saabinka
napsal(a):
Mišule, založili jsme 2 témata a stejný
solo Nínush
saabinka
napsal(a):
Dávám těch pár foteček
Sem si je chtěla vyfotit všechny 3
solo Samouch
saabinka
napsal(a):
solo Samouch
To bylo přesně
Scooby se sněhem na hubičce
sunin
napsal(a):
jeee to je roztomily jak cuci
že by tam byl další sníh?
sunin
napsal(a):
Ja bych to videla na 13:00 muzem zajit do vybehu a kdyz Aronaka radne unavim tak muzem v nedeli prubnout to Mariansky.
Uz nabijim baterky do fotaku
saabinka
napsal(a):
Já nevím, v kolik stáváte???
No asi se ozvu ještě ráno, jak to budu stíhat.....Ráno můžu na 100%..tím myslím kolem 9-10, ale to většina spí a já většinou taky ...
Jelikož máti zas bude chtít pomoct z úklidem
tak to my uklizime v patek aby byl o vikendu klidek......ja bych si prave chtela prispat....pres tyden sem toho moc nenaspala
saabinka
napsal(a):
Já se omlouvám, ale dneska můžu nejdřív tak kolem 4
Ten úklid no
Jinač zítra bych klidně vyrazila
Ahojky,to vubec neva.....pujdem zitra......sem si mylne myslela ze se vyspim kdyz je ten patek a ta mala potvurka jako by to vedela a kazdou hodinu v noci se budil a chtel si hrat a kdyz nez tak kvilel.....mam oci opuchly jak po nejvetsim flamu a unavena jeste vic
sunin
napsal(a):
Ahojky,to vubec neva.....pujdem zitra......sem si mylne myslela ze se vyspim kdyz je ten patek a ta mala potvurka jako by to vedela a kazdou hodinu v noci se budil a chtel si hrat a kdyz nez tak kvilel.....mam oci opuchly jak po nejvetsim flamu a unavena jeste vic
A co kdyby jsme zítra jeli na přehradu?????
JAnule by možná jela taky
saabinka
napsal(a):
jj, jednička..... No Mišule, tak já pojedu s tebou a bude to vypadat, jako že to dělá můj pes
jeee tak to by bylo super.....muzes drzet aj Hadrona a ja budu delat ze neni muj
no snad kdyz nas pojede vic nebude to tak strasnydoufam
Janu myslim moji janu???Ze skoly???To by bylo super
sunin
napsal(a):
jeee tak to by bylo super.....muzes drzet aj Hadrona a ja budu delat ze neni muj
no snad kdyz nas pojede vic nebude to tak strasnydoufam
Janu myslim moji janu???Ze skoly???To by bylo super
TAk nevím jestli je tvoje, ale z tvé školy určo
Tak ty si vemeš ty moje dva a já si vemu Hadronauta, jestli teda dřív nezešedivíme..... Tak snad se ještě někdo přidá......
saabinka
napsal(a):
TAk nevím jestli je tvoje, ale z tvé školy určo
Tak ty si vemeš ty moje dva a já si vemu Hadronauta, jestli teda dřív nezešedivíme..... Tak snad se ještě někdo přidá......
Joooo tak to beru a Ninushi neberes???
No ja beztak skoncim jako houpajici se blazen ale treba me mile prekvapi a jecet nebude.....ale myslim evca rikala ze maminky taky decko nepohlavkujou bo mu nenadavaji kdyz breci v saline,tak se toho budu drzet.....moje nervy snad taky
sunin
napsal(a):
No ja beztak skoncim jako houpajici se blazen ale treba me mile prekvapi a jecet nebude.....ale myslim evca rikala ze maminky taky decko nepohlavkujou bo mu nenadavaji kdyz breci v saline,tak se toho budu drzet.....moje nervy snad taky
A kde se schazis s tou Janou....at dojde sem za nama
Davala mi adresu kde ma fotky a me to nejak nejde otevrit,nedavala ti ji taky??
sunin
napsal(a):
A kde se schazis s tou Janou....at dojde sem za nama
Davala mi adresu kde ma fotky a me to nejak nejde otevrit,nedavala ti ji taky??
Jooo to sem chtela.....na nemoderce je diskuze o krmeni BARF.....je tam odkaz na peknej clanek......vis o tom neco???Me se to docela libi a prijdou mi dost logicke ty duvody proc tim krmit,akorat mam strach z tech kosti.....Aron kdyz dostane kost tak misto bobku tlaci oci z dulku
sunin
napsal(a):
Nínush zůstane doma....Se klepe zimou bába jedna, aji minuke jak jsem jeli zpátky, tak se klepala jak osika
Když se to někomu nebude líbit, tak at' si pr-el políbí.... Děcka taky řvou a lidi mlčej, tak proč by nemohl pes...Za toho si platíš, za děcko do 6-ti ne..... TAkže at' si naserou, když tak se budu hádat
saabinka
napsal(a):
Nínush zůstane doma....Se klepe zimou bába jedna, aji minuke jak jsem jeli zpátky, tak se klepala jak osika
Když se to někomu nebude líbit, tak at' si pr-el políbí.... Děcka taky řvou a lidi mlčej, tak proč by nemohl pes...Za toho si platíš, za děcko do 6-ti ne..... TAkže at' si naserou, když tak se budu hádat
Jeee a ja se tak nerada hadam....jeste ze te budu mit sebou
koukala jsi na ten clanek????
saabinka
napsal(a):
Se prej Jana učí a já se s nou ještě neviděla.... Jen se známe po icq...A přehradu má prej 10 min od baráku, sle já tam dlouho nebyla, dřív jsme tam měli chatu
saabinka
napsal(a):
Se prej Jana učí a já se s nou ještě neviděla.... Jen se známe po icq...A přehradu má prej 10 min od baráku, sle já tam dlouho nebyla, dřív jsme tam měli chatu
Ty jo 10 minut k prehrade to by se mi taky libilo no ale u nas mam zas spoustu lesu kolem.Ted sem vyfotila prcka jak spi.Stahnu a poslu
sunin
napsal(a):
Ty jo 10 minut k prehrade to by se mi taky libilo no ale u nas mam zas spoustu lesu kolem.Ted sem vyfotila prcka jak spi.Stahnu a poslu
Ted sem na ne koukala a moc se nepovedly ale aspon neco
sunin
napsal(a):
saabinka
napsal(a):
Dávám těch pár foteček
Tady jeden krokodylek
sunin
napsal(a):
Tady jeden krokodylek
A tady hadronak pozoroval mrnousa
sunin
napsal(a):
Jejda, taková čivavečka ale krásnej je
Mě je to celkem fuk, kam vyrazíme, klidně aj tam někam k tobě...
To já se strašně ráda hádám
Koukala jsem... moji pesani teda s kostima problém nemaj, akorát Sam je polyká...
Taky jsem fotila s plyšáčkem
saabinka
napsal(a):
Jejda, taková čivavečka ale krásnej je
Mě je to celkem fuk, kam vyrazíme, klidně aj tam někam k tobě...
To já se strašně ráda hádám
Koukala jsem... moji pesani teda s kostima problém nemaj, akorát Sam je polyká...
Taky jsem fotila s plyšáčkem
A kterej že je ten plyšovej????
sunin
napsal(a):
A tady hadronak pozoroval mrnousa
To jsou super fotky....mam jednoho vetsiho plysovyho tygra aron by mu dal nakladacku hned ale malyho s tim snad stihnu vyfotit nez by ho rozcupoval......ted ta potvora lezi a spi uz 3hodiny....dospava tu silenou noc a ja zas nic,zas budu vecer nepouzitena
sunin
napsal(a):
To jsou super fotky....mam jednoho vetsiho plysovyho tygra aron by mu dal nakladacku hned ale malyho s tim snad stihnu vyfotit nez by ho rozcupoval......ted ta potvora lezi a spi uz 3hodiny....dospava tu silenou noc a ja zas nic,zas budu vecer nepouzitena
Oni ho dostali od Ježíška, prostě vědí že on se nesmí škubat, že na to maj jinčí hračky
A takhle to dopadlo
saabinka
napsal(a):
To se ještě neví ale dneska by se to mělo domluvit
Ja bych byla pro tu prehradu nebo nekde kolem panske lichy bo sobesic
Tak sem vyfotila trhaci zrudicku
sunin
napsal(a):
Ja bych byla pro tu prehradu nebo nekde kolem panske lichy bo sobesic
Tak sem vyfotila trhaci zrudicku
Jestli budes zlobit ukousnu ti hlavu
sunin
napsal(a):
Jestli budes zlobit ukousnu ti hlavu
Ja taky umim hryzat
saabinka
napsal(a):
good fotka
Já bych teda byla pro přehradu Nevím jak to komu vyhovuje..a co čas???
A co Evča a kitty???? TY se nepřidaj??
Co tak kolem 12:00???
Aronek si taky musel kousnout
saabinka
napsal(a):
Si jim ho už nechala??? 12 je good čas, abych vyrazila už v 11 a kde? Nazastávce????
Neee neblazni to byla jen dekorace k foceni.....sic ho trochu oslizli ale jinak zustal celej
Mohli bychom se sejit na Malinaku,od tama jede jednicka a mame to tam 4 kousek
Tak 11:15 nebo 11:30 na Malinaku??Jak dlouho jede ta jednicka na prehradu??
sunin
napsal(a):
Neee neblazni to byla jen dekorace k foceni.....sic ho trochu oslizli ale jinak zustal celej
Mohli bychom se sejit na Malinaku,od tama jede jednicka a mame to tam 4 kousek
Tak 11:15 nebo 11:30 na Malinaku??Jak dlouho jede ta jednicka na prehradu??
jednička jede tak 40 min... Tak spíš těch 11:15.... Hm???
A co ostatním vyhovuje??
saabinka
napsal(a):
jednička jede tak 40 min... Tak spíš těch 11:15.... Hm???
A co ostatním vyhovuje??
40 minut???To bude horor doufam ze pojedem tou starou salinou ktera dela velkej rachot a musime si drepnout nekam dozadu k motoru ci co ma salina
sunin
napsal(a):
40 minut???To bude horor doufam ze pojedem tou starou salinou ktera dela velkej rachot a musime si drepnout nekam dozadu k motoru ci co ma salina
jj 40 min. no tak začneš zpívat a přeřveš Hadronauta
Ještě doutník a klobrc a je to O.K.
saabinka
napsal(a):
Tak ale maso??? Možná ani to ne, sraz je ve 12
jj ani maso ani salam ani hezky ani po zlym......jooo hold to budu muset vydrzet a pesan si bude muset zvyknout.Nemuzem chodit vsude pesky,jak rikam treba me mile prekvapi......
Malej drak uz zas spi....par fotek....naky to kolecko behani po pokoji a uz zas chrniale kez by takhle hezky spal i v noci
sunin
napsal(a):
jj ani maso ani salam ani hezky ani po zlym......jooo hold to budu muset vydrzet a pesan si bude muset zvyknout.Nemuzem chodit vsude pesky,jak rikam treba me mile prekvapi......
Malej drak uz zas spi....par fotek....naky to kolecko behani po pokoji a uz zas chrniale kez by takhle hezky spal i v noci
nj, v noci ožije každej to já včera v noci lítala
sunin
napsal(a):
kde a jak jsi litala???povidej prehanej
Stal se zazrak.....ma extreme lina draha polovicka volal ze jdem s pesem na prochajdu,nevim kam a s kym ale jak ho tak znam nalozi nas do auta,odveze na misto urceni a tak se chvili projdem a je toale pro jistotu fotak vezmu at sem mam vecer co hazet
sunin
napsal(a):
Stal se zazrak.....ma extreme lina draha polovicka volal ze jdem s pesem na prochajdu,nevim kam a s kym ale jak ho tak znam nalozi nas do auta,odveze na misto urceni a tak se chvili projdem a je toale pro jistotu fotak vezmu at sem mam vecer co hazet
tak ja jdu.Zatim papa
saabinka
napsal(a):
ajo, jestli myslíš ty moje, tak ty já včera fotila venku, byla jsem jen sama .... Jestli myslíš ty Míšiny z prochajdy Brno 7... Tak to už je delší dobu
Sabiku tak pro tebe arcik....
saabinka
napsal(a):
Dávám těch pár foteček
Tak ja uz jsem zpet doma......zmrzla jak rampouch,Aronak je vylitanej a uz skoro chrni.Tak sem hodim par fotecek
sunin
napsal(a):
Tak ja uz jsem zpet doma......zmrzla jak rampouch,Aronak je vylitanej a uz skoro chrni.Tak sem hodim par fotecek
Ronecek od Janci
sunin
napsal(a):
vsichni ctyri....vzacne to fotky kdyz je stihnu chytit vsechny po hromade
sunin
napsal(a):
vsichni ctyri....vzacne to fotky kdyz je stihnu chytit vsechny po hromade
A jedna hopsaci nakonec
Zbytek fotek zas na sunin.rajce.net
Janca se Sabcou taky fotily tak sem urcite neco prihodijou az dojedou dom
sunin
napsal(a):
A jedna hopsaci nakonec
Zbytek fotek zas na sunin.rajce.net
Janca se Sabcou taky fotily tak sem urcite neco prihodijou az dojedou dom
ahojte vsichni
posilam slibene fotky z prochazky s evinkou
kitty2thorpe
napsal(a):
ahojte vsichni
posilam slibene fotky z prochazky s evinkou
uragan muf
kitty2thorpe
napsal(a):
vsecky sou vesmes stejny
....
jinak zitra (pondeli) rano mam zkousku ale pak celej den i cely utery mam volny...tak bysme radi nekam vyrazili kdo ma cas???
muzeme dojet kamkoli
at uz vas poznam nazivo
saabinka
napsal(a):
Tak už jsme doma........Zmrzlý na kost..... A fotky stáhnu,upravím a některý vložím a zbytek bude taky na rajčeti....Ale moc jich nemám, viděli jste co dělal ten můju úchylák....
A Kitty, kdy vyrazíš s náma???
můj úchylák, kterej nechtěl nechat Ronnýska napokoji
saabinka
napsal(a):
můj úchylák, kterej nechtěl nechat Ronnýska napokoji
A stále ho otravoval
saabinka
napsal(a):
Náš novej kamarád Ronny
Pro Mišuli..cestou z5 jsme potkali hlídací Domrmana, tak jsem ti ho musela vyfotit
saabinka
napsal(a):
Pro Mišuli..cestou z5 jsme potkali hlídací Domrmana, tak jsem ti ho musela vyfotit
Tady je můj čumáček
lucie x
napsal(a):
Ahoj, kam většinou chodíte venčit, nejsem pojízdná, leda MHD, ale to zase ne přes celé Brno, ale někdy bychom se rády připojily
Ahojky Luci a odkud jsi? Dneska jsme byli v Obřanech a chodíme aji pod Klajdovku.... Vždycky se tady domluvíme a pak vyrazíme..
Budem ráddi když se přidáš
A co máš za pesana???
lucie x
napsal(a):
Ahoj, kam většinou chodíte venčit, nejsem pojízdná, leda MHD, ale to zase ne přes celé Brno, ale někdy bychom se rády připojily
Ahoooj Sabiku.....super fotecky......no a ten dobrman......to je aspon poradnej dobrman,ne takova poseroutka jak aronak.....kde jste ho potkali???
Joo Scoobik je pekny uchylacisko ojede co muze
aji kdyz je to chlapak.
Kitty zatim sme byli na lesne ve vybehu,na klajde a dnes v Obranech na poli.....ja mam ,teda ja ne ale Hadron problem s MHD tak nejradeji chodime tam kam se dotanem pesky......na seznamovacku bych zasla do toho vybehu na lesnou a pak kolem panske lichy napr.
Lucie x::::::a odkud jste??Co mas za pesana??Snad nebudete tak zdaleka jak Janca s Ronnyskem,ti jsou az z Bystrce
Kitty hezky fotecky....ja tez kdyz fotim tak jsou skoro vsechny stejny,obcas se povede nakej unikat ale to je malokdy
sunin
napsal(a):
Ahoooj Sabiku.....super fotecky......no a ten dobrman......to je aspon poradnej dobrman,ne takova poseroutka jak aronak.....kde jste ho potkali???
aji kdyz je to chlapak.
Kitty zatim sme byli na lesne ve vybehu,na klajde a dnes v Obranech na poli.....ja mam ,teda ja ne ale Hadron problem s MHD tak nejradeji chodime tam kam se dotanem pesky......na seznamovacku bych zasla do toho vybehu na lesnou a pak kolem panske lichy napr.
Lucie x::::::a odkud jste??Co mas za pesana??Snad nebudete tak zdaleka jak Janca s Ronnyskem,ti jsou az z Bystrce
Kitty hezky fotecky....ja tez kdyz fotim tak jsou skoro vsechny stejny,obcas se povede nakej unikat ale to je malokdy
Mám labíka, "známe" se z ML
Právě to je ta strana, kam se moc nedostanu Ráda bych poznala i jiná plemena než jen retrívry, se kterými obvykle venčíme, mám nekonfliktní holku
lucie x
napsal(a):
Právě to je ta strana, kam se moc nedostanu Ráda bych poznala i jiná plemena než jen retrívry, se kterými obvykle venčíme, mám nekonfliktní holku
Noo, právě jsme ještě dál
sunin
napsal(a):
aji kdyz je to chlapak.
Jo Sabiku nevis kde ma Jana ty fotky na jakejch strankach??Sem tu adresu nekde potratila
Normalne sem dosla dom a uuuplne sem vytuhla,jsem zvedava kdy dneska pujdu spat kdyz jsem uz ted vyspana........a zas na to uceni nezbyl cas......zitra pisemka ze zdravky a ja se na to zas vyprdla,musim Janci rict at me okopiruje tahaka
No a malej Oskar uz je tatkuv pes....jak se na neho nechtel v patek ani podivat tak ted s nim Oskar spinka na sedacce a ocaskuje hlavne za tatousem a ten je z neho pokadenej Rikal ale ze prej kdyz uz mame tri ze by to uz konecne mohlo stacit
lucie x
napsal(a):
me je fakt jedno kam se s mufinem pujdem vybehat, dojedem kamkoli....a ted kdyz budu mit volno, chtela bych toho vyuzit...
tak mate teda nekdo v pondeli - zitra - nebo v utery cas? zitra ale az odpo nebo pres poledne...
a ten vybeh na lesne je presne kde?
sunin
napsal(a):
Jo Sabiku nevis kde ma Jana ty fotky na jakejch strankach??Sem tu adresu nekde potratila
Normalne sem dosla dom a uuuplne sem vytuhla,jsem zvedava kdy dneska pujdu spat kdyz jsem uz ted vyspana........a zas na to uceni nezbyl cas......zitra pisemka ze zdravky a ja se na to zas vyprdla,musim Janci rict at me okopiruje tahaka
No a malej Oskar uz je tatkuv pes....jak se na neho nechtel v patek ani podivat tak ted s nim Oskar spinka na sedacce a ocaskuje hlavne za tatousem a ten je z neho pokadenej Rikal ale ze prej kdyz uz mame tri ze by to uz konecne mohlo stacit
Lucie::::jeee a odkud jste??? Holka???to bude neco pro Scoobyyyyka to je takovej bejk no jak tak koukam budu se konecne muset spojizdnit abych mohla dojet kamkoli,ale ja a auto....to bude mrtvejch
kitty2thorpe
napsal(a):
me je fakt jedno kam se s mufinem pujdem vybehat, dojedem kamkoli....a ted kdyz budu mit volno, chtela bych toho vyuzit...
tak mate teda nekdo v pondeli - zitra - nebo v utery cas? zitra ale az odpo nebo pres poledne...
a ten vybeh na lesne je presne kde?
to tedy v to utery odpo???to muzu.....a radsi bysme na tebe pockali na konecne 45 abys nas nehledala jak chudak Sarka,nasla nas az kdyz jsme odchazeli.Je to konecna 45 Lesna Haskova.
Snad mi do toho nic nevleze
sunin
napsal(a):
Lucie::::jeee a odkud jste??? Holka???to bude neco pro Scoobyyyyka to je takovej bejk no jak tak koukam budu se konecne muset spojizdnit abych mohla dojet kamkoli,ale ja a auto....to bude mrtvejch
Luci, ty máš Enny že jo?? Tak to se známe z ML
A Januš má fotky tady: http:// picasaweb.google.com/ JaPaRaBa ( 2 mezery)
No toho se obávám, Scooby a fenky, no ne jenom fenky, ale po Ronym skákali všici
saabinka
napsal(a):
Luci, ty máš Enny že jo?? Tak to se známe z ML
A Januš má fotky tady: http:// picasaweb.google.com/ JaPaRaBa ( 2 mezery)
No toho se obávám, Scooby a fenky, no ne jenom fenky, ale po Ronym skákali všici
v utery odpoledne OK a ta 45ka jezdi odkud?
aronek si konecne zadovadi s tim mym tornadem
kitty2thorpe
napsal(a):
jj, já mám Enny
Jsme ze Žebětína, na procházky je to tu parádní, ale tochu z ruky z druhého konce Brna.. Já jako jezdím, ale nemám svoje auto, takže zatím pojízdná nejsem, no
kitty2thorpe
napsal(a):
jooo to bude supeeer,ale Sabca bud nemuze do skoly bo nevim jak by to stihala.Doufam ze Hadron nebude delat bububu na Mufika,ale dneska jak zjistil ze je Ronnysek stenak (9mes) tak se od neho nechal i hryzat jak od fenule.......toz to by mohla s nama aji evca.....nevis Kitty jak to ma evca s casem???
sunin
napsal(a):
jooo to bude supeeer,ale Sabca bud nemuze do skoly bo nevim jak by to stihala.Doufam ze Hadron nebude delat bububu na Mufika,ale dneska jak zjistil ze je Ronnysek stenak (9mes) tak se od neho nechal i hryzat jak od fenule.......toz to by mohla s nama aji evca.....nevis Kitty jak to ma evca s casem???
jo a ta 45 jezdi ze stare osady nebo z Lisne zalezi na tom odkud jsi
saabinka
napsal(a):
Dávám těch pár foteček
Uz budem mit dojetou i osmicku.....kdo zalozi nove???Abysme se zas netrefily jak minule se Sabcou.....sme zalozili dve temata i se stejnym poctem vykricniku
Sabiku mas Jancu na ICQ???Kdyztak ji pisni bo ja ji to reknu zitra ve skole at sem taky za nama obcas prijde,jo a uz jsem nasla ty jeji fotky....huraaaaa,blbe sem to psala tu adresu.....ma tam moc hezky fotecky
sunin
napsal(a):
Uz budem mit dojetou i osmicku.....kdo zalozi nove???Abysme se zas netrefily jak minule se Sabcou.....sme zalozili dve temata i se stejnym poctem vykricniku
Sabiku mas Jancu na ICQ???Kdyztak ji pisni bo ja ji to reknu zitra ve skole at sem taky za nama obcas prijde,jo a uz jsem nasla ty jeji fotky....huraaaaa,blbe sem to psala tu adresu.....ma tam moc hezky fotecky
ja chci zalozitjeste nikdy sem nezakladala
jinak evku nevim, ale snad sem do te doby jeste prijde a treba se prida...ale rikala ze ma volna hodne
kitty2thorpe
napsal(a):
ja chci zalozitjeste nikdy sem nezakladala
jinak evku nevim, ale snad sem do te doby jeste prijde a treba se prida...ale rikala ze ma volna hodne
Tak Kitty je to na tobe....zaloz
Sabi domlouvali jsme az na utery odpo........prchnes bo bedes poctiva studentka???
sunin
napsal(a):
to tedy v to utery odpo???to muzu.....a radsi bysme na tebe pockali na konecne 45 abys nas nehledala jak chudak Sarka,nasla nas az kdyz jsme odchazeli.Je to konecna 45 Lesna Haskova.
Snad mi do toho nic nevleze
já si od začátku myslela jiný výběh, ale aspoň tam Kevinek nemrzl.