Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.1.2009 16:44
sunin

XXX.XXX.126.103

Uz mame zas plno tak jen tak dal

2.1.2009 16:45
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):

jj se to pěkně rozjelo..

2.1.2009 16:47
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
jj se to pěkně rozjelo..

to mam radost,treba dozenem kavkazaky ti uz maj 63 myslim

2.1.2009 16:47
saabinka

XXX.XXX.24.140

evinka01 napsal(a):
jj se to pěkně rozjelo..

A co zejtra, má někdo čas?

2.1.2009 16:49
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
A co zejtra, má někdo čas?

ja jo,

a ted sem zjistila ze jak mi tatka daval do kupy tady ten kram na kterym datlim tak mi zapomel nainstalovat icq tak to budu muset poslat asi az zejtra az mi to tatous spravi

2.1.2009 16:50
saabinka

XXX.XXX.24.140

sunin napsal(a):
ja jo,

a ted sem zjistila ze jak mi tatka daval do kupy tady ten kram na kterym datlim tak mi zapomel nainstalovat icq tak to budu muset poslat asi az zejtra az mi to tatous spravi

Tak si ho nainstaluj=D bo mi to pošli mailem jestli se ti teda chce=D

2.1.2009 16:53
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Tak si ho nainstaluj=D bo mi to pošli mailem jestli se ti teda chce=D

ja a instalovat neblazni bych zas urcite instalovala neco jinyho a natahla si sem viry,ne fakt ja jsem tady na to hrozna lemra.

Kolik jich chces??Nafotila jsem jich 120 a tak trictvrte se da pouzit,neda se jeste nejak jinak poslat celej soubor??Nechce se mi to posilat po jedne....bych tady byla do zitra

2.1.2009 16:54
saabinka

XXX.XXX.24.140

sunin napsal(a):
ja a instalovat neblazni bych zas urcite instalovala neco jinyho a natahla si sem viry,ne fakt ja jsem tady na to hrozna lemra.

Kolik jich chces??Nafotila jsem jich 120 a tak trictvrte se da pouzit,neda se jeste nejak jinak poslat celej soubor??Nechce se mi to posilat po jedne....bych tady byla do zitra

TAk to nwm člověče tak je vlož někam, např na rajce, bo někam=D

2.1.2009 16:56
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
TAk to nwm člověče tak je vlož někam, např na rajce, bo někam=D

ok toz ja to zkusim na to rajce

2.1.2009 17:01
saabinka

XXX.XXX.24.140

sunin napsal(a):
ok toz ja to zkusim na to rajce

Tak to zkus, snad ti to půjde

2.1.2009 17:09
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Tak to zkus, snad ti to půjde

Huraaaa a trikrat slaaava zvladla sem to to sem ani necekala sem myslela ze to pokadim jako obvykle

adresa je sunin.rajce.net

2.1.2009 17:10
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

Sarko ty jsi taky neco fotila ze jo???Mas na rajceti taky adresu?Davas tam fotky??

2.1.2009 17:20
saabinka

XXX.XXX.24.140

sunin napsal(a):
Sarko ty jsi taky neco fotila ze jo???Mas na rajceti taky adresu?Davas tam fotky??

Některý fotky jsou super Mě tak štve, že jsem si zapoměla fot'ák

2.1.2009 17:21
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Některý fotky jsou super Mě tak štve, že jsem si zapoměla fot'ák

To jo ja na neho myslela pomalu vic jak na psakdyz jsem vychazela z domu

2.1.2009 17:24
saabinka

XXX.XXX.24.140

sunin napsal(a):
To jo ja na neho myslela pomalu vic jak na psakdyz jsem vychazela z domu

Tak to je dobrý a kam zítra vyrazíme?

2.1.2009 17:29
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Tak to je dobrý a kam zítra vyrazíme?

toz to nevim,znam jednu peknou trasu od hotelu klajdovka....teda ovsem jestli narazim na tu spravnou cestu ktera vede pres zriceninu Obranskyho hradu a pak dolu z hradu k rece a pesourem kolem reky do Obran prozmenu na konecnou 4

2.1.2009 17:31
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
toz to nevim,znam jednu peknou trasu od hotelu klajdovka....teda ovsem jestli narazim na tu spravnou cestu ktera vede pres zriceninu Obranskyho hradu a pak dolu z hradu k rece a pesourem kolem reky do Obran prozmenu na konecnou 4

a nebo do toho vybehu kde byla dneska Sarka nebo po turisticke stezce do Bilovic a z Bilovic kolem reky do Obran.

Nene ja vuuubec nejsem vycurana ale mam poradne protaplou hlavne tady tu nasu stranu Brna

2.1.2009 17:31
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):

tam jsme taky jednou šli.. ale já budu mít volno až tak od středy takže se mnou ani nepočítejte...

2.1.2009 17:33
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
tam jsme taky jednou šli.. ale já budu mít volno až tak od středy takže se mnou ani nepočítejte...

to neva tak vyrazime i ve stredu ja bych se sic mela ucit k maturite ale znas ty maturanty.....prdijou na to a ucijou se az o svataku......ach jak jsou nezodpovednikazdej den mam skolu jen do pul druhe a ve stredu do pul jedne a jinak mam volno

kterou tu cestu jste sli???

2.1.2009 17:34
saabinka

XXX.XXX.24.140

sunin napsal(a):
a nebo do toho vybehu kde byla dneska Sarka nebo po turisticke stezce do Bilovic a z Bilovic kolem reky do Obran.

Nene ja vuuubec nejsem vycurana ale mam poradne protaplou hlavne tady tu nasu stranu Brna

Ty jo toje tras=D a kam vyrazit? Tak to teda fakt netuším A ty vlastně MHD nepojedeš co? Že by sme zašli kolem řeky-směr Komárov Bo klidně do těch Obřan=D

2.1.2009 17:37
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
to neva tak vyrazime i ve stredu ja bych se sic mela ucit k maturite ale znas ty maturanty.....prdijou na to a ucijou se az o svataku......ach jak jsou nezodpovednikazdej den mam skolu jen do pul druhe a ve stredu do pul jedne a jinak mam volno

kterou tu cestu jste sli???

tyjo teď? blázníš? já jsem začala 1.5. a maturovala jsem 26teď se učím na zkoušku v pondělí a ve středu... teprv jsem začala.. ale zkouška je od slova zkusit a většinu co jsem zkusila tak to vyšlojenom zírám na ty lidi když mi líčí jak se učili na zkoušku týden

2.1.2009 17:55
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
tyjo teď? blázníš? já jsem začala 1.5. a maturovala jsem 26teď se učím na zkoušku v pondělí a ve středu... teprv jsem začala.. ale zkouška je od slova zkusit a většinu co jsem zkusila tak to vyšlojenom zírám na ty lidi když mi líčí jak se učili na zkoušku týden

tak to jsi me uklidnila ja myslela ze na to kadim jenom ja ale ja na to vpodstate nekadim ja to jen odkladam na vhodnejsi dobu
Nemuzu se dockat az budu zvatlat u te maturitni komise....to asi padnou smichy co ze me poleze za moudra

ja su takovy prase.....me nestacilo to vanocni a novorocni prezirani......dostala jsem ted strasnou chut na cesnekovy jednotlamky a nebyla jsem lina jit a tu cesnecku si udelat a tak tady zobu plnej talir to sem ale cunik

Tak kam zitra Sabco??A kdo se este prida??

2.1.2009 18:03
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
tak to jsi me uklidnila ja myslela ze na to kadim jenom ja ale ja na to vpodstate nekadim ja to jen odkladam na vhodnejsi dobu
Nemuzu se dockat az budu zvatlat u te maturitni komise....to asi padnou smichy co ze me poleze za moudra

ja su takovy prase.....me nestacilo to vanocni a novorocni prezirani......dostala jsem ted strasnou chut na cesnekovy jednotlamky a nebyla jsem lina jit a tu cesnecku si udelat a tak tady zobu plnej talir to sem ale cunik

Tak kam zitra Sabco??A kdo se este prida??

Este se tady dneska snad objevim,tak naplanujte neco na ten zitrek,ja jdu pozlobit svou nezbednou polovicku a vyvencit trhace.

Zatim pa

2.1.2009 19:11
saabinka

XXX.XXX.38.126

sunin napsal(a):
Este se tady dneska snad objevim,tak naplanujte neco na ten zitrek,ja jdu pozlobit svou nezbednou polovicku a vyvencit trhace.

Zatim pa

Tak to teda fakt netuším A ty vlastně MHD nepojedeš co? Že by sme zašli kolem řeky-směr Komárov Bo klidně do těch Obřan=D

2.1.2009 22:08
saabinka

XXX.XXX.38.61

saabinka napsal(a):
Tak to teda fakt netuším A ty vlastně MHD nepojedeš co? Že by sme zašli kolem řeky-směr Komárov Bo klidně do těch Obřan=D

Tak Mišuleeeeeeeee, tak kam teda????? Máme zájemce hnědýho Labíka a možná tam toho, co jsem sem dávala tu fotku..

3.1.2009 00:00
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Tak Mišuleeeeeeeee, tak kam teda????? Máme zájemce hnědýho Labíka a možná tam toho, co jsem sem dávala tu fotku..

Tak jsem tuuuu,jste tady nekdo?????

Sabi tak co vymyslelas neco???Ty jsi takovej nocni ptak ty tady urcite budes.......neco navrhna ja se prizpusobim

3.1.2009 00:02
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Tak jsem tuuuu,jste tady nekdo?????

Sabi tak co vymyslelas neco???Ty jsi takovej nocni ptak ty tady urcite budes.......neco navrhna ja se prizpusobim

Sabi ze ses to ty tak bych mozna MHD jela ale jestli myslis kolem reky tak tam muzem dojit i pesoura,jsme tam za pul az trictvrte hodky u sparu u Brataku

3.1.2009 00:04
saabinka

XXX.XXX.38.61

sunin napsal(a):
Sabi ze ses to ty tak bych mozna MHD jela ale jestli myslis kolem reky tak tam muzem dojit i pesoura,jsme tam za pul az trictvrte hodky u sparu u Brataku

Joooooo, já tu sem
TAk mě je to v celku jedno.... tak to dojdeš jo? Že su to já a v kolik?

3.1.2009 00:09
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Joooooo, já tu sem
TAk mě je to v celku jedno.... tak to dojdeš jo? Že su to já a v kolik?

Nooooo ze ses to ty tak si kvuli vam natocim i budik ale opet to nemusi byt v 9 chtela bych si troska prispat.......porad zeru ty cesnekace.....to musi byt smrad....este ze se necitim me je to tez fuk tak ja nevim,co treba u lomu tam kde je ta voda,tam muzem postat at si Aronak a Samik pohrajou a Scooby bude chudak zas zurit ale i tak.......muzem jit tu prochajdu u ktere nevim estli trefim cestu,kdyztak dojdem az do ochoza a pak k nam do obran

Sem vedela ze jsi nocni ptak

3.1.2009 00:15
saabinka

XXX.XXX.38.61

sunin napsal(a):
Nooooo ze ses to ty tak si kvuli vam natocim i budik ale opet to nemusi byt v 9 chtela bych si troska prispat.......porad zeru ty cesnekace.....to musi byt smrad....este ze se necitim me je to tez fuk tak ja nevim,co treba u lomu tam kde je ta voda,tam muzem postat at si Aronak a Samik pohrajou a Scooby bude chudak zas zurit ale i tak.......muzem jit tu prochajdu u ktere nevim estli trefim cestu,kdyztak dojdem az do ochoza a pak k nam do obran

Sem vedela ze jsi nocni ptak

No a co kdybysme zítra šli na Radlas kolem řeky za Sparem??
A v nedšli, pokud máš teda čas, by jsme zase vyrazili k tomu lomu??

jj, tak na co spát tak brzo=D a tys byla dotěd venku?

3.1.2009 00:19
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
No a co kdybysme zítra šli na Radlas kolem řeky za Sparem??
A v nedšli, pokud máš teda čas, by jsme zase vyrazili k tomu lomu??

jj, tak na co spát tak brzo=D a tys byla dotěd venku?

jj ja byla doted venku,no i kdyz ne az tak venku....byli sme s aronem vencit a sli jsme prochazkou k me drahe polovicce(bydli o par baraku niz nez ja) a aronaut byl se mnou,taham ho skoro vsude.

Nevim kde je Radlas......sem NEbrnak mestsky.....ale kolem reky za vama muzem dojit ke sparu a v nedeli mam cas taky jooooo ta maturita to je brnkacka a jak psala Evicka....nac se ucit.....staci az o svataku

3.1.2009 00:25
saabinka

XXX.XXX.38.61

sunin napsal(a):
jj ja byla doted venku,no i kdyz ne az tak venku....byli sme s aronem vencit a sli jsme prochazkou k me drahe polovicce(bydli o par baraku niz nez ja) a aronaut byl se mnou,taham ho skoro vsude.

Nevim kde je Radlas......sem NEbrnak mestsky.....ale kolem reky za vama muzem dojit ke sparu a v nedeli mam cas taky jooooo ta maturita to je brnkacka a jak psala Evicka....nac se ucit.....staci az o svataku

Tak Radlas je za Sparem, kolem řeky...Já taky tahám psy všude možně
Já nevím a co tak ve 12-13:00?? Tak Laboš nepůjde, ale snad půjde ten velikej...
Já sice nematuruju, zatím..Ale už tak toho mám dost

3.1.2009 00:39
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Tak Radlas je za Sparem, kolem řeky...Já taky tahám psy všude možně
Já nevím a co tak ve 12-13:00?? Tak Laboš nepůjde, ale snad půjde ten velikej...
Já sice nematuruju, zatím..Ale už tak toho mám dost

To jo to ti verim tretak a ctvrtak je nejhorsi,sic ucítele se snazi byt v ramci moznosti tolerantni ale i tak......v jakem rocniku jsi ty???

Kolem te 13 mozna i 14 hodiny by to bylo akorat u toho sparu ze bych za vama dobehla pujdu urco pesky tak nam to tak necelou hodku bude trvat ta cesta.

A jaktoze milovnik nepujde???

3.1.2009 00:46
saabinka

XXX.XXX.38.61

sunin napsal(a):
To jo to ti verim tretak a ctvrtak je nejhorsi,sic ucítele se snazi byt v ramci moznosti tolerantni ale i tak......v jakem rocniku jsi ty???

Kolem te 13 mozna i 14 hodiny by to bylo akorat u toho sparu ze bych za vama dobehla pujdu urco pesky tak nam to tak necelou hodku bude trvat ta cesta.

A jaktoze milovnik nepujde???

Já jsem v prváku a je to pěkně na hov-o
Millovník půjde, ale ten hnědej Labík co měl jít, nepůjde....Tak ve 13:00 u Sparu??? Aby vás pak moc neboleli nohy....

3.1.2009 00:52
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Já jsem v prváku a je to pěkně na hov-o
Millovník půjde, ale ten hnědej Labík co měl jít, nepůjde....Tak ve 13:00 u Sparu??? Aby vás pak moc neboleli nohy....

To teda budou a to tak ze mooooc prve kdyz sem sla peso za kamoskou na Bratak tak jsem druhej den nemohla ani vstat z postele....cela cesta betonova zadnej mekkej podklad a ja umirala a nemohla chodit ale snad uz jse trocha trenovani

Ty jsi v prvaku???Teeeda bych te typla na starsiale co ....ja ti tak zavidim zatim zadne starosti s maturou atd.....me z toho ted jde hlava kolem

3.1.2009 00:56
saabinka

XXX.XXX.38.61

sunin napsal(a):
To teda budou a to tak ze mooooc prve kdyz sem sla peso za kamoskou na Bratak tak jsem druhej den nemohla ani vstat z postele....cela cesta betonova zadnej mekkej podklad a ja umirala a nemohla chodit ale snad uz jse trocha trenovani

Ty jsi v prvaku???Teeeda bych te typla na starsiale co ....ja ti tak zavidim zatim zadne starosti s maturou atd.....me z toho ted jde hlava kolem

To mě dneska taky bolí nohy... Jsme šla z Hlaváčové pěšky....
Ale zítra zas nebudeš muset nikam daleko chodit, dojedu zas já

jj, prvák...debilní prvák

3.1.2009 00:56
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

Sabiku ja uz jdu chrnet......dneska zadna kola tak jsem unavena jak mimino,tak zitra v tech 13:00 u sparu

3.1.2009 00:58
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
To mě dneska taky bolí nohy... Jsme šla z Hlaváčové pěšky....
Ale zítra zas nebudeš muset nikam daleko chodit, dojedu zas já

jj, prvák...debilní prvák

Daleko chodit dyt ja pujdu z obran peso az k vam ke sparu.....plati to ze jo??

Tys sla z Hlavacky pesky??No to my pujdem tuhle cestu zitra k vam,tesime se

3.1.2009 01:03
saabinka

XXX.XXX.38.61

sunin napsal(a):
Daleko chodit dyt ja pujdu z obran peso az k vam ke sparu.....plati to ze jo??

Tys sla z Hlavacky pesky??No to my pujdem tuhle cestu zitra k vam,tesime se

Tak v 1.....Zatím pá...A myslím si že pesani se zítra víc viřádí

3.1.2009 10:17
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

Haloooo je tu nekdo???

Sabi,ja se dneska musim omluvit,moji mili rodicatkove mi zapomeli oznamit ze jdeme dneska k babicce na obed pac mamcina segra z nemecka co tu je tak uz zitra odjizdi......musime to nechat na zitra....snad se na me nebudes moc zlobit

3.1.2009 10:50
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):

já fotila asi 3 fotky a na rajčeti adresu nemám

3.1.2009 10:57
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):
já fotila asi 3 fotky a na rajčeti adresu nemám

aha,...a prosimte muzes mi napsat cislo na Sabcu??Vcera jsem si ho zapomela vzit a na dnesek sme byli domluveny jenze mi do toho vlezli rodinne povinosti,tak aby tam na me necekala

3.1.2009 11:29
saabinka

XXX.XXX.234.71

sunin napsal(a):
aha,...a prosimte muzes mi napsat cislo na Sabcu??Vcera jsem si ho zapomela vzit a na dnesek sme byli domluveny jenze mi do toho vlezli rodinne povinosti,tak aby tam na me necekala

Tak půjdem zítra
Jo a moje tel. je :732521618
A v kolik tu budeš? Aby jsme se pak domluvily

3.1.2009 11:41
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Tak půjdem zítra
Jo a moje tel. je :732521618
A v kolik tu budeš? Aby jsme se pak domluvily

Uf to sem si oddychla ze ses tu objevila,uz sem myslela ze se tveho cisla nedopidim a ze tam na me budes cekat.

Mame byt ve dve u babicky tak jak skoncijou ty nejnutnejsi procedury tak se budu snazit zmizet,pocitam ze tak kolem pul pate bych mela byt zpet, tak se pak domluvime.

3.1.2009 11:43
saabinka

XXX.XXX.234.71

sunin napsal(a):
Uf to sem si oddychla ze ses tu objevila,uz sem myslela ze se tveho cisla nedopidim a ze tam na me budes cekat.

Mame byt ve dve u babicky tak jak skoncijou ty nejnutnejsi procedury tak se budu snazit zmizet,pocitam ze tak kolem pul pate bych mela byt zpet, tak se pak domluvime.

JAsný...Já bych stejně dneska mohla až ve 2....Tak se domluvíme na zítra

3.1.2009 11:44
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
Haloooo je tu nekdo???

Sabi,ja se dneska musim omluvit,moji mili rodicatkove mi zapomeli oznamit ze jdeme dneska k babicce na obed pac mamcina segra z nemecka co tu je tak uz zitra odjizdi......musime to nechat na zitra....snad se na me nebudes moc zlobit

nešli by jste třeba na Klajdu?

3.1.2009 11:46
saabinka

XXX.XXX.234.71

saabinka napsal(a):
JAsný...Já bych stejně dneska mohla až ve 2....Tak se domluvíme na zítra

Zítra??? Mišule psala že tam zná nějakou cestu, ale že neví jak se tam trefí

3.1.2009 11:52
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):
nešli by jste třeba na Klajdu?

jj prave tam sme planovali ze bychom zasli.........No a kdyz tu cestu netrefim ja tak by ju mohla znat Sarka,urco to tam ma taky proslaply kdyz je z Vinohrad.

A kde se slezem???U hotelu nebo u lomu???

3.1.2009 11:57
saabinka

XXX.XXX.234.71

sunin napsal(a):
jj prave tam sme planovali ze bychom zasli.........No a kdyz tu cestu netrefim ja tak by ju mohla znat Sarka,urco to tam ma taky proslaply kdyz je z Vinohrad.

A kde se slezem???U hotelu nebo u lomu???

Já bych řekla že u hotelu by to bylo asi nejlepší...Já se tam zas tak nevyznám
A Mišule jak vy se tam dopravíte? Bo zase dojdete???

3.1.2009 12:01
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Já bych řekla že u hotelu by to bylo asi nejlepší...Já se tam zas tak nevyznám
A Mišule jak vy se tam dopravíte? Bo zase dojdete???

jjj my jsme pesouri cestovatele,pujdem kolem reky a pak pres most nad malomerickym nadrazim a nahoooru k lomu a tam musime vysmatlat ty sileny schody nahoru a pak sup a jsme u hotelu

3.1.2009 12:04
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
jjj my jsme pesouri cestovatele,pujdem kolem reky a pak pres most nad malomerickym nadrazim a nahoooru k lomu a tam musime vysmatlat ty sileny schody nahoru a pak sup a jsme u hotelu

jdu vencit trhaca nez budem muset k babiccezatim pa a vecer se domluvime na case

3.1.2009 13:14
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
jdu vencit trhaca nez budem muset k babiccezatim pa a vecer se domluvime na case

Dnes je ve 14 hod poslušnost na Zetoru, tak já jdu

3.1.2009 15:25
albona

XXX.XXX.8.6

sunin napsal(a):

ahoj všem..
právě jsem se vrátila ze silvestra a nestačím se divit.... naposled tu bylo Vycházky Brno 2
událo se něco zajímavého?

3.1.2009 15:37
sunin

XXX.XXX.126.103

albona napsal(a):
ahoj všem..
právě jsem se vrátila ze silvestra a nestačím se divit.... naposled tu bylo Vycházky Brno 2
událo se něco zajímavého?

Ahoooj holky tak jsem tu zpet,utekla jsem od babicky tak rychle jak to jen slo

Albona::::jj udalo kukni do "prochazek 4" byli jsme s Evou,se Sabcou a se Sarkou na Lesne ve vybehu.

Nez sem jela k te babicce byli sme za barakem na poli a Aronaut delal takovy ksichty ze to svet nevidel......sem stala uprostred pole a smala se jak o zivot

3.1.2009 15:38
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Ahoooj holky tak jsem tu zpet,utekla jsem od babicky tak rychle jak to jen slo

Albona::::jj udalo kukni do "prochazek 4" byli jsme s Evou,se Sabcou a se Sarkou na Lesne ve vybehu.

Nez sem jela k te babicce byli sme za barakem na poli a Aronaut delal takovy ksichty ze to svet nevidel......sem stala uprostred pole a smala se jak o zivot

Rozevlaty usiska a misto ocasku antenka na hlave

3.1.2009 15:42
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Rozevlaty usiska a misto ocasku antenka na hlave

Celou dobu na poli honil sutr jak o zivot ale jen packama,ale chvilku i zapozoval no az na ten spinavej rypous

3.1.2009 15:54
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Celou dobu na poli honil sutr jak o zivot ale jen packama,ale chvilku i zapozoval no az na ten spinavej rypous

Holky tak v kolik zitra???

3.1.2009 18:34
saabinka

XXX.XXX.108.245

sunin napsal(a):
Holky tak v kolik zitra???

Jsem tu taky....Promrzlá na kost......
Tak já nevím...co kolem 10? Míšo zvládneš to, tak brzo???

3.1.2009 19:44
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):

to jsou hezké ksichty

mi jdeme hromadně se spoustou psů na Klajdu ve 13 hod je sraz na výběhu v Líšni(zastávka 78 Houbalova), ale půjde i háravka

3.1.2009 19:47
saabinka

XXX.XXX.108.245

kevin napsal(a):
to jsou hezké ksichty

mi jdeme hromadně se spoustou psů na Klajdu ve 13 hod je sraz na výběhu v Líšni(zastávka 78 Houbalova), ale půjde i háravka

A kolik a jací pesani půjdou??
Háravka??? a jejej velká nebo malá fenečka??

3.1.2009 19:56
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
A kolik a jací pesani půjdou??
Háravka??? a jejej velká nebo malá fenečka??

ahoooj tak sem tu zas......teeeda Sabco ty ses nocni tvor ale i ranni ptace.....ja bych byla pro v tech 13:00 spolecne se Sarkou.

Sarko kolik pujde pesanu??? Jeeejda haravka...ale snad to bude s Hadronautem v pohode....Tinusku chtel taky milovat....milovnik jeden....a to ani neharala.....pri nejhorsim si vezmu flexu a pujde na flexi.

A kde je ten vybeh v Lisni???Pujdete kolem hotelu na Klajde??Ze bych se pripojila az tam pac nevim kde ten vybeh je

3.1.2009 20:08
saabinka

XXX.XXX.108.245

sunin napsal(a):
ahoooj tak sem tu zas......teeeda Sabco ty ses nocni tvor ale i ranni ptace.....ja bych byla pro v tech 13:00 spolecne se Sarkou.

Sarko kolik pujde pesanu??? Jeeejda haravka...ale snad to bude s Hadronautem v pohode....Tinusku chtel taky milovat....milovnik jeden....a to ani neharala.....pri nejhorsim si vezmu flexu a pujde na flexi.

A kde je ten vybeh v Lisni???Pujdete kolem hotelu na Klajde??Ze bych se pripojila az tam pac nevim kde ten vybeh je

TAk prej půjdou: papilon, čivava, špringr, NO, kříženec ,grifonek ,kříženec a ještě jeden baf
A ta fenka je prej střední....Se teda obávám, kvůli Scoobymu...taky milovník a velikej
A taky netuším, kde ten výběh je

3.1.2009 20:13
saabinka

XXX.XXX.108.245

saabinka napsal(a):
TAk prej půjdou: papilon, čivava, špringr, NO, kříženec ,grifonek ,kříženec a ještě jeden baf
A ta fenka je prej střední....Se teda obávám, kvůli Scoobymu...taky milovník a velikej
A taky netuším, kde ten výběh je

Mišuli, tak můžem dojít až pod Klajdu, pod ten hotel.... v 13:20
Nedáme si někde sraz? Aby jsme mezitím aspon trochu vyběhali...No jestli to půjde... ale obávám se, že ne

3.1.2009 20:22
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Mišuli, tak můžem dojít až pod Klajdu, pod ten hotel.... v 13:20
Nedáme si někde sraz? Aby jsme mezitím aspon trochu vyběhali...No jestli to půjde... ale obávám se, že ne

To jo muzem se sejit.......kdyz jezdis ctyrkou tak bys mohla dojet na Proskovo namesti a tam bych te pockala a pujdem peso pod tu Klajdu.
Kdyz tam mame byt 13:20 tak by sme si meli dat sraz tak ve 12:00 na tom Proskovym namesti abysme nemuseli utikat a aby se psiska trocha probehli je tam docela hezka cesta.

Proskovo namesti je ctyrkou smer do Obran prvni zastavka za Malomerickym mostem

3.1.2009 20:28
saabinka

XXX.XXX.108.245

sunin napsal(a):
To jo muzem se sejit.......kdyz jezdis ctyrkou tak bys mohla dojet na Proskovo namesti a tam bych te pockala a pujdem peso pod tu Klajdu.
Kdyz tam mame byt 13:20 tak by sme si meli dat sraz tak ve 12:00 na tom Proskovym namesti abysme nemuseli utikat a aby se psiska trocha probehli je tam docela hezka cesta.

Proskovo namesti je ctyrkou smer do Obran prvni zastavka za Malomerickym mostem

O.K. já tam budu ve 12 cestu tam neznám, takže mě vedeš ty
Fot'ák asi brát nebudu...neměla bych na focení čas.....Kvůli Scoobarovi

3.1.2009 21:03
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):

To neva ja ho vezmu a pak to hodim zas na rajce.

A na to Proskovo namesti trefis ze jo??Je to prvni zastavka za Malomerickym mostem budu tam cekat a mavat ti do saliny.

Tak zitra ve 12:00 se tesim

3.1.2009 21:08
saabinka

XXX.XXX.108.245

saabinka napsal(a):

Trefím Tak se budem těšit a snad to nebude jak včera.....No možná ještě horší( s tím Scoobarovým přivlastnováním)

3.1.2009 21:10
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Trefím Tak se budem těšit a snad to nebude jak včera.....No možná ještě horší( s tím Scoobarovým přivlastnováním)

Snad ne.....tak zitra ahooooj

3.1.2009 21:17
saabinka

XXX.XXX.108.245

sunin napsal(a):
Snad ne.....tak zitra ahooooj

Už deš spát??????
Možná zítra vemu aj Nínushi...ale nwm nwm

3.1.2009 21:27
kevin

XXX.XXX.80.235

saabinka napsal(a):
Už deš spát??????
Možná zítra vemu aj Nínushi...ale nwm nwm

ta je moc pěkná

3.1.2009 21:29
saabinka

XXX.XXX.108.245

kevin napsal(a):
ta je moc pěkná

No ale nevím jestli ju mám vzít...ono cestovat se třema psama a ona už je lenivější...

3.1.2009 21:33
saabinka

XXX.XXX.108.245

saabinka napsal(a):
No ale nevím jestli ju mám vzít...ono cestovat se třema psama a ona už je lenivější...

přidávám ještě jedno foto Nínushe

4.1.2009 03:14
saabinka

XXX.XXX.108.245

saabinka napsal(a):
přidávám ještě jedno foto Nínushe

Tak já hlásím že dorazím až k hotelu ve 13:20......
Omlouvám se Mišuli, ale nestihla bych to...Tak se uvidíme až tam
Doufám že se nezlobíš???
A možná vemu Niní

4.1.2009 08:28
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Tak já hlásím že dorazím až k hotelu ve 13:20......
Omlouvám se Mišuli, ale nestihla bych to...Tak se uvidíme až tam
Doufám že se nezlobíš???
A možná vemu Niní

Preju vsem hezke rano

Vubec se nezlobim,tak se potkame az tam.Jo a mooozna s nama pujde ten pitbulik co se vam tak libil,teda pokud jeho panecek nebude linej.....on ma rad prochazky typu.....stojim na miste a pes se venci sam aby se panik nemusel moc hejbat ale upozoznovala jsem ho jestli chce jit tak si musi namastit pod kolenama

A ten srazik je teda pod hotelem jak jsou ty lavicky??Snad vas tam nekde najdu a kdyztak nas uslysite na hony daleko,Aronautovi bude zima u toho cekani tak bude beztak zas jecet

4.1.2009 08:56
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Preju vsem hezke rano

Vubec se nezlobim,tak se potkame az tam.Jo a mooozna s nama pujde ten pitbulik co se vam tak libil,teda pokud jeho panecek nebude linej.....on ma rad prochazky typu.....stojim na miste a pes se venci sam aby se panik nemusel moc hejbat ale upozoznovala jsem ho jestli chce jit tak si musi namastit pod kolenama

A ten srazik je teda pod hotelem jak jsou ty lavicky??Snad vas tam nekde najdu a kdyztak nas uslysite na hony daleko,Aronautovi bude zima u toho cekani tak bude beztak zas jecet

Ninushe je na fotkach moc hezka a na te fotce jak sedi na parezu tak mi trocha pripomina pitbulika

4.1.2009 09:04
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
Ninushe je na fotkach moc hezka a na te fotce jak sedi na parezu tak mi trocha pripomina pitbulika

opravdu je moc hezká. Vem ji aspoň nezleniví úplně. Tam je to docela samá rovina. Kdyžtak vám budu volat ať se sejdem Miso, to jsi mi psala ty tu sms, že jste vycházeli, že? Tak mám asi číslo i na tebe.

4.1.2009 09:13
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):
opravdu je moc hezká. Vem ji aspoň nezleniví úplně. Tam je to docela samá rovina. Kdyžtak vám budu volat ať se sejdem Miso, to jsi mi psala ty tu sms, že jste vycházeli, že? Tak mám asi číslo i na tebe.

jj to sem byla ja,tvoje cislo mam take ulozene a uz mam aji na Sabcu,

Ja se tez primlouvam Sabi...vem i Ninushi at se taky protapne a bude dalsi fenka pro milovnika ty jo tak me napada kdyz je Scoobar takovej milovnik....neobtezuje doma Ninu???

Sary my tam urco dorazime moooc se tesime.....a kdybych stala nekde bokem nebo za rohem ze bych vas nevidela tak staci nastrazit usi....Aronak bude jecet nez ho pak zas vypustim

4.1.2009 11:00
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
jj to sem byla ja,tvoje cislo mam take ulozene a uz mam aji na Sabcu,

Ja se tez primlouvam Sabi...vem i Ninushi at se taky protapne a bude dalsi fenka pro milovnika ty jo tak me napada kdyz je Scoobar takovej milovnik....neobtezuje doma Ninu???

Sary my tam urco dorazime moooc se tesime.....a kdybych stala nekde bokem nebo za rohem ze bych vas nevidela tak staci nastrazit usi....Aronak bude jecet nez ho pak zas vypustim

Kdyžtak bubu mobilovat.

Sabi, škoda, že jsi včera nenapsala na mujpes.

4.1.2009 11:04
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):
Kdyžtak bubu mobilovat.

tak jo.......my uz budem za 45minut vyrazet abysme dosli vcas......a budu i vybavena mam nachystanou termosku s teplouckym cajem....to pro pripad ze by nekdo umrzaval moc.

Taky mam ucet na muj pes ale nejak moc sem tam zatim nebyla,kde je to lepsi tady nebo na muj pes??

Tak my uz se jdem pomalu chystat

4.1.2009 11:09
saabinka

XXX.XXX.33.111

kevin napsal(a):
Kdyžtak bubu mobilovat.

Mišíííííí...Tak já jdu s tebouuuuuuuu....VE 12 jsem tam....A vyrazíme ju?Sněží

4.1.2009 11:21
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):

Super tak ve 12 budu cekat na Proskovym n. ted sem dodelala cajik a uz mam batuzek nachystanej ted jen oblict sebe a je to

4.1.2009 11:21
saabinka

XXX.XXX.33.111

saabinka napsal(a):

Tak nic...Těd je jdu vyvenčit a dorazím tam 13:20...TAk zatím

4.1.2009 11:27
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Tak nic...Těd je jdu vyvenčit a dorazím tam 13:20...TAk zatím

Taj jak ??? MAm teda cekat na tom Proskacu???Jen abych vedela jestli mam cekat bo nee

4.1.2009 11:28
saabinka

XXX.XXX.33.111

sunin napsal(a):
Taj jak ??? MAm teda cekat na tom Proskacu???Jen abych vedela jestli mam cekat bo nee

Já se omlouvám...Ale nečekej....... Protože moje matka je debil....Ty její kecy že mi psi venku prochladnou atd....Tak se nezlob
Fakt se moc omlouvám

4.1.2009 11:30
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Já se omlouvám...Ale nečekej....... Protože moje matka je debil....Ty její kecy že mi psi venku prochladnou atd....Tak se nezlob
Fakt se moc omlouvám

To vubec neva......zname maminky a jejich starosti mam take starostlivou mamusku tak 13:20 papa uz budu vyrazet.

4.1.2009 11:34
saabinka

XXX.XXX.33.111

sunin napsal(a):
To vubec neva......zname maminky a jejich starosti mam take starostlivou mamusku tak 13:20 papa uz budu vyrazet.

A jde teda ten pit'ásek?
A ještě jednou se omlouvám...

4.1.2009 11:40
kevin

XXX.XXX.80.235

saabinka napsal(a):
A jde teda ten pit'ásek?
A ještě jednou se omlouvám...

bereš všechny?

4.1.2009 16:17
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

Tak jsem zase tady....kdyz ne venku tak u PC
Jsem totalne znicena.......nohy mrtvy ruce zmrzly aji pres rukavky a Aronisko chrape jak zabitej,jeste ani nepolozil hlavu a uz spal....to je zas kliiidecek

Posilam par fotek ze dneska

4.1.2009 16:18
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Jsem totalne znicena.......nohy mrtvy ruce zmrzly aji pres rukavky a Aronisko chrape jak zabitej,jeste ani nepolozil hlavu a uz spal....to je zas kliiidecek

Ninushe od Sabci litala jak splasena a taky se paradne vyradila

4.1.2009 16:20
saabinka

XXX.XXX.99.118

sunin napsal(a):

TAk já už jsem taky tady nohy teda bolí...Pesani dostali papu a už chrápou
A já jsem zamilovaná do Arčího

4.1.2009 16:20
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

Byl s nama i Arcik....se musim omluvit jeho panikovi.....sem ho podcenila myslela sem ze bude linej a nepujde ale mile me prekvapil

Mel klacek a byl nejhodnejsi

4.1.2009 16:21
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
TAk já už jsem taky tady nohy teda bolí...Pesani dostali papu a už chrápou
A já jsem zamilovaná do Arčího

jj Arcik je kusanec chlapa a na to ze je pitak tak je obrovskej flegmous,vsak jsi to dneska videla

Tak jeste jednu s Arcikem

4.1.2009 16:23
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
jj Arcik je kusanec chlapa a na to ze je pitak tak je obrovskej flegmous,vsak jsi to dneska videla

Tak jeste jednu s Arcikem

Teda koukam ze tam neni moc videt

Skoda ze sem ho nevyfotila pri tom skakani,ale fotak by to beztak nestihl zabrat

Tak jeste spolecna psi

4.1.2009 16:24
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Teda koukam ze tam neni moc videt

Skoda ze sem ho nevyfotila pri tom skakani,ale fotak by to beztak nestihl zabrat

Tak jeste spolecna psi

A zbytek hodim na rajce at to tu nezaplacam jenom ja

4.1.2009 16:26
saabinka

XXX.XXX.99.118

sunin napsal(a):

Arčík byl úžasnej jak říkám zamilovala jsem se

4.1.2009 16:28
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Arčík byl úžasnej jak říkám zamilovala jsem se

jj mazlik.

Tak uz to mam na rajceti vsechny ty fotky estli se chces podivat,jsou nic moc ale aspon neco.Jdu se najist pac padam hlady.

4.1.2009 16:38
saabinka

XXX.XXX.99.118

sunin napsal(a):
jj mazlik.

Tak uz to mam na rajceti vsechny ty fotky estli se chces podivat,jsou nic moc ale aspon neco.Jdu se najist pac padam hlady.

Tak snad příště nepůjdem z háravkou, vemu aj já fot'ík a bude moooooooooooooc fotek

4.1.2009 16:50
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Tak snad příště nepůjdem z háravkou, vemu aj já fot'ík a bude moooooooooooooc fotek

Tak Aronakovi to nijak zvlast nevadilo,ale chudak Scooby,takovej milovnik a mit u sebe takovou vonavou fenuli se mu ani nedivim ze tak vyvadel

4.1.2009 16:51
saabinka

XXX.XXX.99.118

sunin napsal(a):
Tak Aronakovi to nijak zvlast nevadilo,ale chudak Scooby,takovej milovnik a mit u sebe takovou vonavou fenuli se mu ani nedivim ze tak vyvadel

No právě Scooby takovej zmetek Ale užili jsme si to a to je hlavní
A jak Arčík se zakusoval do každýho stromu...to bylo úžasný

4.1.2009 16:54
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
No právě Scooby takovej zmetek Ale užili jsme si to a to je hlavní
A jak Arčík se zakusoval do každýho stromu...to bylo úžasný

No je fajn videt jak dobre skace a paradne se takto vyradi ale nevidim to rada prave kvuli tem stromum,dost je nici a myslivci pak nadavaji kdyz ho vidi,jenomze jsi videla sama jak tezky je ho sundat.
Kazdopadne se mi to dneska libilo a tesim se na dalsi.Jak dlouho mivas skolu v tydnu???

4.1.2009 17:08
saabinka

XXX.XXX.99.118

sunin napsal(a):
No je fajn videt jak dobre skace a paradne se takto vyradi ale nevidim to rada prave kvuli tem stromum,dost je nici a myslivci pak nadavaji kdyz ho vidi,jenomze jsi videla sama jak tezky je ho sundat.
Kazdopadne se mi to dneska libilo a tesim se na dalsi.Jak dlouho mivas skolu v tydnu???

Já mám každej den do 15:00 akorát v páteek do 14:00

4.1.2009 17:14
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Já mám každej den do 15:00 akorát v páteek do 14:00

tak dlouho?? ja mam kazdej den do pul druhe a ve stredu jen do pul jedne
sem myslela ze bysme sli ve stredu aji s evcou rikala ze od stredy by uz mohla
Stihas v tydnu??asi ne co??estli mas do tri tak nez dorazis tak je skoro tma

4.1.2009 17:17
saabinka

XXX.XXX.99.118

sunin napsal(a):
tak dlouho?? ja mam kazdej den do pul druhe a ve stredu jen do pul jedne
sem myslela ze bysme sli ve stredu aji s evcou rikala ze od stredy by uz mohla
Stihas v tydnu??asi ne co??estli mas do tri tak nez dorazis tak je skoro tma

No právě...nestíhám nic Jdu ze školy,pak se psama a už je tma

4.1.2009 17:41
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
No právě...nestíhám nic Jdu ze školy,pak se psama a už je tma

to je na prd tak nam zbyvaj aspon ty vikendy,kazdopadne kdyby nekdo stihal v tydnu tak budu rada,aspon se Aronak vyradi,s ostatnima pesama se vybeha vic nez sam

4.1.2009 17:53
kitty2thorpe

XXX.XXX.210.72

sunin napsal(a):
to je na prd tak nam zbyvaj aspon ty vikendy,kazdopadne kdyby nekdo stihal v tydnu tak budu rada,aspon se Aronak vyradi,s ostatnima pesama se vybeha vic nez sam

ahoj, my bysme v tydnu mohli, ale v tomto urcite ne, cekaji me dve zkousky a ja furt nic neumim, jsem trochu lenoch v te lisni to bylo dobry? taky bych se tam rada podivala...tak kdyztak nekdy zajdem, ted ale fakt ne...muf si s aronkem bude rozumet na stopro

4.1.2009 17:58
sunin

XXX.XXX.126.103

kitty2thorpe napsal(a):
ahoj, my bysme v tydnu mohli, ale v tomto urcite ne, cekaji me dve zkousky a ja furt nic neumim, jsem trochu lenoch v te lisni to bylo dobry? taky bych se tam rada podivala...tak kdyztak nekdy zajdem, ted ale fakt ne...muf si s aronkem bude rozumet na stopro

jj byli jsme na te Klajde kousek nas sla cela banda vsech 13 psu ale pak se odpojila vetsi cast co meli haravku a zbylo nas 5 ale i tak jsme se kraaasne prosli a psi probehali,ted mam doma misto psa mrtvolku

o zkouskovym vim i Evca rikala ze do stredy nemuze ze ma zkousky tak pak se muzem domluvit,me je to prakticky jedno kdy, mame uzasnej rozvrh hodin tak zvladam i dve tri hodky venku nez je tma.

Davala sem sem jen par fotek tak jestli chces kukni na sunin.rajce.net
tam jsou vsechny i z toho vybehu jak jsme byli s Evou a se Sabcou

4.1.2009 20:26
saabinka

XXX.XXX.99.118

sunin napsal(a):
jj byli jsme na te Klajde kousek nas sla cela banda vsech 13 psu ale pak se odpojila vetsi cast co meli haravku a zbylo nas 5 ale i tak jsme se kraaasne prosli a psi probehali,ted mam doma misto psa mrtvolku

o zkouskovym vim i Evca rikala ze do stredy nemuze ze ma zkousky tak pak se muzem domluvit,me je to prakticky jedno kdy, mame uzasnej rozvrh hodin tak zvladam i dve tri hodky venku nez je tma.

Se máš...Já bohužel trčím až do 3 ve škole

4.1.2009 20:31
saabinka

XXX.XXX.99.118

saabinka napsal(a):
Se máš...Já bohužel trčím až do 3 ve škole

A tady je ta tabulka, jak sem ti říkala:amputace končetin zdarma

4.1.2009 20:34
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
A tady je ta tabulka, jak sem ti říkala:amputace končetin zdarma

jeje tak ta je paradni
a nevis nedelaji je i na zakazku???
Ze bych jim poslala aronakovu fotku aby mi udelali taky takovou fotomontaz??
ty jo cim vic se ten zitrek blizi tim su otravenejsi....jo mam do pul druhe ale uz sem si na to zvykla a i tak mi to prijde dlouhy

4.1.2009 20:37
saabinka

XXX.XXX.99.118

sunin napsal(a):
jeje tak ta je paradni
a nevis nedelaji je i na zakazku???
Ze bych jim poslala aronakovu fotku aby mi udelali taky takovou fotomontaz??
ty jo cim vic se ten zitrek blizi tim su otravenejsi....jo mam do pul druhe ale uz sem si na to zvykla a i tak mi to prijde dlouhy

Tak to nevím, jestli dělaj na zakázku....A mě se do té školy nechce
Že bych se hodila marod ale to mi asi už neprojde

4.1.2009 20:42
saabinka

XXX.XXX.99.118

saabinka napsal(a):

Tady ten se mi líbí

4.1.2009 20:43
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):

jo to me uz taky ne uz sem chybela moooc ale este je to v norme ale uz nemuuuzu ach jo

Sem koukala na ten pitbullshop a taky delaj vysivky na obojky.....vyrabi jim to MAG ale maj to za 319,- by me zajimalo estli se da s tim typkem co to vyrabi domluvit i na jine barve vysivky a obojku nez je uvedeno na strankach Magu ale snad by to melo jit kdyz pro pitbullshop dela i stribrne vysivky na cervene atd.

4.1.2009 20:47
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Tady ten se mi líbí

jj ten je hezkej

kdyz se ti libil Arcik tak posilam fotku toho jeho synatora co byva na Brataku obcas,jsou povahove skoro stejni

4.1.2009 20:48
saabinka

XXX.XXX.99.118

sunin napsal(a):
jo to me uz taky ne uz sem chybela moooc ale este je to v norme ale uz nemuuuzu ach jo

Sem koukala na ten pitbullshop a taky delaj vysivky na obojky.....vyrabi jim to MAG ale maj to za 319,- by me zajimalo estli se da s tim typkem co to vyrabi domluvit i na jine barve vysivky a obojku nez je uvedeno na strankach Magu ale snad by to melo jit kdyz pro pitbullshop dela i stribrne vysivky na cervene atd.

Dívala jsem se, že to tam maj dražší...Ale s těma vyšívkama fakt nwm teda...by ses musela zeptat..
A tady ten je taky krásnoučkej

4.1.2009 20:49
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
jj ten je hezkej

kdyz se ti libil Arcik tak posilam fotku toho jeho synatora co byva na Brataku obcas,jsou povahove skoro stejni

jsou i podobne zbarveni az na tu hlavu.......ty nohy co tam lezou jsou brachovy.....nechtel se odvalit tak sem musela fotit i s jeho nohama

4.1.2009 20:50
saabinka

XXX.XXX.99.118

sunin napsal(a):
jsou i podobne zbarveni az na tu hlavu.......ty nohy co tam lezou jsou brachovy.....nechtel se odvalit tak sem musela fotit i s jeho nohama

A těd zas neusnu.....je krásnoučkej

4.1.2009 20:51
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Dívala jsem se, že to tam maj dražší...Ale s těma vyšívkama fakt nwm teda...by ses musela zeptat..
A tady ten je taky krásnoučkej

no ja mu asi napisu jeste pred tim nez se rozhodnem kdy to objedname,by me nastvalo kdyby to slo a my uz mely objednany tamty cerny

Tady jsem ti nasla jeste Arcika

4.1.2009 20:54
saabinka

XXX.XXX.99.118

sunin napsal(a):
no ja mu asi napisu jeste pred tim nez se rozhodnem kdy to objedname,by me nastvalo kdyby to slo a my uz mely objednany tamty cerny

Tady jsem ti nasla jeste Arcika

Říkám zas neusnu krásnoučký
Jsem se těd dohadovala na ML o pit'áčcích....Tam si myslí že to jsou zabijáci
Tak jsem jim to vyvracovala

4.1.2009 21:00
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Říkám zas neusnu krásnoučký
Jsem se těd dohadovala na ML o pit'áčcích....Tam si myslí že to jsou zabijáci
Tak jsem jim to vyvracovala

To nema smysl vyvracet kdyz to nekdo pochopit nechce nebo pitaky nezna a nebo jeste hur ma spatnou zkusenost s nima to pak je tezke neco vysvetlovat
a kam ze to chodis??na ML???co to je za zkratku??

4.1.2009 21:02
saabinka

XXX.XXX.99.118

sunin napsal(a):
To nema smysl vyvracet kdyz to nekdo pochopit nechce nebo pitaky nezna a nebo jeste hur ma spatnou zkusenost s nima to pak je tezke neco vysvetlovat
a kam ze to chodis??na ML???co to je za zkratku??

Jako hrozně mě to sere na ML( muj-labrador.cz )
Ale asi bych je zarazila, kdybych na srazík LAbíků dotáhla pit'áka Já má 100 chutí to udělat...

4.1.2009 21:08
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Jako hrozně mě to sere na ML( muj-labrador.cz )
Ale asi bych je zarazila, kdybych na srazík LAbíků dotáhla pit'áka Já má 100 chutí to udělat...

No ja bych se na to byt tebou vyprdla.....se akorat zbytecne rozcilujes,my vime jaci jsou a ti co sem jim nelibijou atd tak to je jejich vec.....ja sem taky psala ze bych si ho neporidila ale mam je rada a libi se mi kdyz si nekdo mysli neco jineho my s tim nic neudelame

4.1.2009 21:12
saabinka

XXX.XXX.99.118

sunin napsal(a):
No ja bych se na to byt tebou vyprdla.....se akorat zbytecne rozcilujes,my vime jaci jsou a ti co sem jim nelibijou atd tak to je jejich vec.....ja sem taky psala ze bych si ho neporidila ale mam je rada a libi se mi kdyz si nekdo mysli neco jineho my s tim nic neudelame

Taky už jsem to přestala řešit, jsou to pi-e a nic jinačího to taky nebude......
Si myslí že Labíci jsou nejúžasnější psi na světě.....Ale to už je fuk
A co byli jste teda v té hospě?

4.1.2009 21:12
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

Tady posilam jeste jednoho Arcika a vyprdni se tam na ne

Ja uz pujdu chrnet....zitra to bude neco....beztak prijdu vic vyrizena nez z te dnesni prochajdy ale ne fyzicky zas prozmenu psychicky....uz to slysim....zas ty vyhruzky tridni ohledne matury.....ta umi cloveka povzbudit

4.1.2009 21:14
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Tady posilam jeste jednoho Arcika a vyprdni se tam na ne

Ja uz pujdu chrnet....zitra to bude neco....beztak prijdu vic vyrizena nez z te dnesni prochajdy ale ne fyzicky zas prozmenu psychicky....uz to slysim....zas ty vyhruzky tridni ohledne matury.....ta umi cloveka povzbudit

Nee nebyli sme v hospode na to uz sem nemela silu a Aronak by tam uz taky nedosel....sem sla s mamkou kourit do garaze a vzdycky mi dela ocaska ale dneska sem do neho musela stouchat a stejne nesel......nebudila bych ho ale je to veeelice nezvykle kdyz to moje zvire lezi a spi a odmita se mnou jit

4.1.2009 21:19
saabinka

XXX.XXX.99.118

sunin napsal(a):
Nee nebyli sme v hospode na to uz sem nemela silu a Aronak by tam uz taky nedosel....sem sla s mamkou kourit do garaze a vzdycky mi dela ocaska ale dneska sem do neho musela stouchat a stejne nesel......nebudila bych ho ale je to veeelice nezvykle kdyz to moje zvire lezi a spi a odmita se mnou jit

Ti jsou vzhůru už docela dlouho...A ne ane spát... =D
Tak já je jdu ještě vyvenčit a pak možná spát....tak páááá

4.1.2009 21:23
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Ti jsou vzhůru už docela dlouho...A ne ane spát... =D
Tak já je jdu ještě vyvenčit a pak možná spát....tak páááá

Tak ahooooj a dobrou.....uz jdu fakt spat jsem hotova.....a Arona bych uz ted ven nedostala ani heverem ho vyfotim a pak ti to zitra poslu sem jaka je z neho mrtva mrtvola

Tak dobrou

5.1.2009 10:45
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):

jakou máš adresu na rajčeti?

5.1.2009 10:46
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):

to je dobře, že se to Ninushi líbylo

5.1.2009 10:50
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):

kouknu na fotky, už jsem našla adresu

5.1.2009 10:57
kevin

XXX.XXX.80.235

kevin napsal(a):
jakou máš adresu na rajčeti?

Mohla bych si některé fotky stáhnout?

Přidejte reakci

Přidat smajlík