Vaše názory na článek...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.4.2006 22:43

troy napsal(a):
http://lidovky.zpravy.cz/ln_dopisy.asp?r=ln_dopisy&c=A060406_185556_ln_dopisy_pac
Docela by mě zajímal názor dalších lidí.

Tyhle články mě vždycky strašně rozčílí Vždycky se tam píše o tom jak psi znečišťují trávníky a jak jinak lidem škodí. Ale úpně jednostranně, prostě ti psi (potažmo jejich páníci) jsou ti špatní a ostatní - nejlépe děti, že-tím strašně trpí. Tak bych napsala takovou stížnost psa a jeho páníka na lidi...
Jinak chci dopředu říct, že hovína na trávníku mi taky vadí, snažím se sbírat.
Takže lidi, proč nepoužíváte popelnice nebo koše k tomu, k čemu doopravdy slouží, proč, když už si dáte tu práci a jdete s odpadky k popelnici, tak proč je tam doopravdy nevyhodíte? Proč na sídlišti na trávníku nacházím obaly od sušenek, kosti od oběda a svačiny, pet flašky (které mi psice "ekoložka" vždycky přinese, dokonce i z potoka...). Proč jsou na chodnících střepy z rozbitých lahví, který se zabodávaj do paciček? Proč to samé nacházíme i v lese? Proč si nemůžete zajít vykonat potřebu na veřejné záchodky, ale chodíte za ně? A to i na tu velkou potřebu... Proč jedni krmí a hladí si psa bez mého dovolení a ti druzí mi nadávají ať s tou bestií vypadnu? Proč když pes spořádaně leží v autobuse na něj voláte a mlaskáte? Proč mu v buse šlapete na tlapy a ocas? A bohužel by se dalo pokračovat dál....

6.4.2006 23:16

troy napsal(a):
http://lidovky.zpravy.cz/ln_dopisy.asp?r=ln_dopisy&c=A060406_185556_ln_dopisy_pac

jednak p. Jasanská ( nebo jak se jmenuje) lže , vůbec se nemusíte ve Švýcarsku stěhovat z domu , jak píše a jednak jsou prostě lidi prasata a to nejen majitelé pejsků. Psí "výtvory" mi na chodníku, v parku apod. také vadí a nechápu proč to lidé neuklízí,ale kdo zahazuje kdekoli lahve ,krabice od džusů, obaly od jogurtů , zmrzlin, krabičky od cigaret, vajgly , všude plive .......kdo odveze sedačku či televizi do lesa , ten nebude uklízet ani po psovi. Občas mám pocit , že ta psí hovínka jsou to nejmenší ......ale lepší se to, fakt už uklízí větší počet lidí.

7.4.2006 15:08

troy napsal(a):

renata.jasanska@volny.cz

kopíruji sem e-mailovou adresu té přemoudřelé paní, kdybyste jí chtěli poslat svoji odpověď. Naprostý souhlas s příspěvky výše. Psí hromádky sbírám a někdy i po cizích, ale i tak - ty se za chvíli promění v hnojivo, ale co ty PET láhve, alobalové sáčky, fólie, igelity? Děkuji Prozřetelnosti, že u nás v domě nebydlí žádná taková herdekbaba, a místo dětí (zatím) tam máme 4 partaje se psy. Každý z nich sbírá (to už si jej ostatní pohlídají, ve vlastním zájmu, aby do toho po tmě nestoupli). Nic proti dětem, až jednou budou, budou vyrůstat v symbioze se psy a nevyroste z nich takový nesnášenlivý jedinec, jako je autorka článku.
Nakonec:
KDO NEMÁ RÁD PSY, NEMÁ RÁD LIDI.
U mě platí, že mám ráda psy, mám ráda i lidi, ale paní Jasenská mezi ně nepatří

8.4.2006 17:54

luckam napsal(a):
Tyhle články mě vždycky strašně rozčílí Vždycky se tam píše o tom jak psi znečišťují trávníky a jak jinak lidem škodí. Ale úpně jednostranně, prostě ti psi (potažmo jejich páníci) jsou ti špatní a ostatní - nejlépe děti, že-tím strašně trpí. Tak bych napsala takovou stížnost psa a jeho páníka na lidi...
Jinak chci dopředu říct, že hovína na trávníku mi taky vadí, snažím se sbírat.
Takže lidi, proč nepoužíváte popelnice nebo koše k tomu, k čemu doopravdy slouží, proč, když už si dáte tu práci a jdete s odpadky k popelnici, tak proč je tam doopravdy nevyhodíte? Proč na sídlišti na trávníku nacházím obaly od sušenek, kosti od oběda a svačiny, pet flašky (které mi psice "ekoložka" vždycky přinese, dokonce i z potoka...). Proč jsou na chodnících střepy z rozbitých lahví, který se zabodávaj do paciček? Proč to samé nacházíme i v lese? Proč si nemůžete zajít vykonat potřebu na veřejné záchodky, ale chodíte za ně? A to i na tu velkou potřebu... Proč jedni krmí a hladí si psa bez mého dovolení a ti druzí mi nadávají ať s tou bestií vypadnu? Proč když pes spořádaně leží v autobuse na něj voláte a mlaskáte? Proč mu v buse šlapete na tlapy a ocas? A bohužel by se dalo pokračovat dál....

Naprosto s Vámi souhlasím

Přidejte reakci

Přidat smajlík