heluse
napsal(a):
Ahoj, našla jsem pelíšky zn.Dogman vyhovuje mi rozměr 150x120 a vypadají, že by mohly vydržet. Máte s nimi zkušenost?
Mám ho doma a jsem s nim absolutně spokojená. Jen ten rozměr 150x120 trochu neodpovídá - přesně tenhle mám pro svoje 2 holky. Můžu ho změřit a zítra napíšu přesné rozměry pokud budeš chtít. Je nepromokavý a z hodně pevného materiálu takže vydrží snad všechno - přežil i moje štěně a jeho občasné čůrací nehody Navíc je hodně těžký takže ho pesan nemůže ani nikam odtáhnout
Je výbornej
eby
napsal(a):
Mám ho doma a jsem s nim absolutně spokojená. Jen ten rozměr 150x120 trochu neodpovídá - přesně tenhle mám pro svoje 2 holky. Můžu ho změřit a zítra napíšu přesné rozměry pokud budeš chtít. Je nepromokavý a z hodně pevného materiálu takže vydrží snad všechno - přežil i moje štěně a jeho občasné čůrací nehody Navíc je hodně těžký takže ho pesan nemůže ani nikam odtáhnout
Je výbornej
Ahoj, já ho mám pro vlkodavku+ AST tak pro to ta největší velikost Vypadá opravdu odolně
Díky za odpověď.
heluse
napsal(a):
Ahoj, já ho mám pro vlkodavku+ AST tak pro to ta největší velikost Vypadá opravdu odolně
Díky za odpověď.
já to mám pro rotvajlerku a argentinskou dogu Tak jsem ho změřila a velikost je 140x110cm. Asi to měří od švu ke švu - to je slovo
Je fakv výbornej a můžu ho jen doporučit
jezevcice
napsal(a):
Máme taky, ten zelený, doteď čuba vždy ty molitanové načla a tenhle nechala být. Je těžký, dostatečně tlustý a odolný. Nečistoty z něj smetu. Máme ho venku na verandě.
Velká spokojenost!
U nás to samé, moje vlkouška je velmi temperamentí a všechno ničí, kouše je to bláznivka, bláznivá Teď mají molitan, který povlíkám povlečením a stále peru. Jakmile vykoukne kus molitanu hned ho ukosne a honí po baráku, molitan taky podle toho vypadá
Už se těším až nám pelíšek dorazí.
heluse
napsal(a):
Ahoj, našla jsem pelíšky zn.Dogman vyhovuje mi rozměr 150x120 a vypadají, že by mohly vydržet. Máte s nimi zkušenost?
Ahoj tak nám právě přivezli pelíšek Dogman. Čuby si na něj zatím nechtějí lehnout
#.
Jinak opravdu rozměry 150x120 to nejsou. Doufám, že až si ho holky trochu rozlěží tak, aby se tam vůbec vešly
eby
napsal(a):
Tak co pesani a pelíšek?
Ahoj , tak přivezli nám ho včera ráno v 8hod a vlkouška si na něj lehla až v noci, celý den polehávala na zemi nebo vedle pelíšku
a stafordka ho vyzkoušela už dopoledne.
Jinak vypadá hezky,ale ty míry 150x120 neodpovídají, nevím podle čeho uvádí míry? Holky se tam vejdou, snad ho ještě rozleží aby, byl vetší je to jako veliký naducaný polštář.
heluse
napsal(a):
Ahoj , tak přivezli nám ho včera ráno v 8hod a vlkouška si na něj lehla až v noci, celý den polehávala na zemi nebo vedle pelíšku
a stafordka ho vyzkoušela už dopoledne.
Jinak vypadá hezky,ale ty míry 150x120 neodpovídají, nevím podle čeho uvádí míry? Holky se tam vejdou, snad ho ještě rozleží aby, byl vetší je to jako veliký naducaný polštář.
určitě se ještě splaskne. Já ho mám docela placatej Nevim podle čeho ty míry berou. Docela mě to překvapilo když jsem si ho přeměřovala. Ale holky se tam v pohodě vejdou tak jsem spokojená