Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

terísek

12.1.2009 13:33
terísek

XXX.XXX.140.34

Hezký den,mám velkou prosbičku. Paní doktorka Novotná dříve pracovala na veterinární klinice Altavet na Praze 10, v Malešicích, ale dneska jsem se dozvěděla, že zde již nepracuje. Neznáte jí někdo z "vašich" veterin? Děkuju moc moc. Byla jsem s ní nadmíru spokojená a mrzí mě, že zde už nepracuje. Zkouším jí najít všemožnými způsoby.

12.1.2009 15:48
tweety

XXX.XXX.152.4

terísek napsal(a):
Hezký den,mám velkou prosbičku. Paní doktorka Novotná dříve pracovala na veterinární klinice Altavet na Praze 10, v Malešicích, ale dneska jsem se dozvěděla, že zde již nepracuje. Neznáte jí někdo z "vašich" veterin? Děkuju moc moc. Byla jsem s ní nadmíru spokojená a mrzí mě, že zde už nepracuje. Zkouším jí najít všemožnými způsoby.

Zkus jí napsat email - jestli je to opravdu ona - je registrovaná v Ústavu pro státní kontrolu veterinárních biopreparátů a léčiv
novotna@uskvbl.cz
Jestli to ona není - tak se předem omlouvám

12.1.2009 15:49
hankaapes

XXX.XXX.101.77

terísek napsal(a):

Dala jsem to do vyhledavače, jedna adresa je Malešice a druhá Brno. Zkus se podívat.

16.4.2009 08:12
sajfi

XXX.XXX.176.165

hankaapes napsal(a):
Dala jsem to do vyhledavače, jedna adresa je Malešice a druhá Brno. Zkus se podívat.

Paní doktorka Pavla Novotná teď dělá v ordinaci v Maďarské ulici 3 na Praze 6. Telefon do ordinace je: 224323184

16.4.2009 09:17
zirrael

XXX.XXX.47.18

sajfi napsal(a):
Paní doktorka Pavla Novotná teď dělá v ordinaci v Maďarské ulici 3 na Praze 6. Telefon do ordinace je: 224323184

Jojo, přesně tak Do ordinace funguje ještě jedno číslo: 606516523.

Přidejte reakci

Přidat smajlík