Ahojte, máte vyfocené pejsky když ,,bagrujou,, ...nebo prostě jejich véču????...
.....tak tady má pesana sváču.....
bffb
napsal(a):
Ahojte, máte vyfocené pejsky když ,,bagrujou,, ...nebo prostě jejich véču????...
..a tady má nachystanou véču.....no , člověk se s tím chystá a pak stačí pár minut a je vymeteno......
bffb
napsal(a):
jjj mame papajici fotiky.....takhle rozcapenej byl kdyz dostal poprve zebra....mam tech fotek spoustu a jedna lepsi jak druha......a jak mu chutnalo
sunin
napsal(a):
jjj mame papajici fotiky.....takhle rozcapenej byl kdyz dostal poprve zebra....mam tech fotek spoustu a jedna lepsi jak druha......a jak mu chutnalo
tady jeste poza shora....no byl na neho komickej pohled
bffb
napsal(a):
..a tady má nachystanou véču.....no , člověk se s tím chystá a pak stačí pár minut a je vymeteno......
Já zkoušela dělat vtamínovou bombu, no a sice dělal ksichty, ale sežral to
sunin
napsal(a):
tady jeste poza shora....no byl na neho komickej pohled
a takhle se u toho tvaril....jak jelito
saabinka
napsal(a):
A tady ještě detail
saabinka
napsal(a):
...to znám, taky ji tam vždycky nacpu zeleniny co to jde......syrovou nechce, ale spařenou baští jak hrom, nejraději má růžičkovou kapustu, brokolici, špeát a mrkev...ale zbaští všechno...:_)))
bffb
napsal(a):
Tady jsem si hrála samozřejmě do 5ti vteřin, bylo po mé práci
bffb
napsal(a):
..tak to je bomba fotka...tak blaženej výraz.....jako kdyby byl zhulenej...
jjj je to cunak....a takovej blazenej vyraz ma vzdy kdyz mu neco chutna.....a to sem jeste nefotila to jak si hazi s praseci nozkou.......dam mu nozku a sedim u PC a najednou suuuup a mam nohu na kline....normalne si s ni hazi
tak kdyz mela uspech tak tady jeste jedna labuznicka.....mimochodem praseci nozku ma sezvejkanou za 15 minut....jak dlouho se s tim perou ti vasi???
sunin
napsal(a):
jjj je to cunak....a takovej blazenej vyraz ma vzdy kdyz mu neco chutna.....a to sem jeste nefotila to jak si hazi s praseci nozkou.......dam mu nozku a sedim u PC a najednou suuuup a mam nohu na kline....normalne si s ni hazi
tak kdyz mela uspech tak tady jeste jedna labuznicka.....mimochodem praseci nozku ma sezvejkanou za 15 minut....jak dlouho se s tim perou ti vasi???
...no nožku jsem neskoušela stopovat, ale zítra zkusím.......vařenou slupne hned , ale já dávám syrovou a to přeci jen chvilku trvá, než to sežvejkne....i když.....no uvidím zítra..
bffb
napsal(a):
Teda nevím, jestli to dát zrovna sem, ale pak si ty piškoty zbaštila
saabinka
napsal(a):
Teda nevím, jestli to dát zrovna sem, ale pak si ty piškoty zbaštila
Tohle je nase porce,ale...........
martasek
napsal(a):
Tohle je nase porce,ale...........
........blazeny vyraz Vam neukazu,protoze nadseny z toho nebyl
bffb
napsal(a):
...samozřejmě - neZkoušela...ach ten pravopis....
no my prave davame syrovou a za 15 minut je v tahu....a to jsem dnes byla na navsteve u kamaradky co ma dva pitasky a ta jeji fenulka zvejka praseci nozku 2,5 hodiny....coz je mazec na to ze je takova destruktorka
Pohled shora
sunin
napsal(a):
no my prave davame syrovou a za 15 minut je v tahu....a to jsem dnes byla na navsteve u kamaradky co ma dva pitasky a ta jeji fenulka zvejka praseci nozku 2,5 hodiny....coz je mazec na to ze je takova destruktorka
Pohled shora
no, tak u nás to budou určo taky jen minuty......zvláště jestli bude vyhládlá...
bffb
napsal(a):
jakto?...na dnešní vychajdě mu nevyhládlo???...no jo, to byli ty škvarečky....
Jééé já když vidím toho žrádla...tak mi to srdce rve...psovi sem taky vařila...z jatek prvotřídní vozila.....a on chudák...nesnesl to....:-(
Takže opět granule...a jsem ráda, že žijeme.. Přes 50kilo masa a šlachoviny odcestovalo směr prostějou ke známým
sabina
napsal(a):
Jééé já když vidím toho žrádla...tak mi to srdce rve...psovi sem taky vařila...z jatek prvotřídní vozila.....a on chudák...nesnesl to....:-(
Takže opět granule...a jsem ráda, že žijeme.. Přes 50kilo masa a šlachoviny odcestovalo směr prostějou ke známým
jakpak to???mel prujmy???Aronak kadi druhej den akorat tvrdy bobany a obcas ublinkne nestravenou kost jinak v poho.....mlaska u toho jak prase....nooo a zas z jineho soudku....Sabiku (Gab) kdy jedes za Matou??Nas zvala na prochajdu pac uz sme zvladli vlaka tak abysme nejeli sami
sunin
napsal(a):
jakpak to???mel prujmy???Aronak kadi druhej den akorat tvrdy bobany a obcas ublinkne nestravenou kost jinak v poho.....mlaska u toho jak prase....nooo a zas z jineho soudku....Sabiku (Gab) kdy jedes za Matou??Nas zvala na prochajdu pac uz sme zvladli vlaka tak abysme nejeli sami
My si dáváme vždycky nějak scuka, někde na půl cesty... právě...
NO průjem měl...a taky zánět střev...atd...no otravný...chudák...tak si liboval..ale na granulích se mi krásně ztpravi... a konečně přibral
sabina
napsal(a):
Sabi, ber to z té lepší stránky, tvůj pesan je krasavec a rozhodně nevypadá, že by mu něco chybělo......a alespon nemáš tolik nádobí....
maťa

XXX.XXX.80.144
bffb
napsal(a):
Sabčíííííííí hoja!!! Sem říkala Míšaně , že bysme mohli dát proťápku někde na Tišnovsku třá, všici, což???
Tebe taky někam dostat, co máš Amira Ale tak, víš jak.....my s váma rádi proťápkujeme
Jináč my zbožňujeme čerstvé, kravské nožičky
bffb
napsal(a):
Sabi, ber to z té lepší stránky, tvůj pesan je krasavec a rozhodně nevypadá, že by mu něco chybělo......a alespon nemáš tolik nádobí....
to teda jo Gabik je kusanec chlapa......ja prave premyslela ze bysme to s Hadrakem vzali vlakem kdyz uz mame prvni cestu uspesne za sebou.Mata rikala nekde kolem Tisnova bo tak neco.
maťa

XXX.XXX.80.144
bffb
napsal(a):
Fríčko u toho má tak šílený polohy, že začínám přemýšlet, zda není bezobratlovec
bffb
napsal(a):
to je fakt....ikdyž mě to děsně bavilo. Mu vyvařovat..
Srdíčka, plíce, játra, ledvinky, svalovina do toho, mezižeberní křupky...ty měl nejradši...
nojo...takhle nemám práci, chystání...hrknu odměrku granul.. a jdu. Ale dostává sýry, pribináky, miluje , když mu tam prcnu kapičku rozpuštěnýho máslo...nebo občas sádlo...nojo..občas se mu přilepší nějakou ňamkou...
Jako melj měl rád mrkev..dneska odmítá..ale vařenou si dá taky
maťa

XXX.XXX.80.144
bffb
napsal(a):
Ještě Zmeteček
maťa

XXX.XXX.80.144
bffb
napsal(a):
A Bíša
maťa
napsal(a):
Sabčíííííííí hoja!!! Sem říkala Míšaně , že bysme mohli dát proťápku někde na Tišnovsku třá, všici, což???
Tebe taky někam dostat, co máš Amira Ale tak, víš jak.....my s váma rádi proťápkujeme
Jináč my zbožňujeme čerstvé, kravské nožičky
jeee to my sme koupili jednu kravskou susenou a nevesla se do kabelky a lidi na me cuceli jak kdybych ji te krave ufikla jaaaa
No pro protapku jsme vsema deseti....staci pekne pocasi a moje pevne nervy na Hadrakovu salinu a jeto!!!
maťa

XXX.XXX.80.144
bffb
napsal(a):
Fotila sem to, když už byly nožky skoro zpracované nerada je fotím při jídle, není to pěkný....sama nesnáším, když mě někdo při jídle jakkoliv ruší a tož to nedělám ani svým broučkům
sunin
napsal(a):
jeee to my sme koupili jednu kravskou susenou a nevesla se do kabelky a lidi na me cuceli jak kdybych ji te krave ufikla jaaaa
No pro protapku jsme vsema deseti....staci pekne pocasi a moje pevne nervy na Hadrakovu salinu a jeto!!!
Já tuhle ,, uzenou,, koupila jednou a pes se z ní posral a poblíl... kupuju ale šulínky...nebo sušené plíce...to je bez problémů
a ten smrádek..nooooo bomba
maťa

XXX.XXX.80.144
maťa
napsal(a):
Fotila sem to, když už byly nožky skoro zpracované nerada je fotím při jídle, není to pěkný....sama nesnáším, když mě někdo při jídle jakkoliv ruší a tož to nedělám ani svým broučkům
No Sabi, tak kdy máme dojet??? Můžem hned, jo, nebo zítra.....
Mmnt du juknout na družicu
maťa
napsal(a):
A Bíša
teeeda konoucha....ja uz pomalu zapomela jak se na lopete sedi.....teeeda na koni....od ty doby co sem ho prodala adrenalin zadnej....
Hadrak ma obcas taky zvlastni polhy....je rozcapenej jak E55 stetule
sunin
napsal(a):
jakouze druzicu??? to jako jaky ma byt pocasicko jooo???at uz je hezkyyyyy bo se z toho picnu
na nás ale nemáte.... aneb, od kud trčí noha
sabina
napsal(a):
Míšo, jakto že jsi prodala, to já doufám nebudu nikdy muset
pracovní, z minulého týdne
maťa

XXX.XXX.80.144
sabina
napsal(a):
To nemá chybu Sabi
No ona to není družice, ale pár poťap kosmonautů lécá kolem naší země a radioamatéři - viz. můj Míťa - s nima dělaj spojení
To by bylo na dlouho, to vysvětlit, je to složitý
Jinak uzený psům nekupuju vůbec, sama to nejím, není to dobrý. Proto nožky čerstvé, ráno se kravička zabije a odpo to pesanům Míťa dovalí
Prckové to nemaj, ani jeden to nechce, ale vařený jim jede
maťa

XXX.XXX.80.144
bffb
napsal(a):
Jo a Míšo, někdy až bude hezky, vezmu sebou originál měřidlo na psy a Aronka ti změřím Metrem doma to neuděláš správně, tže sem si nechala udělat origoš
A klidně těch 70 cm mít může, Fríčko má 71 cm!!!
A někde mám super ksicht Friga, jak Aronka ty výš, ale nemůžu to najít
maťa
napsal(a):
Jo a Míšo, někdy až bude hezky, vezmu sebou originál měřidlo na psy a Aronka ti změřím Metrem doma to neuděláš správně, tže sem si nechala udělat origoš
A klidně těch 70 cm mít může, Fríčko má 71 cm!!!
A někde mám super ksicht Friga, jak Aronka ty výš, ale nemůžu to najít
Sem musela Sabi prodat kvuli financim a vubec sem byla jalova kdyz mi ho nasi poridili k 18 tinam.....sem byla jelito a penizky taky zadny a nasi si neuvedomovali kolik kuna stoji a tak....ale do ted sem v kontaktu s panickou konika a zacali skakat a vubec se o neho uzsane stara jde jim to spolu krasne.....poridim konika az budu mit svoje a az ho budu moct mit doma.....a budu mit cas jak Lucky nebo Jaruska.....ty obdivuju
Sme koupili uzenou v pitbul shopu pac sme zatim v reznictvi na kravskou nenarazili....kazdopadne Hadrak se tvari fakt jak jelito a nejen u jidla
joooo a balonek uz mi byl pusten i na hlavu takze se ti nedivim Mati zes chtela vrazdit
sunin
napsal(a):
Sem musela Sabi prodat kvuli financim a vubec sem byla jalova kdyz mi ho nasi poridili k 18 tinam.....sem byla jelito a penizky taky zadny a nasi si neuvedomovali kolik kuna stoji a tak....ale do ted sem v kontaktu s panickou konika a zacali skakat a vubec se o neho uzsane stara jde jim to spolu krasne.....poridim konika az budu mit svoje a az ho budu moct mit doma.....a budu mit cas jak Lucky nebo Jaruska.....ty obdivuju
Sme koupili uzenou v pitbul shopu pac sme zatim v reznictvi na kravskou nenarazili....kazdopadne Hadrak se tvari fakt jak jelito a nejen u jidla
joooo a balonek uz mi byl pusten i na hlavu takze se ti nedivim Mati zes chtela vrazdit
Sabi ale sleduju vasi diskuzi na konich a i westernaky a jenom slintam....kunata chybi a moc....ale zatim nejak nevychazi nic jak bych chtela
maťa

XXX.XXX.80.144
bffb
napsal(a):
Viď Míšo, takovej super balonek na hlavě, to je mooooc fajn pocit!
Nu fotku sem nenašla, ale "mentoškovitých" mám dost
maťa

XXX.XXX.80.144
bffb
napsal(a):
Lucku i Jarušku znám osobně, Míšo a opravdu se jejich koníci mají jako v ráji Jaruščina Moruška a Kačenka, jsou super holčiny
A Lucka má Usu jak mimčo, ale ona i Michalku a Darése s Fabbým
Však se třá taky dočkáš, nemůže být všechno hned
maťa
napsal(a):
Lucku i Jarušku znám osobně, Míšo a opravdu se jejich koníci mají jako v ráji Jaruščina Moruška a Kačenka, jsou super holčiny
Jeziiiis to je cumicek....Fricko tak krasne kouka na ty fotce....to je hezkyyyyyy
Vsak ja vim ze nemuze byt vse hned....trpelive cekam,a kdyz uz nic tak si aspon planuju.No prave Moruse a Kacule a Usa.....to je muj vzor a pokud se moji budouci konici nebudou mit takhle tak nic....faaakt.....kdyby konika....je jedno jakyho,ale aby se mel tak jak konici od Lucky a od Jaruskyvim uz jen z toho co od nich ctu...jsou to supr zensky
A kdo je Michalka od Lucky??To je ten jajic?bo nejaky jiny zvirucha??
maťa
napsal(a):
TAKHLE JSME SI POCHUTNALI NA GRANULICH
maťa

XXX.XXX.80.144
sunin
napsal(a):
Jeziiiis to je cumicek....Fricko tak krasne kouka na ty fotce....to je hezkyyyyyy
Vsak ja vim ze nemuze byt vse hned....trpelive cekam,a kdyz uz nic tak si aspon planuju.No prave Moruse a Kacule a Usa.....to je muj vzor a pokud se moji budouci konici nebudou mit takhle tak nic....faaakt.....kdyby konika....je jedno jakyho,ale aby se mel tak jak konici od Lucky a od Jaruskyvim uz jen z toho co od nich ctu...jsou to supr zensky
A kdo je Michalka od Lucky??To je ten jajic?bo nejaky jiny zvirucha??
Jj králíček
No možná na tý fotce vypadá krásně, ale to je taky tak všechno, je třeba ho nejméně iks krát denně zadupávat do země Fakt je hroznééééj někdy
martasek
napsal(a):
TAKHLE JSME SI POCHUTNALI NA GRANULICH
Tvarohovej dortík k 1.narozeninám
tancoska
napsal(a):
Tvarohovej dortík k 1.narozeninám
tohle je dobrutka
maťa

XXX.XXX.80.144
bffb
napsal(a):
Taky dortík k 1. narozkám
maťa

XXX.XXX.80.144
bffb
napsal(a):
A tady další dortík Bíška, k druhým narozkám
maťa
napsal(a):
Jj králíček
No možná na tý fotce vypadá krásně, ale to je taky tak všechno, je třeba ho nejméně iks krát denně zadupávat do země Fakt je hroznééééj někdy
no mi to povidej....Hadrak jak kdyby zkousel obcas co vydrzim
Jak se ti povede vsecky vyfotit tak hezky spolecne??Ja mam co delat aby chvili posedeli na miste....ale jsou to cvoci.....jak maj sedet na miste je to pro ne utrpeni a breci ze nemuzou delat hovadiny
Jedna z mala fotek kdy jsou v klidu a spolu,a to jenom proto ze spiiiiiii
maťa

XXX.XXX.80.144
bffb
napsal(a):
a takhle to pak dopadá
maťa

XXX.XXX.80.144
sabina
napsal(a):
my nikdy nedělali dortíky..protože sme si donedávna mysleli, že je pes alergik...a tak když má nerozeniny...tak ocení víc hračku...a nějakou ňmaku
Jj Sabi, nějako podobně sem to dělala poslední dva roky u Batulky většinou dostala kousek Hermoša, něco k tomu takovýho lehkýho a hlavně hračky a muchlačku
Tady mám Sabi Komondora, heč! Víc ale ústně
maťa
napsal(a):
a takhle to pak dopadá
z ceho jsi Mati delala dortik??ted se velkym klukum blizi druhy narozky a ja dumam nad tim co jim hezkyho vyrobit.....sem premyslela pro Hadraka....syrovy masisko zality aspikem.....a pro voresaka vareny taky zality aspikem.....nooo ale beru kazdej dobrej recepis
maťa

XXX.XXX.80.144
maťa
napsal(a):
a takhle to pak dopadá
Míšo šak jukni na web do alba - společné fotky, nebo skupinkové, tam je mám focený v iks situejšn spolu. No daří se to tak, že nafotím asi tak 300 fotek, použiju dvě, přijdu o 20 let života a zešedivím, půl dne v háji....
Nééé, jsou obvykle hodní a trpí, než se uspokojím To je ta "kynologická výchova" víš????
sunin
napsal(a):
z ceho jsi Mati delala dortik??ted se velkym klukum blizi druhy narozky a ja dumam nad tim co jim hezkyho vyrobit.....sem premyslela pro Hadraka....syrovy masisko zality aspikem.....a pro voresaka vareny taky zality aspikem.....nooo ale beru kazdej dobrej recepis
Mati Komondora???to je ten dredatej???bo jakej???
Ty jo tady v Brne nam zacali padat kroupiky....ja se z toho snad zvencnu
maťa
napsal(a):
Míšo šak jukni na web do alba - společné fotky, nebo skupinkové, tam je mám focený v iks situejšn spolu. No daří se to tak, že nafotím asi tak 300 fotek, použiju dvě, přijdu o 20 let života a zešedivím, půl dne v háji....
Nééé, jsou obvykle hodní a trpí, než se uspokojím To je ta "kynologická výchova" víš????
ajoooo toz to asi zacnem praktikovat taky se uspokojim a psove mezitim pomrou starim pac nez ja neco slusnyho nafotim tak to je des
mam desne krivy ruky
maťa

XXX.XXX.80.144
sunin
napsal(a):
No hele, mám ke sporáku silnou averzi, i díky Mí´tovi, kterej spotřebuje jak mateřská školka
Tže vařím co nejrychleji, s néjmeně zašpiněným nádobím a nejnáročněji
Dort bylo vařený maso, k němu rozvařená rýže, troška zeleniny a nandat do misek, nechat schladnout, každá miska měla jiný tvar, tže po vyklopení to vypadalo pěkně A ozdobila sem to už kde čím
Taky mě to čeká, prckové budou slavit 27.3.
maťa

XXX.XXX.80.144
tancoska
napsal(a):
A u nás to dopadlo podobně
Ono to jídlo jednoho zmůže
maťa

XXX.XXX.80.144
sunin
napsal(a):
Mati Komondora???to je ten dredatej???bo jakej???
Ty jo tady v Brne nam zacali padat kroupiky....ja se z toho snad zvencnu
Jj dredatej tenhle ale ještě není, je teprvá štěndo
Kdyby se "vyráběli" aj v tmavších barvách, du do něj, ale ta bílá se mi na psa prostě nehodí
tancoska
napsal(a):
A u nás to dopadlo podobně
my po žrancu takhle..
Mati na novej pelech si zvykl dobře... dala jsem mu tak speciální 15cm vysokou poldožku..takže když chce srčí mi hlavu do postele...a je spokojenej tady první dny
maťa

XXX.XXX.80.144
sabina
napsal(a):
my po žrancu takhle..
Mati na novej pelech si zvykl dobře... dala jsem mu tak speciální 15cm vysokou poldožku..takže když chce srčí mi hlavu do postele...a je spokojenej tady první dny
No nádhera ten Gabík A pelíšek se mu líbil už na výstavě, byl úplně hrdej! On je prostě úžasnej fotomodel
Tož su ráda, že se mu líbí i dál a ta hlavička v postýlce je třešínka pro něj, co?
maťa

XXX.XXX.80.144
sabina
napsal(a):
Mati budeš mít dalšího?
Néééééééééé nebudúúúúúúúúú, dej pokoj! Mám plný ruce, buňky, nohy, páteř, prsty.....Frííííčka
Ale mám ho tadyk kousínek, denně ho potkávám...a slintám a asi se vtírnu a budu babu prudit, su zvědavka
maťa
napsal(a):
No nádhera ten Gabík A pelíšek se mu líbil už na výstavě, byl úplně hrdej! On je prostě úžasnej fotomodel
Tož su ráda, že se mu líbí i dál a ta hlavička v postýlce je třešínka pro něj, co?
tojo, na fotce tam měl jednu pedušku..takovou chabou na rychlovku... jinak teď má tuhle...a pod tím ten spešl výstel
To víš...se pohne...a musí mě omuckovat... jen slyším v noci jak mrchtnul ocáskem...tak nenápadko...a zase umřel za vlast...ale musel do mě ťufnout...fakt miláček...no :-)
sabina
napsal(a):
tojo, na fotce tam měl jednu pedušku..takovou chabou na rychlovku... jinak teď má tuhle...a pod tím ten spešl výstel
To víš...se pohne...a musí mě omuckovat... jen slyším v noci jak mrchtnul ocáskem...tak nenápadko...a zase umřel za vlast...ale musel do mě ťufnout...fakt miláček...no :-)
ajooooooooooooooooo uf uf teda
jinak u nás to možná vypadá, že pokud se postaví domek..což se teď chystáme nějako nenápadko...tak za rok se bdue nakrývat moje nejoblíbenější fena SAOa prej tam jedno bude čekat na měěěěěěě
ouááááááááááááá
asi se poseru...no, ale uvidíme jaká bude situace, znáš mě....
maťa

XXX.XXX.80.144
sabina
napsal(a):
Miláček je a jakej Takovej maminčin broučínet
Stejně jako Bíša....nejrozmazlenější Kavkazák na zemi Ale já za to fakt nemůžu, nemá být tak krásnej a hodnej a rozumnej a.....
Zato Zmeteček....to je pravej opak! Jééé a Sabi, sem si na tebe vzpomněla s těma obojkama na tý výstavě....nechtěj vědět, co mám doma..... Sem si pesany sladila esteticky víš?
Od košů až po postroje
Budu to dávat na web, někdy tenhle týden, tak se pak jukej
Su hroznááááááááááááááááá!
maťa

XXX.XXX.80.144
sabina
napsal(a):
ajooooooooooooooooo uf uf teda
jinak u nás to možná vypadá, že pokud se postaví domek..což se teď chystáme nějako nenápadko...tak za rok se bdue nakrývat moje nejoblíbenější fena SAOa prej tam jedno bude čekat na měěěěěěě
ouááááááááááááá
asi se poseru...no, ale uvidíme jaká bude situace, znáš mě....
Znám
A jak se staví domek "nenápadko"????!!!!
maťa
napsal(a):
Miláček je a jakej Takovej maminčin broučínet
Stejně jako Bíša....nejrozmazlenější Kavkazák na zemi Ale já za to fakt nemůžu, nemá být tak krásnej a hodnej a rozumnej a.....
Zato Zmeteček....to je pravej opak! Jééé a Sabi, sem si na tebe vzpomněla s těma obojkama na tý výstavě....nechtěj vědět, co mám doma..... Sem si pesany sladila esteticky víš?
Od košů až po postroje
Budu to dávat na web, někdy tenhle týden, tak se pak jukej
Su hroznááááááááááááááááá!
voléééééééééé prej z toho vyroste#;07#
Jasnéééééééééééééééééééééééééééééééééééé
sabina
napsal(a):
voléééééééééé prej z toho vyroste#;07#
Jasnéééééééééééééééééééééééééééééééééééé
jeee vy ste sladeni od kosu po postroje jooooo???
Toz pak dej vedet jak to tam budes mit......se inspiruju sem si vyhlidla v Hoferu takovej cervenej komplet na Oskaratora az povyroste.....to bude paaaalka pro vsechny tri.....ale co at se pesove maji dobre
sunin
napsal(a):
Toz pak dej vedet jak to tam budes mit......se inspiruju sem si vyhlidla v Hoferu takovej cervenej komplet na Oskaratora az povyroste.....to bude paaaalka pro vsechny tri.....ale co at se pesove maji dobre
do ceho jdes Sabiku???Ja mam v planu po priznani hypoteky koupit celorocne obyv.chatu a postupne spravovat....hlavne lpim na zahradce pro pesy
maťa

XXX.XXX.80.144
sabina
napsal(a):
tak nějak...teď se koupí kabely.... pak nějak nenápadko trámy, pak nějak nenápadko cihla po cihle....nebo co...
pokud bdue za rok stát...a já mít jinou práci....jdu do toho asi
Nooo Sabi, nemohla sem Toma vyděsit tím, že z toho nevyrosteš, ne?! Co bych to byla za kámošku???
Ale hodně sem se zmírnila hele, fakt!!! Už nekupuju furt, ale jenom 1x - 2x za rok, a to je teda úspěch! A teďka už nic, s tímhle musí všici dožít
Tak to s domečkem držím palečky!
maťa

XXX.XXX.80.144
sunin
napsal(a):
Míšo vědět dám neboj Víc neprozradím, ale barvy jsou to neobvyklé a krásné a hodící se na povahu a vzhled toho kterého chlupáče
Aj ty koše, fakt!
sunin
napsal(a):
do ceho jdes Sabiku???Ja mam v planu po priznani hypoteky koupit celorocne obyv.chatu a postupne spravovat....hlavne lpim na zahradce pro pesy
Chceme domek....jsme schopni udělat si to sami...což je velké plus...ale bude to dýl trvat....
Nicméně.... měla jsem a mám vlastně ještě návrh na dům...ale ten mě opustil..jelikož uklízet 7+1 sem si rozmyslela.... 250m2 zastavěné plochy obývák s kcuhyní dohromady snad nějakejch 15 metrů
...luxus...ale vyšlo by nás to asi na 6 mega...takže nic, no
Bude to asi nějakej hyper super domek.... klasika nějak kolem 4+1 jelikož chci dva dětský, ložnici a jeden pokoj na hadry...odmítám mít skířně
sabina
napsal(a):
Chceme domek....jsme schopni udělat si to sami...což je velké plus...ale bude to dýl trvat....
Nicméně.... měla jsem a mám vlastně ještě návrh na dům...ale ten mě opustil..jelikož uklízet 7+1 sem si rozmyslela.... 250m2 zastavěné plochy obývák s kcuhyní dohromady snad nějakejch 15 metrů
...luxus...ale vyšlo by nás to asi na 6 mega...takže nic, no
Bude to asi nějakej hyper super domek.... klasika nějak kolem 4+1 jelikož chci dva dětský, ložnici a jeden pokoj na hadry...odmítám mít skířně
Ajoooo toz ja se orientuju na neco v mensi cenove relaci,ale uz se tesiiiim ani ne nic tak velkeho pac budu sama
Teda Mati ty napinas....bych to uz chtela videt
maťa

XXX.XXX.80.144
bffb
napsal(a):
Njn, musíš vydržet Míšo, to nemám ještě nafocený a copak samotný, ale až v tom budu ještě fotit ty příšerky! Už teďka šedivím
Jj Sabi, domek tak akorát, já mám dojem, že na jedný straně uklidím a na druhý už zas můžu začít A mývání oken a dveří.....škoda mluvit
maťa

XXX.XXX.80.144
bffb
napsal(a):
Sem se dneska nějak rozkecala tadyk Ty taky Sabi!
Snad nějaký skvrny někde na slůněti, či co, což? Takhle akční tadyk, když mám hafo práce jinde ještě
maťa

XXX.XXX.80.144
sabina
napsal(a):
jinak já si počkám...až to Matulina nafotí...bude to stát zato...klid na duši
No to bude, otázka zda to někdo pak dá na ten web ještě, páč já taky u toho můžu bídně zhynout na infoš
Asi přepadnu Bíška....spinká alá miminečko na zádíčkách, svraštělej, maličkej.....
maťa

XXX.XXX.80.144
bffb
napsal(a):
No a omlouvám se Bany, že jsme jí to téma přehodily úplně někam jinam
Kdyžtak ať to Impact smázne, co Impact? Případně frontu na moji vraždu můžete utvořit ihned, zítra budu "při tom focení" stejně "tuhá"
maťa
napsal(a):
No a omlouvám se Bany, že jsme jí to téma přehodily úplně někam jinam
Kdyžtak ať to Impact smázne, co Impact? Případně frontu na moji vraždu můžete utvořit ihned, zítra budu "při tom focení" stejně "tuhá"
navrhuju utvořit jen pro nás novou diskuzi.... navrhněte téma...ať to tady nezahlcujem již více
sabina
napsal(a):
navrhuju utvořit jen pro nás novou diskuzi.... navrhněte téma...ať to tady nezahlcujem již více
toz to neni spatny napad s navrhovanim temata to necham na vas......mam vymysleci antismysl
teeeda ale rozjelo se to pekneeee takovy ukecany babiska....to je neco pro me
Jooo a kdyz bude to "nase" tema hodim tam i fotaka kunucha,co jsem mela,meli jsme pujceny i damsky sedlo toz sem se na chvili z toho prasecinca udelala damou a vyjela aspon na halu Sabi taky ma ten tvuj konucha slintaci manie??Ja vzdy kdyz byla cista a vyprana tak jak kdyby se mu to nelibilo a musel si me uzpusobit k obrazu svemu slintavemu
maťa

XXX.XXX.80.144
sabina
napsal(a):
Něco vymysli Sabi, si myslítko Třá něco jako "Psí parťačky" nebo tak?! No já v tuhle hoďku nápadama nehýřím
bffb
napsal(a):
papání
bffb
napsal(a):
a pro celý hotel
bffb
napsal(a):
Ahojky chtela jsem se zeptat vy davate syrove praseci nozky ja mam fenecku NO rano ji davam granulky a vecer dostava varene maso s testovinami nebo granulemi chci ji doprat taky nejakou bastu ale vzdycky se bojim ze se ji neco stane s tech kosti takze myslite ze ji muzu taky dat surovou praseci nozku a nic se ji nestane moc diky za odpoved a to je ona moje zlaticko
easter
napsal(a):
Ahojky chtela jsem se zeptat vy davate syrove praseci nozky ja mam fenecku NO rano ji davam granulky a vecer dostava varene maso s testovinami nebo granulemi chci ji doprat taky nejakou bastu ale vzdycky se bojim ze se ji neco stane s tech kosti takze myslite ze ji muzu taky dat surovou praseci nozku a nic se ji nestane moc diky za odpoved a to je ona moje zlaticko
a jeste jedna
sunin
napsal(a):
myslim ze se ji nic nestan......u nas se basti syrovy nozky skoro obden a to i muj dobrous kterej ma zkraceny strevo diky operaci a nic mu z toho neni.....ale kosti hlavne syrovy.....peceny nebo vareny bych nedala
bašta-hovězí kostička