Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.2.2009 08:12
kevin

XXX.XXX.80.235

pokračování prochajdy:

1.2.2009 09:42
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):
pokračování prochajdy:

Sary krasny fotky,kdo to tam je s Dargem??A to z tech obran je ze Zetoru??

1.2.2009 09:48
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
Sary krasny fotky,kdo to tam je s Dargem??A to z tech obran je ze Zetoru??

díky. ano. to jsem já

1.2.2009 12:53
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):
díky. ano. to jsem já

tak jsme se vratili z prochajdy,to je hnuuuus venku,sem z toho nakrknuta uz jsem myslela ze bude zacinat jaro a ono prd
sem neco malo vyfotila ale i ty fotky jsou na prd

1.2.2009 12:54
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
tak jsme se vratili z prochajdy,to je hnuuuus venku,sem z toho nakrknuta uz jsem myslela ze bude zacinat jaro a ono prd
sem neco malo vyfotila ale i ty fotky jsou na prd

ani zadny slunicko to je k vzteku

curani na kopci

1.2.2009 12:55
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

curani na kopci

tady jedna akcni a to je vse ostatni jsou nepouzitelny

1.2.2009 13:57
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
tady jedna akcni a to je vse ostatni jsou nepouzitelny

Kristyyyy tak co u doktora???jak jste dopadli???

1.2.2009 14:26
hillary

XXX.XXX.180.2

sunin napsal(a):
Kristyyyy tak co u doktora???jak jste dopadli???

Ahoj Míši...Ona tam je až odpol..Takže se půjdem mrknout na cvičák a z tama k ní..

1.2.2009 14:29
sunin

XXX.XXX.126.103

hillary napsal(a):
Ahoj Míši...Ona tam je až odpol..Takže se půjdem mrknout na cvičák a z tama k ní..

jeee a v kolik tam jdete na ten cvicak???
este sem se chtela zeptat,neznas stranky Hofera??nikde tam nemuzu najit cenik

1.2.2009 14:30
hillary

XXX.XXX.180.2

hillary napsal(a):

Jinak,dneska nekulhá vůbec..Fakt si z nás dělá asi prču..Teď sežral obrovský prasečí ucho a chrní spokojeně vedle mě na posteli.

1.2.2009 14:37
sunin

XXX.XXX.126.103

hillary napsal(a):
Jinak,dneska nekulhá vůbec..Fakt si z nás dělá asi prču..Teď sežral obrovský prasečí ucho a chrní spokojeně vedle mě na posteli.

to je ale potvurka.....aronak se taky vali v posteli a kouka na televizi
Kristy uz jste se byli podivat v tech novych krmivech na Proskovym namesti??

1.2.2009 14:39
saabinka

XXX.XXX.26.54

hillary napsal(a):

Šári, co to je za Labíka, na těch fotkách s Dargem???
Míši, ceník tam nemaj, ale ceny jsou vyšší, hlavně u těch kožených, např. ten s těmi ostny, co máš ty, maj za 450 kč;....
Taky mě twn sníh nasral páč, až se to bude rozpouštět, tak z toho bude sračka a můj pes bude zas černej
No a Scooby si dneska udělal něco s pacinou, s polštářkem má kus jako kdyby odhlodlej, takže to má chudák celý zakrvácený tak jsem mu to umyla, natřela a zavázala....

1.2.2009 14:54
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Míši, ceník tam nemaj, ale ceny jsou vyšší, hlavně u těch kožených, např. ten s těmi ostny, co máš ty, maj za 450 kč;....
Taky mě twn sníh nasral páč, až se to bude rozpouštět, tak z toho bude sračka a můj pes bude zas černej
No a Scooby si dneska udělal něco s pacinou, s polštářkem má kus jako kdyby odhlodlej, takže to má chudák celý zakrvácený tak jsem mu to umyla, natřela a zavázala....

jeeee tak uz jsou tady tri mrzacci Tonicek kulhavej,Aronak zaparenej a Scoobysak vyhlodlej
jak jsme byli venku tak to docela slo,ale pri predstave toho tani a humusu co prijde po tom no des.Sem se i svezla po zadku dolu z kopce.....nechtene,Aron na me koukal jak tele na novy vrata "jako panicko co se valis po zemi??"

Ten kozenej s ostnama stoji jen 450,-???? toz to ja tam snad hned letiiiim!!to neni zas tak moc.Jak se cenove pohybujou ty nejdrazsi kozeny???

1.2.2009 15:05
saabinka

XXX.XXX.26.54

sunin napsal(a):
jeeee tak uz jsou tady tri mrzacci Tonicek kulhavej,Aronak zaparenej a Scoobysak vyhlodlej
jak jsme byli venku tak to docela slo,ale pri predstave toho tani a humusu co prijde po tom no des.Sem se i svezla po zadku dolu z kopce.....nechtene,Aron na me koukal jak tele na novy vrata "jako panicko co se valis po zemi??"

Ten kozenej s ostnama stoji jen 450,-???? toz to ja tam snad hned letiiiim!!to neni zas tak moc.Jak se cenove pohybujou ty nejdrazsi kozeny???

nn, nylonovej s ostanama, ten co máš ty...máš nylonovej ne? tak ten stojí jen 450 kč; no ceny těch kožených jsem moc nezkoumala, ale tak tisícovku nejmín, si připrav ale zase ta kvalita
To já už se těším, jak malý dítě na ten obojek od Magu, měl by dorazit tento týden. Zítra je to přesně 14 dní, tak uvidíme

1.2.2009 15:10
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
nn, nylonovej s ostanama, ten co máš ty...máš nylonovej ne? tak ten stojí jen 450 kč; no ceny těch kožených jsem moc nezkoumala, ale tak tisícovku nejmín, si připrav ale zase ta kvalita
To já už se těším, jak malý dítě na ten obojek od Magu, měl by dorazit tento týden. Zítra je to přesně 14 dní, tak uvidíme

ja myslim cekala tri tydny ale i tak to stoji za to.No vidis a ja uz myslela ze stoji ten kozenej 450,- to bych tam fakt letela snad hned
jjj mam nylonovej na ty nedam dopustit jsou uzasny......ten kozenej bych asi mela jen na vystavku mela bych strach ze svyho Aronacka prasacka

1.2.2009 15:12
hillary

XXX.XXX.180.2

saabinka napsal(a):

Míši,v nových krmivech jsme nebyli...My už si teď budem objednávat od toho Psíka..Tam to je fakt hafo levný,když si rpoto dojedeš,ještě tři procenta z ceny dolů a k tomu ještě kost...To je fakt super..Jinak,obojek máme taky objednanej,tak jsem zvědavá..Od nějaké české firmy,tak uvidíme..Snad už by měl přijít..
Jináč,teď se nám ty porblémy rozrůstají,ale třeba sme si to vybrali a teď už budou ready.

1.2.2009 15:15
saabinka

XXX.XXX.26.54

sunin napsal(a):
ja myslim cekala tri tydny ale i tak to stoji za to.No vidis a ja uz myslela ze stoji ten kozenej 450,- to bych tam fakt letela snad hned
jjj mam nylonovej na ty nedam dopustit jsou uzasny......ten kozenej bych asi mela jen na vystavku mela bych strach ze svyho Aronacka prasacka

3 týdny??? To je nějak moc :-o Mě prostě stačí, když ho budu mít do výstavy, abych se mohla všude chlubit Jo, tady ten co máme zrovna těd, je taky furt jak prase, pořád ho čistím, Scooby s ním proleze všude a hnedka je to zasraný Tak se jen obovám, o ten obojek se jménem, objednala jsem totiž s bílím nápisem, zdá se mi, že ten vinikne nejvíc
Ale obávám se toho, když s ním Scooby zas někam vleze

1.2.2009 15:24
sunin

XXX.XXX.126.103

hillary napsal(a):
Míši,v nových krmivech jsme nebyli...My už si teď budem objednávat od toho Psíka..Tam to je fakt hafo levný,když si rpoto dojedeš,ještě tři procenta z ceny dolů a k tomu ještě kost...To je fakt super..Jinak,obojek máme taky objednanej,tak jsem zvědavá..Od nějaké české firmy,tak uvidíme..Snad už by měl přijít..
Jináč,teď se nám ty porblémy rozrůstají,ale třeba sme si to vybrali a teď už budou ready.

Psik to je nejakej obchod tady v brne bo na netu??ja byla spokojena v tom zelenym domecku za Proskacem,meli i maso a takovy a taky jsme dostavali kosticky zdarma,byli docela levni a ted jak se prestehovali tak jsem tam jeste nebyla.
Jakej ksi objednavala obojek??

1.2.2009 15:31
saabinka

XXX.XXX.26.54

sunin napsal(a):
Psik to je nejakej obchod tady v brne bo na netu??ja byla spokojena v tom zelenym domecku za Proskacem,meli i maso a takovy a taky jsme dostavali kosticky zdarma,byli docela levni a ted jak se prestehovali tak jsem tam jeste nebyla.
Jakej ksi objednavala obojek??

Černej s bílím jménem, sem se musela opičitTen sem objednala, jen kvůli tomu, aby vinikl.....
Já doufám, že zítra seženu prasečí nožky , tak doufám, že je seženu (pro pesany, na klouby)

1.2.2009 15:36
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Černej s bílím jménem, sem se musela opičitTen sem objednala, jen kvůli tomu, aby vinikl.....
Já doufám, že zítra seženu prasečí nožky , tak doufám, že je seženu (pro pesany, na klouby)

jjj to ja prece viiim ze ty cernej s bilym,ale Kristynka psala ze objednavala taky,ze bych se nechala inspirovat

Kam jdes pro praseci nozky???tatka je varil nasemu vlcouchovi,ten mlaskal prave tak stejne jako to prase kdyz to papkal.Varis je nebo davas syrovy???

1.2.2009 15:43
saabinka

XXX.XXX.26.54

sunin napsal(a):
jjj to ja prece viiim ze ty cernej s bilym,ale Kristynka psala ze objednavala taky,ze bych se nechala inspirovat

Kam jdes pro praseci nozky???tatka je varil nasemu vlcouchovi,ten mlaskal prave tak stejne jako to prase kdyz to papkal.Varis je nebo davas syrovy???

Ajo, sem myslela, že se ptáš mě
No, jdu se optat, tady k nám do řeznictví na Cejlu...na Rohu, jak se jde na Brandu....
vařím je, ale občas je koupím i ve zveráči...ty uzený, to je smrad

1.2.2009 15:47
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Ajo, sem myslela, že se ptáš mě
No, jdu se optat, tady k nám do řeznictví na Cejlu...na Rohu, jak se jde na Brandu....
vařím je, ale občas je koupím i ve zveráči...ty uzený, to je smrad

ajooo,ja to zkusim tady u nas u reznika,ale otevira a zavira kdy se mu zachce tak nevim jestli to trefim

Sem chvilku fotila koukejte

1.2.2009 15:47
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
ajooo,ja to zkusim tady u nas u reznika,ale otevira a zavira kdy se mu zachce tak nevim jestli to trefim

Sem chvilku fotila koukejte

cumicek oskarkuv

1.2.2009 15:49
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
cumicek oskarkuv

zamyslenej Hadrous

sem z tech fotek stejne musela pulku smazat.....jsem ja to ale kopyto

1.2.2009 17:50
hillary

XXX.XXX.180.2

sunin napsal(a):
zamyslenej Hadrous

No,Míši,my jsme objednali nylonovej,černej,s tenkým modrým proužkem uprostřed,který je i svítící nebo blikací,když je třeba..Ona ta naše obludka ve tmě fakt není vidět a když jsme někde v cizím prostředí,tak ať máme přehled..Nelíbí se nám ty blikající psychárny,ale tohle je tenký a modrý,na černým,tak to by nemuselo být marný..Hlavně je prej hafo pevnej a dobrej..No a stojí jen třistaněco,takže v poho..
Jináč,na veterině jsme nebyli..JEstli bude pajdat,pojedeme zítra.Teď jdu dělat školu,20stran bakalářky a pak do práce,paráááááda..

1.2.2009 18:18
sunin

XXX.XXX.126.103

hillary napsal(a):
No,Míši,my jsme objednali nylonovej,černej,s tenkým modrým proužkem uprostřed,který je i svítící nebo blikací,když je třeba..Ona ta naše obludka ve tmě fakt není vidět a když jsme někde v cizím prostředí,tak ať máme přehled..Nelíbí se nám ty blikající psychárny,ale tohle je tenký a modrý,na černým,tak to by nemuselo být marný..Hlavně je prej hafo pevnej a dobrej..No a stojí jen třistaněco,takže v poho..
Jináč,na veterině jsme nebyli..JEstli bude pajdat,pojedeme zítra.Teď jdu dělat školu,20stran bakalářky a pak do práce,paráááááda..

jeee tak to ti nezavidim sic bych se mela tez ucit ale .......no vsak to urco taky znas....misto uceni cucim na youtube na videjka

1.2.2009 18:23
hillary

XXX.XXX.180.2

sunin napsal(a):
jeee tak to ti nezavidim sic bych se mela tez ucit ale .......no vsak to urco taky znas....misto uceni cucim na youtube na videjka

Noo,já jen občas juknu sem..Už to totiž hoří,takže musím..A hlavně pak letím vystřídat kámošku v práci,takže musím pohnout,..

1.2.2009 21:52
saabinka

XXX.XXX.26.54

kevin napsal(a):
pokračování prochajdy:

Mišule mrkni do bazárku, slečna tam prodává obojek z Hofera, koženej s ostny a cvoky, te si chtěla ne? A taky za super cenu, 600

1.2.2009 22:15
evinka01

XXX.XXX.57.45

saabinka napsal(a):
Mišule mrkni do bazárku, slečna tam prodává obojek z Hofera, koženej s ostny a cvoky, te si chtěla ne? A taky za super cenu, 600

teda holky... na ty ceny jenom koukám... nechcu teda vypadat jako "hamoun", ale šest stovek bych za něj nedala, protože jsem jednu chvíli dělala s kůží a takovej obojek jsem propočítala na necelý tři stovky. vyrobila jsem na svýho tehdy busoucího psa (nakonec byla Týna) takže ho mám pořád doma a pak Zuzce na dogu, s vyraženým jménem a rozhodně ani práce ani kvalitní materiál tolik nestojí, to už je spíš reklama... škoda že teď nemám přístup k nářadí, jinak vidím, že bych mohla dělat konkurenci....

tady na fotce ten můj co ještě mám doma

1.2.2009 22:16
evinka01

XXX.XXX.57.45

evinka01 napsal(a):
teda holky... na ty ceny jenom koukám... nechcu teda vypadat jako "hamoun", ale šest stovek bych za něj nedala, protože jsem jednu chvíli dělala s kůží a takovej obojek jsem propočítala na necelý tři stovky. vyrobila jsem na svýho tehdy busoucího psa (nakonec byla Týna) takže ho mám pořád doma a pak Zuzce na dogu, s vyraženým jménem a rozhodně ani práce ani kvalitní materiál tolik nestojí, to už je spíš reklama... škoda že teď nemám přístup k nářadí, jinak vidím, že bych mohla dělat konkurenci....

tady na fotce ten můj co ještě mám doma

vyražené jméno a telefon... pak jsem ještě vychytala to kování a vzor v podstatě jakýkoliv podle raznic nebo fantazie... cvočky a jiné ozdůbky taky samozřejmě...

1.2.2009 22:19
evinka01

XXX.XXX.57.45

saabinka napsal(a):

a ten druhý z více pohledů najdete tady http://dogous.unas.cz/ web/index.php?text=5-obojek (1mezera), ten jsem nestihla nafotit než šel z domu...

1.2.2009 22:25
saabinka

XXX.XXX.26.54

evinka01 napsal(a):
a ten druhý z více pohledů najdete tady http://dogous.unas.cz/ web/index.php?text=5-obojek (1mezera), ten jsem nestihla nafotit než šel z domu...

Teda, povedlo se, ten se jménem je good#08
No tak Hofero je spešl obchod, tak tam si ceny musej dát, ale obojky tam maj kráásný, hlavně ty kožený...A myslím, že takovej levnější neseženeš

1.2.2009 22:32
evinka01

XXX.XXX.57.45

saabinka napsal(a):
Teda, povedlo se, ten se jménem je good#08
No tak Hofero je spešl obchod, tak tam si ceny musej dát, ale obojky tam maj kráásný, hlavně ty kožený...A myslím, že takovej levnější neseženeš

už asi těží z reklamy a ze jménajestli budu mít "zbytečných" 5 tisíc tak asi nakoupím základní vybavení a budu vás zásobovattohle bys musela osahat podle obrázku nepoznáš jestli je kůže kvalitní nebo ne... Zuzka už ho používá přes rok a pořád je spokojená... no akorát že ho psice vždycky zaprasí, ale černej a hnědej by na černou dogu nevynikl a ta přírodní se v případě prasopsa blbě udržuje

1.2.2009 22:39
saabinka

XXX.XXX.26.54

evinka01 napsal(a):
už asi těží z reklamy a ze jménajestli budu mít "zbytečných" 5 tisíc tak asi nakoupím základní vybavení a budu vás zásobovattohle bys musela osahat podle obrázku nepoznáš jestli je kůže kvalitní nebo ne... Zuzka už ho používá přes rok a pořád je spokojená... no akorát že ho psice vždycky zaprasí, ale černej a hnědej by na černou dogu nevynikl a ta přírodní se v případě prasopsa blbě udržuje

Já si je osahala a spousta lidí co potkávám, je má a nemůže si je vynachválit a to že už je maj sakra dlouho...
Ale ty tvoje jsou taky good, to já kdybych něco takovýho dělala, to by dopadlo a ten můj prasepes, zašpiní i černej obojek
Tědka co máme ten novej, ten pořád čistím

No nic, jdu chrnět, ústav zítra volá tak zas zítra...dobrou

2.2.2009 08:53
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):

curani na kopci

čůrání na kopci je dobrá fotka

2.2.2009 08:54
kevin

XXX.XXX.80.235

saabinka napsal(a):

Toho jsme hlídali.

2.2.2009 08:59
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
zamyslenej Hadrous

krásné fotky

2.2.2009 16:09
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Já si je osahala a spousta lidí co potkávám, je má a nemůže si je vynachválit a to že už je maj sakra dlouho...
Ale ty tvoje jsou taky good, to já kdybych něco takovýho dělala, to by dopadlo a ten můj prasepes, zašpiní i černej obojek
Tědka co máme ten novej, ten pořád čistím

No nic, jdu chrnět, ústav zítra volá tak zas zítra...dobrou

ahooooj Evciiii ty jsou paradni ty obojky.....toz ja ti snad aji na to vybaveni prispeju kdyz budu mit "zbytecny" penizky fakt hezka prace.....bych se k tobe sla ucit

2.2.2009 21:07
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
ahooooj Evciiii ty jsou paradni ty obojky.....toz ja ti snad aji na to vybaveni prispeju kdyz budu mit "zbytecny" penizky fakt hezka prace.....bych se k tobe sla ucit

dík....

tak co.. žijete tu nebo umíráte nebo co děláte.... máte po výzu tak můžete zas střádat zameškaný hodiny ne?

2.2.2009 21:18
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
dík....

tak co.. žijete tu nebo umíráte nebo co děláte.... máte po výzu tak můžete zas střádat zameškaný hodiny ne?

no jasny zrovna dnes jsem na tom pracovala sem se rano vzbudila a malem nevstala je mi blllbe ale zitra uz do ustavu jdu
Sme vceeera vecer s Aronkem byli na prochazce a jak nasnezilo tak to bylo ujezdeny a ja hodila taaakovou tlamku to byl mazec....a na koleni modrak kterej hraje vsema barvama

2.2.2009 21:28
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
no jasny zrovna dnes jsem na tom pracovala sem se rano vzbudila a malem nevstala je mi blllbe ale zitra uz do ustavu jdu
Sme vceeera vecer s Aronkem byli na prochazce a jak nasnezilo tak to bylo ujezdeny a ja hodila taaakovou tlamku to byl mazec....a na koleni modrak kterej hraje vsema barvama

no vidíš to je hned důvod jít místo školy venčit

2.2.2009 21:33
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
no vidíš to je hned důvod jít místo školy venčit

jjj to bych sla a HLAVNE misto skoly.....jezis me to tam tak prudi ze to neni mozny a tridni mi rika ze uz me pomale ani nepoznava ale tak snad uz tech par mesicu preklepu a uz bych nejradeji leto

2.2.2009 21:52
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
jjj to bych sla a HLAVNE misto skoly.....jezis me to tam tak prudi ze to neni mozny a tridni mi rika ze uz me pomale ani nepoznava ale tak snad uz tech par mesicu preklepu a uz bych nejradeji leto

Evii ty to asi budes vedet .....kde se kupuje roboran?? u veta nebo v chovatelskych potrebach??Kde tady v Brne??

2.2.2009 22:12
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
Evii ty to asi budes vedet .....kde se kupuje roboran?? u veta nebo v chovatelskych potrebach??Kde tady v Brne??

tě nepoznává? nesmíš měnit barvu vlasů

roboranů je víc... existuje gel nebo prášek, s biotinem nebo bez, na barevné nebo černo/bílé psy. záleží na co ho chceš jestli jenom jako doplněk nebo na zlepšení kvality srsti.

veterináři by ho mohli mít, ale netuším kolik si přidají na ceně, určitě ho seženeš v PetPlanetě v Řečkovicích, Gabrid na Rumišti, v obchodě na Staré osadě, Dinomarket na Bělohorské (tady ho můžeš objednat za netovou cenu a pak vyzvednout - nechodit rovnou to je mnohem dražší), na www.prodog.cz (tam ti ho můžu vyzvednout a donést - ten obchod spravuje Zuzka od dogy co s námi byla), obchod kousek od Semilassa (ty nemám ráda, obsluha hnus, ale mají výběr)... tohle jsou prověřené obchody s kterýma mám zkušenosti, ale jinak na netu ho dostaneš 100%,ale někde platíš za dopravu když nemají kamenný obchod nebo neobjednáš nad určitou částku.

2.2.2009 23:12
hillary

XXX.XXX.219.24

evinka01 napsal(a):
tě nepoznává? nesmíš měnit barvu vlasů

roboranů je víc... existuje gel nebo prášek, s biotinem nebo bez, na barevné nebo černo/bílé psy. záleží na co ho chceš jestli jenom jako doplněk nebo na zlepšení kvality srsti.

veterináři by ho mohli mít, ale netuším kolik si přidají na ceně, určitě ho seženeš v PetPlanetě v Řečkovicích, Gabrid na Rumišti, v obchodě na Staré osadě, Dinomarket na Bělohorské (tady ho můžeš objednat za netovou cenu a pak vyzvednout - nechodit rovnou to je mnohem dražší), na www.prodog.cz (tam ti ho můžu vyzvednout a donést - ten obchod spravuje Zuzka od dogy co s námi byla), obchod kousek od Semilassa (ty nemám ráda, obsluha hnus, ale mají výběr)... tohle jsou prověřené obchody s kterýma mám zkušenosti, ale jinak na netu ho dostaneš 100%,ale někde platíš za dopravu když nemají kamenný obchod nebo neobjednáš nad určitou částku.

Ahoj Míši,mz Roboran dáváme..Mame to přes známého..My teda zadarmo,ale myslím,že by ti to šlo domluvit za nákupku..Ale bylo by to až na yačátku března..Kdzž si řekneš jakej typ..My bereme na srst i na klouby..
Jinak,dnes jsme byli na veterině a Tondovi kosti nestíhají jeho růst,takže musí chodit 14dní na vodítku a zákaz hrátek se psama..ale zatím by to mělo přejít přes léků..I když se to může vracet..

2.2.2009 23:13
hillary

XXX.XXX.219.24

hillary napsal(a):
Ahoj Míši,mz Roboran dáváme..Mame to přes známého..My teda zadarmo,ale myslím,že by ti to šlo domluvit za nákupku..Ale bylo by to až na yačátku března..Kdzž si řekneš jakej typ..My bereme na srst i na klouby..
Jinak,dnes jsme byli na veterině a Tondovi kosti nestíhají jeho růst,takže musí chodit 14dní na vodítku a zákaz hrátek se psama..ale zatím by to mělo přejít přes léků..I když se to může vracet..

jo a jinak u veta nebo na netu určitě..

3.2.2009 07:46
sunin

XXX.XXX.73.160

hillary napsal(a):
jo a jinak u veta nebo na netu určitě..

Ahoooj tak jsem v hnusnem utave to je uuuspech

sem zacala pesanum varit tak bych chtela ten roboran jako doplnek,na klouby i na srst.prave sem to nechtela objednavat z netu kvuli te doprave nebo postovnymu,zkusim se poptat tady ve zveraci kousek od skoly mam po ceste rovnou dva tak to zkusim a kdyztak si ho necham objednat od tebe Kristy v tom breznu.

Chudak malej Tonicek,ale uz apon vite cim to je, jak dlouho si nemuze hrat??a jenom na voditku??teeeda to bych nechtela videt Hadrona kdyby mel naordinovanej klid by asi zboril barak

3.2.2009 11:24
saabinka

XXX.XXX.234.52

sunin napsal(a):
Ahoooj tak jsem v hnusnem utave to je uuuspech

sem zacala pesanum varit tak bych chtela ten roboran jako doplnek,na klouby i na srst.prave sem to nechtela objednavat z netu kvuli te doprave nebo postovnymu,zkusim se poptat tady ve zveraci kousek od skoly mam po ceste rovnou dva tak to zkusim a kdyztak si ho necham objednat od tebe Kristy v tom breznu.

Chudak malej Tonicek,ale uz apon vite cim to je, jak dlouho si nemuze hrat??a jenom na voditku??teeeda to bych nechtela videt Hadrona kdyby mel naordinovanej klid by asi zboril barak

Tak jsem konečně sehnala ty prasečí nožky Poslední 3 měli...Tak těd je vařím...A zítra si du pro další..Za ty 3 nohy jsem platila 9 kč opravdu mě cena vytrhla a k tomu jsme doslali plnou tašku kostí..Takových velikých, tak těd s tím tady zápasijou a ten řezník říkal, že si můžu chodit každej den, že jinak se to vyhazuje, takže super

3.2.2009 13:20
hillary

XXX.XXX.180.2

saabinka napsal(a):
Tak jsem konečně sehnala ty prasečí nožky Poslední 3 měli...Tak těd je vařím...A zítra si du pro další..Za ty 3 nohy jsem platila 9 kč opravdu mě cena vytrhla a k tomu jsme doslali plnou tašku kostí..Takových velikých, tak těd s tím tady zápasijou a ten řezník říkal, že si můžu chodit každej den, že jinak se to vyhazuje, takže super

Jo,však uvidíš..Říkám,možná bys něco ušetřila,dal by nám to za nákupku...
Jinak,tonda se nudí jak sviň..Furt mě tu kouše..Tak teď jdeme ne vodítkovou procházku.:-)Se na vodítku neumí ani pořádně vys..t.Říkal Mara,jak s ním včera byl.Ale co se dá dělat.Minimálně týden to musíme vydžet..AŤ žije juvilelní panostitida...

3.2.2009 14:44
sunin

XXX.XXX.126.103

hillary napsal(a):
Jo,však uvidíš..Říkám,možná bys něco ušetřila,dal by nám to za nákupku...
Jinak,tonda se nudí jak sviň..Furt mě tu kouše..Tak teď jdeme ne vodítkovou procházku.:-)Se na vodítku neumí ani pořádně vys..t.Říkal Mara,jak s ním včera byl.Ale co se dá dělat.Minimálně týden to musíme vydžet..AŤ žije juvilelní panostitida...

Saaabuch ja chci taky kostiiii.....se najim a pujdu to prubnout u nas s tim reznikem ale moc tomu neverim ze bude mit otevreno....a kam ze chodis???ze bych ti to sla vykoupit

Kristy tak snad to prelecite a uz se to nebude vracet.....jj aronak kdyz je napruzenej kdyz moc nebeha tak mi z neho obcas obliza hlava.....chudatko Tonicek nebehavej tak at se to brzo spravi

3.2.2009 14:51
saabinka

XXX.XXX.234.52

kevin napsal(a):
pokračování prochajdy:

Ale packy už nemaj, brala jsem poslední zas zítra si du pro další
Je to velmi drahé A plnou tašku kostí, no neber to
Jak je roh Bratislavské a Cejlu, to víš? Na rohu je myslím zastavárna, bo co to je a na druhým rohu, to řeznictví je to vlastně hnedka jak vystoupíč ze šaliny, akorát půjdeš kousek jakože zpátky..
A ještě se musím pochlubit sem včera namuela koupat Scoobara
Šla jsem jaože na návštěvu do 3-tího patra, ale jakože fakt jen náhodou, že je zima, tak na grogánek a nenápadně jsem naznačila Scoobara takže mi ho vykoupal jinak vůbec nejsem fikaná aspon jsem si nezašpinila koupelnu

3.2.2009 14:55
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Ale packy už nemaj, brala jsem poslední zas zítra si du pro další
Je to velmi drahé A plnou tašku kostí, no neber to
Jak je roh Bratislavské a Cejlu, to víš? Na rohu je myslím zastavárna, bo co to je a na druhým rohu, to řeznictví je to vlastně hnedka jak vystoupíč ze šaliny, akorát půjdeš kousek jakože zpátky..
A ještě se musím pochlubit sem včera namuela koupat Scoobara
Šla jsem jaože na návštěvu do 3-tího patra, ale jakože fakt jen náhodou, že je zima, tak na grogánek a nenápadně jsem naznačila Scoobara takže mi ho vykoupal jinak vůbec nejsem fikaná aspon jsem si nezašpinila koupelnu

to mi nekoho pripominaaaaaa.........se na tu vycuranou osobu kazdicke rano divam do zrcadla sme taky z rozbahnenyho pole sli k me drahe polovicce pod zaminkou cigaretove navstevy a on ze mam jit nahoru toz sem mu sla zaprasit koupelnu
jj vim kde to je to reznictvi ta cena je dobraaa

3.2.2009 15:00
saabinka

XXX.XXX.234.52

sunin napsal(a):
to mi nekoho pripominaaaaaa.........se na tu vycuranou osobu kazdicke rano divam do zrcadla sme taky z rozbahnenyho pole sli k me drahe polovicce pod zaminkou cigaretove navstevy a on ze mam jit nahoru toz sem mu sla zaprasit koupelnu

ale jinak si ho koupu sama ale včera byl moc špinavej, tak nač se obtěžovat, když to za mě udělá někdo jinej
A naoplátku jsem je tady měla oba,(pesana i pánečka) a měla jsem celou mastnou kuchyn sem jim dala kosti a všude to bylo oslintaný a mastný a kdo jinačí to scyhtal, nežli já

3.2.2009 15:02
hillary

XXX.XXX.180.2

sunin napsal(a):

Teda,vy je rozmazlujete,ty pesany.No a jinak jsem hlavně ráda,že to je bez prášků..Tonda musí být sice pěkně naštvanej,že nví,o co nám de,ale má smůlu.
Teď jsem ho pustila,že od auta do vchodu může bez vodítka..Jo,jo,sem pro něj musela jít..Lítal jak magor..

3.2.2009 15:48
sunin

XXX.XXX.126.103

hillary napsal(a):
Teda,vy je rozmazlujete,ty pesany.No a jinak jsem hlavně ráda,že to je bez prášků..Tonda musí být sice pěkně naštvanej,že nví,o co nám de,ale má smůlu.
Teď jsem ho pustila,že od auta do vchodu může bez vodítka..Jo,jo,sem pro něj musela jít..Lítal jak magor..

jjj rozmazlenej to je Hadrous poradne.......toho musel Tonicek vyuzit ze byl pustenej

Holky krmite nekdo syrovy kosti???Sem dneska Hadrosovi chtela jit pro uzeny hovezi kopyto a v obou zveracich zavreno.....mam doma veprovy kosti zebra.....muzu mu je dat???

3.2.2009 16:03
saabinka

XXX.XXX.234.52

kevin napsal(a):
pokračování prochajdy:

No, já jim dávám kosti žeber ...
A nechce někdo o víkendu dojít na koláčky s mařenkou?

3.2.2009 16:17
hillary

XXX.XXX.180.2

saabinka napsal(a):
No, já jim dávám kosti žeber ...
A nechce někdo o víkendu dojít na koláčky s mařenkou?

No,naši dávaj Malé normálně..Myslím,že to je v poho.
Jináč,dávám k dobru fotku ze včera..To jsem došla z práce,ve dvě ráno,dala si sprchu,sedla na postel a Tonda si sedl na mě.

3.2.2009 16:23
saabinka

XXX.XXX.234.52

hillary napsal(a):
No,naši dávaj Malé normálně..Myslím,že to je v poho.
Jináč,dávám k dobru fotku ze včera..To jsem došla z práce,ve dvě ráno,dala si sprchu,sedla na postel a Tonda si sedl na mě.

Tak mi došel obojek, teda zatím je na poště, ale ta cena 370
A mělo to být 270, takže sem pěkně nas_aná a jdu jim psát

Kristy:hezká fotka

3.2.2009 16:24
hillary

XXX.XXX.180.2

saabinka napsal(a):
Tak mi došel obojek, teda zatím je na poště, ale ta cena 370
A mělo to být 270, takže sem pěkně nas_aná a jdu jim psát

Kristy:hezká fotka

Děkuju.A jak to,že byl o kilo dražší?Poštovný?To je ale blbost,tolik..

3.2.2009 16:28
saabinka

XXX.XXX.234.52

hillary napsal(a):

Právě, že je to blbost.... Máti říkala, jestli se nespletla poštačka..Zítra uvidíme, pokud to tak bude, tak já ji dám Máme totiž tědka nákou novou poštačku a ta je taková, no jak bych to napsala šoustlá..

3.2.2009 16:30
sunin

XXX.XXX.126.103

hillary napsal(a):

jeee kristy hezkaaa fotka....a kde mate tatku ve dve rano???
toz ja jdu rozmrazit at si pesan da

Saaabuch ja se na ten vikend hlasiiim

3.2.2009 16:40
saabinka

XXX.XXX.234.52

sunin napsal(a):

Jestli se listonoška nepřepsala, tak budu pěkně nas_aná Bych jim napsala takovej dopis, že by si to za rámeček nedali
Jinak, to není jen o víkendu tam chodím skoro každej den
Ale asi tento víkend nee, páč je ta výstava, to by si u nás musela přespat

3.2.2009 16:41
hillary

XXX.XXX.180.2

sunin napsal(a):

Hmm,tak třeba to byl omyl,no...
A taťka fotil,právě.Tonda přišel,sedl si,tak jsem Maru hnala fotit.Já totiž nemám teď klíče,takže na mě kluci museli čekat,aby mi otevřeli.

3.2.2009 17:02
sunin

XXX.XXX.126.103

hillary napsal(a):
Hmm,tak třeba to byl omyl,no...
A taťka fotil,právě.Tonda přišel,sedl si,tak jsem Maru hnala fotit.Já totiž nemám teď klíče,takže na mě kluci museli čekat,aby mi otevřeli.

ajo vlastne ja su ale trubka......me nenapadlo ze vas Mara fotil

taaak treba jinaci vikend Sabi

3.2.2009 18:34
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
ajo vlastne ja su ale trubka......me nenapadlo ze vas Mara fotil

taaak treba jinaci vikend Sabi

tak uz mame kost pozvejkanou......sem se musela smat co u toho Hadros delal za polohy a za skleby
fotila jsem jak vztekla heeeele

pes rozcapeny

3.2.2009 18:35
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
tak uz mame kost pozvejkanou......sem se musela smat co u toho Hadros delal za polohy a za skleby
fotila jsem jak vztekla heeeele

pes rozcapeny

pes divnonohy

3.2.2009 18:36
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
pes divnonohy

to je ksichtik

3.2.2009 18:37
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
to je ksichtik

kuk na zubiska

3.2.2009 18:38
sunin

XXX.XXX.126.103

3.2.2009 18:39
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

a jeste spici cumacek aby mu to nebylo lito

3.2.2009 19:19
hillary

XXX.XXX.180.2

sunin napsal(a):
a jeste spici cumacek aby mu to nebylo lito

Tak Aronek měl evidentní radost, z kostičky.Hele a kolik je tomu vašemu pitbulímu miminu?Je pořád hrozně malinkej.

3.2.2009 19:35
sunin

XXX.XXX.126.103

hillary napsal(a):
Tak Aronek měl evidentní radost, z kostičky.Hele a kolik je tomu vašemu pitbulímu miminu?Je pořád hrozně malinkej.

jjj Aronak si posmakl a mlaskal u toho tak ze se mamka sla podivat co se deje

Oskarkovi bude 18 unora 3 mesice je to prdolka mrnava ale zurit umi jak velkej

sem delala se pesama kraviny heeele

3.2.2009 19:36
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
jjj Aronak si posmakl a mlaskal u toho tak ze se mamka sla podivat co se deje

Oskarkovi bude 18 unora 3 mesice je to prdolka mrnava ale zurit umi jak velkej

sem delala se pesama kraviny heeele

vyraz silence

3.2.2009 19:36
sunin

XXX.XXX.126.103

3.2.2009 19:41
hillary

XXX.XXX.180.2

sunin napsal(a):

ježííííš,cos jim to prováděla?Chudák,ten malej v šatičkách fakt vypadá jak vraždící nelítostný pittbul.

3.2.2009 20:00
sunin

XXX.XXX.126.103

hillary napsal(a):
ježííííš,cos jim to prováděla?Chudák,ten malej v šatičkách fakt vypadá jak vraždící nelítostný pittbul.

neni to poradne videt ale ma tam i vaplazlej jazyk
zabijak od pohledu

4.2.2009 08:45
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
neni to poradne videt ale ma tam i vaplazlej jazyk
zabijak od pohledu

4.2.2009 11:18
sunin

XXX.XXX.73.160

kevin napsal(a):

Ahooooj Kitty koukam na nemoderku a zazrak....ty jsi taaaaam
ze nenakuknes i seem???
jak je??Co Mufino???

4.2.2009 12:37
kitty2thorpe

XXX.XXX.97.178

sunin napsal(a):
Ahooooj Kitty koukam na nemoderku a zazrak....ty jsi taaaaam
ze nenakuknes i seem???
jak je??Co Mufino???

ahoooj misi a vsichni ostatni
nebojte, nezapomela sem na vas, jen vas zanedbavam
sem nakrknuta z toho pocasi blativyho takze muflon ani nepredvadi svoje ultra mega super skoky, o kterych bych vam tady psala
ja se nudim v praci a premyslim kde sezenu penize na letni dovoleny
uz aby bylo sucho a teplo...a aby byly porad prazdniny coz mi pripomina mou posledni zkousku..z psychologie

4.2.2009 14:06
sunin

XXX.XXX.126.103

kitty2thorpe napsal(a):
ahoooj misi a vsichni ostatni
nebojte, nezapomela sem na vas, jen vas zanedbavam
sem nakrknuta z toho pocasi blativyho takze muflon ani nepredvadi svoje ultra mega super skoky, o kterych bych vam tady psala
ja se nudim v praci a premyslim kde sezenu penize na letni dovoleny
uz aby bylo sucho a teplo...a aby byly porad prazdniny coz mi pripomina mou posledni zkousku..z psychologie

to jo to pocasi fakt stoji za kulovy......kdybych nemusela ven ani nelezem....ani se mi venku fotit nechce,tak fotim aspon doma,ale radsi bych litala venku s fotakem a s pesakem ale chodime domu ted jak blative koule.
Kitty jdes taky na vystavu??A kam se chystas na dovolenou??
Mamka me sebou chce na dovcu do Tunisu a ja ji rekla ze nikam nejedu ze radsii budu s Aronkem a pojedem nekam tady a ona na to ze to vyridime aji psovi a poleti s nama tak nevim jestli se nezcvokla chudak maminka

dej mi taky kost

4.2.2009 14:07
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
to jo to pocasi fakt stoji za kulovy......kdybych nemusela ven ani nelezem....ani se mi venku fotit nechce,tak fotim aspon doma,ale radsi bych litala venku s fotakem a s pesakem ale chodime domu ted jak blative koule.
Kitty jdes taky na vystavu??A kam se chystas na dovolenou??
Mamka me sebou chce na dovcu do Tunisu a ja ji rekla ze nikam nejedu ze radsii budu s Aronkem a pojedem nekam tady a ona na to ze to vyridime aji psovi a poleti s nama tak nevim jestli se nezcvokla chudak maminka

dej mi taky kost

hlidam si baloooon bacha na me

4.2.2009 14:09
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
hlidam si baloooon bacha na me

a ja chci taky baloooneeek uaaaaa

4.2.2009 14:13
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
a ja chci taky baloooneeek uaaaaa

Milujme se a mnozme se......... takhle moooc se maj kluci radi

4.2.2009 14:22
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Milujme se a mnozme se......... takhle moooc se maj kluci radi

tyyyy jo abyste me neudali za zvireci porno

4.2.2009 15:16
kitty2thorpe

XXX.XXX.97.178

sunin napsal(a):
tyyyy jo abyste me neudali za zvireci porno

ta posledni fotka me pohorsuje prosim moderatora o smazani
na vystavu jdeme ale pouze ocumovat pac muflos nebyl hoden takove cti ve forme papiru snad bude aspon trochu pekne...planuju oba dva dny, ale kdovi jak na tom budu s ucenim a vsim ostatnim....a kdo jeste jde? vsichni?

4.2.2009 15:52
sunin

XXX.XXX.126.103

kitty2thorpe napsal(a):
ta posledni fotka me pohorsuje prosim moderatora o smazani
na vystavu jdeme ale pouze ocumovat pac muflos nebyl hoden takove cti ve forme papiru snad bude aspon trochu pekne...planuju oba dva dny, ale kdovi jak na tom budu s ucenim a vsim ostatnim....a kdo jeste jde? vsichni?

a vsimete si Aronkova vyplazeneho jazyku.....hmmm...ja vzdy musim mit neco zvlastniho

Ja jdu tez jenom na cumendu,bude to ma premiera vystavova....este sem na zadne nebyla sem se tady uz ptala komu se muzu povesit na krk tak Kristynka psala ze by me vzali autem,bydli kousek ode me.Bysme mohli jit hromadne vychzkove co vy na to???

4.2.2009 15:53
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
a vsimete si Aronkova vyplazeneho jazyku.....hmmm...ja vzdy musim mit neco zvlastniho

Ja jdu tez jenom na cumendu,bude to ma premiera vystavova....este sem na zadne nebyla sem se tady uz ptala komu se muzu povesit na krk tak Kristynka psala ze by me vzali autem,bydli kousek ode me.Bysme mohli jit hromadne vychzkove co vy na to???

esce jedna milovnicka ale uz ne tak originalne gejovska

4.2.2009 16:23
kitty2thorpe

XXX.XXX.97.178

sunin napsal(a):
esce jedna milovnicka ale uz ne tak originalne gejovska

myslite taky tu vystavu na vystavisti o vikendu?
my dojedeme mhd, tak si tam pak muzem dat sraz nekde...jinak budu tam mozna i s pritelem, ci se sestrou..a jeste ani ..nevim v kolik presne tam budu ... kdy chcete jit?

4.2.2009 19:07
sunin

XXX.XXX.126.103

kitty2thorpe napsal(a):
myslite taky tu vystavu na vystavisti o vikendu?
my dojedeme mhd, tak si tam pak muzem dat sraz nekde...jinak budu tam mozna i s pritelem, ci se sestrou..a jeste ani ..nevim v kolik presne tam budu ... kdy chcete jit?

jasne ze tento vikend...se tesim uz taak dlouho...ja beru tez svou polovicku nebo aspon tvrdil ze jde se mnou asi sraz pred vystavistem ci tak neco.
Mam takovej dotazek...v kolik je to nejzajimavejsi??Kdy jsou velky plemena? ja se v tom rozpisu na cmku nemuzu nejak vyznat

4.2.2009 19:11
hillary

XXX.XXX.180.2

sunin napsal(a):
jasne ze tento vikend...se tesim uz taak dlouho...ja beru tez svou polovicku nebo aspon tvrdil ze jde se mnou asi sraz pred vystavistem ci tak neco.
Mam takovej dotazek...v kolik je to nejzajimavejsi??Kdy jsou velky plemena? ja se v tom rozpisu na cmku nemuzu nejak vyznat

Mši,návrh stále platí..A do kolika to vlastně je?Můj drahý v sobotu jde na jakousi akci a já se mám učit,ale možná bych se tam na chvíli zajela podívat..A v neděli jdeme stopro,to tam budou CC...Jinak,Míši,odvoz stále platí,pokud nevadí Toníček vedle vás.

4.2.2009 19:13
sunin

XXX.XXX.126.103

hillary napsal(a):
Mši,návrh stále platí..A do kolika to vlastně je?Můj drahý v sobotu jde na jakousi akci a já se mám učit,ale možná bych se tam na chvíli zajela podívat..A v neděli jdeme stopro,to tam budou CC...Jinak,Míši,odvoz stále platí,pokud nevadí Toníček vedle vás.

jasne ze neva ja se rada muckaaaam teda jestli nebudu spis ja zavazet Tonickovi....toz to my pujdem asi oba dny.
Myslim ze je tam napsane do 17:00 to je snad jediny co jsem z toho vycetla

4.2.2009 19:16
hillary

XXX.XXX.180.2

sunin napsal(a):
jasne ze neva ja se rada muckaaaam teda jestli nebudu spis ja zavazet Tonickovi....toz to my pujdem asi oba dny.
Myslim ze je tam napsane do 17:00 to je snad jediny co jsem z toho vycetla

hmmm,ale od kolika,víš co..A Toníčkovi jistě zavazet budeš,ale nemůže si zas tak vymrčovat..

4.2.2009 19:18
sunin

XXX.XXX.126.103

hillary napsal(a):
hmmm,ale od kolika,víš co..A Toníčkovi jistě zavazet budeš,ale nemůže si zas tak vymrčovat..

mu donesu na uplatu burtaaaa treba me pak snese
myslim od 9:00 ale nevim jestli uz se zacina vystavovat v 9 nebo jak vim o tom prd.Kde je Evcaaaa??? ta by nam poradila, rikam je to moje vystavni premiera

4.2.2009 19:20
hillary

XXX.XXX.180.2

sunin napsal(a):
mu donesu na uplatu burtaaaa treba me pak snese
myslim od 9:00 ale nevim jestli uz se zacina vystavovat v 9 nebo jak vim o tom prd.Kde je Evcaaaa??? ta by nam poradila, rikam je to moje vystavni premiera

No,moje právě taky,takže vím úplný prd...A když už jsme prošvihly přihlášku,tak jsem to dál neřešila..A to budu muset vstááávat?My s Tonínkem spinkáme dlouho..
Tak Evi,šup sem s info.

4.2.2009 19:23
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):
pokračování prochajdy:

no toz to my si taky radi prispime Aron sice uz tak kolem 10 ciha kdy otevru oci ale dokud je mam zavreny tak dela ze spi

4.2.2009 19:46
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
no toz to my si taky radi prispime Aron sice uz tak kolem 10 ciha kdy otevru oci ale dokud je mam zavreny tak dela ze spi

Evča se hlásí.... sme dneska měli cestovní den po Brně..

no k výstavě... v 17hodin tam najdete jenom uklízečezáleží taky které plemeno chcete vidět... napište a vám to najdu v katalogu kde kdo a cca v kolik bude... posuzovat se začíná od 9:30 a záleží v jakým pořadí chodí plemena do kruhu podle toho a podle počtu přihlášených se dá odhadnout čas... já osobně to vidím že tam cca 9:30 už budu, kouknu na flatíky... ti podle mě budou hotoví tak do 12hod podle rychlosti rozhodčí a pak půjdu okouknout stánky...

tak pište co chcete vidět... jo různá plemena jsou v různých pavionech, takže musíte chvilku hledat abyste věděli kam jít..

4.2.2009 19:52
evinka01

XXX.XXX.57.45

evinka01 napsal(a):
Evča se hlásí.... sme dneska měli cestovní den po Brně..

no k výstavě... v 17hodin tam najdete jenom uklízečezáleží taky které plemeno chcete vidět... napište a vám to najdu v katalogu kde kdo a cca v kolik bude... posuzovat se začíná od 9:30 a záleží v jakým pořadí chodí plemena do kruhu podle toho a podle počtu přihlášených se dá odhadnout čas... já osobně to vidím že tam cca 9:30 už budu, kouknu na flatíky... ti podle mě budou hotoví tak do 12hod podle rychlosti rozhodčí a pak půjdu okouknout stánky...

tak pište co chcete vidět... jo různá plemena jsou v různých pavionech, takže musíte chvilku hledat abyste věděli kam jít..

posuzovat se bude maximálně do 14hod... potom už jsou záverečné souteže, to je sice zajímavý, ale na tom moc nevykoukáte... takže ideální doba je 10-12hod

4.2.2009 19:56
hillary

XXX.XXX.180.2

evinka01 napsal(a):
posuzovat se bude maximálně do 14hod... potom už jsou záverečné souteže, to je sice zajímavý, ale na tom moc nevykoukáte... takže ideální doba je 10-12hod

No,tak to je pak jasný..Jela bych tak,abychom tam před desátou byli a můžem na čumendu,mezitím třeba na kafe..a ve dvě zpět.co?Nebo,já bych pak jela zpět,takhle.
Evi,díky za info..

4.2.2009 20:01
evinka01

XXX.XXX.57.45

hillary napsal(a):
No,tak to je pak jasný..Jela bych tak,abychom tam před desátou byli a můžem na čumendu,mezitím třeba na kafe..a ve dvě zpět.co?Nebo,já bych pak jela zpět,takhle.
Evi,díky za info..

nezapomeňte očkováky pro psy. akorát Kristy nevím, jestli tě pustí s autem do areálu a nebudou po tobě chtít vstupní list.

4.2.2009 20:02
evinka01

XXX.XXX.57.45

evinka01 napsal(a):
nezapomeňte očkováky pro psy. akorát Kristy nevím, jestli tě pustí s autem do areálu a nebudou po tobě chtít vstupní list.

a jestli máte nějaký konkrétní přání který plemeno chcete vidět napište já vám to najdu kde a kdy je...

4.2.2009 20:08
hillary

XXX.XXX.180.2

evinka01 napsal(a):
a jestli máte nějaký konkrétní přání který plemeno chcete vidět napište já vám to najdu kde a kdy je...

Noo,já zaparkuju u školy(Masárny),asi,nebo někde poblíž výstaviště..To je v poho..Ale díky.
No a víš třeba,kdy jsou v neděli ti CC?Ať se neptám na dvou fórech,když už tu to téma je.

4.2.2009 20:21
evinka01

XXX.XXX.57.45

hillary napsal(a):
Noo,já zaparkuju u školy(Masárny),asi,nebo někde poblíž výstaviště..To je v poho..Ale díky.
No a víš třeba,kdy jsou v neděli ti CC?Ať se neptám na dvou fórech,když už tu to téma je.

jsou v pavilonu G kruh 11 hned jako první vystavovaní takže po té 9.30

5.2.2009 00:41
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
jsou v pavilonu G kruh 11 hned jako první vystavovaní takže po té 9.30

toz to my si takyrai prispime...Kristy co kolem jedenacte??to by dle me bylo optimani
Mladej neni snad nijak zaujatej ale prece jenom nemusi mala plemena.....kdy zacinaj velci??bo je to jinak???prosiiiiiim EWvicku o blizsi info.....jinak jsem v haji......

5.2.2009 00:49
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
toz to my si takyrai prispime...Kristy co kolem jedenacte??to by dle me bylo optimani
Mladej neni snad nijak zaujatej ale prece jenom nemusi mala plemena.....kdy zacinaj velci??bo je to jinak???prosiiiiiim EWvicku o blizsi info.....jinak jsem v haji......

ja jdu spinka.....umiram......toz dohodnete neco ja se rada prizbusobim

5.2.2009 09:35
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
ja jdu spinka.....umiram......toz dohodnete neco ja se rada prizbusobim

Mě by zajímaly čivavy a stafordi. Je pravda, že oba dva dny jsou stejná plemena?

5.2.2009 10:45
hillary

XXX.XXX.1.235

kevin napsal(a):
Mě by zajímaly čivavy a stafordi. Je pravda, že oba dva dny jsou stejná plemena?

Evi,myslela jsi ty CC v sobotu nebo v neděli?Díky..
Míši,pokud by byli CC už v sobotu v 9:30,tak bych chtěla na ně..Pokud až v neděli,tak je mi sobota vlastně jedno a jela bych na tu jedenáctou,jak jsi psala..Budu po šichtě,tak se aspoň vyspím..

5.2.2009 11:06
sunin

XXX.XXX.126.103

hillary napsal(a):
Evi,myslela jsi ty CC v sobotu nebo v neděli?Díky..
Míši,pokud by byli CC už v sobotu v 9:30,tak bych chtěla na ně..Pokud až v neděli,tak je mi sobota vlastně jedno a jela bych na tu jedenáctou,jak jsi psala..Budu po šichtě,tak se aspoň vyspím..

ja se prizpusobim aji si privstanu,Caniky bych taky rada videla.
Evcii a kdy jsou dobrmani a vlkodavove a RTW??

5.2.2009 18:16
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
ja se prizpusobim aji si privstanu,Caniky bych taky rada videla.
Evcii a kdy jsou dobrmani a vlkodavove a RTW??

tak popořadě
Míšo velcí malí jsou všichni dohornady, nejde to podel velikosti, současně v jednu dobu se můžou vystavovat čivavy i vlkodavové... samozřejmě v jiným kruhu. letos je to uděláný tak, že je víc pavilonů. takže dobré vědět které plemeno je v kterém, přímo na výstavě to zjistíte jenom z katalogu, ale ten si jako nevystavující musíte koupit nebo vyžebrat na půjčení.

Šárko oba dny jsou komplet všechna plamena...

Krisýno CC jsem ti napsala na neděli, na sobotu jsou v pavilonu V kruh 48 a před nimi se posuzuje ještě 33 chodských psů, takže caníci tipuju začnou nejdřív v 11hod.

Šárko čivavy krátkosrsté v sobotu pavilon V kruh 59 začínají v 9:30, dlouhosrstá v sobotu tamtéž jenom o kruh dál - kruh 60 taky od 9:30.
Neděle krátkosrstá pavilon V kruh 45 před nimi je 7 mastifů, takže tipuju začátek tak v 10hod, dlouhosrstá kruh 60 od 9:30

Stafordi sobota pavilon F kruh 21 od 9:30, neděle pavilon F kruh 22 od 9:30

5.2.2009 18:23
evinka01

XXX.XXX.57.45

evinka01 napsal(a):
tak popořadě
Míšo velcí malí jsou všichni dohornady, nejde to podel velikosti, současně v jednu dobu se můžou vystavovat čivavy i vlkodavové... samozřejmě v jiným kruhu. letos je to uděláný tak, že je víc pavilonů. takže dobré vědět které plemeno je v kterém, přímo na výstavě to zjistíte jenom z katalogu, ale ten si jako nevystavující musíte koupit nebo vyžebrat na půjčení.

Šárko oba dny jsou komplet všechna plamena...

Krisýno CC jsem ti napsala na neděli, na sobotu jsou v pavilonu V kruh 48 a před nimi se posuzuje ještě 33 chodských psů, takže caníci tipuju začnou nejdřív v 11hod.

Šárko čivavy krátkosrsté v sobotu pavilon V kruh 59 začínají v 9:30, dlouhosrstá v sobotu tamtéž jenom o kruh dál - kruh 60 taky od 9:30.
Neděle krátkosrstá pavilon V kruh 45 před nimi je 7 mastifů, takže tipuju začátek tak v 10hod, dlouhosrstá kruh 60 od 9:30

Stafordi sobota pavilon F kruh 21 od 9:30, neděle pavilon F kruh 22 od 9:30

Dobrman sobota pavilon V kruh 39 před nimi moře (29 konrétně) psů, takže to vidím na 11:30 nejdřív černí po nich hnědí
nedělě pavilon V kruh 34 od 9:30 černý s pálením, po nich hnědý s pálením.

Vlkodav sobota pavilon V kruh 35 před ním 38 psů (barzoj a deerhound)
neděle pavilon V kruh 31 před nimi 7 deerhoundů takže tipuju tak od 10hod

RTW sobota pavilon V kruh 45 před ním 13 psů
neděle pavilon A1 kruh 63 před nimi brasilská fila a landseer celkem 25 psů, takže ti nepřijdou na řadu dřív než v 11

5.2.2009 18:57
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
Dobrman sobota pavilon V kruh 39 před nimi moře (29 konrétně) psů, takže to vidím na 11:30 nejdřív černí po nich hnědí
nedělě pavilon V kruh 34 od 9:30 černý s pálením, po nich hnědý s pálením.

Vlkodav sobota pavilon V kruh 35 před ním 38 psů (barzoj a deerhound)
neděle pavilon V kruh 31 před nimi 7 deerhoundů takže tipuju tak od 10hod

RTW sobota pavilon V kruh 45 před ním 13 psů
neděle pavilon A1 kruh 63 před nimi brasilská fila a landseer celkem 25 psů, takže ti nepřijdou na řadu dřív než v 11

dekujuuuu.Parada.
A kde to hledas takove detailni inficko????

5.2.2009 19:10
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
dekujuuuu.Parada.
A kde to hledas takove detailni inficko????

v katalogu vystavovatelůveřejně dostupný na www.cmku.cz

5.2.2009 19:23
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
v katalogu vystavovatelůveřejně dostupný na www.cmku.cz

ja tam cucela taky....muzes sem hodit odkaz??ze bych do toho taky chvili cucela

5.2.2009 19:25
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
ja tam cucela taky....muzes sem hodit odkaz??ze bych do toho taky chvili cucela

teeeda ted to ctu po sobe....to je veta co sem vyplodila ,no dneska mi to uz nejak nemysli

5.2.2009 19:37
hillary

XXX.XXX.1.235

sunin napsal(a):
teeeda ted to ctu po sobe....to je veta co sem vyplodila ,no dneska mi to uz nejak nemysli

Děkujeeem,seš zlato.

5.2.2009 20:45
evinka01

XXX.XXX.57.45

hillary napsal(a):
Děkujeeem,seš zlato.

http://www.cmku.cz/vystava-cmku/index_cz.php
najdete to v přihlášených psech sobota, neděle..

6.2.2009 20:21
saabinka

XXX.XXX.243.194

evinka01 napsal(a):
http://www.cmku.cz/vystava-cmku/index_cz.php
najdete to v přihlášených psech sobota, neděle..

Je tu někdo??? Nějak to tu zapadá......
Tak co, jak se těšíte na výstavu??? Budu mít to vodítku..juchů

6.2.2009 20:22
evinka01

XXX.XXX.57.45

saabinka napsal(a):

Je tu někdo??? Nějak to tu zapadá......
Tak co, jak se těšíte na výstavu??? Budu mít to vodítku..juchů

já jsem tu.. ale tady mrtvo všichni chrápou nebo co...

6.2.2009 21:07
saabinka

XXX.XXX.243.194

evinka01 napsal(a):
já jsem tu.. ale tady mrtvo všichni chrápou nebo co...

Všímám si
A co jinak Eviku a co Tínuška?

6.2.2009 21:31
evinka01

XXX.XXX.57.45

saabinka napsal(a):
Všímám si
A co jinak Eviku a co Tínuška?

Týně jsem zahájila dietudneska jsme si šly zase procvičit štakání, málem hodila tlamu jak se hnala ochotně vyšekat si pánečka se sýrečkemdámynemáte někdo ambice na zkoušky ZOP? budou se u nás pořádat v půlce dubna... obsah: přivoání, chůze na vodítku s obraty, bez vodítka s obraty, sedni lehni vstaň, obraty na místě, chůze na vodítku ve skupině, sedni lehni vstaň ve skupině, krátkodobé odložení ve skupině, dlouhodobé odložení, přenášení cizí osobou a nepříjemný materiál...

6.2.2009 21:31
evinka01

XXX.XXX.57.45

evinka01 napsal(a):
Týně jsem zahájila dietudneska jsme si šly zase procvičit štakání, málem hodila tlamu jak se hnala ochotně vyšekat si pánečka se sýrečkemdámynemáte někdo ambice na zkoušky ZOP? budou se u nás pořádat v půlce dubna... obsah: přivoání, chůze na vodítku s obraty, bez vodítka s obraty, sedni lehni vstaň, obraty na místě, chůze na vodítku ve skupině, sedni lehni vstaň ve skupině, krátkodobé odložení ve skupině, dlouhodobé odložení, přenášení cizí osobou a nepříjemný materiál...

ehm.. ani jednou jsem to nenapsala správně... byla dneska štěkat (vyštěkávat schovanou osobu)

6.2.2009 21:52
saabinka

XXX.XXX.243.194

evinka01 napsal(a):
ehm.. ani jednou jsem to nenapsala správně... byla dneska štěkat (vyštěkávat schovanou osobu)

Tééda to čumím... tohle dělat moji pesani ale chtěla bych toho s něma zkusit hodně, se Scoobym: obrany, záchranařinu i ve vodě,poslušnost, weight pulling..no je toho víc.
Se Samem: coursing a agility, tak třeba mi to jednou vyjde budu doufat, že budu mít čas s čas je totiž, jediný co mi k tomu brání
Jinak Evi, ty cvičíš v Zetoru?

6.2.2009 22:15
evinka01

XXX.XXX.57.45

saabinka napsal(a):
Tééda to čumím... tohle dělat moji pesani ale chtěla bych toho s něma zkusit hodně, se Scoobym: obrany, záchranařinu i ve vodě,poslušnost, weight pulling..no je toho víc.
Se Samem: coursing a agility, tak třeba mi to jednou vyjde budu doufat, že budu mít čas s čas je totiž, jediný co mi k tomu brání
Jinak Evi, ty cvičíš v Zetoru?

néé ve šlapanicích... s obranama neporadím, to ta moje nikdy umět nebude... vodní záchranařinu se snažíme, jak začne být trochu tepleji tak březen hodlám vyrazit někam plavat a nabrat kondičku tak klidně můžeš s náma, některé cviky se dají dělat aniž by plaval figurant... pokud bys měla penízky nazbyt jezdím na víkendovky záchranařinu cvičit s těma lidma co jedem do Chorvatska... a klasika začátky záchranařiny cvičíme v těch šlapkách ,protože tam je i vedoucí jihomor. brigády...

6.2.2009 22:16
evinka01

XXX.XXX.57.45

evinka01 napsal(a):
néé ve šlapanicích... s obranama neporadím, to ta moje nikdy umět nebude... vodní záchranařinu se snažíme, jak začne být trochu tepleji tak březen hodlám vyrazit někam plavat a nabrat kondičku tak klidně můžeš s náma, některé cviky se dají dělat aniž by plaval figurant... pokud bys měla penízky nazbyt jezdím na víkendovky záchranařinu cvičit s těma lidma co jedem do Chorvatska... a klasika začátky záchranařiny cvičíme v těch šlapkách ,protože tam je i vedoucí jihomor. brigády...

a to plavání ti psa nasvalí takže na pulling by mohl mít dobrej základ... to můžeš začít taháním třeba pneumatiky a postupně přidávat, ale bez správného nasvalení se neobejdeš..

6.2.2009 22:54
saabinka

XXX.XXX.243.194

evinka01 napsal(a):
a to plavání ti psa nasvalí takže na pulling by mohl mít dobrej základ... to můžeš začít taháním třeba pneumatiky a postupně přidávat, ale bez správného nasvalení se neobejdeš..

Jo vlastně, já jsem tup, si mi to říkala vlastně, do Zetoru chodí Šárka
Klidně s váma vyrazíme, ale znáš toho mího milovníka tak snad když mu budu házet šutry(na těch on je závislej) tak by jí mohl dát pokoj, jinak když je teplo, tak chodíme pořád k vodě..
Jeho totiž baví kousat, tak proto bych chtěla aji ty obrany.
Klidně bych jela, money budou, řeknu máti

6.2.2009 23:14
saabinka

XXX.XXX.243.194

kevin napsal(a):
pokračování prochajdy:

Jo a ještě jsem zapoměla pneumatiku mi chodíme tahat pravidelně a postupně přidávám metry... Máme 8 kg a jaksi za ním lítá ale zatím kg přidávat nebudu, občas venku mu třeba zapřáhnu nějakou těžší větev a on si tahá a strašně ho to baví

6.2.2009 23:20
evinka01

XXX.XXX.57.45

saabinka napsal(a):
Jo a ještě jsem zapoměla pneumatiku mi chodíme tahat pravidelně a postupně přidávám metry... Máme 8 kg a jaksi za ním lítá ale zatím kg přidávat nebudu, občas venku mu třeba zapřáhnu nějakou těžší větev a on si tahá a strašně ho to baví

tak to je dobrý... akorát koukej, jestli taky používá tah hrudníkem nebo jenom nohy... no když bysme šly plavat tak na kondičku je lepší jednotlivě aby se nerozptylovali a klid na břehu když se něco háže druhýmu ve vodě se taky hodí... aspoň nám určitě ten kvikot jste ještě neslyšely.... ty akce jsou vypsaný tady : www.kpzk.cz , my se určitě jedem podívat na Těrlicko (ta akce s polákama) a možná Slavětín (to už se asi bude plavat) a Hartvíkovice... je tam podle mě dost dobrá parta a pejsany to hrozně baví.. Týna loni v Chorvatsku vyhrála titul "potápka" .. veeelmi krátké video tady : http://n-joy.cz/video/potapka- ve-fazane/udbvd4vh7bzfczwt/ (1 mezera)

7.2.2009 08:38
saabinka

XXX.XXX.235.116

evinka01 napsal(a):
tak to je dobrý... akorát koukej, jestli taky používá tah hrudníkem nebo jenom nohy... no když bysme šly plavat tak na kondičku je lepší jednotlivě aby se nerozptylovali a klid na břehu když se něco háže druhýmu ve vodě se taky hodí... aspoň nám určitě ten kvikot jste ještě neslyšely.... ty akce jsou vypsaný tady : www.kpzk.cz , my se určitě jedem podívat na Těrlicko (ta akce s polákama) a možná Slavětín (to už se asi bude plavat) a Hartvíkovice... je tam podle mě dost dobrá parta a pejsany to hrozně baví.. Týna loni v Chorvatsku vyhrála titul "potápka" .. veeelmi krátké video tady : http://n-joy.cz/video/potapka- ve-fazane/udbvd4vh7bzfczwt/ (1 mezera)

Včera už jsem usnula, byla jsem K.O.
Dneska si ty zájezdy prostuduju, ale až po výstavě
A taky jsem koukala na video... Drsný Scooby se mi taky potápí, ale za šutrem

Přidejte reakci

Přidat smajlík