terísek

XXX.XXX.140.34
Hezký den,mám velkou prosbičku. Paní doktorka Novotná dříve pracovala na veterinární klinice Altavet na Praze 10, v Malešicích, ale dneska jsem se dozvěděla, že zde již nepracuje. Neznáte jí někdo z "vašich" veterin? Děkuju moc moc. Byla jsem s ní nadmíru spokojená a mrzí mě, že zde už nepracuje. Zkouším jí najít všemožnými způsoby.
terísek
napsal(a):
Hezký den,mám velkou prosbičku. Paní doktorka Novotná dříve pracovala na veterinární klinice Altavet na Praze 10, v Malešicích, ale dneska jsem se dozvěděla, že zde již nepracuje. Neznáte jí někdo z "vašich" veterin? Děkuju moc moc. Byla jsem s ní nadmíru spokojená a mrzí mě, že zde už nepracuje. Zkouším jí najít všemožnými způsoby.
Zkus jí napsat email - jestli je to opravdu ona - je registrovaná v Ústavu pro státní kontrolu veterinárních biopreparátů a léčiv
novotna@uskvbl.cz
Jestli to ona není - tak se předem omlouvám
terísek
napsal(a):
Dala jsem to do vyhledavače, jedna adresa je Malešice a druhá Brno. Zkus se podívat.