viki
napsal(a):
Nemáte prosím někdo foto kompletně NEkupírovaného středoasiata? Aby tam šel hezky vidět i s ocasem.
Najděte si http://www.stredoasiat.cz/ a na těch stránkách fenu. Ta je nekupírovaná.
Lucie
corinka
napsal(a):
Ještě k Lucii dodám, že fenku najdete v sekci Výstavy - výsledky - Olomouv NV psů , 10.1.2009. Soňa
monika s
napsal(a):
Nic proti, ale je tot eda pěknej hnus... Nevím prostě, kde se vzalo tohle, aby se kompletně plemeno, nejen SAO a podobní předělalo ve standardu..je to otřesné, když potkáte Rotwika, Dobrmana, Boxera, Kokra, bůh ví ci ještě s ocasem...
Fakt se mi to nelíbí....říkejte si co chcete, ale kord u SAO je to otřesné
sabina
napsal(a):
Nic proti, ale je tot eda pěknej hnus... Nevím prostě, kde se vzalo tohle, aby se kompletně plemeno, nejen SAO a podobní předělalo ve standardu..je to otřesné, když potkáte Rotwika, Dobrmana, Boxera, Kokra, bůh ví ci ještě s ocasem...
Fakt se mi to nelíbí....říkejte si co chcete, ale kord u SAO je to otřesné
mě to zas tak otřesné nepřijde - doma máme fenu KAO komplet nekupírovanou a dost se mi líbí. Akorát má občas přes léto problém s ušima - tak ty uši bych jí klidně kupírovat i nechala, ale ocas ne.
U SAO se mi líbí ti krátkosrstí komplet kupírovaní , drlouhosrstým bych kupírovala jen uši.
viki
napsal(a):
Nemáte prosím někdo foto kompletně NEkupírovaného středoasiata? Aby tam šel hezky vidět i s ocasem.
díky, vypadá to vcelku hezky, abych pravdu řekla mě se třebas rotvíci s ocasem líbí daleko víc než bez. Ale to už je věc názoru že, někomu se líbí přírodní vzhled, někomu vymodelovaný člověkem. Mému otci se právě asiat moc líbí, ovšem když viděl kupírované uši tak se zhrozil, proč to někdo tomu psovi dělá. Tak mu právě sháním obrázky jak by vypadal "bez úpravy".
viki
napsal(a):
Problém je v tom, že každý pes (nekupírovaný asiat) nosí ocas jinak - od pořád svěšeného, přes vodorovně vztyčený až po zatočený jak u voříšků.
asy
napsal(a):
Problém je v tom, že každý pes (nekupírovaný asiat) nosí ocas jinak - od pořád svěšeného, přes vodorovně vztyčený až po zatočený jak u voříšků.
a ještě druhý brácha
asy
napsal(a):
a v pohybu
lavacca
napsal(a):
mě to zas tak otřesné nepřijde - doma máme fenu KAO komplet nekupírovanou a dost se mi líbí. Akorát má občas přes léto problém s ušima - tak ty uši bych jí klidně kupírovat i nechala, ale ocas ne.
U SAO se mi líbí ti krátkosrstí komplet kupírovaní , drlouhosrstým bych kupírovala jen uši.
Zuzno,tak nemůžeš srovnávat KAO a SAO,KAO se kupírují jen uši a SAO oši i ocas
bonita
napsal(a):
Asy: teda ti nekupirovani su podla mna viacej impresivni, hlavne ten s tym zatocenym ocaskom, mala by som z neho vacsi respekt asi
Včera jsem viděla krásnou "smečku " malých azoušů, nemít doma dva psy , budu přemlouvat chovatelku aby mi jednoho krasavce prodala. Ocásky měli sice kupírované, ale byla na ně radost pohledět.