Reference - server chovatelskaliteratura.cz

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.2.2009 13:54
zboza3aj

XXX.XXX.102.7

Ahojte, už jsem jednou tento příspěvek vkládala, ale zmizel a ani pri vyhledavani se mi nechce objevit Jde o to, ze jsem si objednala knihy z vyse uvedenych stranek a uz je to mesic a zadna odezva, psala jsem tam jiz 2x. Mate nekdo s objednavanim pres tyto stranky zkusenosti? Zacinam mit spatny pocit, ze jsem naletela podvodnikum..ale inzeruji jak na psech, tak konich, tak se mi zda divne, ze by si to dovolili..

23.2.2009 09:04
agria

XXX.XXX.86.95

zboza3aj napsal(a):
Ahojte, už jsem jednou tento příspěvek vkládala, ale zmizel a ani pri vyhledavani se mi nechce objevit Jde o to, ze jsem si objednala knihy z vyse uvedenych stranek a uz je to mesic a zadna odezva, psala jsem tam jiz 2x. Mate nekdo s objednavanim pres tyto stranky zkusenosti? Zacinam mit spatny pocit, ze jsem naletela podvodnikum..ale inzeruji jak na psech, tak konich, tak se mi zda divne, ze by si to dovolili..

Já jsem u nich objednávala knihy a neměla jsem problém. Co tam zkusit zavolat.

23.2.2009 17:46
zboza3aj

XXX.XXX.97.205

zboza3aj napsal(a):

Tak knihy dnes dosly, vse ok a zjistila jsem, ze pravda je nekde uprostred..sice se mnou z firmy nekomunikovali, ale na druhe strane byl balicek uz druhy tyden na poste a listecek samozrejme nikde, prislo mi az dalsi upozorneni..neni to poprve Takze ja uz jsem ted take spokojena a jdu pilne studovat

Přidejte reakci

Přidat smajlík