Velká jarní prochajda - PLZEŇ

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.3.2009 23:03
rachel

XXX.XXX.134.107

Zakládám toto nové téma, abychom se tu domluvili my, plzenští a ti, co to mají do Brna daleko.

Tak kdy a kde dáme vychajdu?

GR 7 let, temperamentní, pejsanů si spíš nevšímá, ale je rád, když je nás na vychajdě víc.
Jediný co nesnáší je, když mu někdo z pejsanů bere klacík

9.3.2009 10:38
rachel

XXX.XXX.236.41

rachel napsal(a):
Zakládám toto nové téma, abychom se tu domluvili my, plzenští a ti, co to mají do Brna daleko.

GR 7 let, temperamentní, pejsanů si spíš nevšímá, ale je rád, když je nás na vychajdě víc.

halooo? Posouvám...

9.3.2009 11:59
ykiv

XXX.XXX.55.68

rachel napsal(a):
halooo? Posouvám...

My bysme klidně šli..jsme ale z Přeštic(17 km od Pl.) ale nebyl by asi problem dojet. Máme 2 boxerky (9let a 12měsíců), obě hyperaktivní a kavalírku.Kam by se šlo??

10.3.2009 11:13
rachel

XXX.XXX.236.41

ykiv napsal(a):
My bysme klidně šli..jsme ale z Přeštic(17 km od Pl.) ale nebyl by asi problem dojet. Máme 2 boxerky (9let a 12měsíců), obě hyperaktivní a kavalírku.Kam by se šlo??

Je tu docela dost možností kam vyrazit. Záleží jaký máš představy... Jestli radši nějaká louka a les a nebo jestli spíš parčík...
Šla by ještě jedna holka (znam ji taky z netu) s jejim labradorem a určitě by se ještě někdo přidal

10.3.2009 12:14
ykiv

XXX.XXX.55.68

rachel napsal(a):
Je tu docela dost možností kam vyrazit. Záleží jaký máš představy... Jestli radši nějaká louka a les a nebo jestli spíš parčík...
Šla by ještě jedna holka (znam ji taky z netu) s jejim labradorem a určitě by se ještě někdo přidal

Tak já se více méně přizpůsobím,v Plzni místa na venčení moc neznám tak to nechám na znalejších. Ale nejlepší by byly asi louky...A už se tak nějak ví datum?

10.3.2009 13:54
rachel

XXX.XXX.236.41

ykiv napsal(a):
Tak já se více méně přizpůsobím,v Plzni místa na venčení moc neznám tak to nechám na znalejších. Ale nejlepší by byly asi louky...A už se tak nějak ví datum?

Dobře, tak to bych měla v plánu jednu pěknou trasu - naši oblíbenou. Nepotkává se tma moc psů a je tam klid a pohoda.
datum není ještě stanoveno, záleží jak se tu dohodneme

11.3.2009 12:57
ykiv

XXX.XXX.55.68

rachel napsal(a):
Dobře, tak to bych měla v plánu jednu pěknou trasu - naši oblíbenou. Nepotkává se tma moc psů a je tam klid a pohoda.
datum není ještě stanoveno, záleží jak se tu dohodneme

Ok, trasu nechám na tobě, a datum spíš asi o víkendu vid? A tak nějak když to budu vědět chvíli dopředu abych si tam nic nenaplánovala tak je mi jedno kdy...a hlavně to počasí aby se trochu už umoudřilo
Moje boxerky..

11.3.2009 13:11
krokodyl

XXX.XXX.34.226

ykiv napsal(a):
Ok, trasu nechám na tobě, a datum spíš asi o víkendu vid? A tak nějak když to budu vědět chvíli dopředu abych si tam nic nenaplánovala tak je mi jedno kdy...a hlavně to počasí aby se trochu už umoudřilo
Moje boxerky..

Možná bych se k vám taky přidala. Mám psa boxera a fenu kříženku.

11.3.2009 16:53
rachel

XXX.XXX.236.41

krokodyl napsal(a):
Možná bych se k vám taky přidala. Mám psa boxera a fenu kříženku.

Popravdě teď je mi to uplně jedno. Dala jsem si "studijní" prázdniny...
Takže můžu tenhle týden i víkend kdykoliv.
Tak navrhněte kdy a je to

12.3.2009 10:48
lakukacka

XXX.XXX.188.92

rachel napsal(a):

Ahoj,
pokud půjdete venčit v sobotu alespoň po obědě, přidala bych se. Jsem sice z Prahy, ale tady v okolí asi nikdy žádný venčení neproběhne. A v sobotu odpoledne budu mít do Plzně cesetu. Tak bych přijela dřív a přidala se k vám.

12.3.2009 11:35
rachel

XXX.XXX.236.41

lakukacka napsal(a):
Ahoj,
pokud půjdete venčit v sobotu alespoň po obědě, přidala bych se. Jsem sice z Prahy, ale tady v okolí asi nikdy žádný venčení neproběhne. A v sobotu odpoledne budu mít do Plzně cesetu. Tak bych přijela dřív a přidala se k vám.

Ahoj, jasný, klidně se přidej. Čím víc, tím líp. Co máš za pejsana(y)?
Ale teď mi volala paní, že přijede s fenkou na krytí. Prý má nejvhodnější dny sobota a neděle... Až budu vědět, kdy dorazí, ozvu se.
Kdyžtak by to holt muselo proběhnout bez nás, ale to by stejně asi nevadilo, ne?

12.3.2009 12:45
ykiv

XXX.XXX.55.68

rachel napsal(a):
Ahoj, jasný, klidně se přidej. Čím víc, tím líp. Co máš za pejsana(y)?
Ale teď mi volala paní, že přijede s fenkou na krytí. Prý má nejvhodnější dny sobota a neděle... Až budu vědět, kdy dorazí, ozvu se.
Kdyžtak by to holt muselo proběhnout bez nás, ale to by stejně asi nevadilo, ne?

Tuhle sobotu bysme mohli odpoledne, nejdrív tak kolem pul 2 - 2h, i klidne v nedeli, to muzu cely den...a ještě prosím Vás ve který části Plzně se bude procházkovat??

12.3.2009 13:02
rachel

XXX.XXX.236.41

ykiv napsal(a):
Tuhle sobotu bysme mohli odpoledne, nejdrív tak kolem pul 2 - 2h, i klidne v nedeli, to muzu cely den...a ještě prosím Vás ve který části Plzně se bude procházkovat??

Plzeň Doubravka.
Teda jestli to mělo být na mne.
Jak už jsem psala, nevím, zda se nakonec zúčastním. Máme to krytí...
Hned jak budu vědět víc, ozvu se.

12.3.2009 16:33
lakukacka

XXX.XXX.188.92

rachel napsal(a):

Já bych šla s tímhle vlkoldlakem.
Jinak pojedu v sobotu do Plzně (někam, zatím ještě nevím kam) a také do Litic. Ale nebude problém zajet kamkoli jinam.
Původní plán byl nějak po obědě vyzatit směr Plzeň a večer (hodina zatím neurčena) zpět domů. Takže když to bude v sobotu odpoledne, ráda se přidám.
Jinak to ale určitě není moje poslední cesta do Plzně, takže když to nevyjde teď, tak jindy

12.3.2009 17:33
luciekol

XXX.XXX.193.18

lakukacka napsal(a):
Já bych šla s tímhle vlkoldlakem.
Jinak pojedu v sobotu do Plzně (někam, zatím ještě nevím kam) a také do Litic. Ale nebude problém zajet kamkoli jinam.
Původní plán byl nějak po obědě vyzatit směr Plzeň a večer (hodina zatím neurčena) zpět domů. Takže když to bude v sobotu odpoledne, ráda se přidám.
Jinak to ale určitě není moje poslední cesta do Plzně, takže když to nevyjde teď, tak jindy

...si děláš srandu,že v Praze neprobíhaj žádný procházky?Každej víkend je něco,přidej se!
většinou se domlouvá tu - http://www.cz-pes.cz/diskuse/9_7723_72.html
a pak ještě u Berouna - http://www.hafanizberounska.estranky.cz/

12.3.2009 21:34
lakukacka

XXX.XXX.188.92

luciekol napsal(a):
...si děláš srandu,že v Praze neprobíhaj žádný procházky?Každej víkend je něco,přidej se!
většinou se domlouvá tu - http://www.cz-pes.cz/diskuse/9_7723_72.html
a pak ještě u Berouna - http://www.hafanizberounska.estranky.cz/

Mrknu na to a kdyžtak se přidám
Díky

26.3.2009 17:37
rachel

XXX.XXX.135.187

lakukacka napsal(a):
Mrknu na to a kdyžtak se přidám
Díky

Na tuto sobotu plánujeme vychajdu.

Více info zde: