Název CHS....poradíte?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.3.2009 21:19
bffb

XXX.XXX.116.58

Ahoj všichni....nenapadá Vás nějaký rozumý název pro CHS amerického bulldoga? ....v češtině nebo angličtiě..to je fuk......

6.3.2009 23:15
zboza3aj

XXX.XXX.216.45

bffb napsal(a):
Ahoj všichni....nenapadá Vás nějaký rozumý název pro CHS amerického bulldoga? ....v češtině nebo angličtiě..to je fuk......

Bulls´ paradise

6.3.2009 23:36
rachel

XXX.XXX.134.107

zboza3aj napsal(a):
Bulls´ paradise

Vy tam sice máte řehtajícího se smajlíka, ale mě se ten název opravdu líbí

7.3.2009 10:11
luisa

XXX.XXX.207.145

rachel napsal(a):

Vy tam sice máte řehtajícího se smajlíka, ale mě se ten název opravdu líbí

Teda mě taky

7.3.2009 10:25
pupulu

XXX.XXX.244.125

luisa napsal(a):
Teda mě taky

Bulldoland,Rebel bulls,....Nápadů je hodně,ale co má společného s váma?Např jméno 1.psa,vaše jméno-dobré jsou složeniny-někdy jsou z toho opravdu zajímavé názvy.

7.3.2009 10:29
pupulu

XXX.XXX.244.125

pupulu napsal(a):
Bulldoland,Rebel bulls,....Nápadů je hodně,ale co má společného s váma?Např jméno 1.psa,vaše jméno-dobré jsou složeniny-někdy jsou z toho opravdu zajímavé názvy.

jinak napište určitě těch názvů 6,protože např.CHS s paradise je hodně a možná vám to seškrtají.Já chtěla název kde bude něco s křišťálem-křišťálové oko nebo tak a všech 6 mi seškrtali.Tak mám PUPULU-tak jsem říkala jedné fence.

7.3.2009 10:43
mucholabka

XXX.XXX.30.80

pupulu napsal(a):

Rebel knl už je chovka apbt, a dokonce jsou dvě, v čr a v zahr. To bych nedávala.

7.3.2009 10:45
mucholabka

XXX.XXX.30.80

bffb napsal(a):

Jo, a ještě-chs se vám přidělí jednou za život a název vám zůstane-pokud si teď přidělíte název, kde bude figurovat bull, a na staré roky si pořídíte jorkšíra, musíte pak drsňícký název použít i pro malé jorkšírata.

7.3.2009 10:50
pupulu

XXX.XXX.244.125

mucholabka napsal(a):
Jo, a ještě-chs se vám přidělí jednou za život a název vám zůstane-pokud si teď přidělíte název, kde bude figurovat bull, a na staré roky si pořídíte jorkšíra, musíte pak drsňícký název použít i pro malé jorkšírata.

Joo mucholabka má pravdu a je těžké najít název který ještě nikde není!!Nejlepší jsou ty složeniny!!Jedna známá p.Jakubjanská má ATTOMBA např. a to je Atík+Tom+Barbie,doufám,že se na mě nebude zlobit,že jsem to tu veřejně napsala!

7.3.2009 11:52
danarny

XXX.XXX.81.114

pupulu napsal(a):
Joo mucholabka má pravdu a je těžké najít název který ještě nikde není!!Nejlepší jsou ty složeniny!!Jedna známá p.Jakubjanská má ATTOMBA např. a to je Atík+Tom+Barbie,doufám,že se na mě nebude zlobit,že jsem to tu veřejně napsala!

Taky mám složeninu - Danarny - Dan byl můj první pes, Arny je druhý.
A na starý kolena, až na vodítku neudržím 4 dalmatiny, si pořídím něco menšího (líbí se mi číňani), tak se to bude moci v pohodě použít i na jiné plemeno a nebude to působit divně.

7.3.2009 11:56
zboza3aj

XXX.XXX.216.45

bffb napsal(a):

Jak se Váš pejsek/pejsci jmenují? Můžeme to nějak spojit

7.3.2009 12:06
pupulu

XXX.XXX.244.125

zboza3aj napsal(a):
Jak se Váš pejsek/pejsci jmenují? Můžeme to nějak spojit

Danarny je pěkné-pro vás to má význam a jiným to přijde zajímavé!!!A pro zadavatele-koukala jsem na vaše stránky a1.co mě napadlo je ROFIK'S třeba.

7.3.2009 20:20
bffb

XXX.XXX.116.58

pupulu napsal(a):
Danarny je pěkné-pro vás to má význam a jiným to přijde zajímavé!!!A pro zadavatele-koukala jsem na vaše stránky a1.co mě napadlo je ROFIK'S třeba.

..díky všem za tipy....no změna plemene nehrozí, vždy to bude ,,bull,, at už amík,pitbulík nebo na starý kolena angličan.........ze svého jména bych složila max. Furbull..nebo Bullfur...a fenka se jmenuje Roxana..nejraději bych vymyslela něco ze dvou slov...líbí se mi třeba Splněný sen , Best friend ...nebo něco na ten způsob, ale jak naschvál, čím víc přemýšlím , tím víc mám zatměno.............

cobli

8.3.2009 15:01
cobli

XXX.XXX.176.34

bffb napsal(a):
..díky všem za tipy....no změna plemene nehrozí, vždy to bude ,,bull,, at už amík,pitbulík nebo na starý kolena angličan.........ze svého jména bych složila max. Furbull..nebo Bullfur...a fenka se jmenuje Roxana..nejraději bych vymyslela něco ze dvou slov...líbí se mi třeba Splněný sen , Best friend ...nebo něco na ten způsob, ale jak naschvál, čím víc přemýšlím , tím víc mám zatměno.............

co třeba Slunce života

cobli

8.3.2009 15:02
cobli

XXX.XXX.176.34

cobli napsal(a):
co třeba Slunce života

nebo Number one

8.3.2009 16:57
zu

XXX.XXX.139.178

bffb napsal(a):

Bull love

Přidejte reakci

Přidat smajlík