Barzojáři, pomůžete ?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.2.2009 09:53
tamanah

XXX.XXX.68.10

Ahojte, moc se omlouvám za téma trochu mimo, ale potřebovala bych nutně pomoc. Sháním kontakt na MUDR. Pavlu Valešovou- zubní lékařku, ordinovala v brně, ale bohužel se odstěhovala někam do čech a netuším kam, potřebovala bych číslo třeba do nové ordinace, nebo nějaký kontakt. Nechci měnit lékaře, byla jsem s ní moc spokojená. Opravdu už nevím kde bych mohla kontakt sehnat, tohle už je poslední možnost. Tak třeba jestli se tu najde pí.Krylová, nebo někdo další a pomůže ?
Má pejsky Barzoje, co vím min 3:
YAAKOV KRYLOV
YONATHAN KRYLOV
UHURA NIOTA- alias Keksi

Moc Moc prosím, pokud byste věděli, pište na email Tamanah@seznam.cz
Děkuji

jinak jsem zkoušela pvne ordinaci, prvně mi sestra řekla že bude mít na ni kontakt až v lednu, a teď že ho stále nemá..

21.2.2009 10:06
tamanah

XXX.XXX.68.10

tamanah napsal(a):
Ahojte, moc se omlouvám za téma trochu mimo, ale potřebovala bych nutně pomoc. Sháním kontakt na MUDR. Pavlu Valešovou- zubní lékařku, ordinovala v brně, ale bohužel se odstěhovala někam do čech a netuším kam, potřebovala bych číslo třeba do nové ordinace, nebo nějaký kontakt. Nechci měnit lékaře, byla jsem s ní moc spokojená. Opravdu už nevím kde bych mohla kontakt sehnat, tohle už je poslední možnost. Tak třeba jestli se tu najde pí.Krylová, nebo někdo další a pomůže ?
YAAKOV KRYLOV
YONATHAN KRYLOV
UHURA NIOTA- alias Keksi

Děkuji

jinak jsem zkoušela pvne ordinaci, prvně mi sestra řekla že bude mít na ni kontakt až v lednu, a teď že ho stále nemá..

jinak samozřjmě jméno aj. sdělím emailem včteně tel.čísla na mě. Kontakt sháním už 3 měsíce a je to celkem akutní.

21.2.2009 11:01
jana dante

XXX.XXX.128.35

tamanah napsal(a):
jinak samozřjmě jméno aj. sdělím emailem včteně tel.čísla na mě. Kontakt sháním už 3 měsíce a je to celkem akutní.

tak napište paní Krylové, určitě na ni kontakt mít bude
barzojkrylov@email.cz

21.2.2009 11:03
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

tamanah napsal(a):
YAAKOV KRYLOV
YONATHAN KRYLOV
UHURA NIOTA- alias Keksi

Děkuji

Adresa paní Valešové je v seznamu vystavovalelů ze sobotního duoCACIB Brno - vystavovala tam, anebo se zkuste obrátit přímo na paní Krylovou, její stránky jsou:
http://www.farmakrylov.estranky.cz/stranka/home

21.2.2009 15:37
samain

XXX.XXX.167.128

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Adresa paní Valešové je v seznamu vystavovalelů ze sobotního duoCACIB Brno - vystavovala tam, anebo se zkuste obrátit přímo na paní Krylovou, její stránky jsou:
http://www.farmakrylov.estranky.cz/stranka/home

Ahoj,
Pavla se přestěhovala do východních čech.Adresu přesně nevím,ale email má pvalesova@email.cz
H.Krylová

Přidejte reakci

Přidat smajlík