Šiperka je malý veselý psík ovčáckého typu, v dospělosti cca 5 kg. Výborný kamarád celé rodiny, vhodný pro mladé a začínající kynology, učenlivý psík a velký mazel.
Hodí se také na agility, sportovní i záchranářský výcvik, ale radost mu udělá i procházka do přírody.
kaskada
napsal(a):
Šiperka je malý veselý psík ovčáckého typu, v dospělosti cca 5 kg. Výborný kamarád celé rodiny, vhodný pro mladé a začínající kynology, učenlivý psík a velký mazel.
Hodí se také na agility, sportovní i záchranářský výcvik, ale radost mu udělá i procházka do přírody.
dospělák:
Zdravím :)
Vytahuju tohle zapadlé šiperčí téma na světlo :)
Jsem budoucí majitel šiperčího hošana a nasávám informace a zkušenosti, kde se dá.
Mám takový trošku nablblý dotaz? Máte někdo doma starší šiperku?
Mají všechny ve vyšším věku takový ten kvádroidní tvar nebo to co vídám na netu, bývají šiperky obézní? U chovatelů jsem viděla jen pár starších šiperek a většina byla taková kvadratická ;) Ale byly to feňule po několika vrzích a tak mi některé přišli možná trošku při těle...
Jak je to u Vás?
Teda né, že by na tom nějak extra záleželo, má volba je už jasná
Monika B.
ayla
napsal(a):
Jsem budoucí majitel šiperčího hošana a nasávám informace a zkušenosti, kde se dá.
Mají všechny ve vyšším věku takový ten kvádroidní tvar nebo to co vídám na netu, bývají šiperky obézní? U chovatelů jsem viděla jen pár starších šiperek a většina byla taková kvadratická ;) Ale byly to feňule po několika vrzích a tak mi některé přišli možná trošku při těle...
Jak je to u Vás?
Monika B.
- přišly Spravím to fotkou našeho štěníka
Přidáme se k Vám, posíláme malé narozené Šiperáčky máme 3 holčičky a jednoho klučíka jsou to malé buchtičky a moc hodné
nádherní. Úplně Vám závidím. Snad se také někdy Šiperčičky dočkám. Zatím mám jen malého Špiclíčka a je také super
Uživatel s deaktivovaným účtem

ayla
napsal(a):
Jak je to u Vás?
Monika B.
http://www.schipperke-blackline.cz/standard/
Když se podíváte na standard šiperky, dočtete se, že tělo je stejně vysoké, jako dlouhé, t.j. kvadratické :-))