Procházky Brneckooo 9!!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.1.2009 21:04
kitty2thorpe

XXX.XXX.104.186

kitty2thorpe napsal(a):

tak lidi, presouvame se
misto toho abych se ucila na zitrek tak furt trajdam po netu

11.1.2009 21:04
sunin

XXX.XXX.126.103

kitty2thorpe napsal(a):

Jeeee Mufik dela taky paradni prdelni skoky.....Hadronak to dela taky a jeste k tomu zabori hlavu do zeme.....ted teda do snehu

Asi takto

11.1.2009 21:05
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Jeeee Mufik dela taky paradni prdelni skoky.....Hadronak to dela taky a jeste k tomu zabori hlavu do zeme.....ted teda do snehu

Asi takto

KItty co mas z toho....sic toho urco nemam tolik jako ty ale tez bych se mela ucit a nejak ne a ne se k tomu dokopat

11.1.2009 21:09
kitty2thorpe

XXX.XXX.104.186

sunin napsal(a):

Asi takto

lol
snazila jsem se dat ze zacatku nejakou vtipnejsi fotku ale predcila jsi me
tak tady jedna "spinkaci"

11.1.2009 21:11
sunin

XXX.XXX.126.103

kitty2thorpe napsal(a):
lol
snazila jsem se dat ze zacatku nejakou vtipnejsi fotku ale predcila jsi me
tak tady jedna "spinkaci"

no tak ta je uzasna,tak tu nepredcim snad zadnou svoji......ta nema chybu,ale poooockej zalovim v archivech a snad nakou takovou tez najdu
to vypada jak zizala co si dobrovolne vykoubila hlavu

11.1.2009 21:14
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
no tak ta je uzasna,tak tu nepredcim snad zadnou svoji......ta nema chybu,ale poooockej zalovim v archivech a snad nakou takovou tez najdu
to vypada jak zizala co si dobrovolne vykoubila hlavu

Toz jsem jsem jednu nasla ale na zizaliho Mufa to nema
Zrovna sme se stehovali......foto ala najdi psa....

11.1.2009 21:17
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

jo a jeste tady tahle......"panecku drz,a ja se budu koukat z okna"

11.1.2009 21:20
kitty2thorpe

XXX.XXX.104.186

sunin napsal(a):
jo a jeste tady tahle......"panecku drz,a ja se budu koukat z okna"

teeeda to je chytak ta prvni fotka
to byl aronek jeste malej nebo co, ze je tam tak zmackanej (pokud to je on ta prdelka uprostred)
ja teda hledam jeste naky povedeny ale moc jich nemam
tady muf alias letajici cestmir

11.1.2009 21:21
lucie x

XXX.XXX.40.28

sunin napsal(a):
KItty co mas z toho....sic toho urco nemam tolik jako ty ale tez bych se mela ucit a nejak ne a ne se k tomu dokopat

Kitty
a ty jsi odkud??

11.1.2009 21:21
saabinka

XXX.XXX.240.48

sunin napsal(a):

Děcka a na kolikátou to zhruba plánujete?? Abych věděla, co ve škole
A kitty doufej a já taky doufám, že se Scoobar nezamiluje....To by pak byla prochajda na prd
A Lucy a co tak někde, kde to nebudem mít moc daleko mi a ani ty???

Sem vyfotila čumáček

11.1.2009 21:24
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
A kitty doufej a já taky doufám, že se Scoobar nezamiluje....To by pak byla prochajda na prd

Sem vyfotila čumáček

Pro Kitty odhaleni....kdeze vlastne ten pes jejo to byl jeste maluska prdelka a vlezl se vsude.

Sabiku ja byvam tak ve 14:10 doma tak kdyz hned vyrazim tak bych tam mohla ve tri byt......budu cekat na Kitty na zastavce 45

11.1.2009 21:26
kitty2thorpe

XXX.XXX.104.186

saabinka napsal(a):

Sem vyfotila čumáček

sabi, ja osobne muzu celej den, takze podle misi
no snad nas scoobarek nezakousne muf dorazi a provokuje ikdyz na nej ostatni vrci, stekaji nebo ignoruji...mu je vsechno jedno

11.1.2009 21:27
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Pro Kitty odhaleni....kdeze vlastne ten pes jejo to byl jeste maluska prdelka a vlezl se vsude.

Sabiku ja byvam tak ve 14:10 doma tak kdyz hned vyrazim tak bych tam mohla ve tri byt......budu cekat na Kitty na zastavce 45

Kitty ten litajici cestmir ma paradne rozevlaty usi.....ja mam takovy fajnovy fotky jen kdyz se Aronek moc nehejbe......mam moc pomalej fotak a moooc rychlyho psa.....ale to ty urco znas

Taky sem nasla jednoho lomenaka ale ted uz tak nespava,to jen kdyz byl prcek

11.1.2009 21:28
saabinka

XXX.XXX.240.48

kitty2thorpe napsal(a):
no snad nas scoobarek nezakousne muf dorazi a provokuje ikdyz na nej ostatni vrci, stekaji nebo ignoruji...mu je vsechno jedno

No uvidím, jak to bude se školou, on totiž Scooby je velkej milovník
Důkaz na fotce a roztrhl mi karabinu, tak jsem tam dala jinou

11.1.2009 21:28
kitty2thorpe

XXX.XXX.104.186

kitty2thorpe napsal(a):

no ok, takze v utery v 15.00´na haskove
no nic, jdu se koupat a pak snad jeste ucit tak doufam ze az sem prijdu, pokocham se dalsima vtipnejma foteckama

11.1.2009 21:29
sunin

XXX.XXX.126.103

kitty2thorpe napsal(a):

no jo on ho Scoobysak nezakousne......to se chcou sezrat akorat s Aronem......ale Scooobyk je milovnik na slovo vzaty.....kdyby se aron nechal tak by ho ojel taky
To si fakt bude Hadrous s Mufickem rozumet,Aron je obcas ignorant ale dneska ho Ronny dostal do takovyho rause ze behal jak cvok a dorazel taky

11.1.2009 21:31
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
no jo on ho Scoobysak nezakousne......to se chcou sezrat akorat s Aronem......ale Scooobyk je milovnik na slovo vzaty.....kdyby se aron nechal tak by ho ojel taky
To si fakt bude Hadrous s Mufickem rozumet,Aron je obcas ignorant ale dneska ho Ronny dostal do takovyho rause ze behal jak cvok a dorazel taky

Toz ja uz jdu taky chrnet nebo budu zejtra mrtva mrtvola.......zitra najdu nejaky dalsi fotecky pro zasmati

Tak dobrooou

11.1.2009 21:34
kitty2thorpe

XXX.XXX.104.186

sunin napsal(a):

jeste pridavam jednu pidimiminkovskou strasne to leti ten cas
nasi mi nechteji dovolit dalsiho pejsanka, jelikoz furt bydlim u nich...proto budu odted setrit na vlastni baracek

11.1.2009 21:38
kitty2thorpe

XXX.XXX.104.186

kitty2thorpe napsal(a):
jeste pridavam jednu pidimiminkovskou strasne to leti ten cas
nasi mi nechteji dovolit dalsiho pejsanka, jelikoz furt bydlim u nich...proto budu odted setrit na vlastni baracek

a tady muj vysnenej pejsek, (snad) budouci mufinuv kamarad
ja sem se teda dneska rozjela s tema fotkama uz koncim pro dnesek

11.1.2009 21:51
sunin

XXX.XXX.126.103

kitty2thorpe napsal(a):

Jezis to je nunanek.....mas pravdu ten cas tak leti ze to neni mozny,jeste pred chvili sem tahala arona v kabeli a prala si aby byl velkej a ted bych ho vratila tak aby mu bylo tak pul roku....

Co to je ten druhej hafik....je to leopardik nebo sem vedle jak ta jedle???

Tady taky jedna miminkovska a uz letim fakt spat bo tady budu sedet do rana
Tak jeste jednou dobrou

11.1.2009 21:57
saabinka

XXX.XXX.240.48

sunin napsal(a):
Jezis to je nunanek.....mas pravdu ten cas tak leti ze to neni mozny,jeste pred chvili sem tahala arona v kabeli a prala si aby byl velkej a ted bych ho vratila tak aby mu bylo tak pul roku....

Co to je ten druhej hafik....je to leopardik nebo sem vedle jak ta jedle???

Tady taky jedna miminkovska a uz letim fakt spat bo tady budu sedet do rana
Tak jeste jednou dobrou

Tak se taky přidávám s těma fotkama, at' nezaostanu a Kitty zítra máš čas od kolika??
Takhůe tědka Samouš hajá

11.1.2009 22:00
evinka01

XXX.XXX.57.45

saabinka napsal(a):
Tak se taky přidávám s těma fotkama, at' nezaostanu a Kitty zítra máš čas od kolika??
Takhůe tědka Samouš hajá

postřehla jsem úterý v 15 hod ale kde? nám teď nějak blbne net furt se odpojuje tak snad to tady nějak vyčtu... ve čtvrtek mám poslední zkoušku, ale to bych se mohla v to úterý utrhnout...

11.1.2009 22:01
saabinka

XXX.XXX.240.48

saabinka napsal(a):
Takhůe tědka Samouš hajá

Lov na Benýska

11.1.2009 22:37
kitty2thorpe

XXX.XXX.104.186

evinka01 napsal(a):
postřehla jsem úterý v 15 hod ale kde? nám teď nějak blbne net furt se odpojuje tak snad to tady nějak vyčtu... ve čtvrtek mám poslední zkoušku, ale to bych se mohla v to úterý utrhnout...

evi, domluvili jsme se na konecne 45ky na lesne, haskove - opet vybeh, misa nas pocka pry na zastavce...takze v 15 tam

a misi, presne tak, je to leopardik ja z tech miminek nemuzu

11.1.2009 22:39
kitty2thorpe

XXX.XXX.104.186

saabinka napsal(a):
Lov na Benýska

sabi zitra muzu odpoledne spis...nevim odkud ses, tak abysme to mely blizko obe dve pokud chces teda zitra nekam vyrazit my sme ze slatiny...

12.1.2009 00:13
kitty2thorpe

XXX.XXX.104.186

kitty2thorpe napsal(a):
sabi zitra muzu odpoledne spis...nevim odkud ses, tak abysme to mely blizko obe dve pokud chces teda zitra nekam vyrazit my sme ze slatiny...

sabi tak sem zjistila ze zkousku mam az v 15, tudiz zitra nemuzu urcite myslete na me, nic neumim

12.1.2009 10:09
kevin

XXX.XXX.80.235

kitty2thorpe napsal(a):

to budeš mít těžké šetřit na barák. já na něj šetřila od mala a vzdala jsem to
hezké fotky

12.1.2009 15:50
sunin

XXX.XXX.126.103

kitty2thorpe napsal(a):

ahojky.......sem dneska neco vyfotila doma.......

Oskar uz vazi misto 1,5kg tak jsme ho dnes vazili a ma 1,8kg.....neni to moc ale jsem z toho zatim spokojena kdyz jeste predevcirem sam nezral ani nepil.....dneska uz do sebe naladoval celou misku granulek.

Toz zitra ve tri.......ju?

jedno spinkajici mimi

12.1.2009 15:51
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
ahojky.......sem dneska neco vyfotila doma.......

Oskar uz vazi misto 1,5kg tak jsme ho dnes vazili a ma 1,8kg.....neni to moc ale jsem z toho zatim spokojena kdyz jeste predevcirem sam nezral ani nepil.....dneska uz do sebe naladoval celou misku granulek.

Toz zitra ve tri.......ju?

jedno spinkajici mimi

jedna trepajici se s vlajicima usiskama....snad to pujde videt

12.1.2009 15:53
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
jedna trepajici se s vlajicima usiskama....snad to pujde videt

12.1.2009 16:35
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

A takhle ted kluci spi spolu

12.1.2009 17:08
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):

dík za upřesnění zítřka, uvidím jak budu stíhat...

pro změnu jsem se vrátila z vycházky nas.....á. pořád mě neopuští myšlnka, že bych dala vyhláškou nebo do zákona, že majitel psa musí šplnit aspoň minimální zkoušky poslušnosti. ze vchodu se na nás vyřítil 50kg ridgeback, na flexině, ženskou táhl za sebou na plně vytaženém vodítku a začal Týnu nahánět a vrčel stylem za chvíli kousnu, Týna s ocasem staženým se snažila zdrhat. ženská ani snaha o nějaký přitáhnutí vodítka, jenom za ním vlála, tak jsem na ni zařvala ať si ho stáhne, že ji pokouše. vona začal ječet, že mám mít psa na vodítku (kdybych měla už ho má na krku, neměla by kam zdrhnout) a proč je volně, na mou odpověď, že kvůli takovým debliům, kteří nezvládnou psa ani na vodítku začala vykřikovat něco o policajtech.. takový dementy bych donutila chodit se psem cvičit aspoň přivolání a základní ovládání i čokla na vodítku...

12.1.2009 17:10
saabinka

XXX.XXX.43.135

sunin napsal(a):

To já mám doma maroda :-( Chudáček pak musí na operaci, budou mu obřezávat ouško :-(
A těd má límec:-(

12.1.2009 17:13
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):

pro změnu jsem se vrátila z vycházky nas.....á. pořád mě neopuští myšlnka, že bych dala vyhláškou nebo do zákona, že majitel psa musí šplnit aspoň minimální zkoušky poslušnosti. ze vchodu se na nás vyřítil 50kg ridgeback, na flexině, ženskou táhl za sebou na plně vytaženém vodítku a začal Týnu nahánět a vrčel stylem za chvíli kousnu, Týna s ocasem staženým se snažila zdrhat. ženská ani snaha o nějaký přitáhnutí vodítka, jenom za ním vlála, tak jsem na ni zařvala ať si ho stáhne, že ji pokouše. vona začal ječet, že mám mít psa na vodítku (kdybych měla už ho má na krku, neměla by kam zdrhnout) a proč je volně, na mou odpověď, že kvůli takovým debliům, kteří nezvládnou psa ani na vodítku začala vykřikovat něco o policajtech.. takový dementy bych donutila chodit se psem cvičit aspoň přivolání a základní ovládání i čokla na vodítku...

neco takoveho me nastesti jeste nepotkalo,to bych byla nas...na taky ,i kdyz taky nemam zrovna nejvychovanejsiho pesana

12.1.2009 17:16
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
To já mám doma maroda :-( Chudáček pak musí na operaci, budou mu obřezávat ouško :-(
A těd má límec:-(

jeee janca rikala dneska rano ze jsi byla se Samouchem.......neda se to stahnout nejak jinak??Bo co s tim ma a co to rekli???Proc mu dali ten limec??

12.1.2009 17:19
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
neco takoveho me nastesti jeste nepotkalo,to bych byla nas...na taky ,i kdyz taky nemam zrovna nejvychovanejsiho pesana

nj ale ty aspoň něco pro to děláš, aby se ti tohle nestalo.. máš košík, používáš vodítko (záměrně píšu používáš, ne že ho máš) , psa odvoláváš...

12.1.2009 17:21
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
jeee janca rikala dneska rano ze jsi byla se Samouchem.......neda se to stahnout nejak jinak??Bo co s tim ma a co to rekli???Proc mu dali ten limec??

mu to obříznou do roviny znova? Míšo límec má aby si to nedrbal nohou, přepokládám, že mu oříznou tu zjizvenou část, aby to bylo bez té staré tkáně a mohlo se to zatáhnout..

12.1.2009 17:27
saabinka

XXX.XXX.43.135

evinka01 napsal(a):
mu to obříznou do roviny znova? Míšo límec má aby si to nedrbal nohou, přepokládám, že mu oříznou tu zjizvenou část, aby to bylo bez té staré tkáně a mohlo se to zatáhnout..

No dali nám zatím mastičky a půjdem na operaci, bodou mu to řezat ne narovno, ale do kulata, takže bude mít kratší ouško :-(

A takhle se mu to Scooby snažil sdělat

12.1.2009 17:28
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
nj ale ty aspoň něco pro to děláš, aby se ti tohle nestalo.. máš košík, používáš vodítko (záměrně píšu používáš, ne že ho máš) , psa odvoláváš...

teeeda s tim odvolanim.....tos mi pripomela tuto sobotu.......sem myslela ze kdyz mel jaks taks odvolani jak nas sla ta banda a aji si me sam hledal,tak jsme byli na rece se klouzat s arcikem a barcou a pustila sem ho.....nevim estli to bylo tolika lidma a byl z toho vyjevenej nebo co mu hrablo,ale lital kolem me a ne a ne dojit....delal si ze me vylozene srandu.az ho musel chytnout kamos kolem kteryho sel normalne....tak dostal lepanec
Nenapada vas proc to udelal??byla sem z toho docela nestastna

12.1.2009 17:29
evinka01

XXX.XXX.57.45

saabinka napsal(a):
No dali nám zatím mastičky a půjdem na operaci, bodou mu to řezat ne narovno, ale do kulata, takže bude mít kratší ouško :-(

aha.. no na rovno jsem myslela jako aby ten okraj byl prostě rovný má to teda drně obrovské, to ani tak velký být nemusí ne? to vám prodali nebo půjčili ten límec? dal by se ostřihnout takhle se ani nenapije ne?

12.1.2009 17:29
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):

kratsi ousko neva....hlavne ze to bude mit v poradku a nebude mu to krvacet.
Co ti dali za masti??

12.1.2009 17:34
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
teeeda s tim odvolanim.....tos mi pripomela tuto sobotu.......sem myslela ze kdyz mel jaks taks odvolani jak nas sla ta banda a aji si me sam hledal,tak jsme byli na rece se klouzat s arcikem a barcou a pustila sem ho.....nevim estli to bylo tolika lidma a byl z toho vyjevenej nebo co mu hrablo,ale lital kolem me a ne a ne dojit....delal si ze me vylozene srandu.az ho musel chytnout kamos kolem kteryho sel normalne....tak dostal lepanec
Nenapada vas proc to udelal??byla sem z toho docela nestastna

no možná si srandu dělal... tak chytit, vytřepat za ucho (ale předtím už nevolat) a znova vypustit a znova přivolat, pokud přijde dát ňamku... tohle na většinu psů funguje.. někdy se to musí zopáknout, ale byla jsem s jednou paní venčit a ten její pes si z ní takhle udělal srandu, nešel, tak jsem jí tohle řekla... ona k němu přišla a říkala mu "tytyty"... no pes z toho srandu ještě větší, tak jsem mu dvakrát cukla obojkem a on se od ní nehnul a pořád po mě házel oko, jestli nepřilítne ještě něco..... ale taková situace "cizí je na něho zlej a páneček hodnej a ještě od něho dostane odměnu" se musí opakovat víckrát...

12.1.2009 17:38
saabinka

XXX.XXX.43.135

sunin napsal(a):
kratsi ousko neva....hlavne ze to bude mit v poradku a nebude mu to krvacet.
Co ti dali za masti??

To mi jen půjčili, má ho velikej.... Ale byla to moc příjemná doktorka, takže jsem platila jen 100-vku za konzultaci za Sama a to jsem se jí vyptávala na hafo moc věcí...
A dala nám framykoin a ještě jednu bíllou mast, nwm jak se jmenuje, mám ju ve stříkačce... A za Scobyho krapek víc...Dávali mu vitamíny a prášky....... a pak půjde ještě na rentgen DKK a DLK.....

12.1.2009 17:41
evinka01

XXX.XXX.57.45

saabinka napsal(a):
To mi jen půjčili, má ho velikej.... Ale byla to moc příjemná doktorka, takže jsem platila jen 100-vku za konzultaci za Sama a to jsem se jí vyptávala na hafo moc věcí...
A dala nám framykoin a ještě jednu bíllou mast, nwm jak se jmenuje, mám ju ve stříkačce... A za Scobyho krapek víc...Dávali mu vitamíny a prášky....... a pak půjde ještě na rentgen DKK a DLK.....

jo tak RTG bude krapet dražšíale furt to bude míň než jsme platily my za oficiální snímky do chovu... kam že to chodíte na veterinu?

12.1.2009 17:44
saabinka

XXX.XXX.43.135

evinka01 napsal(a):
jo tak RTG bude krapet dražšíale furt to bude míň než jsme platily my za oficiální snímky do chovu... kam že to chodíte na veterinu?

No chodíme na Merhautku, ale dnes jsem byla na hlavní.... A ta operace bude stát 4000, takže máti má radost

12.1.2009 17:50
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
No chodíme na Merhautku, ale dnes jsem byla na hlavní.... A ta operace bude stát 4000, takže máti má radost

A na te Merhautce zakroky nedelaj???U nas vetka ma mensi op.sal,operovala tchyni fenu s nadorama mlecne zlazy a tchyne si ji hodne chvalila a ani to nebylo nijak drahe (4000,-)
Ja mam na tu velkou veterinu fakt averzi... co vsechno mu s tim budou delat?

12.1.2009 17:52
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
A na te Merhautce zakroky nedelaj???U nas vetka ma mensi op.sal,operovala tchyni fenu s nadorama mlecne zlazy a tchyne si ji hodne chvalila a ani to nebylo nijak drahe (4000,-)
Ja mam na tu velkou veterinu fakt averzi... co vsechno mu s tim budou delat?

Nijak moc se v cenach techle zakroku nevyznam,ale neni 4tis za zkraceni ouska moc??

12.1.2009 17:52
saabinka

XXX.XXX.43.135

saabinka napsal(a):

Já bych teda neřekla, vytřepat za uchu.... To není moc dobrej nápad, může mu to ucho jakkoliv poškodit

12.1.2009 17:56
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Já bych teda neřekla, vytřepat za uchu.... To není moc dobrej nápad, může mu to ucho jakkoliv poškodit

Pac sem byla silena z toho aby nevlitl pod auto i kdyz tam jezdi malo tak dostal ten lepanec a vyvaleni ve snehu,chyba asi byla ze jsem ho pak dala na voditko a nepustila

12.1.2009 17:57
saabinka

XXX.XXX.43.135

saabinka napsal(a):

No operace stojí 3000, ale antibiotika ztojí 1000 Jinak narkoza, ustříhnout, šít....Ale krvácet mu to bude, tak ještě měsíc :-(
Tam u nás dělaj zákroky, ale já tam chodím jen na očkování, jsou trošičku předražení

12.1.2009 17:59
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
No operace stojí 3000, ale antibiotika ztojí 1000 Jinak narkoza, ustříhnout, šít....Ale krvácet mu to bude, tak ještě měsíc :-(
Tam u nás dělaj zákroky, ale já tam chodím jen na očkování, jsou trošičku předražení

ajo tak to jo

12.1.2009 18:00
saabinka

XXX.XXX.43.135

sunin napsal(a):
Pac sem byla silena z toho aby nevlitl pod auto i kdyz tam jezdi malo tak dostal ten lepanec a vyvaleni ve snehu,chyba asi byla ze jsem ho pak dala na voditko a nepustila

Mišule příště ho zkus vytahat za slabiny a vynadat mu, ne na něj řvát, prostě mu říct ošklivý pes, bo tak něco a pak ho zase pustit a pořád dokola zkoušet přivolání..
Já vím, mě se to říká, ale já to dělám pořád, za hodinu, je třeba přivolám 10x...Ale jak jsou kolem psi, tak je to nejhorší

12.1.2009 18:29
evinka01

XXX.XXX.57.45

saabinka napsal(a):

no vytřepat za ucho bylo myšleno obrazně prostě vynadat způsobem jaký na něho platí, nám stačí vycukat za obojek, ale třeba potřebuješ jinou metodu, po které se potom pes stydí .. zařvat, vytahat za kůži na krku, slabinu bych vynechala, tam je pes hodně citlivý to je skoro jak oto ucho

12.1.2009 18:30
evinka01

XXX.XXX.57.45

evinka01 napsal(a):
no vytřepat za ucho bylo myšleno obrazně prostě vynadat způsobem jaký na něho platí, nám stačí vycukat za obojek, ale třeba potřebuješ jinou metodu, po které se potom pes stydí .. zařvat, vytahat za kůži na krku, slabinu bych vynechala, tam je pes hodně citlivý to je skoro jak oto ucho

podle mě dobře funguje to spojení: nepřijde, odchytím vynadám, pustím znova, přijde (protože ví, že předtím jsem dala najevo, že se mi to nelíbí), dostane odměnu, spojí si, že je lepší poslechnout, protože se nezlobím a ještě z toho něco kápne...

12.1.2009 18:38
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
podle mě dobře funguje to spojení: nepřijde, odchytím vynadám, pustím znova, přijde (protože ví, že předtím jsem dala najevo, že se mi to nelíbí), dostane odměnu, spojí si, že je lepší poslechnout, protože se nezlobím a ještě z toho něco kápne...

jj no prave u nas vytahani za krkem ani rvani neplati.....je takovej gumovej a maloco povazuje za trest pac mi prijde ze to ani necejti
byla blbost ze sem ho pak nepustila ,ale mela sem strach z tech aut a salin

12.1.2009 18:40
saabinka

XXX.XXX.43.135

evinka01 napsal(a):

No tak na Scoobyho neplatí, ani vytahání za slabiny
Takže vůbec netuším, jak ho trestat...

12.1.2009 18:41
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
No tak na Scoobyho neplatí, ani vytahání za slabiny
Takže vůbec netuším, jak ho trestat...

joooo tos mi ukazovala.....ten je eeextra gumovej.....Aronak je na to teda citlivejsi

12.1.2009 18:47
saabinka

XXX.XXX.43.135

sunin napsal(a):
joooo tos mi ukazovala.....ten je eeextra gumovej.....Aronak je na to teda citlivejsi

Samouš je taky citlivka ještě ani nelisknu a už piští
Ale na Scoobyho neplatí nic.... To bude určo fiklej s pitbullem

12.1.2009 18:50
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):

hehe vypadalo to tak.....

Jooo psala mi na mejl jedna slecna ze by s nama chodila na prochajdy,ma 9 ti mesicniho madarskyho ohare.....to bude taky torpedo

12.1.2009 18:58
saabinka

XXX.XXX.43.135

sunin napsal(a):
hehe vypadalo to tak.....

Jooo psala mi na mejl jedna slecna ze by s nama chodila na prochajdy,ma 9 ti mesicniho madarskyho ohare.....to bude taky torpedo

Jupí další pesan na prochajdu.. Jen aby to nedopadlo jak včera ze Scoobym prostě mám úchyla
Ale zítra asi nemůžu, mohla bych leda tak ráno, ale odpoledne nemůžu

12.1.2009 19:01
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Jupí další pesan na prochajdu.. Jen aby to nedopadlo jak včera ze Scoobym prostě mám úchyla

jak to dopoledne???Nejdes do skoly,??

12.1.2009 19:20
saabinka

XXX.XXX.43.135

sunin napsal(a):
jak to dopoledne???Nejdes do skoly,??

Ne, do školky nejdu

12.1.2009 19:27
evinka01

XXX.XXX.57.45

saabinka napsal(a):

no když už je nejhůř, tak psici čapnu za kůži na krku a na zadku a normálně ji zvednu a pustím na zem.... ale to nevím jestli Scoobyho uneseš

12.1.2009 19:32
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
no když už je nejhůř, tak psici čapnu za kůži na krku a na zadku a normálně ji zvednu a pustím na zem.... ale to nevím jestli Scoobyho uneseš

jojo to na aronaka taky plati

12.1.2009 19:34
saabinka

XXX.XXX.43.135

evinka01 napsal(a):

Už jsem zkoušela tolik věcí..A noc Jako celýho zvednout? Tak za kůži na zadku, už jsem ho nazvedávala, ale ne celýho a pak pustila ... A nic...On se na mě podívá a táhne si dál... Mnule si to viděla, co dělal...

12.1.2009 19:38
evinka01

XXX.XXX.57.45

saabinka napsal(a):
Už jsem zkoušela tolik věcí..A noc Jako celýho zvednout? Tak za kůži na zadku, už jsem ho nazvedávala, ale ne celýho a pak pustila ... A nic...On se na mě podívá a táhne si dál... Mnule si to viděla, co dělal...

a co řetízkový oboek a vycukat? to taky nic? jestli ne tak sorry, ale v tom případě na tebe doooost prdí

12.1.2009 19:43
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
a co řetízkový oboek a vycukat? to taky nic? jestli ne tak sorry, ale v tom případě na tebe doooost prdí

http://www.spokojenypes.cz/ leciva-pro-psy/s.o.s.-animal-bonbons- na-zklidneni-pri-stresovych-situacich?id=19081

jak tak koukam na on-line psi potreby,tak jsem nasla tohle......je to na bazi homeopatik,na zklidneni......bych to aji zkusila na tu MHD treba by si zvykl lip.....evco kuknes na to???mas s tim nejakou zkusenost nebo aspon z doslechu??

2mezery

12.1.2009 20:08
saabinka

XXX.XXX.43.135

evinka01 napsal(a):

řetízkáč nepomáhá...A to že na mě prdí, bohužel vím

12.1.2009 20:11
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
http://www.spokojenypes.cz/ leciva-pro-psy/s.o.s.-animal-bonbons- na-zklidneni-pri-stresovych-situacich?id=19081

jak tak koukam na on-line psi potreby,tak jsem nasla tohle......je to na bazi homeopatik,na zklidneni......bych to aji zkusila na tu MHD treba by si zvykl lip.....evco kuknes na to???mas s tim nejakou zkusenost nebo aspon z doslechu??

2mezery

podle mě je to drahý jako kráva... dají se koupit homeopatika (lékárna na Mendláku nebo v Bílém domě) Stramonium a Borax. Obojí v ředění 9CH, 2x týdně 3-5 granulí, po dobu 2-3 týdnů. To je spíš na delší dobu... účinkují i Baldriánové kapky (taky v lékárně). z lidských léků Lexaurin nebo Defobin, ale nevím, jestli nejsou na předpis. ty homeopatika doporučuje dost dobrý veterinář třeba před Silvestrem...

12.1.2009 20:12
evinka01

XXX.XXX.57.45

saabinka napsal(a):
řetízkáč nepomáhá...A to že na mě prdí, bohužel vím

jo tak pak bude chybka i jinde než ve psovi.. tak buď budeš muset být přísnější nebo se s tím smířit

12.1.2009 20:16
evinka01

XXX.XXX.57.45

evinka01 napsal(a):
podle mě je to drahý jako kráva... dají se koupit homeopatika (lékárna na Mendláku nebo v Bílém domě) Stramonium a Borax. Obojí v ředění 9CH, 2x týdně 3-5 granulí, po dobu 2-3 týdnů. To je spíš na delší dobu... účinkují i Baldriánové kapky (taky v lékárně). z lidských léků Lexaurin nebo Defobin, ale nevím, jestli nejsou na předpis. ty homeopatika doporučuje dost dobrý veterinář třeba před Silvestrem...

jo a na účinek jsou docela sporné reakce, ale to i na ostatní homeopatika... každopádně vyhodit 4kila za něco co nemusí fungovat by se mi nechtělo, když ty co jsem psala (Borax a Stramonium stojí i balení do 70ká)

12.1.2009 20:17
evinka01

XXX.XXX.57.45

evinka01 napsal(a):
jo a na účinek jsou docela sporné reakce, ale to i na ostatní homeopatika... každopádně vyhodit 4kila za něco co nemusí fungovat by se mi nechtělo, když ty co jsem psala (Borax a Stramonium stojí i balení do 70ká)

teda jako na účinek toho přípravku co jsi poslala odkaz... ty co jsem psala já má ten vet vyzkoušený dlouhodobě

12.1.2009 20:18
saabinka

XXX.XXX.43.135

evinka01 napsal(a):
jo tak pak bude chybka i jinde než ve psovi.. tak buď budeš muset být přísnější nebo se s tím smířit

Ta chyba bude ve mě, už fakt nwm co s tím:-( je prostě nezvladatelnej, jak vidí psy, jak nikde žádnej pes není, tak je to good
Ale budem zas chodit na cvičák....Ale ještě nwm kam..
Jo a Mišili, už budeš objednávat ten obojek??? Bo ještě ne??? Já už bych ho chtěla

12.1.2009 20:23
evinka01

XXX.XXX.57.45

saabinka napsal(a):
Ta chyba bude ve mě, už fakt nwm co s tím:-( je prostě nezvladatelnej, jak vidí psy, jak nikde žádnej pes není, tak je to good
Jo a Mišili, už budeš objednávat ten obojek??? Bo ještě ne??? Já už bych ho chtěla

nj tak máš pár možností, buď fakt přitvrdit sama od sebe nebo jak píšeš začít někam chodit, ale to stejně budeš muset procvičovat i doma nebo poslední možnost rozumně používanej elektronickej (v nejhorčím případě, což nemyslím, že Scooby je - elektrickej) obojek.

jenom pro jistotu vysvětlení: elektronický obojek dělá zvuky nebo vibrace v různé intenzitě, elektrický obojek dává impulzy zase v různé intenzitě.

12.1.2009 20:42
saabinka

XXX.XXX.43.135

evinka01 napsal(a):
nj tak máš pár možností, buď fakt přitvrdit sama od sebe nebo jak píšeš začít někam chodit, ale to stejně budeš muset procvičovat i doma nebo poslední možnost rozumně používanej elektronickej (v nejhorčím případě, což nemyslím, že Scooby je - elektrickej) obojek.

jenom pro jistotu vysvětlení: elektronický obojek dělá zvuky nebo vibrace v různé intenzitě, elektrický obojek dává impulzy zase v různé intenzitě.

Asi někam začnu chodit, ale nevím kam....

12.1.2009 20:47
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):

no ja bych to nechtela davat pravidelne,spis neco co bych pouzila tak tu pul az hodku pred cestou MHD,nejezdime tak casto.To co jsi psala muze se uzivat i jenom obcas nebo se to musi pravidelne???
Jinak lexik a defobin jsou urco na predpis a tim ho cpat nechci.Jen sem chtela abys na to koukla,vyznas se v tom lip jak ja,jestli se to da uzit obcas a jen do te doby nez si zvakne na MHD tak bych to brala.

12.1.2009 20:55
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
no ja bych to nechtela davat pravidelne,spis neco co bych pouzila tak tu pul az hodku pred cestou MHD,nejezdime tak casto.To co jsi psala muze se uzivat i jenom obcas nebo se to musi pravidelne???
Jinak lexik a defobin jsou urco na predpis a tim ho cpat nechci.Jen sem chtela abys na to koukla,vyznas se v tom lip jak ja,jestli se to da uzit obcas a jen do te doby nez si zvakne na MHD tak bych to brala.

jo jeste sem se chtela zeptat.......co znamena redeni "9CH"

12.1.2009 20:57
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):

tak buď ty kapky nebo ty dvě homeopatika se dají koupit i ve vyšší koncentraci 15CH a těch potom 4-5 ks .. ale nemůžeš čekat, že to bude účinkovat hned, to umí "chemie" léky, tohle je na přírodní bázi, takže to účinkuje postupně... nemusíš to dávat pravidelně a dlouhodobě, ale pokud už víš, že druhej den pojedeš taky bys mu to dala večer před a ráno...

12.1.2009 21:01
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
jo jeste sem se chtela zeptat.......co znamena redeni "9CH"

to je koncentrace účinné látky.. dělají se 4 koncentrace

12.1.2009 21:03
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
tak buď ty kapky nebo ty dvě homeopatika se dají koupit i ve vyšší koncentraci 15CH a těch potom 4-5 ks .. ale nemůžeš čekat, že to bude účinkovat hned, to umí "chemie" léky, tohle je na přírodní bázi, takže to účinkuje postupně... nemusíš to dávat pravidelně a dlouhodobě, ale pokud už víš, že druhej den pojedeš taky bys mu to dala večer před a ráno...

jj tak to by bylo super.....napisu si ty nazvy a uvidime co se z toho vyklube

12.1.2009 21:14
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
jj tak to by bylo super.....napisu si ty nazvy a uvidime co se z toho vyklube

dojdes zitra taky evi??
Budu ve tri na te Haskove......tak kdyztak tam.
A Sabi kdyz nejdes do skoly mohla bys s nama

12.1.2009 21:23
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
dojdes zitra taky evi??
Budu ve tri na te Haskove......tak kdyztak tam.
A Sabi kdyz nejdes do skoly mohla bys s nama

ještě uvidím, učím se na tu zkoušku tak až si to poprvé konečně přečtu tak musím zhodnotit kolik toho jejestli to stihnu

12.1.2009 21:26
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
ještě uvidím, učím se na tu zkoušku tak až si to poprvé konečně přečtu tak musím zhodnotit kolik toho jejestli to stihnu

jej tady ten styl uceni mi nekoho pripomina......kazdy rano na tu osobu cucim do zrcadla

Ja uz jdu chrnet at sem zitra svezi a cila Dobrou

12.1.2009 21:34
saabinka

XXX.XXX.43.135

sunin napsal(a):
jej tady ten styl uceni mi nekoho pripomina......kazdy rano na tu osobu cucim do zrcadla

Ja uz jdu chrnet at sem zitra svezi a cila Dobrou

No já to nestíhám...jedem do útulku, asi tam je naše číča, která se nám ztratila v září :-( ale nejsem si jistá tím zbarvení hlavy... http:// www.mpb.cz/utulek-pro-zvirata/ kocky-k-adopci/1876/ (2 mezery) ale nwm se uvidí podle toho jestli je kastrovaná..

12.1.2009 21:45
kitty2thorpe

XXX.XXX.80.179

saabinka napsal(a):
No já to nestíhám...jedem do útulku, asi tam je naše číča, která se nám ztratila v září :-( ale nejsem si jistá tím zbarvení hlavy... http:// www.mpb.cz/utulek-pro-zvirata/ kocky-k-adopci/1876/ (2 mezery) ale nwm se uvidí podle toho jestli je kastrovaná..

ahojte! prichazim pozde ale preci a s dobrou zpravou zkousku sem dala huraa ale byla to haluz, skoro furt sem mlcela noco, hlavni je vysledek
co mate z toho, me muf taky neposloucha jak vidi na poli psiho znamyho...je schopnej mi utect pres cely pole, jenom za dnesek to udelal 2x
jinak se tesim na zitra a dobrou noc pokud uz jdete chrnet

12.1.2009 23:07
evinka01

XXX.XXX.57.45

kitty2thorpe napsal(a):
ahojte! prichazim pozde ale preci a s dobrou zpravou zkousku sem dala huraa ale byla to haluz, skoro furt sem mlcela noco, hlavni je vysledek
co mate z toho, me muf taky neposloucha jak vidi na poli psiho znamyho...je schopnej mi utect pres cely pole, jenom za dnesek to udelal 2x
jinak se tesim na zitra a dobrou noc pokud uz jdete chrnet

no tak gratulace.. není důležité za kolil, ale že je

13.1.2009 08:53
kevin

XXX.XXX.80.235

evinka01 napsal(a):

četla jsem ve vyhlášce, že člověk který venčí psa, tak ho musí zvládat

13.1.2009 09:01
kevin

XXX.XXX.80.235

saabinka napsal(a):

a co přidušení?

13.1.2009 09:02
kevin

XXX.XXX.80.235

saabinka napsal(a):

není ta slečna z Líšně?

13.1.2009 09:05
kevin

XXX.XXX.80.235

evinka01 napsal(a):

a co to zkusit po dobrém formou motivace? Ví vůbec co po něm chceš?

13.1.2009 09:07
kevin

XXX.XXX.80.235

saabinka napsal(a):

když to tak čtu dál, tak nejspíš dobře ví, takbych skusila to přidušení (otočit na lopatky)

13.1.2009 09:10
kevin

XXX.XXX.80.235

kevin napsal(a):
a co přidušení?

jak dlouho budete na tom výběhu?

13.1.2009 09:11
kevin

XXX.XXX.80.235

kevin napsal(a):
jak dlouho budete na tom výběhu?

Míšo, Oskar má 2 měsíce?

13.1.2009 10:16
evinka01

XXX.XXX.57.45

kevin napsal(a):
a co přidušení?

no dusit psa je k ničemu... stačí pořádný podnět aby si uvědomil, žeto co dělá je špatně a následně mu ukázat co chci a co je správně,,, z vlastní zkušenosti vidím, že pokud Týně cuknu obyč nylonovým obojkem je to na nic, prostě se ta síla rozloží na plochu látky, ale pokud cuknu kovovým stahovákem co nosí nacvičák tak je to o něčem jiném.

13.1.2009 10:25
kitty2thorpe

XXX.XXX.98.210

evinka01 napsal(a):
no dusit psa je k ničemu... stačí pořádný podnět aby si uvědomil, žeto co dělá je špatně a následně mu ukázat co chci a co je správně,,, z vlastní zkušenosti vidím, že pokud Týně cuknu obyč nylonovým obojkem je to na nic, prostě se ta síla rozloží na plochu látky, ale pokud cuknu kovovým stahovákem co nosí nacvičák tak je to o něčem jiném.

dneska mi mufin zase utekl pres pulku pole za chlapem s malym deckem, myslel si ze je to pejsek nastesti pan se nezlobil, ale ja jo, takze muf dostal kdyz sem ho \"dobehla\" asi 3x sem ho svihla voditkempak sem si to trochu vycitala...ale....nevim jak jinak jsem ho za to mela potrestat, pac to dela posledni dny porad..tak doufam ze si to zapamatoval
a tady jedna fotka toho zlobidla

13.1.2009 10:27
kitty2thorpe

XXX.XXX.98.210

kitty2thorpe napsal(a):
dneska mi mufin zase utekl pres pulku pole za chlapem s malym deckem, myslel si ze je to pejsek nastesti pan se nezlobil, ale ja jo, takze muf dostal kdyz sem ho \"dobehla\" asi 3x sem ho svihla voditkempak sem si to trochu vycitala...ale....nevim jak jinak jsem ho za to mela potrestat, pac to dela posledni dny porad..tak doufam ze si to zapamatoval
a tady jedna fotka toho zlobidla

a dalsi frajerovska

13.1.2009 10:28
kitty2thorpe

XXX.XXX.98.210

kitty2thorpe napsal(a):
a dalsi frajerovska

a jeste jedna

13.1.2009 10:29
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):

Ahoooj tak uz sem vzhuru

Sarko Oskar ma 2mesice a v tom vybehu,mame sraz ve tri na Haskove a tak tu hodku tam budem urco.Kdyz mi aronak takhle zdrhl a delal si ze me srandu tak po odchyceni jsem ho dukladne vyvalela na zadech a koukala na nej zurivym pohledem,na voditku pak ani necekl ale blbost byla ze sem hopak nepustila,takze neznam vysledek toho vyvaleni.

Kitty gratuluju k uspesnemu slozeni zkousky

13.1.2009 10:33
sunin

XXX.XXX.126.103

kitty2thorpe napsal(a):
a jeste jedna

jeziiiis to jsou uzasny rypacky,hlavne ta frajerovska.....ta nema chybu

Ja to mam s lidma dobry krapet vyuzivam toho ze Aronak cizi lidi ani deti nemusi a radsi je obehne(nic jim neudela,ale neni s cizima hravej) a jde si po svejch horsi je to se psiskama,ale zajimavy je ze pokud jde na voditku a clovek co ma druhyho psa se s nami nezastavi tak Aronek jde temer bez povsimnuti

13.1.2009 10:34
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
Ahoooj tak uz sem vzhuru

Sarko Oskar ma 2mesice a v tom vybehu,mame sraz ve tri na Haskove a tak tu hodku tam budem urco.Kdyz mi aronak takhle zdrhl a delal si ze me srandu tak po odchyceni jsem ho dukladne vyvalela na zadech a koukala na nej zurivym pohledem,na voditku pak ani necekl ale blbost byla ze sem hopak nepustila,takze neznam vysledek toho vyvaleni.

Kitty gratuluju k uspesnemu slozeni zkousky

no můžem to zkoušet hromadnětřeba v tom výběhu, kde mají omezené pole působnosti, takže se dá pro ně zajít a vynadat nebo třeba připnout na stopovačku... samozřejmě venku je to pak něco jinýho, ale podle mě když se to důsledně opakuje tak pes není debil a pochopí to... mě se to celkem na 98% dařilo v půl roce a to procento (si věřím co?) přetrvává dodnes. ale určitě je to i pravidelným cvičením

13.1.2009 10:38
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
no můžem to zkoušet hromadnětřeba v tom výběhu, kde mají omezené pole působnosti, takže se dá pro ně zajít a vynadat nebo třeba připnout na stopovačku... samozřejmě venku je to pak něco jinýho, ale podle mě když se to důsledně opakuje tak pes není debil a pochopí to... mě se to celkem na 98% dařilo v půl roce a to procento (si věřím co?) přetrvává dodnes. ale určitě je to i pravidelným cvičením

jj to bysme mohli,ale to jak si ze me delal srandu bylo poprve.Mezi znamyma psama nebo kdyz jdem s nekym na prochajdu tak si me obcas i sam hleda.......jak ja bych chtela nahlednout do te jeho makovicky abych vedela co semu tam prave honi

13.1.2009 10:43
kitty2thorpe

XXX.XXX.98.210

evinka01 napsal(a):

ja jsem pro to hromadny cviceni...
no my dnes sli, mijime chlapa s malym deckem na sanich...rikam tomu svymu ne, nesmis (je na voditku)...jdme dal, rikam si ze ho pustim - chlap je uz min. 60 m za nama...ja jdu porad dal, ale muf zustane stat, cumi stridave na me a na vzdalujiciho se chlapa ...ja na nej volam ne, nesmis....popr. ke mne....nic, rozebehne se za chlapem....v takove situaci jsme fakt bezradna...uz ani an tom poli ho nemuzu pustit na volno...

13.1.2009 10:46
evinka01

XXX.XXX.57.45

kitty2thorpe napsal(a):
no my dnes sli, mijime chlapa s malym deckem na sanich...rikam tomu svymu ne, nesmis (je na voditku)...jdme dal, rikam si ze ho pustim - chlap je uz min. 60 m za nama...ja jdu porad dal, ale muf zustane stat, cumi stridave na me a na vzdalujiciho se chlapa ...ja na nej volam ne, nesmis....popr. ke mne....nic, rozebehne se za chlapem....v takove situaci jsme fakt bezradna...uz ani an tom poli ho nemuzu pustit na volno...

no v té chvíli kdy už začne koukat na tebe a na chlapa bych rychle šustila sáčkem nebo čímkoliv co mu dáváš aby to bylo silnější lákadlo než chlap...

13.1.2009 10:48
sunin

XXX.XXX.126.103

kitty2thorpe napsal(a):

Mufik je jeste prdolka mlada,Hadros mi taky delal to ze kdyz jsme nekoho se psem presli a ja myslela ze uz je dost daleko a pustila ho tak vzal roha za tim pesanem,ted uz to nedela......nevim jakto ale delali jsme to tak ze sem na neho zacala delat hrozny vopicky,letela jsem dopredu s klackem pomale se valela po zemi abych ho vic zaujala ja a ne ten pes a je to docela v pohode,teda pokud ho odchytnu driv nez leti za tim psem dokud je pred nama

13.1.2009 10:59
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
Mufik je jeste prdolka mlada,Hadros mi taky delal to ze kdyz jsme nekoho se psem presli a ja myslela ze uz je dost daleko a pustila ho tak vzal roha za tim pesanem,ted uz to nedela......nevim jakto ale delali jsme to tak ze sem na neho zacala delat hrozny vopicky,letela jsem dopredu s klackem pomale se valela po zemi abych ho vic zaujala ja a ne ten pes a je to docela v pohode,teda pokud ho odchytnu driv nez leti za tim psem dokud je pred nama

jo to je přesně ono, i kdyby ses musela postavit na hlavu musíš ho v tu chvíli zaujmout čímkoliv víc než to co vás právě minulo... sýreček, páreček, balonek, útěk ,vyzkoušej co působí, občas to změň a ono se to časem vyvine... a právě je dobrý to zkoušet tím způsobem jak už jsem tady psala... teda se známým psem... odvoláš ho, dostaně jednak odměnu od tebe a ty ho ještě k tomu potom pustíš si pohrát, takže nebude mít pokaždé pocit, že když ho odvoláváš, že to je zákaz hry... potom ho (možná) nebude tak lákat utíkat za všema... to je právě špatný spojení a pes si ho vytvoří hodně rychle - přijdu, něco sice dostanu, ale potom mě připne takže už si nepohraju, tak i když mám chuť na tu odměnu příště nepřijdu protože je to nuda jít pak na vodítku

13.1.2009 11:00
kevin

XXX.XXX.80.235

evinka01 napsal(a):

Na mého NO zabralo, když ho přítel otočil na lopatky a ne stahovák.

13.1.2009 11:01
kevin

XXX.XXX.80.235

kitty2thorpe napsal(a):
a jeste jedna

máte hezké fotky

13.1.2009 11:04
kevin

XXX.XXX.80.235

evinka01 napsal(a):

myslím si, že když pes nebude cghtít být chycen, tak ho jen tak nechytíme, ale to by byla špatná autorita

13.1.2009 11:07
kevin

XXX.XXX.80.235

evinka01 napsal(a):
no v té chvíli kdy už začne koukat na tebe a na chlapa bych rychle šustila sáčkem nebo čímkoliv co mu dáváš aby to bylo silnější lákadlo než chlap...

souhlasím se Evou - nalákat psa a někdy pomáhá se začít vzdalovat

13.1.2009 11:09
kevin

XXX.XXX.80.235

evinka01 napsal(a):
jo to je přesně ono, i kdyby ses musela postavit na hlavu musíš ho v tu chvíli zaujmout čímkoliv víc než to co vás právě minulo... sýreček, páreček, balonek, útěk ,vyzkoušej co působí, občas to změň a ono se to časem vyvine... a právě je dobrý to zkoušet tím způsobem jak už jsem tady psala... teda se známým psem... odvoláš ho, dostaně jednak odměnu od tebe a ty ho ještě k tomu potom pustíš si pohrát, takže nebude mít pokaždé pocit, že když ho odvoláváš, že to je zákaz hry... potom ho (možná) nebude tak lákat utíkat za všema... to je právě špatný spojení a pes si ho vytvoří hodně rychle - přijdu, něco sice dostanu, ale potom mě připne takže už si nepohraju, tak i když mám chuť na tu odměnu příště nepřijdu protože je to nuda jít pak na vodítku

s tím připínáním to je fakt

13.1.2009 11:10
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):
s tím připínáním to je fakt

jj a prave proto ze sem hopak nepustila nevim estli to vyvaleni na zadech a desivej pohled zabralo

13.1.2009 11:19
evinka01

XXX.XXX.57.45

kevin napsal(a):
Na mého NO zabralo, když ho přítel otočil na lopatky a ne stahovák.

no to je taky způsob, ale na Týniny lotroviny už moc silný, to je nemusely nikdy použít... to bych použila v situaci, kdy už se pes vyloženě obrací proti mně...

13.1.2009 11:32
kevin

XXX.XXX.80.235

evinka01 napsal(a):
no to je taky způsob, ale na Týniny lotroviny už moc silný, to je nemusely nikdy použít... to bych použila v situaci, kdy už se pes vyloženě obrací proti mně...

já byla ráda, že aspoň to zabralo a zasloužil si to

13.1.2009 11:34
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):

Tynuska je takova jemna,je videt ze je slecna a nepotrebuje takovy valeni......byla takova od malicka??

13.1.2009 11:37
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
Tynuska je takova jemna,je videt ze je slecna a nepotrebuje takovy valeni......byla takova od malicka??

ale prd... taky dostávala přes čumák... akorát myslím, že ji to cvičení prostě baví a zaměstnává, takže když se jí chce pracuje moc hezky.. taky se jí občas nechce a to pak pěním já, když čumí do nebe nebo dělá, že nechápe co po ní chcimám výhodu, že žere všechno, takže za pamlsek a pochvalu jde udělá skoro cokoliv. zase aporty apod. to je na zabití, protože se jí z mozku stane tenisák a nevnímá.

13.1.2009 11:42
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
ale prd... taky dostávala přes čumák... akorát myslím, že ji to cvičení prostě baví a zaměstnává, takže když se jí chce pracuje moc hezky.. taky se jí občas nechce a to pak pěním já, když čumí do nebe nebo dělá, že nechápe co po ní chcimám výhodu, že žere všechno, takže za pamlsek a pochvalu jde udělá skoro cokoliv. zase aporty apod. to je na zabití, protože se jí z mozku stane tenisák a nevnímá.

Aronak miva z mozku obcas klacek

13.1.2009 12:34
saabinka

XXX.XXX.254.71

sunin napsal(a):

Aronak miva z mozku obcas klacek

Možná za Váma dorazím, ale nevím to jistě, každopádně do výběhu trefím, tak bych došla za Váma
No a to hromadný cvičení...... to si nejsem jistá...U Samouše, tam není riziko že by nedošel, ale Scooby a ještě když uvidí Tínušku.....
Bych asi vzala stopovačku a ohlávku....

13.1.2009 12:45
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Možná za Váma dorazím, ale nevím to jistě, každopádně do výběhu trefím, tak bych došla za Váma
No a to hromadný cvičení...... to si nejsem jistá...U Samouše, tam není riziko že by nedošel, ale Scooby a ještě když uvidí Tínušku.....
Bych asi vzala stopovačku a ohlávku....

no to by prave byla zkouska ohnem kdyby se naucil odvolat od fenky co mu voni.....bylo by to na dobre ceste

13.1.2009 13:11
saabinka

XXX.XXX.254.71

sunin napsal(a):
no to by prave byla zkouska ohnem kdyby se naucil odvolat od fenky co mu voni.....bylo by to na dobre ceste

To by bylo super ale u Scoobyho si tím nejsem jistá

13.1.2009 13:37
evinka01

XXX.XXX.57.45

saabinka napsal(a):
To by bylo super ale u Scoobyho si tím nejsem jistá

no dneska to asi nevyzkoušíme. necháme to na jindy, protože natu zkoušku to není tak srozumitelné jak jsem čekala

13.1.2009 13:52
kitty2thorpe

XXX.XXX.100.216

evinka01 napsal(a):
no dneska to asi nevyzkoušíme. necháme to na jindy, protože natu zkoušku to není tak srozumitelné jak jsem čekala

tak my pomalu vyrazime
uz se mooc tesime pravdepodobne tam budu neco po 15.00 tak kdyztak tady je na me telefon 728463011
zatim pa na haskove

13.1.2009 14:15
sunin

XXX.XXX.126.103

kitty2thorpe napsal(a):
tak my pomalu vyrazime
uz se mooc tesime pravdepodobne tam budu neco po 15.00 tak kdyztak tady je na me telefon 728463011
zatim pa na haskove

ja uz taky pomalu vyrazim

13.1.2009 21:39
saabinka

XXX.XXX.68.40

sunin napsal(a):
ja uz taky pomalu vyrazim

To ještě nejste doma bo co???a jak jste si užila prochajdu??? A co fotečky????

14.1.2009 09:34
sunin

XXX.XXX.126.103

kitty2thorpe napsal(a):

Ahojky,tak jsem tu......vcera se Muficek s Aronakem paradne vybehali......ja jsem se nestacila divit kolik lidi tam vcera bylo a skoro vsichni se tam s nama zastavili a nechali psiky pohrat...

14.1.2009 09:36
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Ahojky,tak jsem tu......vcera se Muficek s Aronakem paradne vybehali......ja jsem se nestacila divit kolik lidi tam vcera bylo a skoro vsichni se tam s nama zastavili a nechali psiky pohrat...

fotek jsem udelala jenom par a maloktery jsou pouzitelny ale snad tam najdu aspon nejaky aby tam bylo neco videt.....jsou takovy tmavy jjj holt sem kopyto

14.1.2009 09:37
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):

to jste byli v tom na konci Lesné nebo v tom druhém výběhu jak nás původně hledala Šárka?

14.1.2009 09:37
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
fotek jsem udelala jenom par a maloktery jsou pouzitelny ale snad tam najdu aspon nejaky aby tam bylo neco videt.....jsou takovy tmavy jjj holt sem kopyto

Přidejte reakci

Přidat smajlík