Nekupírovaný středoasijec

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.2.2009 14:22
viki

XXX.XXX.240.195

Nemáte prosím někdo foto kompletně NEkupírovaného středoasiata? Aby tam šel hezky vidět i s ocasem.

13.2.2009 18:51
hanula

XXX.XXX.220.3

viki napsal(a):
Nemáte prosím někdo foto kompletně NEkupírovaného středoasiata? Aby tam šel hezky vidět i s ocasem.

Máme nekupírované uši, ale ocásek ne.

13.2.2009 23:56
pinoha

XXX.XXX.252.250

viki napsal(a):

Najděte si http://www.stredoasiat.cz/ a na těch stránkách fenu. Ta je nekupírovaná.
Lucie

14.2.2009 07:30
corinka

XXX.XXX.65.114

pinoha napsal(a):
Najděte si http://www.stredoasiat.cz/ a na těch stránkách fenu. Ta je nekupírovaná.
Lucie

Ještě k Lucii dodám, že fenku najdete v sekci Výstavy - výsledky - Olomouv NV psů , 10.1.2009. Soňa

14.2.2009 11:26
monika s

XXX.XXX.90.3

corinka napsal(a):
Ještě k Lucii dodám, že fenku najdete v sekci Výstavy - výsledky - Olomouv NV psů , 10.1.2009. Soňa

14.2.2009 14:48
sabina

XXX.XXX.64.178

monika s napsal(a):

Nic proti, ale je tot eda pěknej hnus... Nevím prostě, kde se vzalo tohle, aby se kompletně plemeno, nejen SAO a podobní předělalo ve standardu..je to otřesné, když potkáte Rotwika, Dobrmana, Boxera, Kokra, bůh ví ci ještě s ocasem...

Fakt se mi to nelíbí....říkejte si co chcete, ale kord u SAO je to otřesné

14.2.2009 14:51
lavacca

XXX.XXX.1.3

sabina napsal(a):
Nic proti, ale je tot eda pěknej hnus... Nevím prostě, kde se vzalo tohle, aby se kompletně plemeno, nejen SAO a podobní předělalo ve standardu..je to otřesné, když potkáte Rotwika, Dobrmana, Boxera, Kokra, bůh ví ci ještě s ocasem...

Fakt se mi to nelíbí....říkejte si co chcete, ale kord u SAO je to otřesné

mě to zas tak otřesné nepřijde - doma máme fenu KAO komplet nekupírovanou a dost se mi líbí. Akorát má občas přes léto problém s ušima - tak ty uši bych jí klidně kupírovat i nechala, ale ocas ne.

U SAO se mi líbí ti krátkosrstí komplet kupírovaní , drlouhosrstým bych kupírovala jen uši.

14.2.2009 15:20
viki

XXX.XXX.240.195

viki napsal(a):

díky, vypadá to vcelku hezky, abych pravdu řekla mě se třebas rotvíci s ocasem líbí daleko víc než bez. Ale to už je věc názoru že, někomu se líbí přírodní vzhled, někomu vymodelovaný člověkem. Mému otci se právě asiat moc líbí, ovšem když viděl kupírované uši tak se zhrozil, proč to někdo tomu psovi dělá. Tak mu právě sháním obrázky jak by vypadal "bez úpravy".

15.2.2009 14:17
asy

XXX.XXX.67.182

viki napsal(a):

Problém je v tom, že každý pes (nekupírovaný asiat) nosí ocas jinak - od pořád svěšeného, přes vodorovně vztyčený až po zatočený jak u voříšků.

15.2.2009 14:19
asy

XXX.XXX.67.182

asy napsal(a):
Problém je v tom, že každý pes (nekupírovaný asiat) nosí ocas jinak - od pořád svěšeného, přes vodorovně vztyčený až po zatočený jak u voříšků.

a ještě druhý brácha

15.2.2009 14:22
asy

XXX.XXX.67.182

asy napsal(a):

a v pohybu

15.2.2009 15:41
llucinkaa2

XXX.XXX.153.52

lavacca napsal(a):
mě to zas tak otřesné nepřijde - doma máme fenu KAO komplet nekupírovanou a dost se mi líbí. Akorát má občas přes léto problém s ušima - tak ty uši bych jí klidně kupírovat i nechala, ale ocas ne.

U SAO se mi líbí ti krátkosrstí komplet kupírovaní , drlouhosrstým bych kupírovala jen uši.

Zuzno,tak nemůžeš srovnávat KAO a SAO,KAO se kupírují jen uši a SAO oši i ocas

15.2.2009 15:46
bonita

XXX.XXX.93.45

viki napsal(a):

Asy: teda ti nekupirovani su podla mna viacej impresivni, hlavne ten s tym zatocenym ocaskom, mala by som z neho vacsi respekt asi

15.2.2009 18:03
hanula

XXX.XXX.220.3

bonita napsal(a):
Asy: teda ti nekupirovani su podla mna viacej impresivni, hlavne ten s tym zatocenym ocaskom, mala by som z neho vacsi respekt asi

Včera jsem viděla krásnou "smečku " malých azoušů, nemít doma dva psy , budu přemlouvat chovatelku aby mi jednoho krasavce prodala. Ocásky měli sice kupírované, ale byla na ně radost pohledět.

Přidejte reakci

Přidat smajlík