Uživatel s deaktivovaným účtem

gremlin
napsal(a):
Dobrý den, prosím o rady od těch, kdo mají zkušenost s fenou a psem , kteří žijí spolu. Mám fenku grifonka, ta má teď štěně -psa a chtěla bych si ho nechat doma k ní. Jak řešíte dobu, kdy fena hárá? Ten pes asi nepozná, že je to matka a že by ji měl nechat být? Děkuji za odpovědi
Nepozná to a k nakrytí klidně dojít může. Budete to muset řešit jako každý, kdo má doma nekastrovaného psa a fenu, a během hárání hlídat a oddělovat.
gremlin
napsal(a):
Dobrý den, prosím o rady od těch, kdo mají zkušenost s fenou a psem , kteří žijí spolu. Mám fenku grifonka, ta má teď štěně -psa a chtěla bych si ho nechat doma k ní. Jak řešíte dobu, kdy fena hárá? Ten pes asi nepozná, že je to matka a že by ji měl nechat být? Děkuji za odpovědi
Dobrý den...já se svým psem jezdím často na návštěvu za jeho mamušou. Myslím, že si pamatují, že k sobě patří(zbožňují se), ale to že jsou jedna krev tomu mému puberťákovi opravdu nezabrání v tom, aby to na maminu zkusil(obzvláště když hárala). Takže je určitě budete muset po dobu hárání mít odděleně.
gremlin
napsal(a):
dobně hárání určitě oddělit. mam doma dvě čubiny a pesana. Je to syn, jedný mojí čubinky. Náš pes de po holkách jen když mají krycí dny, ale i tak je oddělujeme, aby nedošlo, ke nechtěnému nakrytí.
lisakova
napsal(a):
dobně hárání určitě oddělit. mam doma dvě čubiny a pesana. Je to syn, jedný mojí čubinky. Náš pes de po holkách jen když mají krycí dny, ale i tak je oddělujeme, aby nedošlo, ke nechtěnému nakrytí.
no my máme taky fenu a psa fena je RR a pes čivava takže na ní naštěstí nedošáhne:D,ale s tejně v době krytí oddělujeme jinak jednou sme pozorovali jak naše fenka seděla na schodech a naš maly čivavak ji obskakoval ze zadu ale ona seděla takže nicz toho bylo to zajímavéa ale hned sme je oddělili:D