Tak zakládám další-asi si někdo zase rejpne ! Přečtěte si poslední příspěvky :-))
farmar
napsal(a):
jj, ten trouba na nemoderce už si založil další fórum, kde se "realizuje". Už ho tam pár lidí poslalo kam patří....
Ivan
Argo Sluneční vrch, pro rejpaly, pejsek je s PP UCI
kaca
napsal(a):
Napřed si rejpne a pak ať ho klidně třeba klepne . Já už na to kašlu, abych pořád reagovala na nějakýho rejpala.
to víš,že jo:-)))
a ještě k příspěvku v předchozím-Bred se na bonitaci taky urval-figurant se zastavil a pes taky přestal útočit!Naštěstí koš měl.Ale na cvičáku se mi vyvlíkla Cinda a sundala si při tom i koš a taky se teda zastavila a jen řvala-pokud útočník v ten moment nic nedělá tak si ho jen hlídá ve střehu a nezaútočí
Je pravda,že trochu vyjukanej byl-figurant
Cinda ve střehu
susan
napsal(a):
ahoj holky, tak jsme dojely úspěšně domů. Bylo to super. Ahoj Farmáři, tvého šarplaninka známe, vy máte taky borderku, že?Jako my
jj, teď jsem zrovna našel čerstvou fotku své smečky:
susan
napsal(a):
ahoj holky, tak jsme dojely úspěšně domů. Bylo to super. Ahoj Farmáři, tvého šarplaninka známe, vy máte taky borderku, že?Jako my
Aha Naďo...tak to je v poho...já sem si říkala, že by ten kavkazan asi nebral tu situaci až tak smrtelně vážně, aby chlapa porval, když už se urval
Se ale nedivím, že chudák chlápek byl na mrtvicu, bych byla taky
Hezký fotky...těm kavkazanům to "v akci" sluší snad ještě víc, než " v neakci "
Ahoj Zuzko, jak jste nakonec jely? Autem?
mata
napsal(a):
Aha Naďo...tak to je v poho...já sem si říkala, že by ten kavkazan asi nebral tu situaci až tak smrtelně vážně, aby chlapa porval, když už se urval
Se ale nedivím, že chudák chlápek byl na mrtvicu, bych byla taky
Hezký fotky...těm kavkazanům to "v akci" sluší snad ještě víc, než " v neakci "
Ahoj Zuzko, jak jste nakonec jely? Autem?
Jo a ta nemoderka je ubohá, asi někdo potřebuje aspoň na chvilku zvednout sebevědomí a taky nám závidí to žvatlání, páč když to tak čtu nazpět, silnej smysl pro humor se tam, holky, nezapře!
Reagovat na to nemá cenu, ať se tam ukojí sám
Ta smečka je krááásnááá, Farmáři, taková pestrá...
nada
napsal(a):
Zuzko tak huráááááááááá:-)))
posílej foto:-))
Myslela jsem, že to nechám na zítra, ale to Vám nemůžu udělat
Eliška
mata
napsal(a):
Jo a ta nemoderka je ubohá, asi někdo potřebuje aspoň na chvilku zvednout sebevědomí a taky nám závidí to žvatlání, páč když to tak čtu nazpět, silnej smysl pro humor se tam, holky, nezapře!
Reagovat na to nemá cenu, ať se tam ukojí sám
Ta smečka je krááásnááá, Farmáři, taková pestrá...
Herra že řádila??Náhodou spala, tady je důkaz
susan
napsal(a):
Erona Sholom Aleihem
susan
napsal(a):
Etsery RF
susan
napsal(a):
Mášenka
susan
napsal(a):
Hadad z AzgiruTen se mi teda líbil fest
Apropo kdo vyhrál cenu miss publikum??
susan
napsal(a):
Ještě jeden Hadad
susan
napsal(a):
Dorra ZS
susan
napsal(a):
Ale mýho pesana asi neznáte, nikde na výstavě nebyl. Hlídá farmu a teď poprvé pojede do Ostravy. Já jsem hledal hlídače a tak jsem vzal z vrhu štěně, o kterém chovatelka myslela, že bude agresivní a on z něj vyrostl něžný rytíř (okoukal to ode mně).
Borderku mám na práci se stádem, ale má tak obrovské nadšení pro práci se zvířátky, že by mi ovečky uhonil. Tak uvidíme letos, jestli když dospěl se trochu zklidní. Problém je, že ovečky nerozliší který pes je na ně "zlý" a honí je a který je "hodný" a hlídá je. Není to jen moje zkušenost, že pak utíkají i od šarplanince, u kterého by se naopak měly držet. Máš nějaké zkušenosti s Borderkou, kavkazanem a ovečkama???
Tady je Bar ještě štěnisko.
susan
napsal(a):
A ještě naše smečka pro farmáře
farmar
napsal(a):
Ale mýho pesana asi neznáte, nikde na výstavě nebyl. Hlídá farmu a teď poprvé pojede do Ostravy. Já jsem hledal hlídače a tak jsem vzal z vrhu štěně, o kterém chovatelka myslela, že bude agresivní a on z něj vyrostl něžný rytíř (okoukal to ode mně).
Borderku mám na práci se stádem, ale má tak obrovské nadšení pro práci se zvířátky, že by mi ovečky uhonil. Tak uvidíme letos, jestli když dospěl se trochu zklidní. Problém je, že ovečky nerozliší který pes je na ně "zlý" a honí je a který je "hodný" a hlídá je. Není to jen moje zkušenost, že pak utíkají i od šarplanince, u kterého by se naopak měly držet. Máš nějaké zkušenosti s Borderkou, kavkazanem a ovečkama???
Tady je Bar ještě štěnisko.
Já jsem nemyslela osobně, odsud, z "fotka border kolií"
Taky je tam mám.
susan
napsal(a):
Já jsem nemyslela osobně, odsud, z "fotka border kolií"
Taky je tam mám.
A zkušeností mám zatím málo, kavkazanka má rok a borderák 9měsíců. Teď vlastně od listopadu s ovcema nedělali, protože je máme zavřené, ale v létě a na podzim jim to šlo pěkně. Ale to jen přeháněli, s pasením na místě zkušenost nemám, už se těším, že se do toho letos pustíme.
Kde jste všechny, já se tady mořím s fotkama a vy koukáte na Banderase, ne?
susan
napsal(a):
A zkušeností mám zatím málo, kavkazanka má rok a borderák 9měsíců. Teď vlastně od listopadu s ovcema nedělali, protože je máme zavřené, ale v létě a na podzim jim to šlo pěkně. Ale to jen přeháněli, s pasením na místě zkušenost nemám, už se těším, že se do toho letos pustíme.
Zuzko, fotky sou super!
Mně se nejvíc líbí Hadad a Bára, si nemůžu pomoct
Von je tam Banderas???
susan
napsal(a):
Koukám na Banderase, ale hlavně se kochám fotečkama z bonitace :o))
susan
napsal(a):
Zuzko, pochopil jsem dobře že jsi odněkud od České Třebové? To je tady skoro blízko. Kde máš ty ovečky a kolik?
susan
napsal(a):
Nee, s tou ČT to byla taková mistifikace Jsem kousek od Nového Jičína
Teda Zuzko, Ty jsi ještě včera večer fungovala ? Já akorát stačila přečíst příspěvky a šla do hajan
Dám nějaké fotky ze včerejška, ale nemám ten seznam psů, některé bych asi "přejmenovala", tak kdo poznáte, tak můžete doplnit přesné jméno .
susan
napsal(a):
Nicol Lištička
susan
napsal(a):
Cháron Kamenná stráž
susan
napsal(a):
susan
napsal(a):
Dorra Zlatá studánka
susan
napsal(a):
A jedna hlídací "garážová"
Nicol Lištička
mata
napsal(a):
Áááách...krásnééé oveššškkýýý....
Musím letos na dovču do těch Vrútek, nebo bez těch ovešek umřu steskem... Doufám, že tam ještě nějaký budou...
Cindy nemám v kruhu bohužel z dobrého úhlu, nějak jste se k nám otočily zády
Takže Naďo promiň
susan
napsal(a):
Cindy nemám v kruhu bohužel z dobrého úhlu, nějak jste se k nám otočily zády
Takže Naďo promiň
To byl 10 měsíční Canibal, teď ta Cinda
susan
napsal(a):
A ještě jeden portrét
susan
napsal(a):
Tat tu Cindy mám taky ze stejného úhlu Fotily jsme Zuzko asi vedle sebe
Ale je tu ještě jedna Cerry Lajdn
lmusa
napsal(a):
Tat tu Cindy mám taky ze stejného úhlu Fotily jsme Zuzko asi vedle sebe
Ale je tu ještě jedna Cerry Lajdn
A Hadad z Azgiru - tentokrát bez koše
lmusa
napsal(a):
A Hadad z Azgiru - tentokrát bez koše
A ještě jedna Mášenka při měření hlavy
lmusa
napsal(a):
A ještě jedna Mášenka při měření hlavy
Ze včerejší akce posílám Baccarku, trefně jsem si ji spletla (a nejen já
) se psem
dargan
napsal(a):
Ze včerejší akce posílám Baccarku, trefně jsem si ji spletla (a nejen já
) se psem
Tady jedna Cinda, Cindu v průběhu měření mám ještě několikrát, tak jestli Naďa chce, můžu poslat mejlem
nada
napsal(a):
Tak zakládám další-asi si někdo zase rejpne ! Přečtěte si poslední příspěvky :-))
cenu diváku získal : Erona Sholom Aleihem
kaca
napsal(a):
Ahojky děfčátka, jeden den tady člověk není a najednou je tu taková úroda fotek . Mno, alespoň se můžu kochat
.
Jedna zimní...
kaca
napsal(a):
Jedna zimní...
Nazdáárek kavkazanky
Na nemoderce zas jakejsi anonym napsal - do dotazu Zlobivej páníček II od Impact - že vám tady prej lezu do zadku, abych měla zadara štěndo od vás
Fakt dobrýýý...
Takže se předhánějte v nabídkách jóóó?
Nebo se zeptejte Verči, jak MOC ho chci zadarmo!!!!
mata
napsal(a):
Nazdáárek kavkazanky
Na nemoderce zas jakejsi anonym napsal - do dotazu Zlobivej páníček II od Impact - že vám tady prej lezu do zadku, abych měla zadara štěndo od vás
Fakt dobrýýý...
Takže se předhánějte v nabídkách jóóó?
Nebo se zeptejte Verči, jak MOC ho chci zadarmo!!!!
Maťo, buď v klidu, na nemorce taky jeden dobrák obvinil Šejtanku, že si tady dělá zadara reklamu na štěnda, myslím, že zrovna ona to nemá zapotřebí. Už si to nepamatuju, mám pocit, že jsem to byla zrovna já, kdo jí ukecal ať se nám pochlubí. To víš, někomu strašně ležíme v žaludku (ach to trávení ) a teď jsi to schytala ty
.
kaca
napsal(a):
Maťo, buď v klidu, na nemorce taky jeden dobrák obvinil Šejtanku, že si tady dělá zadara reklamu na štěnda, myslím, že zrovna ona to nemá zapotřebí. Už si to nepamatuju, mám pocit, že jsem to byla zrovna já, kdo jí ukecal ať se nám pochlubí. To víš, někomu strašně ležíme v žaludku (ach to trávení ) a teď jsi to schytala ty
.
Děkuju za podporu....bych fakt nerada, kdyby ste měly ten pocit, že vám lezu do zadku, abych měla zadara štěndo médi...
V klidu su, šak já mu tam tak tomile odepsala, že už nenašel normální odpověď, zatím teda
Jo o té Šejtance vím, šak já se to tam těm blbcům snažila normálně a logicky vysvětlit - neboť i já laik sem pochopila, jak to je - ale jim je marný něco slušně vysvětlovat.
Mně je to fuk, ať se do mě naváží, je mám na háku, ale nerada bych, aby to nějak dopadlo nakonec na vás.
mata
napsal(a):
Děkuju za podporu....bych fakt nerada, kdyby ste měly ten pocit, že vám lezu do zadku, abych měla zadara štěndo médi...
V klidu su, šak já mu tam tak tomile odepsala, že už nenašel normální odpověď, zatím teda
Jo o té Šejtance vím, šak já se to tam těm blbcům snažila normálně a logicky vysvětlit - neboť i já laik sem pochopila, jak to je - ale jim je marný něco slušně vysvětlovat.
Mně je to fuk, ať se do mě naváží, je mám na háku, ale nerada bych, aby to nějak dopadlo nakonec na vás.
Kašli na ně Marťo, já už jsem to taky vzdala jim něco vysvětlovat. No jo, nejhorší je srážka s blbcem.
Tak bude malý Barušák??
susan
napsal(a):
Kašli na ně Marťo, já už jsem to taky vzdala jim něco vysvětlovat. No jo, nejhorší je srážka s blbcem.
Tak bude malý Barušák??
Mno Zuzko, což o to, přítele už bombarduju žvástama o tom, že nejvíc mu to sluší při dělání plotů...
Další problém je, že já chci psa, přítel fenu...hahaha....jenže barák je můj, takže kdo má navrh?
Mno a konečně, ploty budou....tak co mi na ten podzim brání v tom, míti malého ééďu???
Strašně natěšená a zároveň vystrašená, co Brita, však už mě znáte, co su za trdlo....
mata
napsal(a):
Taky sem se rozplývala.. Charon a Charza Kamenná stráž jsou nádherně zbarvení...není to tzv. tygří zbarvení?
Všichni jsou tam pěkní, inu "medvídci"
Cháron a Charza jsou krásně žíhaní po tatínkovi, mrkni na http://www.adzika.cz/
kaca
napsal(a):
Cháron a Charza jsou krásně žíhaní po tatínkovi, mrkni na http://www.adzika.cz/
Můj pradědeček s dogoušem Arkkem, to abyste věděly po kom jsem ujetá na vevlký hafany. Omluvte kvalitu fotky, je z roku 1930.
mata
napsal(a):
Mno Zuzko, což o to, přítele už bombarduju žvástama o tom, že nejvíc mu to sluší při dělání plotů...
Další problém je, že já chci psa, přítel fenu...hahaha....jenže barák je můj, takže kdo má navrh?
Mno a konečně, ploty budou....tak co mi na ten podzim brání v tom, míti malého ééďu???
Strašně natěšená a zároveň vystrašená, co Brita, však už mě znáte, co su za trdlo....
Vzhledem k tomu, že jednu holku máš, tak bych raději volila také klukaA později se uvidí jaká holka k němu bude vhodná....
mata
napsal(a):
No tak to je paráááda
kaca
napsal(a):
Můj pradědeček s dogoušem Arkkem, to abyste věděly po kom jsem ujetá na vevlký hafany. Omluvte kvalitu fotky, je z roku 1930.
Káčo, děkuju za odkaz, moc hezcí hafani na těch stránkách
Týýý brďo, ale ta fotka s dogou nemá chybu....i pradědeček byl švihák Mám pro dogy slabost, ačkoliv bych ju nechtěla, pááč sem s jednou vyrůstala a lepší chůvu neznám...nebýt jeho, tak by mě Mú nechala válet v kopřivách až do teď..
A taky právě na Barrym sem zjistila, jak bolí tahání za ucho....mi to maminka předvedla na tom mém a stačilo mi to.....
mata
napsal(a):
Káčo, děkuju za odkaz, moc hezcí hafani na těch stránkách
Týýý brďo, ale ta fotka s dogou nemá chybu....i pradědeček byl švihák Mám pro dogy slabost, ačkoliv bych ju nechtěla, pááč sem s jednou vyrůstala a lepší chůvu neznám...nebýt jeho, tak by mě Mú nechala válet v kopřivách až do teď..
A taky právě na Barrym sem zjistila, jak bolí tahání za ucho....mi to maminka předvedla na tom mém a stačilo mi to.....
Dneska jsem byl s pesanama na procházce na pastvině - brrrr - po břicho v mokrém sněhu. Pesani i já. U nás to totiž pořád vypadá takhle.
Ta hromada sněhu vedle traktoru je autíčko. Traktor jsem dneska vyprostil.
susan
napsal(a):
A odkud že to jste? To u nás je v tom případě už teda léto.
Hvozd u Konice - to je okres Prostějov, každý si myslí že je to Haná, ale my jsme přesně 500 metrů nad mořem.
Takže ještě jeden obrázek. To je příjezd k farmě, ale dneska už to trošku mizí. Ale teprve před chvílí se mi podařilo s tím traktorem vyjet, ještě včera hrabal na místě a přes ty závěje se nedostal.
U NJ je už jaro? - v Prostějově taky, ale u nás přichází o 3 týdny později než dole na Hané.
Nepojedeš se podívat do Ostravy na výstavu - máš to kousek. Já se tam chystám s Barem.
Ivan
mata
napsal(a):
Jéé Farmáři, moc zdravím...jsem velice ráda, že konečně někdo, kdo má ještě krutou zimu, jako my.
Holky už lítaj s medvědama po plážích......a my ještě lyžujeme...
A odkud jsi?
Posílám fotečku zvířátka - pozor - toto není pes!
farmar
napsal(a):
A odkud jsi?
Posílám fotečku zvířátka - pozor - toto není pes!
Z Vysočiny....úplně náhodou jsme 500m nad mořem...
Dneska mi trošku roztál sníh v předzahrádce, ale jinak.....nu stačí se projet po D1 a je to jasně vidět...
To je krásnej čeníšek.....sem jako malá nejradši zdrhala k tetě do kravína a pusinkovala ty nádherný čeníšky kraviček...
Sem byla vždycky divná....
mata
napsal(a):
Z Vysočiny....úplně náhodou jsme 500m nad mořem...
Dneska mi trošku roztál sníh v předzahrádce, ale jinak.....nu stačí se projet po D1 a je to jasně vidět...
To je krásnej čeníšek.....sem jako malá nejradši zdrhala k tetě do kravína a pusinkovala ty nádherný čeníšky kraviček...
Sem byla vždycky divná....
Z Vysočiny? Tam jsem žil pár let, přímo v centru, v Jihlavě. Ještě v květnu jsme lyžovali na Čeřínku. .
Tak speciálně pro Tebe ještě jeden čeníšek - taky není psí
farmar
napsal(a):
Z Vysočiny? Tam jsem žil pár let, přímo v centru, v Jihlavě. Ještě v květnu jsme lyžovali na Čeřínku. .
Tak speciálně pro Tebe ještě jeden čeníšek - taky není psí
Jejda...moc děkuju za čeníšky....je to nádherný!!!
Jo, my sme na Žďársku....též mi tady minulej rok v květnu ještě zasněžilo
farmar
napsal(a):
Hvozd u Konice - to je okres Prostějov, každý si myslí že je to Haná, ale my jsme přesně 500 metrů nad mořem.
Takže ještě jeden obrázek. To je příjezd k farmě, ale dneska už to trošku mizí. Ale teprve před chvílí se mi podařilo s tím traktorem vyjet, ještě včera hrabal na místě a přes ty závěje se nedostal.
U NJ je už jaro? - v Prostějově taky, ale u nás přichází o 3 týdny později než dole na Hané.
Nepojedeš se podívat do Ostravy na výstavu - máš to kousek. Já se tam chystám s Barem.
Ivan
Farmáři,a co takhle Budějovice? Duben-mezinárodka?
Z jaké chov.stanice máš hafana?
farmar
napsal(a):
Ivan
Ahoj, u vás je ještě hej já právě přemýšlela, když se vyrábějí psí botičky pro saňové psy, jestli by se nedaly taky sehnat psí galoše neboli gumáky...
Pokud nee, tak budu muset pořídit člun na zahrádku
ale ty gumáky by byly fakt lepší. I na to bahno kolem dokola
lmusa
napsal(a):
Ahoj, u vás je ještě hej já právě přemýšlela, když se vyrábějí psí botičky pro saňové psy, jestli by se nedaly taky sehnat psí galoše neboli gumáky...
Ahoj Farmáři, do Ostravy jedu, tak se tam potkáme?
lmusa
napsal(a):
Abych nezavdala důvod k rejpání některých na nemoderované, že zase zahrádky a ne psi, tak přidávám jednoho "sobotního" Hanibala
lmusa
napsal(a):
Teda Libo...ještě vedle nasypat písek a máš fakt pláž u móře
O gumácích pro medvídky nic nevím,ale třebas by ti to na zakázku udělali Člun ti půjčím a medvídci tě budou tahat...teda plavit..na nákupy a tak....to úplně vidím...
Tak a teď nás zase na nemoderce pomluví, jak se nebavíme o kavkazanech...se už těším...
mata
napsal(a):
Teda Libo...ještě vedle nasypat písek a máš fakt pláž u móře
O gumácích pro medvídky nic nevím,ale třebas by ti to na zakázku udělali Člun ti půjčím a medvídci tě budou tahat...teda plavit..na nákupy a tak....to úplně vidím...
Tak a teď nás zase na nemoderce pomluví, jak se nebavíme o kavkazanech...se už těším...
Šak už jsem to napravila tím Canibalem
eavy
napsal(a):
Farmáři,a co takhle Budějovice? Duben-mezinárodka?
Z jaké chov.stanice máš hafana?
Tak to je trošku z ruky, já musím ráno a večer dojit. ( viz foto pro Maťu ). Takže ráno budou mít kráva a kozy budíček o hodinu dřív, pak do Ostravy, večer zpátky a znovu podojit. Ty Budějovice jsou tak 4-5 hodin cesty.
A pesan je hlavně hlídač ke stádu - na výstavu jde jenom proto, že kdyby náhodou dostal třeba V1 tak to spoustu lidí naštve, a to českého člověka potěší
A když ho nedostane, zloději se ho budou bát úplně stejně.
Jinak je to Agbar z Divja-Še - šarplaninec.
lmusa
napsal(a):
No tak už bych měla jít spát. Samé tiskové chyby
Lidičky,kdy je ta výstava v Ostravě? Pokud se mi podaří přemluvit mužíčka,tak taky přijedeme...
Farmáři,díky za info o pesanovi. Tady u nás má soused taky šarplanince,myslím že ze stanice (nemám potuchy,jak se to píše,tak to napíšu,jak to vyslovuje on) Ště-kot.
eavy
napsal(a):
Lidičky,kdy je ta výstava v Ostravě? Pokud se mi podaří přemluvit mužíčka,tak taky přijedeme...
Farmáři,díky za info o pesanovi. Tady u nás má soused taky šarplanince,myslím že ze stanice (nemám potuchy,jak se to píše,tak to napíšu,jak to vyslovuje on) Ště-kot.
To byla jedna darovaná fotečka Barbuchy...
nada
napsal(a):
Verčo myslím,že jsi to propásla,jelikož výstavka bude již za chvílu:-))tak leda na kukačku:-)))
a u nás bylo dnes už vedro-ryla jsem záhony v triku a kraťasech !!!!!!!!
A hafanum se asi ta zima líbila více-jelikož funěli jak stádo volů a zalejzali do stínu:-)))
Tak jsme šli venčit do rybníka ,kterej je naštěstí už taky rozmrzlej !!!!!!!
nada
napsal(a):
Verčo myslím,že jsi to propásla,jelikož výstavka bude již za chvílu:-))tak leda na kukačku:-)))
A hafanum se asi ta zima líbila více-jelikož funěli jak stádo volů a zalejzali do stínu:-)))
Tak teda to počasí tam u vás závidím. A zase hlásí déšť, tak nevím.... budu asi kupovat ty gumáky pro celou smečku
lmusa
napsal(a):
Šak už jsem to napravila tím Canibalem
A já jsem tomu nasadil korunu s tím "Bitekem Bulíkem Prvním Ze Hvozda" to je oficiální jméno, která dostal v létě na křtinách. Tak aby se naši obdivovatelé na nemoderce mohli vyřádit, tak jim sem ještě přidám nějaká zvířátka.
Je fajn, že se v Ově potkáme. Už budete mít ty trička, co jste se na ně chystaly? Jinak se tam budu muset vrhat na všechny holky s velkým a chlupatým psem! A protože kromě psa budu mít s sebou i paničku, tak by z toho mohl být malér.
Vzkaz pro nemoderku: "Toto nejsou štěňata kavkazanů"
nada
napsal(a):
Naďo neprovokuj, to my si na kraťasy ještě počkáme, a myslím, že Marťa s Farmářem budou rádi, když se letos vůbec dočkají,co?
Ta Ostrava je 8.a 9., takže už asi jen na kukačku. To my budem taky
susan
napsal(a):
Naďo neprovokuj, to my si na kraťasy ještě počkáme, a myslím, že Marťa s Farmářem budou rádi, když se letos vůbec dočkají,co?
Ta Ostrava je 8.a 9., takže už asi jen na kukačku. To my budem taky
Holky...vás nechcu děsit, ale u Verči slejvákuje a u Prahy se blejská a leje - čerstvý info od přítele - takže sbalte gumáky a lodičky pro pesánky
No jóó Zuzko, kdyžtak budu jezdit k vám ostatním na návštěvy, abych viděla, jak vypadá jaro a léto....
A Farmáři, Agbar je hezunkej, pěkně tmavě vlkošedej a vlastně takovej o něco menší kavkazák....má ovšem filutskej kukuč, čím to?
farmar
napsal(a):
A já jsem tomu nasadil korunu s tím "Bitekem Bulíkem Prvním Ze Hvozda" to je oficiální jméno, která dostal v létě na křtinách. Tak aby se naši obdivovatelé na nemoderce mohli vyřádit, tak jim sem ještě přidám nějaká zvířátka.
Je fajn, že se v Ově potkáme. Už budete mít ty trička, co jste se na ně chystaly? Jinak se tam budu muset vrhat na všechny holky s velkým a chlupatým psem! A protože kromě psa budu mít s sebou i paničku, tak by z toho mohl být malér.
Vzkaz pro nemoderku: "Toto nejsou štěňata kavkazanů"
Ty jsou krásní a jsou to pejsci nebo fenečky?
tak Marťo, nechceš jedno zadarmo?
Ať se na nemoderce užerou vzteky
Tričko asi nestihnu, ale tipuju, že to budu já, kdo tam bude mít nejmenšího meďocha, takže nás poznáš určitě
eavy
napsal(a):
jj to je CHS ze severních čech, patří poradkyni chovu. Tak to by mělo být nějaké superzvíře
mata
napsal(a):
Holky...vás nechcu děsit, ale u Verči slejvákuje a u Prahy se blejská a leje - čerstvý info od přítele - takže sbalte gumáky a lodičky pro pesánky
No jóó Zuzko, kdyžtak budu jezdit k vám ostatním na návštěvy, abych viděla, jak vypadá jaro a léto....
A Farmáři, Agbar je hezunkej, pěkně tmavě vlkošedej a vlastně takovej o něco menší kavkazák....má ovšem filutskej kukuč, čím to?
Jak tak koukám, tak se blížíme mílovými kroky k číslu, kdy budeme zakládat další téma Navrhuji "Kavkazáků je pořád málo"
Ať na nemoderce puknou vzteky
A s tím počasím už nestrašte Máme tu vody dost !
susan
napsal(a):
Ty jsou krásní a jsou to pejsci nebo fenečky?
tak Marťo, nechceš jedno zadarmo?
Ať se na nemoderce užerou vzteky
Tričko asi nestihnu, ale tipuju, že to budu já, kdo tam bude mít nejmenšího meďocha, takže nás poznáš určitě
No jóóó...krásnej vrh kavkazáků....teda brala bych všechny, jestli sou zadarmo.....
Néé, teď vážně, jsou krásňunký a podezřele bělunký....jak si to dokázal Farmáři?
Ta Ostrava mě láká.....
lmusa
napsal(a):
Jak tak koukám, tak se blížíme mílovými kroky k číslu, kdy budeme zakládat další téma Navrhuji "Kavkazáků je pořád málo"
Ať na nemoderce puknou vzteky
A s tím počasím už nestrašte Máme tu vody dost !
Ten název je suprovej, já bych byla pro!
Dobře, s počasím už strašit nebudu.....má být sucho, horko, úplná Sahara
lmusa
napsal(a):
zas to tak přehánět nemusíme. Sahara má být v létě Tak abychom nevzpomínali, jak nám bylo v březnu dobře !
Chiara
lmusa
napsal(a):
zas to tak přehánět nemusíme. Sahara má být v létě Tak abychom nevzpomínali, jak nám bylo v březnu dobře !
To je pravda....sem jediná, kdo horko miluje...psi a páneček sou na mrtvicu...a kavkazan asi bude držet partu s nima..
Ovšem v zimě se s méďou vyřádíme, páč zimu taky miluju...prostě extrémy sou moje hobby
mata
napsal(a):
To je pravda....sem jediná, kdo horko miluje...psi a páneček sou na mrtvicu...a kavkazan asi bude držet partu s nima..
Ovšem v zimě se s méďou vyřádíme, páč zimu taky miluju...prostě extrémy sou moje hobby
Já taky miluji zimu. Nesnáším komáry a podobnou havěť
Ale to co je teď, tak nemusím. To raději ty komáry
lmusa
napsal(a):
No přesně Libo....komáři, sršni, pavouci, včeličky, vosičky, chrousti....v tom mně ani ten kavkazan nemůže pomoci, neboť před tou hrůzou uchránit nejde!!
Ale máš recht, všechno...sníh už ale letos fakt nééé!!
lmusa
napsal(a):
Teda než člověk vyvenčí hafoša, tady se drndá a drndá. Ještě že máme mezi sebou chlapa, aby nám furt nepomlouvaly na nemoderce, že jsme squadra ukecanejch bab .
A pro Maťu jedna okupírovaná kebulka
mata
napsal(a):
Júú Chiara je kupírovaná, že? Moc jí to sluší Škoda, že už se u nás nesmí kupírovat, nu což naděláme. Ale prý nekupírovaní trpí na záněty ucha, je to pravda?
no... nevím. Chiara právě v období, když měla dva až tři roky, tak na ty záněty, i když kupírovaná, trpěla Ale teď holka v únoru oslavila sedmé narozeniny a žádné problémy nemá
Doufám, že jí to dlouho vydrží.
lmusa
napsal(a):
no... nevím. Chiara právě v období, když měla dva až tři roky, tak na ty záněty, i když kupírovaná, trpěla Ale teď holka v únoru oslavila sedmé narozeniny a žádné problémy nemá
Doufám, že jí to dlouho vydrží.
Už sedmé? Tak to moc gratuluju a přeju ještě jednou tolik!
Kdo ví, jak to s těma ušima je...Britula je má nahoru a na záněty trpí odmalička