Ahoj všichni....nenapadá Vás nějaký rozumý název pro CHS amerického bulldoga? ....v češtině nebo angličtiě..to je fuk......
pupulu
napsal(a):
Bulldoland,Rebel bulls,....Nápadů je hodně,ale co má společného s váma?Např jméno 1.psa,vaše jméno-dobré jsou složeniny-někdy jsou z toho opravdu zajímavé názvy.
jinak napište určitě těch názvů 6,protože např.CHS s paradise je hodně a možná vám to seškrtají.Já chtěla název kde bude něco s křišťálem-křišťálové oko nebo tak a všech 6 mi seškrtali.Tak mám PUPULU-tak jsem říkala jedné fence.
bffb
napsal(a):
Ahoj všichni....nenapadá Vás nějaký rozumý název pro CHS amerického bulldoga? ....v češtině nebo angličtiě..to je fuk......
Jo, a ještě-chs se vám přidělí jednou za život a název vám zůstane-pokud si teď přidělíte název, kde bude figurovat bull, a na staré roky si pořídíte jorkšíra, musíte pak drsňícký název použít i pro malé jorkšírata.
mucholabka
napsal(a):
Jo, a ještě-chs se vám přidělí jednou za život a název vám zůstane-pokud si teď přidělíte název, kde bude figurovat bull, a na staré roky si pořídíte jorkšíra, musíte pak drsňícký název použít i pro malé jorkšírata.
Joo mucholabka má pravdu a je těžké najít název který ještě nikde není!!Nejlepší jsou ty složeniny!!Jedna známá p.Jakubjanská má ATTOMBA např. a to je Atík+Tom+Barbie,doufám,že se na mě nebude zlobit,že jsem to tu veřejně napsala!
pupulu
napsal(a):
Joo mucholabka má pravdu a je těžké najít název který ještě nikde není!!Nejlepší jsou ty složeniny!!Jedna známá p.Jakubjanská má ATTOMBA např. a to je Atík+Tom+Barbie,doufám,že se na mě nebude zlobit,že jsem to tu veřejně napsala!
Taky mám složeninu - Danarny - Dan byl můj první pes, Arny je druhý.
A na starý kolena, až na vodítku neudržím 4 dalmatiny, si pořídím něco menšího (líbí se mi číňani), tak se to bude moci v pohodě použít i na jiné plemeno a nebude to působit divně.
pupulu
napsal(a):
Danarny je pěkné-pro vás to má význam a jiným to přijde zajímavé!!!A pro zadavatele-koukala jsem na vaše stránky a1.co mě napadlo je ROFIK'S třeba.
..díky všem za tipy....no změna plemene nehrozí, vždy to bude ,,bull,, at už amík,pitbulík nebo na starý kolena angličan.........ze svého jména bych složila max. Furbull..nebo Bullfur...a fenka se jmenuje Roxana..nejraději bych vymyslela něco ze dvou slov...líbí se mi třeba Splněný sen , Best friend ...nebo něco na ten způsob, ale jak naschvál, čím víc přemýšlím , tím víc mám zatměno.....
........
cobli

XXX.XXX.176.34
bffb
napsal(a):
..díky všem za tipy....no změna plemene nehrozí, vždy to bude ,,bull,, at už amík,pitbulík nebo na starý kolena angličan.........ze svého jména bych složila max. Furbull..nebo Bullfur...a fenka se jmenuje Roxana..nejraději bych vymyslela něco ze dvou slov...líbí se mi třeba Splněný sen , Best friend ...nebo něco na ten způsob, ale jak naschvál, čím víc přemýšlím , tím víc mám zatměno.....
........
co třeba Slunce života
cobli

XXX.XXX.176.34
cobli
napsal(a):
co třeba Slunce života
nebo Number one
bffb
napsal(a):
........
Bull love