Nezavřou hubu a nezavřou :-)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.3.2009 22:00
sabina

XXX.XXX.64.178

17.3.2009 22:02
sunin

XXX.XXX.126.103

sabina napsal(a):

joooo tak to je veeelice originalni a sedi to jak na miru usity.....ja snad kvuli vam nepujdu spat

maťa

17.3.2009 22:03
maťa

XXX.XXX.80.144

sabina napsal(a):

no super Sabi!!!

Sme se po iks letech zase na ifauně rozkecly, co? Jak za starých časů....

Tadyk je šílenej vichr, ale fakt fest....u vás taky?

sabina

XXX.XXX.64.178

sunin napsal(a):
joooo tak to je veeelice originalni a sedi to jak na miru usity.....ja snad kvuli vam nepujdu spat

prcni fotku koňucha...šup..

maťa

maťa

XXX.XXX.80.144

sunin napsal(a):

Nechoď Míšo....víš kde se ještě naspíš, ne?

17.3.2009 22:04
sunin

XXX.XXX.126.103

maťa napsal(a):
no super Sabi!!!

momeeeent sem ja jelito vzala spatny CD

17.3.2009 22:04
sabina

XXX.XXX.64.178

maťa napsal(a):
no super Sabi!!!

je tu humusácky...Gabín vyběhl...kanínek...a čurínek..a mazal dom...a na mě koukal..jížiši, ty nejdeš...děléééj bože, pohni si toh psa bych měla začít cévkovat..jelikož jeho přemluvit..aby se šel vychcat....umění to nadlidské

maťa

17.3.2009 22:06
maťa

XXX.XXX.80.144

sabina napsal(a):
je tu humusácky...Gabín vyběhl...kanínek...a čurínek..a mazal dom...a na mě koukal..jížiši, ty nejdeš...děléééj bože, pohni si toh psa bych měla začít cévkovat..jelikož jeho přemluvit..aby se šel vychcat....umění to nadlidské

mi připomíná Gríšu, když prší, to je to samý
Zato Bíšu s Frí dostat dom, a když tam tak vichruje....ještě aby něco na ně hapalo, a my jdeme zase na půlnoční pak, tže to bude hapat určo na mě

17.3.2009 22:07
sunin

XXX.XXX.126.103

sabina napsal(a):

haaa uz je to tady
tady je konoucha jeste jako hrebcak

17.3.2009 22:07
sabina

XXX.XXX.64.178

maťa napsal(a):
mi připomíná Gríšu, když prší, to je to samý
Zato Bíšu s Frí dostat dom, a když tam tak vichruje....ještě aby něco na ně hapalo, a my jdeme zase na půlnoční pak, tže to bude hapat určo na mě

jaj, tak to my tak poslední kolem 8-9 potom je tak tvrdej...a když ho tahám ven...čumí jak sebevrah

17.3.2009 22:08
sabina

XXX.XXX.64.178

sunin napsal(a):
haaa uz je to tady

dokolika byl hřebcem? ten můj bude mít v červnu tři...a pěkně mu to leze na mozek

sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
dokolika byl hřebcem? ten můj bude mít v červnu tři...a pěkně mu to leze na mozek

krásnej..jinak...

maťa

maťa

XXX.XXX.80.144

sabina napsal(a):
jaj, tak to my tak poslední kolem 8-9 potom je tak tvrdej...a když ho tahám ven...čumí jak sebevrah

No jo, ty ho máš krásně "kynologicky zvládnutýho", ale ti moji přírodní pastevci....
To je boj!
Zlatý Nudle a Mišpuldi

maťa

17.3.2009 22:09
maťa

XXX.XXX.80.144

sabina napsal(a):
krásnej..jinak...

Jj, moc krásnej

17.3.2009 22:10
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
haaa uz je to tady

u nas je taky hnusne hnusacky....a Hadraka dostat ven???Breci a jeci ze je mu zima a ze chudinka promokne....no je to ciiiita ze to snad ani neni mozny
A tady jedna v tom damskym sedle....sem myslela ze vypadnu ale pak super pocitdoporucuju pujcit a zkusit

maťa

17.3.2009 22:10
maťa

XXX.XXX.80.144

maťa napsal(a):
Jj, moc krásnej

Sabi, Amirek zlobí jo?

17.3.2009 22:12
sabina

XXX.XXX.64.178

sunin napsal(a):
u nas je taky hnusne hnusacky....a Hadraka dostat ven???Breci a jeci ze je mu zima a ze chudinka promokne....no je to ciiiita ze to snad ani neni mozny
A tady jedna v tom damskym sedle....sem myslela ze vypadnu ale pak super pocitdoporucuju pujcit a zkusit

Já takhle jezdila na westr. sedle... nohu přes hrušku a jely sme....sranda..no

Jojo, Amir zlobí..to víš...a já cepuju a cepuju, až si řikám, zda to není zbytečný..takže kastrace je na zvažování momentálně... Do chovu nepůjde...a do sportu se hrnem...takže uvidíme...Teď v neděli...sme se střetli s hřebcem..no bitka jak svině.... sranda s hřebcama...

17.3.2009 22:12
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

byl hrebcakem do peti roku ale v tech 5 to uz presahovalo moje moznosti.....delal bordel neskutecnej a museli sme potom znova obsedat a delat vse znova jak sasci....sem na neho nejakej tyden nemela cas a byl jak vymenenej....chtel me sundat zlomil mi nos....tak sme to vzali znova od zacatku

17.3.2009 22:14
sabina

XXX.XXX.64.178

sunin napsal(a):
byl hrebcakem do peti roku ale v tech 5 to uz presahovalo moje moznosti.....delal bordel neskutecnej a museli sme potom znova obsedat a delat vse znova jak sasci....sem na neho nejakej tyden nemela cas a byl jak vymenenej....chtel me sundat zlomil mi nos....tak sme to vzali znova od zacatku

on je svatej....a z toho mu hrkne...a je to...chodím pořád s tušírkou...zvládá se to...to jo...ale dost to unavuje..no.

Sedlo atd...to on prostě bere tak, že mamka dala...tak to tak je.....a nic se neděje....takže sem zvědavá na obsedání.... ve volnosti chodíme přes metr....tak uvidíme..kam to dotáhnem...a to šel potřetí teprve...se hledá

maťa

17.3.2009 22:14
maťa

XXX.XXX.80.144

sabina napsal(a):
Já takhle jezdila na westr. sedle... nohu přes hrušku a jely sme....sranda..no

Jojo, Amir zlobí..to víš...a já cepuju a cepuju, až si řikám, zda to není zbytečný..takže kastrace je na zvažování momentálně... Do chovu nepůjde...a do sportu se hrnem...takže uvidíme...Teď v neděli...sme se střetli s hřebcem..no bitka jak svině.... sranda s hřebcama...

Jooo hormonům neporučíš
Tak hlavně abyste to zvládli ke spokojenosti obou, což zvládnete, ať se rozhodneš jak chceš, neb si osůbka citlivá a máš selský rozum

17.3.2009 22:15
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

ty jo s hrebcama byl v poho to spis valachy nenavidel.....sem ho poustela do ohrady zpet po vyjizdce a u kulatin stal oooobr valach a Portakovi se znelibil...rozbehl se a zakousl se do neho jak pes a zacal i skubat a trepat hlavou jak pes.....chudak kuna mel vyskubany chlupy az na kuzu a ten muj zmetour mel jasno.
Byl to terorista jako hrebcak,ale pokud nejdete do chovu a leze mu to na mozek tak bych ho fikla.

maťa

17.3.2009 22:17
maťa

XXX.XXX.80.144

sabina napsal(a):

Huch a my máme novou sousedku Sousedům nad náma umřel snad 16-ti letej kříženec kolie a objevila se tam............

SABI hádej!!!!

maťa

17.3.2009 22:18
maťa

XXX.XXX.80.144

maťa napsal(a):
Huch a my máme novou sousedku Sousedům nad náma umřel snad 16-ti letej kříženec kolie a objevila se tam............

SABI hádej!!!!

Nápověda....je jich tady jako máku a já z nich dostávám osypky

17.3.2009 22:19
sabina

XXX.XXX.64.178

maťa napsal(a):

SABI hádej!!!!

bordyna, jo?

sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
bordyna, jo?

uf

sunin

XXX.XXX.126.103

maťa napsal(a):

SABI hádej!!!!

tyyyy joo....16 let to je uuuctyhodnej vek kamos mi povidal o jeho NO cku a umrel mu v 17.....to uz je co rict na ovcouny

maťa

17.3.2009 22:20
maťa

XXX.XXX.80.144

sabina napsal(a):
bordyna, jo?

Nééé,. copak těch mám kolem jak much a mám z nich vosypky??? neblááázni
Je to hroznýýýýý, hroznýýýýýýýýýý......

17.3.2009 22:21
sabina

XXX.XXX.64.178

sunin napsal(a):
tyyyy joo....16 let to je uuuctyhodnej vek kamos mi povidal o jeho NO cku a umrel mu v 17.....to uz je co rict na ovcouny

On má děsně zajímavou krev...ale u nás ho nikdo z estetické strany nebude chtít....jelikož si rači vyberou Asilní araby...čistě egyptský....ale mě to nesere..100x rači za koně, co bude ve stádě....a bude mít nějakou kariéru, než koně, co je mimo..trápí se, že má koule...a občas si skočí

maťa

maťa

XXX.XXX.80.144

sunin napsal(a):

On měl možná i víc, byl staletej Ale moc fajn pesan

sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
On má děsně zajímavou krev...ale u nás ho nikdo z estetické strany nebude chtít....jelikož si rači vyberou Asilní araby...čistě egyptský....ale mě to nesere..100x rači za koně, co bude ve stádě....a bude mít nějakou kariéru, než koně, co je mimo..trápí se, že má koule...a občas si skočí

já nevím, napadla mě borderka

maťa

17.3.2009 22:23
maťa

XXX.XXX.80.144

sabina napsal(a):

Tak Sabči, přece NUDLE!!!!! Taky křížená!!! Tipuju nějakýho ovčouna, dle mohutnosti, ale jinak je maličká, a co horší, fenečka
A prdlá je jak Dží

maťa

17.3.2009 22:24
maťa

XXX.XXX.80.144

sabina napsal(a):

je to ale focený z vrchního okna a přes celej dvůr a zahradu a ještě bylo pod mrakem

17.3.2009 22:24
sunin

XXX.XXX.126.103

maťa napsal(a):
On měl možná i víc, byl staletej Ale moc fajn pesan

hezkej Mati....ani nevypada jak stoletej

JJ tak tak Sabi...sic je skoda Amira jako plemenika ale ja tomu prd rozumim kooor u arabacu ale budes v klidu ty i on a plemeniku i kdyz jich je potreba tak je mi lito kdyz nejsou ve stade a ve spolecnosti

17.3.2009 22:25
sunin

XXX.XXX.126.103

maťa napsal(a):
je to ale focený z vrchního okna a přes celej dvůr a zahradu a ještě bylo pod mrakem

tyy jo to vypada jak nuuudle jezevcovita s necim ovcounovitym

maťa

17.3.2009 22:26
maťa

XXX.XXX.80.144

sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
tyy jo to vypada jak nuuudle jezevcovita s necim ovcounovitym

Tady je takovej hnus hnusnej....sme planovali s kamoskou pani Pitovou prochajdu a litani na poli a jak to tak vidim to abych si vzala gumaky prinejmensim rybarsky

sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
já nevím, napadla mě borderka

no nic holky..zítra zase na 7 takže si jdu hajají..moc ráda sem s váma pokecala....a při volné chvíli budu zpět

Dobrou

17.3.2009 22:27
sunin

XXX.XXX.126.103

maťa napsal(a):
Mentošek

heele taky mam dementika....usiska vlajici

17.3.2009 22:29
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

maťa

17.3.2009 22:30
maťa

XXX.XXX.80.144

sunin napsal(a):

Jj ty proťápky jsou teďka boj, já zásadně vždycky zmoknu, pak mě usmaží slunko a dom docházím v krupobití Holt nečasí

Aronek je super, aby ho to neodfouklo, když má být ta vichřice zase

Gabíínek

maťa

maťa

XXX.XXX.80.144

maťa napsal(a):
Jj ty proťápky jsou teďka boj, já zásadně vždycky zmoknu, pak mě usmaží slunko a dom docházím v krupobití Holt nečasí

Gabíínek

Sabi dobrouuuuuuuuuuuuu

sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

a jeste musim tuhle....vsimnete si opet vlajicich usi....a hlavne antenky na hlave....ne neni to mimozemstan...je to parodie na ocasek

maťa

17.3.2009 22:32
maťa

XXX.XXX.80.144

sunin napsal(a):
a jeste musim tuhle....vsimnete si opet vlajicich usi....a hlavne antenky na hlave....ne neni to mimozemstan...je to parodie na ocasek

To je dobrý ten ocas

17.3.2009 22:32
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
no nic holky..zítra zase na 7 takže si jdu hajají..moc ráda sem s váma pokecala....a při volné chvíli budu zpět

Dobrou

ajoooooooooooooo, nudléééé nojo

to teda vypadá...
Uvidím, máme absolvovat výstavu..tak nevím zda půjdem jako hřebci, nebo už valáškové....to užkáže čas...a on jeho chováním...tak dobrou

17.3.2009 22:33
sunin

XXX.XXX.126.103

maťa napsal(a):

Gabíínek

jee to je krasna slinta...tak takovou sme meli pouze kdyz sem v posteli papkala zmrzku a nevsimla si ze aronak se vzbudil a cumi a najednou si vsimnu....snad pulmetrovy proslintany kolo na preine....no labuuuzo

17.3.2009 22:33
sunin

XXX.XXX.126.103

maťa napsal(a):
To je dobrý ten ocas

a to bylo nechtene delal prdelni skoky na kaminek a povedlo se

maťa

17.3.2009 22:34
maťa

XXX.XXX.80.144

sabina napsal(a):

Copak sliny, těch si my se Sabčou užíváme dnes a denně hektolitry
Jenom konzistence je u každého jiná Sme už odborníci, víš?

17.3.2009 22:35
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
ajoooooooooooooo, nudléééé nojo

to teda vypadá...
Uvidím, máme absolvovat výstavu..tak nevím zda půjdem jako hřebci, nebo už valáškové....to užkáže čas...a on jeho chováním...tak dobrou

dobrou....děcka čím, to je...že čím víc kůže navíc...tím víc toho psa miluju, ten jeho rozjařenej rypoušek...to je prostě dar

17.3.2009 22:36
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
dobrou....děcka čím, to je...že čím víc kůže navíc...tím víc toho psa miluju, ten jeho rozjařenej rypoušek...to je prostě dar

tak tak ...

maťa

17.3.2009 22:36
maťa

XXX.XXX.80.144

sabina napsal(a):

A taky z únorovky, výstavní Fabbínek

maťa

17.3.2009 22:37
maťa

XXX.XXX.80.144

sabina napsal(a):

Nu a Predátora určo znáš

17.3.2009 22:38
sunin

XXX.XXX.126.103

maťa napsal(a):
A taky z únorovky, výstavní Fabbínek

tyyy jo to je feeesak,si pamatuju jeste jak Lucka davala fotky kdyz byl mimisek
Joo a s tema slintama....to joooo vy uz musite byt se Sabcou odbornici na slovo vzati...to u nas se slina pouze kdyz citi neco sladkyho

17.3.2009 22:39
sunin

XXX.XXX.126.103

maťa napsal(a):
Nu a Predátora určo znáš

jeziiis to je dooobrej rypous....to mame co dohanet s umeleckyma fotkama ale takovej se nam nepovede ani naaaahodou......ten fakt nema chybu

maťa

17.3.2009 22:40
maťa

XXX.XXX.80.144

sunin napsal(a):
tyyy jo to je feeesak,si pamatuju jeste jak Lucka davala fotky kdyz byl mimisek
Joo a s tema slintama....to joooo vy uz musite byt se Sabcou odbornici na slovo vzati...to u nas se slina pouze kdyz citi neco sladkyho

Sranda je, že Bíšek se naučil těch slin zneužívat a mučí mě! Přesně ví, kde a kdy se má otřepat, otřít o mě atp. Nestačím prchat a utírat a nadávat A když o nic nejde, nevypustí ani bublinku

17.3.2009 22:40
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
jeziiis to je dooobrej rypous....to mame co dohanet s umeleckyma fotkama ale takovej se nam nepovede ani naaaahodou......ten fakt nema chybu

ja jdu hodit sipku do duchen....pac zitra ten hnusnej ustav vola...a uz musiiiim vsta
Tak broooou

maťa

17.3.2009 22:41
maťa

XXX.XXX.80.144

sunin napsal(a):

Jich mám na webu víc, v Duocacibu Brno, se pak jukni....napřed se fotil trénink, pak akce

17.3.2009 22:42
sunin

XXX.XXX.126.103

maťa napsal(a):
Jich mám na webu víc, v Duocacibu Brno, se pak jukni....napřed se fotil trénink, pak akce

jj juknu na to sem zvedavec,ale dneska huz jdu faaaakt umriit

maťa

17.3.2009 22:48
maťa

XXX.XXX.80.144

sunin napsal(a):
jj juknu na to sem zvedavec,ale dneska huz jdu faaaakt umriit

Jasně, brouuuu

Tadyk je šílená vichřice, zrovna sousedům spadla taška....fakt super Dlouho sme tu neměli Kirylka
To zas bude noc a na půlnoční fakt nejdu, to je vo hubu

18.3.2009 06:41
sabina

XXX.XXX.1.234

maťa napsal(a):
Jasně, brouuuu

Tadyk je šílená vichřice, zrovna sousedům spadla taška....fakt super Dlouho sme tu neměli Kirylka
To zas bude noc a na půlnoční fakt nejdu, to je vo hubu

Hola hola..hezké ráno...tak já už makčenkuju...podívám se sem nejdřív tak kolem 11..pak až večír :-(

tak se mějte bájově....jojo na xichtíky sme odborníci...se divím, že neznáš fotku alá ,,Havel,,

18.3.2009 07:42
sunin

XXX.XXX.73.160

sabina napsal(a):
Hola hola..hezké ráno...tak já už makčenkuju...podívám se sem nejdřív tak kolem 11..pak až večír :-(

tak se mějte bájově....jojo na xichtíky sme odborníci...se divím, že neznáš fotku alá ,,Havel,,

fotku ala Havel???jak koukam na ty rypouse tak to bude urco stat taky za to
Huraaa ja dneska konecne dorazila do uuustavu a uz tady trcim,ale jen do pul jedne....supeeer a pak sup na policko a hazet ten pitomej "ksichtobalon" vcera mi zas pristal na hlave jak sem sla spat.

18.3.2009 08:53
lucky

XXX.XXX.230.77

sunin napsal(a):
fotku ala Havel???jak koukam na ty rypouse tak to bude urco stat taky za to
Huraaa ja dneska konecne dorazila do uuustavu a uz tady trcim,ale jen do pul jedne....supeeer a pak sup na policko a hazet ten pitomej "ksichtobalon" vcera mi zas pristal na hlave jak sem sla spat.

Ahoj holky! Jedne jsem jukla...mě zajímalo co za téma se skrývá pod tím názvem a vy tady drbete
Fabín tam vypadá pěkně znuděný. Ale Gabo s tím ksichtem nemá chybu.

18.3.2009 08:56
sunin

XXX.XXX.73.160

lucky napsal(a):
Ahoj holky! Jedne jsem jukla...mě zajímalo co za téma se skrývá pod tím názvem a vy tady drbete
Fabín tam vypadá pěkně znuděný. Ale Gabo s tím ksichtem nemá chybu.

jjj Gabinek nema chybu....fakt predator hadra
Sabca vymyslela dobrej nazev cooo??

18.3.2009 08:58
lucky

XXX.XXX.230.77

sunin napsal(a):
jjj Gabinek nema chybu....fakt predator hadra
Sabca vymyslela dobrej nazev cooo??

No jo, já na tou koukám..tak jsem to jen projela. a tam Fabín..tak koukám a vidím známá jména

maťa

18.3.2009 10:16
maťa

XXX.XXX.80.144

sabina napsal(a):

Hojky na vtéřu
Jééé Lucky ahoooj, no sme se včera nějak rozjely

Jináč nejen že celou noc tady byl uragán, ale ještě se spustila chumelenice, ale spíš to byly kousky ledu, než vločky....hrůza! Dneska je bílo a zmrzlo, tak netuším, jak se budu hrabat v zemi
Ale zatím je krásně
No loni 20.3. byla ta hromadná na D1 kvůli vánici, tže sem to nečasí čekala
Mě už nepřekvapí nic

Musím letět, čásku mám málo a kdy zas budu mít čas se rozšoupnout jak včera, netuším

18.3.2009 10:58
sunin

XXX.XXX.73.160

maťa napsal(a):
Hojky na vtéřu
Jééé Lucky ahoooj, no sme se včera nějak rozjely

Jináč nejen že celou noc tady byl uragán, ale ještě se spustila chumelenice, ale spíš to byly kousky ledu, než vločky....hrůza! Dneska je bílo a zmrzlo, tak netuším, jak se budu hrabat v zemi
Ale zatím je krásně
No loni 20.3. byla ta hromadná na D1 kvůli vánici, tže sem to nečasí čekala
Mě už nepřekvapí nic

Musím letět, čásku mám málo a kdy zas budu mít čas se rozšoupnout jak včera, netuším

Tady je taky kraaasne,ale fuci peknej vichr mi to toho zebrouna dneska odvlaje jak pujdem na pole no jsem zvedava
v noci taky padaly kroupy s cimsi a celou noc sem se kvuli tomu budila,ale zas jak sme se vcera rozkecali tak se mi zdalo o Frickovi a Bisovi

maťa

18.3.2009 14:44
maťa

XXX.XXX.80.144

sabina napsal(a):

Jejda a copak se ti o těch dvou příšerkách zdálo??

Jinak poslušně hlásím, že na webu už to mám!!! Tu esteticky sladěnou smečku!!!
Tož kdo má zájem juknout, tak v Aktuálně najde odkaz
Dalo mi to teda zabrat fest.....
Vystihnout chvíli, kdy svítí a nesněží a neuragání
Ale zvládla sem to jakž takž....
Fotek estetických broučků mám samo více, ale už nemám čas to nafikat na rajče, tže až někdy, ale ty nejhezčí sou na webu

18.3.2009 14:59
lucky

XXX.XXX.230.77

maťa napsal(a):
Jejda a copak se ti o těch dvou příšerkách zdálo??

Jinak poslušně hlásím, že na webu už to mám!!! Tu esteticky sladěnou smečku!!!
Tož kdo má zájem juknout, tak v Aktuálně najde odkaz
Dalo mi to teda zabrat fest.....
Vystihnout chvíli, kdy svítí a nesněží a neuragání
Ale zvládla sem to jakž takž....
Fotek estetických broučků mám samo více, ale už nemám čas to nafikat na rajče, tže až někdy, ale ty nejhezčí sou na webu

Tady je uragán děsný a já jela na pilu pytlovat hobliny na podestýlku pro usu! Oni mi postelden den před tím, než jsem tam chtěla jet, odvezli 3 náklaďáky hoblin! Tak jsem měla domluveno na dnes, že přijdu, že budou mít čerstvé nahoblované z pondělí a úterý...no báájo.

V tom vichru to bylo šílené! Třetina toho co hupslo ze zásobníku skončilo vedle v potoce, málěm mě odneslo i s pytly, z lopaty mi to zfoukávalo, hobliny jsem měla všude, hrůza. Naložila jsem 8 pytlů, Darések mi to odtáhl domů, nemít ty psy , tak nevím kdo by to vozil..jsou dříči a Darés byl štěstím bez sebe, že může makat. Na pilu ně dovezl a zpátky jsem šla pěšky a on táhl vozík nabouchaný pytly s hoblinami. Navíc měli krááásné čisté žluťounké hoblinky, voní to ve stáji krááásně, Usa miluje se v nich rozvalit, má pak hobliny i na uších.
Napráskala jsem ji tam 6 velkých pytlů, ta až to uvidí, tak sebou hned praští a bude hajat .

18.3.2009 15:15
sunin

XXX.XXX.126.103

lucky napsal(a):
Tady je uragán děsný a já jela na pilu pytlovat hobliny na podestýlku pro usu! Oni mi postelden den před tím, než jsem tam chtěla jet, odvezli 3 náklaďáky hoblin! Tak jsem měla domluveno na dnes, že přijdu, že budou mít čerstvé nahoblované z pondělí a úterý...no báájo.

V tom vichru to bylo šílené! Třetina toho co hupslo ze zásobníku skončilo vedle v potoce, málěm mě odneslo i s pytly, z lopaty mi to zfoukávalo, hobliny jsem měla všude, hrůza. Naložila jsem 8 pytlů, Darések mi to odtáhl domů, nemít ty psy , tak nevím kdo by to vozil..jsou dříči a Darés byl štěstím bez sebe, že může makat. Na pilu ně dovezl a zpátky jsem šla pěšky a on táhl vozík nabouchaný pytly s hoblinami. Navíc měli krááásné čisté žluťounké hoblinky, voní to ve stáji krááásně, Usa miluje se v nich rozvalit, má pak hobliny i na uších.
Napráskala jsem ji tam 6 velkých pytlů, ta až to uvidí, tak sebou hned praští a bude hajat .

No Mati bylo to takovy zmateny.....ale byli sme kdesi ve staji zadelavali cely dvere barevnyma mrizema a Bisek s Frickem byli hrozne hodni a pobihali kolem
no ja mam vubec takovy super sny.....teda ale nekdy i zivy nocni mury
huz jdu kuknout na vyladeny psiska

Luci teda s tema hoblinama ti to nezavidimse divim ze ti na te lopate vubec neco zustalo pac jestli u vas fici tak jak tady tak des a hruuuuza....sem myslela ze mi to aji Hadrosa odnese a fuuuj mit hobliny vsude....no to bych se udrbala k smrti

18.3.2009 15:24
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
No Mati bylo to takovy zmateny.....ale byli sme kdesi ve staji zadelavali cely dvere barevnyma mrizema a Bisek s Frickem byli hrozne hodni a pobihali kolem
no ja mam vubec takovy super sny.....teda ale nekdy i zivy nocni mury
huz jdu kuknout na vyladeny psiska

Luci teda s tema hoblinama ti to nezavidimse divim ze ti na te lopate vubec neco zustalo pac jestli u vas fici tak jak tady tak des a hruuuuza....sem myslela ze mi to aji Hadrosa odnese a fuuuj mit hobliny vsude....no to bych se udrbala k smrti

Huz sem to skoukla.....a musim rict ze supeeeer
ty barvy jsi trefila perfektne......no a nejvic se mi libi ta modra na Frickovi....k nemu to fakt sedi ta modra.....no a Kikuse ve zlute..... super
Premyslim co namaslit na arona jakou barvicku.....meli sme modrou jak ma Fricko ale z toho uz mi vyrostl davno.....ted samy cerny obojky,modry voditka a kos se zelenou...no jak u komediantu

seeem se chtela zeptat....kde jsi koupila obojek pro Biska??se mi ten stahovat moc libi....retizkovy moc nemusim....jsem ulitla na nylon a ruzny vysivky a barvicky

18.3.2009 15:35
lucky

XXX.XXX.230.77

sunin napsal(a):
Huz sem to skoukla.....a musim rict ze supeeeer
ty barvy jsi trefila perfektne......no a nejvic se mi libi ta modra na Frickovi....k nemu to fakt sedi ta modra.....no a Kikuse ve zlute..... super
Premyslim co namaslit na arona jakou barvicku.....meli sme modrou jak ma Fricko ale z toho uz mi vyrostl davno.....ted samy cerny obojky,modry voditka a kos se zelenou...no jak u komediantu

seeem se chtela zeptat....kde jsi koupila obojek pro Biska??se mi ten stahovat moc libi....retizkovy moc nemusim....jsem ulitla na nylon a ruzny vysivky a barvicky

No fičí, fičí a děsně... a teď je tady co chvíli vánice a zrovna jsme si tady zažili srandu s naší mámou...se jukněte do moderky z králíků na koních ..se zasmějete

18.3.2009 15:38
sunin

XXX.XXX.126.103

lucky napsal(a):
No fičí, fičí a děsně... a teď je tady co chvíli vánice a zrovna jsme si tady zažili srandu s naší mámou...se jukněte do moderky z králíků na koních ..se zasmějete

jdu na to....stejne vam tam lezu furt a cucim na fotky

18.3.2009 15:42
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
jdu na to....stejne vam tam lezu furt a cucim na fotky

Teeeeda ja se snad smichy pocuuuram....teda mamka je suprove vtipna.....sem cekala co z toho vyleze a ona dovolena pro Usinku v Egypte
tak to je mazec se nemuzu prestat smat

18.3.2009 16:02
lucky

XXX.XXX.230.77

sunin napsal(a):
Teeeeda ja se snad smichy pocuuuram....teda mamka je suprove vtipna.....sem cekala co z toho vyleze a ona dovolena pro Usinku v Egypte
tak to je mazec se nemuzu prestat smat

maťa

18.3.2009 19:10
maťa

XXX.XXX.80.144

sabina napsal(a):

Hoj! Teda Luci, to si měla příšerný s těma pilinama! Kluci jsou šikovní a ty odvážná

Míšo oba velcí maj ty obojky z Magu, jsem jim napsala email, že bych chtěla obojek nylon šíře 5 cm, v té a té barvě, a jen stahovák, ne jak stahovák tak obyč obojek, zda je to možné a za kolik Oni hned ochotně odepsali a bylo to

Jinak mám i z Hofera nějaké, jsou dražší - ač ne o moc - a jakoby tvrdší. Což teda mým chlupáčům neva, ale u krátkosrstého psa by mohlo Zase tyhle Magový mi přijdou...no mám strach, aby vydržely, nejsou tak tvrdý a pevný, mi přijde....tož to se pozná

A tadyk děti padaj stromy, kutálej se auta do příkopů, je vánice a drží to, ještě je to zmrzlý, no prostě klasika březnový nečasí Mně neva nic, ale ten uragán teda jo, vichr fakt nemusím Ani auto mi nechtělo skoro jet proti té hrůze uragánské

18.3.2009 19:27
sunin

XXX.XXX.126.103

maťa napsal(a):
Hoj! Teda Luci, to si měla příšerný s těma pilinama! Kluci jsou šikovní a ty odvážná

Míšo oba velcí maj ty obojky z Magu, jsem jim napsala email, že bych chtěla obojek nylon šíře 5 cm, v té a té barvě, a jen stahovák, ne jak stahovák tak obyč obojek, zda je to možné a za kolik Oni hned ochotně odepsali a bylo to

Jinak mám i z Hofera nějaké, jsou dražší - ač ne o moc - a jakoby tvrdší. Což teda mým chlupáčům neva, ale u krátkosrstého psa by mohlo Zase tyhle Magový mi přijdou...no mám strach, aby vydržely, nejsou tak tvrdý a pevný, mi přijde....tož to se pozná

A tadyk děti padaj stromy, kutálej se auta do příkopů, je vánice a drží to, ještě je to zmrzlý, no prostě klasika březnový nečasí Mně neva nic, ale ten uragán teda jo, vichr fakt nemusím Ani auto mi nechtělo skoro jet proti té hrůze uragánské

teeeeda to ti nezavidim ....takovejvichorec...bych nejradsi ani nelezla ven

Jooo Mag ???tak ten ja si nemuzu vynachvalit.....mame od Magu tri a supeeer....ten s vysitym jmenem je takovej mekci a ohebnej ale nosime ho nejcasteji a drzi bez jedineho skrabnuti uz rok,druhej mame s ostnama a ten je takovej mene tvarnej a nosime jen kdyz jdeme ven s labradori kamaradkou ktera miluje Aronkuv krk tak aby ji to odradilo nicmene ona si vzdy zpusob jak ho capnout za krk najde
no a v Magu jsou tak hodni ze mi udelali i tricitkovej se jmenem a nejtenci velikost pro toho naseho mini voriska.....takze spokojenost nejvetsi....ale do toho stahovaku jdu....moc se mi libi

18.3.2009 19:29
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
teeeeda to ti nezavidim ....takovejvichorec...bych nejradsi ani nelezla ven

Jooo Mag ???tak ten ja si nemuzu vynachvalit.....mame od Magu tri a supeeer....ten s vysitym jmenem je takovej mekci a ohebnej ale nosime ho nejcasteji a drzi bez jedineho skrabnuti uz rok,druhej mame s ostnama a ten je takovej mene tvarnej a nosime jen kdyz jdeme ven s labradori kamaradkou ktera miluje Aronkuv krk tak aby ji to odradilo nicmene ona si vzdy zpusob jak ho capnout za krk najde
no a v Magu jsou tak hodni ze mi udelali i tricitkovej se jmenem a nejtenci velikost pro toho naseho mini voriska.....takze spokojenost nejvetsi....ale do toho stahovaku jdu....moc se mi libi

jooo a od Hofera mam vybranej ten cervenej komplet kosik obojek a voditko pro Oskina....chtela bych to aji pro Arona vcetne toho pitackyho kosiku ale nevim zda by nevypadal jak blb s takovym kosem.....normalni kovovej ho na cumecu desne svedi a otira se o me a neda si rict a zas kdyz ho to svedi nechci na neho byt zla.....tak bych prubla ten kozenej ale neviiiim jak bude vypadat.....aby nevypadal jak jelito

18.3.2009 21:44
sabina

XXX.XXX.64.178

sunin napsal(a):
jooo a od Hofera mam vybranej ten cervenej komplet kosik obojek a voditko pro Oskina....chtela bych to aji pro Arona vcetne toho pitackyho kosiku ale nevim zda by nevypadal jak blb s takovym kosem.....normalni kovovej ho na cumecu desne svedi a otira se o me a neda si rict a zas kdyz ho to svedi nechci na neho byt zla.....tak bych prubla ten kozenej ale neviiiim jak bude vypadat.....aby nevypadal jak jelito

Čauvec baby.... Tak dneska opět náročnej den..a kdy jindy ne, že

Jinak v hoferu toužím po jednom jediném...a to ten bordo/bílá s nápisem dogue de bordeaux

Já jsem na to ulítlá...ale bohužel mě penízky v kapse zrovna neštěrchávají...tudíž musím přemlouvat chlapa, nebo prostě nekoupím

člověk přehodnotí svoje příčky potřebnosti....a zjistí, že nakupuje vážně jen to, co je opravdu důležité...ale z akcí, jako jsou výstavy...atd...tak to chci dovízt vždy něco...jako vzpomínku zároveň

19.3.2009 09:03
entlebus

XXX.XXX.40.167

sabina napsal(a):
Čauvec baby.... Tak dneska opět náročnej den..a kdy jindy ne, že

Jinak v hoferu toužím po jednom jediném...a to ten bordo/bílá s nápisem dogue de bordeaux

Já jsem na to ulítlá...ale bohužel mě penízky v kapse zrovna neštěrchávají...tudíž musím přemlouvat chlapa, nebo prostě nekoupím

člověk přehodnotí svoje příčky potřebnosti....a zjistí, že nakupuje vážně jen to, co je opravdu důležité...ale z akcí, jako jsou výstavy...atd...tak to chci dovízt vždy něco...jako vzpomínku zároveň

Taky jeden křikloun

19.3.2009 09:10
sunin

XXX.XXX.126.103

entlebus napsal(a):
Taky jeden křikloun

jeee kolega a hnedej hezkeeej

jj Sabco na ten dogo de...... jsem koukala taky no vlastne cucela jsem na vsechny ale takovej bysme meli jeeen na paradu a jen o svatcich a na narozeniny pac kdyby s tim to prasisko nekam vlez tak ho pretrhnu....na kozeny veci sem nikdy nemela stesti

19.3.2009 09:13
lucky

XXX.XXX.230.77

maťa napsal(a):

vichrovec byl, ale já musela..po té dlouhé zimě už jsem neměla co stlát, zásoby na 0 a posledně jsem volala na pilu a oni mi před nosem odvezli všechny hobliny, tak jsme byli domluvení, že budou hoblovat a mám si přijet ve středu..no a ráno povichr jak blázen.
Ale co bych neudělala pro holčí a psi jsou dříči a rádi, že něco dělají

no a když pak tahle hajá, tak má člověk radost

19.3.2009 09:27
hankaapes

XXX.XXX.101.77

lucky napsal(a):
vichrovec byl, ale já musela..po té dlouhé zimě už jsem neměla co stlát, zásoby na 0 a posledně jsem volala na pilu a oni mi před nosem odvezli všechny hobliny, tak jsme byli domluvení, že budou hoblovat a mám si přijet ve středu..no a ráno povichr jak blázen.
Ale co bych neudělala pro holčí a psi jsou dříči a rádi, že něco dělají

no a když pak tahle hajá, tak má člověk radost

Ahoj , že se vtírám, ale potřebovala bych poradit. Na Hofero nabízí i kožené obojky, ale nějak se mně nedaří podívat se na ně, jsou tam k zhlédnutí jenom nylonové. Nevíte v čem je problém? Díky

maťa

19.3.2009 09:31
maťa

XXX.XXX.80.144

sabina napsal(a):

Hojky
Tak sem dolítla se štěndy z proťápky, řádili jak malincí, neb tu v noci nachumelilo a snížek oni můžou Sic asi jen 5 cm, ale taky dobrý

Jj Luci, to je jasný, že pro ty zvířátka čovek udělá, co může, Usinka věděla, "kam se nastěhovat" že? A kluci taky

maťa

19.3.2009 09:33
maťa

XXX.XXX.80.144

hankaapes napsal(a):
Ahoj , že se vtírám, ale potřebovala bych poradit. Na Hofero nabízí i kožené obojky, ale nějak se mně nedaří podívat se na ně, jsou tam k zhlédnutí jenom nylonové. Nevíte v čem je problém? Díky

Hani ahoj! Už dva dny ti píšu mejlíka Snad to konečně dopíšu a pošlu

Jinak kožený jsou tady: http://www.hofero.cz/?page_id=15
Musíš sjet dolů, napřed jsou nylon, pak kožené zdobené, a pak kožené nezdobené

maťa

19.3.2009 09:41
maťa

XXX.XXX.80.144

sabina napsal(a):

Tadyk Dlask na krmítku, ale přes tu záclonu a ještě když sněží, se fakt blbě fotí

19.3.2009 09:42
sunin

XXX.XXX.126.103

maťa napsal(a):
Hojky
Tak sem dolítla se štěndy z proťápky, řádili jak malincí, neb tu v noci nachumelilo a snížek oni můžou Sic asi jen 5 cm, ale taky dobrý

Jj Luci, to je jasný, že pro ty zvířátka čovek udělá, co může, Usinka věděla, "kam se nastěhovat" že? A kluci taky

Mati u vas nasnezilo??U nas je kraaaasne....ani neni takovej vichorec jak byl vcera,sviti slunicko...no den jak malovanej.....jen to nezakriknout.

no jooo Luci.....to pak kdyz clovek vidi jak je zviroucha spokojena tak to je super.....a Usa je uzasne cistotna co jsem tak vycetla.....sem takto chtela stlat i Portasovi ale to bylo prase prasiskovity.....sme v zivote nemeli tak krasny bili hobliny.....vzdycky je okamzite zdupal a zahrabal

19.3.2009 09:42
hankaapes

XXX.XXX.101.77

maťa napsal(a):
Hani ahoj! Už dva dny ti píšu mejlíka Snad to konečně dopíšu a pošlu

Jinak kožený jsou tady: http://www.hofero.cz/?page_id=15
Musíš sjet dolů, napřed jsou nylon, pak kožené zdobené, a pak kožené nezdobené

Díky, chci na jaro něco "parádního", ať si udělám radost Hubertovi je obojek celkem jedno Písej, písej :o))

maťa

19.3.2009 09:53
maťa

XXX.XXX.80.144

maťa napsal(a):
Tadyk Dlask na krmítku, ale přes tu záclonu a ještě když sněží, se fakt blbě fotí

Jooo písám

Nasněžilo Míšo, však ta fotka je aktuální

Sem něco objevila, ze ZOO, ale je to snad 8 let starý Moji oblíbení Irbisci

maťa

19.3.2009 09:54
maťa

XXX.XXX.80.144

maťa

19.3.2009 09:58
maťa

XXX.XXX.80.144

maťa

19.3.2009 09:58
maťa

XXX.XXX.80.144

sabina napsal(a):

A růžovoučtí plameňáčci

maťa

19.3.2009 10:08
maťa

XXX.XXX.80.144

sabina napsal(a):

Ha! Slůně!
Frčím
Hani během dneška to snad dopíšu a pošlu

19.3.2009 10:13
hankaapes

XXX.XXX.101.77

maťa napsal(a):
A růžovoučtí plameňáčci

A trocha romantiky

19.3.2009 10:17
hankaapes

XXX.XXX.101.77

maťa napsal(a):
Ha! Slůně!
Frčím
Hani během dneška to snad dopíšu a pošlu

19.3.2009 10:58
lucky

XXX.XXX.230.77

hankaapes napsal(a):

Ta předposlednífotečka je kráásná .
Jinak ty hobliny jsou čerstvě nasypané, tak jsou krásné, ale je fakt, že ona chodí na hajzlík na jedno místo a zbytek stáje je pořád čistá podestýlka, takže toho moc nezadupe .
Jo a já se ještě jednou narodit, tak u takových magorů jako jsme my. Se mají jak prasata v žitě ....
A psiska..no ani nemluvit Večer dělali, že umírajím hlady, jak makali .
A teď jsem odváděla Usu do výběhu k poníkovi a řvali, že chtějí se mnou...ale nechala jsem je doma..to byl kravál na celou dědinu..hysterky. Hlavně Darés si myslí, že se mnou půjde všude a pořád ho sebou budu tahat.

V sobotu jedeme do Polska na výstavu s Fabbym, tak Darí tady bude dělat zase scény.

19.3.2009 12:13
rude

XXX.XXX.13.149

lucky napsal(a):
Ta předposlednífotečka je kráásná .
Jinak ty hobliny jsou čerstvě nasypané, tak jsou krásné, ale je fakt, že ona chodí na hajzlík na jedno místo a zbytek stáje je pořád čistá podestýlka, takže toho moc nezadupe .
Jo a já se ještě jednou narodit, tak u takových magorů jako jsme my. Se mají jak prasata v žitě ....
A psiska..no ani nemluvit Večer dělali, že umírajím hlady, jak makali .
A teď jsem odváděla Usu do výběhu k poníkovi a řvali, že chtějí se mnou...ale nechala jsem je doma..to byl kravál na celou dědinu..hysterky. Hlavně Darés si myslí, že se mnou půjde všude a pořád ho sebou budu tahat.

V sobotu jedeme do Polska na výstavu s Fabbym, tak Darí tady bude dělat zase scény.

teda, taky mi to nedalo a musela jsem se podívat, co tady baby řešíte

odbornice na sliny..... my taky můžem vyprávět
nedávno jsem přišla do práce a asi po3 hodinách si všimla na černých kalhotách uschlej kus slizu, všelijakého původu- avšak byl Indyho. vím, že do mě před odchodem čumákem zezadu strčil, ale že mi tam nechá takovou stopu jsem nečekala, zrovna asi bumbal nooo

dva spratci spratkovití

maťa

19.3.2009 12:42
maťa

XXX.XXX.80.144

sabina napsal(a):

Jj Luci, maj se ty zvířátka jak v ráji, zatímco my úplně trpíme, což?!
Vůni pilin úplně žeru, vůbec vůně dřeva, že.....letního lesa....júúúú
Tak v sobotu budem držet palečky Fabbymu!
Díky za pochvalu fotky, tady tak nevynikne, ale fotit "chundelky" Clematisu po dešti, nebo s první námrazou a sněhem, je krása

No Péééti! Ahoooj, to jsem ráda, že jsi tu! Co Indík? Máte se dobře všici?
Udělala jsem pár nutností doma, a jelikož praží a modří obloha, nefučí a je dokonale, nahážu štěnda do Citronka a pojedem asi na Studnice, tam bude určo ještě spousta sněhu, ať se vyřádí Sice jeden Zmeteček si to fakt nezaslouží, mučí mě od rána bílého, má dneska svůj den....ale co nadělám no, vzít ho musím, aneb všici za jednoho a jeden za všechny

19.3.2009 13:16
rude

XXX.XXX.13.149

maťa napsal(a):
Jj Luci, maj se ty zvířátka jak v ráji, zatímco my úplně trpíme, což?!
Vůni pilin úplně žeru, vůbec vůně dřeva, že.....letního lesa....júúúú
Tak v sobotu budem držet palečky Fabbymu!
Díky za pochvalu fotky, tady tak nevynikne, ale fotit "chundelky" Clematisu po dešti, nebo s první námrazou a sněhem, je krása

No Péééti! Ahoooj, to jsem ráda, že jsi tu! Co Indík? Máte se dobře všici?
Udělala jsem pár nutností doma, a jelikož praží a modří obloha, nefučí a je dokonale, nahážu štěnda do Citronka a pojedem asi na Studnice, tam bude určo ještě spousta sněhu, ať se vyřádí Sice jeden Zmeteček si to fakt nezaslouží, mučí mě od rána bílého, má dneska svůj den....ale co nadělám no, vzít ho musím, aneb všici za jednoho a jeden za všechny

Maťo, máme se pořád stejně. vše při starým.

copak ti zmeteček provedl? a jakej?? vždyť jsou to miláášci

všem kdo mohou být venku na čerstvým zduchu závidím. snad se o víkendu počasí umoudří a bude líp. už mě to počasí trochu deprimuje, nedá se nic dělat a doma je nuda, venku zima. takových 20 stupńů po celý rok by mi vůbec nevadilo.

to je clematis na té fotce? moc povedená fotka! pokud někdy začne jaro, tak chci taky udělat nějaké fotečky sněženek, petrklíčů atd... pokud začne jaro vůbec
jaro miluju, hrozně mě dobíjí energií, co mi vzala zima...

19.3.2009 13:44
lucky

XXX.XXX.230.77

rude napsal(a):
Maťo, máme se pořád stejně. vše při starým.

copak ti zmeteček provedl? a jakej?? vždyť jsou to miláášci

všem kdo mohou být venku na čerstvým zduchu závidím. snad se o víkendu počasí umoudří a bude líp. už mě to počasí trochu deprimuje, nedá se nic dělat a doma je nuda, venku zima. takových 20 stupńů po celý rok by mi vůbec nevadilo.

to je clematis na té fotce? moc povedená fotka! pokud někdy začne jaro, tak chci taky udělat nějaké fotečky sněženek, petrklíčů atd... pokud začne jaro vůbec
jaro miluju, hrozně mě dobíjí energií, co mi vzala zima...

no jo..sem tam nějaká slina..však to neva..hlavně jsou to zlata.
Jinak v Polsku máem velkou konkurenci, bude nás 6 šampiónů, tak zítra mušíme pořádně vypucovat Fabína..je jako prasiko

19.3.2009 14:18
sona1

XXX.XXX.1.101

lucky napsal(a):
no jo..sem tam nějaká slina..však to neva..hlavně jsou to zlata.
Jinak v Polsku máem velkou konkurenci, bude nás 6 šampiónů, tak zítra mušíme pořádně vypucovat Fabína..je jako prasiko

Zdravím všechny:-)

Luci, kam zmizelo téma Novofundlanďani? Už si nepíšete? Člověk se ani nic nového nedoví :-)

19.3.2009 14:20
rude

XXX.XXX.13.149

sona1 napsal(a):
Zdravím všechny:-)

Luci, kam zmizelo téma Novofundlanďani? Už si nepíšete? Člověk se ani nic nového nedoví :-)

Proboha 6 v šampionech? víš, kdo?

forum NF nějak zaniklo, bohužel....

19.3.2009 14:31
lucky

XXX.XXX.230.77

rude napsal(a):
Proboha 6 v šampionech? víš, kdo?

forum NF nějak zaniklo, bohužel....

No jo..bohužel..nějak se všichni přestěhovali jinam . Škoda. Nevím proč ..prý že je Ifauna nepřehledná...

19.3.2009 14:37
sona1

XXX.XXX.1.101

lucky napsal(a):
No jo..bohužel..nějak se všichni přestěhovali jinam . Škoda. Nevím proč ..prý že je Ifauna nepřehledná...

Jo? Mi to nepřehledné nepřijde a NF fórum bylo vždycky na první straně.
Jinak já mám průběžně info o Pigie a hugovi, ona se kamarádí s majitelkou našeho potomka v Maďarsku- Hugitko je O.K.

Luci a co světovka, jedete? :-) Peťo a co tvůj "malý" Indián- už je to kus chlapa ne?
My budem v Ostravě, tak třeba se zase po dlouhé době potkáme.

19.3.2009 14:56
rude

XXX.XXX.13.149

sona1 napsal(a):
Jo? Mi to nepřehledné nepřijde a NF fórum bylo vždycky na první straně.
Jinak já mám průběžně info o Pigie a hugovi, ona se kamarádí s majitelkou našeho potomka v Maďarsku- Hugitko je O.K.

Luci a co světovka, jedete? :-) Peťo a co tvůj "malý" Indián- už je to kus chlapa ne?
My budem v Ostravě, tak třeba se zase po dlouhé době potkáme.

malý indián ani nevíš, jak jsem se zasmála, on je to totiž opravdu malý indián žádný velký kus psa to tedy není, dokonce je pod hranicí standartu- cca 4cm. což je sakra znát nějak nám nevyrostl.
takže malý indián na něj sedí. má asi 50 kg a KV asi 66cm.
jinak máme po RTG DKK s krásným výsledkem 0/0!! jsem moc ráda, ale aby štěstí nebylo moc, tak má OCD v hleznu nejspíš vlivem nějakého trauma, úrazu...

a co Montík, u něj něco nového?

19.3.2009 15:13
sona1

XXX.XXX.1.101

rude napsal(a):
malý indián ani nevíš, jak jsem se zasmála, on je to totiž opravdu malý indián žádný velký kus psa to tedy není, dokonce je pod hranicí standartu- cca 4cm. což je sakra znát nějak nám nevyrostl.
takže malý indián na něj sedí. má asi 50 kg a KV asi 66cm.
jinak máme po RTG DKK s krásným výsledkem 0/0!! jsem moc ráda, ale aby štěstí nebylo moc, tak má OCD v hleznu nejspíš vlivem nějakého trauma, úrazu...

a co Montík, u něj něco nového?

Jejda, to jsem vůbec nevěděla! To je to, že NF fórum zmizlo, škoda. Jakto, že Indy nevyrostl? Nevíš čím to je? Takže je 4 cm pod nejnižší výškou? Ty holt máš štěstí na "mini NF" :-) Ale aspoň ta DKK že tak fajn vyšla, i když chovný teda asi nebude co? Je to škoda. A OCD je co? U nás se to nedělá. Co to znamená pro něj- nějaká omezení v pohybu?
U nás asi nic extra nového není. Monty přes zimu přibral 5 kg, má už skoro 70, což je trochu znát a tak baštíme zeleninku, aby to zase shodil. Přecejen už není nejmladší, tak ať zbytečně nezatěžuje klouby. A co Hagi, je O.K.?

19.3.2009 15:46
rude

XXX.XXX.13.149

sona1 napsal(a):
Jejda, to jsem vůbec nevěděla! To je to, že NF fórum zmizlo, škoda. Jakto, že Indy nevyrostl? Nevíš čím to je? Takže je 4 cm pod nejnižší výškou? Ty holt máš štěstí na "mini NF" :-) Ale aspoň ta DKK že tak fajn vyšla, i když chovný teda asi nebude co? Je to škoda. A OCD je co? U nás se to nedělá. Co to znamená pro něj- nějaká omezení v pohybu?
U nás asi nic extra nového není. Monty přes zimu přibral 5 kg, má už skoro 70, což je trochu znát a tak baštíme zeleninku, aby to zase shodil. Přecejen už není nejmladší, tak ať zbytečně nezatěžuje klouby. A co Hagi, je O.K.?

musí mít nějakou zásobičku na zimu je to kus psa, 70kg, to už je váha.to ti povim tě může až zalehnout

Nevím, kde se stala chyba s tou výškou, standart praví 71 cm, do chovu může ještě pes s výškou asi 67cm,ale pokud vím, tak žádný tak malý v chovu není.
Nejspíš je to genetická záležitost, pže i Indyho sourozenci jsou poměrně malí. feny mají mít 66cm, jedna ségra má tak 63cm a druhá tak 65cm, třetí tak 63cm. takže i feny -všechny tři by mohly mít o 2-3cm víc. a Indy jako samec by měl mít tak o 4cm více. prostě si geneticky asi nesedli. Indyho otec má prý 73cm, to mi psali jeho němečtí majitelé,ale beru to s rezervou a dle fotek tipuju, že táta má cca 71cm. ale pod 70cm nemá určitě. Indyho matka má 63cm. možná se pomamil...

chovný nebude, máš pravdu, OCD je osteochondroza. po vánocích jsem s ním šla na veterinu s tím, že odlehčuje zadní nohu. RTG ukázal artrozu, celkem pokročilou. má teorie je taková, že si někde špatně skočil, mohl si odchlípnout kousek chrupavky v kloubu- to je ta OCD, a jelikož se to neléčilo-nekulhal, tak se tam udělal zánět a artroza, v praporech na nohách nebyl vidět ani otok, takže jsem nic nepoznala, on běhal evidentně i přes bolest a zjistilo se to vše až pozdě. ten ůlomek chrupavky kloub poškodil,nenávratně. ale jasná OCD to není, pže na RTG není vidět úlomek. většinou se chrupavka ulomí i s kouskem kosti, ale nemusí a může se odchlípnout jen samotná chrupavka, ale tu bohužel RTG ukáže jako průhledné místo, takže možný úlomek není vidět.
noha ho pobolívá, odlehčuje ji a už navždy bude. konečným řešení už dost poškozeného kloubu je jeho zpevnění šrouby,ale to je poslední možnost.
nemůže sportovat, běhat,skákat, jen chodit. klidný život zahradního psa.

je to hrozný paradox, že nevyostl mi srdce nerve,ale že se nemůže vybíjet v nějaké aktivitě jo. strašně rád má pohyb, není lenoch, takže o to to je horší.
Hagi v pohodě, paradoxně i když je po operaci kyčle je na tom zdravotně líp než Indy, Hagiho beru v létě i na 30km čundry do lesů, Indyho nesmím ani náhodou vystavit takové zátěži. Je fakt, že Hagi má pouhých 40kg a jeho lekhost je ku prospěchu.

snad ani nemusím psát, kolikrát jsem to ořvala, protože to člověk nikdy nečeká,že se něco může takhle posrat... život hold umí zamíchat kartama.
ale je to miláček i kdyby měl jen dvě nohy, jen je problém mu vysvětlit, že už 3x týdně na vycházky nemůže a doma se nudí.

omlouvám se za délku příspěvku, nějak jsem se zapoměla...

19.3.2009 16:08
sona1

XXX.XXX.1.101

rude napsal(a):
musí mít nějakou zásobičku na zimu je to kus psa, 70kg, to už je váha.to ti povim tě může až zalehnout

Nevím, kde se stala chyba s tou výškou, standart praví 71 cm, do chovu může ještě pes s výškou asi 67cm,ale pokud vím, tak žádný tak malý v chovu není.
Nejspíš je to genetická záležitost, pže i Indyho sourozenci jsou poměrně malí. feny mají mít 66cm, jedna ségra má tak 63cm a druhá tak 65cm, třetí tak 63cm. takže i feny -všechny tři by mohly mít o 2-3cm víc. a Indy jako samec by měl mít tak o 4cm více. prostě si geneticky asi nesedli. Indyho otec má prý 73cm, to mi psali jeho němečtí majitelé,ale beru to s rezervou a dle fotek tipuju, že táta má cca 71cm. ale pod 70cm nemá určitě. Indyho matka má 63cm. možná se pomamil...

chovný nebude, máš pravdu, OCD je osteochondroza. po vánocích jsem s ním šla na veterinu s tím, že odlehčuje zadní nohu. RTG ukázal artrozu, celkem pokročilou. má teorie je taková, že si někde špatně skočil, mohl si odchlípnout kousek chrupavky v kloubu- to je ta OCD, a jelikož se to neléčilo-nekulhal, tak se tam udělal zánět a artroza, v praporech na nohách nebyl vidět ani otok, takže jsem nic nepoznala, on běhal evidentně i přes bolest a zjistilo se to vše až pozdě. ten ůlomek chrupavky kloub poškodil,nenávratně. ale jasná OCD to není, pže na RTG není vidět úlomek. většinou se chrupavka ulomí i s kouskem kosti, ale nemusí a může se odchlípnout jen samotná chrupavka, ale tu bohužel RTG ukáže jako průhledné místo, takže možný úlomek není vidět.
noha ho pobolívá, odlehčuje ji a už navždy bude. konečným řešení už dost poškozeného kloubu je jeho zpevnění šrouby,ale to je poslední možnost.
nemůže sportovat, běhat,skákat, jen chodit. klidný život zahradního psa.

je to hrozný paradox, že nevyostl mi srdce nerve,ale že se nemůže vybíjet v nějaké aktivitě jo. strašně rád má pohyb, není lenoch, takže o to to je horší.
Hagi v pohodě, paradoxně i když je po operaci kyčle je na tom zdravotně líp než Indy, Hagiho beru v létě i na 30km čundry do lesů, Indyho nesmím ani náhodou vystavit takové zátěži. Je fakt, že Hagi má pouhých 40kg a jeho lekhost je ku prospěchu.

snad ani nemusím psát, kolikrát jsem to ořvala, protože to člověk nikdy nečeká,že se něco může takhle posrat... život hold umí zamíchat kartama.
ale je to miláček i kdyby měl jen dvě nohy, jen je problém mu vysvětlit, že už 3x týdně na vycházky nemůže a doma se nudí.

omlouvám se za délku příspěvku, nějak jsem se zapoměla...

Teda, já nevím, co říct. Úplně chápu, že jsi to ořvala, to já bych taky. Konečně máš "kvalitního" psa- výstavy, sport, chov, nějací potomci, kteří by se potatili,.... a pak nic. Máš pravdu, tu výšku by člověk ještě skousnul, i když i to stačí, aby se kupa snů zhatila, že. Ale ta OCD to je teda hrozný, v jeho věku. Chudák Indiánek. A prognóza? Asi chondroprotektiva celoživotně a omezený pohyb že? No, opravdu je mi to líto. Indy je přitom takový krásný pes. Koukala jsem na vaše stránky na ty jeho fotky- míšánek.
A máš pravdu, Monty je kus psa, je čím starší, tím hezčí (ale to každý pyreneják- a asi každý velký pes, dozrávají jak víno :-) ) a když se v posteli přitulí, tak skoro nemůžu dýchat. Ale on je naštěstí takový kliďas. Měl by tak 5 kg zhubnout, ulehčil by kloubům. I když takhle je jako lední medvídek, nemůžu říct, že se mi lehce při těle nelíbí :-)
O Dičkovi jsem taky četla, mám doma skoro stejně starého šicáka (můj první pes). Zatím je v pořádku, akorát skoro neslyší a blbě vidí a trochu senilní- je praštěnější než býval zamlada a občas zapomíná- ho zavolám třeba z kuchyně, ať jde za mnou ven se vyčůrat a on se v půlce otočí a jde zpátky na gauč, což je sice sranda, ale někdy dost o nervy. Taky se pokoušel prát s Montym a brát mu kosti a různé jiné věci, no prostě bláznivý dědula. Ale jinak čilý.

19.3.2009 16:44
rude

XXX.XXX.13.149

sona1 napsal(a):
Teda, já nevím, co říct. Úplně chápu, že jsi to ořvala, to já bych taky. Konečně máš "kvalitního" psa- výstavy, sport, chov, nějací potomci, kteří by se potatili,.... a pak nic. Máš pravdu, tu výšku by člověk ještě skousnul, i když i to stačí, aby se kupa snů zhatila, že. Ale ta OCD to je teda hrozný, v jeho věku. Chudák Indiánek. A prognóza? Asi chondroprotektiva celoživotně a omezený pohyb že? No, opravdu je mi to líto. Indy je přitom takový krásný pes. Koukala jsem na vaše stránky na ty jeho fotky- míšánek.
A máš pravdu, Monty je kus psa, je čím starší, tím hezčí (ale to každý pyreneják- a asi každý velký pes, dozrávají jak víno :-) ) a když se v posteli přitulí, tak skoro nemůžu dýchat. Ale on je naštěstí takový kliďas. Měl by tak 5 kg zhubnout, ulehčil by kloubům. I když takhle je jako lední medvídek, nemůžu říct, že se mi lehce při těle nelíbí :-)
O Dičkovi jsem taky četla, mám doma skoro stejně starého šicáka (můj první pes). Zatím je v pořádku, akorát skoro neslyší a blbě vidí a trochu senilní- je praštěnější než býval zamlada a občas zapomíná- ho zavolám třeba z kuchyně, ať jde za mnou ven se vyčůrat a on se v půlce otočí a jde zpátky na gauč, což je sice sranda, ale někdy dost o nervy. Taky se pokoušel prát s Montym a brát mu kosti a různé jiné věci, no prostě bláznivý dědula. Ale jinak čilý.

Stáří je někdy krutý, u lidí i u zvířat, ale patří k životu. to je moc dobře, že je čilej! to je důležitý. Dik byl jeden čas kdy jsem měla jen Hagiho, tak 3 roky zpět, v takovém stavu, jakoby chitil druhou mízu, ožil.

Celkem ti toho ,,velkýho bílýho plyšáka,, v posteli závidím naši kluci musí být jen venku na zahradě, a ono líp, bych mohla pořád jen uklízet černé chlupy na bílém koberci to je tak, když si člověk koupí krásnej vysokej bílej koberec, a pak se zamyslí, že si tím totálně zničí možnost propašovat, at natajno, psa domů ale ono jim je venku moc fajn, doma bych ten krásnej bílej koberec ještě ke všemu oslintanej a krásnou oranžovou sedačku za 30 tisíc bych
měla zapatlanou oschlýma soplama a slintama vždycky si to takhle krásně okecám, když mám nutkání je vzít domů sama na sebe psychologicky

chondra bude Indy brát už navždy, a omezení mít musím, jak píšeš. taky navždy.

19.3.2009 19:59
sabina

XXX.XXX.64.178

rude napsal(a):
Stáří je někdy krutý, u lidí i u zvířat, ale patří k životu. to je moc dobře, že je čilej! to je důležitý. Dik byl jeden čas kdy jsem měla jen Hagiho, tak 3 roky zpět, v takovém stavu, jakoby chitil druhou mízu, ožil.

Celkem ti toho ,,velkýho bílýho plyšáka,, v posteli závidím naši kluci musí být jen venku na zahradě, a ono líp, bych mohla pořád jen uklízet černé chlupy na bílém koberci to je tak, když si člověk koupí krásnej vysokej bílej koberec, a pak se zamyslí, že si tím totálně zničí možnost propašovat, at natajno, psa domů ale ono jim je venku moc fajn, doma bych ten krásnej bílej koberec ještě ke všemu oslintanej a krásnou oranžovou sedačku za 30 tisíc bych
měla zapatlanou oschlýma soplama a slintama vždycky si to takhle krásně okecám, když mám nutkání je vzít domů sama na sebe psychologicky

chondra bude Indy brát už navždy, a omezení mít musím, jak píšeš. taky navždy.

PEti, to je mi líto :-(( je to fakt na bobek..člověk se snaží, aby to dopadlo co nejlépe...a ono se to zhatí....naprosto tě chápu...

Jinak k fotce alá ,,havel,, by Peťa mohla povídat..... třeba ji ještě někde máa vhodí ji....

Jinak holky....dny se krátí a víkend tu bude co by dup....tak pokud by sme se neviděli..jelikož můj mladý mě chce vytáhnout na hory..přeju krásnej víkend

maťa

19.3.2009 21:09
maťa

XXX.XXX.80.144

sabina napsal(a):

Huf uf, sem tu

Peti mrzí mě to, ale pozitivní je, že je furt stejně a ne hůř
Jinak jj, je to Clematis, je starší, než já a mám ho přes 3 ploty Ty chundelky jsou kouzelný a na focení bezva věc

Sabi tak na hory jo? Si zajeďte tadyk kousek na Studnice k Novýmu Městu, tam je stejně Já dneska vyvezla štěnda, začala vánice a tam bylo ještě hůř, no a doma pak taky, tže sme nikam nemuseli

Soni, to je teda macek! Skorem 70 kg, to je Ibišek, tomu sem taky nasadila jarní redukční dietku, ptž by se to těm nožkám nemuselo líbit Akorát že on i při 70 kg je furt vyžle, žebra a to všechno leze, naštěstí to schová ta srst Kdyby byl zdravej a mohla jsem ho nechat o nějaký kilíčko navíc, bude fakt mastodont
No ale zdravíčko je přednější.

maťa

19.3.2009 21:14
maťa

XXX.XXX.80.144

sabina napsal(a):

Jako je sranda, že na to nevypadá, na tu "žebrovatost", ale když si na něj čovek sáhne....

maťa

19.3.2009 21:15
maťa

XXX.XXX.80.144

sabina napsal(a):

Však u Fríčka taky nikdo nechce věřit, že má 45 kg a 70 cm - a to sem ho víc jak měsíc neměřila - a přitom je kost a kůže a sval a šlacha Ale je to tak no, u něj též hodně dělá srst

maťa

19.3.2009 21:22
maťa

XXX.XXX.80.144

sabina napsal(a):

Panejo, kde ty časy miniFríčka jsou

maťa

19.3.2009 21:23
maťa

XXX.XXX.80.144

sabina napsal(a):

Takovej pidi střapec to byl A relativně nevinnej ještě.... Ačkoliv, nikdy nebyl tumlavý štěně, vždycky to byl ďáblíček

maťa

19.3.2009 21:24
maťa

XXX.XXX.80.144

sabina napsal(a):

No já z toho neusnu.....

maťa

19.3.2009 21:29
maťa

XXX.XXX.80.144

sabina napsal(a):

Joo Peti, u nás se chrupká aj na poschodí

maťa

19.3.2009 21:30
maťa

XXX.XXX.80.144

sabina napsal(a):

Odmala nebyl normální

maťa

19.3.2009 21:31
maťa

XXX.XXX.80.144

sabina napsal(a):

Ale tak, není jedinej, že....

20.3.2009 07:45
sunin

XXX.XXX.73.160

maťa napsal(a):
Ale tak, není jedinej, že....

Ahojky,

zdravim z ustavu,vuuubce se mi nechtelo,uz od ted je krasne a vsadim se ze jak pujdu dom tak bude zas hnusne a fujavica

Mati krasny fotky,taky mam pocit ze Hadrak nemuze byt normalni nj jakej pan takovej kram

Soni krasnej pesan,uz jsem myslim koukala na vase stranky....moooc se mi libi

20.3.2009 09:08
rude

XXX.XXX.13.149

sunin napsal(a):
Ahojky,

zdravim z ustavu,vuuubce se mi nechtelo,uz od ted je krasne a vsadim se ze jak pujdu dom tak bude zas hnusne a fujavica

Mati krasny fotky,taky mam pocit ze Hadrak nemuze byt normalni nj jakej pan takovej kram

Sabi, pana Havla někde mám,ale doma, jsem v práci.
pan Havel je dokonalej

tak snad pokud se Indy nebude zhoršovat, tak se s tím časem nějak sžiju, i když nerada. hlavně aby neměl bolesti. už ted pozoruju, že když chvíli stojí, tak si hned sedá, šetří se.

Jo Monty je taky nádherný kus psa, souhlasím se Sunin. říkám, velkej bílej plyšáček

20.3.2009 10:55
sunin

XXX.XXX.73.160

rude napsal(a):
Sabi, pana Havla někde mám,ale doma, jsem v práci.
pan Havel je dokonalej

tak snad pokud se Indy nebude zhoršovat, tak se s tím časem nějak sžiju, i když nerada. hlavně aby neměl bolesti. už ted pozoruju, že když chvíli stojí, tak si hned sedá, šetří se.

Jo Monty je taky nádherný kus psa, souhlasím se Sunin. říkám, velkej bílej plyšáček

jj Monty je krasnej....muzu se zeptat jak je vysokej??To bude urco taky mamutik.....sem Pyrenejca jeste na zivo nevidela no stejne tak sem cucela minulej tyden v sobotu a mohly mi vypadnout oci z dulku kdyz sem poprve nazivo videla Tibetskou dogu.....no mamlas oooobrovskej....a panicek rikal ze je miminko.....9mesicu a obrovskej jak tank

20.3.2009 11:01
sona1

XXX.XXX.1.101

sunin napsal(a):
Ahojky,

Ahojte všici:-)

Mati- jj, Monty je už pomalu tlusťoušek páč on není kavkazan, ale pyreneják a oni jsou přece jen lehčeji stavění. a většina psů má sotva přes 55 kg. Má 76 v kohoutku a ideálně měl tak 63-64 kg, vždycky byl kompaktnější, no ale teď má skoro 70 a to sem se fakt zhrozila. Dokonce jsem vetovi tvrdila, že mu to blbě váží , ale ne, fakt má špíčky.

Pro sunin- díky za pochvalu, vyřídím mu to- naštěstí není ješitnej, i když je chlap. A díky za stránky- je to můj první pokus a pořád se učím.

Peťo- s tím bílým kobercem a sedačkou to teda máš dobrou výmluvu, Já bílý koberec nemám, mám hnědej a sedačku s dekou. Ale zase vím, jaké to je, když v noci nenápadně přileze míšánek pod peřinu, přitulí se, zamručí ti do ucha, strčí čumák pod bradu a "tvrdě spí".. Bych neměnila.

20.3.2009 11:33
sona1

XXX.XXX.1.101

sunin napsal(a):
jj Monty je krasnej....muzu se zeptat jak je vysokej??To bude urco taky mamutik.....sem Pyrenejca jeste na zivo nevidela no stejne tak sem cucela minulej tyden v sobotu a mohly mi vypadnout oci z dulku kdyz sem poprve nazivo videla Tibetskou dogu.....no mamlas oooobrovskej....a panicek rikal ze je miminko.....9mesicu a obrovskej jak tank

Tak to se přijď někdy kouknout na výstavě na pyrenejáky, tib. dogy jsou vedle nich jak štěňátka
Jo a Peťo s tím Indiánkem je mi to opravdu líto. Takhle brzy takové potíže, co bude za pár let... Někdy je ten jejich kožich na škodu, že. Kdyby byl hladkosrstej, všimla by sis otoku a mohlo se něco dělat.

20.3.2009 11:36
sunin

XXX.XXX.73.160

sona1 napsal(a):
Tak to se přijď někdy kouknout na výstavě na pyrenejáky, tib. dogy jsou vedle nich jak štěňátka
Jo a Peťo s tím Indiánkem je mi to opravdu líto. Takhle brzy takové potíže, co bude za pár let... Někdy je ten jejich kožich na škodu, že. Kdyby byl hladkosrstej, všimla by sis otoku a mohlo se něco dělat.

no joooo chtela jsem jit ted na unorovou v Brne ale jako klasicky kdyz neco planuju a tesim se tak to nevyjde....no teda ale na takovy obr psiska jsem zatizena i kdyz mam doma takovou zouzel tak to priste musim napravit az bude neco v Brne,pac z toho Tibetaka jsem byla paf...no tak to na vystave budu v sedmym nebi

20.3.2009 11:43
sona1

XXX.XXX.1.101

sunin napsal(a):
no joooo chtela jsem jit ted na unorovou v Brne ale jako klasicky kdyz neco planuju a tesim se tak to nevyjde....no teda ale na takovy obr psiska jsem zatizena i kdyz mam doma takovou zouzel tak to priste musim napravit az bude neco v Brne,pac z toho Tibetaka jsem byla paf...no tak to na vystave budu v sedmym nebi

V brně bude v červnu Intercanis- budem tam taky i naše už celkem hojná rodinka. Co máš za hafíka, že říkáš žoužel?

maťa

20.3.2009 11:52
maťa

XXX.XXX.80.144

sona1 napsal(a):
Ahojte všici:-)

Mati- jj, Monty je už pomalu tlusťoušek páč on není kavkazan, ale pyreneják a oni jsou přece jen lehčeji stavění. a většina psů má sotva přes 55 kg. Má 76 v kohoutku a ideálně měl tak 63-64 kg, vždycky byl kompaktnější, no ale teď má skoro 70 a to sem se fakt zhrozila. Dokonce jsem vetovi tvrdila, že mu to blbě váží , ale ne, fakt má špíčky.

Pro sunin- díky za pochvalu, vyřídím mu to- naštěstí není ješitnej, i když je chlap. A díky za stránky- je to můj první pokus a pořád se učím.

Peťo- s tím bílým kobercem a sedačkou to teda máš dobrou výmluvu, Já bílý koberec nemám, mám hnědej a sedačku s dekou. Ale zase vím, jaké to je, když v noci nenápadně přileze míšánek pod peřinu, přitulí se, zamručí ti do ucha, strčí čumák pod bradu a "tvrdě spí".. Bych neměnila.

Na intercanisu budu taky, jako každý rok Se vás Soni pokusím najít

Jinak vím, že jsou lehčeji stavění, i když taky jak kterej jedinec....je kavkazák drobek a pyrenejec masiv a Monty patží myslím k těm větším, ne?
Kdyby byl Bíšek zdravej, tak mu dvě tři kg nad nechám, ale takto ho musím držet hooodně štíhlého no....ale tak když vidím, že mu to prospívá, neva mi to, kašlu na výšku a váhu, hlavně aby nožky nezlobily a nosily ho ještě spousty let
Jinak má 78 cm a teďka teda těch 70 kg, ale normálně ho držím na těch 65-66 kg

A přesně jak píšeš, když takovej médíček chrupká do ouška v postýlce, není nic lepšího Já bych ho snědla, tihle broučci se svraští a ta srst a....no tisknu se k němu vždycky, jak přísavka a úplně se tetelím

Sme zrovna došli z proťápané, potkali jsme úžasnýho voříška, kříženeček snad irskýho teriéra s něčím, ale pohodář, a Bíška se nebál a hezky se seznámil slušně, tže Bíšek se taky seznámil slušně a hráli si, jak malincí On má rád pejsky, i fenky, když jsou slušní a pohodáři, ale jak si hrajou na frajírky vzteklounky, to nemusí Dokonce i koš sem mu sundala pak, ptž si s pesanem líp hrál a "neobušil ho"

No a teďka mě čeká Fríčko, to bude horší

20.3.2009 12:30
rude

XXX.XXX.13.149

maťa napsal(a):

Jinak vím, že jsou lehčeji stavění, i když taky jak kterej jedinec....je kavkazák drobek a pyrenejec masiv a Monty patží myslím k těm větším, ne?
Kdyby byl Bíšek zdravej, tak mu dvě tři kg nad nechám, ale takto ho musím držet hooodně štíhlého no....ale tak když vidím, že mu to prospívá, neva mi to, kašlu na výšku a váhu, hlavně aby nožky nezlobily a nosily ho ještě spousty let

A přesně jak píšeš, když takovej médíček chrupká do ouška v postýlce, není nic lepšího Já bych ho snědla, tihle broučci se svraští a ta srst a....no tisknu se k němu vždycky, jak přísavka a úplně se tetelím

Sme zrovna došli z proťápané, potkali jsme úžasnýho voříška, kříženeček snad irskýho teriéra s něčím, ale pohodář, a Bíška se nebál a hezky se seznámil slušně, tže Bíšek se taky seznámil slušně a hráli si, jak malincí On má rád pejsky, i fenky, když jsou slušní a pohodáři, ale jak si hrajou na frajírky vzteklounky, to nemusí Dokonce i koš sem mu sundala pak, ptž si s pesanem líp hrál a "neobušil ho"

holky, my jsme proti vám pidi psi
tak Indy 50kg/ KV 66cm
Hagi 40kg/ KV 63cm.

já bych to nakonec s tím bílým kobercem a oranžovou super sedačkou taky nějak udělala avšak moji rodiče žijící se mnou v domě mají přeci jen hlavní slovo, kam psi můžou a kam ne. loni na Štědrý den- bylo sucho, jim dovolili, aby si šli rozbalit dárky pod stromeček!
tohle všechno si vynahrazuju o dovolených, kde za náma psi můžou kamkoli.

20.3.2009 12:51
sona1

XXX.XXX.1.101

maťa napsal(a):

No, Mati, on je spíš střední výšky. PHP pes má standardem danou výšku 74-80 cm s tolerancí +2 cm, když je jinak dokonalý. U nás je hodně psů kolem 80 cm, ale váhy tak kolem 50-55 kg a to se mně nelíbí, jsou to takové placaté vytáhliny. Monty je takový silný, kompaktní. Ale rozhodčím se rozhodně víc líbí spíš nižší pes,ale silný. Ale na klubovce byl jeden chudák a ten měl ve 14 měsících, s výškou jako Monty, 100 kg. Ledva lezl a nechtěla bych vidět ty klouby Chudák pes. Už teď na Montym vidím, že těch 5 kg navíc je větší zátěž a to má "slabých" 70.
Tak se pak u nás v Brně zastav- ale radši bez Ibiška, aby nás nechtěl sežrat

20.3.2009 13:21
rude

XXX.XXX.13.149

sona1 napsal(a):
No, Mati, on je spíš střední výšky. PHP pes má standardem danou výšku 74-80 cm s tolerancí +2 cm, když je jinak dokonalý. U nás je hodně psů kolem 80 cm, ale váhy tak kolem 50-55 kg a to se mně nelíbí, jsou to takové placaté vytáhliny. Monty je takový silný, kompaktní. Ale rozhodčím se rozhodně víc líbí spíš nižší pes,ale silný. Ale na klubovce byl jeden chudák a ten měl ve 14 měsících, s výškou jako Monty, 100 kg. Ledva lezl a nechtěla bych vidět ty klouby Chudák pes. Už teď na Montym vidím, že těch 5 kg navíc je větší zátěž a to má "slabých" 70.
Tak se pak u nás v Brně zastav- ale radši bez Ibiška, aby nás nechtěl sežrat

holky jak by reagovali, kdyby se potkali takový dva obří Montík a Agbí?

Přidejte reakci

Přidat smajlík