Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.2.2009 10:43
tezy

XXX.XXX.11.44

Ahoj, protože mám nežravce, tak po dojedení pytle granulí přejdeme na vařenou stravu. Ale mám dotaz, kde berete maso. Od Vetamixu se mi brát nechce, četla jsem dost příspěvků od nespokojených zákazníků... Kde jinde se dá vzít levně maso? Berete někdo maso z jatek nebo od řezníka? A nevíte někdo o jatkách (ne vepřových) severně od Prahy? Díky

18.2.2009 11:55
rachel

XXX.XXX.118.245

tezy napsal(a):
Ahoj, protože mám nežravce, tak po dojedení pytle granulí přejdeme na vařenou stravu. Ale mám dotaz, kde berete maso. Od Vetamixu se mi brát nechce, četla jsem dost příspěvků od nespokojených zákazníků... Kde jinde se dá vzít levně maso? Berete někdo maso z jatek nebo od řezníka? A nevíte někdo o jatkách (ne vepřových) severně od Prahy? Díky

Já to udělala tak, že jsem "podmázla" jednho řezníka. Dává mi na stranu odřezky, šlachovitý maso a třeba i maso, co se neprodá a už by nebylo pro lidi. Ze školní jídelny si zase beru velké hovězí kosti. Dělají z nich vývar do polívek a můj pes z nich pak ohlodává chrupavky a morek z vnitřku kosti.
Zkuste se poohlédnout také po nějakém takovém soukromém řezníkovi. Většinou vyjdou vstříc.
I s úplatkem mi to pořád vychází levněji, než ranule

18.2.2009 12:06
nori

XXX.XXX.4.194

tezy napsal(a):

Můžu se jen zeptat jakými granulemi jste krmila?
V.

18.2.2009 12:48
tezy

XXX.XXX.11.44

nori napsal(a):
Můžu se jen zeptat jakými granulemi jste krmila?
V.

Děkuji za typ. Zatim jsem si maso objednala ze zverimexu, ale poohlédnu se po nějakém řezníkovi .
A krmila jsem granule: Eukanubou jako štěně (to platili ještě rodiče - je to jejich pes, ale asi po 8 měsích "přešli" na něco z Tesca ) , Proplanem, ANF Holistic, znovu Eukanubou a teď dojídá starou Acanu. Bohužel denní dávku jí 4 dny

19.2.2009 06:46
makki

XXX.XXX.107.202

tezy napsal(a):

Beru z Vetamixu masi už pár let ale zatím dobré.

19.2.2009 17:02
hillary

XXX.XXX.1.235

makki napsal(a):
Beru z Vetamixu masi už pár let ale zatím dobré.

Ahoj,kamarád má 5malamutů a jednu haskounku,odebírá maso z nějaké velkoprodejny,ale nevím které..Záleží,odkud jste..Maso psům vaří a míchá s vločkama..Vychází mu to,že za jednoho psa dá 7Kč za den..Ale mají potom opravdu hodně energie,což musí,páč s nima závodí..Jinak,řazníci jsou kolikrát i rádi,že od nich někdo ,,zbytky" odebírá...

28.2.2009 20:13
amanda

XXX.XXX.5.252

hillary napsal(a):
Ahoj,kamarád má 5malamutů a jednu haskounku,odebírá maso z nějaké velkoprodejny,ale nevím které..Záleží,odkud jste..Maso psům vaří a míchá s vločkama..Vychází mu to,že za jednoho psa dá 7Kč za den..Ale mají potom opravdu hodně energie,což musí,páč s nima závodí..Jinak,řazníci jsou kolikrát i rádi,že od nich někdo ,,zbytky" odebírá...

Dobrý den...7 Kč denně? to je opravdu levné...a míchá maso např. s kolínkama nebo rýží?...nemáte taky tušení, kde takové velkoprodejny najdu?

28.2.2009 20:27
bffb

XXX.XXX.116.58

amanda napsal(a):
Dobrý den...7 Kč denně? to je opravdu levné...a míchá maso např. s kolínkama nebo rýží?...nemáte taky tušení, kde takové velkoprodejny najdu?

ahoj, já beru maso ze soukromého řeznictví...mají slušné ceny a paní je milovnice psů....nechává mi za slušný peníz hovězí ořezy, slabinu, srdce, ohánky, jazyk atd..... ...beru každý pátek cca za 400,- ...takže maso mě vyjde pro 46kg fenku + - na 1600,-

28.2.2009 20:30
bffb

XXX.XXX.116.58

bffb napsal(a):
ahoj, já beru maso ze soukromého řeznictví...mají slušné ceny a paní je milovnice psů....nechává mi za slušný peníz hovězí ořezy, slabinu, srdce, ohánky, jazyk atd..... ...beru každý pátek cca za 400,- ...takže maso mě vyjde pro 46kg fenku + - na 1600,-

..jo a krmím syrovým, ale z vetamixu mi syrové nežrala......tím nechci vetamix v žádném případě hanit......., občas dokoupím kuřecí skelety - 1kg za 12,- , nožky , krky , kuř. žaludky, játra, srdce apod..

28.2.2009 20:41
amanda

XXX.XXX.5.252

bffb napsal(a):
..jo a krmím syrovým, ale z vetamixu mi syrové nežrala......tím nechci vetamix v žádném případě hanit......., občas dokoupím kuřecí skelety - 1kg za 12,- , nožky , krky , kuř. žaludky, játra, srdce apod..

A ještě bych se ráda zeptala, kolik Vám toho pes sní denně? Existují ještě jiné prodejny, kterými máte zkušenosti krom vetamix?...Mám 5 letého hovawarta, zajímalo by mě, na kolik by to asi vyšlo měsíčně..

1.3.2009 07:13
matilda

XXX.XXX.130.216

amanda napsal(a):
A ještě bych se ráda zeptala, kolik Vám toho pes sní denně? Existují ještě jiné prodejny, kterými máte zkušenosti krom vetamix?...Mám 5 letého hovawarta, zajímalo by mě, na kolik by to asi vyšlo měsíčně..

Já dávám syrové z Vetamixu a velká spokojenost. Beru kusovky (celé kuře, křídla, stehna) a hovězí hrubomleté, hovězí kusové, které teď není, losos, ryby, rybí piliny, dršťky, jazyky, srdíčko. Opravdu si nemohu stěžovat. Žádné trávicí problémy nemáme.V lětě trochu maso smrdí, ale je to tím, že je venku teplo a maso není zcela po cestě zamražené. Tak ho nechám ještě tak týden v mrazáku a pak zkrmuji. Jinak doporučuji mít vyčleněný mrazák pro psa, protože z mrazáku mi jde odér po rybách

Přidejte reakci

Přidat smajlík