Jak je na tom v zimě vymařský ohař?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.1.2009 10:41
titan

XXX.XXX.6.33

Dobrý den možná je se na to blbý ptát pač nemám vubec zkušenosti jestli nepotřebuje být krátkosrstý ohař v zimě doma v teple nebo ve vyhřívané boudě fakt nevím vlastním psa ohaře ale s těma nejdelšíma chlupama křížence fouska má kotec s dvěma dřevěnými stěnami a uvnitř polistirén pootačí aby něměl pruvan chci mu právě pořídit kamaráda tak jestli máte trochu času mě poradit moc díky

26.1.2009 10:58
hankaapes

XXX.XXX.101.77

titan napsal(a):
Dobrý den možná je se na to blbý ptát pač nemám vubec zkušenosti jestli nepotřebuje být krátkosrstý ohař v zimě doma v teple nebo ve vyhřívané boudě fakt nevím vlastním psa ohaře ale s těma nejdelšíma chlupama křížence fouska má kotec s dvěma dřevěnými stěnami a uvnitř polistirén pootačí aby něměl pruvan chci mu právě pořídit kamaráda tak jestli máte trochu času mě poradit moc díky

Jsou to otužilí psi, hodně jich co znám jsou v kotci, samozřejmě zatepleném. Já mám lovec.vedeného posteláka se kterým jsem v neustálém kontaktu, takže si neumím představit, že by můj pes byl snad někde jinde než já, ale jak ho zvykneš na kotec, bude spokojený i tam, pokud bude mít dost podnětů, práce a pohybu a co nejvíc společnosti svého pána (to ostatně všichni psi).

Přidejte reakci

Přidat smajlík