NO fenka hledá nového pána

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.2.2009 10:14
hankaapes

XXX.XXX.101.77

Právě jsem se dozvěděla o dvouleté fence NO, prý pohodová, kterou chce dát majitelka do útulku, nebo utratit z důvodu stěhování . Nic bližšího nevím, fotku jsem neviděla, ale mám tento kontakt jana.houskova@ahold. cz. Takže pokud by měl někdo z vás zájem.........?

4.2.2009 10:19
zboza3aj

XXX.XXX.22.12

hankaapes napsal(a):
Právě jsem se dozvěděla o dvouleté fence NO, prý pohodová, kterou chce dát majitelka do útulku, nebo utratit z důvodu stěhování . Nic bližšího nevím, fotku jsem neviděla, ale mám tento kontakt jana.houskova@ahold. cz. Takže pokud by měl někdo z vás zájem.........?

ach jo, zase to utracení?! nesmysl

4.2.2009 10:33
vesper

XXX.XXX.13.90

hankaapes napsal(a):

Já už tohle vůbec nemůžu číst :-(((( Kdyby to měl člověk doma kam dávat... a taky za co pak krmit... ach jo.

4.2.2009 10:33
hankaapes

XXX.XXX.101.77

zboza3aj napsal(a):
ach jo, zase to utracení?! nesmysl

Já vím, že je to jen nátlakový prostředek, ale přece jenom si nejsem jistá, jestli by se nějaký "veterinář" nenašel.

4.2.2009 10:36
hankaapes

XXX.XXX.101.77

vesper napsal(a):
Já už tohle vůbec nemůžu číst :-(((( Kdyby to měl člověk doma kam dávat... a taky za co pak krmit... ach jo.

Já už taky jenom zuřím, někteří nemají vůbec žádnou zodpovědnost. Je mi z toho nanic, ale to je všechno co můžu.

4.2.2009 10:39

hankaapes napsal(a):
Já už taky jenom zuřím, někteří nemají vůbec žádnou zodpovědnost. Je mi z toho nanic, ale to je všechno co můžu.

Boží mlýny melou. Člověku se všechno, úplně všechno na světě vrátí - akorát si to nespojí a nebude vědět, za co to je...

4.2.2009 10:57
hankaapes

XXX.XXX.101.77

sydney napsal(a):
Boží mlýny melou. Člověku se všechno, úplně všechno na světě vrátí - akorát si to nespojí a nebude vědět, za co to je...

Taky v to doufám, ale čím dál víc pochybuju :o((

Přidejte reakci

Přidat smajlík