Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.1.2009 19:15
sunin

XXX.XXX.126.103

jj prochazkou

Sabinka:: to mi lito te vlcandy,ale i tak se umi zubit hezky,ceho ma rakovinu??

1.1.2009 19:16
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
jj prochazkou

oki tak v 11 na konečné

1.1.2009 19:18
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
jj prochazkou

evinka:::asi tak nejak daleko by to mohlo byt

a musim vas varovat!!!! hnedle ze startu nas ceka kratky ale ohrome strmy kopecek,takze ti kdo maj tahavky maji vyhodu,treba ja

1.1.2009 19:20
saabinka

XXX.XXX.108.228

sunin napsal(a):

a musim vas varovat!!!! hnedle ze startu nas ceka kratky ale ohrome strmy kopecek,takze ti kdo maj tahavky maji vyhodu,treba ja

Má nádor v břiše ale zubit se pořád umí
A já mám taky psy tahavky, takže jsem vysmátá horší to bude mít Šárka

1.1.2009 19:24
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):

no to abych si nachystala nějaký aport a hodila ho na kopeček.. pak získám tahouna raz dva

1.1.2009 19:24
saabinka

XXX.XXX.108.228

evinka01 napsal(a):
no to abych si nachystala nějaký aport a hodila ho na kopeček.. pak získám tahouna raz dva

To mě stačí říct vpřed a občas to ani nemusím říkat

1.1.2009 19:25
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Má nádor v břiše ale zubit se pořád umí
A já mám taky psy tahavky, takže jsem vysmátá horší to bude mít Šárka

jakpak to???

Tady jsme poprve zkouseli nasadit boticky,to jste meli videt,zvedal nohy jak zachodovej pavouk a pak si chtel ty nohy uhryznout

1.1.2009 19:26
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
To mě stačí říct vpřed a občas to ani nemusím říkat

ja taky nemusim rikat nic ale kdyz je to z kopecka jak jecim pomaluuuu,ale aron je solidarni aspon z kopce netahne

1.1.2009 19:27
saabinka

XXX.XXX.108.228

sunin napsal(a):
jakpak to???

Tady jsme poprve zkouseli nasadit boticky,to jste meli videt,zvedal nohy jak zachodovej pavouk a pak si chtel ty nohy uhryznout

TAk Scooby na sobě snese všechno, je to takovej blb=D ale u Sama by to bylo to samí=D

1.1.2009 19:30
saabinka

XXX.XXX.108.228

saabinka napsal(a):
TAk Scooby na sobě snese všechno, je to takovej blb=D ale u Sama by to bylo to samí=D

jo z kopečka, jim je to jedno=D sem ráda že nejsem sama, kdo má takový tahouny=D

1.1.2009 19:30
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
ja taky nemusim rikat nic ale kdyz je to z kopecka jak jecim pomaluuuu,ale aron je solidarni aspon z kopce netahne

jj aron ze sebe taky necha delat blba ale na nozky je haklivej a taky lechtivej

1.1.2009 19:33
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
jj aron ze sebe taky necha delat blba ale na nozky je haklivej a taky lechtivej

Sabi ani nevis jak jsem rada ja ze sem nasla nekoho s podobnyma tahavkama,sem myslela ze uz sem jedina,ale obcas je to na palici,pilujem to ale jde to pooomalu

Evinka:: jj klaciku na aportiky je tam hromada tak natrenuj svaly at muzes zitra vrhat

1.1.2009 19:34
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
Sabi ani nevis jak jsem rada ja ze sem nasla nekoho s podobnyma tahavkama,sem myslela ze uz sem jedina,ale obcas je to na palici,pilujem to ale jde to pooomalu

Evinka:: jj klaciku na aportiky je tam hromada tak natrenuj svaly at muzes zitra vrhat

haha to ani na základní škole jsem nehodila granátem tam kam chtěli... ještě že ty aporty lítají daleko samy...

1.1.2009 19:36
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
haha to ani na základní škole jsem nehodila granátem tam kam chtěli... ještě že ty aporty lítají daleko samy...

jee tos mi pripomela skolni zazitek s granatem.....sem vrhla a OMYLEM trefila ucitelku do hlavy,si baba myslela ze sem to udelala schvalne ale sem vazne nechtela,ale slupka to byla dobra

1.1.2009 19:36
saabinka

XXX.XXX.108.228

sunin napsal(a):

Míšo, já Scoobyho nemůžu naučit u nohy, aniž by táhl=D A to odvolání jak jsou tam psi, tak to nejde......

1.1.2009 19:41
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
jee tos mi pripomela skolni zazitek s granatem.....sem vrhla a OMYLEM trefila ucitelku do hlavy,si baba myslela ze sem to udelala schvalne ale sem vazne nechtela,ale slupka to byla dobra

no podobně jsem skoro sestřelila učitelku z té věže u volejbalu... pořád nás buzerovala, nijak extra jsem se trefit nechtěla, ale nějak se povedlo

1.1.2009 19:41
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Míšo, já Scoobyho nemůžu naučit u nohy, aniž by táhl=D A to odvolání jak jsou tam psi, tak to nejde......

nejste naaahodou nase dvojcata??

No Aron u nohy jde obcas i docela hezky,ale musim mu to neustale pripominat,u nohy ani nemame problem teda pokud se mi chce porad dokola opakovat "u nohy" mame spis problem s chozenim na celou delku voditka,ale nedavno mi tady poradili jak na to a na Arona to jaks taks funguje ale jak rikam jde to pomalu

1.1.2009 19:42
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
nejste naaahodou nase dvojcata??

No Aron u nohy jde obcas i docela hezky,ale musim mu to neustale pripominat,u nohy ani nemame problem teda pokud se mi chce porad dokola opakovat "u nohy" mame spis problem s chozenim na celou delku voditka,ale nedavno mi tady poradili jak na to a na Arona to jaks taks funguje ale jak rikam jde to pomalu

prozradíš tu radu?

1.1.2009 19:43
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
no podobně jsem skoro sestřelila učitelku z té věže u volejbalu... pořád nás buzerovala, nijak extra jsem se trefit nechtěla, ale nějak se povedlo

nevim proc ale ucitelky a ucitele z telocviku jsem nesnasela ze vsech nejvic,nevim proc ale byli vzdycky nejprotivnejsi

1.1.2009 19:44
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
nevim proc ale ucitelky a ucitele z telocviku jsem nesnasela ze vsech nejvic,nevim proc ale byli vzdycky nejprotivnejsi

sem si k té protivné na tři roky zařídila osvobození.. po operaci kolena... sem aspoň nemusela cvičit spartakiádní cviky a hod medicinbalem do dálky

1.1.2009 19:46
saabinka

XXX.XXX.108.228

kevin napsal(a):
prozradíš tu radu?

Možná příjde další bafan, ale nwm to jistě..Taky taková hyperaktivka
To na Scoobyho platí ohlávka=D ale jak ju nemá...

1.1.2009 19:48
kevin

XXX.XXX.80.235

saabinka napsal(a):

to je hezký pes. co je to zač?

1.1.2009 19:50
evinka01

XXX.XXX.57.45

saabinka napsal(a):

hyperaktivky se aspoň vylítají...

mimochodem nemáte náhodou někdo psa, kterej vyjíždí po ostatních... ?

1.1.2009 19:50
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):
prozradíš tu radu?

no doufam ze to nebudu vysvetlovat jak predevcirem Sabci cestu do vybehu joo ten muj vysvetlovaci nesmysl

Asi takto......jdeme jdeme.....kdyz jde aronek v pohode tak nic nerikam popr pochvalim ale jak naznaci ze by chtel tahat nebo zatahne a napne voditko tak se zastavim donutim ho vratit se a sednout u nohy a pak teprv se zas rozejdeme a to on si rozmysli estli tahat nebo ne pac je strasna hyperaktivka a vracet se k noze je pro neho hroznej trest,jeci u toho jak kdybych ho na noze brala,funguje to ale nekdy me to nebavi kdyz neni unavenej tak tuhle proceduru opakujem co pet kroku

1.1.2009 19:51
saabinka

XXX.XXX.108.228

kevin napsal(a):
to je hezký pes. co je to zač?

Je to kříženec: Tatínek: RRxVO a mamča: LR

1.1.2009 19:52
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
no doufam ze to nebudu vysvetlovat jak predevcirem Sabci cestu do vybehu joo ten muj vysvetlovaci nesmysl

Asi takto......jdeme jdeme.....kdyz jde aronek v pohode tak nic nerikam popr pochvalim ale jak naznaci ze by chtel tahat nebo zatahne a napne voditko tak se zastavim donutim ho vratit se a sednout u nohy a pak teprv se zas rozejdeme a to on si rozmysli estli tahat nebo ne pac je strasna hyperaktivka a vracet se k noze je pro neho hroznej trest,jeci u toho jak kdybych ho na noze brala,funguje to ale nekdy me to nebavi kdyz neni unavenej tak tuhle proceduru opakujem co pet kroku

Sabi ty pouzivas haltinu??? Ja rikam ze ste nase dvojcata a nikdo mi nevyvrati ze nejste. My ju pouzivame tez pac nez ho naucim netahat tak bych mela bez ni ruce vytahany jak vopica

1.1.2009 19:54
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Sabi ty pouzivas haltinu??? Ja rikam ze ste nase dvojcata a nikdo mi nevyvrati ze nejste. My ju pouzivame tez pac nez ho naucim netahat tak bych mela bez ni ruce vytahany jak vopica

Sabi to je hezkej pesan....VO je vymarskej???

Evinka::ja ne,stalo se mi to jen jednou ale to se aron branil kdyz po nem 80 kilovej Rubicek skakal a Aron ho nemohl unest

1.1.2009 19:57
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):

Evinka::ja ne,stalo se mi to jen jednou ale to se aron branil kdyz po nem 80 kilovej Rubicek skakal a Aron ho nemohl unest

nene tyhle případy nemyslím.. spíš takový ty "sebevědomé" psy, kteří si to neustále dokazují tím, že se hodlají zakousnout do všeho co jim přijde pod čumák. bohužel jsme zase včera jednu takovou fenu měli na procházce a ta moje je v tom případě potom hysterka a srab největší... plíží se podél zdí, pořád se ohlíží kde ji co kousne apod.

1.1.2009 19:58
saabinka

XXX.XXX.108.228

sunin napsal(a):

jj Výmařák....A Haltinu používáme.... známe vytahaný ruce
Evča: No jen občas, když po něm nákej vyjede....

1.1.2009 20:00
evinka01

XXX.XXX.57.45

saabinka napsal(a):

jo tak to Týna na to jde nejdřív pusinkama a pokud na ni nevyjede není co řešit...

1.1.2009 20:01
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
nene tyhle případy nemyslím.. spíš takový ty "sebevědomé" psy, kteří si to neustále dokazují tím, že se hodlají zakousnout do všeho co jim přijde pod čumák. bohužel jsme zase včera jednu takovou fenu měli na procházce a ta moje je v tom případě potom hysterka a srab největší... plíží se podél zdí, pořád se ohlíží kde ji co kousne apod.

tak to vubec ne Aron je hravy trdlo,kousl by jen kdyby ho nekdo napadl,byl take takovej posera,jak na neho nekdo stekl nebo zavrcel tak se utikal schovat za mnou ale pak se nejak otrkal a uz si nenecha kadit na hlavu,je kamos se vsema ale uz se nenecha sezrat kdyz ho nekdo napadne

1.1.2009 20:05
saabinka

XXX.XXX.108.228

sunin napsal(a):
tak to vubec ne Aron je hravy trdlo,kousl by jen kdyby ho nekdo napadl,byl take takovej posera,jak na neho nekdo stekl nebo zavrcel tak se utikal schovat za mnou ale pak se nejak otrkal a uz si nenecha kadit na hlavu,je kamos se vsema ale uz se nenecha sezrat kdyz ho nekdo napadne

No akorát Scooby, když se zamiluje do náké fenečka, tak ju nechce nechat napokoji

1.1.2009 20:05
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
jo tak to Týna na to jde nejdřív pusinkama a pokud na ni nevyjede není co řešit...

asi tak nejak.a kolik jde fenek???Snad se na Aronka nebudete zlobit,neojizdi fenky ale je takovej frndi cuchac i kdyz fenulky neharaji,ale zato ho muzou fenule prohnat,hryznout ho na upozornenou a jemu se to od fenuli snad aji libitakovej trochu masochysta

1.1.2009 20:07
evinka01

XXX.XXX.57.45

saabinka napsal(a):
No akorát Scooby, když se zamiluje do náké fenečka, tak ju nechce nechat napokoji

jo tak ta moje dost voní i mimo hárání takže počítám, že se možná zamiluje, ale na tyhle zamilovance si zase umí štěknout a naznačit že nemá zájem,,, nekouše ale cvaká do vzduchu

1.1.2009 20:08
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
asi tak nejak.a kolik jde fenek???Snad se na Aronka nebudete zlobit,neojizdi fenky ale je takovej frndi cuchac i kdyz fenulky neharaji,ale zato ho muzou fenule prohnat,hryznout ho na upozornenou a jemu se to od fenuli snad aji libitakovej trochu masochysta

hm no počítám jenom já asi... a jak píšu výš.. zdrhne jim nebo dá lehce najevo že nezájem

1.1.2009 20:08
saabinka

XXX.XXX.108.228

sunin napsal(a):

To budou fakt bratři od fenky si nechá líbit vše, ale nejradši má, když ho fenka kouše do škraní.... Myslím že jde jen jedna fenka ne? Od Evči

1.1.2009 20:10
evinka01

XXX.XXX.57.45

saabinka napsal(a):

psice dnes zamachrovala jak dokáže vylézt na stoh ...

1.1.2009 20:12
saabinka

XXX.XXX.108.228

evinka01 napsal(a):
psice dnes zamachrovala jak dokáže vylézt na stoh ...

Evi, odkud ty jsi?

1.1.2009 20:15
evinka01

XXX.XXX.57.45

saabinka napsal(a):
Evi, odkud ty jsi?

no z Brna, ale tohle je focený dneska ráno u Slavonic kde jsme s partou pejskařů slavili Silvestr...

1.1.2009 20:21
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
no z Brna, ale tohle je focený dneska ráno u Slavonic kde jsme s partou pejskařů slavili Silvestr...

Sabi to je nejaky podezrely Aron nejradeji kdyz ho fenule kterou otravuje hryze no a je mu jedno kam
Psala jsi ze bydlis v Zabrdkach,nekde kolem toho koupaliste??Chodis i kolem reky vencit??

Evinka:: jee pejskarskej Sivestr,to by se mi taky libilo,sme si vcera s Aronkem aji zatancili(zaplouzili)sem ho vzala do naruce a tancili jsme jak divi
Kolik vas tam bylo??

1.1.2009 20:25
saabinka

XXX.XXX.108.228

sunin napsal(a):
Sabi to je nejaky podezrely Aron nejradeji kdyz ho fenule kterou otravuje hryze no a je mu jedno kam
Psala jsi ze bydlis v Zabrdkach,nekde kolem toho koupaliste??Chodis i kolem reky vencit??

Evinka:: jee pejskarskej Sivestr,to by se mi taky libilo,sme si vcera s Aronkem aji zatancili(zaplouzili)sem ho vzala do naruce a tancili jsme jak divi
Kolik vas tam bylo??

No bydlím kousek od Intersparu na Cejlu samí černí tady
Kolem řeky samozřejmě chodíme až směr Komárov, bo Obřany

1.1.2009 20:30
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):

Kolik vas tam bylo??

asi 20 ani jsem to nepočítala... docela směska psů a teda někdy nebylo slyšet slovo když si chtěli např. leonbergeři a novofoundláci "pokecat" kdo tam má vyšší pozici... ještě že mám psa do 30kilo... držet rozjetých 70 je o nečem jiným

1.1.2009 20:30
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
No bydlím kousek od Intersparu na Cejlu samí černí tady
Kolem řeky samozřejmě chodíme až směr Komárov, bo Obřany

my chodivame obcas pesky kolem reky ke sparu,kamaradka co ma toho pitacka s tim vyplazenym jazykem jak jsem davala do "3" fotky byva casto na Bratislavske a je s podivem ze kdyz jdu sama tak na me cigosi hulakaji estli nemam cigaro nebo chcou prdy ale jak jdu s Aronkem tak mam volnou cestu a jecijou tak akorat strachy.Dost se divim tomu ze kdyz jsou tak oprskli tak ze boji psu.....vetsinou pred nama utikaji a nedejboze kdyz jdem vencit pitbula a dobrmana spolecne....to jsou uteky se musim dycky smat

1.1.2009 20:35
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
asi 20 ani jsem to nepočítala... docela směska psů a teda někdy nebylo slyšet slovo když si chtěli např. leonbergeři a novofoundláci "pokecat" kdo tam má vyšší pozici... ještě že mám psa do 30kilo... držet rozjetých 70 je o nečem jiným

tak to je mazec evi,to by se mi moooc libilo,a kde se shani tolik psich kamaradu a pejskaru???Ta nase smecka jak posilam fotky tak se po case rozpadla a ja sem zustala sama,ostatni zacalo bavit neco jineho a u venovani se psovi sem zustala jen ja,taham ho skoro vsude sebou,v hospode nejradeji sedi na kline a takovy psi partosky a posezeni s pejskarema mi chybi

No jo udrzet 70kg to uz je mazec,taky sem rada za tech Aronovych 30kg kor kdyz sem videla jak Monika(panicka te 80ti kilove dogy)letela po hlave kdyz se za nama Rubis rozbehl

1.1.2009 20:37
saabinka

XXX.XXX.108.228

sunin napsal(a):
my chodivame obcas pesky kolem reky ke sparu,kamaradka co ma toho pitacka s tim vyplazenym jazykem jak jsem davala do "3" fotky byva casto na Bratislavske a je s podivem ze kdyz jdu sama tak na me cigosi hulakaji estli nemam cigaro nebo chcou prdy ale jak jdu s Aronkem tak mam volnou cestu a jecijou tak akorat strachy.Dost se divim tomu ze kdyz jsou tak oprskli tak ze boji psu.....vetsinou pred nama utikaji a nedejboze kdyz jdem vencit pitbula a dobrmana spolecne....to jsou uteky se musim dycky smat

na Bratislavské bydlím=D Ale Pit'áka jsem tady ještě neviděla.... Ale to známe, když du se psama, tak nikde nikdo a Scooby občas vyjede a oni jsou posraní

1.1.2009 20:43
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
tak to je mazec evi,to by se mi moooc libilo,a kde se shani tolik psich kamaradu a pejskaru???Ta nase smecka jak posilam fotky tak se po case rozpadla a ja sem zustala sama,ostatni zacalo bavit neco jineho a u venovani se psovi sem zustala jen ja,taham ho skoro vsude sebou,v hospode nejradeji sedi na kline a takovy psi partosky a posezeni s pejskarema mi chybi

No jo udrzet 70kg to uz je mazec,taky sem rada za tech Aronovych 30kg kor kdyz sem videla jak Monika(panicka te 80ti kilove dogy)letela po hlave kdyz se za nama Rubis rozbehl

on to je spíš "klub" lidí, kde hlavní náplní přes rok je kondiční plavání a zábavnou formou vodní záchranařina.. plus k tomu samozřejmě nějaká poslušnost a tak, ale to jsou lidi z celé republiky, takže se sjíždějí spíš na víkendovky nebo jiný výcvikový akce... v Brně vím, že chodí ta parta co se domlouvá na mujpes... ale většinou tak Bystr a podobně to je na mě zbytečně daleko strávit dvě hodiny vycházkou a dvě hodiny cestou

1.1.2009 20:43
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

Ta kamoska s pitackem byvaji vedle muzea romske kultury,ten barak blize cejlu s hezkyma velkyma dverma bo spis vratama,nevim presne cislo popisny,ale v lete maji na byte otevreny okna a hravaji na gramce a delaj na Brataku partosku,prej jim cikani tancuji pod oknama

1.1.2009 20:48
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
on to je spíš "klub" lidí, kde hlavní náplní přes rok je kondiční plavání a zábavnou formou vodní záchranařina.. plus k tomu samozřejmě nějaká poslušnost a tak, ale to jsou lidi z celé republiky, takže se sjíždějí spíš na víkendovky nebo jiný výcvikový akce... v Brně vím, že chodí ta parta co se domlouvá na mujpes... ale většinou tak Bystr a podobně to je na mě zbytečně daleko strávit dvě hodiny vycházkou a dvě hodiny cestou

to jo to je naprd tak daleko,mam kamaradku ze skoly co ma retrivra a bydli v bystrci a uz sme se chteli kolikrat sejit se psama ale odradila me ta cestaskoda ze nejakej takovej klub neni nekde tady v okoli nebo aspon ne tak daleko,bych neco takoveho zalozila ale ja a organizovani a taky nejsem nijak extra zkusena pejskarka ze bych mohla neco takoveho zalozit a taky by mi chybela nejaka ta klubovna.Tak holky kdybyste chteli jen smele do toho

1.1.2009 20:50
saabinka

XXX.XXX.108.228

sunin napsal(a):
to jo to je naprd tak daleko,mam kamaradku ze skoly co ma retrivra a bydli v bystrci a uz sme se chteli kolikrat sejit se psama ale odradila me ta cestaskoda ze nejakej takovej klub neni nekde tady v okoli nebo aspon ne tak daleko,bych neco takoveho zalozila ale ja a organizovani a taky nejsem nijak extra zkusena pejskarka ze bych mohla neco takoveho zalozit a taky by mi chybela nejaka ta klubovna.Tak holky kdybyste chteli jen smele do toho

No myslím já a něco organizovat to by dopadlo

1.1.2009 20:56
evinka01

XXX.XXX.57.45

saabinka napsal(a):
No myslím já a něco organizovat to by dopadlo

nejde ani tak o to založit klub... ale taková partička lidí, kteří se sejdou třeba v tom výbehu a mají možnost pocvičit si odložení mezi psy nebo nějaký cvik ve skupině, přivolání od psů apod... to se docela hodí.. my např. marně sháníme "figuranta" který by čas od času byl ochoten se někam schovat a nechat se vyštěkat... ne revírování, ale na tu záchranařinu

1.1.2009 20:59
saabinka

XXX.XXX.108.228

evinka01 napsal(a):
nejde ani tak o to založit klub... ale taková partička lidí, kteří se sejdou třeba v tom výbehu a mají možnost pocvičit si odložení mezi psy nebo nějaký cvik ve skupině, přivolání od psů apod... to se docela hodí.. my např. marně sháníme "figuranta" který by čas od času byl ochoten se někam schovat a nechat se vyštěkat... ne revírování, ale na tu záchranařinu

Taky si myslím že mezi psama by to bylo lepší protože Scooby jak vidí psy, tak ho nic jinčího nezajímá

1.1.2009 21:01
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):

Toz to ja bych pro tebe figuranta mela a nemusim mu ani porizovat oblek,muzou ho kousat jen tak nabizim vam sveho pritelevcera me katastrofalne nastval a ted si to zehli tak kdybys mela zajem tak rekni,ted by pro me udelal prvni posledni
Ne vazne,taky ma rad psy arona jsme si vlastne poridili spolu,tak bych ho snad presvedcila.Co by k tomu mel vedet??A mit??

1.1.2009 21:03
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Ta kamoska s pitackem byvaji vedle muzea romske kultury,ten barak blize cejlu s hezkyma velkyma dverma bo spis vratama,nevim presne cislo popisny,ale v lete maji na byte otevreny okna a hravaji na gramce a delaj na Brataku partosku,prej jim cikani tancuji pod oknama

Tak tak holky jsem rada ze jdem zitra spolecne,mame s aronem spatne privolani od psu urco proto ze necvicime mezi ostatnima psama a tak je zvedavej a pak na me prdi

1.1.2009 21:09
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
Toz to ja bych pro tebe figuranta mela a nemusim mu ani porizovat oblek,muzou ho kousat jen tak nabizim vam sveho pritelevcera me katastrofalne nastval a ted si to zehli tak kdybys mela zajem tak rekni,ted by pro me udelal prvni posledni
Ne vazne,taky ma rad psy arona jsme si vlastne poridili spolu,tak bych ho snad presvedcila.Co by k tomu mel vedet??A mit??

na to nepotřebuje žádnej spešl oblek.. nic než ochotu někam vlézt, nechat se najít a chvíli si nechat štěkat u ucha... pes nesmí na figuranta ani chlupem sáhnout... on si vezme s sebou třeba pamlsky nebo balonek a prostě jenom nechá psa chvíli štěkat (právě všichni ho nechají tak dvakrát a pak mu hned něco dali, to je málo) a dá mu to co má pes dostat... ze začátku, dokud pes spolehlivě neštěká sám od sebe ho třeba pobízí povelem štěkěj... ale jinak nedělá nic jiného

1.1.2009 21:10
saabinka

XXX.XXX.108.228

sunin napsal(a):
Tak tak holky jsem rada ze jdem zitra spolecne,mame s aronem spatne privolani od psu urco proto ze necvicime mezi ostatnima psama a tak je zvedavej a pak na me prdi

To ti moji se taky nechcou nechat odvolat od ostatních psů, tak uvidíme zítra
A chodí do toho výběhu hodně psů?

1.1.2009 21:10
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):

to se hodí ve skupině... když aspoň jeden pes to zvládá, pak přijde celá skupinamy to tak na 98%máme...

1.1.2009 21:17
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
to se hodí ve skupině... když aspoň jeden pes to zvládá, pak přijde celá skupinamy to tak na 98%máme...

ani moc ne,vetsinou jsme tam sami obcas se tam projde nekdo se psem na voditku tam a zpet ani psa nepusti a jdou pryc,malokdy dojde nekdo mladej kdo nechrani svyho mazlika pred "urcite zlym dobrmanem" protoze jini dobrmani nejsou a nechaji pesany pohrat a probehat nebo tam chodim ve spatnou dobu.
Ale jednou sem tam potkala slecnu s dobrmanem(5 mesicu a byl vyssi nez Aron v 9mes)s dlouhym ocaskem,vypadalo to srandovne

1.1.2009 21:22
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
ani moc ne,vetsinou jsme tam sami obcas se tam projde nekdo se psem na voditku tam a zpet ani psa nepusti a jdou pryc,malokdy dojde nekdo mladej kdo nechrani svyho mazlika pred "urcite zlym dobrmanem" protoze jini dobrmani nejsou a nechaji pesany pohrat a probehat nebo tam chodim ve spatnou dobu.
Ale jednou sem tam potkala slecnu s dobrmanem(5 mesicu a byl vyssi nez Aron v 9mes)s dlouhym ocaskem,vypadalo to srandovne

Aron ho pekne prohanel,byl to takovej malej posera....jeste vetsi nez Aron....no a pak jsem zjistila proc je ten dobrous takovej vysokej,sem prvne myslela ze je Aron zakrslej ale pak mi ta slecna rekla ze ani nevi cim krmi,kdyz sem se ji ptala,ze kupuje granule v tescu(myslela ty tesco granule) a nekdy pedigree atdnebo aspon myslim ze proto byl takovej nanicovatej nepevnej a vysokej.Muze to byt z granuli ze jo??

1.1.2009 21:28
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
Aron ho pekne prohanel,byl to takovej malej posera....jeste vetsi nez Aron....no a pak jsem zjistila proc je ten dobrous takovej vysokej,sem prvne myslela ze je Aron zakrslej ale pak mi ta slecna rekla ze ani nevi cim krmi,kdyz sem se ji ptala,ze kupuje granule v tescu(myslela ty tesco granule) a nekdy pedigree atdnebo aspon myslim ze proto byl takovej nanicovatej nepevnej a vysokej.Muze to byt z granuli ze jo??

no to může, ale taky to může být tím, že to není dobrmanže se mu tam přímíchalo něco s delšíma nožkama... ale jo, když mají psi ppřebytek vápníku rostou dlouhý kostli rychle, ale zároveň se většinou kroutí a deformují (vytočené tlapky apod) a to je špatným poměrem toho vápníku s fosforem...

1.1.2009 21:28
evinka01

XXX.XXX.57.45

evinka01 napsal(a):
no to může, ale taky to může být tím, že to není dobrmanže se mu tam přímíchalo něco s delšíma nožkama... ale jo, když mají psi ppřebytek vápníku rostou dlouhý kostli rychle, ale zároveň se většinou kroutí a deformují (vytočené tlapky apod) a to je špatným poměrem toho vápníku s fosforem...

koukám, že tam je moc pěkný áčko, to si musíme vyzkoušet

1.1.2009 21:34
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):

no jako dobrous to vypadalo
jo a to acko je dobry aji lavka.a musim se vam pochlubit,predevcirem sme tam byli a Nada co mela moc sikovnyho dobrmana mi tady na ifaune poradila jak na kruh a svete div se Aronek uz to proskoci aniz bych ho musela tahat skrz a stacila k tomu jenom laska ke klacku

Fotka je trochu mazla,Aron je na ten fotak nejakej rychlej,tady zrovna na tom Acku

1.1.2009 21:36
saabinka

XXX.XXX.108.228

evinka01 napsal(a):

No to mě Scooby zas moc nevyrostl, nevím vůbec proč..... Je takovej menší a mohutnější

1.1.2009 21:46
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
No to mě Scooby zas moc nevyrostl, nevím vůbec proč..... Je takovej menší a mohutnější

Z toho si nic nedelej Aron je taky takovej zaprclej oproti tem mohutnym dobrousum,je to takovej zizalak.Kamos ma taky slecnu labisovou a taky je mensi,kolik maji labici merit podle standardu??
tady je ta kamosova labiska

1.1.2009 21:50
saabinka

XXX.XXX.108.228

sunin napsal(a):
Z toho si nic nedelej Aron je taky takovej zaprclej oproti tem mohutnym dobrousum,je to takovej zizalak.Kamos ma taky slecnu labisovou a taky je mensi,kolik maji labici merit podle standardu??
tady je ta kamosova labiska

Fenky 52-54 a psi 56-58cm a Scooby má 55cm A Aron ještě zmohutní, mohutníjou do 18 měsíců

1.1.2009 21:54
saabinka

XXX.XXX.108.228

saabinka napsal(a):
Fenky 52-54 a psi 56-58cm a Scooby má 55cm A Aron ještě zmohutní, mohutníjou do 18 měsíců

A nepůjde kámoš s Labradorkou? Aby měl Scooby radost=D

1.1.2009 21:55
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):

Aronkovi bude v pulce ledna uz 19 mesicu.....snad z neho nebude naporad takovej chroust.

1.1.2009 21:58
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Aronkovi bude v pulce ledna uz 19 mesicu.....snad z neho nebude naporad takovej chroust.

Urcite ne,byl tez clenem nasi smecky kdyz sme chodivali ven,ale uz ma jine zajmy a na Barcu kadi a stara se o ni jeho mamka

Aby to Scoobymu nebylo lito tak mu posilam nevestu aspon na fotce

1.1.2009 21:59
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Urcite ne,byl tez clenem nasi smecky kdyz sme chodivali ven,ale uz ma jine zajmy a na Barcu kadi a stara se o ni jeho mamka

Aby to Scoobymu nebylo lito tak mu posilam nevestu aspon na fotce

Koukam na tu fotku ja je Scooby z profilu a musim rict ze ma hezcejsi cenich nez Baruse,takovej hezkej mohutnej a ten ruzovej nosanek nema chybu

1.1.2009 22:00
saabinka

XXX.XXX.108.228

sunin napsal(a):

TAk já si myslím že ještě zmohutní...No uvidíš

1.1.2009 22:08
saabinka

XXX.XXX.108.228

saabinka napsal(a):
TAk já si myslím že ještě zmohutní...No uvidíš

On je sice mohutnej, ale malej;-( ale to už těd nevadí, měl už 8 potomků

1.1.2009 22:18
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):

teeeda to je zaslouzilej tatkaja bych po Aronkovi taky chtela mimise ale pripoustet ho nebudu nema PP a navic je to rapl a povahou se dobrmanovi moc nepodoba si pockam az presvedcim nase a nasetrim si a poridim si dobrousa papiroveho a i kdyz se to nesmi tak si ho neham smiknout aji s usima,prece jen kdyz se rekne dobrman tak si predstavim ostreho psa uz od pohledu a ne takovyho tuntu jak je Aron.

No rekni je tohle pohled ostryho dobrmana??

1.1.2009 22:27
saabinka

XXX.XXX.108.228

sunin napsal(a):
teeeda to je zaslouzilej tatkaja bych po Aronkovi taky chtela mimise ale pripoustet ho nebudu nema PP a navic je to rapl a povahou se dobrmanovi moc nepodoba si pockam az presvedcim nase a nasetrim si a poridim si dobrousa papiroveho a i kdyz se to nesmi tak si ho neham smiknout aji s usima,prece jen kdyz se rekne dobrman tak si predstavim ostreho psa uz od pohledu a ne takovyho tuntu jak je Aron.

No rekni je tohle pohled ostryho dobrmana??

TAky jsem ho nechtěla nechat připouštět, ale známá chtěla aby její fenka měla se Scoobynem potomky, tak jsem se nechala překecat, ale byli roztomilý
Arouš je úplnej zabiják, už od pohledu
A taky miluje přetahovanou.... a udělá vše pro šutr=D

1.1.2009 22:35
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
TAky jsem ho nechtěla nechat připouštět, ale známá chtěla aby její fenka měla se Scoobynem potomky, tak jsem se nechala překecat, ale byli roztomilý
Arouš je úplnej zabiják, už od pohledu
A taky miluje přetahovanou.... a udělá vše pro šutr=D

Jeee my sme meli stejnej balonek ale piskaci,ma hrozne rad piskaci hracky a vis jak dlouho mu vydrzel?? dve hodiny nez pritel dosel z prace,Aronek se mu chlubil co ma za novou hracku a chodil a schvalne porad piskal pritelovi ruply nervy a vyrval mu to piskatko a pak uz aron jen rozcupoval
Aronaut se taky rad pretahuje a uz ma takovou silu ze kdyz si vezmem ven uzel tak se zakousne a necha se ve vzduchu tocit do kolecka,ale i kdyz ma jen 30 kg tak je to pro me makacka roztocit ho

Kdyz byl malej tak mu stacila na pretahovanou ponozka,ted uz bych s ponozkou neuspela.

Sem koukala na Sarciny stranky a smekam,je sikovna ma tam fotky i ze zachranariny

1.1.2009 22:38
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Jeee my sme meli stejnej balonek ale piskaci,ma hrozne rad piskaci hracky a vis jak dlouho mu vydrzel?? dve hodiny nez pritel dosel z prace,Aronek se mu chlubil co ma za novou hracku a chodil a schvalne porad piskal pritelovi ruply nervy a vyrval mu to piskatko a pak uz aron jen rozcupoval
Aronaut se taky rad pretahuje a uz ma takovou silu ze kdyz si vezmem ven uzel tak se zakousne a necha se ve vzduchu tocit do kolecka,ale i kdyz ma jen 30 kg tak je to pro me makacka roztocit ho

Kdyz byl malej tak mu stacila na pretahovanou ponozka,ted uz bych s ponozkou neuspela.

Sem koukala na Sarciny stranky a smekam,je sikovna ma tam fotky i ze zachranariny

Sabi co pouzivas za sampon na pesany,hlavne na tu malou cernou,ja arona kdyz vykoupu samponem pro psy nebo hermankovym nebo jakymkoli jinym tak se mu za dva dny udela vyrazka ktera taky za dva dny zmizi a navic ma lupy uplne po vsem.Porad nejakej dobrej sampon

1.1.2009 22:45
saabinka

XXX.XXX.108.228

sunin napsal(a):

To nám se teda osvědčil pešek a dummy...Ale tady taky nevydrží žádná hračka věčnost, dokud se o to nezačnou prát, tak je to o.k. ale pak už je k.o.
Taky jsem koukala na Šárčiny stránky, ale zítra bere jen Kvena a možná toho Špringšpaněla...
A taky spolu se přetahujou....Ale řeknu ti že když zaberou, tak síla to je

1.1.2009 22:47
saabinka

XXX.XXX.108.228

sunin napsal(a):
Sabi co pouzivas za sampon na pesany,hlavne na tu malou cernou,ja arona kdyz vykoupu samponem pro psy nebo hermankovym nebo jakymkoli jinym tak se mu za dva dny udela vyrazka ktera taky za dva dny zmizi a navic ma lupy uplne po vsem.Porad nejakej dobrej sampon

Tak jsem taky kupovala spešl na lesklou srst, ale nejlepší je dětskej šampon, jsou pak takový jemnoučtí, no spíš Sam a Niní, Scooby má pořád takovou tvrdou srst

1.1.2009 22:54
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
To nám se teda osvědčil pešek a dummy...Ale tady taky nevydrží žádná hračka věčnost, dokud se o to nezačnou prát, tak je to o.k. ale pak už je k.o.
Taky jsem koukala na Šárčiny stránky, ale zítra bere jen Kvena a možná toho Špringšpaněla...
A taky spolu se přetahujou....Ale řeknu ti že když zaberou, tak síla to je

to verim to musi byt mazec,u nas se aronek pretahuje akorat tak s tim malym prckem od brachy a to kdybys slysela ty zvuky......to je jak stado rozzurenych medvedu,bruci vrci a stekaji na sebe ale nehryznou se.
Co to je dummy??to sem jeste neslysela

Jo a nevis jak ma sarka na strankach tu spoustu titulu knizek o psech,nevis kde se daji sehnat???hodne z nich me zaujalo,neexistuje nejaka kynologicka knihovna??

1.1.2009 23:00
saabinka

XXX.XXX.108.228

sunin napsal(a):
to verim to musi byt mazec,u nas se aronek pretahuje akorat tak s tim malym prckem od brachy a to kdybys slysela ty zvuky......to je jak stado rozzurenych medvedu,bruci vrci a stekaji na sebe ale nehryznou se.
Co to je dummy??to sem jeste neslysela

Jo a nevis jak ma sarka na strankach tu spoustu titulu knizek o psech,nevis kde se daji sehnat???hodne z nich me zaujalo,neexistuje nejaka kynologicka knihovna??

Tak to fakt nevím, se zítra zeptáš jí ale jak říkám nejlepší šampon je dětskej.....
A dummy je jako pešek, používá se na aportování...

1.1.2009 23:03
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Tak to fakt nevím, se zítra zeptáš jí ale jak říkám nejlepší šampon je dětskej.....
A dummy je jako pešek, používá se na aportování...

ajo to sem este nevidela,vypada to odolne
Tak ja uz jde spat abych zitra vubec vstala.
Tak zitra ahooooj,moc se s Aronkem tesime

1.1.2009 23:16
saabinka

XXX.XXX.108.228

sunin napsal(a):
ajo to sem este nevidela,vypada to odolne
Tak ja uz jde spat abych zitra vubec vstala.
Tak zitra ahooooj,moc se s Aronkem tesime

Mi taky, takže 75-směr Obřany?

2.1.2009 09:44
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
jj prochazkou

jj 75 smer Obrany a aaaaaz na konecnou

2.1.2009 09:45
saabinka

XXX.XXX.100.82

sunin napsal(a):
jj 75 smer Obrany a aaaaaz na konecnou

Super takže už se chystám a varážíme...Těšíme se

2.1.2009 09:47
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Super takže už se chystám a varážíme...Těšíme se

my se jeste valime v pyzamu z domu tam dobehnu za dve minutkyto sem to ale vycuuuurane navrhla co???

2.1.2009 09:49
saabinka

XXX.XXX.100.82

sunin napsal(a):
my se jeste valime v pyzamu z domu tam dobehnu za dve minutkyto sem to ale vycuuuurane navrhla co???

No to jo teda já chudáček vstávala o půl 9.....

2.1.2009 09:54
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
No to jo teda já chudáček vstávala o půl 9.....

toz mi to priste muzete oplatitale musim poridit ty spunty do usi abysme mohli do MHD

2.1.2009 14:16
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
jj prochazkou

tak to tu troska zaflakam tema fotkama

2.1.2009 14:18
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
tak to tu troska zaflakam tema fotkama

myslela sem ze budou rozmazany vsechny ale ne,nektery jsou dobry

2.1.2009 14:18
kitty2thorpe

XXX.XXX.97.178

sunin napsal(a):
toz mi to priste muzete oplatitale musim poridit ty spunty do usi abysme mohli do MHD

teeeda, vy ste to tema pekne rozjely ja mam ted bohuzel zkouskovy ale casem se k vam se svym hypersuperaktivnim prdolou rada pridam

2.1.2009 14:19
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
myslela sem ze budou rozmazany vsechny ale ne,nektery jsou dobry

Samik-pecovatel a vychvatel, se mi libilo jak usmernoval Aronauta a Scoobyho

2.1.2009 14:20
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Samik-pecovatel a vychvatel, se mi libilo jak usmernoval Aronauta a Scoobyho

2.1.2009 14:21
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

zamilovanej Scooby

2.1.2009 14:22
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
zamilovanej Scooby

Milovnik nejvetsi

2.1.2009 14:23
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Milovnik nejvetsi

2.1.2009 14:25
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

Ale Samik nebyl sam kdo se zamiloval aji Aronkovi se Tinuska mooooc libila

2.1.2009 14:27
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Ale Samik nebyl sam kdo se zamiloval aji Aronkovi se Tinuska mooooc libila

Ale Tina se nedala a Aronautovi imponovalo jak ho odhanela

2.1.2009 14:28
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Ale Tina se nedala a Aronautovi imponovalo jak ho odhanela

jedna z mala kde jsou v zaberu vsichni

2.1.2009 14:29
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
jedna z mala kde jsou v zaberu vsichni

a tady je ta poza vsech ctyr

2.1.2009 14:29
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
a tady je ta poza vsech ctyr

tri

2.1.2009 14:30
sunin

XXX.XXX.126.103

2.1.2009 14:31
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
dva

a nakonec zustal jenom Samik

2.1.2009 14:32
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
a nakonec zustal jenom Samik

A nakonec nas nasla i Sarka

2.1.2009 14:33
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
A nakonec nas nasla i Sarka

A posledni......nakonec sem udelala 120 fotek a tak trictvrte z nich jsou jaks taks

2.1.2009 14:42
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
A posledni......nakonec sem udelala 120 fotek a tak trictvrte z nich jsou jaks taks

pěkný.... já jsem z psice smyla co se dalo a teď chrápe..

2.1.2009 14:47
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
pěkný.... já jsem z psice smyla co se dalo a teď chrápe..

chudak Tinuska,pekne ju potapali jak ju chteli milovat
Aronak uz taky spi je utahanej jak kote,to sem ani necekala ze se tak unavi

2.1.2009 14:51
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
chudak Tinuska,pekne ju potapali jak ju chteli milovat
Aronak uz taky spi je utahanej jak kote,to sem ani necekala ze se tak unavi

no co ... stejně by se koupala

2.1.2009 14:53
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
no co ... stejně by se koupala

my sme janom prejeli vlhkym hadrem a je to este ze ma kratky chlupy,s tim jak se rad vali vsude mozne bych koupala po kazde i kratsi prochazce

Tina se rada koupe nebo drzi protoze musi???

2.1.2009 15:00
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
my sme janom prejeli vlhkym hadrem a je to este ze ma kratky chlupy,s tim jak se rad vali vsude mozne bych koupala po kazde i kratsi prochazce

Tina se rada koupe nebo drzi protoze musi???

sama od sebe to jo.. jako vlézt do rybníka a pod... do vany se tváří jako bych ji týrala, ale nezdrhá, dokonce se neotřepe dokud jí to nedovolím.... ale nadšená není

2.1.2009 15:05
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
sama od sebe to jo.. jako vlézt do rybníka a pod... do vany se tváří jako bych ji týrala, ale nezdrhá, dokonce se neotřepe dokud jí to nedovolím.... ale nadšená není

tak to jo........Aron je ve vane taky jak oparenej a ani se nehne,ba naopak se jeste ja se musim snazit aby se otocil kdyz potrebuju druhou stranu

2.1.2009 15:14
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
tak to jo........Aron je ve vane taky jak oparenej a ani se nehne,ba naopak se jeste ja se musim snazit aby se otocil kdyz potrebuju druhou stranu

Evi tady je to moje byvale ctyrnohe zvirato....sme meli pujcene damske sedlo,bylo to paradni,hrozne moc jsem si chtela poridit svoje vlastni ale nejak sem se k tomu nedostala.......a to v sedle jsem ja jeste bez umele inteligence

2.1.2009 15:16
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Evi tady je to moje byvale ctyrnohe zvirato....sme meli pujcene damske sedlo,bylo to paradni,hrozne moc jsem si chtela poridit svoje vlastni ale nejak sem se k tomu nedostala.......a to v sedle jsem ja jeste bez umele inteligence

A tady jeste jedna s normalnim sedlem

2.1.2009 15:20
kevin

XXX.XXX.80.235

evinka01 napsal(a):

mi takové figurantění děláme

2.1.2009 15:22
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
A tady jeste jedna s normalnim sedlem

Kitty::::: jojo snazime se a cim vic nas bude tim lip

A co mas za pejsana???

2.1.2009 15:23
kevin

XXX.XXX.80.235

saabinka napsal(a):

Zajímalo by mě jestli od doby kdy nakryl, chtěl pak více nakrívat (ostatní feny)

2.1.2009 15:29
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):

A co mas za pejsana???

Kitty má hyperboxerauž jsme s ní na vycházce byly a s Aronkem by byli dvojka k pohledání...

koňouch pěknejškoda takovýho torpéda... ale to chce čas a prachy.

tohle je moje oblíbená, kde nevypadám jak debil..

2.1.2009 15:32
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
Kitty má hyperboxerauž jsme s ní na vycházce byly a s Aronkem by byli dvojka k pohledání...

koňouch pěknejškoda takovýho torpéda... ale to chce čas a prachy.

tohle je moje oblíbená, kde nevypadám jak debil..

U nekterych fotek kde jsem i ja jsem docela rada ze to ifauna tak przni pac se neumim fotit a na vetsine fotek vypadam jak blbec

To je hezka fotka....odkud to je??Mas udelany ZZVJ??

2.1.2009 15:38
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
U nekterych fotek kde jsem i ja jsem docela rada ze to ifauna tak przni pac se neumim fotit a na vetsine fotek vypadam jak blbec

To je hezka fotka....odkud to je??Mas udelany ZZVJ??

jj no právě.. nejlíp se vyretušovat úplně.. to je z Černé Vody u Jeseníku, je tam pár lidiček co mají koníky a udělali si takovou arénu na závody a trénování. ZVVJ nemám, protože jsem nikdy pořádně neskákala a ani nebyl kůň, na kterým by to šlo udělat. mám udělanou westernovou licenci.. ale díky problémům s vyřizováním v podstatě propadla.

2.1.2009 15:41
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
jj no právě.. nejlíp se vyretušovat úplně.. to je z Černé Vody u Jeseníku, je tam pár lidiček co mají koníky a udělali si takovou arénu na závody a trénování. ZVVJ nemám, protože jsem nikdy pořádně neskákala a ani nebyl kůň, na kterým by to šlo udělat. mám udělanou westernovou licenci.. ale díky problémům s vyřizováním v podstatě propadla.

a co obnasi ta westernova licence???

To si Aronaut bude s tim Kittynym boxikem rozumet,vsak jsi to videla dneska,je ja strelenej brokama do zadku

2.1.2009 15:43
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):

A co mas za pejsana???

souhlasím čím víc nás bude tím líp. Sabi napíšeš na mujpes? Jsou tam zájemci o výlety

2.1.2009 15:43
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
a co obnasi ta westernova licence???

To si Aronaut bude s tim Kittynym boxikem rozumet,vsak jsi to videla dneska,je ja strelenej brokama do zadku

tam je test z otazek westernových pravidel a praktická jízda... většinou základní chody, zacouvání, obraty, kruh .. nic moc náročnýho...

2.1.2009 15:46
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):
souhlasím čím víc nás bude tím líp. Sabi napíšeš na mujpes? Jsou tam zájemci o výlety

Sabca se nam nejak zapomnela,vsici uz sme doma,este tak aby se ztratila

Sarko myslis celodenni vylety nebo prochazky tak jak dnes??

2.1.2009 16:18
kitty2thorpe

XXX.XXX.97.178

sunin napsal(a):

tak to rada slysim ze aronek je taky poradny trdlo s tim mym si skoro nikdo nechce hrat jak je na vsechny hrrr evus muze potvrdit jak byl na stranske neunavitelnej a furt dorazel....
no, dikybohu ze ma ten muj bezpapirak tu pravou prdlou boxeri povahu

2.1.2009 16:22
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):

na celodenní si netroufám

2.1.2009 16:37
kevin

XXX.XXX.80.235

kevin napsal(a):

neví někdo jakou má adresu Sabina na rajčeti?( to myslím bylo)

2.1.2009 16:38
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):

Kitty tak aspon nejsem sama kdo ma takovyho prdlyho silence a jsem zvedava kdo bude utahanej vic estli ten tvuj nebo muj

Sarko ja chodila na celodenni vylety,teda spis jezdilas konem treba i na dva dny....jooo to sem nemusela po svych ale i tak bych sla neco dlooouhyho,mam spis problem vybrat trasu

2.1.2009 16:39
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Kitty tak aspon nejsem sama kdo ma takovyho prdlyho silence a jsem zvedava kdo bude utahanej vic estli ten tvuj nebo muj

Sarko ja chodila na celodenni vylety,teda spis jezdilas konem treba i na dva dny....jooo to sem nemusela po svych ale i tak bych sla neco dlooouhyho,mam spis problem vybrat trasu

Sarka:::jj vim tady http://scoobyasamuel.rajce.idnes.cz

tedy jestli jsi myslela tuto adresu

2.1.2009 16:41
saabinka

XXX.XXX.24.140

kevin napsal(a):

TAk jsme doma ještě jsme šli prochajdou, kde se ti moji blbci klouzali na ledě, to byla podívaná
Jinak moc děkujem za prochajdu, těd chrápou jak zabití

2.1.2009 16:44
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
TAk jsme doma ještě jsme šli prochajdou, kde se ti moji blbci klouzali na ledě, to byla podívaná
Jinak moc děkujem za prochajdu, těd chrápou jak zabití

my tez dekujem vsem za prochajdu....mam ted doma svatej klid a kupodivu mi ani nedela ocaska jak je vylitanej

Sabi kdyz mi jako debilovi vysvetlis krok za krokem jak poslat ty fotky tak to mozna zvladnu ale ooooopravdu velmi polopaticky pac jak jsem rikala jsem pocitacovej analfabet

2.1.2009 16:45
saabinka

XXX.XXX.24.140

sunin napsal(a):
my tez dekujem vsem za prochajdu....mam ted doma svatej klid a kupodivu mi ani nedela ocaska jak je vylitanej

Sabi kdyz mi jako debilovi vysvetlis krok za krokem jak poslat ty fotky tak to mozna zvladnu ale ooooopravdu velmi polopaticky pac jak jsem rikala jsem pocitacovej analfabet

tak si mě přidej : 424174296 a já ti to vysvětlím=D

Přidejte reakci

Přidat smajlík