Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.3.2006 21:14

Tak jaro je konečně tady, tak začíná období stříhání a u nás i hárání

30.3.2006 21:15

aira napsal(a):
Tak jaro je konečně tady, tak začíná období stříhání a u nás i hárání

nebo taky

30.3.2006 21:18

aira napsal(a):
nebo taky

a taková to byla vlasatice

2.4.2006 22:30

aira napsal(a):
a taková to byla vlasatice

A tak přemýšlím, proč jste ji vzali tak zkrátka. Kvůli lepšímu mytí, nebo česání, nebo se vám zkrátka tento střih líbí?

2.4.2006 23:13

eva nohelova napsal(a):
A tak přemýšlím, proč jste ji vzali tak zkrátka. Kvůli lepšímu mytí, nebo česání, nebo se vám zkrátka tento střih líbí?

To má více důvodů.
1.když jsme ji před léty nechali šmiknout v salonu,měla jsem představu, že ji jen "obrovnají" ale vzali ji na kůži a nám se to zalíbilo
2.je to praktické, neboť ať se holka ráda češe, chlupy jsou všude a takto je úplně odbouráme
3.já to vlastně ani jinak neumím, vezmu strojek a jedu
4.je to takový aristokrat vořechový, neb s námi běhá(pokud mu to nohy a páteř dovolí) po lesích,bahně a vlastně všude, takže doma jen otřu a je klid. Zvláště na jaře a na podzim je to k nezaplacení.
5.asi si už taky zvykla, neboť jakmile jí to podroste tak, jak je na fotce, nepřestává s drbáním a navíc se jí často zamotají trápy do chlupů.
teď jsem dokonce prvně trimovala bruselačku, to už není takový šok, ale taky je to kraťoučké. A docela mi to šlo, dělala jsem to jen prstama. Nemám ani trimovací nůž

2.4.2006 23:19

eva nohelova napsal(a):

jinak váš Merlin se bude také trimovat, ne? Nebo budete stříhat? No, při představě, že bych takového obra trimovala prstama, tak mně omývá

Přidejte reakci

Přidat smajlík