Omlouvám se za nepsí téma, ale zde asi chodí víc lidi...
Nevíte co se stalo v Austrálie koncem prosince? Orijen museli ztahovat z trhu kvůli masivnímu úhynu kočet tímto krmivem krmených...
Chci totiž objednávat new Acanu pro psa a mám obavy že, cena je nízká vzhledem ke kvalitě. Jde mi především o původ surovin. Výrobce tvrdí, že jsou jen z Alberty z Kanady... ale... nechci aby v to nebyla nakonec made in China.
V.
nori
napsal(a):
Omlouvám se za nepsí téma, ale zde asi chodí víc lidi...
Nevíte co se stalo v Austrálie koncem prosince? Orijen museli ztahovat z trhu kvůli masivnímu úhynu kočet tímto krmivem krmených...
Chci totiž objednávat new Acanu pro psa a mám obavy že, cena je nízká vzhledem ke kvalitě. Jde mi především o původ surovin. Výrobce tvrdí, že jsou jen z Alberty z Kanady... ale... nechci aby v to nebyla nakonec made in China.
V.
Myslím, že to snad nehrozí. Nová receptura Acany se zakládá na tom, že 95% surovin je místních, nemražených, nekonzervovaných.... zpracovaných za čerstva hned v den, co je dovezou. Výrobce by si hodně koledoval, kdyby tohle hlásal a nebyla to pravda.... Novou acanu Prairie Harvest mám doma a ja pytli je to několikrát zdůrazněno o tom původu surovin, takže bych tomu věřila