Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.4.2006 20:46

Setkali jste se s tím, že by měl pes osteoporózu, jedná se o opravdu velkého 4.letého psa, křížence amerického buldoka a NO.
Na prosbu z nemoderky dávám fota...
Pes není můj, ale je fakt nádherný, miluje lidi, vášnivě aportuje/nejlépe menší klády/.Ale teď je na tom dost špatně...

8.4.2006 20:46

monika s napsal(a):
Setkali jste se s tím, že by měl pes osteoporózu, jedná se o opravdu velkého 4.letého psa, křížence amerického buldoka a NO.
Pes není můj, ale je fakt nádherný, miluje lidi, vášnivě aportuje/nejlépe menší klády/.Ale teď je na tom dost špatně...

.

9.4.2006 07:19

monika s napsal(a):
.

..díky moc za tu fotku , byla jsem opravdu zvědavá jak haf z tohoto spojení vypadá a máš pravdu je to krasavecdržím Vám pěsti at to dobře dopadne..

9.4.2006 09:04

monika s napsal(a):

Přímo jsem se s tím nesetkala, pouze jsem četla o štěňěti, které se odvápnilo kvůli stresu. Osteoporóza je vlastně odvápnění kostí, může k němu dojít na základě hormonálních procesů v těle, možná i kvůli nějaké výrazné změně, která vyvolá stres.Jestli nemá jiné problémy, přísun vápniku by mu měl pomoci.
Jak jste na to přišlo? Měl nějaké problémy?
Jinak je to opravdu krasavec.

9.4.2006 17:41

asy napsal(a):
Přímo jsem se s tím nesetkala, pouze jsem četla o štěňěti, které se odvápnilo kvůli stresu. Osteoporóza je vlastně odvápnění kostí, může k němu dojít na základě hormonálních procesů v těle, možná i kvůli nějaké výrazné změně, která vyvolá stres.Jestli nemá jiné problémy, přísun vápniku by mu měl pomoci.
Jak jste na to přišlo? Měl nějaké problémy?
Jinak je to opravdu krasavec.

Má velké problémy, kulhá vpodstatě na všechny nohy, teď už toho ani moc nenachodí. Na veterinu dojíždějí, ale bylo jim řečeno, že se s tím celkem nedá nic dělat. Tak jsem jen chtěla vědět, zda jste se s touto diagnozou u psa již někdo setkal..., popř. co jste s tím dělali.

Přidejte reakci

Přidat smajlík