Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.1.2009 21:26
efi

XXX.XXX.186.140

Dobrý den
Chtěla jsem vás poprosit, zda nevíte, jestli se dá něco udělat s koženým obojkem (dneska jsem naší malé dovezla krásný od Hofera), aby rychleji změknul a taky jak takový obojek udržovat. Moc děkuju!

8.1.2009 21:28
impact

XXX.XXX.178.82

efi napsal(a):
Dobrý den
Chtěla jsem vás poprosit, zda nevíte, jestli se dá něco udělat s koženým obojkem (dneska jsem naší malé dovezla krásný od Hofera), aby rychleji změknul a taky jak takový obojek udržovat. Moc děkuju!

Olejem, rostlinným. Ale ztmavne. A nebo si koupit něco spešl na kůži.

8.1.2009 21:39
pitimiti

XXX.XXX.1.189

impact napsal(a):

Stačí i obyčejná modrá indulona (i když v dnešní době už je to spíš jen voda) nebo nějaký tuk na kůži ... a mazat a mazat a mazat Ztmavnutí je jasná věc.

8.1.2009 21:39
efi

XXX.XXX.186.140

impact napsal(a):

Děkuju moc!
Je černý, takže to ztmavnutí nevadí . V sobotu jedeme na výstavu a tak chci, aby byla frajerka, ale zas aby z něj nebyla nervózní, že jí třeba tlačí ... takže jdu mazat

8.1.2009 21:58
gelnarka

XXX.XXX.160.231

efi napsal(a):
Dobrý den

Mohu mít otázku? Ty máš doma Effi Grešlo?

8.1.2009 22:00
pitimiti

XXX.XXX.1.189

efi napsal(a):
Děkuju moc!
Je černý, takže to ztmavnutí nevadí . V sobotu jedeme na výstavu a tak chci, aby byla frajerka, ale zas aby z něj nebyla nervózní, že jí třeba tlačí ... takže jdu mazat

Párkrát jí ho tedy dopředu určitě nasaď, obojek se líp vytvaruje a čubina si na něj zvykne
Ze začátku je třeba tyhle nový kožený věcičky promazávat opravdu pořádně, časem už pak stačí jen tak dle potřeby, hlavně třeba po té co se namočí a tak podobně.

9.1.2009 13:22
efi

XXX.XXX.138.34

gelnarka napsal(a):
Mohu mít otázku? Ty máš doma Effi Grešlo?

Jejda, omlouvám se, ale nerozumím asik té otázce ...jestli se ptáš na nějakého pejska, tak ne. Já mám doma tosu Gašširi Diamant severu

Přidejte reakci

Přidat smajlík