Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.5.2005 11:44

ges napsal(a):
Zaujal mě příspěvek na této stránce

http://www.cizinskypotok.cz/czech_version/ostatni/rady/pravni_poradna_pripad_mysliv_straze_2.htm

Škoda, že ne každý má pevné nervy a právního zástupce! Neodsuzuji šmahem všechny myslivce, ale některým by neškodilo si uvědomit, že když mají pušku, neznamená to ještě že jsou pány osudu lidí a psů .
Na nás to taky jeden zkoušel, ale když jsem projevila dostatečnou znalost příslušné legislativy (chodím na právo ŽP a myslivost - cha cha ), vycouval s tím, že nás chtěl jenom upozornit, co by kdyby...

24.5.2005 11:56

marcha napsal(a):
Škoda, že ne každý má pevné nervy a právního zástupce! Neodsuzuji šmahem všechny myslivce, ale některým by neškodilo si uvědomit, že když mají pušku, neznamená to ještě že jsou pány osudu lidí a psů .
Na nás to taky jeden zkoušel, ale když jsem projevila dostatečnou znalost příslušné legislativy (chodím na právo ŽP a myslivost - cha cha ), vycouval s tím, že nás chtěl jenom upozornit, co by kdyby...

Poučný příběh. Akorát, že ne každý má na právníka.
Já jsem se se členem MS potkala jen jednou a to v lese, kde jsem teda měla psa na volno a pobíhal kolem mě v okruhu cca 5 metrů. Člen MS na mě vytáhl průkaz a velmi slušně mě požádal, ať si psa uvážu na vodítko. Poslechla jsem. Kdyby se se mnou ale chtěl hádat nebo by byl panovačný, asi bych ho tam pěkně seřvala.

Přidejte reakci

Přidat smajlík