Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.1.2009 12:29
sunin

XXX.XXX.126.103

16.1.2009 12:30
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

Huz sme zas plni tak ted seeeem

Ty obrany a zvyseni sebevedomi by potrboval Hadrosak....nema problem se psama ale s lidma cizima

16.1.2009 12:30
llucinkaa2

XXX.XXX.51.91

sunin napsal(a):

odpověď na Brno máš v 11

16.1.2009 12:31
sunin

XXX.XXX.126.103

llucinkaa2 napsal(a):
odpověď na Brno máš v 11

jjj koukala sem se Sabcou tam idem doufam ze nas pujde vic spolecne.coooo holky???Vam pujdem drzet pesticky a tlapicky

16.1.2009 12:39
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
jjj koukala sem se Sabcou tam idem doufam ze nas pujde vic spolecne.coooo holky???Vam pujdem drzet pesticky a tlapicky

jo to my určitě jdem se podívat... ad agresivita KAO, je to opravdu o majiteli, je jasný, že je to patevec a ten myslí jinak, ta feňule, co nás chtěla sezžrat má bohužel naprosto nezodpověného dementského majitele, zažila jsem (to jsem ještě neměla Týnu), že jsme u něho byli na návštěvě a on nechal tu fenu společně s leonbergrem (jeho durhý pes) vyběhnout a srazit z kola dva obrce, kteří jeli kolem z hospody, fena jednoho kousla do lýtka, on u toho seděl když vybíhali z vrátek a nezavolal, neudělal nic, ještě borcům řekl, že si za to můžou sami když tam jedou potmě že ona hlídá. nechci vidět co dělají když není doma, po té cestě totiž normálka vede turistická značka, chodí tam lidi na zříceninu a fena si klidně proskočí plotem a leží uprostřed cesty... takže tolik k naší zkušenosti s kavkazákem... bohužel té špatné kvůli majiteli...

16.1.2009 12:39
evinka01

XXX.XXX.57.45

evinka01 napsal(a):
jo to my určitě jdem se podívat... ad agresivita KAO, je to opravdu o majiteli, je jasný, že je to patevec a ten myslí jinak, ta feňule, co nás chtěla sezžrat má bohužel naprosto nezodpověného dementského majitele, zažila jsem (to jsem ještě neměla Týnu), že jsme u něho byli na návštěvě a on nechal tu fenu společně s leonbergrem (jeho durhý pes) vyběhnout a srazit z kola dva obrce, kteří jeli kolem z hospody, fena jednoho kousla do lýtka, on u toho seděl když vybíhali z vrátek a nezavolal, neudělal nic, ještě borcům řekl, že si za to můžou sami když tam jedou potmě že ona hlídá. nechci vidět co dělají když není doma, po té cestě totiž normálka vede turistická značka, chodí tam lidi na zříceninu a fena si klidně proskočí plotem a leží uprostřed cesty... takže tolik k naší zkušenosti s kavkazákem... bohužel té špatné kvůli majiteli...

sorry za překlepy, nějak se mi občas zamotají písmenka jak píšu

16.1.2009 12:41
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
sorry za překlepy, nějak se mi občas zamotají písmenka jak píšu

jak dlouho ti evco trva cesta do Obran???Uz vyrazite???My se jdem pomale chystat

16.1.2009 16:58
llucinkaa2

XXX.XXX.153.52

sunin napsal(a):

Míšo (???),tak to váš budu čekat

16.1.2009 16:59
llucinkaa2

XXX.XXX.153.52

evinka01 napsal(a):

Přeskočí plot a majiteli je to jedno?nějáký blázen asi,takový lidi by neměli dostávat do rukou žádného psa,natož kavkazana,který je při špatné výchově docela nebezpečný

16.1.2009 17:51
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

Ahoooj tak jsem tu.....hlasim ze fotky jsou stazeny ale jeste jsem je ani nevidela......tak to prohlidnu a neco sem prihodim,zbytek zas na rajceti

Kitty jak dopadla zkouska???

16.1.2009 17:52
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Ahoooj tak jsem tu.....hlasim ze fotky jsou stazeny ale jeste jsem je ani nevidela......tak to prohlidnu a neco sem prihodim,zbytek zas na rajceti

Kitty jak dopadla zkouska???

A vsichni........

16.1.2009 17:54
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
A vsichni........

16.1.2009 17:59
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

A to je zatim vse zbytek na tom rajceti bo bych to tady zaplacala jen ja.........kdo dalsi fotil????Sem s fotkama

16.1.2009 18:35
llucinkaa2

XXX.XXX.153.52

sunin napsal(a):
A to je zatim vse zbytek na tom rajceti bo bych to tady zaplacala jen ja.........kdo dalsi fotil????Sem s fotkama

Kde jste to byli?Vypadá to tam pěkně

16.1.2009 18:40
sunin

XXX.XXX.126.103

llucinkaa2 napsal(a):
Kde jste to byli?Vypadá to tam pěkně

Vysli jsme z Obran z konecne 4 a sli jsme pres Hradiska na pole a kolem koni na Lesnou do vybehu.......super prochajda.....pesani se vyradili.....Aronek lezi a je uplna mrtvolka

16.1.2009 18:43
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
Vysli jsme z Obran z konecne 4 a sli jsme pres Hradiska na pole a kolem koni na Lesnou do vybehu.......super prochajda.....pesani se vyradili.....Aronek lezi a je uplna mrtvolka

Míšo prosím mohla by jsi sem dát adresu na ty fotky na rajčeti? Já totiž teď používám lepší PC a tady na tomto to nemám uložené.

16.1.2009 18:47
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):
Míšo prosím mohla by jsi sem dát adresu na ty fotky na rajčeti? Já totiž teď používám lepší PC a tady na tomto to nemám uložené.

jj jasny tady to je

sunin.rajce.net

A jaktoze jsi nam tak brzy utekla???

16.1.2009 18:48
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
jj jasny tady to je

sunin.rajce.net

A jaktoze jsi nam tak brzy utekla???

Nezvládla bych to.

16.1.2009 18:49
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):
Nezvládla bych to.

Jak to??Jsi unavena??Bo te mimco tak vysava??

Sem myslela taky ze mi pak budou upadavat nohy ale je to dobry

16.1.2009 18:51
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):

ano unavilo mě to, nejspíš mě vysává protože normálně si myslím, že bych to dala, nojo no musím ho tahat

16.1.2009 18:55
hillary

XXX.XXX.219.24

sunin napsal(a):

Ahoooj.Tak já už jsem v práci..Toník je doma,yatím,úplně odpadl a nevím,kdy vstane.:-)Děkujeme za super procházku a vašim miláčkům za ,,zničení"Toníčka.úplně si to užil.Tak se budeme těšit na příště..paaa

16.1.2009 18:59
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):
ano unavilo mě to, nejspíš mě vysává protože normálně si myslím, že bych to dala, nojo no musím ho tahat

A v kolikatem jsi mesici??? Pockeeeej az budes mit poradnej pupik....to se to bude tahat jeste hur

Kristy my take moc dekujem za prochazku Tonicek musi bejt unavenej jak stenatko.....aji Aronak lezi jak hadrova panenka....uvelebil se mi na posteli a odmita se hnout.....do neho musim stouchat aby se sel najist

16.1.2009 19:00
sunin

XXX.XXX.126.103

hillary napsal(a):
Ahoooj.Tak já už jsem v práci..Toník je doma,yatím,úplně odpadl a nevím,kdy vstane.:-)Děkujeme za super procházku a vašim miláčkům za ,,zničení"Toníčka.úplně si to užil.Tak se budeme těšit na příště..paaa

jo fotky uz sou na rajceti vsechny

A copak delas za praci??Mas nocni zes tam ted dorazila???

16.1.2009 19:07
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
A v kolikatem jsi mesici??? Pockeeeej az budes mit poradnej pupik....to se to bude tahat jeste hur

Kristy my take moc dekujem za prochazku Tonicek musi bejt unavenej jak stenatko.....aji Aronak lezi jak hadrova panenka....uvelebil se mi na posteli a odmita se hnout.....do neho musim stouchat aby se sel najist

v 8

16.1.2009 19:12
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):
v 8

Coooo????ty jo tak to cucim jak pero z divanu.....vubec to neni videt nebo mas dobry maskova nebo to bude mrnavy miminecko.....tak to se nedivim ze jsi unavena.....sem myslela ze jsi tak ve 3. Co to bude??ted se rodi nejak moc kluku

16.1.2009 19:29
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
Coooo????ty jo tak to cucim jak pero z divanu.....vubec to neni videt nebo mas dobry maskova nebo to bude mrnavy miminecko.....tak to se nedivim ze jsi unavena.....sem myslela ze jsi tak ve 3. Co to bude??ted se rodi nejak moc kluku

mimko bylo na ultrazvuku normální, holka

16.1.2009 19:39
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):

tak to gratuluju k holcicce......kolem me se rodi sami kluci

16.1.2009 19:40
saabinka

XXX.XXX.250.134

kevin napsal(a):

Za chvíli dám fotky na rajče

16.1.2009 19:41
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Za chvíli dám fotky na rajče

sup tam s nima....sedim tady nedockava a cekam kde se kdo vyloupne

16.1.2009 20:03
saabinka

XXX.XXX.250.134

sunin napsal(a):
sup tam s nima....sedim tady nedockava a cekam kde se kdo vyloupne

Za chvíli to tam bude, ale moc jsem po cestě nefotila, kvůli Scoobymu...Fotila, jsem až pak ve výběhu, tam jsem ho mohla konečně pustit..Už se stahujou, za chvíli tam jsou

16.1.2009 20:07
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Za chvíli to tam bude, ale moc jsem po cestě nefotila, kvůli Scoobymu...Fotila, jsem až pak ve výběhu, tam jsem ho mohla konečně pustit..Už se stahujou, za chvíli tam jsou

supeer tak ja jdu pomalu koukat

A kdepak mame ostatni???

16.1.2009 20:13
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
jo fotky uz sou na rajceti vsechny

A copak delas za praci??Mas nocni zes tam ted dorazila???

Tak uz je mam skouknuty ty fotecky jsou mooc hezky......ta Brixie si to trochu nak popletla....si se Scoobym hrala na kluka???

A co to je to cerny malicky foceny doma???to vypada jak nas Cucanek trochu

16.1.2009 20:26
saabinka

XXX.XXX.250.134

sunin napsal(a):
Tak uz je mam skouknuty ty fotecky jsou mooc hezky......ta Brixie si to trochu nak popletla....si se Scoobym hrala na kluka???

A co to je to cerny malicky foceny doma???to vypada jak nas Cucanek trochu

jj, Brixie skákala po Scoobym
Ale nejlepší jsou ty jejich ksichty

To malý černý, se mi tam jaksi připletlo, kámoška mi je posílala, její nový štěndo,každopádně,jsem je už smázla...
Fakt vůbec netuším, juak se mi tam připletly

16.1.2009 20:31
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
jj, Brixie skákala po Scoobym
Ale nejlepší jsou ty jejich ksichty

To malý černý, se mi tam jaksi připletlo, kámoška mi je posílala, její nový štěndo,každopádně,jsem je už smázla...
Fakt vůbec netuším, juak se mi tam připletly

me se tam tez pripletly aronkovy domaci fotky,tak sem je tam nechala taky.

Snad se Kristynka taky koukne na tvoje rajce.....ale kdyby nahodou.....muzes sem hodit tu Tonickovu silenou fotku co tam mas????Jak jsem ju videla tak sem se lamala kreci a smichy....to je paradni zaber

16.1.2009 20:36
saabinka

XXX.XXX.250.134

sunin napsal(a):
me se tam tez pripletly aronkovy domaci fotky,tak sem je tam nechala taky.

Snad se Kristynka taky koukne na tvoje rajce.....ale kdyby nahodou.....muzes sem hodit tu Tonickovu silenou fotku co tam mas????Jak jsem ju videla tak sem se lamala kreci a smichy....to je paradni zaber

Moje fotky jsou zde: http:// scoobyasamuel.rajce.idnes.cz/ Velka_prochajda-16.1.09 /#album

16.1.2009 20:40
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Moje fotky jsou zde: http:// scoobyasamuel.rajce.idnes.cz/ Velka_prochajda-16.1.09 /#album

joooo to je presne ona.....sem myslela ze prasknu kdyz to videla.......to je fakt uzasnej zaber

16.1.2009 20:43
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
joooo to je presne ona.....sem myslela ze prasknu kdyz to videla.......to je fakt uzasnej zaber

Holky nevim jestli to bude na te fotce videt,ale snad trochu jo.......videli jste jak se Hadrosak vali tlamickou v krovi a ruznym bordelu a jak si otiral kosik......dosli jsme dom a nasla jsem mu tohle.....kdyz jsem to zmackla tak se to jeste zvetsilo.....nic z toho netece akorat ho to trosku svedi,nebo spis kdyz ho na tom drbu tak drzi.
jeste jednu takovou hrcku ma kousek od tehle.....nevite nekdo co to muze byt...myslite ze ted v zime by to mohla byt ta pitoma osina???

17.1.2009 09:35
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Holky nevim jestli to bude na te fotce videt,ale snad trochu jo.......videli jste jak se Hadrosak vali tlamickou v krovi a ruznym bordelu a jak si otiral kosik......dosli jsme dom a nasla jsem mu tohle.....kdyz jsem to zmackla tak se to jeste zvetsilo.....nic z toho netece akorat ho to trosku svedi,nebo spis kdyz ho na tom drbu tak drzi.
jeste jednu takovou hrcku ma kousek od tehle.....nevite nekdo co to muze byt...myslite ze ted v zime by to mohla byt ta pitoma osina???

ahoooj je tu nekdo???

17.1.2009 15:34
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

Tak jeste porad nekde nikdo???
Byli jste dneska venku??mate fotecky???

17.1.2009 16:03
saabinka

XXX.XXX.89.197

sunin napsal(a):
Tak jeste porad nekde nikdo???
Byli jste dneska venku??mate fotecky???

Mám nový videa pak hodím odkaz

17.1.2009 16:17
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Mám nový videa pak hodím odkaz

huraaa konacne se nekdo objevil
odkud mate videjka??

17.1.2009 16:22
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
huraaa konacne se nekdo objevil
odkud mate videjka??

si normalne musim postezovat

vychova Oskara bude katastroficka....nejmladsi bratr ho neustale taha muchla neda mu pokoj,necha se hryzat, jeci u toho,kdyz ho sundam udelam mu tytyty ze se to nesmi tak bratr pak jde a okamzite ho zacne mazlit takze pes ma hokej v tom co se muze a co ne,bratr je neskutecne rozmazlenej a tak nemam dovolani ani u nasich aby mu neco rekli.Ti psum taky prd rozumi a maj pocit ze pitak bude stejne vychovatelnej jak NO a nedaj na me ze to tak neni.....sem z toho nestastna pac si s takovouhle nedovedu predstavit co z neho vyroste a jeste sem u toho spatna ja pac sem pry zla na bratra.....tak nevim jak na ne

jdu mrnousovi spichnout oblecek aby mohl okouknout trochu svet z venku

17.1.2009 16:26
llucinkaa2

XXX.XXX.153.52

sunin napsal(a):
si normalne musim postezovat

vychova Oskara bude katastroficka....nejmladsi bratr ho neustale taha muchla neda mu pokoj,necha se hryzat, jeci u toho,kdyz ho sundam udelam mu tytyty ze se to nesmi tak bratr pak jde a okamzite ho zacne mazlit takze pes ma hokej v tom co se muze a co ne,bratr je neskutecne rozmazlenej a tak nemam dovolani ani u nasich aby mu neco rekli.Ti psum taky prd rozumi a maj pocit ze pitak bude stejne vychovatelnej jak NO a nedaj na me ze to tak neni.....sem z toho nestastna pac si s takovouhle nedovedu predstavit co z neho vyroste a jeste sem u toho spatna ja pac sem pry zla na bratra.....tak nevim jak na ne

jdu mrnousovi spichnout oblecek aby mohl okouknout trochu svet z venku

Zdravím...hele,jdete někam teda zítra dopoledne?že bych se přidala..

17.1.2009 16:30
sunin

XXX.XXX.126.103

llucinkaa2 napsal(a):

doted tu nikdo nebyl tak nic domluvene neni,ja bych mozna sla pokud casek dovoli

17.1.2009 16:30
saabinka

XXX.XXX.89.197

llucinkaa2 napsal(a):

Tak to máš Míši blbý...Se to pak bude řešit blběji, jak bude velkej, to chce za včasu......

Jinak Luci, zítra jedem do Mariánskýho, jestli se chceš přidat......A to platí aj pro všechny ostatní=) Luci, nemáš ty náhodou profil na lidech?? A neměla si i Molinku???

17.1.2009 16:33
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Tak to máš Míši blbý...Se to pak bude řešit blběji, jak bude velkej, to chce za včasu......

Jinak Luci, zítra jedem do Mariánskýho, jestli se chceš přidat......A to platí aj pro všechny ostatní=) Luci, nemáš ty náhodou profil na lidech?? A neměla si i Molinku???

jj je to pekne na prd,nevim co s nima mam delat

Do Marianskyho??hmmm a v kolik??

17.1.2009 16:34
llucinkaa2

XXX.XXX.153.52

saabinka napsal(a):

mám profil na lidé a ano,měla jsem Molču...a v kolik jdete?

17.1.2009 16:38
saabinka

XXX.XXX.89.197

llucinkaa2 napsal(a):
mám profil na lidé a ano,měla jsem Molču...a v kolik jdete?

Na konečné 45-ky kolem 11-12, podle toho kdo v kolik může...

A Míšulí máš už ty špunty???

17.1.2009 16:41
llucinkaa2

XXX.XXX.153.52

saabinka napsal(a):
Na konečné 45-ky kolem 11-12, podle toho kdo v kolik může...

A Míšulí máš už ty špunty???

Ok,takže mezi 11-12 je 11:30?

17.1.2009 16:44
sunin

XXX.XXX.126.103

llucinkaa2 napsal(a):
Ok,takže mezi 11-12 je 11:30?

esce nemam jestli dojdu tak bez nich pokud se cestou nezvencnu ale jeste nevim jestli dorazim

17.1.2009 16:45
llucinkaa2

XXX.XXX.153.52

sunin napsal(a):
esce nemam jestli dojdu tak bez nich pokud se cestou nezvencnu ale jeste nevim jestli dorazim

Zkus přijít,ráda bych se seznámila osobně

17.1.2009 16:46
saabinka

XXX.XXX.89.197

llucinkaa2 napsal(a):
Zkus přijít,ráda bych se seznámila osobně

Tak v 11.30

17.1.2009 16:49
llucinkaa2

XXX.XXX.153.52

saabinka napsal(a):
Tak v 11.30

Ok,já tam 100% budu,tak tam prosím někdo přijďte,ať tam nestojím sama

17.1.2009 16:53
saabinka

XXX.XXX.89.197

llucinkaa2 napsal(a):
Ok,já tam 100% budu,tak tam prosím někdo přijďte,ať tam nestojím sama

Já tam taky na 100% budu=) Bude tam ještě černá hyperaktivní Labradorka....A možná ještě další 3....Ale to záleží, jestli budou mít zítra čas.

17.1.2009 17:05
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Já tam taky na 100% budu=) Bude tam ještě černá hyperaktivní Labradorka....A možná ještě další 3....Ale to záleží, jestli budou mít zítra čas.

uz mas nekde ty videjka???

17.1.2009 17:05
llucinkaa2

XXX.XXX.153.52

saabinka napsal(a):

Dobře

17.1.2009 17:09
saabinka

XXX.XXX.89.197

sunin napsal(a):
uz mas nekde ty videjka???

Ještě jsem si je ani neprohlídla, ale už du na to=D

17.1.2009 17:24
saabinka

XXX.XXX.89.197

saabinka napsal(a):
Ještě jsem si je ani neprohlídla, ale už du na to=D

Tady jeden plachták

17.1.2009 17:44
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Tady jeden plachták

to je dobra fotka......kam na ty super zabery chodite????

Evco....az se tu objevis,prosimte nevis jestli ma ta slecna co s nami byla s doginkou nake stranky kam dava fotky??kokala sem ze mela docela dobrej fotak toz bych se rada podivala na fotecky jestli by to slo

17.1.2009 17:48
saabinka

XXX.XXX.89.197

sunin napsal(a):
to je dobra fotka......kam na ty super zabery chodite????

Evco....az se tu objevis,prosimte nevis jestli ma ta slecna co s nami byla s doginkou nake stranky kam dava fotky??kokala sem ze mela docela dobrej fotak toz bych se rada podivala na fotecky jestli by to slo

Mám hold takový psy=D Jinak ty fotky ze včerejška, to je samej ksicht=D

17.1.2009 17:56
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Mám hold takový psy=D Jinak ty fotky ze včerejška, to je samej ksicht=D

jooo to jsem koukala a nemohla sem se prestat smat

17.1.2009 19:31
saabinka

XXX.XXX.89.197

sunin napsal(a):
jooo to jsem koukala a nemohla sem se prestat smat

Mišule, jsem se chtěla zeptat, ten obojek se platí hned přes účet, bo až to dojde???

17.1.2009 20:04
kitty2thorpe

XXX.XXX.111.136

llucinkaa2 napsal(a):
Dobře

ahojte vsichni!
tak sem vcera test napsala (takze to vlastne ani zkouska nebyla) mela sem to tak pul na pul ale rekl ze teda mam prijit na zkouskuale mela sem z toho radost dost velkou...
nicmene radost vystridalo nastvani....vsichni me serou...
prochazku ste si myslim uzily, ikdyz sem to neprojela cely, na fotky z rajcete teprv du
jen to moje zlaticko ne takze hazim naky fotky

17.1.2009 20:10
kitty2thorpe

XXX.XXX.111.136

kitty2thorpe napsal(a):
ahojte vsichni!
tak sem vcera test napsala (takze to vlastne ani zkouska nebyla) mela sem to tak pul na pul ale rekl ze teda mam prijit na zkouskuale mela sem z toho radost dost velkou...
nicmene radost vystridalo nastvani....vsichni me serou...
prochazku ste si myslim uzily, ikdyz sem to neprojela cely, na fotky z rajcete teprv du
jen to moje zlaticko ne takze hazim naky fotky

jo, a tady je jedna ze vcerejska ...."uklizeni alá torpedo Muf"
(popravde receno sem se moc nesmala....)

17.1.2009 20:19
kitty2thorpe

XXX.XXX.111.136

kitty2thorpe napsal(a):
jo, a tady je jedna ze vcerejska ...."uklizeni alá torpedo Muf"
(popravde receno sem se moc nesmala....)

18.1.2009 09:00
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Mišule, jsem se chtěla zeptat, ten obojek se platí hned přes účet, bo až to dojde???

plati se to az to dojde,bo takhle sem to platila pred tim doufam ze to nezmenili

18.1.2009 09:05
sunin

XXX.XXX.126.103

kitty2thorpe napsal(a):
haf

krasny fotecky Kitty Muficek dela uzasny ksichty.....vylozene rad se foti

S tim bordylkem teda "uklizenim" to mam taky jeste v zive pameti od Aronka.....ten uklizel tak ze nebylo kam slapnout a pravidelne pri navratu jsem hodinu uklizela po nem.

18.1.2009 11:34
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
krasny fotecky Kitty Muficek dela uzasny ksichty.....vylozene rad se foti

S tim bordylkem teda "uklizenim" to mam taky jeste v zive pameti od Aronka.....ten uklizel tak ze nebylo kam slapnout a pravidelne pri navratu jsem hodinu uklizela po nem.

opravdu hezké fotky.

18.1.2009 11:36
kevin

XXX.XXX.80.235

kevin napsal(a):
opravdu hezké fotky.

Mrzí mě, že teď ty prochajdy tolik nezvláám. Nedá se nic dělat.

18.1.2009 12:13
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):
Mrzí mě, že teď ty prochajdy tolik nezvláám. Nedá se nic dělat.

Vsak neboj.....uz to mas za par a pak sup mimouska do klokanka a na prochajdu

18.1.2009 17:04
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
Vsak neboj.....uz to mas za par a pak sup mimouska do klokanka a na prochajdu

to jsemsi také říala a klokana si pořídila, ale prďolata tam můžou být jen půl hod. a také toho sním asi moc neujdu. Jak bylo v Mariánském?

18.1.2009 17:26
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):
to jsemsi také říala a klokana si pořídila, ale prďolata tam můžou být jen půl hod. a také toho sním asi moc neujdu. Jak bylo v Mariánském?

tez sem se chtela zeptat jak se holky meli v Marianskym???

jenom pul hodky???A co ten satek ala indianska babicka???Teta v tom nosila svoje mimco i doma a urco dyl jak pul hodky pac to byl ujecenec.......uz mas kocarek a vybavicku???Jeee sem zvedava jak vopice ale ja ti taaaak zavidim

18.1.2009 17:29
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
tez sem se chtela zeptat jak se holky meli v Marianskym???

jenom pul hodky???A co ten satek ala indianska babicka???Teta v tom nosila svoje mimco i doma a urco dyl jak pul hodky pac to byl ujecenec.......uz mas kocarek a vybavicku???Jeee sem zvedava jak vopice ale ja ti taaaak zavidim

ještě pár věcí mi chybí. v šátku by dýl asi také neměly být, protože ani v autosedačce nemají být dýl. tak si také pořiď

18.1.2009 17:43
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):
ještě pár věcí mi chybí. v šátku by dýl asi také neměly být, protože ani v autosedačce nemají být dýl. tak si také pořiď

ty jo nerikej dvakrat......ja uz mohla mit od rijna taky nadilku a rovnou dvojitou aby toho nebylo malo ale samovolne sem o ne prisla.......skoda tak se sand zadari ale nejlepe az po mature a planovane

18.1.2009 17:54
saabinka

XXX.XXX.54.26

sunin napsal(a):

Čaute holky, tak jsme doma..A úžasně jsme si to užili Akorát se pak Lucka odpojila, musela odvést malou zpátky bráchovi a mi šli dál, kolem Muchovy boudy a z5...... Za chvíli vložím fotky na rajče..Ale moc jich není..z 250 jen 82 měla jsem nastavenej blbej režim

A už asi půjdu objednávat obojek, chtěla bych ho do výstavy, jsem nedočkavá
Ale ještě nevím jaký barvy... určo obojek černej, akorát nwm to jméno....

18.1.2009 18:01
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Čaute holky, tak jsme doma..A úžasně jsme si to užili Akorát se pak Lucka odpojila, musela odvést malou zpátky bráchovi a mi šli dál, kolem Muchovy boudy a z5...... Za chvíli vložím fotky na rajče..Ale moc jich není..z 250 jen 82 měla jsem nastavenej blbej režim

tak suuup sem s fotkama
250 jooo???? to ses musela snazit tedakolik vas bylo???

18.1.2009 18:08
saabinka

XXX.XXX.54.26

sunin napsal(a):
tak suuup sem s fotkama
250 jooo???? to ses musela snazit tedakolik vas bylo???

Byli jsme 3 + 4 psi a pak jen 2 a 3 psi... Já pořád fotím tak moc...Ale akorát ten blbě nastavenej režim..

18.1.2009 18:09
evinka01

XXX.XXX.57.45

saabinka napsal(a):
Byli jsme 3 + 4 psi a pak jen 2 a 3 psi... Já pořád fotím tak moc...Ale akorát ten blbě nastavenej režim..

my už jsme taky ready na další prochajdu...

18.1.2009 18:16
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
my už jsme taky ready na další prochajdu...

heh konecne se to tady schazi...... sem uz myslela ze ste nekde zabloudili v lese a sezrala vas baba jaga

18.1.2009 18:24
llucinkaa2

XXX.XXX.153.52

saabinka napsal(a):

Tak už jsem tu taky ....jakže máš to rajče?

18.1.2009 18:33
saabinka

XXX.XXX.54.26

llucinkaa2 napsal(a):
Tak už jsem tu taky ....jakže máš to rajče?

Luci, vložím a pošlu odkaz a co brácha, nenadával?

18.1.2009 18:36
llucinkaa2

XXX.XXX.153.52

saabinka napsal(a):
Luci, vložím a pošlu odkaz a co brácha, nenadával?

ne v poho,on pro mě ještě přijel na konečnou 45 ,to si musíte umět vycvičit:D

18.1.2009 18:39
saabinka

XXX.XXX.54.26

llucinkaa2 napsal(a):
ne v poho,on pro mě ještě přijel na konečnou 45 ,to si musíte umět vycvičit:D

TAk to je luxus sme to celý obešli a došli domů o půl 5....

18.1.2009 18:57
llucinkaa2

XXX.XXX.153.52

saabinka napsal(a):
TAk to je luxus sme to celý obešli a došli domů o půl 5....

tak to už by se mu asi nelíbilo ...a malá byla dost utahaná,přece jen má 2 měsíce..příště beru to moje tele kavkazský ...teda pokud se budu moct přidat

18.1.2009 19:00
sunin

XXX.XXX.126.103

llucinkaa2 napsal(a):
tak to už by se mu asi nelíbilo ...a malá byla dost utahaná,přece jen má 2 měsíce..příště beru to moje tele kavkazský ...teda pokud se budu moct přidat

jeee tele kavkazsky to se musim prijit kuknout

18.1.2009 19:03
llucinkaa2

XXX.XXX.153.52

sunin napsal(a):
jeee tele kavkazsky to se musim prijit kuknout

18.1.2009 19:05
saabinka

XXX.XXX.54.26

llucinkaa2 napsal(a):

Jasný... Kdokoliv bude se bude chtít přidat, je vítán, čím víc, tím líp

18.1.2009 19:07
llucinkaa2

XXX.XXX.153.52

saabinka napsal(a):
Jasný... Kdokoliv bude se bude chtít přidat, je vítán, čím víc, tím líp

Tak to je fajn..a kdy plánujete další prochajdu?..já mám bohužel tento týden(od zítřka,logicky ) praxi na odpolední,takže končím až v 17:00

18.1.2009 19:15
sunin

XXX.XXX.126.103

llucinkaa2 napsal(a):
Tak to je fajn..a kdy plánujete další prochajdu?..já mám bohužel tento týden(od zítřka,logicky ) praxi na odpolední,takže končím až v 17:00

my se budem snazit prizpusobit ale tento tyden taky nevidim moc slavne,minulej tyden sem se proflakala tak to ted musim dohnat.
Sabi co ty fotky....uz je tam mas??

18.1.2009 19:33
llucinkaa2

XXX.XXX.153.52

sunin napsal(a):
my se budem snazit prizpusobit ale tento tyden taky nevidim moc slavne,minulej tyden sem se proflakala tak to ted musim dohnat.
Sabi co ty fotky....uz je tam mas??

Ale víkend mám volnej...

18.1.2009 19:40
kitty2thorpe

XXX.XXX.253.124

llucinkaa2 napsal(a):
Ale víkend mám volnej...

ahojte, mate volno to utery? kdykoli kdekoli

18.1.2009 19:44
sunin

XXX.XXX.126.103

kitty2thorpe napsal(a):

jeeee ja nemuzu,blby ucenikdybyste vedeli jak se mi nechce......kdyby se mi chtelo tak jak se mi nechce tak bych mela vyhrano
Vikend mam zatim volnej taky

18.1.2009 20:12
evinka01

XXX.XXX.57.45

kitty2thorpe napsal(a):

my jo... taky kdykoliv kdekoliv ,ale jako obvykle néé v osum ránovíkend jen odpoledne

18.1.2009 20:20
saabinka

XXX.XXX.54.26

evinka01 napsal(a):
my jo... taky kdykoliv kdekoliv ,ale jako obvykle néé v osum ránovíkend jen odpoledne

Fotečky už mám stáhlý, akorát jsem je ještě nevložila na rajče
Jinak přes týden taky nemůžu jedině až o víkendu....

18.1.2009 20:21
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Fotečky už mám stáhlý, akorát jsem je ještě nevložila na rajče
Jinak přes týden taky nemůžu jedině až o víkendu....

tak sup sup s tema fotkama jsem nedockava jak maly decko uz od te chvile kdy ses tu objevila

19.1.2009 11:54
llucinkaa2

XXX.XXX.2.239

sunin napsal(a):
tak sup sup s tema fotkama jsem nedockava jak maly decko uz od te chvile kdy ses tu objevila

Holky,šel by někdo v sobotu do Hrušek?

19.1.2009 12:12
evinka01

XXX.XXX.57.45

llucinkaa2 napsal(a):
Holky,šel by někdo v sobotu do Hrušek?

hm no tak to my asi ne... ráno máme cvičák a to potřebujepřes poledne trochu odpočinout a do Hrušek je teda docela blbý spojení... co tam je zajímavýho že zrovna tam?

19.1.2009 12:32
saabinka

XXX.XXX.77.214

sunin napsal(a):

Když mi popíšeš cestu, tak proč ne

Přidejte reakci

Přidat smajlík