Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.2.2009 14:44
kelly

XXX.XXX.136.91

Máme opět plno, tak zakládám další téma. U nás opět sněží, ale spíš to asi bude sníh s deštěm. Teploty se tu pohybují stále okolo nuly, takže určitě nám ten sníh dlouho nevydrží. Ale uvidíme, třeba se ještě ochladí.;-)

10.2.2009 14:46
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Máme opět plno, tak zakládám další téma. U nás opět sněží, ale spíš to asi bude sníh s deštěm. Teploty se tu pohybují stále okolo nuly, takže určitě nám ten sníh dlouho nevydrží. Ale uvidíme, třeba se ještě ochladí.;-)

Héra

10.2.2009 14:48
kelly

XXX.XXX.136.91

10.2.2009 14:55
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Heruška

a další foto Heruš

10.2.2009 15:51
jitas

XXX.XXX.159.210

kelly napsal(a):

Katko, Anne hlídá jenom když jde kolem cizí pes nebo kočka. To i zaštěká. Taky je jí jedno, jestli člověka zná, nebo je to někdo cizí, všichni se jí líbí a s každým chce kámošit. Z případného (nedejbože) zloděje by měla upřímnou radost. Ještě, že aspoň vzhledem budí respekt, když je to taková moula

10.2.2009 15:59
martasek

XXX.XXX.248.253

jitas napsal(a):
Katko, Anne hlídá jenom když jde kolem cizí pes nebo kočka. To i zaštěká. Taky je jí jedno, jestli člověka zná, nebo je to někdo cizí, všichni se jí líbí a s každým chce kámošit. Z případného (nedejbože) zloděje by měla upřímnou radost. Ještě, že aspoň vzhledem budí respekt, když je to taková moula

Pred chvili jsem se vratila z prochazky kde jsme byli s Bany a Roxankou,prochazka super,ale pak nas prepadla snehova boure,tak jsme to otocili domu.Pesani si libovali,ale my teda vubec.Nafotila jsem jen par fotek,protoze mi,jako vzdy,dosly baterky,ale neco mam.Jitko,prosim Te kolik Anny vazi?Ta bude mit kolem 60kg,ne?

10.2.2009 16:09
jitas

XXX.XXX.159.210

martasek napsal(a):
Pred chvili jsem se vratila z prochazky kde jsme byli s Bany a Roxankou,prochazka super,ale pak nas prepadla snehova boure,tak jsme to otocili domu.Pesani si libovali,ale my teda vubec.Nafotila jsem jen par fotek,protoze mi,jako vzdy,dosly baterky,ale neco mam.Jitko,prosim Te kolik Anny vazi?Ta bude mit kolem 60kg,ne?

Marto, kdepak, Anne má jen něco přes 50 kg, při posledním vážení 52. Nejvíc měla 56 kg. Ona klame tělem, je taková festovně stavěná

10.2.2009 16:12
jitas

XXX.XXX.159.210

jitas napsal(a):
Marto, kdepak, Anne má jen něco přes 50 kg, při posledním vážení 52. Nejvíc měla 56 kg. Ona klame tělem, je taková festovně stavěná

Vždyť je to drobek, ne?

10.2.2009 16:12
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):

dalsi

10.2.2009 16:15
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
dalsi

Jitko,je fakt nadherna a opravdu bych rekla,ze ma vic,ale i to je pekna vaha na fenku.Akim,se pohybuje kolem 55kg a ten muj prvni leonek mel 70kg a 83cm.

10.2.2009 16:21
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
Jitko,je fakt nadherna a opravdu bych rekla,ze ma vic,ale i to je pekna vaha na fenku.Akim,se pohybuje kolem 55kg a ten muj prvni leonek mel 70kg a 83cm.

Taky jsem si vsimla,ze tu na foru ma Akim a Aramis uplny harem.Sami dva na tolik fenecek,Roxy,Hera,Alma,Anny,Bara jen tedy nevim co ma Martin,jestli posili rady fenek a nebo je to kluk?

10.2.2009 17:08
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
Taky jsem si vsimla,ze tu na foru ma Akim a Aramis uplny harem.Sami dva na tolik fenecek,Roxy,Hera,Alma,Anny,Bara jen tedy nevim co ma Martin,jestli posili rady fenek a nebo je to kluk?

takhle odpociva Akim po prochazce

10.2.2009 17:15
jitas

XXX.XXX.159.210

martasek napsal(a):

Marto i Akimek vypadá na víc než 55 kg, je to kus chlapa! Těch 70 kg a 83 cm, to je síla, to musel být megaleonek

10.2.2009 17:24
martasek

XXX.XXX.248.253

jitas napsal(a):
Marto i Akimek vypadá na víc než 55 kg, je to kus chlapa! Těch 70 kg a 83 cm, to je síla, to musel být megaleonek

Atrei na to nevypadal,mel uzky hrudnik a uzke postaveni prednich koncetin a byl mahagonovej s uhlovanim

10.2.2009 20:01
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
Atrei na to nevypadal,mel uzky hrudnik a uzke postaveni prednich koncetin a byl mahagonovej s uhlovanim

Tak u nás dneska parádně sněžilo, napadlo snad 10 cm sněhu. Je to super, doufám, že to vydrží. Heruška byla venku nadšená, válela se ve sněhu, málem se do něj zahrabala jak byla štěstím bez sebe, že je zase sníh. Proběhla se a pohrála si se svým kamarádem strakáčem Alfíkem. Oni dva si teď poslední dobou skvěle rozumí, je to bezva dvojka.

10.2.2009 20:03
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):

Martin má taky fenku - Elišku, takže Aramis a Akim tu mají opravdu harém.No jo, holky vedou.;-)

10.2.2009 20:06
bffb

XXX.XXX.116.58

kelly napsal(a):
Tak u nás dneska parádně sněžilo, napadlo snad 10 cm sněhu. Je to super, doufám, že to vydrží. Heruška byla venku nadšená, válela se ve sněhu, málem se do něj zahrabala jak byla štěstím bez sebe, že je zase sníh. Proběhla se a pohrála si se svým kamarádem strakáčem Alfíkem. Oni dva si teď poslední dobou skvěle rozumí, je to bezva dvojka.

ahojky, tak nesmím zůstat pozadu ....pár foteček z dnešní prochajdy......

10.2.2009 20:08
bffb

XXX.XXX.116.58

bffb napsal(a):
ahojky, tak nesmím zůstat pozadu ....pár foteček z dnešní prochajdy......

...Akimek se řádně vyblbl...

10.2.2009 20:10
bffb

XXX.XXX.116.58

bffb napsal(a):
...Akimek se řádně vyblbl...

s Roxulí se trochu pomuchlali.....,

10.2.2009 20:11
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):

Jitko, Anne i Akim vypadají na větší váhu než s Marťou uvádíte. Oběma bych tipovala víc kg. Héra má momentálně okolo 60 kg, ale s tou výškou si nejsem jistá, ona chvíli v klidu nepostojí, má tak 73 - 74 cm.;-)
Teta Herušky, Hanny April Zářické údolí je vysoká 77 cm a váží 64 cm. Je asi o 14 dní starší než Héra. Je na fenku fakt obrovská. Její maminka je April (Nenynka) a taťka Dario Ensson Bohemia, mimochodem moc hezkej leonek.;-)

10.2.2009 20:13
bffb

XXX.XXX.116.58

bffb napsal(a):
s Roxulí se trochu pomuchlali.....,

prostě prima procházka...pokud pominu to úžasné počasí co nás zastihlo na závěr....

10.2.2009 20:16
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Jitko, Anne i Akim vypadají na větší váhu než s Marťou uvádíte. Oběma bych tipovala víc kg. Héra má momentálně okolo 60 kg, ale s tou výškou si nejsem jistá, ona chvíli v klidu nepostojí, má tak 73 - 74 cm.;-)
Teta Herušky, Hanny April Zářické údolí je vysoká 77 cm a váží 64 cm. Je asi o 14 dní starší než Héra. Je na fenku fakt obrovská. Její maminka je April (Nenynka) a taťka Dario Ensson Bohemia, mimochodem moc hezkej leonek.;-)

Hanny April Zářické údolí, 19 měs. (teď jí jsou 3 roky)

10.2.2009 20:17
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):

Oprava, Hanny váží 64 kg ne cm.Já už ani neumím psát.

10.2.2009 20:17
jitas

XXX.XXX.159.210

kelly napsal(a):

Katko, Anne není tak vysoká, má 69-70 cm v kohoutku. Teda fenka se 77 cm je fakt obryně :-)

10.2.2009 20:19
jitas

XXX.XXX.159.210

kelly napsal(a):
Hanny April Zářické údolí, 19 měs. (teď jí jsou 3 roky)

Tady na té fotce vypadá Hanny hodně štíhlá. Ono se při těch 77 cm asi 64 ztratí

10.2.2009 20:26
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Katko, Anne není tak vysoká, má 69-70 cm v kohoutku. Teda fenka se 77 cm je fakt obryně :-)

Jitko, ale 69-70 cm není zase až tak málo, to je ten zlatej střed. Mamka Herušky má 67 cm a jsou i menší leonky. Hanča má po kom být velká, vždyť sama April měří 75 cm. Ale je fakt, že fenky se 77 cm se hned tak nevidí. Myslím, že i Josefína od Patricie bude hodně vysoká.

10.2.2009 20:28
martasek

XXX.XXX.248.253

jitas napsal(a):

Anny meri stejne jako Akim,on ma taky 77cm

10.2.2009 20:30
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Tady na té fotce vypadá Hanny hodně štíhlá. Ono se při těch 77 cm asi 64 ztratí

Jo, Hanny je štíhlejší postavy. Naše Heruška vlastně taky. Zřejmě proto je tak temperamentní a divoká.

10.2.2009 20:31
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
Anny meri stejne jako Akim,on ma taky 77cm

ja jsem se spletla Akim je vysoky jak Hanny.A Martin ma jak starou tu fenecku?Ta vypyda jeste na mladosku,nebo se pletu?

10.2.2009 20:40
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
ja jsem se spletla Akim je vysoky jak Hanny.A Martin ma jak starou tu fenecku?Ta vypyda jeste na mladosku,nebo se pletu?

Když sem Martin nedávno psal, tak měla Eliška 9 měsíců, tak teď bude mít asi 10. No jo, to je ještě mlaďoška. Hodně mi připomíná Herušku v jejím věku, taky byla taková vytáhlá, hubená. Odmalička nežravec za to pořádnej temperamnet.

Tak mě napadá, že Anne je tady snad jediná (nebo jedna z mála) z leonků, která má opravdu ráda jídlo a s chutí všechno zbaští.

10.2.2009 20:45
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Když sem Martin nedávno psal, tak měla Eliška 9 měsíců, tak teď bude mít asi 10. No jo, to je ještě mlaďoška. Hodně mi připomíná Herušku v jejím věku, taky byla taková vytáhlá, hubená. Odmalička nežravec za to pořádnej temperamnet.

Tak mě napadá, že Anne je tady snad jediná (nebo jedna z mála) z leonků, která má opravdu ráda jídlo a s chutí všechno zbaští.

Tady je video od kamarádky z poslední víkendové procházky. Je tam Heruška, Ben a Linda (její kamarádi)
http://www.youtube.com/watch?v=luV5XNEuYrs

10.2.2009 21:13
martasek

XXX.XXX.248.253

kelly napsal(a):
Tady je video od kamarádky z poslední víkendové procházky. Je tam Heruška, Ben a Linda (její kamarádi)
http://www.youtube.com/watch?v=luV5XNEuYrs

Ted jsem mrcla na to video,super,Ti pesani mi prijdou vsichni stejne prdli.Snad tim vyrokem nikoho neurazim.Moc pekne video

10.2.2009 21:19
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
Ted jsem mrcla na to video,super,Ti pesani mi prijdou vsichni stejne prdli.Snad tim vyrokem nikoho neurazim.Moc pekne video

Super maskovani i pred Akimem

10.2.2009 21:42
jitas

XXX.XXX.159.210

kelly napsal(a):

Katko, to video je super. Taky mě napadá to, co Martu, že jsou ti hafoši správně prdlí

Jo, Anne je ochotna žrát cokoli, kdykoli a v jakémkoli množství Už chovatel nám při odběru říkal, že je ze všech štěňat nejžravější a že ji budeme muset krotit. No ona je tak hrrr do všeho.

Joska od Patricie je taky dost vysoká, to máš pravdu.

10.2.2009 21:44
jitas

XXX.XXX.159.210

kelly napsal(a):

Anne na hlídání u kamarádky. Takhle prý seděla v kuchyni pořád, nejlépe před ledničkou

10.2.2009 22:53
hanula

XXX.XXX.220.3

jitas napsal(a):
Anne na hlídání u kamarádky. Takhle prý seděla v kuchyni pořád, nejlépe před ledničkou

Dotaz Hanny je to Písek?

11.2.2009 10:43
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Katko, to video je super. Taky mě napadá to, co Martu, že jsou ti hafoši správně prdlí

Jo, Anne je ochotna žrát cokoli, kdykoli a v jakémkoli množství Už chovatel nám při odběru říkal, že je ze všech štěňat nejžravější a že ji budeme muset krotit. No ona je tak hrrr do všeho.

Joska od Patricie je taky dost vysoká, to máš pravdu.

Marťo, Jitko obě máte pravdu, že ti pesani jsou všichni správně prdlí.Naše Héra ta teda úplně.Ona je rozený komik, s ní máme vždycky o zábavu postaráno.

11.2.2009 10:48
jitas

XXX.XXX.114.236

kelly napsal(a):
Marťo, Jitko obě máte pravdu, že ti pesani jsou všichni správně prdlí.Naše Héra ta teda úplně.Ona je rozený komik, s ní máme vždycky o zábavu postaráno.

Jojo, a umějí vydávat různé zajímavé zvuky, že? Chrochtání, funění, kvílení atd.

11.2.2009 10:48
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):

Jitko, to Ti opravdu závidím, že Anne tak dobře baští. Héra se ve své misce většinou jen nimrá, ať už jsou to granule nebo maso. Občas teda sní všechno, ale že by to snědla s velkou chutí, to určitě ne. Takhle tvrdý rohlíky, to by jí jelo a jak. To sedí před linkou a kvílí až se někdo slituje a dá jí další.Ještě má moc ráda bílé jogurty, každý den před spaním dostává jeden velký.

11.2.2009 10:55
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Jojo, a umějí vydávat různé zajímavé zvuky, že? Chrochtání, funění, kvílení atd.

Jo Jitko, Heruška třeba vůbec nevyrostla ze štěněcího pištění. Ještě teď tento zvuk s chutí dělá. Většinou, když se něčeho domáhá, tak piští. Včera venku záviděla svýmu psímu kamarádovi klacek, už nevěděla jak by ho přesvědčila, aby jí ho dal, tak se na něho pokoušela udělat dojem svým kvílením.

11.2.2009 11:02
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):

Jitko, dobrá fotka s Anne, jak se na návštěvě dožaduje jídla.Takhle nějak si Heruška říká o rohlíky. Moc dobře ví, jak nás přemluvit.;-)
Riči byl moc hezkej leonek.

11.2.2009 11:06
kelly

XXX.XXX.136.91

hanula napsal(a):
Dotaz Hanny je to Písek?

Pro Hanku: Já myslím, že Hanny je z Písku.

11.2.2009 11:17
jitas

XXX.XXX.114.236

kelly napsal(a):
Jitko, dobrá fotka s Anne, jak se na návštěvě dožaduje jídla.Takhle nějak si Heruška říká o rohlíky. Moc dobře ví, jak nás přemluvit.;-)
Riči byl moc hezkej leonek.

Katko, to byl...Anne Ričiho měla hrozně ráda, ale představ si, když se jí tenkrát u kamarádky ochomýtal okolo její dózy s jejíma granulema, tak po něm teda pěkně vyjela. A potom ještě na výcvikovém táboře, seděli jsme si v klidu na lavičkách a Anne startovala po Ričim, když se přiblížil. Nechápali jsme, ale pak nám to došlo. Byl tam pytel s Anninýma granulema a ona si je před ním prostě hlídala. A ani nemluvím o tom, když oba dostali třeba ucho, tak pokud Riči nebyl dostatečně rychlý, tak Anne stihla zhltnout svoje ucho a ještě mu ukrást to jeho A on pak chudák na ni jen smutně koukal

11.2.2009 11:41
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Katko, to byl...Anne Ričiho měla hrozně ráda, ale představ si, když se jí tenkrát u kamarádky ochomýtal okolo její dózy s jejíma granulema, tak po něm teda pěkně vyjela. A potom ještě na výcvikovém táboře, seděli jsme si v klidu na lavičkách a Anne startovala po Ričim, když se přiblížil. Nechápali jsme, ale pak nám to došlo. Byl tam pytel s Anninýma granulema a ona si je před ním prostě hlídala. A ani nemluvím o tom, když oba dostali třeba ucho, tak pokud Riči nebyl dostatečně rychlý, tak Anne stihla zhltnout svoje ucho a ještě mu ukrást to jeho A on pak chudák na ni jen smutně koukal

No jo, Anne bude velká milovnice jídla, když si to svoje tak hlídá. Ale buď ráda, že tak dobře baští. Se psy, kteří moc nežerou jsou starosti. Já kolikrát Herušku musím přemlouvat, aby aspoň trochu snědla nebo jí vymýšlím jiné jídlo, když to svoje vůbec nechce. Je to těžší s těmi nežravci.;-)

11.2.2009 12:27
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
No jo, Anne bude velká milovnice jídla, když si to svoje tak hlídá. Ale buď ráda, že tak dobře baští. Se psy, kteří moc nežerou jsou starosti. Já kolikrát Herušku musím přemlouvat, aby aspoň trochu snědla nebo jí vymýšlím jiné jídlo, když to svoje vůbec nechce. Je to těžší s těmi nežravci.;-)

Heruška s Bellou přinášejí tenisáky

11.2.2009 12:29
jitas

XXX.XXX.114.236

kelly napsal(a):

To věřím, že je to problém, když hafoš nechce žrát. Riči taky nesnědl kde co. Osobně to považuju za velkou výhodu, že mám tak žravého psa. Musím ji sice krotit, ale na druhou stranu je velmi lehce uplatitelná utáhnu ji doslova na vařené nudli

11.2.2009 12:31
jitas

XXX.XXX.114.236

jitas napsal(a):
To věřím, že je to problém, když hafoš nechce žrát. Riči taky nesnědl kde co. Osobně to považuju za velkou výhodu, že mám tak žravého psa. Musím ji sice krotit, ale na druhou stranu je velmi lehce uplatitelná utáhnu ji doslova na vařené nudli

Vaření s páníčkem.....třebu mu něco upadne

11.2.2009 12:40
martasek

XXX.XXX.248.253

kelly napsal(a):

S temi nezravci mas pravdu,opravdu je to s nima tezsi.I ten muj prvni leonekAtrei byl nezravej,ale ho jsem si zkazila ja,on byl spise vybiravej,to Akim je nezravej,staci mu ke stesti a plnemu zaludku jen troska.Ale ten muj NO,byl zas az moc zravej,toho jem musela krotit,aby si neproslapl penky.Do tech 5ti let byl krmeny zbytkama ze skolni kychyne a to ja neuznavam,v zadnem pripade.A ja jsem ho ucila na normalni stravu,ten opravdu rad papal,mel taky 54kg.

11.2.2009 12:46
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
S temi nezravci mas pravdu,opravdu je to s nima tezsi.I ten muj prvni leonekAtrei byl nezravej,ale ho jsem si zkazila ja,on byl spise vybiravej,to Akim je nezravej,staci mu ke stesti a plnemu zaludku jen troska.Ale ten muj NO,byl zas az moc zravej,toho jem musela krotit,aby si neproslapl penky.Do tech 5ti let byl krmeny zbytkama ze skolni kychyne a to ja neuznavam,v zadnem pripade.A ja jsem ho ucila na normalni stravu,ten opravdu rad papal,mel taky 54kg.

Divala jsem se,ze zminovana Hany April je nakryta,tak verim,ze vse dobre dopadlo a ze se panicci tesi na stenatka.

11.2.2009 13:14
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):

Já jsem měla před Heruškou tu ohařku taky hodně žravou, ta snědla s chutí snad všechno, Eny taky dobře baští, jen Héra je taková nežravka. Stačí jí opravdu málo. Ale když ji jednou za čas chytne žravá, tak to potom stojí za to. Potom neví, co by sněda.

11.2.2009 18:39
martasek

XXX.XXX.248.253

kelly napsal(a):
Já jsem měla před Heruškou tu ohařku taky hodně žravou, ta snědla s chutí snad všechno, Eny taky dobře baští, jen Héra je taková nežravka. Stačí jí opravdu málo. Ale když ji jednou za čas chytne žravá, tak to potom stojí za to. Potom neví, co by sněda.

pred chvili jsme se vratili ze super prochazky a dnes nam pocasi pralo.Byli jsme s Bany a Roxankou na certovych kamenech.Vyklopim fotky do pocitace a hned nejake poslu

11.2.2009 19:08
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
pred chvili jsme se vratili ze super prochazky a dnes nam pocasi pralo.Byli jsme s Bany a Roxankou na certovych kamenech.Vyklopim fotky do pocitace a hned nejake poslu

akim a roxy

11.2.2009 20:21
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
akim a roxy

Včera v noci nám do toho nového sněhu napršelo, takže sníh trochu slezl a je takový těžší, ale Heruška si to venku stejně moc užívala, ládovala se sněhem a válela se v něm. No ani se jí potom nechtělo moc domů z procházky.

11.2.2009 20:39
martasek

XXX.XXX.248.253

kelly napsal(a):
Včera v noci nám do toho nového sněhu napršelo, takže sníh trochu slezl a je takový těžší, ale Heruška si to venku stejně moc užívala, ládovala se sněhem a válela se v něm. No ani se jí potom nechtělo moc domů z procházky.

Katko,u nas stale snezi,takze pro pesany to prave orechove

11.2.2009 20:55
hanula

XXX.XXX.220.3

martasek napsal(a):

Já s omlouvám, myslela jsem, že je tu přítomn panička Hanny a tak jsem chtěla zavzpomínat, na cestu do Leonbergu a na chování našich fen naší Ganči a její Besi,která v té době čekala svá první štěňátka. Gabč ač byla na Athose žárlivá tak Besi nachala klidně nahlížet do své misky. snad vycítila,že je březí a má pořád hlad.

11.2.2009 21:07
hanula

XXX.XXX.220.3

hanula napsal(a):
Já s omlouvám, myslela jsem, že je tu přítomn panička Hanny a tak jsem chtěla zavzpomínat, na cestu do Leonbergu a na chování našich fen naší Ganči a její Besi,která v té době čekala svá první štěňátka. Gabč ač byla na Athose žárlivá tak Besi nachala klidně nahlížet do své misky. snad vycítila,že je březí a má pořád hlad.

hrátky

11.2.2009 21:15
martasek

XXX.XXX.248.253

hanula napsal(a):
hrátky

Hani,skvela fotka

12.2.2009 08:37
kelly

XXX.XXX.136.91

hanula napsal(a):

Ne Hani, panička od Hanny tu není. My jsme se tu o Hanči bavili jen v souvislosti s obrovskýma leonkama a to ona teda obrovskej leonek rozhodně je. Ta zmiňovaná fenka Besi nebyla to náhodou Besi Čejiva? Viděla jsem ji na fotce v knížce Leonberger ještě jako štěně.

12.2.2009 08:42
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):

Mari, to se máte, že u vás stále sněží u nás zase nic. Ale myslím, že na víkend předpovídali sněžení, tak snad se zase dočkáme.;-) Akimek s Roxy si určitě taky užívají sníh, že? U nás v parku postavili děcka velkýho sněhuláka a Heruška si z něj pravidelně ukusuje.No nevím, jak dlouho tam s takovou zůstane stát.

12.2.2009 08:48
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Mari, to se máte, že u vás stále sněží u nás zase nic. Ale myslím, že na víkend předpovídali sněžení, tak snad se zase dočkáme.;-) Akimek s Roxy si určitě taky užívají sníh, že? U nás v parku postavili děcka velkýho sněhuláka a Heruška si z něj pravidelně ukusuje.No nevím, jak dlouho tam s takovou zůstane stát.

Heruška "vodomilka"

12.2.2009 08:53
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Heruška "vodomilka"

Héra s Lindou

12.2.2009 08:54
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Héra s Lindou

celá psí smečka

12.2.2009 08:56
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
celá psí smečka

ještě jednou celá smečka

12.2.2009 08:58
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
ještě jednou celá smečka

Héra a Bella

12.2.2009 10:58
martasek

XXX.XXX.248.253

kelly napsal(a):
Héra a Bella

Katko krasne fotky,fotky s vice pejsky pohromade jsou vzdy super.My mame ted s Bany obe volno,takze i dnes razime ven,jen se mi nedari vyfotit pekne fotky.Ve fotaku,jsou krasne,ale jak je hodim na plochu tak nejsou nic moc.Nastesti foti i Bany,takze peknych fotecek na posilani bude dost.Ty fotky jsou z okoli Brna?

12.2.2009 12:16
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
Katko krasne fotky,fotky s vice pejsky pohromade jsou vzdy super.My mame ted s Bany obe volno,takze i dnes razime ven,jen se mi nedari vyfotit pekne fotky.Ve fotaku,jsou krasne,ale jak je hodim na plochu tak nejsou nic moc.Nastesti foti i Bany,takze peknych fotecek na posilani bude dost.Ty fotky jsou z okoli Brna?

Marti, všechny fotky co sem vkládáš jsou pěkné, takže určitě děláš dobré fotky. No můj foťák už mě poslední dobou moc "neposlouchá", a tak když venčíme společně s kamarádkama naše pesany, tak raději to focení nechávám též na holkách.;-) Ty fotky jsou z okolí Brna.

Já jsem teď taky doma, protože jsem nemocná - mám chřipku. To si chudák Heruška se mnou procházky teď moc neužije. Ale potom jí to určitě vynahradím.

12.2.2009 13:20
astarte

XXX.XXX.142.78

kelly napsal(a):
Marti, všechny fotky co sem vkládáš jsou pěkné, takže určitě děláš dobré fotky. No můj foťák už mě poslední dobou moc "neposlouchá", a tak když venčíme společně s kamarádkama naše pesany, tak raději to focení nechávám též na holkách.;-) Ty fotky jsou z okolí Brna.

Já jsem teď taky doma, protože jsem nemocná - mám chřipku. To si chudák Heruška se mnou procházky teď moc neužije. Ale potom jí to určitě vynahradím.

Jééé.., ahoj Katko. Náhodou sem před časem narazila na tohle forum-posílala jsem sem fotky Alfíka, ale strakáči se nějak neujali.No a teď koukam,že tady mají forum
leonci. Tak ze zvědavosti nakouknu a koho nevidím..... Heruška a samozřejmě spousta dalších pěkných leonků.

Včera sem se Ti pokoušela poslat fotky přes email ale vůbec mi to nešlo. A tak mě teď napadlo, mužu to vložit sem, to umim.

Jinak přeji brzké uzdravení /to má na svědomí ta vánice)

12.2.2009 15:53
kelly

XXX.XXX.136.91

astarte napsal(a):
Jééé.., ahoj Katko. Náhodou sem před časem narazila na tohle forum-posílala jsem sem fotky Alfíka, ale strakáči se nějak neujali.No a teď koukam,že tady mají forum
leonci. Tak ze zvědavosti nakouknu a koho nevidím..... Heruška a samozřejmě spousta dalších pěkných leonků.

Včera sem se Ti pokoušela poslat fotky přes email ale vůbec mi to nešlo. A tak mě teď napadlo, mužu to vložit sem, to umim.

Jinak přeji brzké uzdravení /to má na svědomí ta vánice)

Ahoooj, no nám se dřív fórum s leonkama taky neujalo, až teprve teď se nás tady pár sešlo. Klidně sem můžeš vložit fotky z procházky, i fotky Alfíka, vždyť je to jeden z nejoblíbenějších kamarádů Herušky.;-)
Dík za přání brzkého uzdravení. Kelly

12.2.2009 15:57
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Ahoooj, no nám se dřív fórum s leonkama taky neujalo, až teprve teď se nás tady pár sešlo. Klidně sem můžeš vložit fotky z procházky, i fotky Alfíka, vždyť je to jeden z nejoblíbenějších kamarádů Herušky.;-)
Dík za přání brzkého uzdravení. Kelly

Zdravíme s Heruškou Alfíka.

12.2.2009 17:31
bffb

XXX.XXX.116.58

kelly napsal(a):
Zdravíme s Heruškou Alfíka.

teda holky, závidím vám to počasí...tady máme jako na sibiři.....posílám fotky z dnešního výletu...

12.2.2009 17:33
bffb

XXX.XXX.116.58

bffb napsal(a):
teda holky, závidím vám to počasí...tady máme jako na sibiři.....posílám fotky z dnešního výletu...

tady je vidět kolik nám nasněžilo...

12.2.2009 17:36
bffb

XXX.XXX.116.58

bffb napsal(a):
tady je vidět kolik nám nasněžilo...

Aki s paničkou...

12.2.2009 17:38
bffb

XXX.XXX.116.58

bffb napsal(a):
Aki s paničkou...

a na závěr zase jednu fotku toho mýho lovce ,,všehomožnýho ,,...

12.2.2009 18:18
kelly

XXX.XXX.136.91

bffb napsal(a):

Bany, to byla starší fotka, u nás máme ještě taky sníh, i když zdaleka ne tolik jako vy. No my vám takovou sněhovou nadílku můžeme akorát závidět. Bezva fotky Akimka a Roxanky.

12.2.2009 18:27
martasek

XXX.XXX.248.253

kelly napsal(a):
Bany, to byla starší fotka, u nás máme ještě taky sníh, i když zdaleka ne tolik jako vy. No my vám takovou sněhovou nadílku můžeme akorát závidět. Bezva fotky Akimka a Roxanky.

Katko,nevim jestli je co zavidet,dnes jsme se misty docela borili az po kolena do snehu.Chteli jsme udelat pejskum radost tak jsme sli my blazni do lesa.Ale jinak bylo moc fajn,ale slunicko nam stejne chybi,neni nad to si nekde sednout na louku a blbnout

12.2.2009 18:38
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
Katko,nevim jestli je co zavidet,dnes jsme se misty docela borili az po kolena do snehu.Chteli jsme udelat pejskum radost tak jsme sli my blazni do lesa.Ale jinak bylo moc fajn,ale slunicko nam stejne chybi,neni nad to si nekde sednout na louku a blbnout

No Héra by z takového hlubokého sněhu určitě radost měla.Ale je fakt, že se v něm špatně chodí. Neboj, sluníčka si užijem, brzy už snad příjde jaro;-)

12.2.2009 18:40
hanula

XXX.XXX.220.3

kelly napsal(a):
No Héra by z takového hlubokého sněhu určitě radost měla.Ale je fakt, že se v něm špatně chodí. Neboj, sluníčka si užijem, brzy už snad příjde jaro;-)

Katko, ano byla to Bessi Čejiva

12.2.2009 18:42
hanula

XXX.XXX.220.3

hanula napsal(a):

pokračování

12.2.2009 18:55
martasek

XXX.XXX.248.253

hanula napsal(a):
pokračování

Hani,to je u Vas na terase a Vase doga?Paradni fotky

12.2.2009 18:59
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
Hani,to je u Vas na terase a Vase doga?Paradni fotky

s takovyma packama vzdycky Akim dojde

12.2.2009 19:13
hanula

XXX.XXX.220.3

martasek napsal(a):

Ano, to bylo naše krásné období, dogouška vychovávala Aramise hrou a Gabča jej oblizovala a opečovávala

12.2.2009 19:41
martasek

XXX.XXX.248.253

hanula napsal(a):
Ano, to bylo naše krásné období, dogouška vychovávala Aramise hrou a Gabča jej oblizovala a opečovávala

Hani,tohle je Aramis s Gabinkou?Gabca je krasna na svuj vek,opravdu

12.2.2009 19:45
astarte

XXX.XXX.142.78

kelly napsal(a):

Tak tady jsou.....vánice

12.2.2009 19:59
hanula

XXX.XXX.220.3

martasek napsal(a):
Hani,tohle je Aramis s Gabinkou?Gabca je krasna na svuj vek,opravdu

Jo, to byla Gabča ofi Gája, ale nikdy jsme ji tak neříkali, ona byla kolos a ještě po kastraci nabrala , tdy ji bylo asi 10.

12.2.2009 20:02
astarte

XXX.XXX.142.78

astarte napsal(a):
Tak tady jsou.....vánice

Heruška a Alf

12.2.2009 20:07
martasek

XXX.XXX.248.253

astarte napsal(a):
Tak tady jsou.....vánice

u nas v Jesenikach

12.2.2009 20:13
astarte

XXX.XXX.142.78

astarte napsal(a):
Heruška a Alf

Heruška...poležení ve sněhu

12.2.2009 20:23
astarte

XXX.XXX.142.78

astarte napsal(a):
Heruška...poležení ve sněhu

Hera a Alf

12.2.2009 20:38
astarte

XXX.XXX.142.78

astarte napsal(a):
Hera a Alf

Héra a Eny

12.2.2009 20:51
astarte

XXX.XXX.142.78

astarte napsal(a):
Héra a Eny

A poslední.

12.2.2009 20:58
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
u nas v Jesenikach

Katko,to je Tvoje Hera nebo se pripojil nekdo dalsi?

12.2.2009 20:58
kelly

XXX.XXX.136.91

hanula napsal(a):

Besi Čejiva byla moc pěkná leonka.V knize Leonberger jsem našla na fotkách i pár předků naší Herušky např. Héra vom Löwegarten, Jaromir vom Lowengarten, Remrodś Christmas Dreaming apod.

12.2.2009 21:00
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
Katko,to je Tvoje Hera nebo se pripojil nekdo dalsi?

Marti, jo to je Heruška. Fotila ji kamarádka, která má českého strakatého psa-mimochodem jednoho z nejhodnějších pejsků u nás v parku. Strakáč se jmenuje Alf a moc si poslední dobou s naší Hérou rozumí.

12.2.2009 21:01
kelly

XXX.XXX.136.91

astarte napsal(a):
A poslední.

Ta malá fenečka na fotce je naše Ený, byla teď chuděrka hodně nemocná, ale už je naštěstí v pořádku.

12.2.2009 21:04
kelly

XXX.XXX.136.91

astarte napsal(a):
A poslední.

Káťo, děkujem za fotky. Klidně sem přidej i nějaké foto Alfíka.

12.2.2009 21:06
kelly

XXX.XXX.136.91

hanula napsal(a):

Hani, moc pěkné fotky leonků.

12.2.2009 21:11
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):

Marti, ty sněhové kuličky se Herušce na packách taky hodně dělají. To si vždycky lehne, začne si to vykusovat a nechce vstát, dokud nejsou úplně pryč. Takže jí to vždycky pečlivě vybírám, chtěla jsem jí chlupy mezi prsty vystříhat, ale prý se to dělá i na krátkých chlupech, tak to asi necháme tak.;-)

12.2.2009 21:20
martasek

XXX.XXX.248.253

kelly napsal(a):
Marti, jo to je Heruška. Fotila ji kamarádka, která má českého strakatého psa-mimochodem jednoho z nejhodnějších pejsků u nás v parku. Strakáč se jmenuje Alf a moc si poslední dobou s naší Hérou rozumí.

Priznam se,ze bych tu Herusku nepoznala a sup sem s fotkama Alfika,je to kamarad leonka tak je nas!

12.2.2009 21:24
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
Priznam se,ze bych tu Herusku nepoznala a sup sem s fotkama Alfika,je to kamarad leonka tak je nas!

Nooo paničko Alfíka, tak to bys sem měla dát nějaké Alfíkovi fotky.Už se na ně všichni těšíme.;-)

13.2.2009 13:40
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Nooo paničko Alfíka, tak to bys sem měla dát nějaké Alfíkovi fotky.Už se na ně všichni těšíme.;-)

"Vydrýsci"

13.2.2009 14:46
astarte

XXX.XXX.48.187

kelly napsal(a):
"Vydrýsci"

Zdravím všechny leonky a jejich pánečky.
No..., s tím nejhodnějším strakáčem v parku....,to teda nevím.
Se sice furt předevšema tváří jako andílek, ale JÁ VÍM SVOJE, na mě si nepříjde,
rošťák jeden

13.2.2009 14:48
astarte

XXX.XXX.48.187

astarte napsal(a):
Se sice furt předevšema tváří jako andílek, ale JÁ VÍM SVOJE, na mě si nepříjde,
rošťák jeden

alf strakáč

13.2.2009 18:53
hanula

XXX.XXX.220.3

astarte napsal(a):
alf strakáč

Zítra jedem se strakaticí na setkání a zase bude dělat zlou a opět zkusíme i Aramise na povahový test, ovšem je jiný než u leonů.

13.2.2009 19:15
martasek

XXX.XXX.248.253

astarte napsal(a):
alf strakáč

Alf je s pp?Tohle je jedinecna fotka,gratuluju

13.2.2009 19:21
martasek

XXX.XXX.248.253

hanula napsal(a):
Zítra jedem se strakaticí na setkání a zase bude dělat zlou a opět zkusíme i Aramise na povahový test, ovšem je jiný než u leonů.

Hani,hlavne jedte opatrne.Kam vlastne jedete?Ja to beru,ze je vsude tolik snehu jako u nas,tak si davejte pozor.Preji hodne stesti pri povahovem testu a hned musite dat vedet jak jste dopadli a hlavne prosim napiste jak test probiha,hodne me to zajima,kdyz je jiny nez u leonu.Pridavam fotku z dneska
AKIM SNEHULAK

13.2.2009 19:33
jitas

XXX.XXX.159.210

martasek napsal(a):
Hani,hlavne jedte opatrne.Kam vlastne jedete?Ja to beru,ze je vsude tolik snehu jako u nas,tak si davejte pozor.Preji hodne stesti pri povahovem testu a hned musite dat vedet jak jste dopadli a hlavne prosim napiste jak test probiha,hodne me to zajima,kdyz je jiny nez u leonu.Pridavam fotku z dneska
AKIM SNEHULAK

Ahoj, dnes jsem se byla u známých podívat na budoucí novou Anninu kamarádku (teda doufám). Pořídili si štěňátko tibetské dogy, tak mi to nedá, abych nedala nějakou fotku, i když to není leonek

13.2.2009 19:34
jitas

XXX.XXX.159.210

jitas napsal(a):
Ahoj, dnes jsem se byla u známých podívat na budoucí novou Anninu kamarádku (teda doufám). Pořídili si štěňátko tibetské dogy, tak mi to nedá, abych nedala nějakou fotku, i když to není leonek

Malá tibeťanka

13.2.2009 19:35
jitas

XXX.XXX.159.210

jitas napsal(a):
Malá tibeťanka

A ještě jedna

13.2.2009 19:50
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):

Ta je krasna!!,Anny ji urcite bude vychovavat i kdyz to bude "jen"kamaradka

13.2.2009 20:22
kelly

XXX.XXX.136.91

astarte napsal(a):
rošťák jeden

My, kteří Alfíka dlouho známe, dobře víme, že to andílek je. Vážně, je zlatej.Trochu rošťák být přece může, nemusí být pořád jenom hodnej, ne?

13.2.2009 20:25
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
A ještě jedna

Jitko, to je nádherný miminko tibetské dogy.Tak snad budou holky dobrý kámošky. Jak se fenečka jmenuje?

13.2.2009 20:31
hanula

XXX.XXX.220.3

martasek napsal(a):
Ta je krasna!!,Anny ji urcite bude vychovavat i kdyz to bude "jen"kamaradka

Krásná tibeťanka, miloučká a určítě se budou kamarádit. To setkání je kousek od Slaného, takže cestu známe a už jsme tam několikrát byli. Mají to rozdělené na několik stupňů povahy a pak super povaha. To Bára zkouší zatím test jen k bonitaci. Spočívá to v tom, že se musí ubránit bez pána a pak když je konec, tak zase projít uličkou nenapadnout lidi.Taky tam je hlídání tašky, ale to se nás netýká, zatím jen začátek, aby věděla, že zuby nejsoz jen na kosti ke žrádlu.Taky jsme to zkusili s Aramisem, ale předem jsme je upozornili, že to není kavkaz. Bylo psina se na to dívat, figurant skákal okolo náj křičel, pes byl v klidu a nic jen nás hledal, pak napřáhl a chtěl jej švihnout a teprve jsme viděli jak se umí bránit, v razanci nebylo vidět, že to není kavkaz. No už víc to zkoušet nebudem, tohle byl test pro nás, abychom vě¨děli jestli se umí ubránit. On se pes chová jinak s pánem a bez. Jen mám strach z předpovědi ,má pořádně mrznout a tohle všechno je venku, je tam sice místnost s krbem tak uvidáme jak dlouho to tam vydržíme.

13.2.2009 20:33
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):

Marti, Alf je s PP. Heruška se s ním zná už od štěňátka. Hrávala si s ním, když byla docela malá, no malá - však víš, jak jsou leonci ve třech nebo ve čtyřech měsících "malí". Hráli si spolu, okusovali se a Alfík potom přišel za náma celej od krve. Nejdřív jsem se obávala, že ho to moje nezdárné štěnisko při hře nějak poranilo, ale to se naštěstí nestalo, jen si na něm doslova vylámala první zuby.

13.2.2009 21:33
jitas

XXX.XXX.159.210

kelly napsal(a):
Jitko, to je nádherný miminko tibetské dogy.Tak snad budou holky dobrý kámošky. Jak se fenečka jmenuje?

Tibeťanka je fakt rozkošná. No je to taky takové "medvídkovité" štěňátko jako leonek. Jen mě překvapilo, že není zas tak moc velká - myslela jsem, že tibetské dogy jsou větší než leoni. Anne byla v tom věku větší.

14.2.2009 00:56
martinleonbergr

XXX.XXX.153.1

kelly napsal(a):
My, kteří Alfíka dlouho známe, dobře víme, že to andílek je. Vážně, je zlatej.Trochu rošťák být přece může, nemusí být pořád jenom hodnej, ne?

ahoj nestihám psát proto že v tom mám zmatek.je tu víc martinu jak koukám a plete se mi to tady .jo má 10 je ješte mladá .jo ktem co používáme do uší tak jse to jmenuje se to otopet jinak tu zdrávím všechny leonbegry co jsou tady všichni jsou krásný .jinačí rasu nechci

14.2.2009 01:02
martinleonbergr

XXX.XXX.153.1

martinleonbergr napsal(a):
ahoj nestihám psát proto že v tom mám zmatek.je tu víc martinu jak koukám a plete se mi to tady .jo má 10 je ješte mladá .jo ktem co používáme do uší tak jse to jmenuje se to otopet jinak tu zdrávím všechny leonbegry co jsou tady všichni jsou krásný .jinačí rasu nechci

jo nejsem tu často to musím zmenit ale kdybi jste chteli i popovidat semnou tak tu přiložím číslo snad se budu hodit a rád jsi popovidám ze všemi tady .ale večinou tu chodím pozde tak moje číslo 737585868 tyhle stránky jsou supr

14.2.2009 11:34
kelly

XXX.XXX.136.91

Ahoj Martine, nemusíš se obávat, zatím jsi tu jako Martin jediný. Je tady akorát Marta od Akimka a to by se Ti nemělo plést. Kromě tebe jsme tu samé ženské, takže spíš je to tu takovej babinec. Snad Ti to nebude vadit.;-)

Leonbergeři jsou úžasní zlatíčka, taky bych neměnila.

14.2.2009 11:37
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Ahoj Martine, nemusíš se obávat, zatím jsi tu jako Martin jediný. Je tady akorát Marta od Akimka a to by se Ti nemělo plést. Kromě tebe jsme tu samé ženské, takže spíš je to tu takovej babinec. Snad Ti to nebude vadit.;-)

Leonbergeři jsou úžasní zlatíčka, taky bych neměnila.

Martine, jak je na tom Eliška s ouškama? Už je to lepší?

14.2.2009 13:52
martinleonbergr

XXX.XXX.153.1

kelly napsal(a):
Martine, jak je na tom Eliška s ouškama? Už je to lepší?

ne babinec mi nevadí je to paráda .uši má dobré tak to je už dobrý

14.2.2009 14:48
martasek

XXX.XXX.248.253

ne babinec mi nevadí je to paráda .uši má dobré tak to je už dobrý

prevazuji zde zensky i fenecky,tak si to muze Martin a Akim s Aramisem uzivat.U nas jeste stale snezi

14.2.2009 15:49
jitas

XXX.XXX.159.210

martasek napsal(a):
prevazuji zde zensky i fenecky,tak si to muze Martin a Akim s Aramisem uzivat.U nas jeste stale snezi

Marto, u nás taky pořád sněží, včera taky padalo celý den, nemá to konce.....a k tomu fučí hnusný vítr. U vás, to je v Jeseníkách? Zdá se mi, že jsem to tady někde zahlídla.

14.2.2009 17:13
martasek

XXX.XXX.248.253

jitas napsal(a):
Marto, u nás taky pořád sněží, včera taky padalo celý den, nemá to konce.....a k tomu fučí hnusný vítr. U vás, to je v Jeseníkách? Zdá se mi, že jsem to tady někde zahlídla.

Jitko,ano v Jesenikach.jsem z lipove lazni a to je 6 km od okresniho mesta Jesenik

14.2.2009 17:32
hanula

XXX.XXX.220.3

martasek napsal(a):
Jitko,ano v Jesenikach.jsem z lipove lazni a to je 6 km od okresniho mesta Jesenik

Naše psiska závidí ten sníh, u nás už dneska svítilo sluníčko a tak se nám výlet vydařil až na ten mrázOPět jsme si zkusili obrabu a testík pokochali se pohledem na malé asiaty, pochopitelně i pomazlili.Probrali zdraví a povahy , Aramis opět ukázal jaký je závislák a to samé platí i o Báře. dyž šla na test tak jsme se museli schovat , ale zapomněli jsme na psa a tak ten musel taky do auta. Přidávám pohled na skupinku mrňat.

14.2.2009 17:41
martasek

XXX.XXX.248.253

hanula napsal(a):
Naše psiska závidí ten sníh, u nás už dneska svítilo sluníčko a tak se nám výlet vydařil až na ten mrázOPět jsme si zkusili obrabu a testík pokochali se pohledem na malé asiaty, pochopitelně i pomazlili.Probrali zdraví a povahy , Aramis opět ukázal jaký je závislák a to samé platí i o Báře. dyž šla na test tak jsme se museli schovat , ale zapomněli jsme na psa a tak ten musel taky do auta. Přidávám pohled na skupinku mrňat.

Hani, Ti jsou hezci.A Bara teda ten test udelala nebo to jen zkousela?Bylo hodne pejsku?Ja vam to pocasi zavidim,tady ted 10 min nesnezilo a opet vali a vali

14.2.2009 17:56
hanula

XXX.XXX.220.3

martasek napsal(a):
Hani, Ti jsou hezci.A Bara teda ten test udelala nebo to jen zkousela?Bylo hodne pejsku?Ja vam to pocasi zavidim,tady ted 10 min nesnezilo a opet vali a vali

Marti, to je jen příprava k bonitaci, pejsků tam bylo dost, ale kavkazáci a asiati tři. Tam je jasně vidět jak je leon rozvážný a elegantní proti nimAríska jsme opět zkusili, ale on si spíš hlídá nás jak figuranta, Bára štěkala, protože musela být uvázaná a navzájem se pořád hledají. V plné zlobě se mi ji nepodařilo nafotit, nemůžem u toho být, musíme bát schovaní, příště někoho poprosím aby ji vyfotil.

14.2.2009 18:55
martasek

XXX.XXX.248.253

hanula napsal(a):
Marti, to je jen příprava k bonitaci, pejsků tam bylo dost, ale kavkazáci a asiati tři. Tam je jasně vidět jak je leon rozvážný a elegantní proti nimAríska jsme opět zkusili, ale on si spíš hlídá nás jak figuranta, Bára štěkala, protože musela být uvázaná a navzájem se pořád hledají. V plné zlobě se mi ji nepodařilo nafotit, nemůžem u toho být, musíme bát schovaní, příště někoho poprosím aby ji vyfotil.

Takhle muj broucek spinka,kdyz dojde utahany z venku

14.2.2009 19:37
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):

Jitko, u nás teda moc nesněží. Akorát občas poletuje pár sněhových vloček, ale to za chvíli zase přestane. Jinak sněhu už u nás není tolik, je zmrzlý a dost to klouže. Herušce se na tom špatně běhá, musím dávat pozor, aby si na tom ledu nezlomila nohu, když je to takový třeštidlo.

14.2.2009 19:38
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):

Hani, to jsou moc krásná štěňátka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík