Hledá se nový domov pro dobrmana

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.3.2009 06:33
mrsniky

XXX.XXX.109.146

Dobrý den všem,
Chtěla bych vás poprosit o pomoc při hledání nového domova pro krásného 17ti měsíčního dobrmánka.
Majitel se bohužel ocitl ve složité životní situaci a pejska si nemůže nechat.
Takže něco o něm: Je přátelský k lidem i ke psům (ale umí se bránit), socializovaný, ovládá základní povely, za piškotek udělá cokoli . Samozřejmě jako vetšina dobrmanů je hodně temperamentní. Je zvyklý v bytě, miluje tahání koloběžky. Je zdravý, pravidelně odčervěný, očkovaný… Pejsek je bez PP.

Moc prosím všechny, aby se poptali, jestli by někdo neměl zájem. Pes je v podstatě odrostlejší štěně, tak si myslím, že si na nové majitele rychle zvykne a sportovně založenému páníčkovi bude dělat jen radost.
Kontakt na majitele: 731 187 977, Šternberk

4.3.2009 10:34
impact

XXX.XXX.202.38

mrsniky napsal(a):
Dobrý den všem,
Chtěla bych vás poprosit o pomoc při hledání nového domova pro krásného 17ti měsíčního dobrmánka.
Majitel se bohužel ocitl ve složité životní situaci a pejska si nemůže nechat.
Takže něco o něm: Je přátelský k lidem i ke psům (ale umí se bránit), socializovaný, ovládá základní povely, za piškotek udělá cokoli . Samozřejmě jako vetšina dobrmanů je hodně temperamentní. Je zvyklý v bytě, miluje tahání koloběžky. Je zdravý, pravidelně odčervěný, očkovaný… Pejsek je bez PP.

Moc prosím všechny, aby se poptali, jestli by někdo neměl zájem. Pes je v podstatě odrostlejší štěně, tak si myslím, že si na nové majitele rychle zvykne a sportovně založenému páníčkovi bude dělat jen radost.
Kontakt na majitele: 731 187 977, Šternberk

http://www.dobrmanivnouzi.estranky.cz/

4.3.2009 13:15
mrsniky

XXX.XXX.109.146

impact napsal(a):
http://www.dobrmanivnouzi.estranky.cz/

To bylo prvni, co me napadlo, poslala jsem tam mail :-)

dobrmanier

4.3.2009 14:35
dobrmanier

XXX.XXX.219.132

mrsniky napsal(a):
To bylo prvni, co me napadlo, poslala jsem tam mail :-)

Už je to i na www.dobrmani.unas.cz

4.3.2009 17:02
mrsniky

XXX.XXX.117.32

dobrmanier napsal(a):
Už je to i na www.dobrmani.unas.cz

Super, diky moc!

5.3.2009 14:58
hillary

XXX.XXX.180.2

mrsniky napsal(a):
Super, diky moc!

Tak co,našel se nový majitel?Jeopravdu moc hezkej,tak by bylo škoda,kdyby ne.

6.3.2009 13:19
mrsniky

XXX.XXX.109.146

hillary napsal(a):
Tak co,našel se nový majitel?Jeopravdu moc hezkej,tak by bylo škoda,kdyby ne.

Bohuzel pejsek stale hleda noveho panicka... Byla by ho opravdu skoda. Kez by to byla fenka...

8.3.2009 16:08
mrsniky

XXX.XXX.236.240

mrsniky napsal(a):
Bohuzel pejsek stale hleda noveho panicka... Byla by ho opravdu skoda. Kez by to byla fenka...

Posouvam...
A jeste jednou za pejska prosim...

8.3.2009 18:40
hillary

XXX.XXX.180.2

mrsniky napsal(a):
Posouvam...
A jeste jednou za pejska prosim...

To mi neříkejte,že takového krasavce nikdo nechce!

8.3.2009 19:15
sunin

XXX.XXX.126.103

hillary napsal(a):
To mi neříkejte,že takového krasavce nikdo nechce!

coz o to ja bych ho moooc chtela koukam na nej porad ale 4 pesan a jeste k tomu kluk to uz by doma neproslo

9.3.2009 09:29
mrsniky

XXX.XXX.236.240

sunin napsal(a):
coz o to ja bych ho moooc chtela koukam na nej porad ale 4 pesan a jeste k tomu kluk to uz by doma neproslo

Bohuzel ne... Majiteli se zatim ozval jen jeden clovek a ten se mu nezdal (mne teda taky ne, kdyz mi to popsal), takze hledame dal.
Ja bych si ho taky vzala hned, ale jednoho dobrmaniho kluka mam a netroufnu si do 2+1 privest jeste jednoho, k tomu temer dospeleho...
Doufam, ze se brzy ozve nekdo stejne uzasny, jako je tenhle pejsek.

11.3.2009 17:57
mrsniky

XXX.XXX.109.146

mrsniky napsal(a):
Bohuzel ne... Majiteli se zatim ozval jen jeden clovek a ten se mu nezdal (mne teda taky ne, kdyz mi to popsal), takze hledame dal.
Ja bych si ho taky vzala hned, ale jednoho dobrmaniho kluka mam a netroufnu si do 2+1 privest jeste jednoho, k tomu temer dospeleho...
Doufam, ze se brzy ozve nekdo stejne uzasny, jako je tenhle pejsek.

Tak jsem se dnes dozvedela, ze pejsek ma cas jen do konce brezna, max dubna...
Urcite se nevyhrozuje utulkem nebo necim takovym (pro rejpaly), ale chtelo by to noveho majitele co nejdrive, protoze potom uz nebudou podminky pro pejska zrovna idealni...
Pokud by se nekdo chtel na neco zeptat, muze na muj mail cerna.nikol@centrum.cz

Osobne mam pocit z toho, co majitel pise, ze by mu u nekoho jineho bylo i lip...

23.3.2009 18:33
mrsniky

XXX.XXX.232.218

mrsniky napsal(a):
Tak jsem se dnes dozvedela, ze pejsek ma cas jen do konce brezna, max dubna...
Urcite se nevyhrozuje utulkem nebo necim takovym (pro rejpaly), ale chtelo by to noveho majitele co nejdrive, protoze potom uz nebudou podminky pro pejska zrovna idealni...
Pokud by se nekdo chtel na neco zeptat, muze na muj mail cerna.nikol@centrum.cz

Osobne mam pocit z toho, co majitel pise, ze by mu u nekoho jineho bylo i lip...

Chtela bych znovu poprosit za pejska... Cas se mu porad krati, bojim se, jak skonci:-(
Uz byl u nove majitelky, ale ta ho druhy den vratila, protoze si vzala jeste dospelou dobrmanku a ta hodne zarlila...
Takze si asi dovedete predstavit, v jakem stresu musi pejsek byt. My jsme to doma znovu probirali, ale jeste cely duben budeme v byte 2+1, kde uz jeden dospely DB je a poridit si k nemu druheho je v teto situaci nemyslitelne, bohuzel. Navic mame typickeho jedinacka a to by nedelalo dobrotu.
Opravdu se nenajde nikdo, kdo by mu nabidl domov?
Zatim se ozyvaji jen takovi.... nevhodni lide

6.4.2009 11:34
eby

XXX.XXX.99.113

mrsniky napsal(a):
Chtela bych znovu poprosit za pejska... Cas se mu porad krati, bojim se, jak skonci:-(
Uz byl u nove majitelky, ale ta ho druhy den vratila, protoze si vzala jeste dospelou dobrmanku a ta hodne zarlila...
Takze si asi dovedete predstavit, v jakem stresu musi pejsek byt. My jsme to doma znovu probirali, ale jeste cely duben budeme v byte 2+1, kde uz jeden dospely DB je a poridit si k nemu druheho je v teto situaci nemyslitelne, bohuzel. Navic mame typickeho jedinacka a to by nedelalo dobrotu.
Opravdu se nenajde nikdo, kdo by mu nabidl domov?
Zatim se ozyvaji jen takovi.... nevhodni lide

jak to dopadlo?
Má už pejsek nový domov?

6.4.2009 12:28
mrsniky

XXX.XXX.109.146

eby napsal(a):
jak to dopadlo?
Má už pejsek nový domov?

No, podle poslednich informaci by mel pejsek uz byt v novem domove, psala jsem jeste majiteli, koho si vybral a jak se pejsek ma, ale uz mi neodepsal...

Přidejte reakci

Přidat smajlík