Ahojky, budu teď hlídat rodičům pětiletou fenku labradora, tak sháním psího kamaráda nebo kamarádku, který by s námi občas zašel jen tak ven, proběhnout se a pohrát si. Najde se někdo? Jsme ze Židenic, ale dojedeme asi kamkoliv po Brně a okolí.
luciste
napsal(a):
Ahojky, budu teď hlídat rodičům pětiletou fenku labradora, tak sháním psího kamaráda nebo kamarádku, který by s námi občas zašel jen tak ven, proběhnout se a pohrát si. Najde se někdo? Jsme ze Židenic, ale dojedeme asi kamkoliv po Brně a okolí.
Ahoj, pojď na prochajdy Brno 21, tam se domlouvají venčení. I když my konkrétně jsme se ještě pořád jaksi nedomluvili Jestli chceš, můžem třeba spolu. Boxer 5 let Kamenný Vrch, v týdnu můžem až po páté, o víkendu se nebráníme ničemu.
kinta
napsal(a):
Ahoj, pojď na prochajdy Brno 21, tam se domlouvají venčení. I když my konkrétně jsme se ještě pořád jaksi nedomluvili Jestli chceš, můžem třeba spolu. Boxer 5 let Kamenný Vrch, v týdnu můžem až po páté, o víkendu se nebráníme ničemu.
Ahoj, mám taky Labíka je to kluk, ale velký milovník
Jsme ze Zábrdovic, takže kousek od Židenic a dojedem taky skoro kamkoli
kinta
napsal(a):
Jeee, tak to je super! :-) s výjimkou pátku mohu kdykoliv, celý den, takže se určitě nějak domluvíme :-)
saabinka
napsal(a):
Ahoj, mám taky Labíka je to kluk, ale velký milovník
Jsme ze Zábrdovic, takže kousek od Židenic a dojedem taky skoro kamkoli
To je bezva, já jsem tak mrkala do mapy, kam se vůbec dá v Brně a okolí vyrazit, jeden den chci asi do Mariánského údolí, pak asi kolem Bobravy, na Stránskou skálu ... no asi je z čeho vybírat :-) Jinak můj mail je luciste@email.cz, tak mi, prosím, kdyžtak pošli třeba tel. číslo, ať se můžeme pak domluvit. Díky a prima den :-)
luciste
napsal(a):
Jeee, tak to je super! :-) s výjimkou pátku mohu kdykoliv, celý den, takže se určitě nějak domluvíme :-)
my se taky hlasime jako kamaradi.....radi chodime na Lesnou a ruzne kolem Obran a podobne.Bydlime v Obranech takze kolem reky to mame nebo mate kousek
Dojdi na Prochajdy Brno
sunin
napsal(a):
my se taky hlasime jako kamaradi.....radi chodime na Lesnou a ruzne kolem Obran a podobne.Bydlime v Obranech takze kolem reky to mame nebo mate kousek
Dojdi na Prochajdy Brno
Tak,tak,dojdi na prochajdy Brno a domluvíme se..Já mám třeba štěně CC a socializujem a socializujem,takže stačí napsat.