Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.3.2009 21:09
vargo

XXX.XXX.225.240

Tak zakládám nové téma
Lucie: odpověď je ještě v prvním tématu

3.3.2009 21:13
saabinka

XXX.XXX.43.252

vargo napsal(a):
Tak zakládám nové téma

Tak já založila taky no, tak budem psát sem

Tady jeden "andílek"

3.3.2009 21:26
vargo

XXX.XXX.225.240

saabinka napsal(a):
Tak já založila taky no, tak budem psát sem

Tady jeden "andílek"

Tak to se omlouvám, nějak mi to uniklo
Sabi: To má takhle růžový čumáček pořád nebo jen na zimu??? Nám růžový hlavně na zimu, ale ne tolik

3.3.2009 21:39
lucie x

XXX.XXX.40.28

vargo napsal(a):
Tak zakládám nové téma

Naopak, ty tam máš odpověď ode mě

3.3.2009 21:40
saabinka

XXX.XXX.43.252

vargo napsal(a):
Tak to se omlouvám, nějak mi to uniklo
Sabi: To má takhle růžový čumáček pořád nebo jen na zimu??? Nám růžový hlavně na zimu, ale ne tolik

Čumec má takovej od malička, ikdyž ho měl trošku tmavší jako mimino, těd ho má světlejší

Tady jeden čumáček

3.3.2009 21:45
saabinka

XXX.XXX.43.252

lucie x napsal(a):

Tak, jak jste na tom s počasím? U nás si zatím nemůžu stěžovat, už kvetou i sněženky, žádnej sníh, akorát trochu bláta

3.3.2009 21:46
vargo

XXX.XXX.225.240

lucie x napsal(a):

A nemáš náhodou fotečky Elsy??? Docela bych ráda zjistila jak vypadají Caesarovo sourozenci, ale jak to zjistit opravdu nevím

3.3.2009 21:50
vargo

XXX.XXX.225.240

vargo napsal(a):
A nemáš náhodou fotečky Elsy??? Docela bych ráda zjistila jak vypadají Caesarovo sourozenci, ale jak to zjistit opravdu nevím

U nás je také blátilo, je to fuj
Obě moje lásky

3.3.2009 22:07
saabinka

XXX.XXX.43.252

vargo napsal(a):
Obě moje lásky

Hlavně ti naši světlý psi když v tom prolezou já mám pak místo žlutýho psa, černo-žlutýho a jde to strašně blbě dolů, takže musí do vany a to je pak všude

Na fotce důkaz, jestli tam jde teda něco vidět a to bývá špinavej ještě víc

3.3.2009 22:07
lucie x

XXX.XXX.40.28

vargo napsal(a):
Obě moje lásky

On je to pes na písmeno B, stejná matka jiný otec. Fotky jdou určitě sehnat někde na netu..
Tohle jsou jejich www: http://www.bunny.estranky.cz/

4.3.2009 06:13
hattatitla

XXX.XXX.160.2

lucie x napsal(a):
On je to pes na písmeno B, stejná matka jiný otec. Fotky jdou určitě sehnat někde na netu..
Tohle jsou jejich www: http://www.bunny.estranky.cz/

ono se nam to tu nejak rozjelo za tu dobu co jsem tu nebyla od vcerejska:) tak co kolik tedy ti vasi meri? stale jsem se nedockala odpovedi:) tak ja to tedy asi merila dobre:)) tak jako u moji kobylky:)) badous ma teda nakych 60cm..ale pohledem oka bych rekla ze min :)) a taky mame ruzovy cumacek od narozeni, ikdyz ted mu sesvetlal jeste...

4.3.2009 06:15
hattatitla

XXX.XXX.160.2

hattatitla napsal(a):
ono se nam to tu nejak rozjelo za tu dobu co jsem tu nebyla od vcerejska:) tak co kolik tedy ti vasi meri? stale jsem se nedockala odpovedi:) tak ja to tedy asi merila dobre:)) tak jako u moji kobylky:)) badous ma teda nakych 60cm..ale pohledem oka bych rekla ze min :)) a taky mame ruzovy cumacek od narozeni, ikdyz ted mu sesvetlal jeste...

a tedka to blato ::( to je hnus porad musime do vany:)) a bady ac vodu miluje, tvari se pritom jak pri bozim umuceni..a pak vyskoci, obchodi mi celou koupelnu a leti do pelechu rychle si olizat packy:)) je jak kočka

4.3.2009 06:45
hattatitla

XXX.XXX.160.2

hattatitla napsal(a):
a tedka to blato ::( to je hnus porad musime do vany:)) a bady ac vodu miluje, tvari se pritom jak pri bozim umuceni..a pak vyskoci, obchodi mi celou koupelnu a leti do pelechu rychle si olizat packy:)) je jak kočka

taky moje dupy:) na fotce.
holky myslite si ze je bady teda hubenej? oproti tem vasim vazi min, 32kg..jidla ma furt dost, porad nasypane granule v misce a dostava obden maso s ryzi nebo testovinami..ale zas je fakt ze porad nekde s nama kazdy den s konikama pobiha..tak proto mozna nemuze pribrat:)

4.3.2009 09:06
lucie x

XXX.XXX.40.28

vargo napsal(a):
Tak zakládám nové téma

Naše má 54 cm, ale to je fena.. Na váze nezáleží, spíše na celkové stavbě těla a rozložení váhy..

Jo a mimochodem, pes by neměl mít celý den v misce nasypané granule, měl by je dostával jednou nebo dvakrát denně a pokud je všechny nesní, tak vzít a dát až s příštím krmení,.. Má to svoje opodstatnění.

4.3.2009 09:12
marcha

XXX.XXX.166.72

vargo napsal(a):
Tak zakládám nové téma

Sam měří 64 cm a váží kolem 40 kg.

4.3.2009 09:14
marcha

XXX.XXX.166.72

marcha napsal(a):
Sam měří 64 cm a váží kolem 40 kg.

Tenhle víkend jsme i se psama podnikli takový "minipřechod" Novohradek, s jedním nocováním na sněhu. Nejdřív se tvářili dost nedůvěřivě, když jsme za tmy začali v pustině stavět stan, ale nakonec se s tím smířili...

4.3.2009 09:15
marcha

XXX.XXX.166.72

marcha napsal(a):
Tenhle víkend jsme i se psama podnikli takový "minipřechod" Novohradek, s jedním nocováním na sněhu. Nejdřív se tvářili dost nedůvěřivě, když jsme za tmy začali v pustině stavět stan, ale nakonec se s tím smířili...

Sam vypadal ublíženě, že má Bára obleček a on ne, tak jsem mu půjčila svojí mikinu. Druhý den bylo krásně!

4.3.2009 09:16
marcha

XXX.XXX.166.72

marcha napsal(a):
Sam vypadal ublíženě, že má Bára obleček a on ne, tak jsem mu půjčila svojí mikinu. Druhý den bylo krásně!

Vaříme čaj, Sam rozumně odpočívá, Bára lítá kolem jako blázen...

4.3.2009 09:17
marcha

XXX.XXX.166.72

marcha napsal(a):
Vaříme čaj, Sam rozumně odpočívá, Bára lítá kolem jako blázen...

Sam

4.3.2009 09:19
marcha

XXX.XXX.166.72

marcha napsal(a):
Sam

Jo, a kdyby jsme mu nechali granule pořád v misce, asi by prasknul. Nestačili bysme přisypávat...

4.3.2009 11:14
hattatitla

XXX.XXX.160.2

marcha napsal(a):
Jo, a kdyby jsme mu nechali granule pořád v misce, asi by prasknul. Nestačili bysme přisypávat...

tak to my je muzeme mit nasypane porad a bady je sni pouze rano a zbytek večer..je tak nauceny..behem dne je ma normalne v misce a ani se jich nedotkne..vim ze to jsou pudlice, on by tak snedl vsechno co vidí u mě nebo na stole..ale granule..ty tam muzu nechat :)) je to vycuranek:)

4.3.2009 15:54
vargo

XXX.XXX.96.229

hattatitla napsal(a):
tak to my je muzeme mit nasypane porad a bady je sni pouze rano a zbytek večer..je tak nauceny..behem dne je ma normalne v misce a ani se jich nedotkne..vim ze to jsou pudlice, on by tak snedl vsechno co vidí u mě nebo na stole..ale granule..ty tam muzu nechat :)) je to vycuranek:)

MONI: Tak to je Caesar úplně to samé, musíme mu dávat příděli 2krat denně, protože on kdyby měl mít plnou misku, tak toho by jsme asi nikdy nedocílili, co by se radši Caesar nažral k prasknutí
To se nám taky jednou stalo. Přítel zapomněl zamknout skříň, kde byl pytel s granulema no a samozřejmě náš chytrý Caesar si tu skříň otevřel, vlez do pytle nažral se tak, že se jenom valil, nenažranec jeden!! Měla jsem strach, aby ještě neměl koliku, ale naštěstí to vše proběhlo v pořádku.
Dneska už konečně pesana změřím, snad, když on taky chvíli nepostojí

4.3.2009 19:50
saabinka

XXX.XXX.107.232

vargo napsal(a):
Tak zakládám nové téma

No, s těma granuleme celej den v misce, by to u nás nedopadlo dobře On by byl schopnej slupnout celej pytel na posezení
JInak, začínám přecházet na PP Adult Robust chicken and rice.
Dneska jsem koupila 3 kg na ochutnávku, ale co by mu taky nechutnalo, tak začnu pomalu přidávat, ale slyšela jsem, že pak maj hrozně velký hromady, máte s tím někdo zkušenosti?

5.3.2009 11:59
llucinkaa2

XXX.XXX.2.239

saabinka napsal(a):
No, s těma granuleme celej den v misce, by to u nás nedopadlo dobře On by byl schopnej slupnout celej pytel na posezení
JInak, začínám přecházet na PP Adult Robust chicken and rice.
Dneska jsem koupila 3 kg na ochutnávku, ale co by mu taky nechutnalo, tak začnu pomalu přidávat, ale slyšela jsem, že pak maj hrozně velký hromady, máte s tím někdo zkušenosti?

Zdravím,
jak jsem psala o tom labradorovi bez boudy,tak už má boudu..jiná sousedka prodávala boudu po NO,zateplenou,takže se to něják domluvilo no,naštěstí

5.3.2009 12:48
marcha

XXX.XXX.166.72

llucinkaa2 napsal(a):
Zdravím,
jak jsem psala o tom labradorovi bez boudy,tak už má boudu..jiná sousedka prodávala boudu po NO,zateplenou,takže se to něják domluvilo no,naštěstí

No to je dobře, chudák štěně, stejně mu musí být venku smutno, ale aspoň se má kam schovat...
PS: Jedna vánoční...

5.3.2009 13:25
saabinka

XXX.XXX.64.211

marcha napsal(a):
No to je dobře, chudák štěně, stejně mu musí být venku smutno, ale aspoň se má kam schovat...
PS: Jedna vánoční...

Tož tady taky jedna vánoční

5.3.2009 13:56
hattatitla

XXX.XXX.160.2

saabinka napsal(a):
Tož tady taky jedna vánoční

taky maj ti vasi radost z kazde blbiny pod stromeckem? ten muj tulda vzdycky musi dotahnout kazde navsteve co k nam prijde vsechny hračky ukazat :) a chci se zeptat, holky, co ti vaši kluci, obskakují vás nebo nejake veci? bady sice na lidi neskáče, že by je obskakával, ale má vedle pelechu jeste takovou podlozku ve forme velkeho plysove soba s velikou hlavou, ktera bohuzel k tomu slouzi :)) je uplne nepricetny, kdyz má jít jeho sobík napřiklad do pračky na vyprání:)) ....

5.3.2009 17:10
marcha

XXX.XXX.166.72

hattatitla napsal(a):
taky maj ti vasi radost z kazde blbiny pod stromeckem? ten muj tulda vzdycky musi dotahnout kazde navsteve co k nam prijde vsechny hračky ukazat :) a chci se zeptat, holky, co ti vaši kluci, obskakují vás nebo nejake veci? bady sice na lidi neskáče, že by je obskakával, ale má vedle pelechu jeste takovou podlozku ve forme velkeho plysove soba s velikou hlavou, ktera bohuzel k tomu slouzi :)) je uplne nepricetny, kdyz má jít jeho sobík napřiklad do pračky na vyprání:)) ....

Sam na nás neskáče, ani to nikdy nezkoušel. Ani když hárá naše Bára, to akorát ožužlává a ojíždí věci - všechno, co mu přijde do cesty - polštáře, pelíšky... Jinak nedělá ani to. Když hárají feny kolem, akorát kňourá a je melancholický... a na procházkách hrozně akční...
Hezká fotka!

5.3.2009 17:50
hattatitla

XXX.XXX.147.17

marcha napsal(a):
Sam na nás neskáče, ani to nikdy nezkoušel. Ani když hárá naše Bára, to akorát ožužlává a ojíždí věci - všechno, co mu přijde do cesty - polštáře, pelíšky... Jinak nedělá ani to. Když hárají feny kolem, akorát kňourá a je melancholický... a na procházkách hrozně akční...
Hezká fotka!

taky neco z vanoc:))) zase tam prsi prisli jsme upatlaní ani bych nerekla ze mam zlutyho labíka

5.3.2009 17:55
hattatitla

XXX.XXX.147.17

hattatitla napsal(a):
taky neco z vanoc:))) zase tam prsi prisli jsme upatlaní ani bych nerekla ze mam zlutyho labíka

jinak kdyz badous vidi harajici fenu, tak si mrmlá pro sebe:)) vydava takove pazvuky:)) a vsehno by jenom olizoval:) lump jeden..ono s tim obskakovanim uz bady zacal ve 2 mesicich :D vzdyt to ani nemohl vedet na co to ma:))) proboha:)) viz. na fotce s plysackama:))

5.3.2009 18:49
lucaf

XXX.XXX.143.250

hattatitla napsal(a):
jinak kdyz badous vidi harajici fenu, tak si mrmlá pro sebe:)) vydava takove pazvuky:)) a vsehno by jenom olizoval:) lump jeden..ono s tim obskakovanim uz bady zacal ve 2 mesicich :D vzdyt to ani nemohl vedet na co to ma:))) proboha:)) viz. na fotce s plysackama:))

takhle jsme blbly ze sněhové nadílky my

5.3.2009 18:50
lucaf

XXX.XXX.143.250

lucaf napsal(a):
takhle jsme blbly ze sněhové nadílky my

...a ještě...

5.3.2009 18:58
lucaf

XXX.XXX.143.250

lucaf napsal(a):
...a ještě...

a ještě

5.3.2009 19:00
lucaf

XXX.XXX.143.250

lucaf napsal(a):
a ještě

a naposledy

6.3.2009 20:41
saabinka

XXX.XXX.234.185

hattatitla napsal(a):

To ten můj úchyl, by ojížděl skoro každou fenku, občas teda i na psa
Jinak plyšáky neojíždí (naštěstí) a na mě to zkusil jednou, to jsem ho tak skopla z postele, že jen koukal. JInak, on většinou má největší "choutky" večer po žrádle, to leží u mé postele a přemýšlí, jak by se zamnou dostal, leží a dejchá a nespí

7.3.2009 08:46
hattatitla

XXX.XXX.147.17

saabinka napsal(a):
Jinak plyšáky neojíždí (naštěstí) a na mě to zkusil jednou, to jsem ho tak skopla z postele, že jen koukal. JInak, on většinou má největší "choutky" večer po žrádle, to leží u mé postele a přemýšlí, jak by se zamnou dostal, leží a dejchá a nespí

to si delas sabi srandu :D:D: badous to taky dela vecer hlavne, a kdyz ma schovaneho soba, to chodí po byte, hledá, prijde k posteli, těžce dýchá, jeste si položí tu hlavu na tu postel a čumí a přitom někdy tak mručí , že něco chce..a pak se začne vztekat a takovym polozenim packy na tu postel mi dava na jevo , že by něco chtel :))) jo taky občas chce vlézt i na psa, rikam mu ze je 4% :D:D:D viz foto..BADY a BADY ( to je fakt sranda, mit pustene dva psy se stejnym jmenem:)

7.3.2009 08:47
hattatitla

XXX.XXX.147.17

saabinka napsal(a):

jinak pekny grupen sex :)))

7.3.2009 08:53
hattatitla

XXX.XXX.147.17

hattatitla napsal(a):
jinak pekny grupen sex :)))

uz jako malý chtel znasilnit ségru

7.3.2009 08:55
hattatitla

XXX.XXX.147.17

hattatitla napsal(a):
uz jako malý chtel znasilnit ségru

a kdyz byl bady starší, tak mi ho chtel znasilnit vlastní tatínek FIDO :D:D:D:D takze,ma to asi v genech D::D

9.3.2009 15:24
vargo

XXX.XXX.96.229

hattatitla napsal(a):
a kdyz byl bady starší, tak mi ho chtel znasilnit vlastní tatínek FIDO :D:D:D:D takze,ma to asi v genech D::D

Nazdárek,
jsme nás našla až na druhé stánce, taková ostuda. Caesara jsem měřila a má 61cm a váha kolem 40kg. Jinak Caesara nikdy nenapadlo na nás skákat ani na nikoho jiného, jen asi před rokem, dvouma si to rozdával s dekou. Ale jinak když se feny hárají, tak je to s nim strašný a to stačí, aby se hárali sousedovi krýsaříci nebo co to je, prostě takový prdítka malinký a Caesar se může zbláznit. A pak taky pořád zdrhá za jednou ovčandou ve vsi, nejdřív tam byla starší fenka, ta se otrávila, teď tam mají štěndo a lítá tam pořád

9.3.2009 15:26
lucaf

XXX.XXX.64.44

vargo napsal(a):
Nazdárek,
jsme nás našla až na druhé stánce, taková ostuda. Caesara jsem měřila a má 61cm a váha kolem 40kg. Jinak Caesara nikdy nenapadlo na nás skákat ani na nikoho jiného, jen asi před rokem, dvouma si to rozdával s dekou. Ale jinak když se feny hárají, tak je to s nim strašný a to stačí, aby se hárali sousedovi krýsaříci nebo co to je, prostě takový prdítka malinký a Caesar se může zbláznit. A pak taky pořád zdrhá za jednou ovčandou ve vsi, nejdřív tam byla starší fenka, ta se otrávila, teď tam mají štěndo a lítá tam pořád

http://www.blesk.cz/nejpes/ ?action=profil&id=3020

Ahojky...tak je tady druhé kolo tak kdo nám přidá hlásek?
Mrkněte ju
(bez mezer)

9.3.2009 15:50
vargo

XXX.XXX.96.34

lucaf napsal(a):
http://www.blesk.cz/nejpes/ ?action=profil&id=3020

Ahojky...tak je tady druhé kolo tak kdo nám přidá hlásek?
Mrkněte ju
(bez mezer)

Tak jsem vám tam dala jeden hlásek.
Chtěla jsem se tam taky přihlásit, ale tam nějak nejde naskočit ten formulář k vyplnění, pořád mi tam naskakujou fotky jenom

9.3.2009 15:52
lucaf

XXX.XXX.64.44

vargo napsal(a):
Tak jsem vám tam dala jeden hlásek.
Chtěla jsem se tam taky přihlásit, ale tam nějak nejde naskočit ten formulář k vyplnění, pořád mi tam naskakujou fotky jenom

Tak vám děkujemeMy se přihlásily hned v prvním kole takže nevím jak je to teď.Ale je tam nějaký titulek s dohlášením ne?třeba by to ještě šlo

9.3.2009 15:59
vargo

XXX.XXX.96.34

lucaf napsal(a):
Tak vám děkujemeMy se přihlásily hned v prvním kole takže nevím jak je to teď.Ale je tam nějaký titulek s dohlášením ne?třeba by to ještě šlo

já to prostě nikde nemůžu najít a když dám vyplnit formulář, tak se mi otvírají fotky

9.3.2009 16:05
lucaf

XXX.XXX.64.44

vargo napsal(a):
já to prostě nikde nemůžu najít a když dám vyplnit formulář, tak se mi otvírají fotky

jaj...tak to vám asi moc neporadím...zkusím na to kouknout a dám vědět

9.3.2009 16:10
lucaf

XXX.XXX.64.44

lucaf napsal(a):
jaj...tak to vám asi moc neporadím...zkusím na to kouknout a dám vědět

...teda jsem z toho blázen...ať to zkouším odkud chci taky mi vyjede pouze fotogalerie Tady jsem v koncích

9.3.2009 17:02
vargo

XXX.XXX.96.229

lucaf napsal(a):
...teda jsem z toho blázen...ať to zkouším odkud chci taky mi vyjede pouze fotogalerie Tady jsem v koncích

přesně to samé se děje mě. No nedá se nic dělat, zkusím to jindy

11.3.2009 08:54
hattatitla

XXX.XXX.160.2

vargo napsal(a):
přesně to samé se děje mě. No nedá se nic dělat, zkusím to jindy

holky nejak to tu vazne

13.3.2009 15:58
saabinka

XXX.XXX.81.155

vargo napsal(a):
Tak zakládám nové téma

Tady nám to teda zapadlo
JInak holky, byly jste v kině na Marley a já?? Já jdu dneska a strašně se těšííííííím Četla jsem knížku, ta byla super, ale ke konci jsem brečela :-(

A přidávám jednu společnou fotečku

15.3.2009 10:57
hattatitla

XXX.XXX.147.17

saabinka napsal(a):
Tady nám to teda zapadlo
JInak holky, byly jste v kině na Marley a já?? Já jdu dneska a strašně se těšííííííím Četla jsem knížku, ta byla super, ale ke konci jsem brečela :-(

A přidávám jednu společnou fotečku

a o čem ten film je? vubec nic mi to nerika holky ja uz z toho počasi nemuzu, predevcirem snih, včera krasne modro a slunicko a dneska zase prsi chjooo..koupila jsem badymu fajny obleček , spis takovou plastenku, az ho fotnu, hodim to sem :)

15.3.2009 16:31
vargo

XXX.XXX.225.240

hattatitla napsal(a):
a o čem ten film je? vubec nic mi to nerika holky ja uz z toho počasi nemuzu, predevcirem snih, včera krasne modro a slunicko a dneska zase prsi chjooo..koupila jsem badymu fajny obleček , spis takovou plastenku, az ho fotnu, hodim to sem :)

Čus baby,
tak tuhle knížku četla máma, máme jí doma, taky u toho brečela, takže mi to tak nějak převyprávěla, no, ale na ten film bych se šla ráda podívat, takže až to bude u nás, tak na to určitě půjdu.
U nás už sníh vůbec není, včera jsme tu měli 13stupňů, takže paráda, ale dneska prší a prší
Nám pomáhal Caesar dělat králíkárnu v létě

15.3.2009 17:01
hattatitla

XXX.XXX.147.17

vargo napsal(a):
Čus baby,
tak tuhle knížku četla máma, máme jí doma, taky u toho brečela, takže mi to tak nějak převyprávěla, no, ale na ten film bych se šla ráda podívat, takže až to bude u nás, tak na to určitě půjdu.
U nás už sníh vůbec není, včera jsme tu měli 13stupňů, takže paráda, ale dneska prší a prší
Nám pomáhal Caesar dělat králíkárnu v létě

a přiblížíte mi o čem to je? aspon trochu :))) heele kačo (vargo) ty mas taky koniky ze jo? divala jsem se na konsky diskuzi ze tam taky prispivas :))..na fotce mí dva bubáci :)) při královském děleni :))

15.3.2009 18:35
vargo

XXX.XXX.225.240

hattatitla napsal(a):
a přiblížíte mi o čem to je? aspon trochu :))) heele kačo (vargo) ty mas taky koniky ze jo? divala jsem se na konsky diskuzi ze tam taky prispivas :))..na fotce mí dva bubáci :)) při královském děleni :))

Moni: mám pocit, že už jsme si taky psaly o koních. Ano mám kobylku, ale jen jednu a bohatě mi stačí
Jinak ta knížka by měla být o labradrovi, se kterým má jeho rodina velké problémy, jestli si to dobře pamatuju. Víc si nepamatuju, ale na ten film se docela těším.

15.3.2009 19:33
lucaf

XXX.XXX.143.250

vargo napsal(a):
Moni: mám pocit, že už jsme si taky psaly o koních. Ano mám kobylku, ale jen jednu a bohatě mi stačí
Jinak ta knížka by měla být o labradrovi, se kterým má jeho rodina velké problémy, jestli si to dobře pamatuju. Víc si nepamatuju, ale na ten film se docela těším.

Hojky holky...tak dneska byla legrace,měla jsem na hlídání fenku kamarádky...no mazec...myslím že holka nebyla nikdy tak unavená.To moje tele jí nedalo celý den pokojA malý se s radostí přidával

Jinak na film se chystám...komedie já ráda

15.3.2009 19:34
lucaf

XXX.XXX.143.250

lucaf napsal(a):
Hojky holky...tak dneska byla legrace,měla jsem na hlídání fenku kamarádky...no mazec...myslím že holka nebyla nikdy tak unavená.To moje tele jí nedalo celý den pokojA malý se s radostí přidával

Jinak na film se chystám...komedie já ráda

15.3.2009 20:23
saabinka

XXX.XXX.32.131

vargo napsal(a):
Tak zakládám nové téma

Je to jakože rodinná komedie, je to o nejhorším psu na světě, je to pěkný číslo
Akorát konec no :-(

JInak to počasí je strašný
Mám celýho hnědýho psa

Zřejmě mu ta voda chutná pije i z kaluže

15.3.2009 20:51
lucaf

XXX.XXX.143.250

saabinka napsal(a):
Je to jakože rodinná komedie, je to o nejhorším psu na světě, je to pěkný číslo
Akorát konec no :-(

JInak to počasí je strašný
Mám celýho hnědýho psa

Zřejmě mu ta voda chutná pije i z kaluže

saabinka : z toho si nic nedělej...můj to dělá taky...
já mám sice černého....ale aby bylo vidět že se chce špinit tak se ve všem válí,tráva,bláto a vrní a chrochtá div by člověk neřekl že je v extázi

15.3.2009 21:01
saabinka

XXX.XXX.32.131

lucaf napsal(a):
saabinka : z toho si nic nedělej...můj to dělá taky...
já mám sice černého....ale aby bylo vidět že se chce špinit tak se ve všem válí,tráva,bláto a vrní a chrochtá div by člověk neřekl že je v extázi

Řekla bych, že to dělá každej Labík
Ale j to teda hrozný, zvlášt' na tom světlým

Jinak už byl okusit vodu a samozřejmě nechtěl vylést zase se rochnil, válel, potápěl, jen né vylézt

Akorát nemůžu fotit, musím si pořídit nový foták, ten můj má posunutej objektiv a oprava by stála až 2500; takže si radši pořídím novej a lepší

15.3.2009 21:13
lucaf

XXX.XXX.143.250

saabinka napsal(a):
Řekla bych, že to dělá každej Labík
Ale j to teda hrozný, zvlášt' na tom světlým

Jinak už byl okusit vodu a samozřejmě nechtěl vylést zase se rochnil, válel, potápěl, jen né vylézt

Akorát nemůžu fotit, musím si pořídit nový foták, ten můj má posunutej objektiv a oprava by stála až 2500; takže si radši pořídím novej a lepší

Jo jo,my byly taky,jen jsme neměly foťák,bylo to neplánované
Louky u nás byly zaplavené tak toho pesani hned využily
Taky šílely....jak utržení ze řetězu

16.3.2009 08:31
hattatitla

XXX.XXX.147.17

lucaf napsal(a):
Jo jo,my byly taky,jen jsme neměly foťák,bylo to neplánované
Louky u nás byly zaplavené tak toho pesani hned využily
Taky šílely....jak utržení ze řetězu

Tak to dík holky za nápad, urcite bych to taky rada videla, zboznuju takove filmiky o zviratech, tedka na nove davali kazdou sobotu nejaky pekny filmik o pejskach, u jednoho jsem brecela, strasne se mi libil, hlavni hrdina (pes) byl prevteleny clovek po autonehode a jako pes se chtel zpatky dostat ke sve rodine manzelce a diteti, mozna jste to videli a ten konec byl taky hodne dojemny :(:( dlouho jsem si nepobrecela...
jinak VARGO: jo psali o konich?:D:D:D ani nevim :)) pisu si tu s takovou spoustou lidicek, ze uz se mi to trosku motá...ale uz si vzpominam :)) vlastne joo...pridavali si tady společnou fotečku..jsem ale hlava derava, omlouvam se:)))
No počasi je o nicem, jak pro psa tak pro koně ten můj uz taky se koupal v řece, pako jedno, ješte že mi ho ten proud neodnesl až do polska, hňupa jednoho..
Teď mame jeden problém, drbe si ucho ,má ho celé červené a smrdí to :( dostali jsme ňákou vodičku na čisteni tak snad to pomuze...

16.3.2009 09:19
saabinka

XXX.XXX.7.33

vargo napsal(a):
Tak zakládám nové téma

Pokud nepomůže vodička, doporučuji Surolan, do 2 dnů je po všem, nám vždycky pomůže za den

Taky skáčem

16.3.2009 14:16
vargo

XXX.XXX.96.34

saabinka napsal(a):
Pokud nepomůže vodička, doporučuji Surolan, do 2 dnů je po všem, nám vždycky pomůže za den

Taky skáčem

My Caesarovi čistíme ouška preventivně a pak tak jednou za týden- 14dní mu do oušek nastříkáme takovou lihovou modrou vodičku. Musim říct, že od té doby, co se ouškám věnujeme víc, tak neměl s nimi žádné problémy
Když jdeme s Caesou na procházku, tak má tak zacákaný nohy a břicho, skoro až do půlky ke hřbetu, popřípadě se ještě vyvalí v čemsi smrdícím, že si vždycky říkám, že to snad ani neni možný co máme doma za prasátko

16.3.2009 14:40
lucaf

XXX.XXX.66.252

vargo napsal(a):
My Caesarovi čistíme ouška preventivně a pak tak jednou za týden- 14dní mu do oušek nastříkáme takovou lihovou modrou vodičku. Musim říct, že od té doby, co se ouškám věnujeme víc, tak neměl s nimi žádné problémy
Když jdeme s Caesou na procházku, tak má tak zacákaný nohy a břicho, skoro až do půlky ke hřbetu, popřípadě se ještě vyvalí v čemsi smrdícím, že si vždycky říkám, že to snad ani neni možný co máme doma za prasátko

Hele nejsou naši psi do rodiny?

16.3.2009 15:30
vargo

XXX.XXX.225.240

lucaf napsal(a):
Hele nejsou naši psi do rodiny?

Jelikož mám teď plnou hlavu rýmy, tudíž mi to moc nemyslí, tím pádem bych byla ráda za přeložení tvé otázky, já vím, že není složitá, ale já to teď opravdu nechápu tak se na mě nezlob

16.3.2009 16:45
vargo

XXX.XXX.225.240

vargo napsal(a):
Jelikož mám teď plnou hlavu rýmy, tudíž mi to moc nemyslí, tím pádem bych byla ráda za přeložení tvé otázky, já vím, že není složitá, ale já to teď opravdu nechápu tak se na mě nezlob

Teď nevím, kdo se to tu ptal na Marley a já, ale dám sem , jak vypadá obal knížky.
Moc hezká fotka

16.3.2009 18:59
lucaf

XXX.XXX.143.250

vargo napsal(a):

Myslela jsem to válení v blátě a všem co potkáte

17.3.2009 14:17
hattatitla

XXX.XXX.160.2

vargo napsal(a):
Teď nevím, kdo se to tu ptal na Marley a já, ale dám sem , jak vypadá obal knížky.
Moc hezká fotka

jeee tak to bych si chtela urcite precist..a ten film davaj v kine nebo jak? musim pozjistovat

17.3.2009 16:41
vargo

XXX.XXX.96.34

lucaf napsal(a):
Myslela jsem to válení v blátě a všem co potkáte

Mě to nedalo a tu knížku už jsem začla číst a to je u mě co říct, protože já jsem si přečetla 2 knížky od Montyho Robrtse, potom pár jiných knížek o koních a to je vše, tak jsem na tu knížku zvědavá. Máma mi zase říkala, že si musela znova přečíst konec a zase u toho brečela, ach jo.
Moni: už to začali dávat v kině, u nás v Č. Budějovicích to dávají v Cinestaru.

17.3.2009 16:52
saabinka

XXX.XXX.72.28

vargo napsal(a):
Tak zakládám nové téma

Tak já taky nějak extra nečtu přečetla jsem příručku o retrívrech, na křižovatce pravdy a možná ještě něco Ale Marley a já, mě zaujalo, je to super
JInak v kinech už to je od 13.3

17.3.2009 19:17
hattatitla

XXX.XXX.147.17

saabinka napsal(a):
Tak já taky nějak extra nečtu přečetla jsem příručku o retrívrech, na křižovatce pravdy a možná ještě něco Ale Marley a já, mě zaujalo, je to super
JInak v kinech už to je od 13.3

uz jsem se koukala kdy to hraji v nasem ostravskem cinestaru :)) a samozjreme ze urcite na to pujdem s pritelem juknout:) uz se tesim..aspon si pripomenu nase detska "badyho" léta :)))) hihi..to byl taky takovy rostak, chlap od internetu nechapal, kdyz nam musel trikrat do tydne cchodit zapojovat kabel na internet :))) bady totiz nesnasi, kdyz sedim u PC a nevenuju se mu, no a kdyz byl malý, resil to tim, ze vzdycky ten dratek, kdyz sem prisla domu z prace byl na padrt :))
jinak co se tyce knizek ,tak ja neco malo početla..nektere byly zajimave..no a vetsina byla taky o konicich , viz monty robets..to jsou pecka knizky opravdu ze zivota...

17.3.2009 19:25
saabinka

XXX.XXX.72.28

hattatitla napsal(a):
uz jsem se koukala kdy to hraji v nasem ostravskem cinestaru :)) a samozjreme ze urcite na to pujdem s pritelem juknout:) uz se tesim..aspon si pripomenu nase detska "badyho" léta :)))) hihi..to byl taky takovy rostak, chlap od internetu nechapal, kdyz nam musel trikrat do tydne cchodit zapojovat kabel na internet :))) bady totiz nesnasi, kdyz sedim u PC a nevenuju se mu, no a kdyz byl malý, resil to tim, ze vzdycky ten dratek, kdyz sem prisla domu z prace byl na padrt :))
jinak co se tyce knizek ,tak ja neco malo početla..nektere byly zajimave..no a vetsina byla taky o konicich , viz monty robets..to jsou pecka knizky opravdu ze zivota...

Ale řadši příteli neříkej, že je to s titulkama abys ho neodradila

17.3.2009 20:21
vargo

XXX.XXX.225.240

saabinka napsal(a):
Ale řadši příteli neříkej, že je to s titulkama abys ho neodradila

No jo, ono je to s titulkama, jsem si ani nevšimla. Tak to si počkám až to bude česky, protože na titulky já nemám, to bych musela na film jít 2x, jednou čítutlky a pak se jít znova podívat na film

17.3.2009 20:31
saabinka

XXX.XXX.72.28

vargo napsal(a):
No jo, ono je to s titulkama, jsem si ani nevšimla. Tak to si počkám až to bude česky, protože na titulky já nemám, to bych musela na film jít 2x, jednou čítutlky a pak se jít znova podívat na film

Taky jsem si to myslela, ale bylo to dobrý titulky nebyly ani rychlý, takže jsem všechno stíhala

18.3.2009 09:00
hattatitla

XXX.XXX.160.2

saabinka napsal(a):
Taky jsem si to myslela, ale bylo to dobrý titulky nebyly ani rychlý, takže jsem všechno stíhala

no co jsem cetla recenze, tak zadna slava..moc to neopevovali..ale myslim ze ME jako priznivce labradorů :) a vubec vsech zviratek jeste navic s dojemnym koncem to urcite vezme:))) a titulky? to mi nevadí :)) asi v patek planujem s pritelem na tojit..nadseny sice moc nebyl:)) ale což...poslouchat se musi :)

18.3.2009 10:20
saabinka

XXX.XXX.89.199

vargo napsal(a):
Tak zakládám nové téma

No, tak on je to film spíš pro milovníky Labíků
Moc lidí na to nechodí, ale stojí to za to

Jinak, dneska je u nás kráááásně, po škole vyrazím se psama na hooodně dlouhou prochajdu a přiberem nejspíš i někoho s sebou..
Ale včera to byl hnus jen lilo a padaly kroupy a byla vichřice

18.3.2009 10:41
saabinka

XXX.XXX.89.199

saabinka napsal(a):
No, tak on je to film spíš pro milovníky Labíků
Moc lidí na to nechodí, ale stojí to za to

Jinak, dneska je u nás kráááásně, po škole vyrazím se psama na hooodně dlouhou prochajdu a přiberem nejspíš i někoho s sebou..
Ale včera to byl hnus jen lilo a padaly kroupy a byla vichřice

18.3.2009 10:50
saabinka

XXX.XXX.89.199

saabinka napsal(a):

S Benjaminem

18.3.2009 15:23
vargo

XXX.XXX.96.229

saabinka napsal(a):
S Benjaminem

Taj já už jsem v knížce u 7 kapitoly, čekala jsem, že budu řvát až na konci, ale slzy mi ukápli hned na konci 6 kapitoly a ještě ke všemu ve škole. Zatím se mi to opravdu líbí, popravdě se musím držet, abych vám to nevyslepičila Jenom doufám, že ten film bude stejně tak pěkný

18.3.2009 15:44
hattatitla

XXX.XXX.160.2

vargo napsal(a):
Taj já už jsem v knížce u 7 kapitoly, čekala jsem, že budu řvát až na konci, ale slzy mi ukápli hned na konci 6 kapitoly a ještě ke všemu ve škole. Zatím se mi to opravdu líbí, popravdě se musím držet, abych vám to nevyslepičila Jenom doufám, že ten film bude stejně tak pěkný

SABI: pekne???? u nas taky bylo pekne, ale pred chvili (jeste jsem v praci) se tu zacernilo a prisla snehova boure :( a tak se to furt meni to pocasi a uz me to stve..uz vidim ten skok, jak prijde zas to jaro a v kvetnu uz budou 30stupnove hica...jinak ouško se nám zlepšilo :) jeste ze tak..holky co pouzivate na kluky, obojky nebo postroje?

18.3.2009 16:00
vargo

XXX.XXX.96.229

hattatitla napsal(a):
SABI: pekne???? u nas taky bylo pekne, ale pred chvili (jeste jsem v praci) se tu zacernilo a prisla snehova boure :( a tak se to furt meni to pocasi a uz me to stve..uz vidim ten skok, jak prijde zas to jaro a v kvetnu uz budou 30stupnove hica...jinak ouško se nám zlepšilo :) jeste ze tak..holky co pouzivate na kluky, obojky nebo postroje?

Já teda poučívám stahovací obojek, řetízek.
Tak zatím jediný, co mi na té knížce vadí je to, že podle autora je ani né půl roční labík velký tak, že když se postaví na zadní, tak dá pánovi tlapky na ramena, mají stejně vysoko hlavu a má takovou sílu, že na vodítku bez problému odtáhne člověka. Máma mi na to řekla, že nevim, jak je ten člověk vysoký, ale jelikož se v knížce o výšce nemluví, tak si každý představí normálního člověka. To bych toho ani né půl ročního labíka chtěla vidět.

18.3.2009 16:51
vargo

XXX.XXX.96.229

vargo napsal(a):
Já teda poučívám stahovací obojek, řetízek.
Tak zatím jediný, co mi na té knížce vadí je to, že podle autora je ani né půl roční labík velký tak, že když se postaví na zadní, tak dá pánovi tlapky na ramena, mají stejně vysoko hlavu a má takovou sílu, že na vodítku bez problému odtáhne člověka. Máma mi na to řekla, že nevim, jak je ten člověk vysoký, ale jelikož se v knížce o výšce nemluví, tak si každý představí normálního člověka. To bych toho ani né půl ročního labíka chtěla vidět.

Jsem našla obrázky z filmu, tak vám sem jednu šupnu

18.3.2009 21:42
saabinka

XXX.XXX.253.224

vargo napsal(a):
Jsem našla obrázky z filmu, tak vám sem jednu šupnu

To Vargo: Je to shrnutý hodně "stručně" chápu, že se nedá 14 let nedá narvat do 250 stránek a ani do 1 a třičtvrtě hod. filmu
Jinak, Marley byl opravdu číslo

To Moni: krásně tu bylo, akorát fučel větr
jinak, co se týče obojků atd. tak to pořád střídáme máme toho moc
Ale nejčastěji používám široký obojek, je nejlepší na výcvik a dokonce máme i se jménem, déle používáme postroj a občas, ale to už musí být řetízkový obojek.
A nebo taky vodítko 2v1

18.3.2009 21:43
saabinka

XXX.XXX.253.224

vargo napsal(a):
Tak zakládám nové téma

Jeden z mnoha obojků

18.3.2009 21:44
saabinka

XXX.XXX.253.224

vargo napsal(a):
Tak zakládám nové téma

18.3.2009 21:46
saabinka

XXX.XXX.253.224

vargo napsal(a):
Tak zakládám nové téma

řetízkovej

18.3.2009 21:56
saabinka

XXX.XXX.253.224

saabinka napsal(a):
Jeden z mnoha obojků

Ale všechny je nemám vyfocený i s modelem, musím napravit
koženej

18.3.2009 21:59
saabinka

XXX.XXX.253.224

vargo napsal(a):
Tak zakládám nové téma

beze jména

19.3.2009 12:49
hattatitla

XXX.XXX.160.2

saabinka napsal(a):
beze jména

Já mám Sabi taky se jménem :))uplne podobny tvemu, černy s velkym bilym vysitym napisem..jenze dostal ho jako malý, ja to objednavala z pitbullshopu :D:D ajaksi to mel fakt velke..zkusim ho vystrachat :)) a dat mu ho, byl silný, takze fajn..Jinak máme takový indiansky obojek :) pak modrý reflexní a vojenský maskáčový,ale jsou takové naprd, nejlepší je tak ten indiánský :) jaktomu tak říkám a potom mu chci koupit ještě kožený, jeden mel jako štěně, a byl skvělý..a popruhy máme jen do auta, ale daj se pouzit i normalne..
a jakepak maji vaši miláčci pelíšky? krom toho že treba nespi nekde na gauči nebo v posteli?:D:D

19.3.2009 12:54
hattatitla

XXX.XXX.160.2

hattatitla napsal(a):
Já mám Sabi taky se jménem :))uplne podobny tvemu, černy s velkym bilym vysitym napisem..jenze dostal ho jako malý, ja to objednavala z pitbullshopu :D:D ajaksi to mel fakt velke..zkusim ho vystrachat :)) a dat mu ho, byl silný, takze fajn..Jinak máme takový indiansky obojek :) pak modrý reflexní a vojenský maskáčový,ale jsou takové naprd, nejlepší je tak ten indiánský :) jaktomu tak říkám a potom mu chci koupit ještě kožený, jeden mel jako štěně, a byl skvělý..a popruhy máme jen do auta, ale daj se pouzit i normalne..
a jakepak maji vaši miláčci pelíšky? krom toho že treba nespi nekde na gauči nebo v posteli?:D:D

:)

saabinka

XXX.XXX.82.179

vargo napsal(a):
Tak zakládám nové téma

Ten indiánský jsme měli taky, ale na starou fenulu

No a pelíšek? To nehrozí Postel vede
pelíšek jsme měli jednou v životě, než ho zničil a stejně tam nespal
Tak jsme mu nechali jednu starou peřinu, růžovou tak na ní občas spí

hattatitla

XXX.XXX.160.2

hattatitla napsal(a):
:)

nikde jsem nenasla s tim vysitym jmenem fotku celou:)

19.3.2009 12:56
saabinka

XXX.XXX.82.179

saabinka napsal(a):
Ten indiánský jsme měli taky, ale na starou fenulu

No a pelíšek? To nehrozí Postel vede
pelíšek jsme měli jednou v životě, než ho zničil a stejně tam nespal
Tak jsme mu nechali jednu starou peřinu, růžovou tak na ní občas spí

A taky nejradši spí ze svým plyšáčkem

19.3.2009 12:56
hattatitla

XXX.XXX.160.2

hattatitla napsal(a):
nikde jsem nenasla s tim vysitym jmenem fotku celou:)

to znam moc dobre..postel vede:) ) na pelechu je vetsinou pres den..ale v noci to strida..postel , pelech a pod posteli nebo pod dvermi :D:D nejvic nesnasim jak vzdycky presemne leze v noci a vzbudi me :D:D:D:D

19.3.2009 12:58
saabinka

XXX.XXX.82.179

saabinka napsal(a):
A taky nejradši spí ze svým plyšáčkem

Máte skoro stejnej, akorát máte jinde kolečko, taky ho máme od MAGU

Znaven po dlouhém výletu

19.3.2009 12:59
hattatitla

XXX.XXX.160.2

hattatitla napsal(a):
to znam moc dobre..postel vede:) ) na pelechu je vetsinou pres den..ale v noci to strida..postel , pelech a pod posteli nebo pod dvermi :D:D nejvic nesnasim jak vzdycky presemne leze v noci a vzbudi me :D:D:D:D

škrtící obojek mame taky ale snad nikdy jsem ho nepouzila ikdyz na ne jby to bylo treba:)) no a nedavno jsem mu ho zkusila nasadit a mel ho malej tlustoch

19.3.2009 13:00
saabinka

XXX.XXX.82.179

saabinka napsal(a):
Máte skoro stejnej, akorát máte jinde kolečko, taky ho máme od MAGU

Znaven po dlouhém výletu

To on semnou spí celou noc, občas si sleze a lehne si k posteli a pak zas šup zpět

oblíbená poloha

19.3.2009 13:03
saabinka

XXX.XXX.82.179

saabinka napsal(a):
To on semnou spí celou noc, občas si sleze a lehne si k posteli a pak zas šup zpět

oblíbená poloha

Tak já škrták skoro nepoužívám a když už, tak ho má na tom druhým kolečku, aby se to nestahovalo A na výcvik je nejlepší ten širokej

Bez kočičky neusne

19.3.2009 13:04
hattatitla

XXX.XXX.160.2

hattatitla napsal(a):
škrtící obojek mame taky ale snad nikdy jsem ho nepouzila ikdyz na ne jby to bylo treba:)) no a nedavno jsem mu ho zkusila nasadit a mel ho malej tlustoch

já mu vzdycky rikam ze se ma jak prase v zite..vzdycky jak jdeme na prochazku do dediny, tak u jednoho baraku jsou dva labradori zavreni porad v malem kotci : ( i v tech zimach hroznych a skoro vubec je nepousteji ven :( maj tam furt nasrane a boudy maji uplne male, jednu chvili meli jen jednu ,ze se tam mohl vzdycky schovat jen jeden.proste bozatka..a jak si predstavim ze BAdy si lebedi v posteli a papá ty nej dobrůtky tak se mi chce nad chuderkama brecet...

19.3.2009 13:05
saabinka

XXX.XXX.82.179

saabinka napsal(a):
Tak já škrták skoro nepoužívám a když už, tak ho má na tom druhým kolečku, aby se to nestahovalo A na výcvik je nejlepší ten širokej

Bez kočičky neusne

Hele Moni, mě Bady hrozně příjde, že je jak Scooby, kdy se narodil? A odkud ho máte?

19.3.2009 13:10
hattatitla

XXX.XXX.160.2

hattatitla napsal(a):
já mu vzdycky rikam ze se ma jak prase v zite..vzdycky jak jdeme na prochazku do dediny, tak u jednoho baraku jsou dva labradori zavreni porad v malem kotci : ( i v tech zimach hroznych a skoro vubec je nepousteji ven :( maj tam furt nasrane a boudy maji uplne male, jednu chvili meli jen jednu ,ze se tam mohl vzdycky schovat jen jeden.proste bozatka..a jak si predstavim ze BAdy si lebedi v posteli a papá ty nej dobrůtky tak se mi chce nad chuderkama brecet...

ano bady ma taky sveho medvidka HARIBA :)) na ktereho nedá dopustit:)) a koukám že oblibene pozy maji stejne:))) tady na te fotce byl IACEK vetsi nez on..tedkom uz je vetsi BADY a dava mu pekne zabrat :))))) sexualne:))))

19.3.2009 13:11
saabinka

XXX.XXX.82.179

saabinka napsal(a):
Hele Moni, mě Bady hrozně příjde, že je jak Scooby, kdy se narodil? A odkud ho máte?

Udělat těm lidem to samý Tady u nás jsou zas 3 RTW a pořád jsou na opoceným pozemku, kterej je pro ně malej a ještě navíc, tam maj malinkej kotec, snad 3x3 metry a v tom jsou přes den zavření a taky tam maj jen jednu boudu, takže 2 jsou většino na zemi
A ještě ke všemu je krměj granulema z Tesca

19.3.2009 13:12
hattatitla

XXX.XXX.160.2

hattatitla napsal(a):
ano bady ma taky sveho medvidka HARIBA :)) na ktereho nedá dopustit:)) a koukám že oblibene pozy maji stejne:))) tady na te fotce byl IACEK vetsi nez on..tedkom uz je vetsi BADY a dava mu pekne zabrat :))))) sexualne:))))

uz jsme se SABI o tom bavili, jsou si podobni i tema ruzovyma cumackama:) ale my jsme z karvinska a mela jsem ho od Havířova, jsou mu 3,5 roku

19.3.2009 13:14
saabinka

XXX.XXX.82.179

saabinka napsal(a):
Udělat těm lidem to samý Tady u nás jsou zas 3 RTW a pořád jsou na opoceným pozemku, kterej je pro ně malej a ještě navíc, tam maj malinkej kotec, snad 3x3 metry a v tom jsou přes den zavření a taky tam maj jen jednu boudu, takže 2 jsou většino na zemi
A ještě ke všemu je krměj granulema z Tesca

To Scoobyho teda nikdy nenapadlo po plyšácích skákat
To on spíš na sestru a na mě si to už nedovolí

19.3.2009 13:15
hattatitla

XXX.XXX.160.2

hattatitla napsal(a):
uz jsme se SABI o tom bavili, jsou si podobni i tema ruzovyma cumackama:) ale my jsme z karvinska a mela jsem ho od Havířova, jsou mu 3,5 roku

nevim proc si ti lidi pak porizuji ty psy :( kdyz se o ne neumej starat..granule - jako krmivo - to je základ, zvlast u tak velkych psu :(

19.3.2009 13:18
saabinka

XXX.XXX.82.179

saabinka napsal(a):
To Scoobyho teda nikdy nenapadlo po plyšácích skákat
To on spíš na sestru a na mě si to už nedovolí

Ajo, já zapoměla vlastně.......
Protože ta podoba, ta je veliká

19.3.2009 13:22
saabinka

XXX.XXX.82.179

saabinka napsal(a):
Ajo, já zapoměla vlastně.......
Protože ta podoba, ta je veliká

Tam tvrdí, že ja maj na hlídání, ale tam není co hlídat

No nic, mizíme na vychajdu, je tam krásně, tak pak hodím fotečky

Pan nevinátko

19.3.2009 13:23
fam

XXX.XXX.176.150

vargo napsal(a):
Tak zakládám nové téma

Lidičky,chci si pořídi labradora,dneska mi došla fotka se štěňaty,je to možné,že jsou se znaky?ještě jsem je neviděla.Přikládám fotku.

19.3.2009 13:34
saabinka

XXX.XXX.82.179

fam napsal(a):
Lidičky,chci si pořídi labradora,dneska mi došla fotka se štěňaty,je to možné,že jsou se znaky?ještě jsem je neviděla.Přikládám fotku.

Ahojky fam, tak to tě asi napálili, Labradoři nemají přípustné žádné bílé znaky.
Jsou jen 3 barvy a to hnědá, černá a žlutá. Žlutá se může pohybovat v odstínech od světlé, krémové až po liščí červenou. A přípustné jsou "pruhy" na bocích a malá skvrnka na hrudi.
A jak tak koukám na foto, tak mají znaky i na hlavě, tak to úplně "čistí" Labíci nebudou...

Na fotce vidíš, ty "pruhy" na boku

A těd už vážně letím na prochajdu

19.3.2009 16:58
vargo

XXX.XXX.96.34

saabinka napsal(a):
Ahojky fam, tak to tě asi napálili, Labradoři nemají přípustné žádné bílé znaky.
Jsou jen 3 barvy a to hnědá, černá a žlutá. Žlutá se může pohybovat v odstínech od světlé, krémové až po liščí červenou. A přípustné jsou "pruhy" na bocích a malá skvrnka na hrudi.
A jak tak koukám na foto, tak mají znaky i na hlavě, tak to úplně "čistí" Labíci nebudou...

Na fotce vidíš, ty "pruhy" na boku

A těd už vážně letím na prochajdu

Fam: to opravdu nejsou čitý labící, souhlasím se Sabi.

Teda vy jste to tady zaplnily Caesar má svůj pelíšek, boudu, vevnitř. Přes den lítá po dvoře a přes zimu mu na noc zavíráme dveře, aby mu tam tolik netáhlo, přes léto je má pořád otevřený. jinak když je venku hnusně, tak dokáže prospat celý den a pak je zase aktivní v noci, když vyčmuchá nějakou myš, kočku nebo dokonce se objeví na dvoře ježek, to dokáže štěkat dokavaď nevzbudí celý barák
Jeho oblíbená poloha na zádech, s nožkama nahoru

19.3.2009 17:00
vargo

XXX.XXX.96.34

vargo napsal(a):
Fam: to opravdu nejsou čitý labící, souhlasím se Sabi.

Teda vy jste to tady zaplnily Caesar má svůj pelíšek, boudu, vevnitř. Přes den lítá po dvoře a přes zimu mu na noc zavíráme dveře, aby mu tam tolik netáhlo, přes léto je má pořád otevřený. jinak když je venku hnusně, tak dokáže prospat celý den a pak je zase aktivní v noci, když vyčmuchá nějakou myš, kočku nebo dokonce se objeví na dvoře ježek, to dokáže štěkat dokavaď nevzbudí celý barák
Jeho oblíbená poloha na zádech, s nožkama nahoru

A s vystrčenou palicí ven A když mu čistíme pelech a dáme mu tu jeho peřinu až dovnitř, tak se mu to nelíbí a musí kus vyndat ven, protože když spinká s hlavičkou venku, tak jí přeci nemůže mít jen tak na zemi

19.3.2009 17:03
vargo

XXX.XXX.96.34

vargo napsal(a):
A s vystrčenou palicí ven A když mu čistíme pelech a dáme mu tu jeho peřinu až dovnitř, tak se mu to nelíbí a musí kus vyndat ven, protože když spinká s hlavičkou venku, tak jí přeci nemůže mít jen tak na zemi

Ale na posteli se mu líbí nejvíc, teď už jsem ho naučila, že tam nesmí dokud mu to nedovolím, protože by bylo zle. Musim mu dát vždycky na postel deku a je pravda, že jakmile jí rozložim na postel, tak už ví, že tam může hupsnout

19.3.2009 17:11
vargo

XXX.XXX.96.34

vargo napsal(a):
Ale na posteli se mu líbí nejvíc, teď už jsem ho naučila, že tam nesmí dokud mu to nedovolím, protože by bylo zle. Musim mu dát vždycky na postel deku a je pravda, že jakmile jí rozložim na postel, tak už ví, že tam může hupsnout

Takhle pěkně hajá vedle mě, místo přítele

19.3.2009 17:12
vargo

XXX.XXX.96.34

vargo napsal(a):

A nakonec jedna smutná

20.3.2009 08:33
saabinka

XXX.XXX.238.178

vargo napsal(a):

Tak to tady trošku zahltím fotkama z prochajdy
Původně jsme šli aportovat, ale nakonec se z toho vyklubaly dementní fotky

20.3.2009 08:34
saabinka

XXX.XXX.238.178

vargo napsal(a):
Tak zakládám nové téma

20.3.2009 08:35
saabinka

XXX.XXX.238.178

vargo napsal(a):
Tak zakládám nové téma

20.3.2009 08:38
saabinka

XXX.XXX.238.178

vargo napsal(a):
Tak zakládám nové téma

zbytek je na: http:// scoobyasamuel.rajce.idnes.cz/ Aportovani%2C_aneb_prehlidka_
dementnich_fotek_-D_-18.3.09/ (3 mezery)
jestli chcete mrkněte

Ale tak dokonce mám i aportovací fotky

20.3.2009 08:41
saabinka

XXX.XXX.238.178

saabinka napsal(a):
zbytek je na: http:// scoobyasamuel.rajce.idnes.cz/ Aportovani%2C_aneb_prehlidka_
dementnich_fotek_-D_-18.3.09/ (3 mezery)
jestli chcete mrkněte

Ale tak dokonce mám i aportovací fotky

Ale včera už tak dementní fotky nebyly

20.3.2009 08:42
saabinka

XXX.XXX.238.178

saabinka napsal(a):
Ale včera už tak dementní fotky nebyly

20.3.2009 08:44
saabinka

XXX.XXX.238.178

vargo napsal(a):
Tak zakládám nové téma

Společná

20.3.2009 08:47
saabinka

XXX.XXX.238.178

saabinka napsal(a):
Společná

Už končím, at' to moc nezahltím
a zbytek je zde: http:// scoobyasamuel.rajce.idnes.cz/ Prochajda_19.3.2009/
(2 mezery)

20.3.2009 09:59
hattatitla

XXX.XXX.160.2

saabinka napsal(a):
Už končím, at' to moc nezahltím
a zbytek je zde: http:// scoobyasamuel.rajce.idnes.cz/ Prochajda_19.3.2009/
(2 mezery)

Kurna Sabi, Scooby takovy Gangster sprayerský :))) dobré pozadí :D:D:D já se musím smat tomu, jak oni ti labící hazou vsichni stejne ksichty:)) vcera jsem normalne nasla badymu uz klistaka svine jedny, ze uz zijou vzdyt je takova zima

21.3.2009 19:12
vargo

XXX.XXX.225.240

hattatitla napsal(a):
Kurna Sabi, Scooby takovy Gangster sprayerský :))) dobré pozadí :D:D:D já se musím smat tomu, jak oni ti labící hazou vsichni stejne ksichty:)) vcera jsem normalne nasla badymu uz klistaka svine jedny, ze uz zijou vzdyt je takova zima

Ahoj,
koukám, že Scooby a Bady jsou si opravdu hodně podobní Až to snad ani není možné
Dneska u nás bylo celkem krásně, teda aspoň na sluníčku, jinak ve stínu byla dosti zima Už aby to skončilo a bylo zase krásně teplo.
Taky máme jednu sedíci ce sněhu

21.3.2009 19:13
vargo

XXX.XXX.225.240

vargo napsal(a):
Ahoj,
koukám, že Scooby a Bady jsou si opravdu hodně podobní Až to snad ani není možné
Dneska u nás bylo celkem krásně, teda aspoň na sluníčku, jinak ve stínu byla dosti zima Už aby to skončilo a bylo zase krásně teplo.
Taky máme jednu sedíci ce sněhu

A tady jako prasátko

21.3.2009 19:25
vargo

XXX.XXX.225.240

vargo napsal(a):
A tady jako prasátko

Koukám, nám ten čumák taky nějak zrůžověl

22.3.2009 09:37
hattatitla

XXX.XXX.147.17

vargo napsal(a):
Koukám, nám ten čumák taky nějak zrůžověl

Holky tak já byla na tom filmu vcera Marley a já... kruci dlouho jsem zase nevidela tak pekny film a dlouho jsem si zas tak nepobrecela..vsak ja uz ryčela pritom jak mu nebylo poprve dobre :(:( o tom prevraceni zaludku neco vite???v realu z ceho se to treba tak stava?a musela jsem se bavit, protoze takovy podobny psi zivot jsemsi zazila i ja s badym :)) jako malý byl nehorazny raubíř..a ty ksichtiky jake tam hazi v tom filmu, tim se ti labradori opravdu nezaprou..holky kdybyste to nahodou meli na dvku , dejte vedet !
jejda Caesarovi zruzovel nak cumacek ze? :)) asi se chce podobat badymu a scoobymu :))) jinak ti dva jsou si fakt podobni no:)) mozna maji podobne predky :)

22.3.2009 10:00
hattatitla

XXX.XXX.147.17

hattatitla napsal(a):
Holky tak já byla na tom filmu vcera Marley a já... kruci dlouho jsem zase nevidela tak pekny film a dlouho jsem si zas tak nepobrecela..vsak ja uz ryčela pritom jak mu nebylo poprve dobre :(:( o tom prevraceni zaludku neco vite???v realu z ceho se to treba tak stava?a musela jsem se bavit, protoze takovy podobny psi zivot jsemsi zazila i ja s badym :)) jako malý byl nehorazny raubíř..a ty ksichtiky jake tam hazi v tom filmu, tim se ti labradori opravdu nezaprou..holky kdybyste to nahodou meli na dvku , dejte vedet !
jejda Caesarovi zruzovel nak cumacek ze? :)) asi se chce podobat badymu a scoobymu :))) jinak ti dva jsou si fakt podobni no:)) mozna maji podobne predky :)

jejda kačka čte knížku a já jí tady vykladam děj doslo mi to az ted:))))

Přidejte reakci

Přidat smajlík