dobrmanier

XXX.XXX.219.131
trisha
napsal(a):
Budu moc ráda,když mě nasměrujete na nějakou vyzkoušenou a výbornou dermatologii v Praze! Děkuju moc za odkazy a info!!
Pisete, ze mate modreho krysarika, my mame modreho dobrmana a zezacatku nam pomahal dermatolog z CEskeho Brodu, lepsiho neznam, je vyborny. Ted je nas pes pres pul roku bez problemu. Mely jsme nastesti jen folikulitidu, ale jinak samozrejme problemu se srsti se nezbavite, porad bude neco.
dobrmanier
napsal(a):
Pisete, ze mate modreho krysarika, my mame modreho dobrmana a zezacatku nam pomahal dermatolog z CEskeho Brodu, lepsiho neznam, je vyborny. Ted je nas pes pres pul roku bez problemu. Mely jsme nastesti jen folikulitidu, ale jinak samozrejme problemu se srsti se nezbavite, porad bude neco.
moc děkuju.. můžu se zeptat jak vás léčili? A taky jak bylo zjištěno,že máte Folikulitidu? díky!
Ahoj jednoznačně můžu doporučit https://derm.salius.cz/ pracuje tam známá. A pokaždé na kávičce si jenom pochvaluje, jak pracovní prostředí, tak kvalitu kterou poskytujou. Pořád mě tam láká každopádně já netrpím dermatologickými problémy. Ferda.