Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.3.2009 13:23
sivelina

XXX.XXX.99.34

Dobrý den,
co se Vám osvědčilo nejvíc na tyto mršky? Nemyslím obojky a spíš u chlupatých, velkých psů... Dneska jsem už našla klíště, tak musím rychle něco pořídit, ale nevím co...
Děkuji Silva

10.3.2009 13:48
krokodyl

XXX.XXX.34.213

sivelina napsal(a):
Dobrý den,
co se Vám osvědčilo nejvíc na tyto mršky? Nemyslím obojky a spíš u chlupatých, velkých psů... Dneska jsem už našla klíště, tak musím rychle něco pořídit, ale nevím co...
Děkuji Silva

Já používám Frontline

10.3.2009 16:33
pupulu

XXX.XXX.244.125

krokodyl napsal(a):
Já používám Frontline

Já taky!!!! Na velkou pipetu a na malou a fretky spray!!

10.3.2009 16:36
bonifac

XXX.XXX.1.229

pupulu napsal(a):
Já taky!!!! Na velkou pipetu a na malou a fretky spray!!

Na blechy je nejlepší Duowin, účinkuje totiž na všechny stádia blech. Jinak ještě používám Advantix a vydrží rozhodně dýl, než jiný přípravky. Svého psa i koupu a fakt mám tři měsíce pokoj.

10.3.2009 16:40
arnishei

XXX.XXX.80.39

bonifac napsal(a):
Na blechy je nejlepší Duowin, účinkuje totiž na všechny stádia blech. Jinak ještě používám Advantix a vydrží rozhodně dýl, než jiný přípravky. Svého psa i koupu a fakt mám tři měsíce pokoj.

Souhlasím s Duowinem Používám ho 3 roky a za tu dobu ani jedno klíště! Frontline se nám moc neosvědčil, klíšťata z venku nosila celkem často.

Jo a ten naháček je nádherný

10.3.2009 17:03
pupulu

XXX.XXX.244.125

arnishei napsal(a):
Souhlasím s Duowinem Používám ho 3 roky a za tu dobu ani jedno klíště! Frontline se nám moc neosvědčil, klíšťata z venku nosila celkem často.

Jo a ten naháček je nádherný

Je celkem zajímavé jak má každý jinou značku a co značka jiný názor!!Já nemám jediný problém a na Frontline nedám dopustit-klíšťata opravdu nemáme a to mám hladkou čubu-bulík a chlupatici -papillon.Ale již jsme to tu řešili vloni a vím,že hodně lidí na něj nadává.Je to divné.Že by to bylo jinak na každém zvířeti nebo je to podle krajů??A naháček je fakt krásnej!!!

10.3.2009 17:06

pupulu napsal(a):
Je celkem zajímavé jak má každý jinou značku a co značka jiný názor!!Já nemám jediný problém a na Frontline nedám dopustit-klíšťata opravdu nemáme a to mám hladkou čubu-bulík a chlupatici -papillon.Ale již jsme to tu řešili vloni a vím,že hodně lidí na něj nadává.Je to divné.Že by to bylo jinak na každém zvířeti nebo je to podle krajů??A naháček je fakt krásnej!!!

Vcera jsem o tom mluvila s vetem. Pry opravdu na kazde zvire zabira neco jineho. Takze jeden muze byt spokojeny a druhy ne a neni to nic divneho.

10.3.2009 17:13
pupulu

XXX.XXX.244.125

strnecka napsal(a):
Vcera jsem o tom mluvila s vetem. Pry opravdu na kazde zvire zabira neco jineho. Takze jeden muze byt spokojeny a druhy ne a neni to nic divneho.

Jjo asi jako parfém u lidíAle na druhou stranu já mám teda štěstí jako blázen,když mi to vždy zabíralo na všechny spy a kočky a fretky.

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.3.2009 17:36
Uživatel s deaktivovaným účtem

sivelina napsal(a):
Dobrý den,
Děkuji Silva

mam psa s trochu dlhsou srstrou, ale hladkosrsty. frontline nemusim davat vobec, duowin vydrzi tyzden-dva, bob martin rovnako, este som nestretla pipetu, ktora by vydrzala aspon slubovane 4 tyzdne. vlani sme kupili cajovnikovy olej(tea-tree oil), natierali kazdy vecer usko a na krk-tam,kde pipetu po dobu asi 14 dni, kliesta sme nemali dalsi mesiac

10.3.2009 17:38
lakukacka

XXX.XXX.188.92

sivelina napsal(a):
Dobrý den,
Děkuji Silva

Taky bych řekla, že je to pes od psa.
Na dobrmana používám jen frontline, nikdy nedostal jinou pipetu. Ale ta malá chlupatice dostane frontline a nic. Takže na tu Advantix nebo Stronghold. Ale v klíštěcí sezóně má i obojek

10.3.2009 17:41
bonifac

XXX.XXX.1.229

pupulu napsal(a):

Díky za pochvalu , je mu 8 měsíců. Na něj teda zatím nic nepoužívám, ale jeho výhodou je, že je na něm všechno okamžitě vidět. Na toho chlupáče mě ten Duowin i Advantix opravdu drží 2-3 měsíce. A to ho koupu dost často, jednou za týden až 14 dní. Ale je fakt, že šampon musí být kvalitní.

10.3.2009 17:47
sunin

XXX.XXX.126.103

lakukacka napsal(a):
Taky bych řekla, že je to pes od psa.
Na dobrmana používám jen frontline, nikdy nedostal jinou pipetu. Ale ta malá chlupatice dostane frontline a nic. Takže na tu Advantix nebo Stronghold. Ale v klíštěcí sezóně má i obojek

na dobrousa loni difusil.....kupodivu ani jedno kliste,teda jedno jo ale chytla sem ho kdyz lezlo,ale u voriska s delsi srsti po frontlinu mel tech klistat jeste vic nez bez neho

10.3.2009 18:00
sivelina

XXX.XXX.99.34

sunin napsal(a):
na dobrousa loni difusil.....kupodivu ani jedno kliste,teda jedno jo ale chytla sem ho kdyz lezlo,ale u voriska s delsi srsti po frontlinu mel tech klistat jeste vic nez bez neho

Tak jsem teď dojela od veta a dal mi TOP SPOT ON STRONGER. Jsem zvědavá, jak to bude fungovat...
Silva

Přidejte reakci

Přidat smajlík