Osteochondróza ramenního kloubu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.2.2009 11:37

Ahoj dnes mi byla u roční BOC zjištěna osteochondróza ramenního kloubu na levé přední noze,máte s tím zkušenosti?byla nám doporučena operace...podstoupil už někdo z vás tento zákrok na psovi?jaké jsou výsledky a postřehy?je pes 100% v pořádku nebo má opakováné problémy?jinak jsme z Brna,pokud se někdo najde, kdo vám v Brně prováděl operaci s jakým výsledkem a cenou?Děkuji

12.2.2009 12:06
assil

XXX.XXX.216.60

regie napsal(a):
Ahoj dnes mi byla u roční BOC zjištěna osteochondróza ramenního kloubu na levé přední noze,máte s tím zkušenosti?byla nám doporučena operace...podstoupil už někdo z vás tento zákrok na psovi?jaké jsou výsledky a postřehy?je pes 100% v pořádku nebo má opakováné problémy?jinak jsme z Brna,pokud se někdo najde, kdo vám v Brně prováděl operaci s jakým výsledkem a cenou?Děkuji

Můj pes to má http://assil.sweb.cz/kim_operace.html
Po operaci byl asi 4 roky v pořádku, pak další operace odlomeného korunního výběžku v lokti v důsledku osteochodrozy, pak se zdálo, že bude OK, ovšem po třech měsících začal zase kulhat a prý už artroza v tom rameni, takže léčíme, kulhá už míň, ale na procházky to moc není, no zřejmě se naplňuje prognoza, že v 10 letech se už taky nemusí postavit na nohy.
Každopádně operace ramene byla úspěšná a umožnila mu několikaletý klid od problému.
V Brně jsme nebyli, takže to neporadím.

12.2.2009 12:21
heluse

XXX.XXX.172.27

regie napsal(a):

Ahoj, v Brně můžu doporučit kliniku: jaggy.cz Dr.Beránek nebo VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO
Fakulta veterinárního lékařství
Klinika chorob psů a koček
Oddělení chirurgie a ortopedie
Palackého 1/3, 612 42 Brno

jezdila jsem tam z Prahy se svým Vlkodavem na operace k Prof.Nečas.
Držím palečky

12.2.2009 13:21
pitimiti

XXX.XXX.1.189

heluse napsal(a):
Ahoj, v Brně můžu doporučit kliniku: jaggy.cz Dr.Beránek nebo VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO
Fakulta veterinárního lékařství
Klinika chorob psů a koček
Oddělení chirurgie a ortopedie
Palackého 1/3, 612 42 Brno

jezdila jsem tam z Prahy se svým Vlkodavem na operace k Prof.Nečas.
Držím palečky

Já měla u své fenky osteochondrozu v obou loktech. Byli jsme na artroskopické operaci právě v Brně na Jaggy u pana doktora Beránka - super přístup, po operaci odešla po svých, žádné komplikace a do těď - cca 3,5 roku - v naprostém pořádku (tedy co se loktů týče). Běhá, dělá blbiny a ani po delší námaze není vidět, že někdy byl nějaký problém.

Doporučuju na nic nečekat a nechat pesana odoperovat dřív, než vznikne artroza, která už je pak nevratná. Určitě doporučuju řešit to právě artroskopicky, je to minimálně invazivní a pesan je hned "v provozu" jen je tam bohužel vyšší cena. Ale myslím, že se to určitě vyplatí! My dali za operaci obou loktů myslím cca 22 000 kč. Jak je to ale u ramene netuším.

Přidejte reakci

Přidat smajlík