Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.1.2009 09:20
petas

XXX.XXX.156.34

Tímto bych chtěla nabídnout pejska kamarádky,která jej již nemůže mít.Prodali jim dům a oni byli nuceni se přestšhovat do bytu.Psi mají dva,jednoho si nechají,to je už starší pes,ale toho druhého, 2roky starého křížence labradora(vypadá jako mini labrador) si do bytu vzít nemohou!!!
Foto nemám,ale dodám!
Pejsek je strašně milej,aktivní a děsně úplatnej na pamlsky
okres Přerov

29.1.2009 13:50
deojosazules

XXX.XXX.100.76

petas napsal(a):
Tímto bych chtěla nabídnout pejska kamarádky,která jej již nemůže mít.Prodali jim dům a oni byli nuceni se přestšhovat do bytu.Psi mají dva,jednoho si nechají,to je už starší pes,ale toho druhého, 2roky starého křížence labradora(vypadá jako mini labrador) si do bytu vzít nemohou!!!
Foto nemám,ale dodám!
okres Přerov

Je velmi zvláštní, že tyto "darovací inzeráty" píše vždy někdo za nějakou kamarádku apod.

29.1.2009 14:04

deojosazules napsal(a):
Je velmi zvláštní, že tyto "darovací inzeráty" píše vždy někdo za nějakou kamarádku apod.

Proč by ne, taky bych se snažila pomoct..........Mně zas přijde zvláštní, že některým lidem se do bytu vejde víc psů a některým ne...Těžko soudit, ale zrovna retrívři jsou psi, pro které je nade všechny zahrady a výběhy blízkost jejich milovaného člověka, kdyby si ovšem mohli vybrat. Jenže těžko soudit, když o tom člověk víc neví, dost možná to může být pes, který by si v bytě prostě nezvykl.
Každopádně, při dnešní sobeckosti a povrchnosti je ještě dobře, že se mu majitelé snaží najít jiný domov a neřeší to hned útulkem nebo ho nenechají dokonce utratit.

29.1.2009 14:04
rachel

XXX.XXX.231.43

sydney napsal(a):
Proč by ne, taky bych se snažila pomoct..........Mně zas přijde zvláštní, že některým lidem se do bytu vejde víc psů a některým ne...Těžko soudit, ale zrovna retrívři jsou psi, pro které je nade všechny zahrady a výběhy blízkost jejich milovaného člověka, kdyby si ovšem mohli vybrat. Jenže těžko soudit, když o tom člověk víc neví, dost možná to může být pes, který by si v bytě prostě nezvykl.
Každopádně, při dnešní sobeckosti a povrchnosti je ještě dobře, že se mu majitelé snaží najít jiný domov a neřeší to hned útulkem nebo ho nenechají dokonce utratit.

No mě to přijde do st blbý...
Jednoho psa si tam vezmou, ale druhýho ne
Buď oba nebo žádnýho!!!

29.1.2009 14:05
vargo

XXX.XXX.225.240

deojosazules napsal(a):

Proš to přijde divný??
Já jsem třeba psala za kamarádku, protože nemá přístup na internet, tak jsem jí nabídla pomoc. Né všichni mají přístup na net. Nic divnýho bych na tom neviděla

29.1.2009 14:28
astlolita

XXX.XXX.207.107

rachel napsal(a):
No mě to přijde do st blbý...
Jednoho psa si tam vezmou, ale druhýho ne
Buď oba nebo žádnýho!!!

Mě by spíš třeba zajímalo, co je komu do toho, proč pejska dávají pryč.... Co když je byt třeba pronajatý a dva psy tam mít prostě NESMÍ? Možností je spousta! A dokonce mi přijde celkem fér, že si nechali toho staršího, který by si na nového pána zvykal asi o dost hůř než mlaďoch. Je vidět, že ti lidé vědí co a proč dělají a ostatním je do toho prd, pokud toho psa nechtějí Toť aspoň můj názor

2.2.2009 19:37
zoo1

XXX.XXX.177.63

petas napsal(a):
Foto nemám,ale dodám!
okres Přerov

Takové lidi nemám rád,pořídí si spa a za čas je přestane bavit chodit s ním ven,když je venku ošklivo.Bydlim tak v pronájnu a pokud pes doma neštěká,nenicí byt tak není (alespoň pro mě) důvod dávat psa pryč.Pracuji v zoo a nechtěných želv a křečků máme spousty.

4.2.2009 13:25
havj

XXX.XXX.39.158

zoo1 napsal(a):
Takové lidi nemám rád,pořídí si spa a za čas je přestane bavit chodit s ním ven,když je venku ošklivo.Bydlim tak v pronájnu a pokud pes doma neštěká,nenicí byt tak není (alespoň pro mě) důvod dávat psa pryč.Pracuji v zoo a nechtěných želv a křečků máme spousty.

Já díky podobnému inzerátu, ( darujeme 2 letou fenu GR - důvod podobný) mám krásnou zlatou kamárádku už 3 roky..., dnes bych ji nedala nikomu ,Je u RD, na velkém dvorku... procházky....a myslím si , že ji je takhle líp....

4.2.2009 13:27
havj

XXX.XXX.39.158

havj napsal(a):
Já díky podobnému inzerátu, ( darujeme 2 letou fenu GR - důvod podobný) mám krásnou zlatou kamárádku už 3 roky..., dnes bych ji nedala nikomu ,Je u RD, na velkém dvorku... procházky....a myslím si , že ji je takhle líp....

Přidejte reakci

Přidat smajlík