.2006 22:28

lmusa napsal(a):

Teda než člověk vyvenčí hafoša, tady se drndá a drndá. Ještě že máme mezi sebou chlapa, aby nám furt nepomlouvaly na nemoderce, že jsme squadra ukecanejch bab .
A pro Maťu jedna okupírovaná kebulka

27.3.2006 22:30

kaca napsal(a):
Teda než člověk vyvenčí hafoša, tady se drndá a drndá. Ještě že máme mezi sebou chlapa, aby nám furt nepomlouvaly na nemoderce, že jsme squadra ukecanejch bab .
A pro Maťu jedna okupírovaná kebulka

Jééé děkujůůůů....krásná kebulka....

27.3.2006 22:30

mata napsal(a):
Júú Chiara je kupírovaná, že? Moc jí to sluší Škoda, že už se u nás nesmí kupírovat, nu což naděláme. Ale prý nekupírovaní trpí na záněty ucha, je to pravda?

no... nevím. Chiara právě v období, když měla dva až tři roky, tak na ty záněty, i když kupírovaná, trpěla Ale teď holka v únoru oslavila sedmé narozeniny a žádné problémy nemá
Doufám, že jí to dlouho vydrží.

27.3.2006 22:34

mata napsal(a):
Jééé děkujůůůů....krásná kebulka....

S ušima nebo bez, stejně slyší jenom co se jim hodí, všem bez rozdílu

27.3.2006 22:34

lmusa napsal(a):
no... nevím. Chiara právě v období, když měla dva až tři roky, tak na ty záněty, i když kupírovaná, trpěla Ale teď holka v únoru oslavila sedmé narozeniny a žádné problémy nemá
Doufám, že jí to dlouho vydrží.

Už sedmé? Tak to moc gratuluju a přeju ještě jednou tolik!
Kdo ví, jak to s těma ušima je...Britula je má nahoru a na záněty trpí odmalička

27.3.2006 22:36

mata napsal(a):
Už sedmé? Tak to moc gratuluju a přeju ještě jednou tolik!
Kdo ví, jak to s těma ušima je...Britula je má nahoru a na záněty trpí odmalička

Musím zaklepat, měla jsem kavkaze s ušima, teď bez a zánět neměl žádný, ale třeba jsem klikař

Přidejte reakci

Přidat smajlík